Förkylning !

Idag blir vi bara hemma. Både jag och Noel har sovit dåligt, Noel fick sova i våran säng efter halva natten då han vaknade ofta pga att han hade svårt att andas av allt snor och sen hostade han mycket. Så jag har vaknat ofta plus att när inte Noel vaknat har jag vaknat av att jag måste snyta mig eller nysa. Ingen av oss har feber eller är hängiga så det är skönt! Noel busar på som vanligt och jag hänger med i tempot :) Blir att ge Noel näsdroppar innan läggdags det brukar hjälpa så han kanske kan sova bättre.

Det blir till att vila under tiden Noel gör det. Och sen behöver jag vika tvätt, diska, dammsuga så det får bli att ägna våran vakna tid åt och en massa bus och gos såklart!

Noel är en riktigt liten buse, han kommer bli en liten terorist unge tror jag haha! Nu när han har gåstolen att ta sig fram med så är han överallt. River ner saker från tv bänken, varadgsrums bordet och jagar katterna :) Kan bara tänka mig hur han blir när han kan krypa, gå och klättra. Jag kommer vara slut :) Men gåstolen är hans nya favorit! Tack igen farmor och farfar för den fina gåstolen jag fått av er :)

Ne nu ska jag fixa tvätten sen ska vi käka lite lunch. Hörs senare ska lägga upp lite bilder då :)

Myskväll till hundra !!

Igår förmiddag så knattade jag och Noel över till mamma med blommor och choklad, jag firade morsdag en dag tidigare! Hos mamma var även min syster och barnen där så Noel fick leka, kramas med sina kusiner. Vi fikade, grabbarna åt lunch sen promenerade vi för det skulle köpas lördags godis. När jag kom hem hade Noels farmor och farfar kommit hit och hämtade Noel. Vi kramade och pussade Noel hej då som spenderade kvällen/natten hos sina favoriter :) Vi gjorde oss iordning och satte oss på tåget upp mot huvudstaden där det väntade 50min helkroppsmassagen, jag höll på och somnade det var så jäkla skönt! Man verkligen slappnade av i alla delar i kroppen, det behövdes efter att varit gravid i nio månader och burit ett barn i sex månader :P

Efter massagen gick vi till Drottninghof där vi åt vitlöksbröd till förrätt och plankstek till varmrätt, mums! Var riktigt mysigt där inne. Vi satt och pratade, skrattade och njöt av ensamtiden! När vi kände oss klara så gick vi runt och smällte all mat sen gick vi in på en pub och tog oss en varsin kall och väntade på att bion skulle börja. Strax innan bion började gick vi till biosalongen och köpte en massa gott. Baksmällan del II var riktigt skoj :) Efter bion åkte vi direkt hem och slocknade nästan direkt i sängen vi var helt slut!

Inatt har jag vaknat flera gånger fast jag kunde sova hela natten men det var skumt att inte ha min skrutt sovandes i sin säng bredvid oss. Vi fick sovmorgon sov till tio sen har vi haft tvättstugan (micke har haft), käkat frukost, kollat film och nu sitter vi färdig fixade och väntar på Noel och svärföräldrarna. Vi ska åka och storhandla, det behövs då det ekar i våra skåp.

Resten av dagen/kvällen blir massa massa mys med Noel :) Idag är det som sagt mors-dag hoppas era barn skämmer bort er mammor, får se om Noel kommer ihåg mors-dag fast jag påmint honom hela veckan ;) hehe!


Freeeedag !!

Idag har jag och Noel träffat bästa tjejerna Linda och Bella med deras små godingar! Vi åt lunch på nancy´s, kikade i affärer och åt glass på Mc donald´s. Trevligt att träffas som alltid! Fick hem en påse till Noel, såklart. Blev den heldressen (kortärmade) jag bloggade om igår och sen en body på rea och två par strumpor! Dom hade fått in nya strumpor på hm i vitt och grått stilrena som det stod i love mum och i love dad. Noel hade sånna när han var nyfödd men nu hade dom kommit in i en annan modell och det är den modellen som jag använder så det verkar perfekt!

När vi kom hem började jag städa, det behövdes! Sen fixade jag middagen som blev hemmagjord pizza och en god sallad så nu är vi PROPPMÄTTA. Noel somnade på en gång, han var helt slut! Han fick dusha, äta kvällsmat och sen la vi honom i sängen och han somnade med engång. Nu tänkte vi ha kvällmys i soffan, blir väl att sätta på en film och lägga sig relativt tidigt är redan trött :P


Lill plutten bara några dagar gammal, man har ju glömt bort att han varit så liten!


Lugna gatan

Noel har precis somnat och jag tänkte gå och göra honom sällskap. Fick huvudvärk och är allmänt seg!

Idag skulle vi ha träffat mammorna men Emelie skulle åka bort, Sandra hade sovit så dåligt och Sara kände sig hängig så det blev inget idag. Tråkigt men ändå skönt för jag var så seg så en hemma dag idag igen kändes som en bra idé!

Igår bokade jag och Älskling biljetter till bion baksmällan del II :) Ska bli kul och se den på lördag då vi ska ha en dag, kväll, natt och morgon för oss själva! Noel ska ju som sagt till sin farmor och farfar i vallentuna. Ska bli härligt att bara umgås med Micke då det inte händer allt för ofta nu för tiden att det bara är vi, blir att man roar sig en åt gången då den andra är hemma med Noel. Kommer såklart sakna Noel som en tok! Saknar honom bara om han sover ;) Han somnar ju tidigt om kvällarna så ibland är man tvungen att gå in och pussa på honom när han sover för man saknar hans närhet.



Ne nu ska jag sluta och hänga vid datorn och vila istället då det behövs, vill ju vara utvilad till helgen ;) Imorgon och det fredag, IGEN haha och imorgon blir det dejt med bästa Linda och Bella! På kvällen blir det mys med min lilla familj.

Hörs nog senare!


Nyheter:


79,50kr från Lindex


59,50kr från Kappahl


69,50kr från Kappahl


Bilderna!

Tog kort på en gång för Noel är inne i sina leksaker så då ska jag inte störa honom med pussar ;P

 
Ramarna hänger ovanför hans fina bort och stolar! Sen har vi en Noel som leker flygplan? :)


Såhär ser Noels rum ut och visst blev mattorna fina? 99kr på Ikea :)


Våran glada lilla fis :)


En riktigt slödag!

God eftermiddag!

Idag har jag och Noel bara varit hemma. Jag tycker det är skönt att bara vara hemma men blir lätt rastlös eller sjukt seg! Vi gick inte upp förens 11.20 idag, så vi har verkligen slöat. Mellan 06.30-8.00 tittade vi på Vakna med the voice sen somnade vi båda om och vaknade då vid elva.

Jag och Noel satte oss och käkade. Jag åt frukost och Noel fick lunch som idag var laxgryta, blev lite grimaser med ner gick det iaf! Efter det ringde vi mamma och kollade vad hon hade för sig och hon var också rastlös så hon kom över så vi fikade och Noel fick lite mellanmål äpple och banan. Efter att mamma gick var Noel helt slut efter massa bus så han somnade snabbt när jag la ner honom i sin säng. Så jag passade på att bara slöa på soffan och tittade på Änglagård - Tredje gången gilt! Helt okej film, dög att titta på en sån här slapp dag. Nu är Noel vaken igen och ligger på sin lekfilt och försöker ta sig fram men det går inte riktigt som han tänkt sig, hehe!

Inatt har Noel sover helt okej. Vi försöker ju med att få bort nattmål och inatt vaknade han vid två men då låg och han babblade i kanske en kvart och sen stoppade jag i nappen och han somnade efter en liten stund men inge gnäll och sen vaknade han vid fem och då fick han mat och sov till halv sju. Men han somnar ju så tidigt på kvällen så han sista kvällsmål blev vid tio när han vaknade till så han klarade sig utan mat mellan 10-05 så det var en bra början :) Ska försöka få i Noel mer mat innan han somnar runt sju så han inte vaknar och är hungrig vid tio men han har blivit lite dålig på att käka på dagen. Blir iaf kvällsgröt och ersättning innan läggdags!

Har ramat in lite nya foton på Noel i hans rum ska visa sen hur det blev för jag satte in dom i dom ramade som jag målade om. Sen har han fått två nya mattor i sitt rum ska även visa det :) Tänkte bli bättre på att fota Noel har varit dålig på det dom senaste dagarna, dålig morsa jag vet :P

Hörs lite senare tänkte pussa på Noel lite innan jag sätter igång med att dammsuga och diska!


Skansen, Mamma grupp, utgång m.m

Orkade inte blogga igår när vi kom hem. Vi var hemma sent och helt slut i båda kroppen och knoppen ;)

Tänkte berätta lite om våran helg som har varit full rulle! I fredags så hängde jag med Sara till Ikea och skärholmen, fick med mig massa bra ha saker så som kudde till vagnen, bäddsett, matta till Noels rum, picknick tallrik + glas, haklappar, skedar m.m. I skärholmen shoppade jag loss på HM men hittade inget till mig, buhu men Noel och Micke blev glada och nöjda :) Kom hem vid fem lagom till Micke kom hem så han hjälpte mig att bära upp allt från bilen sen grillade vi till middag och efter middagen så gick jag över till Sara som hade lite fest så det blev en spontan utgång :) Fick med mig lillebror ut så det var kul!

I lördag var jag inte alls bakis, frukosten gick lite segt men sen blev det bra efter en dusch ;) Vi gick på stan Micke skulle byta storlek på sina short jag köpte sen gick vi runt och kikade lite och åt en lunch. Sen åkte vi till ica maxi där vi handlade mat till Noel och middag till oss blev Tacos, det var så gott. Sen slappade vi i soffan resten av kvällen.

I söndag så var vi som sagt på Skansen. Vi åkte så vi var där vid elva och mötte upp syster med familj och en till familj som känner min syster. Vi hade kanon väder hela dagen, vi åt picknick på gräset i solen, tittade på en massa djur, Liam och Max passade på att lämna sina nappar till aporna sen åt vi även glass i solen som avslutning på dagen. Är riktigt mysigt att gå runt på skansen och Noel gillade det :) Han var vaken i princip hela dag tog någon power nap bara. Han blev lite rädd för vattenfallet bland aporna där man få gå in men annars tyckte han allt var spännande. Han vann även en bil och en älg på lotteri :) hehe! Och jag vann en choklad kaka :)



Idag måndag så tog jag och Noel en lång sovmorgon vi sov till halv elva, as skönt! Men Noel vaknade vid fem och låg och snackade med sig själv och måste ha somnat om sen lyfte jag över honom vid åtta när han vaknade och då tittade vi på the voice och sen somnade vi om efter det och sov till halva elva, det behövdes efter den här helgen ;) Jag gjorde iordning oss och så fick vi snabb besök av mamma innan jag skulle möta upp Sara vid ett. Jag och Sara gick ner till stan där vi käkade en snabb lunch innan vi gick bort till Bvc där vi hade mammagrupp för att prata mat och sömn. Så nu ska vi börja med att träna bort måltiderna på natten. Och sen börja lite lätt med att äta mer mat. Nu äter han smakportioner men dom är inte en måldig då det inte innehåller allt dom behöver på en måltid så idag köpte jag hem lasange, spagetti och köttfärssås så får vi se om det går hem för då kan vi byta ut lunchen så han äter mat istället för ersättning. Han blir ju snart 6 månader så det finns lite mer mat att välja på än vid 4 månaders när det bara är potatis, morotspuré osv. Så önska oss lycka till ;)

Inatt ska jag ge nappen först och se om han somnar om men funkar inte det får han mat för idag har han inte ätit så bra så han kommer inte klara sig en hel natt utan mat. Så imorgon ska jag ge mer mat så han kan stå sig en natt på det! För äter dom mindre på dagen behöver dom mera på natten osv. Vi ska testa lite här hemma och se vad som passar oss och Noel bäst! Noel sover bra om nätterna så det är inget jag störs av att han vaknar 1-2 ggr för mat men vi ska som sagt försöka få bort måltiden på natten men det får ta sin tid här har vi ingen bråtska. Hade han varit så bökig som han var förut när han var inne i sin period när han vaknade i princip varje timme och ville ha mat, napp, närhet osv så hade jag varit sten hård med att ta bort måltid.

Oj det här blev ett långt inlägg! Nu ska jag se klart Big Brother och sen lägga mig i sängen. Imorgon blir det Torekällberget med Sara, Sara och Annette och deras små godingar :) Så nu hoppas jag på en massa sol så man kan få lite mer färg, hehe!



Noel myste i sin vagn och tittade på lampan ovanför bordet på Mc Donalds när vi åt middag där efte skansen igår, sötnos :)


Tittar in lite snabbt!

Har inte bloggat på hela helgen men så kan det gå :) Har varit full rulle. Berättar med om helgen ikväll för nu ska vi fixa det sista sen drar vi till Skansen för att möta upp Syster med familj och goda vänner till dom! Roligt med utflykt på en solig söndag :)

Hörs ikväll ..


Bonus check !

Imorgon ska jag ju som sagt till skärholmen så tänkte kika på lite kläder till mig och Micke. Vi fick hem en bonus check på hm igår sen har jag pressentkort där så nu ska vi unna oss lite fint. Satt och kikade på hemsidan och här är lite av det jag ska titta efter imorgon. Hoppas dom finns i butik och att det är lika fint i verkligenheten :)

Till mig:

             


Till Micke:

             

Fanns inte så mycket till barn på hemsidan men det kommer säkert hänga med något till Noel om jag känner mig rätt men först och främst ska jag och Micke få lite nytt :)


2011-05-19

God kväll!

Igår tog vi det bara lugnt. Jag och Noel var ute på en promenad med Sara och Edvin annars var vi bara hemma och slöade! Och idag har vi inte gjort så mycket, bara varit hemma och myst, busat.

Nu ligger Noel och sover efter att fått ätit kvällsgröt och en flaska ersättning. Nu ska vi äta middag som består av korv, pommes och kall vitlökssås as god :)

Imorgon åker jag och Noel med Sara och Edvin till Ikea och skärholmen. Vi åker tidigt så vi är där när dom öppnar så vi slipper dessa långa köer hem! Ska bli kul och göra annat än att bara gå på stan, miljö ombyte är nyttigt :)

Hörs lite senare!!


Heldag med mammor!

Idag har jag och Noel umgåtts med massa goa mammor. Vi blev sex mammor med våra goa barn, fem killar och en tjej :) Killarna kommer bråka om Elin sen ;) Vi åt lunch uppe på kringlan där vi fick bäst plats, inte direkt att man kan gå vart som helst med sex barnvagnar. Vi satt säkert där i 2,5 timme! Sen kikade vi på leksaksaffären sen gick två mammor hem och dom vi andra fyra gick till nancys och tog en kaffe. Är så roligt att man träffat sånna härliga mammor! Vi kommer så bra överens och kan prata om allt mellan himmel och jord. Munnarna går i ett på oss och vi pratar nästan i mun på varandra, hehe!

Jag och Noel var nog hemma för en halvtimme sen och vi gick vid halv tolv så en heldag kan vi säga att vi haft :) Noel var vaken hela dagen och somnade strax innan vi gick hem och sover fortfarande. Tänkte väcka honom snart så han kan somna ikväll.

Igår fick jag ett ryck och målade några ramar som Noel har i sitt rum på väggen i olika färger. Hade kvar massa färg från när vi målade bordet. Så nästa gång vi åker till Ikea ska vi köpa tavellist som ramarna ska vara på, kommer bli så fint :)

Ne nu ska jag väcka Noel och sen käka middag!


Kebabrulle

Blev sjukt sugen på kebabrulle :) Förut kunde jag bara äta det som fyllemat men nu tycker jag det är gott och käka till middag utan att vara full efter krogen :P Så på fredag tänkte jag göra hemmagjort kebabrulle se om det blir gott :) Först tänkte jag att vi skulle käka tacos men det gör man så ofta så kebabrulle lät godare :)

Har ni gjort hemmagjort någon gång? Skulle vilja ha lite tips på olika recept. Bakar ni brödet själva eller köpet typ färdigt? Kom gärna med tips :)



Nu blev jag ännu mer hungrig. Tror det blir fiskbullar och potatis idag, får se vad Micke tycker när han kommer hem!


Noels Bollhav

Idag fick vi med oss några lekbollar och en liten pool hem. Vi hade pressentkort på br så idag hade lekbollarna kommit in som jag velat haft ett tag! Blåste upp poolen direkt när vi kom hem och la i bollarna, Noel gillar det :)


Så söt :) Han har blivit duktigare på att sitta, nu kan han sitta en kortare stund själv innan han ramlar åt sidan eller bakåt. Men det dröjer inte länge innan han kan själv bara om han får träna träna träna :) Så detta bolhav är perfekt

Men kändes som lite för få bollar så funderar på att köpa ett paket till, ska känna efter i några dagar och höra med Micke så får vi se :) Blev slö, skulle kunna sova en stund men Noel verkar inte så trött! Han borde sova en liten stund snart så han inte deckar klockan sex ikväll för natten. Vi får lägga oss i sängen och glo tv får vi se om han somnar eller om vi bara busar och myser istället!


God morgon Måndag!

Då var det ny vecka igen. Denna vecka blir nog rätt lugnt! Hoppas på fint väder imorgon för då ska vi några mammor från mamma gruppen ses vid torekällberget för att sitta och fika/luncha i solen :) Så ge oss fint väder! Annars blir det att ses vid barnens hus som vi brukar göra.

Jag sitter här nästan färdig fixad. Har tagit mig en dusch, sminkat mig. Tänkte föna och platta håret snart! Men först blir det frukost :) Noel sover och har gjort det i en timme snart, han borde vakna snart men han får gärna sova en halvtimme till så jag hinner bli klar, hehe!

Vid halv elva ska vi möta Sara och Edvin för att promenera ner till stan. Blir säkert en lunch skulle jag tro, sen ska jag kolla efter en grej till Ann-Sofie! Blir att kika efter något som jag kan ha på mig den 28:e då jag och Micke ska ha en heldag/kväll själva. Vi ska på spa där vi ska få helkroppsmassage, ansiktsbehandling och bada bubbelpool själva i ett rum där vi får olika frukter, mysigt! Efter det tänkte vi äta på någon restaurang och sen blir det kanske bio eller skrattfesten. Har fått det av Micke i födelsedagspressent, en riktigt bra och mysig pressent får jag lov och säga :) Han kan min karl :)Noel ska få vara hemma hos sin farmor och farfar och mysa!

Ne dags för frukost, ha en härlig måndag!


Framtida sleeve?

Jag har länge velat göra en sleeve! Jag sa att om jag fortfarande vill ha en när jag blir 25år så ska jag göra en och nu är jag ju 25år och vill ha en ännu mera :)

Jag och Älskling har suttit och kikat efter olika motiv och jag är inne på lite olika. Men jag ska först fixa min senaste tatuering som en kompis till mig har gjort. Ska fylla i den med skuggor och Noels namn. Och sen när vi skaffat oss vårat andra barn så ska jag ta tag i min kropp och träna den och då blir det en sleeve :) Så jag har tid på mig att bestämma motiv men ska börja redan nu så man kommer fram till det perfekta!

Lita inspiration som vi hittade idag:

 
En geisha


Buddha


Blommor


Eftermiddagspyssel

 

Vi fick ett litet ryck och målade Noel´s bord och stolar! Innan var dom hel vita men nu blev det ringar med olika färger och en stor svart stjärna på stolarna. Blev riktigt bra om jag själv får säga det :) Alltid roligt att göra om något och nu fick det bli en massa färg. Jag tycker det är fint med färg i ett barnrum! Blev det fint?

Först tänkte jag att vi skulle måla antingen någon bil eller något liknande men sen kom vi på att det är onödigt för vi vill ha ett till barn inom en snar framtid och att behöva måla om dom om det blir en tjej kändes onödigt så det här passar till både tjej och kille! Man får tänka lite framåt ibland :)

Snart blir det Gossip Girl, Fenomen finalen och sen Big Brother. Till det ska vi unna oss choklad pudding, mums! Nu ligger Noel i sin säng och håller på att somna. Imorgon ska vi ner till stan en snabbis och titta efter bikini underdel till Ann-Sofie annars har vi inget planerat, återstår och se vad vi hittar på! Hoppas på fint väder så kanske det blir en promenad.


Slappar Söndag!

Idag fick jag sova ut, sov ända till halv tolv! Så nu är jag mer än utvilad :)

Igår hade vi Noel´s farmor och farfar på besök, mycket trevligt! Vi åkte och handlade på Willys, kollade på babyland där Noel fick ett bord till sin bumbo och sen åkte vi och åt lunch på mongoliska restaurangen här i stan. Sen åkte vi hem hit och dom passade på att busa och mysa med Noel innan dom åkte hem! Sen gjorde inte vi många knop här hemma. Vi tittade på ESC, spännande var det :) Synd att inte Sverige vann men trea var inte helt dumt det heller. Bra gjort Eric Saade!

Idag blir det heller inte mycket gjort! Mina grabbar ligger och vilar och jag tittar på film. Noel har sovit mycket idag, men han verkar lite hängig. Inge feber men förkyld och hosta! Stackars liten. Blir mycket kramar och pussar på honom nu. Jag har varit risig några dagar, varit jätte förkyld men är bättre nu. Kan vara sömnen :) Men nu har jag fått hosta. Micke började känna i halsen också så vi får hoppas att han slipper hosta och förkylningen.

Tänkte börja skissa lite på Noels bord och stolar. Vi har tänkt måla något fint på, men vet inte än vad det blir, vi har lite olika förslag. Visar iaf bild när den blir klar, kan ta tid ;P

Ne nu ska jag se slutet av filmen!


Gröt är gott !!



Idag fick Noel äta gröt och till efterrätt blev det katrinplommon. Han fick även smacka fruktdricka :)
Det blir mycket kladd så en dusch efteråt är ingen dålig ide, hehe!


Du är mitt ALLT ♥

Jag ÄLSKAR dig mest av allt, du är det finaste vi gjort ♥
Den dagen du kom förändrade du vårat liv, känns som vi lever i en dröm! Du har gjort vårat liv perfekt ♥

 

 


Äntligen!

Då var jag äntligen klar med städningen! Nu är Micke hemma så han tar tvättstugan, skönt. Han brukar försej ta den så jag klagar verkligen inte :) Det ända jag har kvar är att kasta skräp men det tar jag imorgon för nu vill jag ta kväll. Tänkte sortera bort Noel´s 68 kläder som är för litet nu, får se om jag gör det efter middagen annars tar jag även det imorgon!

Har precis lagt Noel som somnade på direkt, hoppas han inte vaknar som han har gjort två dagar i rad nu. Då har han vaknat efter en halv timme och varit ledsen, vet inte om det är tänderna som spökar eller om han är i en period.

Hockeyn går i bakgrunden och såg precis att dom vann så nu är dom i final på söndag, spännande! Kommer nog inte se den, vi är inte så intresserade!

Efter vi käkat middag tänkte vi se på film, denna blir det idag.

http://i56.tinypic.com/25u2z6g.jpg

Den verkar roligt så jag hoppas den är det :) Ha en härlig fredag!


Några andetag !

Här sitter jag och tar några andetag! Håller på att städa för fullt. Det tar ju aldrig slut :P Det var lättare när vi bodde mindre men nu när man har stort så tar det längre tid. Men idag kör jag en grundlig städning! Har hunnit med mycket. Tvättat alla fönster (bara Noels rum kvar), dammat och torkat alla lister i kök, vardagsrum, sovrum och hall. Sen torkar skåpen i köket och organiserat om lite. Nu tänkte jag tag tag i badrummet där det ska skuras ÖVERALLT. Sen tar jag tag i klädkammaren (vika iordning våra kläder samt sortera tvätt och torka av hyllorna). Sen avslutar jag i Noel´s rum där det inte är så mycket tvätta fönstret, torka lister och damma av. Sen dammsuga hela lägenheten och skura!

Ja ni hör ju jag har en del kvar så ska fortsätta nu när Noel sover då går det fortare! Vill bli klar relativt tidigt så man hinner slappna av innan det är dags för middag, nattning och sen mys i soffan :)

Hörs ikväll!! Inte roligaste inlägget men men allt för att få en paus ;) hehe!


Fredagen den 13

Idag är det riktigt tråkväder ute och det passar bra när Noel är snorig då vi ska hålla oss inne. Så idag tänkte jag passa på att göra såna där tråkiga måsten. STOOOOR städa och det menar jag verkligen STOR städa, ska städas i alla hörn och kanter! Tänkte torka alla skåp i köket, putsa fönstrerna invändigt, torka lister m.m. Ja ni hajar, här ska det blir skinande rent överallt! Ska gå iväg med massa skräp när Micke kommer hem sen, har blivit massa kartonger från Noel´s pressenter och en massa reklam tidningar.

Tänkte sätta igång med sovrummet så jag kan lägga Noel för sin vila sen så jag slipper störa honom där inne!
Ne nu ska jag sätta på musik, gjorde precis en ny lista och sätta igång.

Juste det är ju fredagen den 13 idag, vi får hålla tummarna att inget händer ;)

Hörs senare, vill ju blir klar idag :)


Snor och mycket sömn !

God kväll!

Igår så började Noel att bli förkyld, blev värre mot kvällen. När han skulle sova så kunde han knappt andas och bökade en massa. Tog tempen men inge feber och sen fick han näsdroppar och sova i vår säng så då sov han mycket bättre.

Idag så skulle vi träffat Linda men vill inte gå ut med Noel om han är sjuk. Jag hoppas att han är snorig pga att det kanske kommer tänder? Bvc trodde att det var på G då han dregglar extremt mycket, och det verkar klia som f*n i munnen på honom och nu snorig.

Så idag har vi bara varit inne och myst. Vi vilade i 2,5 timme mitt på dagen och sen har vi kikat på unga mödrar på kanal5 play! Nu verkar han inte lika förkyld men näsan har runnit en del idag men han är inte täpp, skönt! Sen har han inge feber och varit sig själv. Så tänder kom fram nu om det är de! ;)



Idag har Noel haft sin tuffa linne med pirat på som han fått låna av sina kusiner, det är bra när man får ärva/låna fina saker av sina äldre kusiner :)

Nu ligger Noel och ska sova, han somnade på direkten men vaknade efter tjugo minuter och var ledsen. Så Micke la sig där inne och ska få Noel att somna om. Sen ska vi mysa i soffan innan det blir sängen!

Imorgon är det fredag och det gillar vi :) Blir till att vara hemma och städa och tvätta! I helgen hoppas vi på besök av Noels farmor och farfar. Sen hoppas jag att min kära mamma får komma hem. Vill bara krama om henne! Hon är så stark min kära mamma, all kärlek till dig!


Noel´s fina dop pressenter !



Här är lite av det Noel fick, fina va? :)


Onsdag!

Idag har jag och Noel haft en mys dag. Vi har varit hemma och busat massa sen tog vi en promenad och gick förbi mormor och morfar och satte oss och gungade utanför och då kom morfar ut och höll oss sällskap en stund. Sen promenerade vi till affären och hem. Noel somnade direkt när vi kom hem så jag gjorde lunch och satte mig på balkongen och njöt av solen, sen gjorde jag honom sällskap i sängen och vi sov i en timme. Nu sitter vi i soffan och slappar, väntar på att Micke ska komma hem!

Idag när Noel åt sin lunch:



Tog kort innan det blev för kladdigt ;) När han var klar fick jag bada honom, tvätta shortsen för det var mat på hela armarna, magen, shortsen, ansiktet och håret :)


Härliga tisdag !

Idag har vi haft en kanon dagTorekällberget tillsammans med Sara o Edvin och Emelie o Vincent. Vi tog med oss lunch och satt och åt i solen, sen satte vi oss på våra filtar och bara njöt av att vara lediga och umgås tillsammans och med våra barn såklart :) Jag har fått en massa färg på min axlar märkte jag när jag kom hem, man ser hur linnet suttit INTE FINT! Haha men det får fixas till med lite stek på balkongen imorgon ;)

Nu sitter jag och Noel färdig fixade och väntar på Micke för vi ska äta pizza ute i solen med Sara, Kalle och Edvin Mys :) Gäller att passa på och njuta varje sekund av detta vädret! Sen blir det hem natta Noel, duscha, måla naglar och sen slöa i soffan. Är ju Desperata husfruar ikväll :)


Bilder från idag, lånade dom från Sara :)


Måndag!

Idag har vi haft en kanon dag! Vad vädret kan göra :)

Jag möte upp Sara och Edvin innan tio så promenerade vi ner till stan för att jag skulle lämna tillbaka nycklarna till lokalen vi hyrde för dopfikat. Sen möte vi upp Emelie och Vincent så köpte macka från Nancy's och tog med oss och knallade bort till "gamla Lt" och satte oss på filt och åt lunch, grabbarna låg och lekte. Sen promenerade vi hem. En riktigt härlig dag!

Imorgon ska vi ses igen men då blir det till Torekällberget :) Och då ska jag ha på mig mindre kläder så det inte blir så varmt ;P

Ne nu ska jag lägga Noel som är svin trött här bredvid mig!

 

Noel äter gröt och sen leker han titt ut :)


Noel´s Dop!

Dopet för Noel i lördags var kanon! Det blev lyckat på alla sätt och vis. Kära Marlene sjöng för Noel i kyrkan och han sken upp som en sol och log under båda låtarna och jag grät ;) Det var så fint! Sen fick Noel riktigt fina och bra pressenter han fick bland annat Tripp trapp stol, lära gå vagn, babby car, leksaker, spargris, speldosa, smycken, super fin tavla, första året bok, pengar, pressentkort, fotboll, converse skor m.m. Ska visa er någon annan dag, har inte hunnit tagit kort på det än.



Tack alla som kom och för alla fina pressent! Och tack ni som hjälpte till det uppskattades massor :)


Söndag!

God morgon!

Jag och Noel sitter här i soffan och tittar på barnprogram :)

Noel´s dop igår var hur vakert som helst och lyckat, ska berätta mer om den senare idag och lägga upp lite bilder! Nu ska jag kramas med min underbara son innan vi ska starta dagen. Vi hade tänkt gå ner till stan och sen njuta av en glass i solen nere vid maren :) Så vi hoppas att pappa Micke inte tänker sova allt för länge till ;)
Efter vi har myst jag och Noel så ska han få inviga sin nya fina tripp trapp stol och äta morgon gröten!

Hörs senare idag, ha en fin dag.


Ut i det härliga vädret!

Nu ska vi ut på promenad med Sara och Edvin. Idag är jag glad vet inte varför men mår bara extra bra idag, kan det vara solen? Nu ska vi ut och njuta. Ska köpa mig en glass bara för att det är fredag och sol :)


Härliga fredag !

God morgon!

Idag är det fredag, kändes som att förra helgen var nyss! Det får sluta att gå så fort, för annars är det ju dags för Noel att börja dagis och jag jobba. Nej stanna tiden ett tag :)

Vi var uppe första gången vid fem för då tyckte Noel att vi skulle ta morgon så det var bara att lyda ;P Men jag var pigg men kände ändå att jag ville sova mera för annars somnar jag väl med Noel runt sju ikväll med honom. Så vi kollade på barnprogram och umgicks med Micke innan han åkte till jobbet. Och jag passade på att vika in tvätten som hade torkat samt plattade håret, så jag slipper göra det under dagen för idag vill jag inte ägna mig åt tråkiga måsten för det gjorde jag hela dagen igår, punkt slut ;) Efter att Micke åkt så la vi oss i sängen och somnade om och sov två timmar, tack Noel!

Jag har precis ätit frukost och ska snart ge Noel tidig lunch (samma smaker som igår) och sen kolla om Sara och Edvin är vakna och vill med på promenad! Idag ska vi inte sitta inne så tänkte ta oss en promenad runt Scania sjön och en glass :)


Mina FINA gudbarn !!

 
Lånade bilderna från min syster!

Jag saknar mina gudbarn! Blir inte lika ofta man träffar dom nu som förut, ändring på det :)
Längtar tills Noel blir större och kan leka med andra barn för då kommer kusinerna ha det riktigt skoj tror jag. Tre grabbar, klart dom kommer ha kul! Dom kommer hitta på en massa massa bus :)


Om Noel får bestämma ;)


Fyra förslag



Dessa hittade jag i min garderob. Till dom korta blir det tights eller strumpbyxor till och sen till klänningarna blir det någon kofta/jacka att dra på över. Har en svart kort tunn jacka som passar fint :) Kommer nog bestämma mig på lördag morgon när jag har fixat frillan, smink osv och då vet vad vädret och vad man är sugen på ;)

Vilken tycker ni var finast?


Tar på krafterna

Efter vi fick matleveransen vid kvart i två så packade jag in allts sen la vi oss i sängen jag och Noel och myste! Men båda vi somnade rätt fort och jag vaknade nyss typ 2,5 timme senare och Noel sover fortfarande. Det tar visst på att bara vara hemma och busa :)

Tänkte ta och göra mig en kopp kaffe och en knäcke macka sen tänkte jag gå igenom garderoben och se om jag hittar något till lördag. Har två alterativ antingen min långklänning eller det jag hade på Ubbes 50års fest men ska lägga fram fler alternativ. Om det är fint väder på lördag så kan det bli långklänningen är sugen på att ha den :) Men jag hinner ju ångra mig flera gånger om innan det är dags att ha det då jag blivit en vel pelle vilken jag inte var förut inte som NU, haha!


Haha dåligt skämt :)


Bus och Lek

Nu är det nystädat här hemma, både jag och Noel är mätta och belåtna och vi har busat en massa här hemma!

 
Han tog upp rumpan flera gånger men sen tog det stopp :) Men en gång "sköt" han iväg sig och då blev han glad, hehe! Men blev arg nästa gång det inte gick, sötnöt.


   
Hoppa är roligt :)



Du är så fin, jag ÄLSKAR dig mest av allt!


Äpple och banan

Nu sover skrutt och jag håller på att fixa lunch. Det blir sill och potatis, mums! Hehe man får ta det man har hemma :) Har inte fått matleveransen än, skulle komma mellan 10-14 så dom kommer väl fem minuter innan två :P

Noel fick smacka på potatis, broccoli och ris och till efterrätt blev det äpple och banan! Allt gick ner utan någon kvällning eller liknanade. Han ville bara ha mer, mer och mer och ville gärna ta tag i skeden själv men det får han göra en annan dag då han sitter utan kläder för annars är det ÖVERALLT :)

 
Man är ju så ivrig så man stoppar haklappen i munnen :)

 
Självklart kör jag på OnePiecen idag och Eco kollar om pälsen är kammad :)

Nu ska jag käka lunch och fortsätta städa! Men man fastar ju här vid datorn lite titt som tätt, typist mig.


God morgon!

Har ni sovit gott? Idag känner jag mig utvilad, skönt! Inatt har Noel bara vaknat en gång inatt sen vaknade halv sex och tyckte det var morgon så då gick han upp och busade med Micke innan han skulle iväg till jobbet. Sen fick jag tillbaka Noel strax innan Micke skulle åka och då fick han mat sen somnade han direkt och vaknade vid åtta. Vi har haft en bökig kille som vaknar OFTA på nätterna under en lång tid men man kan ju hoppas att det vänt nu ;P

Idag blir vi bara hemma. Tänkte städa, fixa i garderoben (och rota fram något att ha på mig på lördag), få en mat leverans (vi har provat att handla mat på internet). Sen ska vi bara busa jag och Noel :)

Bara för att jag har bestämt att vi bara ska vara hemma idag så är solen framme, hehe det kunde ju ha snöat och regna idag ist! Men men om det blir varmare under dagen så blir det lunch på balkongen :) Men än ser det kallt ut en massa moln.

Noel har börjar med att man ska sätta sig upp i babysittern eller åla sig ur den. Har man glömt att spänna fast honom kan han ligga lite var som helst :) När vi var på bvc frågade jag om hon trodde Noel kunde få tänder snart då han dregglar EXTREMT mycket och han ska alltid ha något i munnen och bita på och blivit lite gnällig. Men man ser inget i tandköttet att det är något vitt påväg upp men hon trodde att det kan vara på G då han blir 5 månader på lördag!

Ne nu ska jag ge Noel lite mat, får se vad det blir för smaskens :) Sen ska jag diska och äta frukost själv! Sen sätta igång så man blir klar idag, hehe!



Det är roligt att sitta i sin bumbo och prata med sig själv i spegeln och samtidigt ha koll på mamma som städar :)


Egen tid !

Nu är det egen tid då grabbarna sover. Noel sen tidigare ikväll och Micke som la sig för en liten stund sen så nu har jag egen tid. Kollar på Big Brother och kikar på datorn! Har fixat om min blogg lite, är inte helt klart ska fin slipas lite men det får bli någon annan dag.

Jag är helt slut i mitt huvud, går och funderar en massa inför lördag om vi har allt, hinner med allt, att allt ska gå bra osv. Jag vet att det kommer bli en kanon dag och att det kommer inte vara några konstigheter alls men ändå grubblar man! Tur att jag har min kära mamma och Ubbe som har hjälpt oss att handla hem det som behövs och ska köra ner allt på lördag. Och även Ann-Sofie som ska göra hennes goda pasta sallad :) Det tackar vi verkligen för! Och även resten av familjen som ställer upp och hjälper oss ni är bäst! Vad skulle man göra utan sin familj? ;)

I helgen när vi var i vallentuna så var vi förbi Noels farmor och farfar och hälsade på och då provade Noel sin egen fotölj som han har fått och ha där och han stor trivdes :) Så en sådan blir det att köpa hem hit när han blir större! Kolla in tuffa killen :)


BVC

Vi var på BVC i måndag för att ta 5 månaders sprutan. Jag passade på att väga och mäta Noel så nu vägen han hela 9050g och är 70cm lång! Han drar iväg, stora killen! Att ta sprutan gick bra, självklart blev han ledsen men vem skulle inte bli de? Inge roligt att få två sprutor i benen. Efter det fick han mat och sov i fyra timmar. Vi slapp feber och öma benen, skönt! Men han var lite gnällig ville helst sitta i någons knä. Skönt att vi hade främmande då jag fyllde 25 år så han fick uppmärksamheten han ville ha :)

Det har hänt så mycket den senaste tiden med Noel. Han har utvecklas som bara den, kan man stanna tiden? Hehe!

Måste bara visa att Noel blev så förvånad över sin pressent i påskägget i påskas ;)


Kort och gott !!

Jaha tänkte berätta hur våra senaste dagar har sett ut! Tänkte skriva i punkter och sen lägga in lite bilder :)

- Varit på barnens hus
- Umgåtts med Sara och Edvin
- Varit på Ikea med Linda och Tindra
- Firat valborg i vallentuna
- Jag har fyllt 25 år
- Varit på barnens hus igen
- Handlat inför dopet på lördag
- Varit på bvc och fått 5 månaders sprutan
- Umgåtts mer med Sara och Edvin ;)
- Fikat med Linda, Bella och barnen



Im BACK :)

ÄNTLIGEN har jag fått ordning på min mail och bloggen har tyvärr inte kommit in på något utav det på flera dagar därav ingen bloggning men nu fick jag det löst så nu är jag tillbaka :)

När jag märkte att jag inte kom in blev jag frustrerad, hehe! Hade verkligen suget på att blogga.

Kommer inlägg snart ska bara ge Noel mat och sätta in lite bilder från kameran! Hörs om ett tag!