Jag kommer ALLTID att ÄLSKA dig!!


31 JANUARI 2011

Då är det en ny vecka igen. I helgen har vi inte gjort något speciellt, i lördags hjälpte vi min "bror" Philip att flytta sen följde jag med Bella och Collin till huddinge sjukhus. Stackaren Collin var sjuk :( Men han mår bättre nu så nu hoppas jag att han blir helt frisk så vi kan leka med dom :) Och igår var Noels farmor och farfar här. Vi tog en promenad ner till stan där vi kikade lite snabbt i butiker innan vi åt lunch/middag på mongoliska restaurangen. Mumsigt var det som alltid! Noel fick fleece byxor som han kan ha till sin jacka, sen fick han två cd skivor med barnlåtar, fiskar till badkaret och sen en prassel bok :)

Idag så följde mamma med oss till sjukan där jag var på återbesök för att titta så allt läkt efter operationen jag gjorde efter jag fött Noel och allt såg bra ut och Noel var snäll med sin mormor. Efter det åkte vi till Willys där jag handlade massa mat så nu har vi fullt här hemma igen, skönt!

Imorgon ska vi umgås med mamma igen, blir en promenad ner till stan och strosa runt innan mamma ska till tandläkaren. Jag håller tummarna på att det är lika fint väder imorgon som det har varit idag!

I lördags så fick Sara och Kalle sin efterlängtade son. Han är så fin :) Stort GRATTIS till er! Längtar tills vi får träffa er :)


Noel har precis gjort min dag med detta le...

img_0264 (MMS)

Noel har precis gjort min dag med detta leende :) Härligt med fredag idag, när Noel somnar så ska jag städa och fixa sen blir det promenad :)


27 JANUARI 2011

Snart är det slut på januari månad och vi går redan in i februari! Kan ju hoppas att det blir vååår snart, så trött på vintern nu och den där j*vla vinterjackan :P

Idag ska vi bara vara hemma då vi flängt varje dag den här veckan. Var ju på Ikea i måndag, i tisdags var mammorna och deras barn här och igår var vi med Linda samt på BVC. Nu väger han 5595gram och är 58cm lång, stoora killen :)

Vi vaknade runt sju imorse och då ville Noel ha mat sen låg vi och myste och somnade om rätt snabbt och vaknade sen vid halv nio och då var han pigg. Så vi låg och pratade ett tag innan vi gick upp och nu ligger han och sover i vagnen igen men verkar som han håller på att vakna är dags för mat snart.

Har ringt runt till olika kyrkor och det lutar åt att det blir i St. Ragnhild där var dom trevligast och där får vi ha själva vilket vi inte skulle få om vi har i enhörna. Fanns lokal och hyra där vi alla kommer få plats vilket är toppen! :)

Ne nu ska jag fixa mig och ge Noel mat sen ska vi ut på en promenad och gå förbi affären, någon som har förslag på vad man kan äta till middag?


Jag och Noel i tisdags när mammorna var här :)


Noel's "DAGENS" haha !! Idag kommer våra k...

img_0259 (MMS)

Noel's "DAGENS" haha !! Idag kommer våra kompisar hit :) Kommer bli full rulle, men det är bara kul! Det blir jag, Linda, Emelie, Maximilian och Vincent, Sandra, Alexander och Theodor :) Nu ska jag äta frukost sen fixa mig! Ciao !


Visst blev tavlan fin med fot och hand avt...

img_0252 (MMS)

Visst blev tavlan fin med fot och hand avtrycken? Sorry för dålig bild bara. Nu verkar Noel ha somnat för natten så nu ska jag kolla datorn lite sen blir det sängen. Imorgon åker vi med mamma till Ikea för att köpa ramen till Noel's rum :)


Noel ligger utslagen i sin pappas famn :) ...

img_0250 (MMS)

Noel ligger utslagen i sin pappas famn :) Och jag ligger utslagen bredvid dom här i soffan, har nyligen tagit ett varmt bad. Var riktigt skönt! Har ont i kroppen och igår hade jag feber så Micke var snäll och tog Noel så jag har sovit från 23-9 med undan tag för att fixa mat och ta Alvedon. Men idag mår jag lite bättre så den där sömnen behövde jag, tack Älskling!


Nu hoppade vi precis på tåget. Noel sover ...

img_0247 (MMS)

Nu hoppade vi precis på tåget. Noel sover som alltid i vagnen :) Jag håller tummarna att det inte blir en massa förseningar, det gillar vi INTE!!


God morgon !!

Vi är uppe tidigt idag då Noel somnade tidigt igår. Men det var bara bra då vi kom skapligt i säng och är utvilade :) Ska börja fixa oss här hemma och sen äta frukost för att ta tåget in till stan, vi ska hämta ut Mickes ALLA kort som han "söp" bort för några helger sen, som tur är så var det någon snäll människa som lämnade in dom :) Sen blir det att kika i några affärer innan vi tar tåget hem igen.

Idag får vi min Mamma och Ubbe som middagsgäster, tänkte bjuda på kött, potatisgratäng och sallad :) Sen ska vi iväg på innebandy då min "bror" Adde har match. Sen får vi se hur resten av kvällen blir! Tänkte försöka hålla Noel vaken längre idag men borde gå då matchen börjar vid sju så då kan han förhoppningsvis vara vaken och charma lagets hejjarklack :)

Ska klä på Noel nu sen lägga honom i babygymmet och starta igång dagen!
Ha en fin lördag allesammans :)


Foton !!

Har suttit och gått igenom lite bilder för att framkalla några till Noel´s rum. Blev i färg denna gång, har bara svartvita bilder här hemma. Tänkte ta mig till Ikea snart för att köpa den här ramen och sätta in bilderna i, kommer bli fint!
 
Nu börjar det bli lite hemtrevligt i Noel´s rum och kommer bli mera då vi får upp resten av sakerna :) Sen är det bara lite i sovrummet kvar som vi ska fixa så är allt klart sen! Jag gillart :) Jag trivs verkligen här hemma vilket är skönt då man spenderar mycket tid här och vi ska ju bo här ett bra tag så då är det ett plus att vi trivs som vi gör!

Ne åter till Let´s Dance :)


Noel gillar när man myser in honom i sin h...

img_0246 (MMS)

Noel gillar när man myser in honom i sin handduk efter att han har badat :) Så söt, ser hur mysigt ut som helst! Frågade honom om det var skönt då fick jag ett smile, haha!


Ny STÄDAT hem =)

Tjenixen..

Nu har jag städat klart här hemma, eller har bara dammsugningen kvar men tänkte vänta tills hjulen på vagnen har torkat så jag kan dra bort vagnen och dammsuga i hallen. Har även satt upp lite tavlor i Noel´s rum samt några dekorer ovanför han rum. Kan ta kort sen senare och visa er :)

Har inte hunnit med att duscha då när Micke var på promenad med Noel, städade istället. Tänkte städa innan men då kom min pappa på spontan besök, det gillar vi! Och Noel var t.o.m vaken då, hade precis ätit :)

Ikväll blir det fredagsmys, vi ska äta fajitas. Det är riktigt gott!! Sen blir det Cola och ostbågar, hehe! Är det fredag så är det ;)



Ska fixa fot och handavtryck idag oxå av gips! Hoppas det är lätt, man ska trycka tex foten på en lera sen hälla gipset där i så får det torka. Låter nog lättare än vad det är!

Ska fortsätta här hemma så man kan slappa i soffan sen, kankse ta en power nap så jag inte deckar i soffan vid sju :P


21 JANUARI 2011

God morgon!

Noel vaknade vid sju och tyckte att det var morgon vilket vi INTE tyckte, iaf inte jag som somnade runt fyra. Men det var bara att tända lampan, sätta på Vakna med the Voice sen byta blöjan och ge honom mat. Sen låg han där och tittade ett bra tag. Tog in vagnen och la honom där så somnade han om vid halv nio så då somnade vi båda om en liten stund och vaknade sedan vid halv tio av att Noel bökade, det var magen så efter lite pruttar blev han nöjd :)

Jag är inte så trött som jag trodde jag skulle vara, kommer nog decka på soffan sen i eftermiddag :P Tänkte börja städa och fixa här hemma. Sen ska Micke ta en promenad med Noel så då tänkte jag passa på att ta en lååång dusch, ha lite hemma spa med ansiktsmask m.m :) Kommer bli en ny människa!

Igår såg ammade jag sist vid typ sex och sen fick han ersättning. Så igår runt typ ett försökte jag pumpa ut för att se hur mycket mat jag hade och fick knappt ut något :( Så inatt fick han ersättning och imorse med. Testa att pumpa ut imorse och för en liten stund sen men det kommer fan inget, bara en liten skvätt! Skit tråkigt att det ska ha blivit så, vill ju amma helt. Men det är skönt att han tar ersättning och får inte ont av det, han mår bättre då han får i sig den mängd han behöver. Ska iaf pumpa ut i jämna mellanrum och försöka ge så mycket jag kan av det och ge resten ersättning och sen prata med BVC om jag ska gå helt på ersättning eller hur jag ska göra.

Nu ska jag pumpa lite musik och börja med att städa!


Jag kan INTE sova !! Sov i 1,5 timme på ef...

img_0234 (MMS)

Jag kan INTE sova !! Sov i 1,5 timme på eftermiddagen efter jag spytt upp allt jag hade. Så nu kan jag inte somna. Kommer vara sviiiiin trött imorgon bitti när Noel vaknar. Får vila lita på dagen sen kommer Micke vara hemma för att hjälpa mig med Noel nu när jag mår dåligt. Ingen höjdare att behöva ha honom när man spyr och springer på toa till och från :( Men jag hoppas jag mår bättre imorgon för då tänkte jag städa och sätta upp lite tavlor i Noels rum sant fixa hans gips avtryck på hans hand och fot :) Oj nu kom DN ner i brevlådan, jag vet vuxen poäng :) Fick gratis provmånad av farmor och farfar. Ne dags att försöka sova, god natt !!


Prins NOEL !!



Här är tre bilder från i veckan, det är riktigt jobbigt att vara hemma med sin mamma :)


Ny DESIGN =)

Kände för att förnya min blogg lite, vad tycks?



Tryck F5 om ni inte ser den !!


20 JANUARI 2011

God kväll!!

Idag är det den 20:e och det betyder barnbidrag :) Vårat första för Noel kom in idag och det kallar jag VUXEN poäng!! HAHA!

Igår var jag och Noel iväg och träffade hans kompisar Vincent, Colin och Mindy :) Och jag fick umgås med deras trevliga mammor Emelie och Bella. Jag och Emelie mötes upp på stan och tog tåget till Järna där Bella bor. Hon mötte upp oss så tog vi en promenad till Hem ljuva Hem där vi shoppa lite (köpte två mjukisdresser, en body, två vita trä hjärtan med text på samt en vecko planerare som man sätter på kylskåpet). Sen åt vi lunch på kolgrillen där (inge vidare gott så där blir det nog inte igen) sen köpte vi med oss fika från bageriet, köpte godaste prinsestårtan med hallon i :) Hemma hos Bella så fikade vi och snacka en massa skit och tiden sprang iväg! Tack tjejer för en trevlig dag :)

Idag så träffade jag och Noel Emma för en spontan lunch på stan. Jag åt skaldjurs sallad, sen gick vi lite på stan och jag började må riktigt illa och fick ont i magen så jag åkte hem. När Micke kom hem så började jag spy, bläää! Mår fortfarande piss så Micke blir nog hemma imorgon och hjälper mig med Noel om det inte blir bra över natten. Kan säga att det inte är så kul att ha Noel när man mår så dåligt!

Till något annat så har jag märkt dom senaste dagarna att Noel inte blir mätt på min mat speciellt på eftermiddagen/kvällen! Kan ge honom från båda brösten men skricker efter mer mat men det kommer inge mat :( Så igår lånade jag en pump av Bella och pumpade ut och det var inte mycket som kom och magen kurrade fast han fått allt jag hade. Så idag köpte jag ersättning som jag gav honom efter jag ammat honom för att se hur hungrig han var så han åt upp nästan hela 120ml och sen var han hur nöjd som helst. Han blev som en helt annan person, så som han är på dagarna! En nöjd kille som kan ligga själv utan att man måste gå runt med honom i famnen :) Känns tråkigt att man inte har så mycket mat som han behöver. Hade det förut men har känt att jag inte har lika mycket som förut! Så nu ska jag börja ge honom ersättning på kvällarna och sen prata med BVC när jag ska dit på onsdag och höra vad hon tycker jag ska göra.

Nu ligger Noel nerbäddad med kudde och täcke i sin vagn och somnade där helt själv. Idag har han varit en nöjd och glad kille och då är hans mamma och pappa nöjda och glada :) Är riktigt jobbigt när han är ledsen och man inte kan göra något åt saken :(

Ska släppa datorn nu och lägga mig i Mickes famn, får passa på när Noel ligger själv! Man får inte så mycket tid för varandra så man får passa på medans man får :P

Tänkte att jag ska fota lite nytt som Noel har fått den senaste tiden och sen lägga in lite nya bilder på datorn som vi tagit så ni slipper se gamla bilder, hehe!

      

Vi ÄLSKAR dig Noel Buster Mikael Norrman ♥♥♥


18 JANUARI 2011

God morgon!

Här sitter vi i soffan och myser. Noel har nyligen fått mat så han är på bra humör :) Idag ska vi träffa Linda och Tindra på stan i eftermiddag och kanske Bella med barnen. Ska bli trevligt! Blir en liten runda på stan också, jag måste införskaffa någon pyjamas till Noel han har växt ur sina och har ju som sagt bara en i 62.

För exakt 6 veckor sen så kom Noel, vad tiden går fort! 6 veckor, fast det känns som att han alltid funnit här. Har varit dom 6 bästa veckorna fast det har gått upp och ner ;P



Har tänkt på en annan sak att idag har det gått exakt ett år sen vi fick ett missfall. Var det värsta jag varit med om! Hade blött i typ ett dygn och haft ont i magen så kände på mig att det var något som inte stod rätt till, så på morgonen vaknar jag av att jag fick sån kramp i magen och gick på toa och det blödde mycket mer än innan. Då inser jag att vi fått missfall. Stört tjurar och går in till sovrummet och väcker Micke och säger att vi måste in till akuten för att se ifall det var missfall. Vi åker in och får komma in direkt då dom gör ett vaginalt ultraljud där dom ser att fostret inte finns kvar och att det var missfall. Då grät jag ännu mer :( Grät hela vägen hem och i typ en vecka kändes det som. Att få missfall är i dom flesta fallen är att fostret inte var friskt så det var lika bra att det hände fast man inte tänkte så då.

Bara någon månad efter vart vi gravida igen och då såg allt bra ut och jag mådde bra, och idag sitter vi här med världens finaste son :) Blev ett lyckligt slut iaf :)

Det här inlägget blev ju en blandning av sorg och lycka!

Ne nu ska jag lägga Noel i vagnen för han börjar bli trött sen ska jag få i mig lite frukost och göra mig iordning för dagen, kan ju inte gå med mjukiskläder hela dagen ;P

Dagen då Noel kom !!

Måndagen den 6 december vid 15.30 går jag nyvaken efter att ha legat och vilat i cirka 2 timmar till toan för att kissa. När jag är klar så går jag förbi ytterdörren där jag ser att posten har kommit böjer mig då ner för att ta den och känner då hur det "lättar" i magen och det bara rinner ner vatten längst benet och blir en pöl på golvet. Min första tanke är kissar jag mer, hehe! Sätter mig på toa och det rinner ännu mera. Torkar mig och hämtar mobil och ringer min syster börjar då skaka och gråter. När hon svarar så säger jag mitt i gråten jag tror vattnet har gått, och hon säger varför gråter du det är ju bra att vattnet går. Jag skrattar då till och säger jag vet inte det bara kommer, haha! Jag frågar vad jag ska göra nu, var ju alldelles ensammen hemma. Hon säger till mig att ringa till förlossningen och säga vad som hänt och jag gör som hon säger. Dom säger åt mig att komma in men att det inte är så bråttom då vattnet var klart och inge blod i. Så jag ringer min mamma att det är dags för hon skulle köra oss sen ringer jag även till Micke och säger att vattnet har gått och det är nog bra om han kommer hem.

Har nu börjar lugna ner mig och börjar pricka av listan på det vi inte har kunnat packat ner än. Sen ställer jag mig i duschen och plattar sen håret ;) Passar på att slänga i mig lite mackor, fast jag inte var sugen var bara så förväntansfull över vad som ska hända och nervös över smärtan. Strax innan halv fem är Micke hemma som slänger in sig i duschen och sen slänger i sig lite mackor han med. Under tiden vi väntade på mamma så sätter jag mig och skriver ett inlägg i bloggen, haha! Strax efter fem så kommer mamma och Ubbe och hämtar oss.

Vid 17.20 är vi inne på förlossningen. Dom kollar du ifall det var vattnet som hade gått och det var det plus att dom kollade ifall Noel mådde bra vilket han gjorde :) Dom tittade även ifall jag var öppen och hade redan då öppnat mig 3 cm så dom frågar om vi vill stanna eller åka hem vi valde att stanna. Ringer mamma och meddelar att vi kommer stanna och att vi hör av oss så fort det är klart.


Här pratar jag med Bella och berättar läget, här var man fortfarande pigg :)

Nu börjar jag även få värkar, dom gjorde inte så ont till en början. Efter ett tag undersöker som mig för att se om jag öppnat mig mer och är nu öppen 6 cm. Dom frågar mig ifall jag vill ta lavemang och duscha så vid 19.45 tar dom lite tester på mig och det visar att jag har högt blodtryck så dom håller koll på mig. Får även då gå in i ett annat rum där jag får lavemang. Efter att ha fått det sätter jag mig i duschen på en boll och gud vad skönt det var att duscha. Då kommer Micke in och håller mig sällskap. När jag duschat klart så fick jag sätta på mig sånna där sexiga nät trosor och skjorta, haha! Kommer tillbaka till vårat rum och så börjar värkarna komma mera regelbundet och dom börjar göra riktigt ont. Får då lustgas och dom sätter på sån där på magen som mäter värkarna och Noels hjärtljud för att hålla koll hur ofta dom kommer och hur Noel mår.

Tror klockan började närma sig 22 nu och dom undersöker mig igen och är då öppen 8cm och jag väljer då att ta epidral. Kommer in en "icke" svensk kvinna som ska sätta in epidral minns att hon pratade tyst och jag fattade knappt vad hon sa. När hon skulle sätta i den så blev jag så irriterad på henne. När jag väl hade lagt mig till rätta och försökte hålla mig kvar så trotts värkarna som kom så började hon prata om mina tatueringar och frågade vad dom betydde osv. Jag blev så arg och bad henne att sätta i den där j*vla epdiralen så det var klart sen. När allt var klart var jag i himlen :) Kunde då somna till lite då och då.

Vid 01 tror jag det var så gör dom en till undersökning och är då fullt öppen. Nu är det snart över tänkte jag, men så var inte fallet. Klockan tickade iväg och värkarna började avta så jag fick hormonsdropp för att få igång värkarna igen och efter ett tag hjälpte det och nu gör det riktigt ont. Ligger mest och andas i lustgasen, den släppte jag INTE taget om :)

Dom kommer in lite titt som tätt för att känna hur han ligger och han låg 2cm upp och gjorde det lääänge. Fick ställa mig upp och gunga för att försöka få ner honom samtidigt som jag skulle försöka krysta vid varje värk. Och shit vad ont det gjorde kändes som att jag hade ett bowlingklot som låg mellan benen som inte ville komma ut.



Här var det inte roligt minns att jag sa vad har vi gjort, jag vill inte längra :P

Vid 07.00 får vi en ny barnmorka och hon var hur underbar som helst. Hon undersöker mig för att se ifall om det hänt något men läget var som innan. Hon tittar på mig och jag säger jag ger snart upp, hon svarar då men då ser vi till att ni ska få eran bebis snart. Så hon hämtar en kollega och förberedder inför bebis.

Nu tror jag klockan är 07.20 och säger att vi ska testa lite andra metoder än vad jag gjort innan så jag lägger mig på rygg och tar upp benen och hon ber mig att ta tag i mina ben och krysa när en värk kommer. Och jag tar i allt vad jag kan och hon säger att jag är så duktigt och att det börjar hända grejer nu. Efter några krystar så säger hon att vi ska testa att vi ska ha dragkamp med en handduk för att jag ska få mer kraft så han kommer ut. Så jag ligger kvar och tar tag i en handduk som hon håller i så vid varje värk ska jag krysta samtidigt som jag ska dra i handduken och shit vilket kraft jag fick och nu känner jag även hur huvudet sjunker ner och hon säger nu att hon ser huvudet och att det är snart klart. Jag andas ut och väntar in nästa värk och tar då i för kung och fosterland och nu kommer huvudet ut mera och efter tre krystar till så är våran guldklimp ute. Klockan är nu 07.47 den 7 december! Han vägde 3656g och var 51 cm lång.



Det är den mest underbaraste känslan av att få upp honom på bröstet och tårarna sprutar av lycka :) Han var så liten och helt underbar. Vi kunde inte sluta titta på honom, vi är dom lyckligaste!

Det var så skönt när det var över trodde jag, efter att ha undersökt mig så ser dom att en muskel tråd har gått av så jag var tvungen att åka upp och opereras. Efter att ha ammat Noel så åkte jag upp, blev bedövat från mage och neråt samt fick lugnande så jag tror jag låg där uppe i nästan en timme innan dom var klara med att sy. Sen körde dom mig till "uppvakningen" där låg jag i nästan två timmar tills jag bad dom köra ner mig saknade min son som jag knappt fått sätt. Så dom körde ner mig efter att ha gjort lite prover för att se så jag mådde bra och att bedövningen började släppa så jag kunde röra lite på mina ben.

Vid 13 fick vi våran rum på BB och där fick vi även den efterlängtade brickan med "champange" och mackor, det var nog det godaste jag ätit på länge, haha!

Efter all smärta man var med om så kan jag lugnt göra om det, är en sån underbar upplevelse att få vara med om! Absolut det bästa som hänt i mitt liv.


Några timmar efter förlossningen, slitna men lyckliga :)

Har säkert missat att berätta massa saker men jag minns inte så mycket för jag var mest borta av all lustgas/smärta :)

17 JANUARI 2011

Tjenixen!

Då var det måndag igen, vad veckorna går fort. Helgen har sprungit förbi!

I lördags så fyllde Micke år så då var hans familj här, vi åt en jätte god pasta sallad med kyckling, skinka och svamp :) Sen hade jag varit duktig och bakat på morgon så till fikat blev det sockerkaka och chokladmuffins :)

Igår så tog vi oss ner till stan och där träffade vi Bella med barnen, Linda och Heidi med sin son Elias. Vi fikade på nancy´s sen gick vi och tittade lite. Micke köpte en stekpanna med lock för sitt pressentkort han hade fått på cervera. Sen träffade vi på Sara, Kalle och Emma där vi fastnade och pratade hur länge som helst, hehe! Emma fick ont i fötterna då kan ni tänka er att vi pratade länge :P Snart ska Sara och Kalle få sin son, är inte långt kvar! Spännande, jag är lite avis ;) Vill vara med om det igen fast det gjorde ont, haha! Är ju en underbar upplevelse :)

Igår kväll efter vi hade ätit mat så fick jag sån magknip och mådde illa, inge kul när Noel var på piss humör och ville inte sova fast han var såååå trött! Tillslut efter mycket bökande så somnade han. Kan säga att det är inge kul att ta hand om en ledsen liten kille när man var tvungen att springa på toa till och från, ursh!

Idag mår jag bättre, har fått sovit länge idag så det var skönt när man mådde dåligt! Vi gick upp vid åtta först och la oss i soffan där gav jag honom mat sen somnade vi om och vaknade vid halv tolv. Riktigt skönt och då mådde jag mycket bättre.

Så efter det har jag badat Noel, plockat undan, diskat, bäddad rent och nu återstår bara vika tvätt och duscha. Tänkte börja med det nu för nu har Noel somnat igen så jag ska lägga ner honom i vagnen och hoppas på att han inte vaknar.

Tänkte försöka få tid att skriva lite hur min förlossning var, fast jag har glömt en del haha! Men ska skriva lite om det jag minns, kan säga att man var ju typ hög på lustgasen så man tänkte inte så mycket av vad som hände :)


Noel för några dagar sen!!


Idag är det ingen vanlig dag ..

.. för det är Philips födelsedag !! Grattis Philip :)


Strumpor !!!



Kolla vilka tuffa strumpor från lundmyr of sweden :) Dessa ska införskaffas! Han har ett par vanliga vita där det står gullunge under och dom har så mjuka och sköna och sitter perfekt! Tycker dom andra bara ramlar av. Så dessa är en favorit, om man kan ha favvo strumpor? hehe!

Idag är det ingen vanlig dag ..

.. för det är Älsklingen födelsedag! Grattis hjärtat


13 JANUARI 2011

Tänkte skriva God morgon men det är det ju inte, hehe!

Vi gick upp vid tio, slöa som vi är men det är så mysigt att ligga och dra sig i sängen med sin älskling bredvid sig. Efter att vi gick upp så gav jag Noel mat sen försökte jag få honom att sova och det gick lätt med när jag la ner honom vaknade han direkt och blev ledsen så det var bara att ta upp honom, höll på så ett tag men gav upp efter några gånger så då åkte bärsjalen på och där sov han i över en timme, skönt! Bärjsal borde alla ha den kan man ha direkt när dom är nyfödda och den är så skön plus att man har händerna fria :) Undertiden så åt jag frukost, plockade undan lite. Nu är han vaken och har precis ätit och han liggger här i min famn och myser :) Fick mig ett litet leende förut, som jag längtat! Det värme i mamma hjärtat :)

Tänkte fortsätta här hemma om Noel tillåter det, ska sätta honom i babysittern framför tv:n och sätta på barnkanalen där det är massa färger :) Brukar funka ett tag iaf! Önska mig lycka till, haha !!


Pyjamaser !

Noel äger bara en pyjamas i storlek 62 så när barnbidraget kommer så ska vi fylla på med pyjamaser. Som tur är så kan han ha några i stl 56 som han har men det är på pricken :P


Utmanad !!

Blev som sagt utmanad av Jossan så här kommer svaren :)

1. Hur länge har du bloggat?
Började blogga 2007 någon gång!

2 Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut, en månad innan du själv började?
Oj det var ju så länge sen minns inte riktigt!

3. Vilken var den första bloggen du förälskade dig i?
Haha det minns jag heller inte! Men jag tror det kan ha varit Stina-Lee den läste jag flitigt!

4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Jag kan inte se dom förta inläggen, trist som fan! Men dom andra jag läst så skrattar jag bara, haha! Kan tycka att vissa är lite "fjortis" varning på :P

5.Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare.
Är en del mamma bloggar, är ju så roligt och mina vänners såklart! Men "kända" är Stina-Lee, Kenzas, Ellinorak, Katrin (Bingos tjej).

6. Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du gillar.
Oj svårt, passar på den...

7. Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig vars, blogg du gillar.
Passar här med..

8. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Dom tycker nog det är kul för att dom får följa det som händer i mitt/vårat liv. Dom gillar nog det mer nu när dom får läsa mycket om Noel.

9. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i bloggen?
Ja det tror jag, vi får fråga dom :P

10. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Klart jag har en gräns, det som är allt för privat håller jag utanför bloggen. 

11. Nämn några saker du aldrig bloggar om och varför.
Jag bloggar aldrig om "privata" saker för det vill man hålla för sig själv. Man får inte glömma att vem som helst kan gå in och läsa. 

12. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Hur ska jag svara här? Haha! Jag bloggar inte för att få bekräftelse, men klart det är kul när man får positiva kommentarer. Jag bloggar för att jag ska kunna gå tillbaka och se vad som hänt i mitt liv, blir som en dagbok.

13. Tror du att man kan lära känna någon genom att läsa hans/hennes blogg?
Jag tror inte man kan lära känna någon helt men till viss del tror jag!

14. Har du träffat folk IRL efter att du har fått kontakt med dem via bloggen?
Dom jag har haft kontakt med genom bloggar har jag vetat vilka dom var sen innan så jag har inte träffat någon jag inte vetat vem det var sen innan, kanske blir ändring på det nu när man är mamma ledig!

15. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Ja det tror jag!

16. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller andra bloggar?
Nej det har jag inte, har inte så stor blogg. Dom som läser är mest familj och vänner.

17. Har du själv skrivit någonting du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Nej inte direkt!

18. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Nackdelar är att man får lite ångest om man inte bloggat på några dagar, haha!

19. Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
Ja det tror jag, kommer ha bloggen nu som en dagbok där jag ska kunna gå tillbaka och se Noel´s utveckling..

20. Nämn fem bloggare som du vill ska svara på enkäten.
Linda
Emma
Bella
Mia
Syster yster

12 JANUARI 2011

Idag har vi varit på BVC och det gick hur bra som helst. Han väger nu 4920g och är 56,5cm lång :)
Fick även beröm hon tyckte att vi hade en sån fin kontakt och att han är så fin så jag skulle vara en stolt mamma och det är jag verkligen. Har fått mig en perfekt son som jag älskar över allt annat <3

Efter BVC bersöket så träffa jag Emma över en fika, gud så länge sen det var vi sågs. Alltid är det något ivägen när vi ska ses, är väl så när man är "vuxen" haha! Snacka om att jag hade otur idag när jag var iväg för jag fick bara dom gamla bussarna men sån tur var så fick jag hjälp av och på varje gång, gillar inte dom bussarna. Försöker gå så ofta det går men idag snöade det och var slaskigt så jag pallade inte att dra runt vagnen i detta väder.

Noel har fått åkt i pyjamasen och får nu mat, sen blir det kvällsmys. Snart är Micke hemma också och då blir de middag, fiskgratäng. Enkelt och gott :)

Tänkte svara på lite frågor om bloggning har blivit utmanad av Jossan så ska ge mig tiden att svara på dom idag hade jag tänkt.


En stolt Mamma <3


Sugen !!

Nu ligger jag i soffan i min mysiga fleece morgonrock och tittar på film med min lilla familj. Jag hoppade att fixa naglarna och myser istället :)

Jag har varit sjukt sugen på princesstårta i snart två veckor nästan så jag köper mig en imorgon ;) haha! Tyvärr går man ju inte ner i vikt av det men jag har ju gått ner så pass mycket så då kanske man får unna sig?



Ne nu ska jag fortsätta mysa och släppa datorn!


Mamma träffar !!

Jag träffade som sagt några mammor i måndags och det var så trevligt och kul att få prata med andra mammor och deras barn. Dom jag träffade var Bella med lilla Colin, Sandra med Theodor och Emelie med Vincent och vi bestämde att vi skulle träffas fler gånger :)

Tänkte kolla om det är andra mammor som vill hänga på, vi kan starta våran egna mamma grupp :) Så hojta till om du är intresserad! Sen tänkte jag på vad ska man hitta på när man träffas det blir ju oftast över en lunch på stan. Kom med förslag? :)

Nu är Noel med sin pappa och hänger i bärsjalen, hehe! Han blir så lugn i den, eller oftast blir han det. Så nu kommer han nog somna snart så då kommer han nog sova tills det är dags för mat igen och det är ett tag kvar så jag tänkte passa på att ta en lång dusch, smörja in kroppen med dove (med b.u.s), måla naglarna. Få lite egen tid!

Juste nu har jag bestämt mig att ta ut mina töjningar ur örat så nu kommer jag gå med ett stort hål i örat tills det dragit ihop sig, hehe! Som tur är har jag fejk tunnlar som jag kan skruva i när jag går ut som döljer hålet, perfekt inte så snyggt att gå ut med stora hål :P

    Swallow & chaton drop Silver 59 SEK    Wing & chain drop Crystal 99 SEK  Feather pretty chandelier Black 129 SEK 

Länge sen man kunde ha sånna :P Ska iaf köpa ett par döskalle örhängen och kors :)

Ne nu ska jag duscha och börja fixa annars så springer tiden iväg och det är dags för att ta lilleman igen för mat och nattning!!


Såhär tuff var Noel idag när vi åkte med m...

img_0242 (MMS)

Såhär tuff var Noel idag när vi åkte med mamma till Skärholmen :) Nu får Noel mat och efter det tänkte jag ta en dusch en låång sådan, hehe!


10 JANUARI 2011

God kväll!

Idag har det varit en bra dag :) Först så träffade jag goa mammor över en lunch, mycket trevligt! Får se till att det blir fler gånger och ofta. Efter det så gick vi runt lite på stan innan vi traskade åt olika håll. Då gick jag förbi mamma så Noel fick gosa lite, som tur är så är mamma ledig imorgon också så vi ska träffas imorgon med :)

När jag kom hem så sov Noel fortfarande så jag passade på att plocka upp lite här hemma och sen handtvättade lite kläder som var nytt till Noel så man kan använda det :) Sen kom Micke hem så då började vi med maten och som vanligt så vaknade Noel lagom tills vi hade satt oss vid bordet, hehe!

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät, ska försöka få Noel att somna för natten så man själv kan få sova hehe!

God natt på er

Snart slut ...

På denna vecka.

Imorgon är det måndag igen, veckorna bara springer förbi! Ska jag träffa mamma och sen Bella imorgon :) Sen ska jag försöka hinna plocka lite här hemma och vika tvätt. Får se vad jag hinner med för Micke slutar sent hela veckan.

Idag var vi som sagt på ikea och vi fick med oss ramar, ljus och lite smått till Noels rum :) Så ikväll har jag fixat bland våra bilder så jag har skickat några på framkallning :) Hoppas dom kommer i veckan!

Nu ska jag se på tv och mysa med min familj, Noel sover som en stock i min famn efter att ha ätit!

God natt hörs imorgon!

Underbara unge :)






Nu sitter vi i bilen på väg till Ikea med ...

img_0237 (MMS)

Nu sitter vi i bilen på väg till Ikea med Noels farmor och farfar :) Vi ska inhandla ramar, ljus och kanske en lampa till Noels rum :)


Typist !!

Då var matchen iställd, vad ska man nu hitta på?

9 JANUARI 2011

God morgon!

Här har vi varit vakna ett tag, vaknade av att mobilen ringde vid kvart över nio och då vaknade lill prinsen men det gjorde inget vi låg kvar ett tag i sängen så Noel fick vara en naken fis så vi tog lite kort, försökte ta ett fint kort på hans fot men han låg inte still en sekund ;) ska göra ett nytt försök senare!

Nu har jag gjort iordning oss för idag ska Noel på sin första innebandy match :) Jag tror han kommer sova sig igenom den, hehe!

Idag tänkte vi testa att ta vattenfärg under Noels fötter för att trycka det på ett papper och rama in, hoppas det funkar. Nästa gång jag är på stan ska jag köpa en sån där som man gör i gips men har glömt varje gång jag är nere så kommer säkert göra det nästa gång med, dumma mig :P

Ne nu ska jag ta lilleman och ge honom mat sen ska vi kila till v-hallen!!

Våran Prins !!

   



Mamma älskar dig över allt annat !!


1 månad gammal ...

Igår blev Noel 1 månad, vad tiden går fort! I pressent fick han musikmobil till sin spjälsäng :)
Han gillade den och låg där rätt länge och bara tittade, tror jag såg ett leende där oxå hehe!!

  
Här är Noel bara några timmar gammal och på nästa är han nästan en månad, har vuxit mycket!

8 JANUARI 2011

God kväll!!

Idag har vi haft besök av Noels faster och farmor, mycket trevligt! Innan vi fick besök så tog jag en lååång och skön dusch, var så skönt att få stå där utan att stressa och peela kroppen och ha inpackning i håret :P Blev som en ny människa när jag kom ut, hehe! Så jag passade på att fixa mig för Noel sov så skönt i soffan. När han vaknade så passade jag på att bada honom, han njöt till en början som vanligt men efter en stund var det inge roligt och mindre roligt när jag skulle smörja in honom. Sen fick han ligga och mysa i soffan inlindad i sin handduk och det tyckte han var så mysigt så han somnade, lillplutten. Ska visa bild sen, måste lägga in dom på datorn först.

Nu ligger lilleman och sover i soffan och vi ska svulla lite och titta på Fångarna på fortet. Blir nog skapligt i säng idag känner mig trött och hängig. Imorgon ska vi hålla oss hemmifrån då hyresvärden ska skotta ner all snö från taket så det kunde låta mycket då vi bor högst upp så vi ska till mamma imorgon och sen ska vi på Noels första innebandy match hans bonus morbror Adde som spelar :)

Se om det dyker upp bilder senare idag annars imorgon!

Någon som INTE vill sova så vi ligger och ...

img_0234 (MMS)

Någon som INTE vill sova så vi ligger och tittar på tv. Hoppas han blir trött snart för det är jag, hehe!


6 JANUARI 2011

God eftermiddag!

Har ni haft en bra dag? Här har vi inte gjort så mycket. Har iaf städat dock inte dammsugit då lilleman somnade om så tänkte ta en sväng lite senare. Sen har vi varit med mamma på Ica Maxi och handlat lite frukost samt till middagen så nu väntar vi på att maten ska bli klar. Jag lagar helstekt fläskfile i ugn, klyftpotatis och kantarellsås MUMS !! Så nu väntar vi på att klyftisarna och köttet ska bli klart. Jag är sviiiin hungrig har knappt ätit något idag, en liten skål med yoghurt.

Imorgon väntar lunch med bästa vännen Linda och Tindra :) Det ser jag fram emot. Blir en tripp på stan oxå, jag hoppas dom plogar tills imorgon så jag kan promenera ner, måste bli av med extra kilorna och deg magen.
På eftermiddagen kommer Pappa och Ann-Sofie med Liam och Max och så kommer Carro och Per för att hämta barnen då dom varit barnvakt så passar dom på att träffa Noel. Vi bor mitt i mellan dom så då är det smidigast att mötas här. Så vi ska äta middag här allihoppa så jag slapp äta själv då Micke ska till en kompis som fyller år.

Ne nu börjar maten bli klar ska fixa det sista och jag hoppas Noel fortsätter sova ett tag till så man kan få njuta av maten så man slipper slänga i sig den på 5 minuter :P 


BVC !!

Kom nyligen hem efter en tripp med svärföräldrarna ner till stan där vi var på BVC för vägning och mätning samt lunch.
På BVC gick det bra, han väger nu 4615g så han har gått upp drygt 500g så det var super bra. Sen skulle jag prova miniform med sempers magdroppar så vi får se om Noel´s mage blir bättre nu. Inatt vaknade han runt ett och hade så ont i sin mage och somnade tillslut om vid tre efter att fått i sig mat, massage av mage samt gått runt med honom. Tycker så synd om honom och man blir så frustrerad när man inte kan göra något åt saken.

Efter BVC så gick vi till mongoliska resturangen där vi åt lunch, mums :) Synd att man inte kan woka själv på lunchtiden för det är ju så gott.

Snart borde Noel vakna för det är matdags sen tänkte jag bege mig ut för att handla lite, blir nog något gott tills ikväll då det är Filip och Fredriks årskrönika :) Sen går något nytt föräldrafritt ska se vad det är, verkar sjukt när man sätt reklamen. Skönt imorgon är Micke ledig, då ska jag passa på att fixa och dona här hemma samt städa.

Hörs senare!


God morgon !! Såhär tuff är Noel idag :) j...

img_0223 (MMS)

God morgon !! Såhär tuff är Noel idag :) jag är oxå snart klar ska bara sminka mig. Idag ska vi till BVC och så får vi sällskap av Noels farmor och farfar :) Nu blir det frukost får passa på och äta nu när han somnat igen.


HJÄRTA <3



Älskar min lilla familj!!


Spännande ..

Va skönt det var att komma ut och få frisk luft, vi möte mamma som oxå var ute så vi promenerade till min mormor och morfar där jag lämnade våran gamla dator som morfar ska få försöka laga. Sen gick vi med mamma bort till henne och så tog jag en extra runda innan jag gick hem.

När jag kom hem så bädda jag rent sängen, packa ner Noel´s urvuxna kläder samt plockade ner nästa storlek :) Nu är han stora killen som är inne på 62/68. Jag märker inte att han vuxit så mycket men när jag lägger det minsta han hade först och det han har nu så ser man skillnad. Det jag märker att han vuxit är att han är mer vaken och vill gärna vara med. Imorgon ska vi till BVC och väga och mäta, spännande!

Nu börjar Noel att vakna, börjar bli dags för käk!

Så kan det gå !!

Jag som tänkte passa på att fixa här hemma medans Noel sov men ne då somnar jag me, typist! :P Så vi har inte gjort ett skit här hemma än men efter att Noel har ätit klart så ska jag göra i ordning oss sen ut på promenad och handla sen fixa här hemma.

God morgon !! Vi ligger i soffan och myser...

img_0221 (MMS)

God morgon !! Vi ligger i soffan och myser :) När Noel har somnat tänkte jag börja plocka här hemma och rensa hans kläder, det behövs!! Hörs senare.


Hej då julen !!

Ikväll så tog jag bort julsakerna, skönt! Så nu väntar vi på våren :P

Efter jag blev klar med det så tog jag en varm dusch, att få stå där själv är skönt det blir min egen tid. Det behövs så man får ladda om batterierna för det tar på krafterna att ha en liten att ta hand om 24 timmar om dygnet. Men det är det bästa att få ta hand om honom, jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Vad tomt det skulle vara, ursh!

Noel fick oxå bli ren, han fick bada och den här gången njöt han. Han låg där och tittade annars har han bara skrikit. Sen åkte hans fina mumin pyjamas på och vi satte oss i soffan och myste till familjen annorlunda!

Imorgon blir vi bara hemma. Ska försöka få lite gjort här hemma. Skulle rensat bland hans kläder men tiden bara rinner iväg. Så imorgon ska jag rensa bland hans kläder, bädda rent och ta en sväng med dammsugaren.

Såg på tv förut att det börjar en ny säsong av Solsidan snart, jippi :)


Måndag !!

God eftermiddag!

Idag har vi umgåts med mamma. Vi tog oss en promenad ner till stan för jag behövde köpa en ny större overall till Noel samt några bodysar då han knappt hade några i storlek 62. Så idag har han blivit bortskämd med ny overall och några bodysar. Det där ta 3 betala för 2 är farligt :P haha!

Micke kom hem tidigare från jobbet då han var hos tandläkaren och då var det onödigt att åka den långa biten tillbaka för den lilla tiden som var kvar så vi har legat och vilat hela familjen. Nu sitter vi slöa i soffan och Noel har somnat om efter att ha fått lite mat.

Tänkte passa på att plocka ur alla hans 50/56 kläder och in med det nya, tvättade allt igår. Ska tvätta det nya idag med :) Sen ska jag plocka bort allt som har med julen att göra här hemma för nu vill vi ha vååår!!


Ont i magen !!

Noel har haft ont i magen till och från i flera dagar. Han tar i så han nästan blir blå men ändå kommer det inte ut något, ibland kommer det massa pruttar och fisar och då blir han nöjd. Har ni några tips på hur han ska slippa få så ont i magen eller få ut sina pruttar lättare så han slipper bli så ledsen och otröstlig och ta i så han blir blå.

Gör ont i mamma hjärtat och se han ha så ont och man inte kan göra något åt saken. Om jag kunde så skulle jag ta hans magvärk. Stackars liten!

Nu ligger han utslagen i min famn då han fick ut en massa gaser efter att jag masserat hans mage. Hur gör ni när era barn får ont i magen? Jag har gett honom sempers magdroppar som jag blev rekomenderad men dom har inte hjälpt nästan blivit värre så ska låta bli att ge dom nu sen prata med bvc på onsdag när jag ska dit.


Dop?

Jag har börjat fundera lite över dop. Kanske är dags att ringa och kolla upp datum, vill vara ute i god tid då jag måste planera med Marlene innan så hon kan komma från göteborg hit och sjunga :) Hade tänkt att ha dopet i mars/april, vill inte att Noel ska bli förstor heller. Tänkte kolla med er om ni vet någon fin kyrka här i södertälje och om ni vet om dom har lokal man kan få ha fikat i efteråt eller om man måste hyra ett. Så kom med tips är ni snälla för jag har noll koll på det där :P

Vi har iaf redan bestämt oss vilka "faddrar" (heter ju inte gudmor eller gudfar längre, men vi säger det ändå ;P) Noel ska få. Han kommer att få två stycken gudmödrar och det är dessa underbara kvinnor :P

     

Noels moster Carro och Noels faster Elisabeth, dom kommer bli dom bästa gudmödrarna :) 


2 Januari 2011

God kväll!!

Då var snart den här helgen avklarad, fast för mig känns det som helg varje dag :P
Idag har vi haft slödag här hemma och Noel har varit gnällig hela dagen då han har så ont i sin mage. Han har svårt att sova och slappna av, stackarn. Vi har även fått besök av Noel´s farmor och farfar idag oxå :) Alltid lika trevligt!!

Har även fixat om min blogg lite, lagt in bilder på Noel och tagit bort snön för nu är jag less på julen och vill ha vår och sommar. I veckan så åker julsakerna ner, skönt!!

Ska även sortera bland Noel´s kläder så han växt ur dom flesta 56 kläderna nu och är inne på 62, stora killen ;)

Imorgon ska jag försöka gå ner på stan för jag måste leta efter en overall då han snart växt ur den han har nu. Ne nu ska jag gosa med min son, ha en mysig kväll!!


Vad tiden går fort!! Nu är han mera med oc...

img_0218 (MMS)

Vad tiden går fort!! Nu är han mera med och gillar att ligga och titta på oss och lyssna när vi pratar med honom. Jag längtar till första leendet kommer. När började era barn le?


Bilder ..

Här är några bilder från jul och nyår!!








1:a Januari

Då var det ett nytt år :) 2011, känns konstigt att säga 2011!

Igår firade vi in det nya året med Linda, Tobbe och Tindra :) Vi var här hemma och lagade 3-rätters, spelade sällskapsspel och sen gick vi till Torekällberget och tittade på fyverkerierna! Var riktigt trevligt. Vi fick även sällskap av Madde och Fredrik till Torekällberget och efter det så kom dom in och spelade sällskap spel med oss!

Idag är en slö och mysdag :) 


Lista !!

1. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga.
2. Blev någon av dina vänner/bekanta föräldrar?
Ja :)
3. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov!
4. Vilka länder besökte du?
Estland, haha!
5. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Oj, inget jag kommer på nu.
6. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
7 december när min underbara son föddes!!
7. Vad var din största framgång 2010?
Hmm, ja du säg det. Kommer inte på något bara sådär!
8. Största misstaget?
Jag säger som Mia, att jag inte sparade mera.
9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har problem med min arm, fick veta att jag har tennis armbåge. Sen åkte jag på foglossning under graviditeten och spydde i 19 veckor!
10. Bästa köpet?
Våran nya säng, haha! Nu slipper vi trängas när vi har större och blivit en till i familjen :)
11. Vad spenderade du mest pengar på?
Saker till Noel.
12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min kära sambo.
13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Vad tråkigt men kommer inte på någon.
14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare, har hänt så mycket positivt i år!
15. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit mer "fina" foton på min gravid mage, glömmer fort hur det såg ut.
16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Spenderat onödiga pengar.
17. Hur tillbringar du julen?
Med min underbara familj/släkt.
18. Blev du kär i år?
Var redan kär men har blivit starkare!
19. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst någon.
20. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var hemma och min familj kom och firade mig.
21. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej är nöjd med året!
22. Vad fick dig att må bra?
Allt stöd man fått när man mått piss under gravidititet.
23. De bästa nya människorna du träffade?
Noel är den bästa nya människan jag träffat :)
24. Förväntningar på 2011?
Att det ska bli ett roligt år då jag får uppleva Noel´s första år och se hur han utvecklas :)