Mitt i veckan!

Snart är denna dag slut. Noel var tillbaka på dagis idag och hade lekt med allt som fanns :) Vilde har varit jätte lös i magen idag igen har tappat räkningen på hur många ombyten det blivit, stackarn. På eftermiddagen har han varit riktig sällskapssjuk var bara våra famnar som dög. Fick tips om lite saker man kan ge Vilde så han blir hårdare i magen så idag till middag blev det en burk majs och blåbär. Det gick ner som tur var då bara välling har gått ner tidigare sen i söndags och spyattaken kom.

Imorgon ska jag storstäda (om Vilde tillåter) och se om det finns ledig tvätttid. Nu sängen det är ju en dag imorgon också :)

Bjuder på lite instagram bilder från idag och igår:












Rosa bandet galan!

Nu är det rosa bandet galan på tv3, ni missar väl inte? Själv tittar jag och känner att jag är nära till tårar och det har
knappt börjat. Om du inte redan har bidragit med pengar så gör det nu! 
 

Skänk 100 kronor:
Ring 099-90910

Skänk 500 kronor:
Ring 099-90950

 

MADLADY


Tisdag morgon!

Ligger fortfarande i sängen och tittar på vakna med the voice. Idag ska jag ner en sväng på stan för att fixa några ärenden annars blir dagen lugn inomhus då grabbarna inte är helt hundra. Noel börjar bli mycket bättre så vi får se om det blir dagis imorgon, tror han saknar sina kompisar och fröknar då han klättrar på väggarna här hemma med oss!





Måste bara visa mina nya skor :) Dom är så snygga på och så sköna!




Helgen!

Nu har det gått några dagar sen jag skrev. Slutet på förra veckan blev Noel sjuk han hostade som en tok, snorar, spydde och vart lös i magen så inge dagis för honom såklart.

I helgen har vi haft svärmor här som hjälpt mig att märka kläder inför basaren och hjälpt mig att sälja på basaren. Vi gillar att ha henne här speciellt grabbarna :) Noel tyckte INTE det var kul när farmor behövde åka hem igår eftermiddag.

Att sälja på basaren gick över förväntan väldigt bra. Fick ihop en rejäl slant :) Fick inte allt sålt så har lagt upp klädpaket och ytterkläder på en sälj sida så jag hoppas jag blir av med det nu så jag slipper ha det liggandes hemma och ta plats!

Igår kväll började även Vilde spy och det var inte lite :/ När han spytt klart kom det från andra hållet. När det lugnat sig och vi fått i honom lite välling somnade han gott i min famn. Natten var lugn men startade dagen med att fylla blöjan och fortsatt så hela dagen. Noels mage är fortfarande inte helt bra så han får vara hemma med oss tills han är helt bra igen. Så här är det sjukstuga inge kul alls!



Vilde som tränar för fullt för att våga ta det första krypsteget ;)

Slutkörd!

Dagarna har gått i ett här hemma. I söndags startade jag dagen med träning med Emma sen hem och slöade och hade tvättstugan. Igår var Noel ledig då dagis var stängt så då var vi bara hemma och roade oss så gott det gick. Vi byggde med dublo, lekte i hans kök, lekte med bilar, tittade på pippi och toy story. Sen på kvällen blev det mördar pass på gymmet, svetten bara rann på oss :)

Idag har Noel gått på dagis och under tiden hängde jag och Vilde med Sara och Vendela på stan. Nu på kvällen har jag tränat, idag blev det stationsträning och jag är helt slut nu efteråt. Nu blir det walking dead sen hollywood fruar om jag orkar hålla mig vaken ;)





Imorgon blir det promenad med Sandra och resten av dagen blir lugn.

Lördag

Igår hade jag mysdag/kväll med mina barn. Vi busade, badade, gick och handlade mat, bakade bullar, åt tacos, tittade på film. När grabbarna somnade såg jag nya johan falk sen gick jag och la mig vid tio skönt!











Idag vaknade vi fem, lite väl tidigt om ni frågar mig. Vid nio sov hela familjen igen och vaknade vid elva, riktigt skönt. Då åt vi lunch, fixade oss och tog oss till maxi där vi storhandlade vilket var behövligt. När vi kom hem fixade vi mat, lekt med dublo, badat, tittat på pippi. Nu sover Vilde i min famn ska strax lägga över honom i sin säng. Noel ligger i sin säng och somnar nog snart. Jag och Micke ska se en ny serie vi fastnat för sen blir det skapligt i säng för imorgon ska jag vara på gymmet prick nio och köra skiten med Emma :)

Ha en härlig lördag kväll!

Kväll

Då sover våra små, lägenheten är städat och fin, ljusen tända och en varm kopp te bredvid mig. Ska inte klaga :)









Lite bilder från idag :)

Imorgon är det frefag vilket betyder fredagsmys och tacos dock utan pappan i huset som är iväg på galej. Blir filmmys med Noel när lillebror somnat. Ska hitta en ny film vi ska se, tips någon?

God morgon!

Idag är det en trött Frida som skriver. Den senaste tiden har jag varit så trött! Kan bero på att hösten är här och man är småbarnsförälder med bökiga nätter. Jag längtar till i december då vi är lediga heka faniljen i nästan en månad, mys :)

Resten av detta år har jag så mycket kul att se fram emot, känns som att vi har något varje helg. Det är bland annat utgång med tjejerna, bio med bästa vänner, sälja på både barnbasar och loppis, bio med hjärtat, ullared, Noel fyller 2år, julafton, lång ledigt med min familj, sexparty m.m :) Ja ni hör fullt upp!

För att ta upp något hemskt som dom flesta pratar om så förstår jag inte hur man kan behandla djuren på det sättet som parken zoo har gjort. Dom själva borde fan ligga i det där frys rummet. En sak är säkert att jag kommer inte sätta min fot där igen!!

Nu sitter vi och tittar på vakna med the voice och ska gå till dagis om en stund sen ska jag och Vilde hem och slöa. Tanken är att vi ska vila och tanka sovkontot, städa och vika tvätt. Ha en fin dag :)

Kom igen nu!

Det är så tråkigt och blogga när man inte får kommentarer så var inte blyga nu ;)




Onsdag!

Då var det lill lördag och mitt i veckan. Idag har jag och Vilde umgåtts med Linda och Hugo. Länge sen vi sågs så vi hade lite att ta igen ;) Vi har mycket framför oss nu bland annat tjejkväll med utgång, bio och nya twilight och ullaredsresa :)

I måndags var jag och Vilde med mamma i skärholmen och ikea. Kom hem med lite smått och gott bland annat skor till Noel då gummaskorna och för kalla och vinterskorna för varma. Blev även ett par snygga kängor. Och sen fick han en buzz t-shirt som han stolt skulle visa upp sina kompisar på dagis för ;)

Igår var vi bara hemma och slöa då natten var hemsk. Jag var så trött och fast jag vilade på dagen somnade jag redan vid åtta. Hur skönt som helst!








Söndag

Igår var det kanon väder och då passade vi på att gå till lekparken. Tog med oss lite fika också :) Efter vi hade hängt i lekparken och grabbarna började bli trötta tog vi en promenad till stan för att möta upp svärföräldrarna. Vi kikade i butiker och åt lunch på Asian roxy, grymt gott!

Senare på eftermiddagen gick jag och Noel till mamma/mormor som satt själv. Men efter en stund kom Vilde dit då Micke åkte till några polare. Sen kom Ubbe hem efter hockeyn och hade med sig Adde, Mats och även moster och kusin kom så det blev fullt hus. Men vid åtta gick jag och grabbarna hem. Fixade dom för natten och la båda i siba sängar och dom somnade fort utan något bök. Så jag fick lite egentid men gick och la mig vid tio då jag höll på att somna på soffan ett antal gånger ;)

Nu är jag och barnen uppe sen ett tag tillbaka. Vi ligger och tittar på lilla kyckling, skönt med mjujstart på dagen. Snart frukost sen väcka Micke om ett tag så jag kan gå och träna. Resten av dagen blir lugn precis som söndagar ska vara :)






















Glad bebis




Det är ju fredag och då är man såhär glad :)

Fredag

God morgon! Fast natten har varit lite halv bökig så känner jag mig pigg men det kan vända rätt snabbt, haha! Dagens planer är städa och prommis till maxi och handla. Blir nog sova lunch med grabbarna så man orkar vara vaken ikväll ;)





Nu tittar vi på vakna med the voice eller jag gör. Vilde går i gå stolen och ska försöka nå allt och Noel tittar i tatueringstidningar ;)

Helt slut i kroppen

Idag var träningen kämpig hade inte samma ork men pinade mig igenom med spyan i halsen men nu efteråt är jag grymt nöjd, som man ska vara efter träning. Nu blir det vila till söndag förutom imorgon då det promenad men går bara 5km.



Nu ligger jag i soffan sen typ åtta då barnen somnat och jag duschat, hur mys som helst att ligga nerbäddad under filten med tända ljus.

Imorgon kväll kommer Balkan och Linda över och käkar och kollar film. Så tips på någon bra film?

Nu börjar Revenge igen!

Tagga till träning

Såfort jag blir avlöst med barnen drar jag till gymmet och köttar :) Om jag inte får sällskap blir det löpning till gymmet, bra uppvärmning. Sen köra crosstraining eller mer löpning sen köra igenom kroppen på maskinerna och sen avsluta med kondition igen.


Peppa sig själv lite ;)

Nu sover Vilde på mig och såfort han vaknar blir det fixa middag så jag har hunnit smälta maten innan jag drar iväg. Vi hörs!

God morgon!



Här hemma slöar vi såhär på morgonen. Noel sitter på golvet och läser bok, Vilde går runt i gåstolen och kommit på att man kan skrika högt och jag ligger i soffan och tittar på Vakna med the voice.

Snart ska vi äta frukost och efter det kryper vi ner i sängen och vilar. Blev en tidig morgon så vi tar vilan tidigare och äter lunch efteråt istället.

Inatt har Noel knappt hostat och snoret rinner inte lika mycket så det är på rätt väg. Hoppas att fina vädret håller i sig så vi kan gå ut och leka efter lunch.

INK Master Sverige

 
Ikväll är det premiär för INK Master Sverige och här hemma sitter vi fastklistrade :) Tittar ni på det?

Utslagen hjälte!



Den här godingen har jag sovandes på mig i soffan :) Är man sjuk får man vara uppe lite längre och mysa extra mycket. Noel tycker det var så mysigt att bli kliat i håret så han somna :)

Läsa bok



Noel är inne i en period då han vill att man ska sitta och läsa bok med honom vilket är bra! Fröknarna på dagis har också lagt märkte till det :)

Behov av nya tränignskläder

Nu när jag är igång med träningen igen så är jag i stort sett i behov av nya träningskläder. Jag kastade mina gamla
förut och nu tränar jag i vanliga tights som jag brukar ha privat vilket inte är så mysigt. Så prio ett nya tränigskläder :)
Blir ju mycket roligare att träna när man har ordentliga träningskläder. Ikväll ska jag iaf fixa ny musik till ipoden, har
tröttnat på musiken jag har nu.

8 km

Då är vi hemma igen efter en svettig pw på 8km, var jobbigare idag då jag hade dubbelvagnen. Sen är jag rätt mör i kroppen efter gårdagens gym pass ;) Noel pekade och frågade vad är det till typ allt, haha! Vilde började bli less efter typ 3 km men somnade efter ett tag och sover fortfarande.


Nu ska jag ta tag i disken och laga middag blir bara korv och makaroner, gott och enkelt!


Idag har vi bara varit inne och slöat under dagen, vi sov lunch i 2,5 timme skönt! Noel blir hemma hela veckan. Han är pigg men hostar och jätte förkyld så onödigt att smitta dom andra barnen. Imorgon om det inte regnar går vi till lekparken och leker av oss lite.

Så skönt!

Det är så skönt att jag kommit in i träningen igen och jag hoppas att jag har kvar denna känsla och motivation. Nu är det kul och träna :) Kvällens träningspass är jag grymt nöjd med, löpningen gick skit bra och svetten rann på bra. Körde även igenom kroppen i gymmet med mest fokus på magen.

När jag kom hem gjorde jag fruktsallad som vi åt efter jag och Noel duschat. Nu har Noel somnat i min famn hur mys som helst!



Idag skulle jag och Vilde till gnesta men det var bara att avboka då Noel hostat hela natten och snoret rinner. Han var inte alls pigg imorse och jag kände att han inte skulle orkat med tempot på dagis. Redan vid nio somnade Noel och sov i fyra timmar sen var det full rulle på honom. Hostan börjar bli lite bättre då han fått hostmedicin men förkylningen har nästan blivit sämre då han var så snorig nu på kvällen. Stackarn aldrig kul att vara förkyld och ha hosta! Hoppas på en natt med mycket sömn. Vilde mår än så länge bra, lite förkyld men inget han störs av.

Snart hollywoodfruar sen bums i säng!!

Lekparken

Efter dagis så gick vi till lekparken och lekte i en timme sen började Vilde tröttna så så gick vi hem och tog oss en varm dusch. Sen var det dags att börja med maten och ge Vilde middag. Efter att vi ätit har vi bara myst i soffan framför barnkanalen. Snart är Micke hemma och då ska vi natta barnen.





Imorgon åker jag och Vilde med Linda och Hugo hem till Bella för att umgås, äta lunch och gosa kattungar :)

Vilde

Med lunch i magen så leker vi på golvet. Hoppas på lite vile om en stund ;)


Ny vecka

Denna dag startade jag och barnen strax innan sju. Vi låg i sovrummet och tittade på the voice innan det började krypa i kroppen på dom små så det var bara upp och hoppa, äta frukost och klä på oss.

När jag hade lämnat på dagis möte jag och Vilde upp Sandra och Charlie för en promenad i det fina höst vädret. Blev en bra runda och Vilde sov under hela promenad och en snabbis hemma så jag hann duscha.

Snart ska vi äta lunch då min mage kurrar, blir gårdagens köttgryta till mig :) Sen när Vilde tar sin vila ska jag också vila då natten har varit bökig. När jag väl sovit har jag drömt konstiga drömmar!


Gårdagens sjukt goda köttgryta :)

Solsidan

Ni missar väl inte nya säsongen av solsidan med stark ikväll! Jag sitter redan bänkad framför tvn med tända ljus och är laddad :)


Söndag

Helgen har gått i en rasande fart. I fredags var jag iväg på en hemlig kväll. Vi mötes upp inne i stan och satte oss på victoria och tog en cider sen vidare till wallmans salong där det blev skumpa, vin, 3-rätters och en fantastisk show. Hela kvällen var kanon och vi hade skit kul. Efter showen så blev det nattklubb där så vi dansade och snacka skit tills dom stängde då snälla Ubbe hämtade oss :) Tusen tack mamma och Ann-Sofie för allt <3



I lördags fick jag sovmorgon, åt frukost sen gick vi ut i det fina vädret. När vi kom hem slöade vi resten av eftermiddagen/kvällen.





Idag startade jag dagen med träning grymt skönt. Sen iväg och handlade frukost och till maten. Hem och åt frukost sen satte köttgrytan på kokning, bäddade rent. Nu tvättar Micke i tvättstugan och jag ska städa här uppe och fixa maten men den ska stå och koka några timmar :)

Ha en fortsatt trevlig helg!!

FREDAG !!

Denna härliga fredag bjuder på sol, kunde inte bli bättre!

Nu sitter jag i soffan och pumpar hööög musik och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka. Blev klar lite fortare än jag trott man är ju van att ha två busar som vill ha uppmärksamheten ;) Men nu är jag solo hemma och då går allt i rasande fart, haha!

Grabbarna är med pappa och farfar på stan såg nyss att Noel fick mc donalds så det går ingen nöd på dom :)

Ikväll väntar ju som sagt en hemlig kväll för mig och min syster med mamma och pappas sambo, mycket trevligt!!







Ha en härlig fredag för det ska jag ha :)

Trötter

Idag har vi varit på öppna förskolan på förmiddagen sen slöat tills vi hämtade hem Noel då tog jag och grabbarna ett långt bad, Vilde somnade gott efteråt :) När Micke kom hem fixade han mat och jag plockade undan, åt middag sen busade med två glada barn. När grabbarna somna så har vi bara legat i soffan och glott tv. Målade naglarna gjorde jag iaf!

Snart ska jag sova och jag ska få sova hela natten, skönt! Imorgon är Micke pappaledig så vi ska mysa hela förmiddagen för sen på eftermiddagen ska jag iväg på något spännande :)










Kväller

Då var det kväll och jag har gjort det som skulle göras och båda barnen är redo för sängen. Vilde blir nattad nu av Micke och vid sju lägger jag Noel då det tar ett tag för honom att komma till ro så lägger jag honom vid sju istället för halv åtta, åtta.

Nu på eftermiddagen har jag lagat as god mat. Fläskfilegryta med höstkantareller, klyftpotatis och sallad. Vilde fick kalops, hans favorit! Efter maten tog vi oss ett bad på en timme. Blir lite bökigt att shamponera och tvåla in oss alla när inte Micke är hemma men det funkar :) Lagom efter badet och jag plockat undan kom Micke hem, lyx för honom att slippa alla måsten :P

Ikväll börjar greys igen, yippi :) Sen har jag nyaste Johan Falk på datorn så jag hoppas att vi orkar se filmen för greys kan jag INTE missa.






Onsdag

Idag är jag en trött mamma eller tröttare än vanligt ;) Vilde har börjat bökat lite igen troligtvis framtänderna uppe som spökar. Tycker jag ser två vita tänder på tandköttet dock inte så dom spruckigt upp så vi har nog ett antal jobbiga nätter framför oss. Inatt har han inte velat ta nappen eller äta men åt en hel flaska nu på morgonen och är en glad skit. Så om det är tänder kom fram nuu!

Snart ska vi börja klä på oss och fixa till oss lite och gå till dagis. Föräldramötet igår gick bra, kul och veta vad dom pysslar med. En tråkig sak är att dom inte tar dagis foto då dom tycker det blir för jobbigt för barnen och det kan jag hålla med dom men ändå så tråkigt. Får gå och ta ett eget typ på Ica Maxi då det är samma fotografer och bikderna blir lika. Men dom skulle iaf försöka fixa gruppfoto så jag hoppas det blir så!

På tal om annat så går Noels nattningar utan någon i rummet riktigt bra. Självklart blir det lite spring men efter ett tag somnar han. Han skriker inte eller så utan smyger upp och man säger till honom att gå och sova då går han in och lägger sig igen :)

Nu klä på oss! Idag blir vi också bara hemma och slöar. Tänkte ta igen lite sömn :)

Just nu



Jag och Vilde busar och gosar i soffan innan dagis hämtning :)

Sexan: Favourite



Favorit just nu är mitt röda hår, love it!

Tisdag och föräldramöte

Skrev ett as långt inlägg igår som försvann och orkade inte skriva om för jag blev så förbannad :P

Men iaf igår hängde vi med Maria och hennes dotter. Blev lunch, shopping och öppna förskolan.

Idag har jag och Vilde slappat och plockat undan och tagit en runda med dammsugan. Vid tre ska vi hämta Noel sen hem och börja med maten. Sen kommer mamma över och tar grabbarna för vi ska på föräldramöte. Shit så vuxen man känner sig, haha!