Gungstol


Har suttit och tittar lite efter begagnade gungstolar då jag vill ha en här hemma :) Jag bryr mig inte hur den ser ut då jag vill måla och fixa om det själv. Vill att den sak vara vit sen sy någon fin "sittpuff" till så den blir mjuk och skön! Helst vill jag att den ska vara rätt stor och maffig så man får gott om plats.


Bild: lånad från google.se

Så om det finns någon som har en gungstol och vill bli av med den så säg till :) Har ingen lust att lägga massa hundra lappar såg ett par fina på blocket för 150-300kr och mer än så tänker jag inte lägga, vill ju ha den lite "sunkig" så man får fixa till den då den ska se gammal men fräsh ut!


KÄRLEK




Babysång och hjärtljud ♥


Idag har vi varit på babysång sen fick Noel leka en snabbis med sina kompisar innan mamma plockade upp oss för att åka till barnmorskan där jag fick lyssna på bebisens hjärtljud för första gången. Alltid lika mysigt ♥ Jag har varit lite nojig i några dagar att allt inte ska ha varit bra så imorse ringde jag och pratade med bm Lena och fick tid vid lunch för att lugna min oro. Hon är så gullig våran bm (hade samma till Noel). Så nu är jag lugn och kan njuta fullt ut :) Hon sa även med ett skratt att det lät som en tjej då hjärtljuden var på 154 då Noel hade i snitt 168. Sen om jag tror på sånt är en annan sak. Vore kul med en tjej så man får en av varje, så vi får se den 11 vad som gömmer sig i magen :)

Nu sover Noel lunch och jag ska passa på att äta lunch och plocka undan här hemma, eller kaanske vila jag med. Får se är trött men vill ju få lite gjort här hemma också, får känna efter när jag fått mat i magen!


Vart tar tiden vägen?




Känns som att det här inte var länge sen :)


♥ 2011-09-27 ♥


God kväll!

Vad dagarna går fort, redan en helg passerad och snart onsdag. I helgen så var jag och Noel hos min syster och myste. Tyvärr blir det inte allt för ofta då det är en bit att åka men vi ska bli bättre. Noel hade det roligt med sina kusiner och moster. Vi var i barkaby där Noel blev bortskämd och fick två jätte fina tröjor av sin moster, vi åkte hem och åt pizza, barnen lekte och sen tittade vi på film och dom minsta grabbarna somnade i våra famnar i soffan. Dagen efter innan vi skulle åka hem blev det lite lek ute i lekparken.

Idag har vi träffar mammorna på förmiddagen, hur trevligt som helst. Sen gick jag och Noel hem ganska tidigt då han var bökig och ledsen. Tror han hade magknip för när vi kom hem och vi låg i sängen så masserade jag magen lite och då kom det pruttar minsann ;) Sen somnade vi och sov i tre timmar och vaknade fyra, var riktigt skönt! Börjar sova kasst på nätterna, har som när jag väntade Noel att mina ben domnar bort. Sen upp och kissa och när jag väl sover bra så vaknar Noel till för napp eller bara bökar lite. Men snart ska han börja sova i sitt rum, måste bara få bort skiten som står där inne. Lite ska säljas och resten ska ner i källaren som jag och svärmor ska göra iordning för nu är allt överallt och ingen ordning alls.


Full rulle !!


God kväll!

Idag har vi haft full rulle här hemma. Allt tar ju lite längre tid när man har barn specielt om dom är ÖVERALLT ;)
Vi har städat, bäddad rent, gått promenad, bakat sockerkaka (står i ugnen nu), lagat middag och lagat matlåda. Nu badar Micke Noel sen blir det bums i säng för honom då han är så trött. Idag har Noel varit riktigt mammig, gnällig, super glad. Ja hans humör har växlat man kan undra om det är han som har mina gravid hormoner, haha! När jag har städat har jag haft en krypandes son efter mig och när jag damsög så gick han och höl i damsugaren och följde efter mig :) Hehe!

När jag städe i sovrummet så la jag ner Noel i hans säng och la täcket över så han fick en koja och det var super kul tyckte han, hehe! Där satt han ett bra tag och skrattade, babblade och röjde för sig själv. Han gillar verkligen när vi leker i kojor. Så något han kan krypa in i och leka i står på hans önskelista i födelsedagspressent, är ju dock litet tag kvar men tiden går så snabbt och snart är vi där!


Noel i sin koja :)


Tråkiga förkylningstider!!


God dagens!

Idag är jag sur, haha! Jag vill att vi ska vara friska så vi kan umgås med tjejerna. As trist! Vi blir rastlösa här hemma så nu kan detta snorande sluta, punkt slut.

Så vi passar på att städa här hemma. Det ända man gör här hemma känns det som! Efter vi har städat klart så blir det en dusch, ta en liten promenad, boka tvätttid och kolla om vi har vit målarfärg i källaren har nämligen ett litet projekt här hemma som jag hoppas att jag kan sätta igång med ikväll efter Noel somnat. Ska ta före och efter bild :) Sen ska jag ta tag i ett annat projekt men det får bli efter jag och svärmor rensat i källaren. Vill nämligen ha en fotovägg med massa olika ramar, storlekar i vardagsrummet. Så ska leta reda på foton samt gamla ramar och måla om alla till svart och sätta dom lite huller om buller. Blir en för och efter bild där med!

Ne nu ska jag fortsätta här hemma så jag blir klar idag, haha! Ska nog baka mig en sockerkaka bara för att fira 3 dagar utan att spy :)

Hörs kanske senare, lovar inget!


Min älskade familj och om några månader är vi en till :)


19 september 2011 ♥


God dagen!

Har verkligen ingen lust att blogga men efter att folk har frågat så får jag slänga ut ett inlägg :)
Här hemma är vi förkylda, Micke som var först ute börjar bli frisk men nu har jag och Noel fått det. Inge vidare kul! Men det tillhör ju hösten.

Noel ligger och vilar för andra gången idag men det behövs om man är krasslig. Det är skönt att han inte är gnällig utan leker på som vanligt, och natten har varit helt okej. Över förväntan, då jag trodde den skulle vara hemsk med tanke på förkylningen. Så den här veckan blir det att se till att bli friska! Så vi har varit tvugna att avboka dejten med mammor och barn imorgon och sen babysång på onsdag. Vi vill ju inte smitta dom andra barnen.

Nu har vi ansökt dagisplats från 1 januari, blev lite tidigare än vi tänkt men det är för att vara säkra på att dom ha inskolning och att Noel hinner komma in i det innan nästa bebis väljer att se livets ljus. Kommer kännas konstigt att Noel ska börja dagis och det är ju inte allt för länge kvar. Men det ska vi inte tänka på än ;)

Idag är det andra dagen jag är spy fri, tack gode gud för det har verkligen tröttnat på att spy det första jag gör på morgonen. Så nu håller vi tummarna att det forsätter såhär!

Helgen som var så har vi firat Max på hans 2års dag samt hans pappa som fyllde dagen efter. Efter kalaset åkte Micke och Noel till Vallentunna för att umgås med Noels farmor och farfar så jag passade på att ha egen tid. Så jag möte upp Linda på heron och gick på bio. Sov ut och gick inte upp ur sängen förens tre på söndagen. Vi tajmade in det bra för den natten blir jag jätte förkyld och hängig så jag fick vila en hel del. Sen på eftermiddagen kom mina grabbar hem igen och vi hade mys kväll. Att vara ifrån dom en natt och få egen tid var oerhört skönt men man kan ju inte låta bli att sakna dom MASSOR!



Nu ska jag passa på att vila en snabbis medans Noel gör det. Sen blir det laga middag och vänta på att Micke ska komma hem vilket är sent då han jobbar sin eftermiddags vecka denna vecka!


Blogg torka!


Jag har haft blogg torka och har fortfarande, men nu har min syster tjatat att jag ska blogga så får väl slänga in ett inlägg! Vi lever och mår bra :) Hinner inte skriva så mycket då vi ska iväg men jag lovar att blogga senare idag. Så håll ut syster :)


Magbild Vecka 14



En dag utomhus !


Nu har vi nyligen kommit in, Noel har precis fått tidig middag då han var så hungrig. Men inte så konstig då han har lekt en massa :) Noel har varit så glad idag. Uppe på Torekällberget så sov han i princip helatiden, vaknade när vi skulle gå och då gick vi till blombackas förskola och lekte. Vi provade att leka med allt som gick :)

Dom bästa bilderna från idag på Noel:

 

 

 

Resten av dagen/kvällen blir lugn! Vad är era planer för idag?


2011-09-03


God dagens!

Idag tog hela familjen en vila på 2,5 timme vid halv åtta. Så nu sitter vi och äter en sen frukost! Är det helg så är det :) Idag tänkte vi gå upp till Torekällberget och kanske ner till badparken men det beror på om Noel somnar under tiden vi är på Torekällberget eller inte! Risken finns att han somnar för det gör han nästan ALLTID i sin vagn ;)

Igår fick vi hem papper på datum till Ultraljud så den 11 oktober har vi tid, som vi längtar! Ska bli så mysigt att se våran bebis och vad det är för kön :) Men sen är man såklart lite små nervös över om det ser bra ut.

Efter att jag bloggat igår så började Eco att kissa utanför lådan några gånger och spy. Han har även spytt inatt och nu på morgonen så idag får han inget smärtstillande då det är det han spyr av. Men sin penicillin får han! Om han försätter att kissa utanför lådan under helgen blir det att ringa till vetrinären och höra om vi måste byta medicin eller vad det kan vara. Men nu idag har han inte kissat utanför lådan han vill bara mysa och spinner konstant! Så idag verkar han bättre än igår ikväll!

Ne nu ska jag duscha och fixa mig då jag tar mest tid på mig ;) Ska vara duktig och ta lite kort idag så det kommer upp bilder senare! Ha en härlig lördag för det ska vi ha :)


2011-09-02


God kväll!

Shit vad veckan har gått fort, har inte haft tid eller lust att blogga. Våra dagar i Vallentuna var trevliga och kräftskivan var skoj och den innehöll allt som en kräftskiva ska ;)

Den här veckan har vi haft besök av mammor och barn, Noels farmor och farfar har varit här och haft Noel en förmiddag så jag kunde åka in med Eco till vetrinären och sen var jag hos tandläkaren. Eco har fått urinvägsinfektion och går nu på smärtstillande och pencilin, dagen efter vi var hos vetrinären och medicinen börjat verka blev han sig själv igen vilket var skönt. Har även varit på inskrivning hos bm och sen storstädat hela lägenheten.



Eco njöt av att få komma hem efter att ha fått spendera dagen hos vetrinären då dom skulle få ett kissprov. Ser ni att dom har rakat honom på fram benet då han hade en kanyl där, stackarn!



Igår efter att jag hade städar hela lägenheten så fick jag för mig att baka chokladmuffins med chokladbitar i, blev as gott :)

Noel ligger i sängen och ska sova då han är så trött och sover oroligt om nätterna då hans första tand är på väg upp. Tandköttet har spruckit och en vit liten tand syns. Den tanden kommer inte en dag försent ;) hehe!

Ne nu ska vi äta middag sen kika på film och käka pop corn, så härligt med fredag!