När magen är borta!

Efter den här graviditeten blir det inga fler barn. Om det inte blir en sladdis om typ tio år, haha!
Men iaf så när lilla V är ute så ska magen bort och andra onödiga kilon och då blir det att uppdatera min garderob. In med nya och fina kläder :) Typ dessa:

 


Allt kommer från ginatricot!


Helgen som varit!

Denna helg gick i rasande fart, som alla andra helger känns det som.

I fredags tog vi det lugnt här hemma, hade tjejerna över på taco lunch! Sen på kvällen tittade vi på Idol här hemma och grabbarna somnade tidigt!
I lördags så gick vi ut på förmiddagen i det fina vädret, tanken var att vi skulle leka med Noel somnade så vi gick en liten sväng på stan. När vi kom hem kom svärföräldrarna hit och sov över. Trevligt! Vi åt god mat, tittade på Så mycket bättre och dom busade för fullt med Noel.
I söndags så kom syster hit och dumpade barnen och mannen här medans hon jag och svärmor åkte på barnbasar och fyndade massa. Sen åkte syster med familj till badhuset och vi tog det lugnt här och tidigt i säng.


Lördagens supergoda middag :)

Idag har det varit kanon väder så vi tog en sväng på stan med mamma där vi åt lunch och var på jakt efter ett par tigths till mig men hittade inget. Vill ha ett par lite roligare än helt vanliga svarta! Jag får helt enkelt gå i mina gamla trasor :P


Våran älskade Noel!


Vi lever!!

Jag har inte haft någon ork eller lust till att blogga. Sen har vi även varit borta, förra helgen åkte vi till nyköping för att umgås med pappa och familj och denna helg hade vi svärföräldrarna på besök. Men tänkte ta och blogga lite idag tänkte jag för jag har lagt in lite nya bilder på Noel. Samt att det är dags att blogga lite :) Snart kommer Micke hem som jobbade över så jag och Noel fick äta middag själva. Hörs senare :)

Torsdag!

God morgon!

Här vaknade vi nyss, Noel har sovit till halv åtta, åtta hela veckan och det gillas :) Idag var vi tvugna att ställa klockan vid åtta och då sov vi båda som stockar så undra när vi hade vaknat annars, hehe! Har precis klätt på Noel kläder, och ska fixa mig innan vi slänger i oss frukost och drar ner till byn för att umgås med bästa Linda :)

Igår så gick jag och Noel ut en sväng och mötte upp Noels mormor för att hänga lite i lekparken. Var inte det roligaste vädret. Kallt, blåste och kom några droppar regn ibland. Men det var skönt att vara ute och få frisk luft.

 

När vi kom in var vi hungriga så då var det dags att laga middag och igår blev det köttfärssås och spagetti. Och det blev kanon god. Inte så att vi inte fått den god tidigare för det får vi men igår blev det över förväntan god :) Haha! Tur att det blev lunchlådor så man får äta mer utav maten ;)

Idag går vi även in i Vecka 20 :) Shit vad det går undan, snart är du här!

Ne dags att fixa sig så vi hinner ner till tio så Linda slipper vänta! Ha en härlig torsdag.


Fick en längtan av julen!

Idag har jag börjat längta till julen. Ska bli så mysigt att fira jul med en ett åring :) Längtar tills man julbakar, julskinkan, maten, mysa i myskläder under en filt, juldekorera. Ja allt som tillhör julen!


Tisdag!

God eftermiddag!

Idag har vi bara varit hemma och myst. Lika bra när det har regnat hela dagen, fy man blir så seg av gråa vädret! Men det är tur att man har en sån go son som lyser upp :) Just nu håller Noel på och röjer i sitt rum, låter som att han river ut alla sina leklådor där inne och jag som precis hade sorterat. Den i vardagsrummet är dom han leker mest med. Sen har han 3 st i sitt rum den ena är bebis leksaker som väntar på lilla V, den andra är det utomhusleksaker som än inte har blivit så använda ute och den tredje med resten av det han leker mycket med!

I söndags när jag rensade byrån i hallen som var full med skit så nu har vi en varsin låda med våra yttekläder så som mössor, väntar, halsdukar. Nu har lådorna blivit mycket mycket lättare så nu kan Noel öppna dom och det tycker han är väldigt skoj för då kan man riva ut allt som finns i lådorna, haha! Så Noel tömmer lådorna och jag går och lägger tillbaka så ser våra dagar ut, haha!

Snart är stora Älsklingen hemma och då ska vi käka. Har förberett maten så den ska bara in i ugnen när den har blivit varm, är skit hungrig så hoppas klockan går fort! Dagens middag blir lax, klyftpotatis och rotgrönsaker och till det blir det hollandesås. Noel ska så klart oxå få det till middag! Under den senaste tiden har Noel fått våran mat i den mån det går och han gillar det skarpt :) Idag till lunch åt vi hans favorit fiskbullar, hehe!

Ska titta till skrutten och se om ugnen är klar, ha en mysig kväll för det ska vi ha!


Måndag!

God kväll!

Då var denna måndag snart slut. Jag och Noel har inte gjort så mycket idag. Tittat på byggare bob, lekt i hans rum, lagat mat och myst! Händer inte så mycket när vi är hemma. Men lika bra då Noel sover dåligt på nätterna och han är snorig, börjar undra om det inte är tredje tanden som är på g. För han är INTE sig lik på nätterna då han kan vakna och gråta vilken aldrig händer om han inte har drömt. Detta har hållt på i två veckor men ser inga tänder, vi får helt enkelt se om dom kommer fram eller om det bara är någon fas han är i.

Helgen som var så har vi mest tagit det lugnt! I fredags var Micke ledig och umgicks med Noel. Då hade vi också BVC tid och träffa läkare. Han fick mer än godkänt :) Och nu väger han 11,7kr och är 79,5cm lång, våran stora kille! Medans dom hade en far och son tid så åkte jag med Linda, Sara och Edvin på Underbara barn mässan. Fick med mig hem en massa gratis grejer. I lördags var jag och Noel på innebandy en sväng och på söndagen rensade jag i alla garderober här hemma. Behövs så vi får plats med alla våra saker och mer saker blir det när vi blir en till :)

Ska snart hoppa i säng bredvid mina grabbar men först ska jag kika lite på internet! God natt!


Smått!


Vi har jätte mycket kläder till lille V men man kan ändå inte låta bli och kika för något nytt och eget ska ha självklart få. Sitter och tittar lite på internet, det finns så mycket fint. Den här gången ska jag inte köpa något innan han kommer utan köper något sen lite då och då. Men en "outfit" innan till bb vill vi ha:)

Set - 80% Bomull,20% PolyesterBody - 100% Bomull2-pack sockor  - 70% Ekologisk Bomull,27% Polyamid,3% Elastan

Filt - 100% BomullOverall - 100% Bomull


♥ Noel´s Lillebror ♥




Idag fick vi se våran bebis i magen. Allt såg bra ut :) Tog ett bra tag innan vi kunde se vad det var för kön eller få en profil bild för han skulle helatiden ha benen i kors, lägga fötterna för eller vända bort ansiktet. Sötnöt :) Men efter lite bök så såg vi en liten snopp, så Noel ska få en lillebror som är beräknat den 14 mars 2012! Som vi längtar efter dig lilla V ;) ♥


2011-10-04 ♥


God kväll!

Idag har jag och Noel träffat Linda, alltid lika trevligt :) Noel har inte varit på sitt bästa humör idag, måste ha vaknat på fel sida. Men alla kan inte alltid ha bra dagar!

Imorgon så ska jag och Noel till öppna förskolan med en kompis så grabbarna får leka :)

Ikväll är det Desperate Housewives, dock sista säsongen lite tråkigt tycker jag då jag gillar den serien. Ska bli intressant och se vad som ska hända nu :)


Fotovägg!


Nu är jag klar med fotoväggen. Letade upp en gamla ramar och målade dom som inte var svarta och tog lite kort vi hade hemma. Och jag blev mer än nöjd :) Ska upptadera med lite nya bilder i ramarna så småning om.

Före:



Efter:


Målade om ..


.. en pall vi fick av Mickes föräldrar och såhär blev det:

Före:




Efter:



Att göra om något såhär kan bli en sån stor skillnad, sen gillar jag att pyssla och göra om här hemma då jag fort tröttnar eller får nya ideér. Tog även bort en tavla på våran tavellist i vardagsrummet och satte dit några trä bokstäver och det blev mycket finare :)


Lite fix i Noels rum !!


I Noels rum så tog jag bort hans små ramar och satte upp hans nya tavlor som han fick av sin farmor och farfar i lördags. Skrev även hans namn och klippte ut :) Såhär blev det:

Före:



Efter:


2011-10-03 ♥


God kväll!

Hade en blogg paus i helgen då vi spenderade den i Vallentuna hos Noels farmor och farfar. Alltid lika trevligt där! Vi åkte dit redan i fredags då vi bara tog det lugnt. På lördagen gick vi ner till centrum där det var höstfest, åt lunch på en kina restaurang, sen följde jag med Noels faster till hennes son och hans flickväns nya lägenhet och kikade ( dom har precis köpt deras första lägenhet och renoverar den, kommer bli grymt snyggt ), på kvällen spenderade vi hos Noels faster med familj, fick god mat som vanligt! Söndagen blev ikea påvägen hem annars lugn.


Mina killar

Idag har vi bara varit hemma, har haft mamma på besök. Började fixa lite här hemma igår och fortsatt idag, visar snart :) Nu ligger Noel i sitt rum och ska sova, tror iof att han redan sover. Det kommer bli hans andra natt i sitt rum och första natten gick kalas bra :) Och jag sitter här med tända ljus, dricker Coca Cola, tittar på Ensam mamma söker och bloggar och Micke ligger i sovrummet och tittat på något annat program!

Juste gjorde as god middag idag :) Helstekt fläskfile i ugn, klyftpotatis/rotgrönsaker och kantarellsås!


Redo att åka in i ugnen.