Clean the house..

Yes nu är det städat och fint här hemma, kom på när jag var hos mamma att det var lika bra att städa innan jag åker imorn och jag pallar inte att städa imorn bitti så det blev nu, hihi men imorn ska jag bara dammsuga och tömma kattlådan. Nu när jag satte mig här blev jag så trött så blir väl att tvätta av sig sen smörja in med b.u.s sen sooova kommer bli såå skönt! Ska nog ta med mig datorn imorn så man kan blogga hos pappa och slippa bråka om att få låna datorn, smart va? :P Passa på att visa lite bilder från senaste tiden inte ofta dom får se mina bilder ;)

Ne dags att fixa sig för läggdags! God natt på er..


Update från mammas place..

Nu sitter jag hos mamma och vi har nyligen ätit mat, blev ost och skinpaj!! Mumsigt.. Nu har moster och kusin kommit hit och vi tittar på färjan och väntar på att Idol ska börja. Tog med mig datorn och popcorn till mamma så nu kan man sitta här hela kvällen :P Haha!!

Imorn blir det att gå upp skapligt tänkte diska och dammsuga innan jag drar till pappa och leka med katterna så dom inte blir allt för ledsna när jag åker. Kommer sakna dom fast det bara handlar om en natt, mina små älsklingar!

Juste hann aldrig ta kort på min dagens idag, tyvärr fick så bråttom! Visst är det skönt med helg?! Riktigt skönt..
Har inte så mycket att skriva men kan berätta vad jag och Linda hade för oss idag. Vi var först på Ikea och tittade lite sen så åkte vi till skärholmen där vi tittade lite i affärer, det finns så mycket man vill ha. Men handlade inte med mig något hem därifrån. Sen blev det en sväng till ica maxi där Linda handlade mat och jag kattmat och kattsand!!

Ne dags att slänga in mina popcorn i micron och blanda saft sen är man laddad för Idol :D

Puss å Kram

At my homeplace..

Nu har man fixat iordning sig och väntar på att Linda ska ringa för då drar vi iväg mot ikea, hoppas vi ska äta det första vi gör är sååå hungrig!! Skönt med helg men vädret suger ju, regn reng och åter regn.. blää!

Ne dags att leta fram plånboken och sen göra sig redo hon bör ringa vilket minut som helst, kanske hinner med att fotta en dagens ;) .. Hörs mer ikväll, puss åh kram på er alla!!

SOON SOOON...

Nu är det bara två timmar kvar sen blir det hem och duscha och fixa sig för sen blir det träffa Linda, ska bli så trevligt!!
Vi ska åka en sväng förbi Ikea, skärholmen sen handla mat. Sen får vi se vad resten av tiden leder till :P

Ne dags att återgå till arbetet, tjo hej!!

GOD MORNING EVERYBODY!!

Jahapp nu var det dags för sista arbetsdagen och jag har sååå trött!! Nära att jag inte kom upp idag.
Dom sa ju igår att det skulle komma snö men inge snö på marken idag inte, skööönt om jag får säga de :P

Ne nu hinner jag inte skriva måste springa till bilen, tjooo hej!!
Åh ha en toppen dag så hörs vi sen!!

TÄNK OM MAN KUNDE...

Få som man ville vad lätt allt skulle vara, varför kunde inte allt vara lätt för?!
Att man kunde få välja vem man vill leva sitt liv med, vad man skulle jobba med, vart man skulle bo, hur mycket pengar man skulle ha, vad som ska hända sin familj, vänner. Tänk va lätt det skulle vara, inga beskymmer!!
Men livet är inte lätt, tyvärr..

På tal om något annat fick nyss veta att det var ju inte på fredag som det var "popcornfest" på Olearys utan på lördag så då blir det ingen utgång i helgen. Trist men skönt på samma gång, kommer iaf spara pengar! Så blir att ta det lungt i helgen åker ju som sagt till nyköping till pappa på lördag förmiddag så är skönt att man slipper vara bakis då iaf :P

Ne nu ska jag krypa ner i säng så man är lite piggare tills imorn!
God natt på er, sov så gott.

Puss å Kram

En dagens:

Humör: Glad är ju snart helg :D
Gjort: Jobbat, varit hos moster med mamma sen inte så mkt mer.
Planer: Måla naglarna och sen krypa ner i sängen.
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Tv:n just nu reklam
Läser: Inget just nu
Dricker: Ingenting.. men ge mig gärna COLA
Äter: Ingenting men är sugen på något!
Bästa: Att det är fredag imorn och att det ska bli skönt med lång helg!
Sämsta: Det som hände mamma idag, KRAMA OM!!
Barn: Inga barn nu
Väder: Regn och kallt..


Cute like the Olsen twins..







Riktigt söta tjejer är dom! Tänk om man var lika söta som dom :P

Söt som socket!!!



Va bara tvungen att visa er mosters finaste.. snacka om söt unge :P
Saknar dig lille plutt snart kommer jag och ska busa med dig ;)

Hmm mm..

Då var onsdagen snart slut, shit va dagarna rinner iväg!! Dagen har gått väldigt fort, har pysslat med mycket små saker idag. Satte upp klähängor och "inredde" våran förbättringsgruppsplats.. blev hur fint som helst =)
Sen jag kom hem har jag inte gjort allt för mycket, somnade på soffan en stund. Och nu har jag tvättstugan och tänkte börja med maten så fort jag har varit i tvättstugan och slängt in en runda till med tvätt.. Hmm vad ska man äta idag då? Kanske stektpotatis och korv hmm svårt :P Blir iaf att lägga mig i badet när man e klar med tvättandet och matlagningen!!

Nää nu ska jag se vad jag ska äta och förbereda så det bara är att laga ihop det sen.. ska ju ändå till tvättstugan om en kvart!


Onsdag morgon!!

Och klockan är inte ens sex på morgonen inte så konstigt att jag är såååå trött och känner mig inte som en människa än. Är grymt hungrig så får äta en banan på väg till bilen :P

Se om denna dag går fort, vill bara hem och sova sen haha!! Ne dags att bortsa tänderna och klä på sig och bege sig till bilen och möta upp dom andra sen åka to the work..
Då hörs vi senare, ha en bra dag!!!

Puss å kram


Magen kurrar som tusan!!

Nu har man varit duktig och städat, så nu är ljusen tända och det börjat dofta vanilg. Mums =)
Sen så håller maten på att bli klar, Anders står och leker kock :P Blir fläskfile o klyftpotatis, morötter och brocoli sen till grönpepparsås. ... riktigt smaskens kan jag säga er!

Dagen har gått bra, rätt så mycket strul. Missade typ halva frukostrasten och lunchrasten men men vad ska man göra!! Dagens gick fort det är ju redan onsdag imorgon åh snart helg.. Och då blir det troligtvis utgång fredag sen till nyköping och träffa familjen på lördag! Riktigt härlig helg framför sig.

Ne dags att gå titta till köket hur det går vill ju ha mat nu :P
Ha en bra kväll.. puss å kram

Måndag!!

Jahapp.. vet inte vad jag ska skriva men kände för att blogga ändå!!

Dagen har gått bra, passade på att åka till läkarn idag med mitt skadade finger så dom tvättade rent och tejpade ihop såret för det var fortfarande så pass djupt. Sen har bara dagen rusat iväg. Var lite pinsamt att se vissa människor idag, jag säger bara det att jag har sumpat chansen att "få" den jag vill ha men är man full och dum så får man väl skylla sig själv?! Men en sa till mig på jobbet (den enda som vet om) att jag har nog inte sumpat chansen.. Men känns så iaf! Men vi får hoppas på det bästa, för om jag skulle få det jag vill ( för en gång skull :P ) så skulle jag bli så glaaaad! :D
Jaja nog pratat om det.. 
Efter mamma slutat så åkte vi och hämtade målfärgen som jag beställt så nu väntar jag bara på att Ubbe ska få tid över att börja måla.. sen åkte vi till onoff för att jag skulle reklamera min platt tång som gick sönder helt plötsligt, gick inte att sätta på den helt plötsligt! Men jag fick faktist en helt ny platt tång så jag e så nöjd :D

Ne dags att färga håret, jag vet jag gör det ofta men blev inte så jääätte nöjd med denna mörkbruna/svarta färgen så jag ska bara ljusa upp det lite så det blir mer brunt och inte åt det svarta hållet.. om det funkar försej! Sen ska jag föna och platta håret som jag inte kunde idag, haha!!

Hörs sen kankse annars imorn.. puss kram

Dagens:

Humör: Trött och ångest!
Gjort: Jobbar mer än halvadagen, varit hos läkaren och tejpat till finger.
Planer:
Hem plocka lite sen till färgaffären och hämta målarfärg.
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Livet i backgrunden.
Läser:
Inget just nu
Dricker: cola
Äter: Inget precis ätit matlåda (korvstroganoff)

Bästa: Hmm.. ja ni kanske att jag slutar snart.
Sämsta: Fan bara måndag
Barn: Inga barn nu
Väder: HÖST :P


Dålig uppdatering.. sorry!!

Helgen har rusat förbi som vanligt. I fredags fick vi sluta tidigare för att vi skulle ut och käka och festa för chefen slutade. De va så sjukt kul, dock det jag minns! Är så illa faktist, pinsamt! Kommer inte kunna gå till jobbet imorn, känns som att jag gjort bort mig men hoppas inte det är så illa. Juste jag skadade mig i fredags också skar upp fingret blev väldigt djupt skulle behöva sy men orkade inte åka till sjukan så vi tejpade sen fortsatte vi dricka :P Var på ett trasigt glas jag skar mig på, man är klantig när man har alkohol i kroppen :S
Ska be några från jobbet som fottade att maila bilder så ni får se sen :P

Igår så blev det hemma kväll, orkade inte med alls mycket! Blev bakis pizza sen slöa i soffan och städa efter förfesten från i fredags. Såg på stjärnor på is och sen tack gude gud, sen kunde jag inte somna så blev att se filmen Hulken. (kanske för att tänka på en person, haha)

Idag så blev det sova ut sen badade jag innan det var dags att fixa sig för att träffa Bella för fika på stan. Var mycke trevligt, man har alltid så mycket att prata om när man inte ses så ofta! Och magen växer så det knakar =)
Oj va hungrig jag börjar bli, ska nog laga en lyxig söndagsmat eller hemmagjorda hamburgare kanske.. får se vad det blir!

Ne nu ska jag se vad jag ska laga innan jag hungrig för mycket och blir lat och köper pizza eller nåt, hahah :D
Vi hörs senare då en dagens kommer!!

Puss å kram

Dagens:

Humör: Glad men lite trött
Gjort: Ätit frukost och gått morgon promenad
Planer: Jobba sen ut och festa med jobbet
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Dj Tiesto - Carpe Notcum
Läser: Inget just nu
Dricker: Svartvinbärssaft
Äter: Macka

Bästa: Party ikväll plus gratis mat :P
Sämsta: Snuvig
Barn: Inga barn nu
Väder: Blåsigt och molnigt


Niiiice nice fågelbajs!!

Nu är det rent och fint här hemma :) Så skönt! Fast nu blir det lite bråttom ska ju dra till jobbet om en timme måste duscha och fixa lunch. Måste hinna så jag kommer inte hinna skriva för länge nu!
Men iaf så har jag städar här hemma, riktigt skönt fast har bara en sak kvar skura fast det gör jag imorgon slipper jag stressa med det nu oxå. Ja juste min hyresvärd ringde idag och godkände mina färgval till lägenheten så ska ringa upp färghandeln när jag går till jobbet sen och ber dom beställa det så får jag färgerna till nästa vecka, wiiie!
Hoppas bara att Ubbe har tid skulle vara så skönt att få det ommålat så man kan börja fixa här hemma så det känns som ett hem. Jag tror det kommer bli jätte fint när allt är klart :)

Ne som sagt dags att duscha och fixa lunch har ju inte ätit än. Haha ja juste Eco sitter i soffan och pratar med en flugo som är mellan glasen på fönstret :P

Hörs kanske sen när kommer hem från jobbet! Ha en bra dag allihopa.. Puss å Kram

Dagens:

Humör: Trött
Gjort: Vaknat precis
Planer: Städa och sen jobba
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: di.fm (euro disco)
Läser: Inget just nu
Dricker: Inget
Äter: Inget...

Bästa: redan onsdag alltså snart freeedag :D
Sämsta: hmm kommer inte på nåt nu.
Barn: Inga barn nu
Väder: Solen är framme..



 


Tisdagens dagens:

Humör: Lite seg men glad. 
Gjort: Tittat på Gossip Girl och fixat mig.
Planer: Jobba, ha hand om en prao elev som kommer idag. Plus hålla mötet!
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Alicia Keys - No one
Läser: Inte mkt
Dricker: Inget...
Äter: Inget...

Bästa: Hmm.. att jag har god pasta sallad att äta sen :P
Sämsta: Bara tisdag och flera dagar kvar till fredag (PARTY).
Barn: Inga barn nu
Väder: Molnigt



Hinner inte skriva mer idag.. måste kila till jobbet nu om jag ska hinna!!
Ha en bra dag så hörs vi sen. Puss å Kram


Måndag morgon!!

Inte ofta man känner sig utvilad på en måndag.. har varit det flera måndagar i rad nu, försej kan de bero på att jag inte festat något på en EVIGhet :P Snart blir det att åka till skärholmen innan jobbet.. Ska bli kul, alltid kul att titta i affärer ;)
Jag känner på mig att den här dagen kommer att bli bra! Hur ser eran dag ut?!

Ne nu ska jag klä på mig sen fixa det sista på håret typ spraya så det blir lite volym :P Hinner jag så slänger jag in en dagens annars får det bli sen.. Ha en toppendag allihopa!

Puss å Kram

En söndagskväll!!

Skönt att man har tvättat allt idag! Har haft en mysdag med mina katter oxå dom är så keliga idag. Mina snuttar!
Älskar söndags kvällar det är så bra på tv:n då =) Från typ fem är det bara bra på tv alla serier har repriser som man har missat att sett på veckorna. Sen är det ju ensam mamma söker :D sen söndagsfilm vid nio, hur bra som helst!!

Imorn är det måndag och då blir det att åka med Richard på en liten shopping runda till skärholmen, kommer inte bli alls mycket shopping måste tänka på pengarna. Men blir iaf ett par nya tights och ett nytt linne som jag ska ha på fredag när jag ska ut med jobbet :D

Ne åter till tv:n nu är det Gossip Girl!! Hur har ni det?!

Puss å kram

Söndag!

Och det innebär tvättstugan och storstädning.. känns som att det gör jag varje söndag! Men skönt att ha det snyggt efter en helg och fint till veckan. Men blir ju att städa på torsdag igen så det är jätte fint på fredagen när det kommer folk hit!
Snart är det dags att ta en runda till tvättstugan igen. Sen fortsätta med städandet! Måste fixa lite lunch snart oxå börjar hungra ihjäl här snart!
Juste imorn kommer våran nya chef men honom känner jag sen lång tid tillbaka så det ska bli kul :) Pappa tyckte jag skulle rita en teckning för skoj skull till honom, haha!! Men tänkte bjuda med honom på fredag när vi ska ut och käka för våran gamla chef slutar då.. Så på fredag blir det PARTY fan vad kul det ska bli :D



Nää plikten kallar!!

Puss å Kram

Hemma igen!

Efter lite latande i soffan så träffade jag Linda och vi drog upp till heron för att äta mat och titta på film blev rallybrudarna. Den var bra :) Linda fick en kick efter filmen och körde rally hem :P Hehe slalom baby slalom :D Efter vi hade varit på bion så åkte vi och möte Tobbe, Kalle och Sara vid willys och sen åkte vi vidare till Emma och Sebbe där vi snacka skit och tittade på roliga klipp och så.. dom andra drack och skulle ut men inte jag och Linda. Var mycket trevligt där, var första gången jag var i Emma och Sebbes nya lägenhet den var så fin!!


( lite snacks vi köpte va :P )

Nu är jag hemma igen och sitter framför datorn med min morgonrock, så mysigt! Ska snart gå och tvätta av mig och hoppa i säng eller om jag ska lägga mig i soffan och titta på tv men då lär jag säkert somna direkt :P
Hoppas ni har haft en bra lördag det har jag!


( Casper när vi mysade i soffan imorse )

Tack Linda för en underbar kväll!
Puss och Kram

Dagens:

Humör: Är glad nu när magvärken gått över :P
Gjort: Segat i soffan framför film
Planer: Städa lite sen fixa mig för jag och Linda ska hitta på något idag :D
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Agnes Carlsson - On and on
Läser: Inte mkt
Dricker: Inget...
Äter: Inget...

Bästa: Att jag ska träffa Linda :D
Sämsta: Att jag måste tvätta imorn bitti.
Barn: Inga barn nu
Väder: Molnigt.


Me and my darling :D

Puss å kram


Visste ni?!

Att Gina Tricot har blivit webbshop nu också, farligt!
Är stolt över mig själv att jag var inne där och tittade utan att handla :D



Ne nu är det dags för att krypa ner i soffan och dricka saft och titta på Idol som börjar snart!!
Ha en trevligt kväll.. Puss o Kram

Dagens:

Humör: Glad, är ju fredag :P
Gjort: Jobbat!
Planer: Jobba klart sen sola, städa och laga god fredags mat och mysa i soffan.
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Hasse som pratar i bakgrunden :P
Läser: Inte mkt
Dricker: Inget...
Äter: Inget...

Bästa: Att jag slutar om 2 timmar :D
Sämsta: Att jag ska jobba imorn oxå.
Barn: Inga barn nu
Väder: Uppehåll med moln och lite sol.


Glömde!!

Vet ni vad jag fick igår? Morfar gammla skrivare, han är så snäll!! Så nu kan jag skriva ut hur mycket jag vill här hemma utan att behöva gå och fråga mamma om jag får låna deras :P Sen fick jag en påse bullar av mormor, hon gör nog världens godaste bullar. Har redan ätit upp dom ;) Hehe..
Så ni märker så har jag världens bästaste mormor och morfar <3

Ne nu ska jag se ett nytt avsnitt av OTH så än kan jag inte sova, hihi!!!

Men säger god natt ändå, natti! Puss

Myspys..

Har slappat framför tvn nu under kvällen så mysigt! Har ätit en tallrik med glass och strössel, mums :P
Börjar bli trött ska tvätta av mig sen krypa ner till säng tror jag så man orkar med morgondagen. För imorgon är det FREDAG :D Men blir en lugn fredag ska ju jobba på lördag alltid bra med extra slantar!!


(Här myser jag i min morgonrock och är osminkad)

Hur har eran kväll varit?!

Vi hörs imorn, puss


En sån där lista igen :P

Vilken svordom använder du mest? Jävlar, fitta och helvete oxå.

Äger du en iPod? Japp en svart iPod nano.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 04.45 blää.
Hur många resväskor äger du? Har två stycken, en stor och en mellan.
Använder du flip-flops? Ja men bara på sommarn.

Var köper du dina matvaror ifrån? Ica Maxi..

Vilken var den senaste filmen du såg? Get smart tror jag de var :) 

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ett litet hus på landet och körkort och bil :P
Har någon någonsin kallat dig lat? Haha, eeh jaa!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Har ingen cd spelare, lyssnar genom datorn på hemmabiot.

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Just nu gillar jag låten Velvet - take my body close.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nää inget denna vecka men förra :P och om jag säger så är det ingen hemlis ju..
Vad åt du till middag senast? Pasta med köttfärsås.
Använder du huvtröjor? Japp ibland men inte så ofta längre, använder helldre koftor.
Kan du vissla? Japp men inte lika bra sen jag satte in pericing i tungan. 

Vem var den senaste som ringde dig? Mamma som sa att jag skulle gå ut så vi kunde åka till färgboden.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Kanske dom gör men inte fan bryr jag mig :P
Vilket riktnummer befinner du dig i? 08 STOCKHOLM BABY :p

Tittade du på tecknat när du var liten?  Aboslut och inte har jag slutat heller :D

Är du blyg inför det motsatta könet? Nää de tycker jag inte, jobbar med mestadels killar.

Vilken film kan du alla replikerna till?  Ingen..
När flög du senast? hmm va nog förr förra sommarn när jag och bella drog till turkiet :D

Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 stycken.
Pratar du några andra språk? Nix..

Diskar du din egen disk? Alltid.

Har du gråtit offentligt? Klart jag har.
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop.

Har du någonsin varit på Jamaica? Nej..

Har du en blogg?  Ja?

Gillar du att flyga? gillar och gillar, funkar ju ..

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor och omtänksam.

När sov du senast på golvet? Oj på fyllan kanske?
Vilken är din favorit drink? Det är sex on the beach, mumms.

Gillar du din boende-situation? Japp men vill bara måla klart och fixa klart allt.
Vilken är din mammas hemstad? Södertälje?

Din pappas hemstad? Uppsala?

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 12? haha

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nä bryr mig inte direkt.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23, shiiit va gammal :P

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Pontus på jobbet under en diskution.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Oj det vet jag inte såg väl ut som en Frida.
Gillar du senap? Ja..

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det kan alltid bli bättre.
Tycker du om att krama folk? Absolut.

Äger du en digitalkamera? Japp men den är världelös använder mobilen..

Tycker du att du är attraktiv? Aboslut, man ska tro på sig själv :P

Vad är du allergisk mot? Laktos, pollen typ

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Ingen aning!


Visste ni att jag har en tvilling?!



Haha.. visste ni de?! Aja nu vet ni iaf, hi hi!!

Puss å Kram

Dagens:

Humör: Glad men seg!
Gjort: Jobbat, varit och beställt färg till lägenheten.
Planer: Laga mat, se på tv och bara slappa.
Ser på: Dataskärmen

Lyssnar på: Afasi & Filthy - Sverigetrotters
Läser: Inte mkt
Dricker: Nothing.
Äter: Nothing.

Bästa: Det är fredag imorn :)
Sämsta: Ska jobba på lördag också!
Barn: Inga barn nu
Väder: Monigt och solen börjar gå ner!


Haha..


Dagens:

Humör: Trött men glad!! Har varit på flumhumör idag :P
Gjort: Jobbat, städat!!
Planer: Morfar kommer hit snart sen blir det att åka med mamma till ica maxi och handla lite. Sen se tv.
Ser på: Min skärm

Lyssnar på: Tv:n
Läser: Ingenting.
Dricker: Inget just!
Äter: Ingenting, har inte hunnit lagat middag än.

Bästa: Att arbetsdagen är över att jag kan slappa i soffan.
Sämsta: Att det inte var fredag idag :P
Barn: Inga barn..
Väder: Molnigt.


Black black black..

Nu har man ätit mat, tittat på sos familj och börjar bli trött. Men kan man sova nio på kvällen, känns lite för tidigt! Kanske ska man ta sig ett bad, vore skönt att värma mig i badet fryser ju om fötterna som jämt!
Juste har bytt färg på naglarna idag, har ju kört på samma färg länge nu så idag blev det svart :) Blev nöjd, kanske ska köra på det ett tag nu är ju ändå höst så nu är det bara fram med mörka färger :P

Juste har lagt in lite bildern från i helgen när jag var barnvakt åt Liam!


(Ute och gungar efter att vi har kollat på djuren vid torekällberget)


(När vi var och fikade på stan Carro och Ubbe var med då oxå)

Visst är han söt ;) Saknar dig Liam de är tomt här hemma ingen som jollrar här hemma :P

Ne dags

Take my body close!

Idag har det varit mycket på jobbet, shit va mycket information jag tagit in på bara några timmar. Bökig vissa saker är och specielt när det inte funkar som det ska! Men nu har man några förslag som man ska kolla upp om det går att fixa så kommer vi slippa en del av alla problem vi har. Skulle vara riktigt nice pga att jag har ansvaret över det.

Efter jobbet så åkte jag hem och inte gjort så mycket. Skönt att bara ta det lungt, har kollat tv och ett nytt avsnitt av OTH :D Så nu ska jag fixa käk innan det börjar bra program på tv. Vad ska ni se för skoj?! Här blir det sos familj, desperate housewives (redan sätt) . . Sen somna skapligt så man inte försover sig skulle inte se bra ut alls, hehe!

Fick fina komentarer över mitt hår idag, är ju mörk nu =) Är nöjd själv faktist, se hur länge man kommer ha så här tills man tröttat. Är en sån som tröttnar fort på sånna saker om ni inte redan märkt det, haha!

Hörs kanske sen nu skricker magen efter maaat. Puss å Kram


JÄVLA SKIIIIIIIT OXÅ!!

Ja de var mitt första ord när jag vaknade idag.. fan oxå!! JA jag försöv mig, tusan oxå! Börjar ju 6.18 och vaknade vi sju och hade typ 8 missade samtal och 2 sms. Illa hur kunde jag inte vakna?! Nu är jag iaf klar och ska springa till jobbet, kommer lagom till frukost rasten.. Tur att jag inte missade den för nu skricker mig mage! Hörs efter jobbet..

Puss å Kram

Skönt!

Mamma var här för en lite stund sen och tog ur mitt löshår, så skönt känns det nu! Fast det var inge jobbigt att ha löshår den här gången, men det är alltid skönare att ha sitt egna hår :P Så nu sitter jag med en färgning i håret blir mörkblond för det var det jag hade hemma, sen får jag se om jag köper och gör ljusa slingor eller om jag köper mörkbrunt och kör vet inte än! Ska fundera.. Skulle vara fint och ha mörk som Linn har, det är så fint och vi har ju nästan samma frilla oxå.


(bild tagen från google.se. Detta är Linn)

Är något längre men det är knappt, vad tycker ni om hennes hårfärg skulle det passa mig?! Har ju haft liknande förut :)
Ne kankse blir det, hmmm svårt :P

Vad har ni gör er?! Jag lagar mat nu, blir soppa och mackor..

Puss å Kram

Funkade inte så bra idag inte!

Shit va jag var trött när klockan ringde tio i fem imorse, puh hade lust att sjukanmäla mig så himla trött var. Men det har man inte råd med! Vaknade till efter frukosten vid åtta så det var lungt, men fick så attans ont i magen var nog laktos i brödet och sen hade jag smör och ost på kankse inte det bästa och så tog jag ingen tablett heller men imorn blir det mackor hemmifrån då vet man iaf vad det innehåller. Men det gick över efter ett tag så de va skönt! Blev ingen träning idag, var så trött imorse att jag glömde träningskläder sen orkade jag inte gå hem för att hämta kläder och sen dra till gymmet. Så ringde mamma så hon kommer hit och plockar ut mitt löshår, orkar inte ha det längre. Så efter hon tagit ur det blir det att färga håret. Behövs har utväxt nu sen har man tröttnat på sin hårfärg. Blir nog att slänga i några slingor nästa vecka så man det ser lite roligt ut med tanke på att det är kort nu.. eller inte så värst kort, slutar precis ovanför tuttarna :P



Efter jobbet så hade jag lust att sova men gav mig fan i att hålla mig vaken så kan man somna skapligt ikväll istället. Så jag började städa här hemma för det var lite stökigt efter Carro och Liam varit här. Så nu ska jag nog fixa lite käk innan mamma kommer, har knappt ätit idag typ bara mackan imorse. Skärpning nu! hehe..

Ne dags att se vad som finns i frysen.. Hörs kanske sen! Puss å Kram

Vad sägs som att börja ett nytt liv?!

Har ni några bra tips på att gå ner i vikt? Har iaf varit hemma två helger nu alltså inge alkohol och party, känns riktigt skönt! Har faktist börjat tröttna på att gå ut på krogen hela tiden. Så helgen som kommer blir oxå hemma helg, så skööönt!

Imorn efter jobbet blir det träning, ska till gymmet igen efter två lata månader. Imorn blir det bara att träna kondition och bränna fett det som behövs nu känner jag. Och sen blir det sluta äta allt onyttigt ska försöka ta en frukt när godis suget kommer.

Nu ska jag ge mig fan på att ge järnet med träningen och sluta äta allt onyttigt man ätit ett bra tag nu!! Hur gör ni för att gå ner lätt i vikt?!

Puss å Kram

Va tyst det är..

Ja det kan man lugnt säga. Från att ha haft full fart här hemma i helgen så kan ni tänka er vad tyst det är nu när dom åkte. Saknar redan lillplutten. Efter att vi hade ätit gröt i morse så somnade vi om, skönt! Sen vaknade vi efter en timme då gick vi upp och tog det lugnt, sen kastade Ubbe sten på fönstret för han skulle se om vi var vakna så då tog jag med mig Liam ut på promenad med Ubbe. Så Carro fick lite lugn och ro! Vi gick upp till torekällberget och tittade på djuren dom hade kosor, grisar, får, kaniner bla, se på vägen hem gick vi förbi en lekpark där vi gungade. Det gillade Liam han njöt :P Då passade vi på att ringa videosamtal till mamma så hon fick se Liam som gungade. Han fattade inte att mormor var på skärmen men han hörde henne prata så han blev glad :D

Sen dom åkte har jag tittat på film, ätit och bara softat i soffan. Nu blir det att städa lite och dammsuga efter all skit som följt med barnvagnen in. Sen ikväll blir det att se ensam mamma sökes!

Puss å kram

God morgon gott folk..

Har ni sovit gott, det har jag !! Liam har varit hur snäll som helst inatt och nu med. Vi har precis ätit grött och nu sitter han här i mitt knä. Carro ligger och sover så gott =) Ne nu får vi se vad vi hittar på kankse somnar om som igår, hehe!

Vad har ni för er idag? puss å kram

Läggdags!

Fan asså att mina ena favis från stjärnor på is åkte hem. Gillar Josefin hon e så cool på nåt sätt :) Snygg rosa "strumpa" hon hade på sig idag :P Men nu håller jag på Marcus från Idol. Vem hejar ni på?!





Nu har jag tittat på extra extra som alltid är lika kul, hehe! Men nu blir det att gå och sova så man orkar med morgon dagen oxå. Ska krypa ner hos lillprutten nu, han e ju bara så sööööt!

God natt på er.. puss o kram


Wiiiee..

Fy fan va jag e bra :P Nu sover han som en stock gick ju hur bra som helst. När Carro gick så blev han ledsen och började skricka så jag försökte få tyst på honom men det var rättare sagt men omöjligt. Så vi gick upp och då blev han tyst direkt , så jag gick runt och sjöng för honom så såg jag att han höll på att somna så vi gick och la oss igen så då la han sig på sidan och tittade lite på mig och tog mig lite i ansiktet och sen blundade han så somnade han direkt. Så gullig e han, så nu ska jag titta på stjärnor på is och äta godis :)

Imorn när Liam vaknat blir det att gå upp och äta gröt sen ut och ta en promenad och gunga för det gillar han tydligen så mycket så Carro får sova ut. Det är så mysigt att ha honom här för han är så go. Så lätt att ha oxå.
Han är så fin när han ligger och sover där i min säng med sin napp i munnen :P


Nu har jag min gullplutt Eco i knät nu passar han på när ingen Liam skricket och härjar här hemme :P Hehe..

Ne nu blir de tv tittande innan man oxå somnar, hehe!

Puss å Kram

Höstpromenad!

Nu kom vi nyss hem från en promenad ner till våran stora stad här i södertälje =)
Ubbe följe med mig, sis och Liam ner. Va mycket trevligt! Så nu passar jag på att blogga medans Liam badar med sin Mamma. För sen ska vi på middag hos mormor och morfar innan Carro ska iväg på Malins 25års fest!
Ne nu ska jag passa på att plocka undan lite här sen diska efter frukosten innan Liam har badat klart.

Vad har ni för er idag?
Hörs sen när Liam somnat, puss å kram


Wiiiiee HEEELG!!

Yes nu är det helg, som jag längtat :D

Kom nyss hem från jobbet och har hunnit byta om nu väntar jag bara på att Sis ska ringa så ska vi till maxi och handla hem lite frukost och mat till ikväll, kanske blir det lite chips :P

Hur har eran dag varit? Vad ska ni göra ikväll?
Här blir det att slappa hemma och mysa med Liam och sis, kanske se idol se vad sis röstar på :P

Hörs kanske sen annars imorn.. puss å kram

God morgon gott folk!

Idag är det FREDAG och jag jobbar bara i dryga fyra timmar idag, wiiie :D
Niiice säger jag bara :P Ne nu måste jag fixa mig och sen gå över till mamma för att hämta påsar och ett extra täcke då mina ligger på tork för Casper var dum häromdagen och kissade i sängen, fyyy på honom! Sen måste jag till källarn oxå för att hämta upp extra madrassen så Sis har någonstans att sova på.. Ne har en del att göra innan jag ska pysa till jobbet börjar ju halv ett idag.

Hörs senare... puss åh kram

Skönt!!

Kom nyss ut från duschen.. så skönt att duscha av sig all skit från jobbet! Skrubbade hela kroppen, och nu har jag målat naglarna oxå :P när de har torkar blir det b.u.s lite sen är man helg fixat!! Imorn jobbar jag kort dag ska gå hem tidigare, kommer bli as skönt :D Idag har vi jobbat skit bra, har kört 98:a bit och vi ska köra 65 bit så vi körde mer än vi behövde. Wiie!! Niiiice kan man säga :P Ne nu ska jag fixa det sista sen läggdags..

Natti allesammans.. hörs imorn!

Puss å kram

Torsdag!!

Fan va skönt nu är man klar men städandet och jag har hunnit lagat mat och ätit lunch samt sätt på våra bästa år :D Så nu är det bara att göra sig iordning för jobbet, skönt med torsdag! Sen imorn är de FREDAG och helg igen, wiie!

Ne nu hinner jag inte skriva mer ska fixa en sak innan jag ska dra men vi hörs efter jobbet.. Tjohej!!


God förmiddag eller vad de nu e :P

Vad har ni för er?! Jag städar för fullt. Har precis vikit tvätt och diskat nu blir det att damma och dammsuga sen måste jag laga lunch innan jobbet så man klarar sig tills det är matrast vid 18.40 ikväll. Skit sen middag tycker jag för vi börjar ju redan 14.30! Gårdagens arbetsdag gick fort vi stod stilla första fyra timmarna pga material brist sen så köttade vi på utavhelvete :D haha !! Idag får jag vet om jag får gå tidigare på fredag för sis och Liam kommer hit. Tror inte de ska vara några problem! Asså vet ni det kliar i mina fingrar vill bara handla massa nya kläder har sätt så fina kläder men nej nej det går inte, suck. Blää, hehe!

Ne nu ska jag fortsätta med mitt städande, undra vad det blir för lunch idag kanske makaroner och köttbullar. Hmm det skulle försej vara väldigt gott, enkelt och gott!



Hörs kanske innan jobbet om jag hinner annars hörs vi ikväll.. Puss åh Kram

Björn Gustavsson =)

Haha asså shit va jag garvade.. kolla in det här:



Ne nu ska jag sova är grymt trött, sorry för dåligt uppdatering idag men har haft fullt upp! Hörs imorn god natt, puss å kram

One tree hill!!!

Visst är han så söt när han dansar här?!



Puss å kram

För sooooolen skiner idag, oboy!

Vi kör en sån här dagens idag igen ;)

Humör: Lite halv seg.
Gjort: Sprungit ner till tvättstugan och satt på två maskiner.
Planer: Tvätta och ta en lååååång härlig dusch, hihi.
Ser på: Datorn :P
Lyssnar på: Tv:n i bakgrunden.
Läser: Ingenting just nu.
Dricker: Lättdryck med smak av fläder. 

Äter: Inget än, blir snart frulle. Rostade mackor och te!

Bästa: Shit är det redan ONSDAG!!
Sämsta: Att jag vill vara ledig och njuta av fina vädret med Linda. 
Barn: Inga barn här.
Väder: SOOOOOOOOL!!

Så där ja då va de skrivet, haha!

Ska få i mig frukost sen ta min låååånga dusch innan det är dags att gå ner till tvättstugan igen.
Hörs innan det är dags att dra till jobbet, puss kram


Dagens..

.. Här kommer en "vanlig" dagens :P



Tights från Gina tricot,
Vit linne från Gina tricot,
Senapsgult farfarströja från Hm,
Duntofflor är pressent.


Haha flumbild var bara tvungen att lägga upp den :P

Min dag hittils har varit bra. Har lagat lunch som blev fiskpinnar och potatismos. Sen har jag varit ute med min minsting han var lite skraj aldrig varit ute förr sen blev det att gå in och värma oss så då badade jag båda katterna så nu luktar dom gott och är jätte fina :P Eco gillade att bli badad men Casper var lite rädd första gången jag badade honom helt. Nu gossar dom i soffan i filten och tvättar varandra :)

Ne nu har man byt om till arbetskläder och ska bege sig till arbetet om tjugo min, hoppas det går fort idag!

Hörs ikväll, ciao

God morgon på er!

Kör en dagens som många andra oxå brukar köra ;)

Humör: Rätt så pigg.
Gjort: Kollat igenom alla min favo bloggar sen tittat lite tv.
Planer: Fixa lite här hemma, laga lunch sen åka till jobbet.
Ser på: Datorn :P
Lyssnar på: Ne-Yo - Miss Independent
Läser: Ingenting just nu. Blir snart tidningen till frukost.
Dricker: Ingenting.

Äter: Inget än, blir snart frulle. Rostade mackor och te!

Bästa: Känner att veckan kommer gå fort :)
Sämsta: Att jag vill sola :P haha får sola om några veckor pga tatueringen! 
Barn: Inga barn här.
Väder: Massa moln och dissigt, ser kallt ut.

Nu blir det frulle och göra mig iordning! Hörs senare.

Ciao bella!!


Ett måste i vinter!


Är nog denna varma mössa, ser den inte mysig ut?

Nä dags att sova, natti! Sov gott alla fina läsare.

Äntligen..

.. är måndagen avklarad! Har gått bra på jobbet, tiden har gått ovanligt fort idag för att vara en måndag. Hoppas på att hela veckan går lika fort. Juste på rasten idag när vi skulle gå och käka så såg jag morfar som hade spelning i "fina" restaurangen, kul att se honom :) Hoppas man ser honom flera gånger där!

Ne nu ska jag göra lite kvällmackor och te är så hungrig åt knappt någon mat till middag var inge hungrig då.
Vi hörs imorn, god natt på er!



Puss å Kram

Vill ha!





Är dom inte grymma?! Här släkten har ni något jag önskar mig i julklapp eller i födelsedagspressent :P

Tjoho..

Uppdatering från jobbet!

Går fint fint idag :D Hur har ni det där hemma?
Inte många timmar kvar tills man får gå hem, längtar!

Hörs då.. Tjohejsan!

Det funkar =)

Så här har ni några dagens outfiter under helgen.


(Haha hittade brillorna i Lindas bil idag)


(Lördagens outfit)


(söndagen outfit)

Hade svarta tights, svart kofta och ett linne byte bara färg på linnerna allt var från gina tricot.


(Eco medans jag byter om, gillar att titta vad jag gör)

Nu måste jag kila till jobbet. Har haft en mcyket trevlig förmiddag med Linda. Vi har fikat och gått en promenad med hennes hundar runt scania sjön. Ne nu måste jag springa så jag hinner i tid! Vi hörs inatt eller imorn.

Ha en bra måndags eftermiddag.

Puss å Kram

Varför går det inte?!

God morgon på er allisammans..

Hela helgen har jag försökt att föra över mina nya bilder jag tagit till datorn men det går inte :(
Har tagit dagens outfit hela helgen men kan inte få in dom i datorn, jag blir så arg! Ska göra ett nytt försök när jag har fixat klart mig så tar jag ett kort på dagens outfit :) Så nu ska jag fortsätta att fixa håret. Hör om ett tag så får vi hoppas på det bästa då.. hihi!

Puss å Kram

Höst kväll!

Vad gör ni denna höst kväll? Här hos mig så hör man regnet slår mot fönsterna.
Lite mysigt tycker jag, tycker inte ni det? Tog ett varmt bad försut, riktigt skönt och avkopplande. Sen blev det rostade mackor och te och efter det blev det paj som vart kvar från igår, riktigt mumsigt! Nu tänkte jag sätta på en film och krypa ner i soffan. Har riktig myfaktor här hemma nu, har tänkt ljus i alla rum!
Älskar ljus och ett plus tecken är när det doftar vanilj om dom :P Ne nu ska jag krypa ner i soffan och gosa med mina snuttar som ligger och väntar på mig! Utan mina snuttar hade det varit väldigt tomt här hemma.

 
(Mina snuttar Casper och Eco)

Ne säger god natt nu oxå kommer inte orka blogga sen om jag känner mig rätt :P

God natt, puss och kram

Vinter skor!

Vad ska ni ha på fötterna i vinter?!
Jag tänka köpa ett par riktigt varma, det passar mig så bra som ALLTID fryser om fötterna.
Hittade ett par söta från dinsko som dock var JÄTTE populärna för två vintrar sen. Men det skiter jag i plus att dom verkar komma tillbaka i år.



Passar bra att ha dom att vandla med till jobbet sex på morgonen.
Skorna finns i tre olika färger svart, beige och rosa och priset för dom är 299kr om jag inte minns fel. Dom blir mina när lönen är här :P

Så ung men så bra

Ni lär ju ha sätt på idol i år, och då lär ni inte ha missat att se den unge Johan Palm 16år.



Är han inte grym?! Jag diggar han som faen, min favorit i år.

I brist på annat!

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: 
Alla petar väl i näsan? Hur ska dom annars ut dom där kråkorna :P 
Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla: Alla gnäller väl ibland?
Skrika: haha, eh joo händer väl.
Sova: Eh jaa, jag älskar att sova.
Ha ångest: Det änder, alla har väl ångest ibland. Brukar lätt komma ångest efter en ute kväll när man bränt allt för mycket pengar.
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej.
Vilja dö: Nepp.
Drömma mardrömmar: Ja, det händer.
Drömma sexdrömmar: Haha, händer väl nån gång :P
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Jag behöver inte försöka, haha! Får ofta komentar om att jag är lite störd och annorlunda :P
Klä dig i svart: hehe, händer rätt ofta.
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Nej.
Röka: Nej
Ha sex: Självklart.
Ljuga: Nä jag är väldigt rak och ärlig. Men en vit lögn har väl kommit nån gång. 
Hata folk: Hata är ett starkt ord men finns ju folk man ogillar.
Lita på folk: Ja det gör jag men dock är dom få. 

VEM:
Saknar du:
De ni ;)
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Casper (minsta katten)
Vill du slå: Haha, ingen.
Kysste dig sist: Det får bli en hemlis :P
Vill du kittla: Haha . . någon som är riktigt kittlig.
Kramade du sist: Lille casper när han kom och strök sig runt benet nyss.
Vill du prata med: Ja du min mamma som jag ska till snart :P
Skrek du på sist: Jocke på jobbet, en konstig prick det där!
Vill du vara som: Mig själv.
Sårade dig sist: En på jobbet.
Vill du bli galet full med: Haha, Linda för vi har alltid så kul ihop!
Gjorde dig riktigt glad senast: Anders som kom och borra upp min hylla :)
Fick du sms från senast: Linda, min bästis.
Ringde dig senast: Mamma, men Ubbe svarade :P
Är snyggast på jorden: Hmm, får jag säga Lucas i One tree hill ;)

HAR DU:
För många vänner:
Man kan aldrig ha för många vänner. Vänner är bäst!
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: Haha i huvudet kanske :D
Färgat håret: Om jag har, typ en gång i månaden.
Brutit några ben: Nej men brutit lillfingret när jag spelade basket.
Några piercings: Tungan och naveln
Egen dator: Självklart.
Bra självförtroende: Duger väl :P
Kysst någon: Haha om jag har, älskar att kyssas.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nix inte idag.
Bjudit ut någon: Klart man har :D
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Jo det har jag, aldrig roligt att dumpa någon.
Stulit någonting: Nepp.
Lämnat landet: Bara när jag varit på semester
Tuttat eld på nått: Nej inte riktigt
Gjort något olagligt: Hmm, ska fundera. Inte vad jag kommer på nu :P

HUR:
Går du: Oftast på fötterna :D
Svarar du i telefonen: a hej, eller tjeeenare fan.
Fördriver du tiden: Tv typ.
Mycket pengar har du: Så jag klarar mig.
Tjänar du pengar: Genom mitt arbete.
Ofta diskar du: Alltid efter jag ätit och lagat mat.
Ofta städar du: Ja du lite små plock var och varannan dag sen storstädning på torsdag/fredag tills helgen kommer.
Många stör du dig på: Inte så många
Ofta träffar du din familj: Så mycket jag kan.

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag är redan något :P
På gud: Nej tyvärr
På rymdvarelser: Nej
Att folk tycker om dig: Ja då det vet jag. 
På ett liv efter detta: Vet inte, funderat på det ett par gånger.
Att fiskar kan tänka: haha det kan dom säkert.
Att du kommer leva länge: Ja absolut, eller jag hoppas det iaf :D

Haha nu fick jag tiden att gå lite.. Nu ska jag vara duktig med att gå att kasta kartonger sen över till mamma och en sväng till affären och köpa kanelbullar fick inga igår så måste bli idag var ju kanelbullens dag igår!

Vad har ni för er?!



( en as gammal bild på mig :P )

Dagens vill ha...


Kommer från Ellos och kostar 399kr.

Om jag fick välja vad jag ville ha idag så är det dom här skorna så grymt snygga!

Morsning korsning!

Då var det redan söndag, va helgen går fort! Igår var jag iväg med Anders på en liten tripp till Ikea och skärholmen. Sen på kvällen lagade vi mat och jag bakade paj, mums vad gott det blev :) Tur att det finns kvar av den så kan man äta det idag med :P Tittade på filmen mamma mia igår, den var bra. Idag vet jag inte vad som händer, nu blir det iaf att slöa framför tv:n ett tag. Kanske se någon film regnar ju ute, det vill man iaf inte ut i. Blä vill ha fint väder som igår då var de fint.

Ne nu ska jag inte sitta här och snacka en massa goja, hörs senare!

Puss å Kram

Qui vivra verra...

Då var det lördag och jag är uppe med tuppen, vaknade vid åtta. Skönt att vakna tidigt och ändå känns sig så utvilad, inte lik mig. Antingen är jag rå bakis eller så sover jag till tolv och fortfarande trött när man vaknar.
Idag blir det att åka på en shopping runda med Anders, blir skärholmen och Ikea. Sen blir det film ikväll känner för att se en av mina skräckisar som jag har hemma :P
Ne nu ska jag äta frukost och sen fixa mig så vi kommer iväg PRICK 10.00, haha!




Ha en bra lördag så hörs vi senare.
Puss å Kram

Härlig fredag!

Emma åkte precis, vi har haft våran One tree hill kväll. Vilken bra serie alltså, går inte att sluta titta!
Är helt slut idag men det är man ofta på fredagar, älskar nog fredagar dom är så mysiga. Man vet att man får sova ut imorn och att man kan göra något roligt och inte tänka på att man ska upp tidigt på söndag.
Tänkte hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen, kommer nog somna direkt är rätt trött! Finns ju en dag imorn oxå :D

God natt på er gott folk, hoppas eran fredag var/är bra. Puss å Kram


Ville bara säga..

nu är det HELG och lång helg oxå :) börjar inte förens 14.36 på måndag, wiie!!

Ne dags att ta en dusch sen äta något och ringa Emma för vi ska ta en runda på stan sen hem hit och se OTH. Linda kanske skulle komma oxå men vi skulle höras sen om det, vi hinner ju aldrig ses :(



Med denna bild säger jag, Ha en super bra helg det ska jag ha :D

Hörs sen. Puss o kram

God natt!



Med denna bild säger jag gott natt alla läsare! Ser fram emot min nybäddade säng med två gosiga katter i :P
Natti, puss å kram

Minns ni?!



Det gör jag, känns som igår :P

Har ni provat?



(finns att köpa på eleven.se för 24kr)



Någon som har provat?! Verkar ju hur smart som helst :D

Puss å Kram

Coolersh!



Vad tycker ni om denna outfit?! Hiss eller diss?

Jag sten digger den, skulle jag se dessa byxor i affären hade jag lungt köpt dom. As coola :D
Bara jag som tycker de?

Nu är naglarna målade, nu blir det lite magträning och sen smörja in med b.u.s!

Pusss o kram

Yeah!!

Jahada då var torsdagen arbete avklarat. Skönt, och imorn är det bara halv dag :) Sen är det HELG!! Wiiie..
Min dag har varit hur bra som helst, allt har rullat på fint! Förutom att en på jobbet gick fri spel och började skricka saker (något stolt fel i huvudet kanske) för ingenting. Snacka om att skämma ut sig själv! Jaja jag tänker iaf inte prata med den människan innan men för en ursäkt. Man kan inte bete sig hur som helst!
Efter jobbet blev det att kila hemmåt. Har hunnit städat lite lätt, lagat mat och nu sitter jag här och tänkte kolla igenom internet lite sen måla mina naglar som jag har tänkt göra varje dag, haha! Men nu måste jag vill ju ha fina naglar till helgen. Ska nog se dom två serie premiärerna på femman idag 20.00 SOS Gute och 21.00 Fringe, undra om dom är bra. Hoppas det iaf, kanske blir det fruktsallad och glass till det :P Vore grymt gott iaf!

Dags för lite målning på naglarna, hihi! Tjoo hej.

Rubrik lös

Dagen har gått så fort idag fast jag har jobbat över i tre timmar. Var uppe på labbet och såg hur det gick till när dom provkörde det vi bygger, intressant kan man säga :P Så nu är man trött, blev promenad hem va skönt fast det blev pizza till middag mindre bra men är man slö och inte orkar laga så kan de gå så. Haha! Ne nu ska jag lägga mig i ett bad och koppla av har lite smått huvudvärk.

Vi kankse hörs sen gott folk, pussokram