två flugor i en smäll ..

När vi har dopet så tänkte vi fira mig samtidigt när vi ändå har hela tjocka släkten samlad :) Jag fyller ju bara några dagar innan, shiiit jag blir 25år! Just nu känner inte jag för att fira min födelsedag med fest som jag ville för några år sen. Men tänkte dra ihop tjejerna när det blir varmare och dra en utgång isthlm! Ställer till med en brak fest när jag blir 30 ist :P

Tänkte säga vad jag önskar mig har fått order om det med, hehe:

* Plattång
* Pengar till kläder
* Pressentkort på Ikea
* Pengar till cykel

      


Klänningar !

1: Jeane Blush - Delores Dress  2:Angeleye - Sleeveless Printed Dress

3:Dry lake - Magalie Dress  4:Rut m.fl. - Amy Volang Dress

Var någon av dom här fina till 50-års fest och dop? Tänkte att man kunde ha en klänning till båda, känns lite onödigt att köpa två när jag inte direkt är en klännings typ :P


Dagen i ord !!


Dagen i bilder !



Idag har Noel:
* Prov smakat gröt och blåbär
* Gjort fotavtryck
* Tittat när Mamma och Pappa lagat mat
* Lekt på lekmattan och vänt sig flera ggr på rad igen
* Lekt i babygymmet

Nu har han somnat på soffan efter att ha lyssnat på sin skiva vaggvisor :) Vi ska köpa en lite cd-spelar som vi kan ha i sovrummet så han kan somna i sin säng fast han kan somna utan skivan också :) Men är mysigt att man ligger och lyssnar, idag sjöng jag och Micke med!


Noel Önskelista Dop-pressenter :

Mickes familj:

* Lära gå vagn
* Gåstol
* Star Wars gosedjur (sån vi fick av Daniel i julklapp, vi har Dart Vader, Yoda, Storm troper, Sandfolket)
*
Kläder i strl 74 eller större
* Bobby Car

Brio, Lära-gå-vagn, Svart               Big, Bobby Car, Fulda, Svart



Min Familj:

*
Tripp trapp stol (svart)
* Smycke med Noels namn och personnr
* Mätsticka (helst i färger blå och grön, som i hans rum)
* Kläder i strl 74 eller större


            Jabadabado, Blå mätsticka, Elefant



Vänner:

* Fjällräven mini konka ( i svart, marinblå eller grön)
* Saker från jabadado
* Leksaker
* Böcker
* Kläder i strl 74 eller större



Jabadabado, POP Askar, Turkos, 3-pack  Jabadabado, Xylofon, Rosa  Jabadabado, Handbjällra, Blå 


Och egen fantasi funkar ABSOLUT :) Men många som har frågat så här har ni lite tips!
Vissa av det här har vi sagt fast då står det under den "kategori" som den personen tillhör :)


Nu är Noel redo för att få gå ut med sin p...

img_0575 (MMS)

Nu är Noel redo för att få gå ut med sin pappa på promenad. Och jag ska lägga mig på soffan och glo på någon film! För en stund sen fick Noel smaka gröt med lite blåbär till :) Första skeden verkade go sen andra, tredje fick han kväljningar fast ville ändå ha mer ;) Men han får bara typ tre skedar så inte får ont i magen.


Noel har somnat så gott i soffan bredvid o...

img_0572 (MMS)

Noel har somnat så gott i soffan bredvid oss :) skönt att han kan somna själv så man slipper gå och vagga honom. Nu tittar vi på en unge i minuten, kommer säkert böla när dom får barnet på bröstet som jag alltid gör :P


Dagens middag made by Micke :) Lax, klyftp...

img_0571 (MMS)

Dagens middag made by Micke :) Lax, klyftpotatis, hollandesås och broccoli, mums!


Våran BABY myser i soffan :) Fast nu klämm...

img_0570 (MMS)

Våran BABY myser i soffan :) Fast nu klämmer han så han blir röd i fejjan :P


Sjukstugan !

Nu var det min tur att bli sjuk. Har ont i halsen, rethosta, huvudvärk och snorig! Så Micke stannade hemma idag för att ta hand om Noel då vi inte vill smitta honom. Så jag har i princip sovit hela dagen men känner mig ändå inte utvilad! Så jag kommer nog inte blogga tills jag känner mig bättre, så nu vet ni :)

Juste idag fick Micke följa med Noel till BVC då vi hade tid. Så nu väger han 6070g och är 66,5cm lång, stora killen :) Kristina (bvc-tanten) hade sagt att han är stor för sin "ålder" men det är bara bra att det finns lite att ta av om han blir sjuk!

Nu ligger Noel nybadad och ner bäddad i soffan och lyssnar på sin nya skiva som kom med goboken idag. Det är en skiva med vaggvisor! Jag satt och sjöng med men då började han skratta åt mig, sjunger jag så fult? HAHA! Försej det låter värre nu när man är hes, haha!


DU är det bästa som vi någonsin gjort !!


Nu är vi påväg hem från syster med familj....

img_0567 (MMS)

Nu är vi påväg hem från syster med familj. Vi har firat henne och Saga!


Detta kan man hitta på datorn ..

.. om man lämnar Micke och Noel hemma själva :) Haha så dåligt så man garvar ihjäl sig :P


Haha .. Vilken inlevelse :)


Träning på lekfilten !!

För en stund sen så tränade vi rygg och nacke på lekfilten. Eller Noel tränade :) Och när han låg på mage som vände han sig helt plötsligt till rygg, blev helt paff och han med! Så jag la tillbaka honom på mage och han vände sig igen till rygg så gjorde han tre gånger på rad sen tröttnade han på att visa att han kunde göra det när jag ville ta kort på det, hehe! Men fick ett kort när han precis hade vänt sig men hoppas på ett bättre kort nästa gång.

Här är iaf några bilder jag tog när vi låg på filten:



En stolt mamma som har en sån underbar son. Jag kommer göra allt för dig, jag ÄLSKAR dig!!


Lekt med webcameran!


Varför ska man ...

.. alltid fastna framför datorn eller tv:n!! Jag som skulle behöva städa, diska, sortera tvätten, fixa mig. Och det är ett perfekt tillfälle att göra det nu när Noel sover men nej då fastnar jag framför tv:n och datorn men nu får jag fan slita mig och börja här så man har gjort en del innan Noel vaknar. Men han är snäll som kan sitta i soffan eller babysittern ett tag för sig själv och låta mig för göra annat.

Juste måste bara berätta om imorse. Jag satte Noel i soffan (han halvlåg) och jag gick in till hans rum för att hämta en leksak och kom tillbaka in till vardagsrummet ligger han på mage med huvudet utanför soffan. Alltså hur snabbt kan man flytta på sig? Han har blivit riktigt stark och drar sig upp när han halvligger för han vill bara sitta upp och titta rakt fram och hade jag varit borta några sekunder till så hade han säkert ramlat ner på golvet. Jag fick en klump i magen när jag såg honom och sprang och tog upp honom. Tänk om han hade ramlat :( Ursh! Så nu gäller det att hålla koll helatiden eller bunkra upp med kuddar så han inte kommer någon vart. Han börjar bli stor nu och inte bara ligger still :P

Sen la jag honom på golvet och då har han kommit på att han kan snurra i en cirkel på golvet när han har tröttnat på att kolla åt ett håll :) Det är roligt och se när han kommer på något nytt :) Sen har han ävet börjar med nya ljud, igår satt han och typ gurglade? hela buss resan hem!

Nu vaknade Noel också så ska ge honom lite mat. Hörs kanske senare!

God morgon från oss :) här har vi varit va...

img_0560 (MMS)

God morgon från oss :) här har vi varit vakna ett tag men klev nyss upp. Noel ligger och försöker komma fram på golvet går inte direkt så bra för honom ;) Men med den viljan så kommer han nog på att man kan åla sig fram eller nåt :) Idag ska vi städa lite här hemma sen  bara busa med Noel. Ikväll ska vi mammor på middag hos Emelie mycket trevligt :) Så Noel är hemma med Micke och har far och son tid :)


HURRA HURRA HURRA !!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min Systers födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis syster på födelsedagen :)


Måndag !!

Då var det måndag igen, veckorna springer förbi och vi ska inte tala om hur fort helgerna går!

I fredags så kom min "bror" Philip hit på Tacos och sen slappade vi i soffan. Men på dagen var jag och Sara till järna och möte upp Bella med barn och gick till Hem ljuva Hem och kikade, riktigt piss väder var det så det var lite synd!

I lördags så åkte vi med Mickes pappa till Ikea och handlade nya möbler, äntligen har vi fått det som vi vill här hemma :) Bara lite små saker kvar och sen vill vi måla om i vardagsrummet och sätta upp en tuff font vägg men det får bli sen någon gång, inge bråttom med det! Ni såg ju inlägget innan vad vi fick med oss hem :) Sen kom Pappa och Ann-Sofie hit och lämnade sov grejjer då dom skulle sova här och så hämtade Marlene (Ann-Sofies brors ex, hehe) med barn (mina "kusiner") dom så kom dom upp för att hälsa på och titta på lilla Noel! Blev en snabb titt då dom skulle iväg på middag och jag skulle iväg med "bror" Addes sista innebandy match för säsongen. Tråkig match då dom vann med stort och det var redan klart innan att dom vann hela serien!

Igår söndag så var Pappa och Ann-Sofie här då dom sov hos oss så vi åt en god frukost sen kom Mickes föräldrar hit så då gick vi alla ut på en promenad och ner till stan för att fika. Sen gick vi hem igen och bara slöade som vi gjorde resten av kvällen med.

Idag har jag städat på morgonen sen kom mamma hit och hälsade på och så tog vi en promenad, inte det roligaste vädret men ändå skönt att komma ut. Sen gick jag hem och gjorde mig en tonfisksallad och så somnade jag och Noel på soffan :) Nu ligger Micke och nattar Noel som höll på och somna medans vi åt middag och jag sitter här med huvudvärk. Har ofta ont i huvudet nu för tiden och är trött men det har nog med att göra att man inte får en ordentligen sömn då man får vakna och ge Noel mat och att jag är SÄMST på att dricka vatten på dagarna.

Det var vad vi har pysslat med dom senaste dagarna :)




Dålig uppdatering ..

Tänkte blogga lite om helgen lite senare men först ska jag visa er hur det blev med våra nya möbler vi köpte i lördags :)



Visst blev det fint? Inte dom bästa bilderna på allt men kommer säkert ut bättre bilder senare :)


Glada Noel som sitter och väntar på sin fa...

img_0550 (MMS)

Glada Noel som sitter och väntar på sin farfar som ska åka med oss till Ikea :)


Titta vad Älskling hade med sig hem idag :...

img_0549 (MMS)

Titta vad Älskling hade med sig hem idag :) en jätte stor fin bukett blommor! Snart blir det tacos sen massa gott och kolla film :)


Dagens Mamma :) Har varit dålig på att blo...

img_0545 (MMS)

Dagens Mamma :) Har varit dålig på att blogga från datorn men ska bli bättre! Nu väntar jag och Noel på att Micke och Philip ska komma hem så vi kan få tacos :) hörs kanske senare!


Noel testar sin nya mössa :) lite stor men...

img_0543 (MMS)

Noel testar sin nya mössa :) lite stor men det är bara bra då han kommer kunna ha den länge :) Nu tänkte jag fixa mig lite sen plocka undan här hemma innan vi åker till Järna för att hälsa på Bella och barnen :)


Nu har vi fått hem Noel's namn mössa :) De...

img_0542 (MMS)

Nu har vi fått hem Noel's namn mössa :) Den hamnade hos en tant på gran gården som har liknande efternamn som mig men hon var så snäll och ringde och sa till oss så Micke var precis och hämtade den :)


Titta vilket fint halsband jag fick av Äls...

img_0541 (MMS)

Titta vilket fint halsband jag fick av Älskling :) i ringen står det kärlek och på ena brickan Noel och den andra Mikael! Tack Älskling :)


Dagens middag! Hemmagjord pizza à la Frida...

img_0517 (MMS)

Dagens middag! Hemmagjord pizza à la Frida :) Mums!


Till Noels farmor !!

Tack för din fina kommentar! Vi älskar dig med :) Noel kan inte önska sig en bättre farmor, han har tur som får ha en sån kärleksfull, omtänksam och helt underbar farmor! Och jag, Micke och Noel är så glada att du finns i våra liv ♥



Puss och Kram till dig från Frida, Micke och Noel !!


God morgon från oss :) Noel är färdig för ...

img_0513 (MMS)

God morgon från oss :) Noel är färdig för stan och jag ska snart börja fixa mig! Idag ska vi ÄNTLIGEN träffa Bella och Colin :) Var för länge sen men så går med dagis baciller. Ha en härlig dag, solen är med oss :)


Min glada lilla fis tidigare idag :) Han h...

img_0503 (MMS)

Min glada lilla fis tidigare idag :) Han har börjat med att när man busar med honom och han blir glad så ler han och gör ljud och försöker gömma ansiktet typ som att han skäms :P Nattningen gick bra han sover nu i sängen sen 1,5 timme tillbaka och det gick hur smidigt som helst! Nu tittar vi på familjen annorlunda och om en stund börjar en unge i minuten. Jag kommer gråta igen, inget snack om saken :P


Stor städat !!

Det är vad jag har pysslat med idag och gud så skönt när jag blev klar! Noel var vaken ett tag och satt snällt i babysittern sen när han tröttnade la jag honom i soffan med sin snytte filt och nappen och somnade och sov ett bra tag så jag hann städa överallt. Jag passade på att torka alla luckor i köket, damma i överallt, dammsuga och skura golven. Så nu glänser det överallt och luktar gott!

Noel vaknade lagom till allt var klart och då fick han mat sen har vi busat/myst och nu tar han en powernap så jag ska passa på att vattna blommor och vädra sen är det klart här hemma!

Funderar på att prova duscha när Noel är vaken (har bara duchat när micke är hemma eller när Noel sover) för han kommer inte sova så länge. Så jag ska sätta honom i vagnen och ge honom någon leksak och ha honom i hallen så han ser in i badrummet så man har koll. Sen ska jag laga middag och lägga Noel runt halv sju tiden om han inte somnar innan :P Vill få in sov "rutinerna" innan han blev sjuk för dom sov han helatiden och igår var han svår att få att somna vilket vi sällan har. Så idag ska jag försöka få in våra någorlunda rutiner vi haft! Önska mig lycka till :) Ska även testa "natta" honom i sängen och ha på baby vakten för innan har vi "nattat" honom i vagnen och lyft över honom när vi lagt oss. Men igår somnade han i sängen men då la sig Micke med honom och sov för natten.

Micke jobbar över idag och är hemma sent så jag vill gärna ha allt klart när han kommer så han bara kan äta och duscha sen slappa i soffan framför tv:n och bara mysa!

Ne nu ska jag sätta igång så jag kanske hinner med allt innan han vaknar :P Hörs senare!

"Dagens" Noel :) Vi har nyligen startat da...

img_0501 (MMS)

"Dagens" Noel :) Vi har nyligen startat dagen så idag är jag utvilad ! Noel sitter i babysittern och pratar med djuren och jag har precis fått i mig frukost. Idag står städning och vika tvätt på vårt schema. Vad gör ni idag?


Väntar fint på att få bada med sin pappa :)

 

 


Måste bara visa er våran tuffing :)


Fin för att gå på sin kompis Colins dop :)


Eco är lite grinig för att han tycker det ...

img_0495 (MMS)

Eco är lite grinig för att han tycker det var länge sen han fick vara med på bloggen ;) Ikväll blir det soffhäng till solsidan och big brother , haha ja vi tittar på det :P Det är så dåligt men vi fastnar framför det ändå! Illa, jag vet :) Tänkte gosa med mina katter då dom inte fått den uppmärksamheten som jag vill ge dom när Noel hade feber och var gnällig. Men det är skönt att dom accepterar det och gosar/busar med varandra då ist :)


Mums middag , made by me :)

img_0493 (MMS)

Mums middag , made by me :)


Härligt!

Noel har varit feberfri sen igår kväll, skönt! Och idag är han som vanligt igen fast han har ju lite snuva och lite hosta kvar men den kan ju sitta i ett tag. Men det är skönt att vi har tillbaka våran glada kille igen!

Så idag får han följa med på dopet :) Känns som att dom flesta barnen är förkylda och hostar just nu! Dock så kommer vi inte stanna allt för länge men lite fika får vi i oss och sen se vad Colin får för fint i pressent :)

Ne dags att göra oss klara måste kila till affären och köpa dopkort och redbull då man sovit dåligt inatt när man har hur Noel snorvlat och man vill ha koll så han mår bra. Vi vill ju inte somna i kyrkan eller på fikan efteråt, hehe!


Melodifestivalen 2011

Snart börjar mellon, inte för att vi har suttit fast klistrade varje lördag nu men ikväll tänkte vi se vem som vinner. Vem hejjar ni på? Jag vet inte vem min favvo är då jag inte hört alla låtar som är med. Får se om rätt vinner, brukar ju inte vara så!

Till mellon och vi bunkrat upp med ostbågar, choklad och cola (på burk) Mums :)


Vilken Lycka !!



En sån här är påväg hem till mig :) Har velat haft en sån lääänge och nu hittade jag den på halva priset, ett erbjudande som är just nu! Snacka om LYCKA :) Jag längtar till den kommer hem och då kommer jag i princip bo i den, haha! Blir en 25 års pressent från älskling som jag "tvingade" på honom ;) hehe! Men jag skulle få något annat hemligt när jag fyller sen men jag tror vi ska på spa :P För han är inte den bästa på att ljuga eller hålla något hemligt :)


Noel kommer vara så tuff i sin nya adidas ...

img_0476 (MMS)

Noel kommer vara så tuff i sin nya adidas dress :)


Våran lilla sjukling! Febern var tillbaka ...

img_0477 (MMS)

Våran lilla sjukling! Febern var tillbaka till 39,5 så han fick en till Alvedon då det var mer än fyra timmar sen så nu är han inte lika varm och är piggare. Just nu ligger han bredvid oss i soffan och jollrar och glor på tv :) sånt man ska göra när man är sjuk!


Stackars våran prins !

När Noel vaknade så tog jag tempen då han kokade och den visade 39,5, stackarn! Så då fick han alvedon och lite mat och efter ett tag blev han glad och nöjd igen och då tog jag tempen igen och den visade 38,2. Skönt att den sjönk! Nu ligger han och sover igen och jag hoppas han blir bättre snart, gillar inte att se min son må dåligt. Gör ont i mamma hjärtat!

Så idag blir vi bara hemma och tar hand om Noel och ger honom mycket kärlek, vilken vi gör helatiden försej ;) Micke gick iväg och köpte hem lite fika så tänkte vi bara mysa i soffan framför film och glömma bort att det är underbart väder ute :P Varför kan det inte regna en dag som denna?! Haha!

 
Älskar dig min sjukling ♥


God morgon lördag !!

Här har jag varit vaken sen sju och har hunnit med att plocka undan och bara fått egen tid, härligt men nu kan mina killar få vakna då dom fortfarande sover. Sju sovarna :) Noel sover dåligt på nätterna nu då han blivit förkyld :( Tycker så synd om honom när man hör hur han kämpar för att kunna andas normalt! Har provat nässug, näsdroppar men det kommer typ inte ut något då han mest är täpp och det sitter så högt upp. Som tur är så är han pigg och glad och har ingen feber så det är skönt! Och igår var han dålig i magen också, han pruttade ägg mökar och bajsade ner blöjan gånger på kvällen annars bajsar han typ en gång om dagen. Men inatt har han inte bajsat mer så det var nog bara något tillfälligt! Kan det vara sprutan som han tog i måndags som kan ha orsakat förkylningen och dålig mage?! Jag hoppas iaf att han slipper få feber och bli hängig för imorgon ska vi på dop för Colin.

Idag tänkte vi gå ut och gå det är sånt fint väder, sen ska vi även gå förbi skogshöjd då Noels farmor är där på spa så hon vill självklart träffa Noel :) Annars blir vi bara hemma och myser! Ska försöka öppna balkongdörren och få bort all snö/is som ligger där så man kan sitta där och få lite sol på sig i veckan och att Noel kan ligga där ute i vagnen och sova då han sover bäst i vagnen och ute! Så dumt med våran balkong är att man öppnar dörren utåt så nu när det är massa snö kan man inte få upp dörren och hur ska man då få bort snön? Och vi har MASSA snö då vi bor högst upp och utan tak på balkongen. Kanske är en meter snö nu och det var MER förut, haha och ändå har vi skottat flera gånger i vinter. Jag säger bara ge oss VÅR nuuu för vi har tröttnat på vintern för länge sen :P

Ne nu ska jag äta frukost då jag inte kan vänta tills killarna vaknar, haha för dom verkar vilja sova ett tag till!

Ha en härlig dag i solen :)

Någon som var trött :) hann bara klä på ho...

img_0464 (MMS)

Någon som var trött :) hann bara klä på honom och sätta honom i vagnen så somnade han, hehe tänkt om man själv kunde somna sådär fort. Nu är vi ute och solen skiner ska möta upp mammorna. Ha en bra dag!!


2011-03-10

God kväll!

Idag har vi umgåtts med dom bästa mammorna :) Det var Sara med Edvin, Sandra med Theodore, Emelie med Vincent, Johanna med Kean, Kattiz med Thedore jag har inte glömt något va?! Hehe .. Vi åt egengjort pastasallad, fikade och snackade en massa skit och barnen lekte för sig själva, sov ja typ det dom gör i den åldern ;) När det var dags att bege sig hem så snöade det, självklart när man skulle ut. Jag vill inte ha någon j*vla snö! Jag vill ha vår NU !!

Stackarn Noel har vaknade upp och gallskrivit två ggr denna vecka, han måste ha drömt något. Kanske om sprutan han fick? Man tycker så synd om dom när dom blir så ledsna men så fort man lugnat honom och pussat på honom så somnar han snabbt om. Mitt lilla hjärta!

Det är så kul
att vara hemma med honom och se hur han utvecklas, känns som om det är något nytt som kommer varje dag. Han blir mer och mer duktig på att grepa saker och självklart ska det in i munnen :P Sen har han blivit mycket med stadigare och inte flänger så mycket med huvudet och kroppen. Och han hatar att ligga ner och spänner upp huvudet och vill sitta eller stå upp, men ibland kan han gilla och ligga med då ska det vara något roligt att titta på typ när jag sjunger för honom och rör på hans ben då ler han verkligen med hela ansiktet och det dröjer nog inte länge tills man har ett litet skratt :)

Jag skulle kunna vara hemma hur länge som helst med honom för det är det bästa jag vet. Sen har vi sån tur som har dessa underbara mammor att umgås med och deras goa barn. Ser fram emot när dom blir lite större och leker med varandra :) Värsta grabb ligan, bara pojkar har vi :)

Imorgon har Sandra och Emelie stora barnen hemma och dom ska ner till stan för att mata fåglarna så vi hänger nog på beroende på vad det är för väder!

Noel sover för natten och vi ska snart äta en lite sen middag, är vrål hungrig så man det bli om man fastnar framför några avsnitt av Walking dead :)


Tuff bild Micke tog igår :)

Hörs senare!


Tapeter !!

Sitter och tittar på tapeter och fastnade för en as cool :) Vi vill ha en fond tapet i köket på kortsidan där matbordet står emot, vi måste bara hitta någon som har tid och lust att slänga upp fondtapeten bara :P Som tur är så är väggen inte så stor så det går fort att slänga upp den tror det kanske är fyra våder (stavas?)!

Denna är vi sugna på eller mest jag kanske ;) Är du sugen på att hjälpa oss hör gärna av dig ;) *blink* *blink*


Namn mössa !!



Jag gjorde en beställning på namn mössa till Noel :) Visst är den fin?
Nu är det äntligen klar och får nog hem den nästa vecka :)

Mössan kommer ifrån Älskade hjärtegryn!


Bus och Lek time !!



Idag är vi bara hemma och myser. Skönt att vara hemma idag när man vaknade med typ nackspärr, inge vidare roligt! Tur att Noel gör så man glömmer bort ibland att man har ont, hehe! Nu sover Noel efter all bus så då ska jag passa på att plocka lite här hemma sen slöa i soffan.

Hörs senare !!


Jabadabado ..



Jag skulle vilja ha allt :P Hehe! Noel ska iaf få leksaksbilen och skallran när han får sitt barnbidrag :)
Dom är inte alls farligt dyra heller. Skallaran kostar 59kr och leksaksbilen kostar 99kr, rimligt pris tycker jag!


Semmeldagen !

Idag har vi varit på dejt med Johanna och Linda med Tindra! Vi satt och fikade ett bra tag och snackade en massa skit och uppdaterade vad vi hade missat under tiden hon varit borta. Vi fick även min pappa på lunch besök :) Noel har i princip mest sovit hela dagen när vi var iväg, han fick mat när vi fikade sen var han vaken en stund i vagnen men somnade rätt fort när vi gick runt.

Inatt har han varit extra gnällig. Han åt inte alls som han brukar och man fick inte röra hans ben där han fick sprutan då gallskrek han, stackarn! Han är svullen runt men han fick en alvedon imorse och blev genast sig själv igen och åt en flaska ersättning, jollrade för fullt sen somnade han gott i vagnen och nu får man ta på benet utan att han säger något men han är fortfarande svullen men skönt att han inte har ont. Jag log på golvet med honom förut och tränade hans nacke, han har blivit riktigt stark. Sen gillar han att sitta på ens mage och vi håller i hans händer men nu testade vi att sätta honom på filten och han satt i typ fem sekunder :) hehe! Blev lite chockade och vi fick det på bild ;) Han ser så stor ut! Men försej han väger ju snart åtta kilo, haha!



Idag är det ju semmeldagen och jag köpte med mig semla hem och gud så gott det var :)

Snart blir det middag och jag är vrål hungrig. Vi ska äta pasta med bacon och chili creamfresh sås, enkelt och väldigt gott! Idag när vi var på engla gåva hade dom jätte söta saker från jabadabado. Ska visa er lite senare vad dom har för fint!

Hörs senare ..


God morgon! Vad liten min stora lilla prin...

img_0162 (MMS)

God morgon! Vad liten min stora lilla prins varit :) man har nästan glömt att han varit så liten och då var det inte så länge sen! Noel har varit lite gnällig inatt, men det är nog sprutorna som han fick igår men idag är han som vanligt :) Ligger och ler och jollrar bredvid mig. Vi vaknade fem så jag hoppas att Noel blir trött snart igen så vi kan vila innan vi ska upp för att fixa oss för idag ska vi träffa Johanna som ÄNTLIGEN har kommit hem från USA så det är första gången hon träffar honom. Sen ska även bästa Linda och Tindra med :)


Söta kusinerna :)

img_0460 (MMS)

Söta kusinerna :)


Idag umgås vi med denna charmören :)

img_0454 (MMS)

Idag umgås vi med denna charmören :)


Lite nytt som jag vill ha i min garderob!



Jag är så less på mina kläder, inget sitter bra! Och typ alla mina leggings är trasiga, kläderna är urtvättade. Nog med shopping till Noel nu är det dags för mamma och pappa och få lite nytt!
Har hittat as snygga jeans och år jacka till Micke från jack and jones :)


Denna sötis har jag bredvid mig i soffan :...

img_0450 (MMS)

Denna sötis har jag bredvid mig i soffan :) Nu är det påfyllt i kyl/frys så nu kan vi äta god mat igen :) haha!


Söndag !!

Tjenixen!

Har hunnit
med endel så här på förmiddagen :) Imorse när vi vaknade så gav jag Noel en sked gröt och en halv sked blåbär och en halv sked katrinplommon, hehe han var så söt och ville ha mer men det får vänta tills någon annan dag :) Han fick en sked gröt igår med och han har inte reagerat något på magen så det är skönt, men han har pruttat lite extra mycket nu på förmiddagen! Imorgon när vi ska till bvc ska jag höra om man kan ge mer smakportioner vågar inte ge för mycket innan jag hört men ville iaf testa en sked och se om han gillade det eller inte.

Efter att vi ätit frukost så somnade Noel om och jag passade på att duscha, fixa mig, vika massa tvätt, gick ner med saker i källaren och tog fram en kartong med barnkläder i strl 74 men låg en massa 68 så nu är det köp stopp i strl 68 för det finns massa av nu! Hade glömt bort att vi hade den kartongen :P Men vi vill ju ha nytt till Noel och inte bara använda kläderna från kusinerna så det gör ju inget att vi har massa kläder :) När han har växt ur den storleken så tänkte jag gå igenom allt som är kusinernas och lämna tillbaka det så min syster kan sälja dom för till nästa bebis kommer vi ha en massa kläder iaf och om jag känner oss rätt så kommer det bli en del nytt då med ;)

Nu sitter Noel och äter lite mat i vagnen och jag sitter här, skönt när man ger ersättning då kan dom äta själv ibland, hihi! När han ätit upp blir det att klä på honom för man kan ju inte ha pyjamasen hela dagen :P Sen ska jag hoppa ur mjukis dressen och på med lite finare för vi ska få besök av Noels farmor och farfar! Då ska vi passa på att åka och storhandla. Micke blir hemma då han är sjuk och ligger och sover som han gjort i princip hela helgen!

Hörs senare ..

 

Jag ÄLSKAR dig NOEL !!!


Såhär blev det i sovrummet när vi flyttade...

img_0445 (MMS)

Såhär blev det i sovrummet när vi flyttade Noels byrå och satte upp spegeln, ljusstakarna och vägg texten. Visst blev det fint? Tyvärr dålig bild!


Bilder !


Lördag 5 Mars !!

Igår somnade vi alla tidigt. Noel somnade som vanligt runt sju tiden sen somnade vi båda runt nio :P Det behövdes, vi båda var helt slut. Noel vaknade vid sju och gick upp och gick och la oss i sängen igen vid halv nio och somnade om och vaknade strax efter tio. Nu har vi precis ätit frukost och Noel fick smaka en sked gröt, sötisen ville bara ha mer :) Men det får bli en annan dag, han fick lite katrinplommon också så han inte blir trög i magen. Nu väntar vi bara på att se ifall han reagerar och får ont i magen än har han inte gnällt, hoppas! Nu har han somnat om och vi ska göra oss iordning för att ta oss en promenad i det härliga vädret. Blir ingen lång runda då vi känner oss hängiga, Micke är snorig och ont i halsen och jag har ont i kroppen. Måste ha sovit på något konstigt vid för det känns som jag har nackspärr. Men ut ska vi iaf :) Blir nog en sväng förbi torekällberget sen handla lite nödvändiga grejer på Ica innan vi ska ha tvättstugan! Tvättkorgen är som ett berg så vi måste verkligen tvätta. Sen blir det slöa resten av dagen, tänkte gå ner med lite saker i källaren och ta upp nästa kartong med kläder till Noel och tvätta och se vad vi har.

Ne nu måste vi fixa oss så vi hinner innan tvättstugan, Ha en härlig dag!


Tänk att Noel har varit såhär liten, här var han bara någon timma gammal :)


Idag har vi umgåtts med några mammor och b...

img_0437 (MMS)

Idag har vi umgåtts med några mammor och barn :) Denna gång var det Sara med Edvin, Jossan med Alexander och Mimmi med Liam! En kill liga denna gången med :) Har varit en super trevlig dag, tack tjejer! Nu ligger Noel i min famn och sover, mys händer sällan att han vill sova hos någon. Ska lägga över honom till sängen så vi kan börja vårt fredagsmys :) hörs troligtvis senare.


2011-03-02

Idag var det kanon väder så jag möte upp Sara och lilla Edvin för att ta en promenad ner till stan innan hon skulle till sin bvc för att gå på sin första mamma-träff. Jag berättade att jag inte var nöjd med min bvc tant och att jag inte gått på min mamma-träff så hon övertalade mig och följa med och fråga om jag fick börja på hennes och sen se ifall jag ville byta till hennes bvc och sagt och gjort så följde vi med dit så nu är vi i samma mamma grupp och har samma bvc tant och jag har hur nöjd som helst. Det kändes så bra när jag pratade med dom där och hon verkar hur mysig som helst så vi fick en tid på måndag då vi ska ta 3 månaders sprutan och prata en massa och lära känna varandra bättre :) Så imorgon är det jag som ringer luna och ber dom skicka över våra papper dit och säger att vi har bytt då det känns bättre för oss. Känns lite taskigt med huvudsaken är att man är nöjd själv!

Ser redan fram emot nästa träff med mamma gruppen för då ska vi till barnens hus :) Man kan få göra hand och fot avtryck så jag tänkte göra det där och ge bort i pressent så Noels mormor, morfar, farmor och farfar så vet ni vad ni har att vänta er :) hehe! Vi ska få lära oss baby massage och det ska bli spännande. En sak som jag tycker var bra är att dom kommer ha en lite senare tid så papporna kan komma också :)

Nu har Noel precis somnat för natten efter att ha badat med mig, och gud så mysigt det var :) Ne nu ska vi äta en sen middag och sen ska jag läsa lite bloggar, kan komma ett till inlägg lite senare man vet aldrig!


Våran fina bad pojke när han badade med sin pappa :)


Lundmyr of sweden

Är ju medlem på Campadre och idag fyndade jag två saker till Noel från LUNDMYR of sweden. Fick dessa två till ett mycket bra pris :) Fina va?

   


Bli medlem du med och få erbjudande på märkes saker till ett mycket billigare pris :)
Klicka här så kommer du till deras hemsida!


Utgången ..

I lördags var det dags för oss tjejer att göra stan osäker :) För mig var det första gången sen väldigt länge, har inte varit ute på över ett år. Det var riktigt skoj fast jag saknade Noel som en tok! Men man behöver komma iväg sådär för sig själv och vara Frida för en dag och lämna mamma rollen hemma ;) Jag åkte tidigare till Linda (där förfesten var) och fixade maten och även snyggade till mig lite. Vi var 11 party glada tjejer och shit vad kul vi hade. Vi tog massa kort, dansade och pratade massa skit! Sen tog vi taxi till berget där det blev dans resten av kvällen. Tack tjejer för en grym kväll, det måste göras om!

Ni ser ju hur kul vi hade det:


Har haft en liten kort blogg paus men komm...

img_0429 (MMS)

Har haft en liten kort blogg paus men kommer ett eller flera inlägg lite senare ikväll :)