Har glömt än nämna att Noel väger nu 4195g...

img_0201 (MMS)

Har glömt än nämna att Noel väger nu 4195gram och är 55,5cm lång :) Snart har han växt ur sina 56 kläder och hat redan börjat använda några 62 kläder. Fort det går! Han blir ju en månad på tisdag, vart försvinner tiden?


Blev precis klar med Noel's nya möbel han ...

img_0215 (MMS)

Blev precis klar med Noel's nya möbel han fick i julklapp av sin snälla mormor och Ubbe :) satte även upp grodan på väggen :) visst blev det fint?


God Jul från oss

img_0200 (MMS)

God Jul från oss


Våran snygga gran :) Har ni någon gran? Tä...

img_0196 (MMS)

Våran snygga gran :) Har ni någon gran? Tänkte sätta ut julklapparna under granen men vi har en busig Casper som gillar att bita på papper och pressentsnören så dom kan vi inte ha liggandes där. Nu ska jag platta håret om Noel tillåter mig :)


Nu har jag gjort slingor, tror det blev br...

img_0192 (MMS)

Nu har jag gjort slingor, tror det blev bra håret är fortfarande blött så ser inte riktigt resultatet :P Har hunnit ätit lunch fick bli svampsoppa as gott. Nu slöar vi i soffan och tittar på Maria vern om serien heter så? fast Noel sover så mysigt :) Visst är han tuff i sina kläder? :)


Torsdag och uppersittar kväll !!

God morgon!

Här har vi varit vakna sen nio. Sitter och äter frukost nu efter att ha badat Noel så nu ligger han ren och fin i soffan brevid mig. Hoppas på att han vill sova snart så jag kan passa på att göra slingor. Är iaf brunhårig nu :)

Ikväll får vi som sakt besök av våra vänner så det ska bli trevligt. Hoppas man vinner på bingolotto oxå :) Skulle inte sitta fel med någon miljon eller så.

Nu ska jag ge Noel mat för han börjar bli otålig här brevid mig och det är dags för mat!

22 December !!

God kväll!

2 dagar kvar till julafton, shit detta år har gått fort! Har hänt mycket detta år, men det största är när Noel kom :)
Har börjat fått tillbaka mina julkänslor som jag hade innan vi åkte in på förlossningen och efter det har julkänslorna försvunnit och jag har levt i en annan värld känns det som :P Men nu är vi inne i vardagen börjar få rutiner på det mesta. Har varit hemma utan Micke i två dagar nu och det har gått bra. Igår var jag och Mamma på stan och jag handlade julaftons outfit och sen tog vi en promenad, vi gick både ner till stan och hem plus en extra runda, skönt! Idag har vi bara varit hemma och slöat då Noel haft magknip och varit extremt gnällig och vill bara vara i min famn. Men nu ligger han och sover gott i sin pappas famn så jag passar på att färga håret, ska snart skölja ur det sen ska jag göra slingor men det vet jag inte om jag hinner ikväll så ska försöka göra det imorgon på dan då han sover om han sover själv, hehe! Ska iaf bli brunt med ljusa slingor i. Hoppas det blir bra!

Imorgon ska vi ha uppersittarkväll här med Linda, Tobbe och Tindra samt Bella, Anders och Collin och kanske Mindy om inte hon somnar innan och får vara med sin farmor. Ska bli trevligt att ha våra vänner här. Var och köpte lite ost och kex som vi ska bjuda på imorgon. Skulle vara gott med vin men får dricka alkoholfri cider då jag ammar.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva finns så mycket men ändå inget. Ska iaf få ihop en förlossningsberättelse när jag får tid. Imorgon ska jag försöka få lite gjort, kanske en sväng till stan om det inte är jätte kallt och snöar skulle behöva lite nytt smink. Ne nu ska jag skölja ur håret sen måla naglarna röda så dom är fina till julafton.

Bjuder iaf på lite bilder från dom senaste dagarna :)


Idag blir denna lilla prins en vecka gamma...

img_6674 (MMS)

Idag blir denna lilla prins en vecka gammal :) tiden går fort, gäller att passa på och njuta av tiden. Har varit på en promenad med mamma. Nu blir det mys i soffan och film :)


Söndag och tredje advent! Idag är Noel ber...

img_0152 (MMS)

Söndag och tredje advent! Idag är Noel beräknad och inte trodde jag att han skulle vara här redan nu :) Han är helt underbar. Sover, äter och skiter :) han har humör som sin pappa, går det inte som han vill blir han arg direkt. Speciellt när han ska äta får han inte tag i titten direkt blir han skit sur och ivrig så då kan det ta upp till en kvart innan han börjar äta. Vi gör inte så mycket här hemma njuter av att han är här och får besök. Jag har så ont efter förlossningen fick opereras efter så jag är öm i kroppen och har svårt att sitta och gå så det blir art bara ta det lugnt. Men man vill så mycket, komma ut eller hitta på något men kroppen säger nej så jag får lyssna på den. Tänkte uppdatera bättre när jag har ork och skriva hur förlossningen var. Nu ska jag väcka Noel för nu har han sovit i många timmar och nu behövs tuttarna tömmas :)


Lördag !!

Nu har vi varit hemma sen i torsdags förmiddag. Skönt det var att slippa sjukhus! Noel är så underbar och snäll. Sover bra på nätterna och äter bra, fast går det inte som han vill blir han arg. Som när det ska ätas han blir så ivrig så det tar ett tag innan han väl börjar äta.


2010-12-07 klockan 7:47 kom våran älskade ...

img_6175 (MMS)

2010-12-07 klockan 7:47 kom våran älskade son Noel Buster Mikael Norrman. Han väger 3665g och är 51cm lång. Vi mår bra alla tre :)


Vattnet har gått !!

För ungefär en timme sen gick vattnet så nu ska vi strax in på förlossningen för kontroll för att se så allt är bra. Och sen invänta värkarna, just nu har jag bara sån mensvärk. Uppdaterar när vi vet mer och orkar..

Spännande, wiie :)


Såhär ser det ut nu i köket med vårt nya v...

img_4383 (MMS)

Såhär ser det ut nu i köket med vårt nya vitrinskåp :) Vi är nöjda! Mycket nöjda, tack Mamma och Ubbe för att ni orkade åka och hämta det åt oss :)


Söndag och 2:a advent !!

God kväll!!

Igår var svärföräldrarna här på dagen så vi åt lunch på mongoliska här i stan, sen kikade vi på In och Finn sen åkte vi till Willys för att storhandla. Sen hem hit, dagen sprang iväg men trevligt som alltid var det! Nästa gång vi ses så hoppas jag att det är snart för att lilleman är här :)

 

Strax efter dom hade åkt så plockade Linda upp mig för att åka hem till henne för att ha tjejkväll och underklädersparty. Var riktigt trevligt där, åt onyttigt och tittade på massa fina underkläder. Dock var det lite dåligt med trosor den här gången och Bh är det ingen mening att köpa nu då jag kommer gå i amningsbh ett tag framöver (om jag nu kan amma) och sen vet man inte hur brösten är efteråt för nu är dom ju enorma och sen lär dom vara fjutte små, haha! Men nästa gång blir det att köpa fina Bh:ar, tror vi skulle sikta in på att ha en till vår. Var hemma strax innan tolv och då slocknade jag direkt i sängen var helt slut och det var kroppen också.

 

Idag vaknade vi tidigt och gick upp och åt en brak frukost och tända ljus nummer två :) Sen tvättade vi och åkte ner på stan för att köpa den sista julklappen, så nu är vi helt klara :) Mamma och Ubbe var nu på eftermiddagen och köpte vårat vitrinskåp som vi velat ha länge, skönt med hemleverans :P Så nu står det i köket med massa sprit i. Vi blev riktigt nöjda, kan fotta den snart :)


Nu står julskinkan i ugnen och griljeras. Så senare ikväll blir det knäckemaca med julskinka och senap, mums :)

 

Ne nu ska jag ut och fotta vitrinskåpet och sätta mig i soffan för att se Gossip Girl!


Jay Smith, är grym !!







Dessa är mina favoriter :)


Nu har vi Idol mys här hemma :) Ha en mysi...

img_6623 (MMS)

Nu har vi Idol mys här hemma :) Ha en mysig fredag allesammans :)


Sitter på stan och har mys frukost med min...

img_3921 (MMS)

Sitter på stan och har mys frukost med min Älskling! Vi har nyligen varit på ultraljud och det visade sig att det var normalt med fostervatten så det är bara att vänta och se när han vill ut! Såg ut som han hade gosiga kinder :) hehe!


Kontroll på förlossningen ..

Igår var vi på kontroll på förlossningen då jag var orolig att något var fel. För Lilleman har varit ovanligt lugn i magen dom senaste dagarna så jag ringde in och dom tyckte vi skulle komma in på kontroll. Jag ringde Micke som fick puls 200 och glömde typ allt på jobbet, haha men han var iväg fort fast jag sa du behöver inte stressa ta det lungt. Haha han e go han, han sa att han aldrig sprungit så fort till bussen förut :P

När vi kom in på förlossningen så fick vi lägga oss i ett rum och en barnmorska kom in och kände på magen och lyssnade på hjärtat vilket lät jätte fint. Fick även trycka på en knapp varje gång jag kände en rörelse, vilket jag självklart gjorde då, han levde rövare. Gillade väl inte apparaten jag hade på magen, hehe! Men iaf det testet visade sig vara normalt så det var skönt. Sen tog dom blodtrycket vilket var högt och sen hade jag tydligen feber, kunde bero på att jag varit så orolig och sen är det vanligt att man har högre såhär i slutet. Dom gjorde även ett ultraljud där det visade sig att jag hade lite fostervatten så det är väldigt trångt där inne. Så vi fick en remis för ett nytt ultraljud imorgon bitti för att se om det kommit mera fostervatten annars kanske dom måste sätta igång mig tidigare. Så imorgon får vi veta mera hur det blir! Vi hoppas på igångsättning bara för att få honom hos oss men på ett sätt vill jag att det ska sättas igång normalt men huvudsaken är att Noel mår bra och att vi får hålla honom snart, vårat lilla hjärta!

Idag ska jag träffa mina tjejer, får se om det blir sista gången som gravid :) Men dom ska jag inte träffa förens vid tre då Linda jobbar. Så innan dess blir det att ta det lugnt här hemma, ta en lång varm dusch och diska blir det iaf!

Hörs senare!!