Aj aj aj..

Jag har så ont i min tand, visdomstanden är framme och spökar!! Va hos tandläkaren idag och dom spolade in nåt vid tanden som skulle göra att svullnaden skulle gå ner och att jag skulle kunna börja äta igen så förhoppningsvis så ska jag kunna äta imorgon utan problem, hållet tummarna !!! hehe..

I går onsdag så var jag och pappa hos Carro och Per och hälsade på gosade med lilla Liam han är ju så söt. Han låg mest och sov hela tiden vi var där, han är så snäll!!

                                    image27


Vi satt och tittade på ett program som började igår som handlar om hur smutsigt folk kan ha det hemma, igår var dom hemma hos en kille som inte hade städat på 14 år! As äckligt, dom hittade massa maskar och annat äckligt. Va grejer ta me fan överallt i lägenheten.. man såg inte ens golvet och han satt i sängen och åt ur kastrull för att han inte fick plats någon stans och sen hade han inget diskat.. så äckligt!!

Ne nu ska jag se på du är vad du äter och kanske göra lite slingor i håret.. Ha de toppen!

Puss o kram


Sensual seduction..

Då var det måndag igen! Den här helgen har varit en lugn helg har jobbat extra så det blir nice till nästa lön :D
Annars har jag inte gjort så mycket har fikat med Linda och åkte runt lite sen varit med Nicke, vi såg fotboll i söndag eller inte jag =) satt mest vid datorn och fördrev tiden haha!!

Den här dagen har gått fort hittils men har fått kramp i magen av allt skratt.. har hört så sjuka historier idag och komentarer :D En av dom berättade Esbjörn han hade suttit och haft två långhåriga person framför sig som satt och kysste varandra och han trodde de va två tjejer som kysste varandra och blev lite till sig men sen så vände sig båda om och då var det två killar, HAHAHAHA!!! Han blev så äcklad att han var tvungen att byta plats.. haha!!! As kul när han berättade de sen så berättade Robban en sak om en klass kompis som var tydligen bög men han visste inte det och fick veta det efter typ ett år att han hade varit kär i Robban och så...  men det roliga var att jag hörde fel, jag trodde han sa att han hade en gammal klass kompis som var inne i honom och sen fick han veta att han var bög och kär i Robban efter dom hade sovit i samma säng! Sen säger Patrik ja man kan ju dra egna slutsatser så jag börjar garva ännu mer , HAHAH!! Satser :D sjukaste dagen på länge idag..  haha..

Ne nu måste jag fixa mig och laga lite käk Bella och Nicke kommer vi ska äta mat och sen åka på hockey är SSK - Brynäs idag!!

Puss å kram

Mosters finaste!!

Vill stolt visa upp min favorit.. Han är så sööt  ♥


    image25     



                                  image26


Älskar dig Liam , det här har ni gjort bra Carro och Per ;) hihi
                         

Kommer mer bilder sen ...

Puss och Kram

Baby don´t hurt me..



Haha kolla in dansen :D

2008-02-07

Fick Syster Carro och Per sin lilla son på 3,76 Kg och 52 cm lång.

         image23

Han är VÄRLDENS SÖTASTE, jag är en stolt moster kan man säga :D


Vilken dag..

Det har hänt mycket den här dagen. Var på rättegången idag, var väldigt jobbigt! Men skönt att det är över, så om en vecka får vi veta vad hans straff blir. Dom sa att han borde få 6 månader fängelse, rätt åt honom!!
Va min första rättegång jag varit på och hoppas verkligen inte att det blir någon mer.. räcker med att ha varit med om det en gång!

Fick precis ett samtal av mamma ska bli moster :D Min syster åkte in nu ikväll för att vattnet gick men tyvärr har inga värkar än och hon hade inte öppnat sig så mycket än så nu är dom på väg hem igen! Men så fort värkarna kommer igång så är det dags att åka in, men om inte värkarna har kommit igång inom 48 timmar så måste hon åka in för att då sätter dom igång henne! Stackars Sis och få gå åh vänta.. Så snart är man moster :D kommer nog bli världens gulligaste bebis det där, hehe!!

Ne nu ska jag se tv sen försöka sova.. Natti, Puss och kram


                      image22


S Ö N D A G..

En väldigt seg söndag, somnade på soffan igår och vaknade där tolv imorse hade glömt ställt klockan så jag missade att gå till jobbet idag! Hade tänkt jobba över några timmar men det sket sig så får vara kvar nån timme imorn och fixa lite med det som jag hade tänkt göra idag. Så typist mig att missa!!

Hittils har jag inte gjort alltför mycket, tittade på en film när jag vaknade sen kom Anders över och fixade min hatthylla som hade rasat på min förfest förra helgen så nu äntligen kan man hänga upp jackorna igen, tack tack!! :)
Hade tänkt städa nu så har man fått något gjort idag och sola så man bättrar på brännan, haha!!

Bästa hemsidan om man gillar Trance/Techno osv, www.di.fm Digitally Importet Radio- Free Internet Radio Sations! Spelas ur mina högtalare just nu :D stackars grannarna haha.. skoja!

Så va det Måndag imorn igen, fick jobba dag den här veckan med så nu har jag två veckor dag framför mig så skööönt! Måste komma igång med träningen den här veckan blev inget förra veckan..

Dags att börja städa nu,

Pusss och kram


Funderingar och tankar..

Satt precis och fundera över vissa saker och kan inte förstå hur folk behandlar andra. Jag känner mig dum för att jag inte kan göra något åt saken, om jag kunde göra något så lovar jag dig att jag skulle fixa det åt dig! Vissa är så egostiska, tänker bara på sig själva och inte på hur andra mår. Vill du en sak så tycker inte jag att någon ska kunna hindra dig, okej om dom säger att vi skulle vilja att du gjorde si och så för vi behöver dig. Men inte tvinga någon till något man inte vill. A och O för mig är att alla ska må bra och inte gå och må dåligt när man kan må bra av en enkel förändring. Håller tummarna på att din vilja går igenom! I veckan hoppas jag på ett mirakel som jag redan nämnde men kan inte gå in mer på det än att ifall någon ska hindra mig från dig så ska jag göra allt i min makt för att få den viljan igenom. Ingen då menar jag ingen kan hindra mig från att göra det här, det är något jag vill göra! Och tänker göra bara att det här Miraklet inträffar.. och när jag väl får min vilja igenom så lovar jag dig att hjälpa dig om vi inte har bråkat oss igenom din vilja!! Jag vet att inte många fattar vad jag menar men jag tyvärr inte gå in så djupt på det, är för personligt just nu! Får folk reda på det så kanske dom förstör för mig och då skulle jag ångra mig resten av livet. Önska mig lycka till!

Puss och kram igen ;)


Väntar på ett Mirakel..

Så var det Lördag igen, veckan har gått väldigt snabbt! Har inte blivit någon träning denna vecka både Bella och jag har känt oss hängiga, hoppas inte att man åker på nån influensa. Den här veckan har jag inte gjort allt för mycket jobbat mesta dels av tiden. Men igår (fredag) träffa jag Sis efter jobbet så vi fikade på Nancýs sen åkte vi till Babyland och tittade lite hon skulle ha ett regnskydd till barnvagnen, nu är det bara tre veckor kvar tills knodden ska komma ut. Längtar!! Efter Babyland följde jag med Sis hem för vi skulle laga Tacos hemma hos dom och Nicke kom oxå på besök. Va trevligt, såg på let´s dance oxå haha!! Synd att inte Dilba åkte ut.. Saga är den gulligaste ungen jag känner ;) Hon ville att jag skulle läsa en saga för henne, så söt! När vi låg i sängen och jag läste så sa hon vet du igentligen skulle Pappa läsa för mig men jag ville att du skulle läsa för att imorn när jag vaknar är inte du här.. så sööööt! och så gav hon mig en stor kram :)
Efteråt så körde Nicke hem mig och vi såg en skräckis men det var inte så läskig som jag trodde men helt okej film ändå. Höll på att somna flera ggr så skönt att vara så trött ibland! Och idag har jag nog sovit bort hela dagen gick upp tio och la mig i soffan sen tittade jag på två avsnitt av Gossip Girls den nya serien as bra, sen somnade jag och vaknade vid tre inte bra inte bra, haha!! sen dess har jag sätt fler avsnitt och Gossip Girls as bra serie :) Man kan inte sluta titta när man väl har kommit in i den..
Ikväll vet jag inte vad som händer klockan är snart sex och jag har inte ens gjort mig i ordning än så det blir väl en hemma kväll ska ändå upp och jobba imorn bitti, vi ska bygga om lite på området. Lätt förtjänta pengar!
Nästa vecka ska bli intressant på tisdag ska jag iväg på ett möte mer än så kan jag inte säga än, är för hemligt! :) Men det ända jag kan säga är att jag hoppas på ett mirakel!!
Sen på torsdag ska jag på rättegång, mindre skoj! Ser inte fram emot det.. tycker bara att det ska bli grymt jobbigt!
Jag vet inte om jag har något mer att säga just nu, mer än att ett mirakel skulle inte vara helt fel just nu!

Ska fixa lite käk nu, Puss och Kram på er!!

          image21