Bilder


2012-06-06

Här hemma började jag dagen med att städa vilket var skönt att ha det gjort. Efteråt så sålde vi våran sulky som jag satte ut på blocket igår kväll så det gick väldigt fort, skönt! Vi fick det priset vi själva köpte vagnen för vilket kändes skönt. Nu undrar säkert du Ann-Sofie vad vi nu ska ha med på resan men bara vara lugn ska köpa en väns vagn som Noel kommer sitta mycket bättre i och lättare och köra :) Den blir lika liten ihopfälld som våran gamla och kommer få den för samma pris vilket är skönt!
Blir den här vagnen Avanti moving light i färgen turkost/brun.


Annars idag har vi inte gjort mycket, bara slöat! Grabbarna tog spruta igår och Vilde har varit lite gnällig och inatt fick han feber. Och Noel var skit trött idag så han har sovit lång lunch så nu är vi alla utvilade förutom jag såg sovit dåligt inatt och hade svårt att vila på dagen men det får bli tidigt i säng för min del idag, eller ja efter Greys iaf. Men om jag känner mig rätt kommer jag sitta på barnvagns sidan på fejjan, haha!


När vi ändå pratar lite vagnar så ska vi sälja våran första vagn men det blir efter turkiet för att köpa en annan vagn. Jag har varit sjukt nöjd med våran babytravel men Vilde bara bökar såfort vi ska åka vagn och ha honom sittandes i den vagnen går inte då han är en liten plutt mot vad Noel var. Så jag ska köpa en Crescent Diva för dom pengarna jag får för min vagn då man kan ha Vilde emot mig och sen är sittdelen bättre formad (ergonomisk) som gör att Vilde kan sitta fast i viloläget utan att han försvinner och tar skada i sin rygg. 


 

Crescent divan :)


Nu middag i våra magar blev pasta med bacon, paprika, svamp, lök och chili cream fresch. Gott och enkelt! Blir en sväng förbi mamma och hämta resväska sen bada killarna och skriva checklista till resan.


Från och med nu ..

Så är det bara ni som jag väljer som får läsa :) Iaf ett tag fram över. Vill kunna skriva och lägga ut bilder på min familj utan att känna att jag inte alls vet vilka som läser och kan ta del av mina bilder. Jag skriver bloggen som en dagbok för mig för att kunna gå tillbaka och läsa vad som har hänt då man snabbt glömmer bort speciellt när det handlar om barnets utveckling och sina känslor som föräldrar.


Jag hoppas nu att jag kommer bli bättre på att blogga iaf så gått det går nu när semestern är nära :) Vi startar ju redan våran semester nästa lördag och drar till Turkiet en vecka, som vi längtar!


Idag har vi varit på bvc för spruta för grabbarna, dom var så duktiga mina små troll <3


Foto: Bvc och 3 månaders spruta http://instagr.am/p/LfgIE8JXq4/  Foto: Bvc och 18 månaders kontroll :) http://instagr.am/p/LfgB8iJXq2/

I väntan på att få komma in till Christina :)


Vill ha från IKEA


En dag med bästa vän!

Idag har jag umgåtts med Bella och hennes fina barn. Vi åkte till skärholmen, heron och ikea som tydligen alla andra också gjorde idag :) haha! Jag saknar verkligen tiden med vänner som blir svår att få ihop med barn, jobb och vardagen. Men i sommar Bella då ska vi passa på att umgås så mycket vi bara kan :) Tack för idag vännen ♥


Foto: Har hängt med bästa vän idag <3 http://instagr.am/p/LaggSqpXvw/


Vill ni fortsätta läsa?

Om mig och min familj så hör av er för jag kommer lösenordsskydda min blogg imorgon. Vill veta vilka som läser då jag inte alls har koll på det och vill ha min blogg för min familj, släkt och vänner. Känner att det finns massor att skriva om men som jag känner att jag inte vill skriva ut för vilka som helst.


Så vill ni fortsätta läsa hör av er här, facebook eller sms :)


Mysbild!


Foto: Myser med lilla V <3 http://instagr.am/p/LVb1xbpXjs/


Mamma och Vilde mys ♥


Tidig söndagsmorgon!


God morgon!


Här tyckte grabbarna att morgonen skulle starta strax innan åtta, hade ni frågat oss hade vi sovit mycket längre :) Vädret är lika trist idag som det varit dom senaste dagarna, vet inte vad vi ska hitta på. Jag är så sjukt rastlös att jag blir seg. Får se om jag trottsar vädret och går ut och går idag och kör en vända med "hemmagymmet".


I torsdags ringde dom från dagis och sa att Noel var hängig och hade feber så det var bara att hämta hem skrutten. Hemma så sov han till och från hela dagen och var kokhet trotts alvedon. Mat ville han inte ha men vatten drack han tack och lov. Fredags morse så spydde han och var lös i magen och fortfarande feber. Han fick i sig lite mat men inte mycket. Noel spenderade den dagen i soffan där han sov till och från. Igår var allt bortblåst och han var som vanligt, skönt! Åt mat, busade, inge feber, bra i magen men på kvällen såg jag röda utslag som idag är borta. Säkert utslag efter febern som man tydligen kan få.


Nehe fixa lite frukost åt familjen och se vad den här dagen har att erbjuda :)


Foto: Stor skrutt kom över till oss så nu ska jag sova och gosa medans Micke tar Vilde inatt <3 http://instagr.am/p/LYw5doJXs_/ Foto: Lördagsmys :) http://instagr.am/p/LYcfvVJXiK/

Foto: Vilde "gymmar", Noel åker med sin boby car, Micke kollar datorn och jag slappar i soffan innan jag drar igång städningen :) http://instagr.am/p/LYGUjtJXjw/ Foto: God morgon! Här startade barnen morgonen för tidigt ;) Men idag är Noel mycket piggare, tack och lov :) http://instagr.am/p/LXGA8pJXsk/