Lördag !!

God kväll!

Det var länge sen, men har jobbat eftermiddag och har inte hunnit sitta vid datorn så mycket. Och har inte det nu heller, men tänkte säga att jag lever och att jag ska duscha och fixa mig nu för att sen gå ner till Sara för party :)
Så vi ses i dimman!!

XoXo

Rösta på min bikini..

.. på nelly.com :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Snälla gå in och rösta på min bikini där :) Snälla snälla !!


18 mars 2010

God morgon!
Hur mår ni idag? Jag mår bra, men vart är solen? Hade hoppas på en solig dag idag men det varkar inte så, får hoppas på att den tittar från snart. Idag ska jag ner på stan för att luncha med Emma och höra hur hon har haft det i spanien och bara snacka massa skit :) Tänkte kolla lite vad man kan ha på sig på fredag, såg en klänning på Hm som jag pratat tidigare om med spets ska nog prova den idag och se om den är lika fin på för isf får det bli den imorgon :) Nu ska jag fixa mig så jag hinner tills vi ska mötas. Juste ska lägga in receptet sen tog bilder igår när jag lagade så ni ska få se sen :) Så håll ögonen öppna här i eftermiddag :) 

Hörs senare, XoXo


17 Mars 2010

God dagens!
Hur har eran dag varit? Min har varit lung, vaknade vid sju och låg och tittade på Vakna med the voice sen somnade jag om efter det och sov en timme sen gick jag upp och åt frukost sen dess har jag städat och plockat lite här hemma, är inte klar än har bara hunnit gjort sovrummet och v-rummet. Går inte så fort när man bara använder vänster för att vila min högra arm. Går runt med mitt armbågsstöd se om det hjälper, just nu gör det bara mera ont för att det trycker åt men det släpper nog snart.
Ikväll ska jag laga en av mina favorit maträtter, blev så sugen på det när jag tittade vad jag skulle laga idag så idag blir det pastagratäng, mums. Jag kan lägga ut receptet sen för det är verkligen jätte gott och enkelt :) Men först städa klart och sen handla det som fattas till maten. Tänkte slänga alla tidningar och panta burkar också för det börjar bli mycket nu, urs såna måsten man har när man bor själv. Tänk om man var liten och bodde hemma och fick allt serverat, njut ni som fortfarande bor hemma :) Fast det är ju skönt att bo själv och ta ansvar för sitt eget liv.
Juste ett annat måste är att bada katterna idag, inget dom storm gillar iaf inte Casper men Eco är rätt lugn och vet att det inte någon ide att kämpa utan står där snällt och låter man tvätta honom. Blev ett inlägg om allt möjligt det jag igentligen skulle skriva är att idag blir Max hela 6 månader, grattis till dig Max :)


Bild lånad från min syster blogg.

Middag hos Mamma!!

Nu sitter jag här och väntar på att Syster och Max ska komma så vi kan gå till mamma och få middag :) Är hungrig! Idag har jag varit duktig när det gäller äta. Fick i mig frukost innan jag och Mamma var nere på stan för att gå på apoteket sen åkte vi till Coop där jag köpte med mig en subway macka hem till lunch, mums säger jag bara :) Dom är så goda speciellt den med kalkon, ost (som man värmer) sen massa sallad och sist men inte minst honungs senap som dressing, den är skit god prova den så ska ni få se :)

Hörs ikväll, XoXo

Inspiration LOOKBOOK.nu





 Clubmasters Ray Ban, Vintage Bag, Jacket Zara, Homemade by Me


Hemma igen ..

God morgon! Då är jag hemma igen från läkar besöket, eller har varit hemma en stund har ätit mig en god frukost och pratat med syster i telefon. Ang läkarbesöket så ska jag nu äta smärtstillande i en vecka och sen blev jag sjukskriven veckan ut. Ska prova jobba på måndag och se om tabletterna hjälper om dom inte gör det så ska jag tillbaka i början av nästa vecka och få en spruta i armen med kortison? eller vad det hette ;P Var trött och snappade inte upp allt han sa men nästan ;) Så nu ska jag åka ner på stan med mamma för att hämta ut tabletterna och sen hem och slappa för sen kommer troligtvis Syster med barn hit och hälsar på, mycket trevligt! Vi tänkte bjuda in oss på middag hos mamma :) hehe! Det borde hon gå med på :)

Vi hörs lite senare, tänkte fixa lite innan jag går. XoXo


Dags att knyta sig ..

.. då var denna måndag avklarad. Imorgon ska jag träffa läkaren och hoppas att dom vet vad vi ska göra åt min onda arm, orka och vill inte ha ont längre :( Hoppas på en lösning imorgon. Nu blir det att borsta tänderna och hoppa ner i sängen bredvid älskling som precis gick och la sig. God natt, XoXo

Familjen Annorlunda

Nu börjar ett utav mina favorit program :) Familjen Annorlunda, speciellt familjen i Älvdalen dom är så härliga.
Tittar du på det? Vilken av familjerna gillar ni mest?

Tina:
Bild lånad från google.se


Lite nytt för er ..

Jag var ju så dålig på att blogga förut så då har jag ju inte visat vad jag införskaffat mig här hemma. Budade på en massa vägg dekorer på tradera och det fick bli dessa och sen lite annat nytt, allt är inte från tradera utan buddhan är från In och Finn och Love texten är från Åhlens :)

     

     

Vad tycker ni?


Allt och ingenting

Känns som om det härliga vädret är här för att stanna ett tag till, gillart mycket! Man blir mycket gladare och piggare och nu längtar man bara en massa till sommaren :) Ska bli mysigt och se hur sommaren blir, blir min och Älskling första hela sommar tillsammans och vi firar ett år desutom då, mys!

Stainless Love, R8-34 / R8-34-57
Våra fina förlovningsringar ;)

Fy vad jag är hungrig och det kommer dröja innan det blir middag här i mitt hus för M är inte hemma förens strax innan sju, blä gillar inte hans sena tider på jobbet för då blir det så sent med maten men inget man kan göra åt. Det är ett jobb och en inkomst det är så man får se det :P Ikväll tänkte jag laga potatis, pannbiff, gräddsås och lingonsylt mums. Blev ännu mera hungrig när jag skrev om mat, haha! Får ta en macka sålänge har ju knappt ätit något idag, fy skäms på mig. Är så dålig med maten nu för tiden, kan klara mig på en banan till lunch utan problem. Inte bra! Nog pratat om det. Vill ha fredag då lönen kommer och då har nog mitt hm paket kommit så jag kan hämta ut det har köpt mig en ny skinnjacka dom har 100kr rabatt på jackor nu så min skinnjacka går bra endast 299kr, billigt riktigt billigt! Köpte mig en storlek större mot vad jag hade förra året så jag får rum med en tjockare tröja under plus att det är en snyggare modell :)

På fredag blir det utgång med jobbet, det ser jag fram emot känns som en evighet sen jag var ute sist. Tror det var i början av november med mina tjejkompis och det var länge sen. Blir så när alla får barn och man skaffar sig en kille då är man inte ute och ränner varje helg. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte saknar att gå ut och festa, tycker det är mysigt att sitta med trevligt sällskap och dricka vin och snacka skit. Men ibland behöver man ut och göra stan osäker och nu var det på tiden :P Jag och Josefine planerar en massa speciellt vad man ska ha på sig, haha! Man vill inte vara för fin för att gå ut i södertälje och sen vill man inte vara för enkel heller, ett riktigt ilands problem haha. Såg en söt klänning på Hm igår när jag var där med tjejerna, var en svart så var överdelen i spets och svarta strumpbyxor och vita converse snyggt :) Hoppas den finns kvar på fredag och att den är lika snygg på. Annars får jag gräva i garderoben där har man ju alltid något att ha på sig.

Ne nu ska jag bädda sängen och vika tvätt sen börja med maten så det är klart tills Älskling är hemma, lär väl hamna här när jag vikt tvätten :P


Söndagar är en riktigt tv kväll !!

Håller ni inte med? Då är man hemma och varvar ner för att det är slutet av helgen och imorgon är en ny dag på veckan och innebär arbete och vad är inte bäst med att ha en riktigt mys kväll i soffan framför en massa bra program. Och på söndagar går först Gossip Girl sen Wipeout och sist Ballar av stål :) Man avslutar veckan med ett gott skratt och det förlänger livet säger dom och det kan inte bli mera än bra :)



Nu ska jag forsätta med min myskväll och med det säger jag God Natt alla fina läsare. XoXo

Dessa två inspirerar mig mycket !!


Rihanna - bild lånad från google.se


Kat Von D - bild lånad från google.se


Ny BLOGG design !!

Sådär då har jag fixat mig ett nytt utseende här på bloggen, vad tycker ni??
Jag är nöjd, ville ha något som inte är svart och mörkt nu när våren börjar komma :)
Kanske får mera inspiration att skriva nu när det är ljusare ute och bloggen är ny, vi kan ju hoppas eller vad säger ni? Min sambo står i köket och steker våra egna hamburgare vi gjorde nyss ska bli så gott, börjar bli så hungrig nu.

I helgen har jag invigit min nya vårjacka och solbrillor, känner mig som en ny människa. Känns så skönt att kunna få slippa den stora tjocka vinterjackan som man känner sig som en jätte i, haha!
Min helg har verkligen varit toppen, fler med sånna här helger önskar jag mig.
Detta har jag hunnit gjort denna helg:
- Varit hos syster och varit barnvakt med Mamma och Ubbe.
- Fikat med Josefine.
- Träffat M:s syster och man.
- Varit på melodifestivals kväll hos mamma med gott vin och trevligt sällskap.
- Fikat med Bella, Mindy och Linda.

Helgen är inte slut heller, hehe men blir nog inte så mycket mera. Ska klippa Micke idag bara annars blir det lugnt och bara vara hemma.

Ska hjälpa till med det sista med maten. Hörs lite senare, XoXo

Jag lever :)

Ursh vad jag har noll inspiration att blogga nu, blogg torka till hundra procent. Funtar på att fixa min design idag, förnya den lite då kanske man börjar skriva igen. Vi får se ikväll om det hänt något här :)
Nu ska jag fixa mig för en dejt på stan med tjejerna i det härliga vädret..

XoXo