Saknar dig!

Det gör så ont i hjärtat! Vila i frid min fina vän <3

Söndag!

God morgon! Här vaknade vi i nyköping idag och har precis fått i oss frukost. Blir att gå till stan sen när dom öppnar vid tolv så vi hinner med lite lekparks häng och lunch innan. Gårdagen var en hel mysig dag med kanon väder! Vi startade dagen utomhus där vi lekte i lekpark, plockade blommor, åt glass, tittade på dockteater och tittade och klappade djuren på torekällberget. Blev även storhandling och lite gott på bolaget till imorgon! Efter det packade vi in oss i bilen och åkte till nyköping som vi kommer vara tills på tisdag :) Ne börja fixa mig snart så vi kommer ut! Hörs senare och då kommer det även lite bilder :)

2012-04-26

God morgon!

Här hemma har vi hunnit klä på oss, ätit frukost, lämnat Noel på dagis och skrivit förlossningsberättelse. Nu ska jag se gårdagens big brother sen några avsnitt av American horror story. Är grått och trist väder ute så då får man kolla serier :) Ska även städa och tvätta en maskin tvätt!

Igår när jag skulle natta Noel testade jag om han kunde somna själv utan att någon låg bredvid honom. Det tog två timmar innan han somnade för det var mycket upp och spring och skulle leka med sina leksaker. Men han gnällde aldrig utan smög ner och började leka och kom ut och titta vad vi gjorde. Men tillslut satte jag mig på hans säng ute på hörnet och då somnade han på en kvart. Men sen sov han hela natten och vaknade vid strax efter fem då Mickes klocka ringde och jag vet inte vad han gjorde för han fick inte av alarmet, haha! Men vi la Noel bredvid mig och Vilde och då somnade han om och vaknade åtta.

Vilde har också sovit bra. Gav honom mat vid tio och sen la honom i sängen. Fortsatte och sova och vaknade vid halv tre och då gav jag mat och han somnade om direkt. La ner honom i sängen och han sov då till halv fem och fick lite mat sen somnade om och vaknade vid halv åtta. Har varit några gånger jag fått stoppa in nappen men inatt har man iaf fått sömn :) Är ändå trött men jag har väl fått mer än vad jag är van vid, hehe! Vilde är inte lika täppt så nu hoppas vi att han förkylning är på väg åt rätt håll! Både han och jag behöver bättre sömn på natten.

Ha en bra dag!


Förlossningsberättelse Vilde ♥

Efter att ha fått frågan att skriva min förlossningsberättelse med Vilde och ävenför min egen del att kunna blicka tillbaka så kommer den här :)

Fredagen den 17 februari är vi hela lilla familjen på barnens hus så Noel får leka med sina kompisar. Efteråt vid lunchtid ska vi gå och käka lunch och jag börjar må jätte konstigt. Illamående, ont i övre delen i magen, sprängande huvudvärk och bara en konstig känsla. Får knappt i mig någon lunch och skyndar på Micke och Noel för jag vill bara HEM. Hemma lägger jag mig för att försöka vila med får ingen ro och får ondare och ondare i magen. Vi ringer in till förlossningen och förklarar hur jag mår och dom ber oss komma in på kontroll. Ringer mamma som tar med sig Noel hem och kör oss till förlossningen.

Inne på förlossningen så tar dom en massa prover och CTG och allt ser bra ut. Börjar spy som en gris så vi misstänker att det var magsjuka så vi åker hem igen och jag sover i typ tolv timmar. Dagen efter mår jag som vanligt igen!

Lördagen den 18 februari så börjar jag få små blödningar och sen kom den berömdra slemproppen. Ringer in igen och berättar att jag fått blödningar och troligtvis slempropp dom säger att jag ska hålla koll på om det blir mer eller håller i sig så ska vi ringa tillbaka med tanke på att jag var inne dagen innan och mådde konstigt!

Söndag 19 februari vaknar jag halv fyra på natten och känner att det är något som kommer hända och jag kan inte ligga still. Går upp och sätter mig i soffan och börjar få värkar. Dom gör inte så ont och jag tror jag inbillar mig med tanke på att jag har nästan en månad kvar till BF. Så jag klockar värkarna som är 10 minuter mellanrum så jag testar och tar en varm dusch för att se om det bara är falska värkar/för värkar men dom försvinner inte utan blir starkare. Efter att ha suttit och klockan ett bra tag och det blir 8 minuter mellan värkarna och jag fått blödning igen så väcker jag Micke och säger att jag har nog värkar och dom är rätt täta och jag blöder. Han säger åt mig att ringa in men jag står och velar och säger att det är säkert bara falskt alarm vill inte in igen som en tönt :P Men jag ringer in och dom ber mig packa mina saker och komma med en gång. Får lite panik väcker Micke, ringer mamma som får komma hit och ta Noel som sov som en stock :)

06:40 kommer vi in till förlossningen och då gör värkarna ont. Dom sätter på CTG för att mäta värkarna och ha koll på hjärljudet. Efter ett tag gör det SKIT ont och jag ringer på klockan. Barnmorskan ser att jag har ont och gör en undersökning och det visar sig att jag är öppen 7 cm och har gjort det mesta jobbet hemma. Inte så konstigt att jag har ONT :) Vi får en rum och jag säger att jag vill ha epidral med en gång. Värkarna kommer bara tätare och tätare. Allt händer så fort. Får byta om, dom gör koller,  sätter in dropp och sätter på CTG. Mitt i allt kommer narkos läkaren och ska sätta in epidralen börjar känna mig lättnad då jag börjar känna att jag inte klarar av värkarna utan epdiralen. Men när narkosläkaren håller på och ska sätta in epidralen känner jag att jag vill krysta. Dom kollar och säger att visst vill du det. Så i med epdiralen fort och klockan är då 08:30, sätter hål på hinnan och dom byter ställning på mig för att hjärljuden sjunker lite. När jag hämnar på sidan så blir hjärtljuden bra och jag får börja krysta för kung och fosterland :) Krystar som aldrig förr och klockan 08:41 så såg Vilde livet ljus för första gången. Det var en liten Vilde jag fick upp på bröstet, 2945g och 48cm lång!



Så efter fem timmar från första värken är han ute. Så ni kan tänka er att det gick fort och ddet gjorde så jäkla ont då epidralen inte hann värka. Men jag är stolt över att jag klarade det så bra utan bedövning och stödet från mig Micke. Micke var som en ängel och fanns där för mig och stöttade mig, kanske inte riktigt från början då han nog trodde jag fejkade :) Haha!

Den blev kanske lite rörig men det var hela förlossningen för mig med då allt gick fort och jag hade så ont ;) Hann knappt andas ut och fatta att vi skulle föda barn för det hann jag fatta när jag hade Vilde på bröstet och åt den där goda smörgåsbrickan :)


Onsdagar är inte den bästa dagen på veckan...

photo_effects-13 (MMS)

Onsdagar är inte den bästa dagen på veckan för då jobbar pappan i huset "kväll" och är hemma vid sju vilket betyder att jag får göra det mesta själv som laga mat, bada barnen, roa dom, fixa dom inför natten osv. Idag var en av dom värre onsdagarna för Noel var hungrig/trött så när jag stod och fixade maten så stod han och grät, skrek och drog i mig. Och mitt i allt det vaknade Vilde och skrek hysteriskt. Fick maten lagat och fick sitta med skrikandes Vilde i famnen undertiden vi åt. Sen var det bara att slänga ner Noel i badet som hade mat över hela sig. Sen var det Vildes tur att bada vilket han inte riktigt gillar. Nu är iaf båda barnen rena, insmorda och naglarna klippta och fått på sig pyjamas :) Jag sitter med en sovandes Vilde på mig och är helt slut i både kropp och knopp :) Noel sitter på golvet och leker. Vissa dagar önskar man att man hade fler än två armar :P Fast ungarna kan vara pain in the ass vissa stunder så älskar jag dom mest av allt <3


2012-04-25

Tjenare!

Sitter och väntar på att klockan ska bli tre så jag kan hämta hem storfisen. Som är verkligen blivit stor nu när han sovit hela natten i sitt rum utan några som helst konstigheter. Han kom upp tassandes halv tio igår men då la vi tillbaka honom i sängen och han somnade om sen hörde vi honom prata med sig själv sju imorse :)

Idag har jag tagit en promenad med Sandra och lilla Charlie, vilat en timme och tagit en lååång dusch och fixat mig. Natten har varit hemsk, har fått suttit och vaggat Vilde annars har han skrikit så ni kan ju tänka er hur mycket sömn jag fått.

Ne klä på oss och hämta Noel så vi inte blir sena :)


Grabbarna grus

 
Noel och Vilde lekte nyss i babygymmet :) Noel tyckte det var mest skoj ;) Men några leenden fick vi allt se från Vilde under tiden dom busade där i. Längtar tills Vilde är större och dom har mer nytta av varandra och kan leka mera men tills dess får vi njuta av bebisen tiden för sen får vi inte mer av den tiden då vi är nöjda med våra två barn :)


Lek utomhus efter dagis


Efter jag hämtat Noel på dagis gick vi hem och hämtade lite uteleksaker, kex och vatten och gick ut till en lekpark här i närheten. Där lekte Noel i sandlådan, gungade och klättrade i en klätterställning och innan vi gick hem så fikade vi lite :) Mysigt! Vilde han sov som en gris och gör det fortfarande ;)


Igår gick jag och la mig i sängen vid åtta...

photo_effects-13 (MMS)

Igår gick jag och la mig i sängen vid åtta och tittade på ett avsnitt av American horror story sen släckte jag ner och somnade fort :) Så idag är jag liiiite pigg fast jag varit vaken tusen gånger pga Vildes förkylning. När jag vaknade inatt av Vilde så låg Noel i våran säng, tydligen hade han varit uppe och tassat och kunde inte komma till ro i sin säng så Micke tog in honom till oss. Blev iaf några timmar i sin säbg, en bra början. Ikväll kör vi igen :) Nu ska vi klä på oss ytterkläder och gå till dagis sen blir det slöa i sängen och glo lite film och mysa med Vilde :)


Sommar!

  

___________________________________________________________________________________________

 
_________________________________________________________________________________________

  

_________________________________________________________________________________________

 

Tre sommar plagg till oss i familjen från HM, blir en tripp in på hm innan vi dras utomlands då vi behöver uppdatera våran sommar garderob specielt grabbarna. Och jag äger inte ett enda par shorts, skandal haha! Jag har kastat alla jag ägde eller så ligger dom längst in i förrådet. Kanske ska leta i förrådet först :P


2012-04-23

God kväll!!

Då var det måndag, igen! Idag så har Noel gått på dagis efter en veckas kurrering hemma och han hade varit på riktigt glad idag, fisen hade nog saknat sina kompisar :) Under tiden Noel var där så sov jag och Vilde i 2,5 timme vilket vi behövde efter en bökig natt. Stackarn är så täppt i näsan så han har svårt att sova och komma till ro så det har inte blivit så mycket sammanhängandes sömn för oss två inte. Micke och Noel dom sover som stockar och märker inte när Vilde gnyr bredvid som i sängen vilket är bra. Vi har inte bara vilat idag utan vi har gjort tråkiga vardagssysslor också som jag struntat i över helgen så nu har jag städat efter helgen så det känns skönt.

Nu sover Noel i SITT rum och i SIN säng :) Än har han bara sovit i en halvtimme så vi får se om han sover hela natten eller om han kommer upp tassandes om ett tag eller inatt. Det var inga problem att natta honom han somnade efter snabbt efter han druckit upp vällingen. Duktiga killen!

Vilde han håller på att somna hos Micke så vi hoppas han somnar till djupt så han kan ligga själv i soffan så jag och Micke får kramas ifred och jag kankse kan få min efterlängtade massage ;)



Vildes underbara leende gör att man snabbt glömmer dom bökiga nätterna :)


Mamma och Noel mys


Jag och Noel har egen tid och haft den sen igår och vi har njutit till tusen! Vi båda behövde det. Pappa och Vilde har varit hos faster och grillat och myst :) Vad jag och Noel har gjort berättar jag sen för nu ska vi åka ner till byn för att träffa Bella och barnen. Hörs sen!


Bvc och spontan träff :)

Idag var vi som sagt på Bvc för 2 månaders kontroll. Allt såg bra ut och Vilde väger nu 5170g och är 57cm :) Läkaren lyssnade på Vildes hosta så nu ska vi öka dosen och ge näsdroppar oftare så hoppas vi att han blir av med det nu. Tänkte väga och mäta Noel med han passade på att sova lunch i vagnen ;) Efter bvc ringde barnens farmor och farfar som var på stan så vi gick och möte upp dom för att äta sen lunch, Noel fick pannkakor vilket alltid går hem :) Efter vi vinkat hej då åkte vi till Willys för att bunkra upp med mat och nödvändigheter så nu klarar vi oss några dagar till :) Resten av dagen har vi badat barnen och myst! Nu ligger jag mellan mina underbara barn som sover så sött och tänkte sova jag med :) Hörs imorgon då ska jag och Noel ha egentid blir middag hos mamma och massa lek och bus, Micke och Vilde åker till vallentuna för att grilla och Vilde ska mysa massor med sin faster! God natt :)

2012-04-20

Tjenare!

Här hemma poppar vi musik och njuter av att det är fredag och helgen börjar :) Vi har ätit frukost som blev äggmackor, mums! Ska städa lite här hemma och slänga in en maskin tvätt sen blir det att fixa oss och åka till bvc för 2 månaders kontroll på Vilde ska även passa på att väga och mäta Noel. Sen blir det handla på Willys innan vi åker hem. Trist att vi fick sånt här piss väder idag, jag hade hoppats på sol så man kunde ta en promenad fram och tillbaka till Willys. Ne börja här hemma så vi hinner äta och sova lunch också! Ha en härlig fredag trotts det tråkiga vädret.


Idag blir Vilde 2 månader <3

photo_effects-13 (MMS)

Idag blir Vilde 2 månader <3


Idag hämtade ju vi ut barnens första pass ...

photo_effects-13 (MMS)

Idag hämtade ju vi ut barnens första pass och såhär blev grabbarna :) Våra små trollungar <3


Myser med en nybadad Vilde i famnen. Noel ...

photo_effects-13 (MMS)

Myser med en nybadad Vilde i famnen. Noel hade ingen ro efter badet och mysa med mig så han röjer i sitt rum. Idag har vi hela familjen varit på återbesök hos barnmorskan som var så nyfiken på Vilde :) Jag hade läkt så fint så jag kan börja leva mitt luv som innan alltså med träning och sånt. Dock ska man inte köra alla övningar än utan bygga upp kroppen lugnt och försiktigt för att sen kunna köra alla övningar och hoppa och skutta bäst man vill :) Pratade även preventiv medel och allt har ju sina för och nackdelar. Med tanke på att jag är glömsk så var p-piller inget för mig och hon rekomenderade spiral. Tycker det låter läskigt och ont och sätta dit den men hon sa kan du föda barn och ingen smärtlindeing så kan jag sätta in den utan problem ;) Men ja nu ska jag läsa och fundera och höra av mig när jag bestämt mig. Ni som har erfarenhet av spiral, p-spruta eller p-stav får gärna säga vad ni tycker :) Efter bm så åkte vi till polisen och hämtade våra pass som var klara :) Sen hem åt lunch, vilade och lagade mat. Och nu har vi ätit, badat och väntar nu på pappa Micke :)


Idag är Noel hemma med mig och Vilde då ha...

photo_effects-13 (MMS)

Idag är Noel hemma med mig och Vilde då han åkt på ögoninflamation i båda ögonen, stackarn! Så veckans planer får jag ställa in och ha sjukstuga här hemma. Noel verkar inte störa sig så mycket på det och är som vanligt. Det var bara igår när han vaknade och var jätte ledsen och ena ögat var igen klibbad men efter att ha tvättat rent och kramats med oss somnade han om rätt fort. Idag tog vi sovmorgon, skönt. Vi hade nog kunnat sovit ännu längre men jag hade ställt klockan för att ringa dagis och då vaknade Noel av klockan.Nu har Vilde somnat om och jag och Noel tittar på barnprogram och myser!


Igår var en lyckad kväll! Jag hade skit ku...

photo_effects-13 (MMS)

Igår var en lyckad kväll! Jag hade skit kul med mina underbara vänner, ni är bäst! Idag mår man som man förtjänar asså skit. Men efter lite häng på toa och ätit bakis pizza så började det ordna upp sig :) Just nu ligger jag i soffan med en sovandes Vilde på mig och Micke och Noel leker i hans rum. Snart ska barnen duschas och fixas för natten, när Noel somnat då åker chips och dip fram och Cola ;) Blir att kolla några avsnitt av American horror story och big brother.


Lördag

Då var dagen jag längtat efter. Ikväll är det dags för egentid och tid för mina vänner utan barn :) Ska hem till Linda senare idag för att dricka gott, äta gott och skaka rumpa sen blir det utgång på det. Sist jag var ute på krogen var när Noel var tre månader så det var ju ett bra tag sen. Mina grabbar ska ha mys kväll här hemma med pappa och farmor så dom går det ingen nöd på :) Nu ska vi ta en tidig vila för båda barnen startade dagen rätt tidigt sen blur det poppa musik och börja fixa sig i lugn och ro. Ska även träffa katterna idag och pussa massor på dom, saknar dom massor. Ha en härlig lördag för det ska vi ha :)

Fredag fast torsdag

Här hemma har helgen startat för mig och barnen. Micke har en dag kvar innan hans helg börjar! Igår och idag har vi bara varit hemma förutom igår eftermiddag var vi nere och fixade pass. Barnen var så duktiga och fastnade på bild :) Inatt är Micke så snäll och erbjöd sig att ta Vilde så jag hoppas att mina krafter är tillbaka snart. Mitt tålamod har varit på noll och även mitt humör så jag behöver nog sömn för att ladda om batterierna. Nu mysa med familjen dom som är vakna iaf ;)

Super push up

 

Idag fick denna fast i vit följa med mig hem. Efter att ha fött två barn så blir brösten tomma, så ni kan ju tänka er hur det blir då när man inte har så värst stora i vanliga fall. Dom försvinner helt enkelt, haha! Fast med den här så fick ser det ut som jag fick tillbaka mina gamla bröst :) Så när jag har den här kommer inte magen vara större än brösten, haha! Så ett tips till er mammor eller ni med små bröst, testa denna :)


2012-04-10



Idag har vi haft en mys morgon här hemma innan dagis. Vi har myst i sängen, tittat på tv, busat i Noels rum, ätit frukost och fixat oss! Påväg till dagis fick Noel prova ståbrädan vi länat av syster och den var tydligen jätte rolig för hela vägen till dagis så stod han där med ett stor leende och pratade för fulla muggar :)

Nu sitter jag med en sovandes Vilde i famnen framför datorn. Vi ska strax gå ner till stan för att möta upp Linda och Hugo :) Så nu måste jag packa skötväskan, bädda ner Vilde och börja röra oss. Ha en härlig dag!


Vilde



Vilde har börjat gilla babysittern speciellt och titta på dom fina sakerna som hänger där :)


Påsk helgen



I fredags så åkte vi hem till min syster med familj där vi åt tre rätters, mums! Blev då grill premiär och oj så gott det var. Ungarna busade på för fullt och på lördagen blev det lekparkshäng innan vi åkte hem.

I lördags förutom lekparkshäng så fick vi punka på vagnen så vi fick gå med en trasig vagn till barkaby outlet (tog kanske 1,5 timme) och skulle se om någon butik kunde fixa det men det kunde ingen men på babyproffsen hade dom iaf släng så vi kunde laga det hemma själva. Så vi fick pumpa däcket innan vi begav oss hem för att hoppas på att luften skulle hålla ett tag. Som tur var så tajmade alla tåg och bussar så vi kom hem utan att ha sönder vagnen :P Väl hemma så var luften slut igen men då lagade jag det så nu har vi en vagn med luft :) När vi kom hem så kom barnens farmor och farfar hit och åt påskmat. Grabbarna blev bortskämda med påskägg och även från faster som var så snäll och skicka med farmor och farfar påskägg från dom. Tusen tack för dom fina kläderna och fotbollen var en favo :)

I söndags var vi hemma och fixade, fick äntligen lite ordning i källaren där jag sorterade om lite, tog ner vinterkläder och upp med vårkläder, fixade även på våran uteplats så vi nu kan sitta där ute när solen är framme. Måste dock fixa ett bord så vi kan sitta och äta där ute men nu är det fortfarande kallt så det är ingen bråttska. På eftermiddagen gick vi hem till mamma där det var påskfirande, fick jätte god kycklinggryta måste nog sno recept sen :) Blev påskägg även där och Noels var fylld på majskrokar till hans stora förtjusning :)



Igår måndag åkte jag och Vilde med Mamma, moster och kusin Amanda till skärholmen för att kika lite. Jag har fått pengar i förskott av mamma och Ubbe så jag hittade mig en tröja som jag letat efter länge och tur nog så fanns den där :) Resten av dagen slöade vi hela familjen hemma.

Så såg våran påskhelg ut :)


Härlig långhelg

Imorgon är vi tillbaka till vardagen så då blir det bloggning igen. Tänkte blogga nu när barnen sover men Vilde sover så gott på mig och Micke tog datorn så det får vänta tills imorgon. Kan iaf säga att påsken har varit perfekt och barnen har blivit bortskämda med både saker och massa kärlek <3 Hörs imorgon!

Hur kan man göra något sånt?

Sandra delade med sig av en länk på facebook och när jag gick in och läste så blev jag så ledsen och arg. Hur kan dom behandla barnen på det sättet? Små oskyldiga barn. Fy fan säger jag bara! Och vi som föräldrar ska lämna våra barn i "trygga händer" på förskolan och så händer det något sånt här. Får ont i magen. Skulle det här hända mina barn på förskolan vet jag inte vad jag skulle ta mig till! Här är länken: mammawendela.blogg.se/2012/april/jag-har-gatt-ut-i-media.html

Döskallar


Onsdag



Idag så har jag och Vilde sovit mest under tiden Noel varit på dagis, det har varit så skönt! Förutom att sova så har vi kollat på lyckan i LA och bara myst. Skulle ha tagit promenad idag med Sandra och Charlie men jag sköt upp det för Vilde har varit så snorig och rosslig i halsen inatt så jag vill inte att det ska bli värre nu när det är långledig snart och det var kyligt ute i morse. Men på eftermiddagen blev det varmare så vi hämtade hem Noel lite tidigare (saknade honom massor) så vi gick och lekte i lekparken i en timme, Noel njöt och hade så roligt! Blir att gå förbi lekparken imorgon igen om det är lika fint väder och då åker sandleksakerna med :) När vi kom hem sen så har vi duschat, lagat och käkat mat, ritat och busat massor. Nu sover tarzan i sängen och knorren i soffan mellan mig och Micke. Imorgon är det torsdag och då blir det bvc med Vilde och sen går vi på långledigt, GILLA!


Gårdagens middag


Tisdag


Idag är jag en trött mamma. Vilde har vaknat till och från hela natten, stackarn har svårt att andas ibland pga förkylningen så jag har fått sugit ut snoret ett antal gånger inatt och då har Vilde somnat om gott men efter ett tag är det lika mycket snor där igen. Idag verkar det inte vara lika mycket snor så jag hoppas att natten blir bättre. Skulle ha gått promenad med Sandra och Charlie idag men kände att jag var för trött för att orka med det så vi tar det imorgon istället. Så jag har städat nu på förmiddagen vilket behövdes, fattar inte hur det kan bli så dammigt direkt. Nu ska jag få i mig någon lunch, slänga in en maskin tvätt och bädda rent sen ska jag lägga mig på soffan med Vilde och blunda en liten stund innan vi ska hämta hem tarzan från dagis!


Dagens middag


Eftermiddags bus


Handla upp hela lindex

Baseballjacka - 95% Bomull,5% ElastanBody - 100% BomullBody - 95% Bomull,5% Elastan

____________________________________________________________________________________

T-shirt - 100% BomullCardigan - 100% BomullT-shirt - 100% Bomull
T-shirt - 100% BomullT-shirt - 100% BomullT-shirt - 100% Bomull
T-shirt - 100% BomullJeansshorts - 100% BomullByxa - 100% Bomull
Baseballjacka - 80% Bomull,20% PolyesterSkärp - 95% Polyuretan,5% MetallHängslen - 90% Polyester,5% Elastan,5% Metall
Scarf - 100% PolyesterPilotsolglasögon - 50% Metall,50% Plast
_____________________________________________________________________________________

Var inne på Lindex idag och jag blev typ kär i hela barnavdelningen, fanns så MYCKET snyggt till båda grabbarna. Här är lite av allt fint jag hittade :) Nu ska jag lyfta över sovandes Vilde till syskonvagnen och gå och hämta storebror, blir nog att stanna vid någon lekpark en stund och gunga :)


Måndag morgon

 
Mina killar imorse <3

Här hemma startade morgonen vid sex då Vilde ville ha mat lagom tills han ätit och somnat vaknade Noel :) Så vi har hunnit myst i soffan framför barn program, ätit frukost, fixat och klätt på oss, lekt i Noels rum och lämnat Noel på dagis, slängt in en maskin tvätt. Nu sitter jag och Vilde framför datorn och kikar runt. Vilde har stora ögon och tittar på tapeten och ler, lättroad kille :)

Jag och Vilde ska nog ta en promenad ner på stan för att byta hans fina sommar kläder han fick i helgen till en större storlek då jag är osäker på att han kommer kunna ha 62 i sommar för han börjar nu smått växa ur 50 ;) Men nu var det svin kallt och blåste massa så vi väntar nog till senare, kanske kryper ner i soffan ocg myser och kanske vilar en halvtimme, vore skönt :)

Ha en härlig måndag!


Barnbasar



Igår var det barnbasar som jag var på hela dagen. Blev en lång dag för mig och Linda då vi stod och sålde Tindras fina kläder som hon vuxit ur och några av Hugos kläder. Jag fyndade tre super fina bodysar som Hugo vuxit ur ;) Blev andra fynd också till båda grabbarna men jag blev lite besviken då jag hade hoppats på att fynda dagis kläder i 92 men nej den storleken fanns typ inte och fanns det så var det skit fula kläder som jag inte skulle sätta på mina grabbar. Hittade två stora krokodiler för 20kr som Noel blev jätte glad över :) På bilden kramar han sina krokodiler ;)

Grabbarna var hemma med Micke och myste, dom hade varit på promenad och båda grabbarna somnade i vagnen och sov lunch i tre timmar så Micke hade haft det lugnt och skönt :)