Fy sattan vad spriten kan göra..

Den här helgen har varit väldigt trevlig, men nu är man helt slut körd! Inte allt för många timmars sömn denna helg men det var de värt =)

I fredags hade jag förfest hos mig med utgång i sthlm var as kul!! Förutom att min hatthyla rasade och min toasitts pajade men är lagad nu så man kan använda den.. Sen blev en vän alldeles för full så vi var tvunga att åka hem med henne, men vad gör man inte för sina älskade vänner! Gjorde inget för klockan var rätt mycket ändå. Men det är aldrig kul att bli för full, stackare hon mådde inge vidare igår! Tänker på dig vännen <3 
Vi var ute på 360 bra drag där och bästa musiken kunde inte stå still , Tiesto du är as grym!!
Blev förvånad över att man träffade Robert och hans två kompisar där, dom är nämligen också från södertälje! Kul, hoppas ni hade lika kul som oss. Och Robert tur att du höll dig lite undan så jag inte skallar dig igen, hehe!
Fick tyvärr bara två timmars sömn den natten kunde inte sova, men sen på morgonen så kom Linda och Bella över för Bella skulle hämta sina saker så vi äter lite chips och så skulle jag dricka lite dricka och det stod en fruktsoda på bordet så jag hällde i mig rätt mycket men fick en spyattack för någon hade hällt i ren sprit, fy fan va äckligt.. Hade kvällningar i flera timmar efteråt så vidrigt var det, så drick aldrig innan ni har luktat vad det är i, haha!! Länge sen jag var så här j****la bakis... fy inte sprit på länge =)

I lördags då efter två timmars sömn och spy attacken av spriten så var det dags att åka till nyköping, var inte allt för pigg att gå ut och äta och vara social med familjen men gick bra att hålla mig vaken som tur var. Vi åt på Greken (kolgrillen) precis neranför pappa , var as gott men fick inte i mig så mycket på grund av den där spriten på morgonen, haha! Sen gick vi hem och såg på Göta kanal som gick på tv och åt massa godis som vi hade köpt på nyköpings bron som hade 600 olika sorter, svårt att bara plocka en liten påse =) .. sen somnade jag gott med min mysiga katt i famnen =)

Och idag söndag så vaknade jag upp med strålande sol lyssandes genom gardinen, så jag och Ann-sofia gick ner på stan och gick och tittade i affärer och fikade på ett mysigt ställe där på gågatan. Sen åkte vi runt och titta på fina områden som dom funderar på att köpa hus i, väldigt mysigt att åka runt och titta väldigt fin stad och vädret gjorde det mycket finare.  Sen var vi tvugna att åka hem för att vi skulle få främande min lillebror Philip hade fyllt år så vi skulle fira honom! Efter middagen åkte jag hem med Ann-sofies föräldrar, så skönt att komma hem efter en natt sovandes borta.. låg och halvsov i soffan sen så kom Anders över och vi såg Good luck Chuck väldigt rolig film, den borde ni se! Vi fick oss ett gott skratt flera gånger. Så nu sitter jag här och funderar på att sova lite ska ju upp och jobba imorn som jag inte känner för, känns som om jag börjar bli sjuk också tyvärr! Vill inte bli sjuk nu. .  får kurrera mig efter jobbet imorn.. så Natti Natti gott folk! 

Puss och Kram


                       image20

La vida es un carnaval...

Exakt, idag valkas det party!! Är grymt laddad, ska bli as kul.. Vad mer kan begära alla underbara tjejkompisarna samlade på ett ställe, kan fan inte bli bättre Haha!!! Party party, man är som barn på nytt idag :D
Vi ska ha as kul ikväll tjejer, love u all!!



                             image19




Juste igår fick jag mina glasögon så idag invigde jag dom på jobbet,  måste ha dom på jobbet, tittar på tv, sitter vid datorn läser asså typ jämt!! Skönaste komentaren från en jobbar kompis idag shit du ser ju porrig ut i dom, nästan så man måste gå bakom hörnet och trycka, haha!! En annan sa att jag ser ut som en chef för perfym avdelning på Åhlens city, haha vart från dom allt ifrån?!

Dags att fixa allt tills ikväll.. puss åh kram

The Way I Are..

Är så sjukt trött idag, har varit en tung dag på jobbet idag! Man kommer nog sova gott inatt sen, skönt..

Kom nyligen hem och då möter man sin urgulliga bebbe (Eco) som skriker av lycka, så sweet! Man smälter för att han är så gullig ;)  Så nu sitter vi och gosar framför datorn och väntar på Bella. Vi tänkte åka ner till stan en sväng, göra lite ärenden vill hitta något fint läppglans så man får fina kyssläppar, haha!! ..

Imorgon är det fredag så efterlängtat, ska ha tjejmiddag då tänkte laga pastasallad med grillad kyckling sen våran as goda bål som gör sin värkan, haha!! Blir lite stressigt imorn slutar halv tre då blir det raka vägen till mataffären sen til systemet sen hem och laga maten och sen göra iordning sig.. sen kommer tjejerna vid sex! Ska bli as skoj :D

Föresten har hittat en as gullig kattunge som jag vill ha så Eco får en kompisar när jag är borta på dagarna men måste fundera lite till för det är ju en kostnadsfråga och mer ansvar. Men man blir kär direkt i dom små liven :)

Ne dags att åka iväg nu, ciao!!!

                 image18


Varför springer alltid helgerna iväg?!

I helgen har jag mest spenderat pengar! va på shopping runda med linda sen bella i lördags inhandlade jeans med högmidja och sen lite party kläder.. sen en massa små plock på ikea! har bytt ut mina kuddar i soffan plus färgerna i köket, blev mycket fint!! Och i söndags var jag på shopping runda med mamsen, blev mest mat då! Vi åkte runt och letade nya gardiner till köket men hittar aldrig några jag gillar.

Har även fixat alla sladdar här hemma eller inte jag, fick hjälp av en snäll vän ;) Tack så jätte mycket!!

Har inte så mycket att säga idag tyvärr, förutom att jag längtar tills fredag då blir det tjejmiddag med utgång i STOR stan :D ska bli grymt skoj.. Sjunga lite singstar på förfesten hos mig! Stackars grannar... och våra öron :D


image17

Shit vad jag längtar till sommarn, fotot är ifrån Alanya (turkiet) vill tillbaka vore grymt skönt!!


Ne dags att börja tänka på refrängen .. CIAO! Natti natti!!!


Äntligen Fredag..

sååååå skönt med fredag! Som jag har längtat hela veckan efter fredag :) Håller på att göra slingor och städar, städar alltid till helgerna så man kan få besök utan att skämmas, haha!!

Ikväll ska jag ut på Melton´s och käka planka som jag har längtat.. Ska dit med Bella och Henke och kanske Tommy, Elin, Linda och Kim som ska bestämma sig snart! Vi ska dit och käka och fira Henke som fyllde i måndags så det ska bli mysigt att sitta där och snacka skit och äta god mat.. sen får man se hur kvällen slutar om man går ut eller åker hem till någon! Juste glömde ska förbi mamma en snabbis innan för sis kommer dit ska klappa magen lite och få en pressent (träningsväska) :D Snart kommer sis bebbe ut, wiie!

Imorgon så ska jag iväg på min shopping runda med Lindish och hennes lill sis vi ska till Skärris och sen ikea, måste hitta något fint till nästa fredag och sen köpa lite nya saker till hemmet och mina favorit ljus (Vaniljdoft)..

Ha en trevlig helg, ciao!!


                 image16

Vacker..

är nog bara förnamnet på denna ursnygga mannen ;) 

                  image15
                                                                                 
                                               Kan inte sluta titta :P

.....

                            
                    image14



är så trött på allt.. bilden vissar verkligen hur jag mår idag! Folk som ljuger för mig, folk som kommer med spydiga kommentarer, folk som räknar med en utan att fråga! Sluta ta förgivet att jag alltid ställer upp.. man får aldrig något tillbaka! Så trött på hur folk behandlar än :´( Tur att man har sina vänner och familjen utan er hade jag inte varit så stark! Älskar er ♥


Nu är det ungefär ett år sen Bertil dog :´( Tänker på dig i mellan åt, kan ligga och fundera hur du har det där uppe i himlen.. Synd att vi inte fick så mycket tid när vi väl lärde känna varandra.. vi var ju i samma "familj" förut! Men den tiden vi hade ihop minns jag som bra stunder.. Och din begravning var så fin, men VÄLDIGT jobbig! Hoppas vi ses igen.. 


Den här låten spelade dom på din begravning. Alltid när jag hör den så tänker jag på dig! Kommer alltid minnas dig som en fin kille.. ♥



- Forever young -


Let's dance in style, let's dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best, but expecting the worst
Are you gonna drop the bomb or not

Let us die young or let us live forever
We don't have the power, but we never say never
Sitting in a sand-pit, life is a short trip
The music's for the sad men.

Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders, we're getting in tune
The music's played by the, the mad men

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever young?

Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
Sooner or later they all will be gone
Why don't they stay young?

It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading horse
Youth is like diamonds in the sun
and diamonds are forever

So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue
We let them come true

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever?

The END!!!

                                                                

En dag som denna..

började som en helt vanligt måndag, klockan ringde vid halv sex! bara palla sig upp, var rätt tungt att komma upp.. Va duktigt gick till jobbet känner mig stolt över mig själv :D Jobbet var väl som vanligt, jobbade med mitt skift idag är inte lika kul att köra med dom som det brukar vara. Den är inte desamma som förut, känns lite trist då var vi bästa området på hela line! Nu är vi typ sämt.. men ska bli skönt att en viss person ska sluta nämner inga namn, haha! Så då kommer en färsking ska bli skoj och sen ska vi få en extra resurs för nya motortypen som kommit in så det ska oxå bli skoj.. Nu är jag inne på min tredje dag vecka är riktigt nice, skulle inte vara helt fel att få börja jobba dag på heltid så trött på skift tar på kroppen något fruktansvärt. Nog därför jag fick min magkattar och så har det också stressen stor del i det hela! Nog pratat om jobbet, var duktig och tränade gympa idag! Fan va stolt jag är över mig, tror jag har gått ner känns så iaf har tyvärr ingen våg hemma så jag vet inte om jag har gått ner än, haha!!

Dags att kanske göra mina slingor som jag har skjutit upp i en vecka nu! Sen efter det ska jag lägga min i soffan och gosa med min gulliplutt ♥ och sen se på galan på ettan.

Ta hand om er.. och jag vill bara säga att jag älskar er mina underbara vänner ♥ 


                                                             image13

                                                         Grymmaste bilden och finaste kläning, vill ha!!! ♥

Så här dagen efter..

mår man ju inte tip top direkt! Sjukt bakis är det rätta orden för hur jag mår idag..
Men det är det värt, iaf efter hur kul det var igår! Va inte så mycket folkt ute men det gjorde inte oss något för vi dansade på ändå :D Tack för igår vännerna <3 det var grymt kul, snart har vi tjejkväll och då får ni som deckade ta igen det ni missade igår, haha :P

Ne nu ska jag lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv!! Sen titta på singing bee eller vad det heter , se om det är något att titta på..


peace! 
                                            image12

Äntligen Helg!!!


S
å skönt med helg.. Trodde det skulle bli en lugn kväll idag hade köpt godis och lånat tre filmer, me sen så pratade jag med Johanna och hon ville festa! Hon var bjuden på festen som min kusse skulle gå på oxå så jag hakar på dom, TACK johanna och Gabbe.. Ville verkligen hitta på något idag!
Får man se vart man hamnar sen om det blir hamn kanske för ovanlighetens skull ;)

Ska ringa emma sen för hon skulle vara med Ellen och parta lite så man kanske träffat alla roliga vänner ute, hoppas!! Känns som en bra kväll idag.. Tur det för dagen har inte varit en höjdare!
Många som gör en besviken... mycket snack och liten verkstad!!

Take care =)

Afrodans . . .

Är nog det roligaste jag har dansat, körde ett pass igår på Gröndal!! As KUL verkligen, kommer börja köra det en gång i veckan.. Man var helt slut efteråt, aldrig varit så slut på länge tror jag!!
Men idag känner man av det i rumpan och bål/mage, mycket shake the ass kan man säga haha!!
Körde afrodans förra veckan med men då var det en annan instruktör och hon var inte liak duktig hon hade annan stil när hon dansade, igår var med mer fart!! Nog pratat om det :D



image11



Idag så har det varit rätt tungt på jobbet, är helt slut nu så här i slutet av veckan!!
Blev lite irriterad över att man skulle fått ledigt idag och imorn på mitt skift men bara för att jag har bytt skift för att vara snäll så rök mina lediga dagar tydligen, blev lite arg över det!! Kunde inte ta ledig för att någon var tvungen att gå till läkarn för att bajsa i en kopp och imorn ska en tant mocka hästarna eller nåt, irriterande eller vad?!
Man ska hålla det man lovar.. men men bara att gå till jobbet och se glad ut!!

Snart blir det iväg och träna lite gympa med tanterna, hehe!! Tänkte ta ledigt från träningen imorn men fick veta att det är innebandy match i korpen på jobbet så det är bara att ställa upp för dom behöver ju förstärkning så kassa som dom är, haha!!!

På tal om något annat så är det snart bara EN månad kvar tills jag ska bli moster, längtar!!! Bebben kommer vara min ögonsten, ÄLSKAR verkligen barn.. Ser fram emot det, kommer nog bli VÄLRDENs Bästa moster :D, inte för att skryta eller nåt, haha!!!

Ska kila nu... CIAO!! ;)

En sån dag..

Började med att jag tänkte vara duktig att gå till jobbet, går ut och märker att det regnar.. Kul start på dagen, men jag drar på mig luvan att går kan ju inte banga om jag nu ska vara duktigt!! Kände mig nöjd när jag var framme hade fått hela 3 tusen steg :D

På jobbet har tiden gått rätt segt, stor del har nog med att göra att jag var trött!! Men tur att Nicklas var där så vi babbalde på som faen, tiden går ju iaf fort då..

Efter jobbet drog jag ner till stan där jag fikade med Johanna, Bella och Johanna det var jätte trevligt!! Sen så kikade vi runt lite i affärer, blev lite hårfärg för min del bara är ju fortfarande inte nöjd med håret.. Hoppas man blir det efter färgningen nu! Håller tummarna..

Fick sms att mina träningskläder hade kommit så jag åkte till Maxi med mamma så handlade vi lite och hämtade ut paket, så nu sitter jag hur nöjd som helst med mina nya träningsskor på ;) Blir invigning av dom imorn, ska köra dans och gyma imorn.. Ska kilorna bort så ska dom :D

Fick en idé härom dagen att jag ville ha ett par jeans med högmidja, men bara för att jag vill ha något så finns det inte :( Får leta lite nogare sen när man har mer tid.. men jag vill bara ha och ha och ha!!


image10


Tänk dig sånna jeans med vitt linne innanför och sen nåt halsband och sen snygga pumps till, nice kan man säga!! ;P


N
ej nu är det dags att busa med Eco och fixa lite käk... men ha de toppen!

Hej svejs!!!

M Å N D A G . . .

Då har snart måndagen gått, en dag närmare helgen :D
Idag så började jag med att försova mig en timme, lyckad start på den här veckan.. men lite skönt med sovmorgon!! Gick helt okej på jobbet idag, lite halvtrist att jobba med andra skiftet inga där är direkt pratglada som jag är, förutom Lasse utan honom idag hade jag fått spader. Synd att han är ledig två dagar nu :(

Efter jobbet så tränade jag gympa på gröndal i en timme, är as bra träning!! Så nu är man helt slut kommer somna gott ikväll kan man säga... skönt!! Har precis ätit lite mat köttbullar och makaroner så gott och enkelt att laga perfekt när man kommer hem så sent och är hungrig som en gnu :D


image8



Nee nu har jag inte tid att sitta här längre, lägga mig i badet sen se tv och sova..

Sköt om er!!


Kolla in det här..

BJÖRN GUSTAVSSON:



H
an är bara för rolig, garvar lika mycket åt det här klippet varje gång :D


SÖNDAG!!

Det började med att jag vaknade vid 8.30 och busade lite med Eco som var jääätte pigg.. sen gick jag ner för sängen med tunga kliv och kom inte längre än till soffan! Där jag somnade om efter ett tag, men vaknade sedan av ett Sms av Linda.. så jag flög upp för soffan och satte mig vid datorn där vi bestämde oss för att fika på stan!
Vi fixade iordning oss och mötes på stan.. jag gick ända ner till stan känner mig duktig, hade stegräknaren på mig och fick hela 2500 steg till stan känner mig nöjd!! Vi fikade på Nancy´s som är en rutin, haha! Sen tittade vi in på MQ för att se vad dom reade ut, jag hittade mjukisar och ett linne på rean.. satt jätte fint :D
Sen tog vi en promenad upp till Tobbes föräldrar för att hämta deras bil så vi kunde åka till Maxi och handla lite mat och jag fick för mig att bli ljushårig så jag köpte färg!!
Satte i färgen för en stund sen men det blev inget så jag fick springa till affären igen och köpa starkare medel så jag håller tummarna på att det blir något nu.. sitter med medlet i nu och det kliar som satan, haha!!!

image7

Vill på Dj Tiesto IGEN!

Jag måste bara berätta om när jag var på Dj Tiesto när han var här i Sverige och tunerade. Bästa jag har varit med om, så JÄVLA bra!! Hans musik är så himla bra, iaf Traffic den slår allt.. När han körde igång sina kändaste låtar som breake my fall, love comes again m,m så hoppade hela publiken och skrek och sjöng med såååå grymt!! Längtar så enormt mycket till nästa spelning han har, skulle vara grymt att åka till holland och se när han spelar i dom stora fabrikerna där.. Det ända negativa med hans spelningar är att det förekommer mycker droger och skit, många som frågade oss om vi sålde eller ville köpa.. så man var försiktig med sina glas så inget ploppade ner!!
Men hur som helst så var det, det bästa inom musik världen som jag har upplevt!!

image6

Min Eco eco..



Jag har nog världens SÖTASTE katt.. det är en cornish rex kille på 5 månader! Han är min ögonsten, så så söööt..
Han har börjat växa till sig nu till en stor pojke, hehe!! Han har börjat prata nu, den rasen är känd för att prata mycket. Han jamar som en galning när man kommer hem eller när man vaknar!
Sen gillar han och bada oxå, men inte efteråt för då fryyyser han så mycket. Då lägger han sig vid elemtet och burrar in sig i filten och myser.. så så söt!!
 
image5

Nyårsafton..

Är lite sen med att skriva om nyårsafton, men bättre sent än aldrig! Det var jätte trevligt, god mat och trevligt sällskap.. Det blev tre rätters middag, drick lekar och sen så klart sing star som jag och Linda ÄGDE i.. haha!! Många äckliga shotar blev det till killarna, men är man med i leken får man leken tåla :D
Vid tolvslaget var vi uppe vid torekällberget och såg alla fina fyverkerier, mäktigt att stå där uppe på berget och se ut över stan och alla fyverkerier som lös upp stan.. fint fint kan man säga !!
image4