Påfyllning, ja tack !!

Jag skulle behöva rensa min garderob och fylla på med lite nya kläder! Just nu känns det som om jag går med "tråk" kläder som jag hade under graviditeten eller det jag köpte strax efter för att "dölja" gravidkilorna. Men nu börjar jag komma tillbaka till min kropp fast man har ju lite häng mage och det man får på köpet efter en graviditet och det tar ju ett tag innan huden drar ihop sig! Sen är det vår och sommar snart så då vill man ha lite nytt och färg. Så dessa från Nelly skulle inte jag tacka nej till! Blir sugen på att beställa hem allt men då måste jag vinna lite pengar först :) haha!




Ska unna mig lite nya kläder nästa månad för nu har Noel så han klarar sig och blir över i 74 och det känns som att han kommer stanna där ett tag i den storleken. Så nu ska mamma och pappa få lite nyare kläder! Ska även ner och leta i källaren efter mina sommarkläder som jag packade ner när jag blev gravid för då var magen ivägen ;) Hoppas jag hittar i våran överfulla förråd!

Ne nu ska jag ropa hit Älskling som sitter vid andra datorn i köket så ska vi kramas och titta på Big Brother! Imorgon åker vi till vallentuna och myser med Noels faster med familj och firar valborg. Så vi hörs på söndag ha en härlig helg!


Mitt nya hem !!

Idag kom äntligen min OnePiece! Den här kommer jag i princip bo i nu :)


As kass bild jag vet, ska ta bättre sen!


Lite smått irriterad ;P

Asså min jävla Onepiece är ju så seg på att komma. Nu har både Linda och Sara fått sina och dom beställde efter mig, grrr!!! Hoppas den kommer imorgon annars blir jag arg, hehe. Ist får jag mysa i min nya långklänning, shit vad skönt det är att ha på sig en sån. Har velat fram och tillbaka om jag ska ha en eller inte men sen slog jag till. Är ju inte så speciellt dyra, fick min för ynka 199:-. HM är bra! Kommer nog bo i den på sommar, speciellt sommarkvällar på balkongen :) Denna fick bli min:




Snygg va?!


Vardag!

God morgon!

Noel bestämde sig för att ta morgon halv sju imorse så det var bara lyda att vakna då, hehe! Vi har segat i sängen sen dess. Nu sover Noel igen och jag tänkte gå upp och fixa mig! Idag ska vi först luncha med Sara och Annette innan vi ska till barnens hus för att träffa några mammor från mamma gruppen. Trevligt! I våran mamma grupp så ses vi ungefär en gång i månaden så vi var några som tyckte att det var för sällan så vi blir en del mammor idag som ska ses där vid barnens hus för idag efter lunch har dom öppet för barn under ett år och då brukar det inte vara så mycket folk så vi kanske är själva där :P

Denna påsk har varit kanon. Har spenderat dessa dagar med min härliga familj och njutit av god mat och underbart väder! Hoppas det håller i sig nu. Idag är vi tillbaka till vardagen, lite tråkigt men sånt är livet haha! Men vardagarna är bra så man håller sina någorlunda rutiner vi har skapat här hemma med Noel.

Här kommer lite bilder från sist:

  
1. Uteservering på djurgården med en varsin kall. 2. Noel på balkongen. 3. Noel gosar med sin moster.

  
4. Jag leker i lekparken. 5. Noel leker i sin bumbo på balkongen. 6. Eco solar på balkongen.


Har fler bilder på system kameran men har inte lagt in dom än. Så fler bilder kommer sen :)

Nu är Vakna med the voice slut så ska fixa mig och sen käka frukost på balkongen innan Noel vaknar. Sen ska vi ut i det härliga vädret och umgås med mammor och barn :) Ha en härlig dag!!


Grillar !

Vi har i princip ägnat all vår tid sen igår åt att njuta på balkongen :) Balkongen är så gott som klar nu! Bara lite små saker kvar som blommor, trall och annat mysfix hehe!

Igår grillade vi grillspätt, det var så sjukt gott! Och idag har vi myst på balkongen till och från hela dagen, eller vi började morgonen med att städa sen har vi bara tagit det lugnt och myst åt att hela familjen är hemma tillsammans. Vi åt god lunch på balkongen som bestod av grillad korv med bröd :)

  
Blandade bilder från idag :)

Nu sitter vi återigen på balkongen. Noel har precis somnat för natten och jag och Micke sitter här ute och grillar och tar oss en varsin kall. Jag cider och han öl :) Så skönt att man kan sitta ute utan att frysa!

 
Gårdagens middag :)

Imorgon får vi besök av svärföräldrarna, mys! Vi ska äta påskmat och bara umgås. Jag har gjort iordning Noel´s påskägg idag hoppas han blir nöjd ;)

Bild på balkongen kommer sen!


Mardröm

God morgon!

Här har vi varit vakna ett bra tag. Vi är redan färdig fixade för dagen! Idag står inhandla möbler och fixa balkongen, träffa Linda och Tindra och grilla och njuta på balkongen med familjen på dagens schema. Jag gillar´t!

Fy farao för min dröm inatt, var en av dom värre drömmarna jag drömt! Jag drömde att Noel dog och alla var så iskalla och tyckte att jag skulle rycka upp mig och att det var väl inget att han försvann. Och jag var helt förstörd men ingen då menar jag INGEN förstod mig! Vaknade av att jag var tvungen att pussa och krama om Noel. Ursh och blä vill inte drömma samma dröm igen.

Igår umgicks jag och Noel med Sara och Edvin. Vi mötte upp Kalle (saras sambo/Edvins pappa) på stan och vi åt frukost/lunch på Nancy´s. Sen gjorde vi några ärenden innan vi åkte bort till Weda där vi tog en fika på Saras mammas jobb, handlade påskgodis på Willys och kikade på babyland sen promenerade vi hemmåt! Var helt slut i mina höfter efter att ha gått från Weda och hem ;P

Ne nu ska jag ta och äta frukost medans Noel sover sin förmiddags vila. Hörs senare med bild på balkongen :)


Har det för bra?

God kväll!

Idag har det varit kanon väder, det gillart :) Så jag och Noel möte upp Sara och Edvin imorse och traska ner mot stan där vi åt kebabrulle till lunch sen tog vi en mjukglass i solen! Sen traskade vi hemmåt efter att ha kikat i lite affärer. När vi hade gått åt olika håll gick jag förbi mamma och ringde ut henne så vi tog oss en promenad, var borta i 1,5 timme! Man vill ju aldrig gå in när det är soool ute och jag klagar INTE på att få vara mammaledig :) Känns som om man har det lite för bra för att vara sant ibland, hehe!

Sen när jag kom hem så har jag plockat undan, sorterat tvätten sen åt vi middag och grabbarna tog ett bad och Noel tok deckade i soffan efter det så jag har precis tagit med ett bad! Nu blir det soffhäng resten av kvällen.

Imorgon ska jag och Sara dra till Moraberg/Weda och fika på hennes mammas jobb sen till leksaksaffären, Willys och handla påskgodis! Sen på eftermiddagen när Linda slutat jobbet och hämtat Tindra så ska jag träffa dom, mys! Hoppas sooolen är här för att stanna nu.

 

Här var lilleman liten, man glömmer lätt hur små dom varit :P


Rubriklös

 

Noel idag på balkongen när han höll mig sällskap och Casper som inte vågade sig ut i början men sen var han kaxig, hehe! Katterna är inte vana med att vi har balkong, blir till att fixa skydd så dom inte kan hoppa ut så vi kan ha öppet utan att jag ska gå och titta stup i kvarten :P Oroliga jag, hehe!

Noel har kommit in i någon fas då han ska gnälla titt som tätt, han gråter sällan men han gnäller om han inte får uppmärksamhet i princip helatiden! Och bökar en massa på nätterna, sover kortare perioder mellan måltiderna och äter smuttar och inte hela flaskor som förut. Hoppas att det är en fas så vi får ha det så bra som vi hade innan ;) Han växer och utvecklas så mycket nu, våran lilla fis!

Nu tittar vi på Mamma byter bo och sen blir det En unge i minuten och Big brother!!


Sjukt sugen ..

.. på Grillat! Hoppas vi får hjälp med att fixa balkongen i helgen så vi kan grilla :) Blir till att köpa oss en elgrill så man slipper gå ut på framsidan här. Det bara vattnas i munnen när jag tänker på grillad mat :)

Ska göra grillspett, grillad majskolvar m.m :) Så jag hoppas att vädret är här för att stanna! Måste fylla på alkohol förådet med lite god cider och öl!!



Ser det inte gott ut?


Sooool !!

Tjenixen!

Snacka om härligt väder! Man ska absolut inte klaga :)

Idag tog vi lite sovmorgon och myste länge i sängen tills mamma ringde och ville ha med sig Noel ut på promenad så jag klädde på honom och dom gick ut och umgicks i solen. Så jag passade på att njuta av egentid så jag satte mig på balkongen med musik i öronen och njöt av solen och värmen, så nu har jag fått årets första solbränna :) Shit vad solen tar! Är röd på bröstet och armarna och lite i ansiktet. Blir till att sitta nu en stund innan Micke kommer hem och vi ska käka middag sen ska jag sitta en stund imorgon med :) Nu ska jag bli brun och fin!



    

Nu ska jag busa med Noel som sitter och snackar för fullt bredvid mig och ut på balkongen och solen!

Ha en fortsatt trevligt måndag ..


17 April 2011

God eftermiddag !!

Har ni haft en härlig dag? Här har det varit kanon väder idag igen, det gillar vi :) Så idag tog vi en promenad till Torekällberget för att se dom nyfödda killingarna, men tyvärr var dom inte framme. Trist!! Sen hade vi en liten picknick där så vi hade utsikten också, mysigt .. Efter det promenerade vi bort mot Ica Maxi så vi var inne och kikade på Coop, Skopunkten och Ica Maxi sen promenerade vi hem och tog en massa foton och testade kameran lite :) När vi kom hem slöade vi på balkongen, riktigt härligt!

Lite bilder från idag:


Nu slöar vi på soffan, känner i hela min kropp hur mycket vi har gått den här helgen. Skönt :)

Ha en skön söndags kväll det ska vi ha med massa mys! Hoppas Noel vi somna skapligt ikväll och inte som igår halv elva :P Men vi fick sovmorgon till halv tio så det klagar vi inte på :)



Våran cooling som provade mina solbrillor :) Vi är så glada att du finns i våra liv, all kärlek till dig!!


Härliga dag !!

God kväll !!

Idag
har vi varit ute i det härliga vädret i princip hela dagen, nice. Vi började dagen med att städa och städa balkongen, käka lunch alla tre sen gick vi ner på stan där vi möte upp mamma, Ubbe och syster med barn :) Vi tittade när telge basket tjejerna skulle firas för dom tog sm-guld i onsdags! Sen traskade jag, Micke och Noel vidare vi åkte bort till moraberg där vi kikade på möbler till balkongen, det kommer bli så fint när vi är klara där ute sen :) Efter det tog vi en promenad bort till Willys där vi handlade lite mat och sen traskade vi vidare hemmåt och satte oss på balkongen och njöt av solen. Riktigt härligt! Nu har vi Philip på besök och vi ska snart äta, kyckling ris och currysås mumma!

Bilder från idag:



I fredags så var jag och Noel och träffade alla mammor med barn och det var lika trevligt som alltid. Innan vi möte upp dom så möte jag en av mammorna Sara och lilla Edvin så vi tog en promenad bort till scaniasjön och tog ett par varv sen till stan och mötte upp dom andra. Vi tog en premiär glass och satt vid maren, mys!

Bilder från i fredags:


Idag har jag varit duktig på att lagt in lite bilder från min mobil så tänkte visa lite från dagarna som gått :)




Fredag !!

Skrev ett långt inlägg imorse men allt försvann, så typist så orkade inte skriva om var redan stressad!

Tänkte bara säga att jag bloggar bättre i helgen och nu har vi fredagsmys med popcorn och hallonsoda, mums. Noels fredagsmys med massa mys och ett långt bad med mig :) Hörs under helgen med lite bilder ..

Ha en härlig fredag !!


Idag blir denna snygging ...



.. 25 ÅR!! GRATTIS gumman på din 25-års dag. Se till att bli riktigt bortskämd idag! Jag älskar dig ♥ 


Tisdag !!

Idag har vi varit på stan med mammorna, alltid lika trevligt! Sen gick jag och Noel förbi affären och handlade lite mest nödvändigheter till Noel som blöjor, ersättning och våtservetter. Nu ligger Noel i babygymmet efter att ha vilat och lyssnar på sin lista på spotify, just nu så går ketchup ska prutta :) Och jag sitter vid datorn!

Fick ett mess av Micke nyss han ville ha pannkakor till middag så det jag hade tänkt mig får bli imorgon istället för pannkakor var länge sen och det är ju sååå gott :)

Idag är det ingen vanlig dag för det är Ubbes 50års dag HURRA HURRA HURRA!! GRATTIS gubben :P
Mamma tog med honom till Örebro idag så dom ska bo på sviten och ta hand om varandra :) Mys!



GRATTIS GRATTIS !! :)


Våran glada lilla fis

Noel har nästan ALLTID ett leende på läpparna och det får oss att smälta direkt :)



Från i helgen när vi hade morgon bus i baby gymmet :)


Måndag !!

Idag är det måndag igen och helgen flög förbi! Helgen har varit grym ..

I lördag var det 50års fest för Ubbe! Riktigt trevligt var det. Blev massa dans, god mat och prat :) Var en händelserik kväll! Noel hade det hur bra som helst hos sin farmor och farfar här hemma. Han somnade tidigt och hade sovit bra hela natten, det är våran kille det :)



I igår söndag så vaknade jag och Micke först så vi la oss på soffan och kikade på film sen vaknade Noel och farmor och farfar så vi gjorde ordning oss och åt frukost sen ut i solen upp till torekällberget där vi tittade på djuren och bara gick runt. Härligt att komma ut! Sen åkte dom hem och vi gick in och la oss på soffan och slöade resten av dagen!



Idag skulle jag ha träffat Linda på stan men kände att jag inte var riktigt kry. Känner mig hängig, ont i magen och sprängande huvudvärk. Så jag och Noel har segat här hemma hela dagen. Vi sov ut imorse och sen har vi sovit två timmar på soffan och Noel sover fortfarande så nu känner jag mig lite bättre. Känner mig piggare och magvärken har gått över bara huvudvärken kvar! Men imorgon måste vi komma ut så jag hoppas vi har solen med oss. En dag inne och man blir knäpp :P

Hörs senare!

Coolaste killen i stan ;)

God kväll !!

Idag har vi varit på stan med mamma/mormor. Vi åt lunch, jag handlade det sista inför imorgon. Sen åkte vi hem och busade tills vi båda somnade på soffan :) Nu håller Noel på att somna här bredvid oss i soffan. Vi tänkte bara sitta i soffan och slöa resten av kvällen. Imorgon blir det 50års fest och Noel ska få vara här hemma med sin farmor och farfar! Han kommer ha det så bra, bara jag som kommer sakna honom som en tok :P

Måste bara visa er hur cool Noel var idag när vi skulle ner på stan :) Han invigde sin nya skinnjacka som jag budade på tradera och sen sina nya jeans som han fick av sin morfar och Ann-sofie!

 

Visst är han tuff? Våran lillfis :)

När vi åt middag så hade vi ett trevligt sällskap bredvid oss :) Oftast så har han redan somnat när vi äter middag då vi äter rätt sent men ibland är han vaken och då ser det ut såhär! Alltid lika glad över att få vara med :)



Han satt och babblade som bara den och åt på vådservetterna :P

Nu ska jag mysa med min familj, hörs kanske imorgon! Ha en härlig fredags kväll ..


God natt!

Nu ligger jag i sängen och ska sova är helt slut. Vi har ätit god middag och jag bakade blåbärspaj till efterrätt som vi åt till filmen himlen är oskyldigt blå. Helt okej film :) Imorgon får vi se vad vi hittar på. Ska iaf en snabbis på stan och fixa det sista inför lördag och sen kanske vi ska träffa mamma. God natt, vi hörs imorgon!

ÅHLENS



Det här var också snyggt! Fanns typ bara blåa kläder på åhlens lite tråkigt jag som gillar färger.


LINDEX



Lite snyggt som jag har kikat ut som jag vill ha till Noel nu när han behöver större!


Aja baja ECO !!

 

Såhär hittade jag Eco nyss, som om han hade det mysigt! Men där får man INTE ligga. Som tur är så har han aldrig hoppat upp när Noel sitter där. Men man ska aldrig säga aldrig blir att ha lite extra koll på Eco nu!

Har hunnit sortera kläder. Det blev inte så mycket kläder kvar till Noel så när han får sitt barn bidrag så måste vi införskaffa några bodysar i 74 byxor kan han fortfarande ha i 68. Så nu har jag två överfulla kartonger med kläder från 50 - 62/68 som ska ner i källaren till nästa bebis och en ÖVERFULL pappkasse med kusinernas kläder som vi ska lämna tillbaka till syster! Nu ska jag sortera tvätt så vi bara kan springa ner när tvätttiden börjar!

Jag har satt dit massa "nya" leksaker på babygymet så nu verkar den mycket roliga så Noel har legat där ett bra tag flera ggr i dag :)


Nyköpings helgen i bilder!



Tyvärr blev det inte så många bilder! Vi tänkte ta fina bilder på en promenad som vi gick men nej då dog batteriet så det blev inga bilder :P Haha som ni ser så blev Micke lite "trött" där på söndagsmorgonen efter några shottar ;) Sorry Älskling kunde inte låta bli att lägga upp den, hehe!!

Nu sover Noel så jag ska springa ner till källaren med mattan sen ta upp bebiskläderna! Hörs sen kanske ..


Nystädat, skönt!

Nu har vi städat och fint här hemma! Luktar rent och fint :) Hade doftkulor när jag dammsög och nu luktar det lavender i hela lägenheten, hehe!

Jag tycker Noel ska bli trött så han kom ta en liten powernap så jag kan springa ner snabbt med våran gamla matta och sen ta upp kartongerna med bebis kläder och börja sortera. Men han verkar hur pigg som helst och sitter och snackar i babysittern :)

Tänkte ta en macka och te sålänge tills jag kan fortsätta här hemma! Hörs senare ..

4 månader !!

Idag blir våran lillafis 4 MÅNADER :) Vart har tiden sprungit iväg. Snart är han väl 18 år och börjar springa på krogen och drar hem tjejer :P Idag har vi firat genom att vi tog sovmorgon ända till halv elva, så idag är jag mer än utvilad!


Mamma och Pappa älskar dig !!

Jag håller på att städa här hemma, det är fan saker överallt. Hur kan vi skita ner så mycket på bara några dagar? Har precis diskat bort ett berg och ska käka lite lunch sen börjar jag plocka undan, damma, bädda rent, dammsuga, skura, tvättstugan i eftermiddag och sen sortera Noels kläder och det vi har i källaren då vi ska lämna tillbaka det vi lånade av min syster då hon ska sälja iväg allt. Dom har ingen användning för det och inte vi heller då vi har handlat så pass mycket nytt som vi kan ha till nästa och om det blir en tjej så måste vi ändå handla nytt. Noel har vuxit ur alla 62 kläder och snart dom flesta 68. Så nu blir det att köpa lite nya kläder i 74. Stora killen får snart sluta växa så fort :P

Ne nu ska jag fortsätta här hemma går ju lite fortare nu när Noel sover igen så vi hörs senare!


Skype !

För ett tag sen så provade vi att skypa med Noel´s kusiner och moster. Riktigt bra uppfinning! Noel var mest förvånad och satt och stirrade medans hans kusiner pratade på. Liam berättade att han hade varit hos tandläkaren för första gången och Max berättade att han fick följa med och testa stolen och gapa för tandläkaren :) Söta ungar! Skypa kommer vi garanterat göra fler gånger då dom bor på andra sidan stan (sthlm).

Nu är snart Micke hemma och då ska vi fixa middag men har ingen idé alls på vad vi ska hitta på. Dags att ta Noel han har tröttnat på att ligga på lekmattan!


Tandvärk och promenad !

God dagens!

Igår var vi hos Sara och Edvin där dom bästa mammorna och barnen kom :) Vi åt pastasallad och snacka en massa skit som vanligt, att vi kan ha så mycket att prata om? Hehe! Vi ses ofta men munnarna går i ett helatiden. Dom tjejerna är fan dom bästa, är glad att just ni är mammalediga när jag är det ♥



Lånade några bildern från Sara från igår!

Idag har jag och Noel tagit en promenad med mamma. Vi gick bort till Ica Maxi och skopunkten! Jag hämtade ut två paket. Ett från Campadre och ett från en vinst på tradera. Och sen fick jag med mig hem ett par skor från sko punkten som jag ska ha på lördag och sen lite bra ha saker till min j*vla tandvärk jag fått. Jag ringde till tandläkaren och det var ett års väntetid, ETT ÅR! Helt sjukt. Och akuttiderna var slut men dom satte upp mig på en lista så dom ringer såfort dom får någon ledig tid! Så nu har jag bunkrat upp hemma med "smärtstillande" och bakteriedödande munskölj.

Min vinst från tradera var en skinn jacka till Noel som var oanvänd då dom hade fått i pressent i fel storlek. Noel blev as cool i den :) Sen från campadre var det en plånbok och en klocka samt underkläder! Skorna var dessa:



Var skitsnygga på, ser inte så snygga ut på bilden! Men jag ville ha ett par skor som jag kan ha till klänning och sen ha sen till vardags så dessa fick det bli och jag är skit nöjd!

Imorgon blir vi bara hemma då vi ska städa då det ser ut som att ett bomnedslag här hemma. Sen har vi tvättstugan på eftermiddagen! Se hur det ska gå och ha det själv med Noel, eller jag kommer bara hinna gå ner en vända och slänga in tvätten sen hinner nog Micke hem och hjälpa mig med resten. Men det går nog bra! Får ha honom i bärsjalen eller det bästa skulle vara om han sov som en stock här uppe :)

På fredag ska vi nog träffa mamma igen och sen måste jag nog förbi stan och köpa strumpisar eller glansiga leggins har inte bestämt än vad som blir finast till min outfit!

Hörs senare ska ta Noel som inte vill sitta själv i soffan brevid mig :P


HJÄRTA <3


Hemligt ;)



Dessa snygga skor var det vi köpte i helgen till Noel som han ska få i sitt påskägg :)
Så ni får inte säga något till honom då det är en hemlis :P Han vet inte att jag köpte dom eller provade dom på honom då han sov, hehe!

Ne nu ska jag ta en dusch sen passa på att plocka här hemma medans Noel sover. Hörs senare!


Typist!

Jag får inte igång så jag kan mms:a så därför har det inte kommit upp några mobil bloggningar på senaste dagarna men ska försöka få igång det idag så det kan komma upp lite bilder. Så sväris du får ha tålamod att det inte kommer några dagens på Noel :)



Så ni får nöja er med denna bild ett tag :) Noel är en riktigt glad liten fis, har nästan alltid ett leende på läpparna! Och nu har han börjar skratta på riktigt också så härligt :)


Helg i nyköping !

Då var det måndag igen, veckorna och helgerna bara springer iväg!

I fredags så mötte jag upp Micke så tog vi tåget till nyköping där vi var hela helgen. När vi kom dit så blev det god middag, sen slöade vi bara i soffan.

I lördags åkte vi alla in till stan där jag och Micke skulle leta kläder tills 50års festen vi ska på och dopet och nu har vi hittat det, skönt! Vi åt även lunch på stan men tyvär var det ingen höjdare där, ingen tyckte maten var god. Synd att inte Ann-Sofie hade öppet :P Då hade vi iaf fått en god lunch :) På kvällen fick dom främmande så det var trevligt! Blev god mat, för mycket alkohol för vissa :P, haha!

Igår söndag så var dom flesta bakis, inte jag och Philip då vi var smarta och drack Cola :) Så dom andra låg hemma och vilade så åkte jag och Philip ner till stan och åt lunch på Mc Donald´s och sen gick vi runt och kikade lite medans vi väntade på Alexander och Martina. Medans vi väntade så fick vi med oss ett par blåa converse till Noel, så det önskar vi inte oss längre då jag hittade ett par i hans storlek och dom har varit slut så pass länge så det var lika bra att slå till :) Sen åkte vi tillbaka till Pappa där det blev köttfärslimpa, mums! Sen tog vi tåget hem och slöade resten av kvällen.

Det var lite kort om våran helg! Tyvärr har jag inga bilder då kameran är kvar hos pappa men får den nog idag.