God natt

Idag har vi inte gjort mycket utan vara varit hemma och myst. Blev pannkakslunch, varmt bad med skruttarna, lagt pussel typ 751ggr, haft sångstund, lekt på deras rum, haft fredags disco sen myst i soffan.







Stackars Vilde får utstå mycket när storebror är hemma. Noel skulle ge kram men det slutade med brottningsmatch!



Tur att vi hade inne dag för det har varit kallt ute idag, brr!

God natt!

Jobbigt!

Som sagt så börjar denna mamma ledigheten ta slut och jag får en klump i magen och tårar i ögonen av bara tanken. Att lämna barnen på dagis några timmar är inte så jobbigt då jag vet att dom har det bra där och tycket det är kul, jag ser bara hur kul Noel har det ibland vill han inte ens gå hem. Men det som gör mig ledsen och ger mig klump i magen är att jag inte får träffa dom så mycket som hag vill. När vi båda jobbar blir det jag som lämnar tidigt på morgonen och hämtar på eftermiddag. Alltså kommer det bara bli hem fixa middag och fixa dom för natten sen är det typ läggdags. Kan man inte få fler timmar på dygnet?

Nu vet jag hur pappan i huset känner. Nu kommer man uppskatta helgerna så mycket mer och ta till vara på dom dagarna.



Jag älskar er så det gör ont ♥

Samtidigt som jag inte vill lämna bort mina killar så ska det ändå bli lite kul att få komma tillbaka till arbetslivet och tjäna pengar ;) Har nu varit hemma sen hösten 2010 så det är dags för mig att komma in i den verkliga vardagen. Ska bli kul för Micke att få vara pappaledig och se hur det livet är ;)

Nu ska jag verkligen njuta den sista tiden som mammaledig för det är nog sista gången då vi känner oss klara med barn ;)

God morgon





God morgon och ha en fin dag allesammans ♥

Onsdag och önskelista

Idag har vi inte gjort ett piss jag och Vilde, bara latat oss. Känner mig hängig ont i huvudet, kliar i halsen och allmänt
slö så dagens träning får jag skjuta upp då jag inte vill bli sängliggandes. Istället ska jag mysa med min familj och
 unna mig pommes och sås till middag, haha!
 
Om mindre än en månad fyller våran lillskrutt 1 år, vart tog detta år vägen? Det är några som frågat vad han önskar sig så
tänkte göra en önskelista. Först ut på listan är pressentkort på Ikea då han behöver en säng och möbler in till rummet.
Sen behöver han två delad pyjamas, bodys och byxor (dom på bilden från kappahl) och strumpor helst enfärgade svarta och vita
med halkskydd under. Han är storlek 86 på kläder och 21 i strumpor skulle jag tippa på, Men det vi helst vill ha är pengar eller 
pressentkort på ikea då säng och möbler är något han behöver för leksaker har han förmycket av ;) och kläder har han så han klarar
sig gott och väl. Men nu vet ni iaf vad som behövs!
 

Cheap monday

 
Jag gillar verkligen cheap mondays kläder och deras logga är ju så snygg. Dessa tre får mer än gärna flytta in i min garderob :)

Tisdag!

Igår kväll blev det ett pass på gymmet, var så otaggad men när jag väl kom dit gick det bra och var så skönt efteråt. Körde igenom kroppen och kondition på crosstrainen. Hade velat kört intervall träning på löpbandet men det var kö och sex personer före så fick ändra mitt upplägg. Hoppas att jag kan köra löpningen imorgon ist!



Idag vaknade jag med huvudvärk ingen bra start på dagen. Gick upp med Vilde vid sju och väckte Noel vid åtta. I med frukost och på med kläderna sen till dagis. Gick hem och vilade lunch med Vilde som behövde sova ordentligt hade tänkt gå promenad direkt efter dagis men då sover Vilde inte så länge han behöver och dagen blir förstörd. Igår sov han bara 45 minuter under promenaden och då var han trött och gnällig redan vid halv fem men vilar han på em somnar han inte förens nio och det är försent och nätterna blir bökiga. Så idag sov han bra och länge i sängen och jag fick bort min huvudvärk, skönt! Efter vilan plockade jag undan och rastade dammsugaren ;) Sen mötte vi upp mamma och gick på promenad då sen hämtade vi Noel på dagis. På vägen hem passade vi på att leka lite utomhus då dom varit inne hela dagen på dagis. Nu är vi inne och värmer oss och ska börja med middagen som blir kycklinggryta med sallad och till grabbarna i huset får dom lite pasta till.









Ikväll blir det tända ljus, apelsin och tv tittande :)

Helgen

Denna helg har gått i en rasande fart. I fredags eftermiddag kom svärföräldrarna hit blev lite handling, kvällslek och som avslut blev det gladiatorerna på tv sen gick vi alla och la oss skapligt.

I lördags så fixade vi inför Mickes födelsedagafirande. Vi städade, handlade dricka, fixade maten och oss själva. Dom första gästerna kom vid ett och dom sista gick vid nio. Var en lyckad och trevlig dag :) Tack för att ni kom! Efter det när grabbarna och Micke somnat hade jag egentid så jag la mig på soffan och tittade på hypnotisören sen bums i säng.

Igår fick jag lite sovmorgon sen städade vi och gick ut i solen. Blev en sväng förbi stan där Micke blev ett par jeans och t-shirt rikare. Hemma sen ritade vi, badade och slöade resten av dagen. På kvällen när vi vuxna fick egentid så tog vi oss ett glas vin och lite choklad, mys!




Idag är det måndag igen och det innebär jobb för Micke och
dagis för Noel. Så idag efter jag lämnat Niel mötte jag upp mamma för en promenad. Blev en runda på 5,8km :) Nu har både jag och Vilde ätit lunch. lasange till Vilde och baconsås och sallad till mig. Har även plockat lite här hemma och ska strax ta mig en dusch.



Halsband



Det här fina halsbandet fick Micke av mig och barnen nu när han fyllde år. Den är så mycket finare i verkligheten!

Kanon dag

Vilken kanon dag vi haft idag! Efter en små stressig morgon så lämnade vi Noel och mötte upp Sara och hennes kompis Pauline för att gå ner till öppna förskolan där barnen fick leka av sig lite. Det var en nöjd kille jag hade med mig idag :) Efter vi lekt och fått i oss lunch tog vi en promenad hem till Pauline för ännu mera lek tills vi var tvugna att hämta hem stora barnen och fixa middag. Eftersom mina killar varit på toppen humör och lekt bra ihop så passade jag på att städa iordning crescenten och fota den så nu ligger den ute på nätet. När Micke kom hem tog vi en snabb plockning och bäddade rent i sängarna så nu har vi lagt killarna för natten. Jag hoppas Vilde sover gott inatt efter en dag full av lek och bus samt max en timmes vila efter lunch. Jag kommer iaf sova hur gott som helst ;)







Tack för idag tjejer får vi göra om :)

Dags att sälja pärlan!

 
Nu ska våran diva säljas så är du intresserad så är det bara att maila på [email protected] så får du mer info :)

Barnens rum

 
Åh detta vill jag ha in till grabbarnas rum. Bra med förvaring samtidigt som det är smidigt i ett litet rum med två barn i.
Så nu när Vilde blir 1 år ska han önska sig pressentkort på Ikea delvis för att han ska få en ny säng och sen så han kan få
nya möbler in till rummet då han förhoppningsvis flyttar in dit till våren. Det bästa med möblerna är att det finns olika delar så
man kan bygga lite som man vill och vad som passar in till rummet. Jag vill ha som bilden där uppe men inte med garderoben
då den nog inte får plats, kan få plats om man har den ståendes försej. Möblerna finns i olika färger också men jag gillar
det blåa och tror det skulle passa toppen i deras kill rum :)

Grattis på födelsedagen

Idag fyller min andra hälft 35 år. Stort grattis på födelsedagen älskling! Vi älskar dig <3
 

Snö, snö och ännu mera snö!

Vad var det jag såg när jag tittade ut imorse? Jo en massa snö och att det bara faller ner mer. 
Visst är det mysigt med snö men nu får det räcka, det kan vara vitt på marken men inte decimeter med snö kommer
knappt fram med vagnen ute sen är dom inte så snabba med att plocka och deffintivt inte på gångvägarna där kan det ta
dagar innan dom plockar från det att snön kom så jag och många andra med vagn får gå ute på vägen för att ens komma
någon vart och det känns inte så kul och deffinitivt inte säkert!
 
 
Morgonen här hemma rullade på bra och lämningen på dagis också, skönt! När jag kom hem igen åt jag frukost sen blev
Vilde trött igen så vi kröp ner i sängen igen och somnade båda två och vaknade 2 timmar senare. Nu röjer Vilde på golvet
och jag sitter i soffan med datorn i knät om ett tag ska vi hämta storebror på dagis!

Proppen

Det är en trött tjej som skriver just nu. Kände hur orken försvann nu när jag satte mig i soffan och pustade ut efter maten. Tror nog jag ska ta mig ett varmt bad då jag har träningsvärk i varje liten del på kroppen och mensvärk :( Träningsvärken gör mig inget för då vet jag att det tar när jag rör på mig men det andra kan jag mer än gärna vara utan!

Var ju förbi stan idag med Sara. Det är verkligen så dött på stan här, förutom rån och sånt dåra! Dom gjorde om inne på hm och det verkade bli till det bättre det lilla vi såg så det var ju positivt plus att Mickes pressent var klar och verkligen sååå fin. Visar er imorgon när den blivit avslöjad ;)



Juste idag när jag kom hem efter promenad var jag så kissnödig och sprang in och tänkte lampan så small det och proppen gick, kul där stod jag i mörkret haha! Och innan det gick två lampor och efter det en till. Varför allt på samma gång? Inte nog med det så funkar inte fjärkontrollen till boxen men det funkade igår kväll och jag har bytt till nya batterier aja jag hoppas den ska funka snart annars får jag ringa och be om en ny.

Imorgon tänker jag inte göra ett skit på dagen ska passa på att se en film när Vilde vilar. Känner att min kropp behöver iaf en dag vila nu så imorgom behöver inte solen lysa ;) hihi vill slöa med gott samvete :)

Innan middagen satt jag och Noel och la pussel och han har blivit så duktig på det. Sånt pussel med träplatta har han klarat av länge nu lägger han sånt där svårare. Han fick ett toy story av oss nu i julas med fyra olika bilder och med olika antal pussel bitar. Med lite hjälp så klarar han av alla pussel, stora killen :)

Ne nu ska denna trötta mamma lägga sig en stund i ett varmt bad innan det är dags för att göra killarna klara för natten.

Bra start!



Idag vaknade vi av väckarklockan halv åtta. Upp och fixa oss, äta frukost, packa dagis väska m.m. Lämningen på dagis gick bara bra :) Jag och Vilde tog oss en lång promenad på 6,59km bra skit, hehe! Nu har jag ätit lunch som blev soppa och slappar lite i soffan. Ska strax ta en dusch och få på mig kläder istället för underställ som jag har nu ;) Sen ska jag och Sara ner på stan en snabbis innan vi ska hämta våra små på dagis. Nehe fixa mig blir bara så seg här i soffan!

Träningspass att utföra hemma utan vikter

Med denna träningsupplägg tränar du hela kroppen. Du utför övningarna med 15 repetitioner x 2 och det tar cirka 20-30 minuter beroende på tempot.
 
Uppvärmning, 1 minut: Lyft turvist höger och vänster ben på en soffa eller en stol i snabbt tempo.Ha ävem armarna med i rörelsen.
 
Övning 1: Gör en armhävning mot underlaget (tex soffan) med kropppen i en rak linje. När armarna är raka lyfter du knät snett uppåt mot magen. Gå ner igen och upprepa med andra knät åt andra hållet.
 
Övning 2: Höftlyft. Ta stöd med foten på underlaget (tex soffan). Andra benet hålls i luften medan de pressar dig upp så att rumpan lyfts från underlaget. Byt ben efter 15 repetitioner.
 
Övning 3: Pulshöjning 1 minut. Sumoknäböj med upphopp. Gå ner i knäböj med fötterna brett isär. Hoppa upp med fötterna ihop, händerna upp. Hoppa ner i knäböj igen. Kolla att knäna pekar åt samma håll som tårna.
 
Övning 4: Tricepsdips. Håll knäna lätt böjda och ha händerna på underlaget (tex soffan). Böj i armbågsleden så att rumpan kommer närmare golvet. Pressa dig upp igen till raka armar.
 
Övning 5: Benlyft – magövning. Ligg på rygg och håll benen uppe så att fotsulorna pekar mot taket. Dra upp rumpan från golvet med hjälp av magen. Tänk att du lyfter fotsulorna närmare taket.
 
Övning 6: Pulshöjare 1 minut. Utgångsställning i armhävningsposition. Hoppa därifrån fram med fötterna, och fortsätt rörelsen med att hoppa uppåt, händerna mot taket. Därifrån ner igen och upprepa.
 
Övning 7: Axelpress. Stå som att du skulle göra en armhävning, men fötterna närmare händerna och benen lätt böjda. Gå ner så att huvudet snuddar marken och pressa upp igen med raka armar.
 
Övning 8: Plankan med benlyft. Stå i plankan med kroppen helt rak. Du belastar endast armbågarna och trampdynorna och magen hålls spänd. Lyft turvist höger och vänster ben i luften.
 
 
Detta träningsupplägg hittade jag på den här tjejens blogg!

Får aldrig nog

 
Jag får aldrig nog av inredning, jag tycker det är så kul att både inreda och leta inspiration. 
Mer och mer börjar jag få till det här hemma men jag har massor av ideér som jag vill få ut och jag får bara nya och nya :)

SÖNDAG

Imorgon är vardagen tillbaka för oss vilket innebär dagis för Noel och Micke har ju redan börjat jobba. Se hur lämningen blir imorgon efter långledigheten, kan nog bli en ledsen Noel jag lämnar men jag vet att det går snabbt över. Efter jag lämnat så tar jag en PW skönt att ha det gjort och när man ändå är ute och påklädd :) Sen måste jag ner på stan och höra hur det går med Mickes födelsedagspressent dom skulle ringa när den var klar men än har dom inte ringt och dom sa att den skulle hinna bli klar senast imorgon så det hoppas jag på!

Nu sover Vilde och Noel ligger i sin säng sen en timme tillbaka och verkar ha svårt att komma till ro. Kanske nervös inför dagis imorgon då jag berättade att vi ska dit imorgon ;)

Idag har vi varit hemma och tvättat, städat och fixat lite. Skönt att ha det gjort så jag slipper börja med det imorgon.





Jag sitter och tittar på nya humorserien på fyran verkar lovande :)

Familjen samlad

Då var familjen samlad i soffan och vi ska strax sätta på en barnfilm som vi ska se innan Noel ska sova sen festar vi till det med saft och chips :) Vilde håller på att somna i min famn han är helt slut!

På eftermiddag tog jag en pw själv det var skönt att rensa tankar och få lyssna jätte högt i lurarna. Blev en runda på 5,8km sen körde jag situps, plankan och en till övning där man ligger på rygg och går upp en bit med ryggen sen cyklar långsamt med benen i luften bränar på bra i magen :) Sen hafe jag två barn klängandes på mig så det blev brottning istället (Noels favorit lek, haha). Lagom efter duschen blev det middag fläskfilegryta, sallad och feta.



Ne nu blir det lördagsmys med film hela kvällen sen har min kära sambo lovat massage :)

Jacob Wismars hälsopannkakor

 
Antal portioner: 4
Ingredienser

4stägg
2dlgrahamsmjöl
2dldinkelmjöl
0.5dlkrossade linfrön
1tsksalt
8dlmjölk
smör till stekning

Servera med: Lingon och keso eller sylt och grädde

______________________________________________________________________________________________

 

Det här receptet har jag gjort pannkakor på och dom blir så goda och mer matigare. Prova! Dom ska vi äta till lunch

när Noel vaknat från sin vila :)


TRÖTT

Jag är såå trött idag. Här vaknade grabbarna sju så det var bara att gå upp, gäsp! Jag har sovit som en kratta medans barnen har sovit som stockar. Micke sover över hos sin systerson och kommer hem senare idag. Imorgon är det jag som får sovmorgon ;)



Nu sitter Noel i soffan och äter frukost. Jag väntar på att mina ägg ska bli klara och Vilde leker på golvet. Vilde är lös i magen troligtvis tänder på g iaf som det ser ut. Han har även blivit jätte kräsen med maten. Igår skulke han varken ha lunch eller middag bara vände bort huvudet och vägrade öppna munnen lika så nyss när jag skulle ge gröt. Hoppas bara det är något tillfälligt! Annars är han som vanligt lite bökigare att natta på kvällarna bara.



Snygg bild på Noel :) Frågade honom här om dagen om jag fick ta kort på honom och fick svaret nääää! Så på med arga blicken och brödsmulor på läppen ;)

Nu frukost! Ha en bra lördag :)

The vow

Sitter och tittar på denna film och den är så bra och jag kan inte sluta gråta. 
 
 
Sen att snyggingen är med gör inte filmen sämre ;)

Herr Mode

 
Dessa godbitar till herrar finns på hm.se

Fredagsmys

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och har fredagsmys med mig själv. Barnen sover efter mycket om och men
med Vilde och Micke är i stan. Jag hade längtat efter att äta choklad men efter en rad var det inte lika gott vilket iofs bara
är bra ;) haha!
 
Våra älsklingar på julafton
 
Snart ska jag sätta på en film och sen sova, god natt.

BB cream

Måste bara tipsa er om en bra dag kräm/fondation som jag använder garnier bb cream. Min hy har blivit bättre och sminket sitter bättre
och får en finare yta. Sen gillar jag att man inte känner att man har fondation på sig som man kan göra av vissa.
 
Bild: google.se

HM levererar!!

 
Det finns så mycket fint på HM just nu och så mycket i min smak, har tyckt att det varit dåligt utbud där ett bra tag men
nu jäklar har dom inponerat på mig. Tur man börjar jobba snart och tjäna lite pengar ;)

Sovmorgon

Idag fick hag en chock när vi vakna, klockan stod på 8:30 man tackar på en fredag och allt ;)

Vi har hunnit ätit frukost, gjort oss iordning, lekt med bilar och tittat på Toy story. Nu väntar vi på pastan så ska grabbarna äta lunch själv tar jag bara advokade på hårdbröd är inte så hungrig. Efter lunch ska grabbarna vila sen ska vi till affären och köpa en chokladkala till mig ;) Hade tänkt ta pw men dom har inte plogat och gå mitt i vägen en längre sträcka känns inge lockande. Tar en pw imorgon istället då jag har möjligheten att gå utan vagn kanske tar mig en löprunda då istället! Röra på mig ska jag iaf ;) Men idag tar vi en vilodag är nog skönt för min träningsvärk, haha!







Vad gör ni en dag som denna?

Bök

Efter lunchen var vi som sagt ute på en PW på 3,5km sen när vi kom hem körde jag intensiv mag/rygg övningar. Strax efter kom Micke hem så jag tog en lång dusch medans han fixade middagen som blev köttfärsås och spagetti men jag tog bort pastan och hade rivna morötter istället.

Nu försöker vi få bök Vilde att somna och jag tror vi lyckas. Vilde somnade i vagnen när vi var ute därför han har svårt att somna så imorgon får jag ta promenaden tidigare. Nu tiytar vi på allt faller verkar vara sådär, hänger inte med så mycket.

Imorgon kväll blir jag och små killarna hemma själva då Micke ska till debaser och se sin kusin spela. Skulle också ha följt med men barnvakten är sjuk så jag tänkte se en film och äta lite choklad när barnen somnat. Imorgon får jag äta lite choklad då jag har varit så duktig den här veckan och imorgon är det helg ;) Lär bli lite fusk på lördag men sen är det stenhårt igen och inge fusk!


Jag vill ha vår

 

Torsdag

Vad ensamt det kan vara att vara mammaledig, jag har väl förvisso en del i det med men förra året var ett jobbigt år och jag hade inte så mycket energi eller lust att träffa folk. Men nu sista tiden mår jag bättre och känner att jag vill hitta på så mycket men ingen är ju typ hemma längre. Jag får bita i det sura äpplet och göra så gott det går nu sista tiden. Som det ser ut nu ska jag tillbaka och jobba feb/mars väntar besked från jobbet bara. Det är verkligen med blandade känslor, ska bli kul och skönt att få jobba och tjäna pengar men samtidigt vill jag vara hemma med mina barn. Sen ska kag lämna över ansvaret på Micke då han ska vara hemma sista tiden och ta inskolningen. Jag vet att Micke klarar det galant men jag vill gärna ha kontroll och på mitt "sätt".

Idag har vi inte gjort mycket. Jag har städat bort alla julsaker så nu kam våren komma och det är bums ;) Så trött på att den är så mörkt ute. Känns som att man går upp mitt i natten på morgonen. Idag är Micke åter till arbetet så jag är ensam med barnen men på måndag är det dagis igen för Noel vilket han verkar se gram emot för när vi pratar om dagis skrattar han och berättar om dagis.

Nu har dom sovit lunch och vi fått i oss sen lunch så nu ska det på med underställ och träningskläder och packa ner grabbarna i vagnen för en PW innan det blir för mörkt.



Igår körde jag lite hemma träning så idag har jag träningsvärk i lår och rumpa ;) Blir samma pass idag plus några fler övningar. Kan lägga upp vilka övningar jag kör om någon är intresserad?

Sova kanske

Efter lunchen idag klädde vi på oss och gick ut för en PW. Blev en på 5km och vi höll ett bra tempo trots isiga vägar :) När vi nästan var hemma så fick Noel leka av sig lite i en lekpark men det var inte så kul då det var så isigt att han knappt kunde gå själv. Vilde han somnade efter halva rundan och vaknade lagom tills vi kom hem.






När vi kom hem började vi fixa middagen som blev falukorv med morotsmos till mig och potatismos till dom andra. Sen tog jag och grabbarna ett bad och Noel var så ivrig att hoppa i så han hann ta av sig bajsblöjan själv men vi lyckades stoppa allt innan det spred sig vidare, haha :)

Efter badet blev det på med pyjamas och mys i soffan innan läggdags. Båda grabbarna bökade lite men somnade efter en stund.

Imorgon åker Noel och Micke till Noels farfar för att gå på lekland och äta pannkakor. Jag och Vilde ska umgås med mamma/mormor, blir en promenad till maxi för att fylla på här hemma. Ska passa på att äta något som min kräsna sambo inte gillar sen ska det gå fort också ;)

Ne nu ska jag gå och sova, god natt!

Måndag!

Igår höll jag på och städa hela dagen vilket var behövligt. Medans jag städade hade jag köttgrytan på kokning och den blev alldeles perfekt :)



Efter middagen satte jag mig och fixade gele naglar och dom blev sådär men vad får man begära som nybörjare, haha! Resten av eftermiddagen blev lugnt och när grabbarna somnat stupade jag i säng redan vid åtta.

Dagen idag blir lugn ska iaf ut på en pw men tar nog den efter lunch ist gör nu på morgonen.

Vad ska ni göra idag?

Bra start



Startade morgonen med 50 minuters PW med familjen. Nu fixa go frukost sen ta tag i några måsten! Ha en härlig söndag.

.....




Lördag!

Idag var Micke och Noel iväg till badhuset medans jag och Vilde njöt av lugnet ;) Resten av dagen har vi myst hemma med matlagning, varmtbad, film mys. Nu envisas Micke med att se skräckis och jag blundar mest eller glor på mobilen för att kunna sova den närmsta veckan!





Snart blir det sängen. Så god natt!

Im in love



Fredag!

I onsdags fm så åkte jag till nyköping för att hjälpa till och fixa på fiket. Monterade ihop elva stolar och en annan möbel sp var lagom trött i hönderna efteråt ;) Sen på kvällen blev det bio med Ann-Sofie och Philip vi såg mammas pojkar, jag trodde den skulle vara roligare. Jag stannade kvar och sov över så igår morse åkte jag och Ann-Sofie hem hit och plockade upp Noel för ett besök på ikea. Blev lite smått och gott som nya glas, krukor och ljyslyktor.







När vi kom hem så slöa vi en stund innan vi tog en promenad ner på stan fram och tillbaka. Resten av dagen/kvällen slöade vi mest. Blev en film när barnen somnat sen bums i säng!

Nu ska jag strax gå upp från sängen och äta frukost och ta tag i dagen. Blir troligtvis fika dejt med Johanna och tvättstugan.

Ha en bra dag!

Ego


Förmiddagspromenad, CHECK!


Första dagen på nya året!

God morgon 2013 :) Här fick vi sovmorgon till nio ska inte klaga, hehe.

Igår vid tio efter bingolotto så gick vi till mamma för att fira in det nya året. Grabbarna var vakna hela kvällen och somnade strax efter tolv i vagnen när vi gick hem. Dom var så glada hela kvällen våra små troll :)

När vi kom till vår gård ser vi att sopstationen brinner så det var bara ringa hit brandkåren. Tio minuter senare var den här och släkte stackars Noel hade somnat strax innan och missade allt.









Snart frukost sen blir det promenad så man kan slöa med gott samvete sen :)