Min underbara mor!

Denna låt är till min mamma, jag älskar dig. <3



Visst är den fin? Lika fin som min mamma ;)

Time after time..

Hur bearbetar ni svåra stunder i era liv?! Har följt en blogg under en tid om en ung tjej som drabades av cancer och försökte bli frisk från den men hon orkade inte stå ut längre, hennes kropp sa ifrån så hon lämnade oss för drygt två veckor sen. Och nu kan man följa hennes pojkvän och hennes mamma hur dom bearbetar deras sorg i deras bloggar. Och när jag läser detta så får det mig att tänka på våran kära Sussie som lämnade oss på midsommar pga att hon inte orkade kämpa längre mot sin cancer. Men hon har varit så STARK när hon fanns med oss, vi alla är så stolta över hur pass länge hon orkade. Hon stod min familj väldigt nära och har funnits i mitt liv sen jag var liten. Kommer sakna dig extra mycket på en speciell dag för jag vet hur mycket du gillade den dagen, och det är midsommar. Vi har haft så fina midsommar firanden med dig och det kommer vi sakna, men vi saknar dig varje dag! Jag kan inte förstå hur saknaden din familj har det men jag vet att dom är lika starka som du var. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan, saknar dig <3 Du var så fin!


Älskar denna låt den är bara så fin..


Den här är så fina och underbara att lyssna på när man känner sig ledsen!

R.I.P Sussie hoppas du har det bra i nangijala <3

På shopping humör!



Det ända som fattas för att få dom här fina sakerna är pengar, ellt att man fyller år men typist att man inte fyller förens typ typ åtta månader. Blä! haha!

Dags för att äta och sen göra ansiktsmask och unna mig fotbad, blev inge solande förut orkade inte röra på påkarna :P

Puss å Kram

En miss, sorry :P

Vet ni jag har ju glömt att visa er bilder från Pers 30års fest, kommer lite bilder nu.

  
 
  
(alla bilder är klickbara)

Så där va några av dom jag hade!


Dags för middag, hörs om ett tag. Pussåkram
   

Hiss eller diss?!



Vad tycker ni om trasiga jeans och kavaj/jackan? Hiss eller diss?!
Åh vad tycker ni om Victorias skor utan klack för 22 000kr, hiss eller diss?!

Jag tycker bild ett är hiss, riktig cool outfit! Men bild två är en STOR DISS, vad fan har hon på sig! Katastrof :P

Dags för en vilostund, tjooo.

Shit asså :P

Vad tiden har rusat iväg idag. Kändes som om jag precis satt och hade lunch på jobbet, men icke nu är man hemma efter en avklarad dagen på jobbet. Så nu är man slut som vanligt, hihi! Vad ska man göra idag då? Funderar på att vila en liten stund sen ta en promenad ner till dalgatan fram och tillbaka och se om det finns några lediga solarium så kanske man hoppar in i ett av dom en stund :P Igentligen är det lite för tidigt för tatueringen men tror inte de gör så mycket, har solat förut bara par veckor efteråt. Blir ju ingen lång solning bara en liten snabbis! Eller så struntar jag i promenixen och bara slappar, något som jag behöver göra. Ett bad och ha lite home spa kankse :) peela kroppen, ansiktsmask, fixa naglarna och fotbad låter lite mysigare :P Vill bara uppmana er om att jag har så sjukt ont i ryggen och nacken idag, hehe så nu vet ni de!

Ciao bella!!


Rubriken innan..

haha låter som om jag sitter på toa och har gjort nummer två och vill att någon ska torka.. FÄRDIG!! Hahaha!

Nä god natt på er alla söta läsare :P

Pussåkram

Fääärdig!

Vad tycker ni om min nya design?! Jag är nöjd, kände för att ha svart vitt nu.
Kanske för att hösten kom eller vad vet jag, fick bara den lusten att göra om :P

Blä vad allt känns skit nu. Vill att det ska hända något i mitt liv! Men vad? Kanske träffa någon, resa, fixa hemmet. Nä nåt iallafall! Ursch, kan man få sova bort denna höst?!



Kanske bordesmörja in kroppen så man får lite färg sen sova, börjar ju strax efter sex imorn bitti! Blä!!!

God natt på er. Puss åh Kram

Ännu en länk =)

Klicka in här och bli medlemma, de e gratis :D Så hjälper ni även mig att få poäng ;)


Hjälp mig :P

Om ni besöker denna länk och sen går med där så hjälper ni mig att samla poäng. Allt är gratis :D Snälla hjälp mig ;)

I wish..


i was like her :P

Nä men ärligt är hon inte läcker?! Jag tycker hon är grymt snygg.
Nä om man kankse ska ändra sin design på bloggen blev sugen på förändring ;) kanske blir det ny design tills imorn eller om jag gör det imorn får se vad jag hinner, ska se Färjan som börjar snart på femman.

Puss å Kram

Come closer..

Måndag igen, kan det inte vara lördag eller söndag idag :D Vill kunna sova ut! Är så trött. Idag på jobbet har det varit bra, tiden gick fort och vi köttade som faen idag.Gjorde 81 bits fast vi igentligen ska köra 36 bitar så vi rockade fett :P
När jag kom hem så la jag mig på soffan och somnade, var så grymt trött. Behövde det kändes de som, hoppas bara man kan somna ikväll men de tror jag hehe! Just nu bättrar jag på min engelska pratar med någon från turkiet på msn, haha och det går inte så bra :D Vet ni vad jag saknar, att ha vanliga kläder på mig på dagarna. Inge kul att alltid vara ostylad och ha arbetskläder på sig. Ibland känner man sig för att fixa håret, ha en mysig kofta och ett par mysiga tights och ett bar sköna stövlar. Men nej då ska man sätta på sig oljiga arbetsbyxor och en ful Scania tröja och stålhetta skor, inte så glamouröst arbetsliv direkt. Ibland är det skönt med man saknar sina EGNA kläder! Får väl jobba upp mig så man blir en kontors gumma istället :P Haha!

Ne nu väntar badet sen käk och ett nytt program som börjar idag, FÄRJAN! Tror ni de e bra?! Jag hoppas de. Kanske måla sina naglar idag så man blir lite fin imorn, hehe! Hörs kankse senare.

Puss å Kram

Riktigt seg blev jag nu!

Sorry hann aldrig uppdatera en gång till igår. Carro, Per och Liam kom hit innan vi skulle på festen, dom kom mitt i mitt hårfixande haha så det blev inte allt för fint igår :P Nä skoja. När vi var klara gick vi över till mamma där vi lämnade Liam så körde Ubbe ut oss till festen. När vi kom dit var det mycket folk, inte allt för många som vi kände men vissa kända ansikten såg man. Blev jätte god mat sen efter maten blev de Live band och dans mycket trevligt. Vid halv ett tog vi taxi in till stan då vi gick ut på Olearys. Sen efter Olles blev det hemgång, va en mycket trevlig kväll igår. :D Så idag är man seg. När jag vaknade imorse så drog jag över till Mamma och lekte med Liam, sen när Carro och Per hade vaknat blev de bakis pizza. Haha! Gott var det. Sen drog jag hem och skulle se klart på Vem kan slå Filip och Fredrik men jag somnade så nu vet jag ändå inte hur det gick, men ska kolla på internet hur det slutade. Haha! Så jag vaknade för en stund sen och nu sitter här och funderar på vad man ska äta. Blev så sugen på att göra egna chokladbollar :D Men får se om jag orkar gå till affären och köpa ingridienser.

Ne nu ska jag få i mig något i magen.

Puss å Kram


Tvättstuga och städdag!

Idag är det lördag och det är hur skönt som helst. Älskar verkligen helgerna, eller vem gör inte det? hehe.. Igår fick jag ett mess av min syster som frågade om jag ville vara barnvakt den 11 oktober åt lilla Liam och självklart vill jag det, jag blev så glad när hon frågade. Det kommer blir så kul och vi kommer ha det så mysigt! Hoppas bara att han är på bra humör den dagen annars kommer det vara en trött moster dagen efter :P Men det är han värd <3.
Idag har jag min städdag och då är det storstädning med tvättsuga passar bra att ha båda skit grejerna på samma dag. Alltså två flugor i en smäll :P
Dags att dunka lite Dj Tiesto, och för er som inte redan vet så kommer han hit till stockholm i november. Men köp inte upp alla biljetter så dom är slut när vi ska köpa :P Haha..

Hörs senare. Puss å Kram

Lååång dag!

Nu är man hemma, så skönt. Jobb dagen gick fort, inte lika seg som alla andra dagar den här veckan. Efter jobber så gick jag bara hem och byte om sen direkt till moster där mamma, mormor och mormors sysling var och sen mina kusiner så vi har umgåts. Moster hade fått det så fint hemma, kommer bli finare när hon fått iordning allt nu är det lite huller om buller för det blev klart med all tapetseringen idag. Nu väntar jag bara på att min lägenhet ska bli ommålad, så man kan börja mysa till det här hemma. Har ingen myskänsla alls. Vill inreda till hösten så man kan ligga hemma i soffan under filtar och bara mysa med massa ljus och varma färger.


         (till sovrummet kanske? vad tycks?)

Nu tänkte jag se film och äta popcorn och mysa med katterna som har varit ensamma hela dagen!
Ha en mysig kväll, puss o kram

God morgon gott folk!

ÄNTLIGEN FREDAG!! Som jag har längtat :D Om en timme blir det att bege sig till jobbet igen och jobba sista dagen för den här veckan, slutar vid halv sju så är rätt skönt! Efter det ska jag kolla vad mamma har för sig kanske tar en sväng till moster med mamma för att se hur fint moster har fått det hemma. Hon har tapetserat om hela hemmet :) Det kommer nog bli skit snyggt tror jag. Sen blir det att städa undan här hemma så det är fint tills imorn, alltid skönt att ha det nystädat till helgen. Tycker inte ni de? Blir även att b.u.s.a mig och måla naglarna ska ju på fest imorn, 40års fest i Enhörna! Är pappas sambo som fyller sen hennes kompis som fyller så dom har slagit ihop så det blir en brak fest :P Men jag ska dock ta det lungt som jag nämt tidigare :D

Ne nu måste jag börja fixa mig kan ju inte gå till jobbet med morgon frillan och påsar under ögonen, haha!!

Hörs senare. Puss å Kram

Med denna säger jag:

God natt folket!
 

Sov så gott så hörs vi imorn!

Puss å kram

Home sweet home!

Snart får man gå hem ska bli så nice :D Då blir det soppa och knäckebröd är as hungrig, och kanske en film eller bara se komedi serier på tv. Tror det går två och en halv män, den serien är så rolig!



Puss å kram

På jobbet!

Blä för att jobba.. veckodagarna är så otroligt tråkiga! Man gör fan ingenting. Alla vänner jobbar när jag är ledig och jagjobbar när dom är lediga, hur kul är det? Man gör ingenting, blä! Men nästa vecka så kan man hitta på något med sånna som jobbar dag då jag jobbar oxå jobbar dag. Fan va sköönt med fredag imorn, då blir det städa efter jobbet och sen blir det mys framför tv:n och njuta av helgen och ladda inför Ann-sofies fest =) Men jag ska hålla mig stadig då för jag vill upp tidigt på söndag för att leka med världens sötaste kille Liam <3.



Nu står vi still på jobbet igen, skit tråkigt! Men vi ska snart börja köra men det blir nog bara produktion i nån timme sen står vi nog igen. Blir även att lyssna på hockeyn sen vid sju, hoppas dom vinner! Kom igen nu SSK..

Hörs sen.. Puss å kram

<3

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Finns ingen som dig!


Hårfärg?!

Ja du jag och hårfärg går aldrig ihop. Haha jag byter nog färg var och varannan vecka känns det som. Vet ju aldrig vilken jag vill ha, ena veckan brun andra veckan blond. Nu har jag brunt och långt hår. Funderar på att ta ur håret efter helgen och sen färga håret istället. Men vet inte om man ska bli blond eller om man ska ha kvar sin bruna färg och bara färga utväxten. Vad tycker ni?


( Från förra sommarn, visst var man brun :P )

Puss puss

Snart jobb igen!

Igår var värsta dagen på länge på jobbet. Vi stod stilla från sex till elva och vi gjorde inte ett piss och det som suger mest var att vi inte fick kompa och dra hem, suck! Så idag kommer vi oxå kanske stå och fan om man inte får kompa hem idag då vet jag inte vart jag ska ta vägen, är så tråkigt att bara sitta och vänta ut tiden och inte göra ett piss. Blä säger jag bara.

Nu har man kollat på film så nu blir det väl laga lite lunch och matlåda och sen bege sig till arbetet. För mer hinner jag nog inte.

Tjo så länge, puss å kram


LINDA!!

Jag saknar dig redan och det är bara onsdag, hur ska vi klara av att jobba olika skift? Vi kommer aldrig kunna ses bara på helgerna :(


Miss you and Love you <3

Tusen pussar och kramar till dig vännen min!

God morgon!

Ja eller det var ju för ett par timmar sen, gick upp vid tio. Börjar inte förens halv tre, blä känner inte för att jobba idag. Vill bara ligga hemma och lata mig! Längtar tills julledigheten är. Men men det är ju snart helg,bara två och en halv dag kvar nu. Kommer nog gå fort får jag hoppas. Nu har man precis badad va så skönt, så nu blir det att laga lunch och matlåda. Tror det blir pasta med bacon och chilisås as gott, mums!
Fan har så ont i halsen och huvudet och snorig är jag oxå, jag som trodde jag var frisk men nehepp! Blir att vila i helgen och inte så mycket alkohol på lördag. Vill ju upp tidigt och gossa med Liam. Jag längtar tills jag får egna barn och familj!

Ne dags för att laga käk. Kanske uppdaterar på jobbet sen!

Puss å Kram

Trötter!

Nu har man kommit hem från jobbet, jobbar nämligen eftermiddag. Skönt med sovmorgon men jobbigt att sluta så sent, vill ha kvällarna hemma! Men men inget man kan göra åt saken. Skulle vara skönt med ett jobb där man jobbar 9-16 =) perfa ju, hehe! Har inte så mkt att skriva mer än att jag är trött och tänkte sova. Blä veckodagarna går så sjukt seg och det är så tråååkigt, jag och Linda går om varandra och kommer aldrig att ses :( förutom på helgerna. SUCK! Måste bli ändring på det, vad sägs som att ta tag i det vi pratade om på fyllan i lördag vore grymt skoj! Lägger upp bilder från i lördags så fort jag och Linda sitter samtidigt vid datorn så hon kan skicka dom och det blir väl inte förens i helgen. Har iaf några som fanns på Lindas sida.

   

Natti natti..

Puss å Kram

Haha!

Ni har väl inte missat?


Haha sjukt rolig låt :D

Idag mår jag som jag förtjänar. Alltså förjävligt, haha! Men igår var det så grymt kul. Bästa kvällen på länge! Tack Per för bästa festen på länge :D Och alla ni andra som var där. Berättar mer sen om festen för orkar inte skriva så mkt mer idag, är så seg. Blir att lägga sig nu och sova så skriver jag mer imorn.
Natti!
Puss å Kram

Hockey idag!

Dagen på jobbet har gått upp och ner. Mycket att göra pga maskin fel och annat strul!
Mitt uttryck idag var om du var singel fan va kul vi skulle kunna ha då, haha! Pontus skrattade varje gång va sa det till olika personer för han tänker bara på snuks. Åh jag menade bara allmänt för dom som har förhållande av dom på jobbet är så tråkiga för dom får aldrig göra något för sina respektive, skit tråkigt! Och om dom typ hör mig i bakgrundens så frågor dom vem e de, bla bla bla och blir typ sura. Skumma! Tur att man slipper de :D

Idag blir det hockey,ska bli kul! Nu har man precis badat ska sminka mig sen fixa håret och så väntar jag på att pappa ska komma och sätta upp min duschstång och sen att Linda ska sluta så vi kan gå på stan och sen äta och hockeyn :D

Så hör av mig ikväll efter hockeyn för nu måste jag börja fixa mig om jag ska hinna.. Tjo hej!

Puss kram


Bad period?!

Snart är det vem kan slå Filip och Fredrik det är så roligt. Hoppas bara att jag inte somnar efter tjugo min som igår, haha! Ska försöka att hålla mig vaken blir väl att sitta i soffan inte ligga :P
Sedan sist har jag ätit, blev pasta carbonara. Va gott som vanligt :) Sen så blev det ett bad som vanligt nu för tiden, hehe! Har badat var och varannan dag här sen jag flyttade, är så skönt. Om man kanske ska köra lite BUS så man är extra fin till lördag, hehe!

Läste precis Lindas blogg och såg att hon hade lagt in en låt. Så tänkte tipsa er om den, den va skit bra så dagens låt blir Agnes Carlsson - On and on!

Puss åh Kram

Längtan..

Visst längtar man tills man är fler i min lilla familj som består av mig och två katter. Är glad att jag har dom två att komma hem till men hade varit mkt roligare om det fanns någon till att komma hem till, åh då menar jag inga fler djur :P
Är lite ensamt här hemma ibland, fast jag älskar mitt liv som singel så är det klart att man saknar en pojkvän.
Men han kommer väl!! Men känns som om jag bara har otur i dom jag träffar, inga 10poängare. Haha!! Men man kan ju inte få allt, eller så är man bara kräsen!? Det finns en person som jag önskar att man hade känslor för och att han hade det för mig för jag tror vi skulle ha det bra ihop, men hoppas kan man alltid göra. Men man kan ju tyvärr inte bestämma vad man ska känna så. Ne nog pratat om det, hehe!

Nu är man på lite bättre humör, har pratat i telefon med Linda. Vi ska på hockey imorn, ska bli kul! Men vi lär snacka mer skit än att titta på matchen som vanligt :P Vi fick gratis biljetter genom jobbet, gäller att flörta med chefen :D Sen pratade vi även om lördag, shit va kul det ska bli! Men vi har ju fortfarande klädproblemen, men som tur är har jag hittat klänning men inga skor eller väska och Linda har inte hittat klänning. Men vi ska på stan imorn och hoppas på att vi hittar det vi söker. Åh föresten hur ska man ha håret?! Vågit, rakt eller lockigt?! Oj svårt, vad tycker ni?

      
Rakt?                             Lockigt?

Hittade ingen bild på vågit men tror på nåt av dom två, vilken tycker ni?

Ne nu måste jag laga käk, tror det blir pasta carbonara. Mums!

Hörs sen om ni har tur :P
Puss o Kram

Blä!

Säger bara det blä för denna dag. Har bara varit piss på jobbet idag, försov mig så min dag började inge bra. Sen har det varit tjafs och skit, ursh orka! Ne nu ska jag bäda ner mig i soffan och se tv och slumra till en stund och hoppas på att man blir på bättre humör sen. Hörs senare ikväll, puss

Jahapp..

Tänkte på en sak. Pizzerna är ju runda varför är kartongerna som pizzerna levereras i fyrkantiga?!
Och sen tänkte jag även på kan man gråta under vatten?!

Haha jag och mina funderingar :P

Ne dags att sätta upp håret snabbt sen börja röra mig till jobbet, hoppas ni får en bra dag!

Puss åh Kram

Nytt i garderoben!!

Här kommer lite nyheter som finns i min garderob.. några är från paketet från hm som kom idag och lite är för månadens shopping som jag glömt att lägga ut! Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag :P

    
     
      
 


Bild 1: Skjortklänning från HM
Bild 2: Stövlar från Din Sko
Bild 3: T-shirt med urigning fram och bak, smycken och hår assosiares från HM
Bild 4: Baggy-jeans från Gina Tricot
Bild 5: Långa linnen från Vila
Bild 6: Linne från HM
Bild 7: Lång t-shirt från HM
Bild 8: T-shirt från HM
Bild 9: T-shirt från HM
Bild 10: Kofta från HM
Bild 11: Tyg skor från HM
Bild 12: Örhängen från HM

Så det var det :P
Shit tog mig nästan en tre kvart att skriva detta inlägg, blir så när man äter, gosar med katterna, pratar med folk på msn :D Nu ska jag måla naglarna, bada och plocka undan lite tvätt och diska för syster kommer hit imorn.

Hörs kanske sen.. Puss å Kram

- Dagens låt: Rihanna - Cry -

Måndag..

Va inte lätt att gå upp tio i fem imorse, va rätt trött då men upp kom jag. Lär nog vara värre imorn, puh! Blir att somna tidigt idag, är nog inget sevärdigt idag på tv ändå. På jobbet gick det bra, tiden rann iväg fast vi inte hade något att göra. Eller jo jag kom på att man kan tejpa på golvet så jag märkte upp massa saker så kul har jag haft det :) Efter jobbet tog jag en promenad till saltskog och hämtade mitt paket från HM som kom i fredag och träffade på Emma där :D Va mkt fint och allt passade kan slänga upp lite bilder sen. Då blir Per glad :P haha! Så nu är man hemma och är hungrig och trött. Så blir väl laga käk och sen se nytt avsnitt av gossip girl som jag har på datorn sen vänta på att mamma ringer så ska vi åka till djuraffären och köpa nån spray som jag ska spraya i sängen så inte lille Casper kissar där som han har fått för sig att han ska göra (blir galen snart) sen blir det väl hem och sova. Koppla in tv:n till sovrummet kanske.

Ne nu blir det mat och serie. Hörs kanske sen om jag inte somnat :P

Puss å Kram

Äntligen klar!

Kom precis ut från badet efter en dags tvättstuga. Nu är allt klart! Skönt. Så nu är det bara att börja fixa sig, ska föna håret nu som tar typ en halv timme. haha! Se måste jag föna min jeans spilde så klart på dom när jag åt så fick tvätta upp dom i handfattet så nu hänger dom på värmeslingan för att torka men får nog hjälpa till att föna dom lite när jag e klar med håert. Vill ju ha dom idag! Ska ju på bio. Har tänkt att ha på mig mina baggy-jeans från gina tricot (heter olinda tror jag de va) sen svart linne och min adidas tröja/jacka med guld ränder. Blir en avslappnad men snygg outfit. Nä nu ska jag börja föna håret och sen platta det! Om jag hinner lägger jag upp dagens outfit innan jag drar annars efteråt.

Hörs om ett tag igen. Ciao

Dagens låt:
- Lady GaGa - boys boys boys -


Helgen snart slut!

Oj va tiden går fort.. så här har min helg varit, kan säga det med ett ord LUGN :)
I fredags så åkte jag till min syster vi åt tacos och kollade tv, sjöng sing star. Tyvärr så hade Liam fårr feber och sov hela kvällen men lika bra det när han var dålig. Jag sov kvar där så dagen efter (lördag) så var Liam mycket piggare så vi åkte till Täby centrum och träffade mamma och ubbe där. Så vi åt lunch, kollade kläder och sen så fotade sig Liam på sån där baby fotografering. Han kommer bli så söt på den bilden försej så är han alltid söt :P


(här äter han frukost blev gröt, kanske syns runt munnen :D )

Jag hittade äntligen mina bäggyjeans jag letat efter i snart ett år men när jag kom hem så kom jag på att Linda kan ha sånna och ringde och frågade och så var det oxå så typist men vi får se till att vi inte har dom samtidigt. Som igår, haha! Vi pratade i telefonen om vad vi skulle ha på oss haha och vi hade lika är man bästisar då eller? haha!! Så kan de gå. Asså på kvällen hade vi ju filmkväll det var då vi såg ut som bill och bull, haha! Tur att vi bara skulle vara hemma annars hade man bytt direkt. Vi skulle laga mat igår men tiden bara sprang iväg så vi köpte färdig mat blev kebab för dom och en sallad för mig, nyttig :P
Sen såg vi nån skräckfilm den var sådär minns inte namnet. Sen såg vi extra extra haha så sjukt roligt!
Och idag söndag så blir det tvättstugan och bio ikväll med Anders. Vi ska äta innan och sen se Patrik 1,5 den verkar sjukt roligt!

Ne dags att klä på sig och fixa i tvättstugan sen till affären.

Hörs sen. Puss å Kram

Frisk?!

Inatt har jag sovit hur bra som helst så nu är man utvilad. Har hunnit skura golvet, ätit frukost och tittat på tv så nu ska jag platta mitt hår som tar drygt en timme om det ska bli bra. Vet ni nu har Eco kissat i sängen tre ggr på fyra dagar och det gör han aldrig, han gjorde det en gång första gången han fick sova själv en natt! Men nu har jag ju varit hemma hela veckan. Vet inte om det har med att göra att Casper bor här och sen att vi har flyttat. Men det är inte likt honom, så skumt! Men annars är han som vanligt. Fortsätter han med samma beteende så måste jag kolla upp varför han gör så. Inte så fräsht får ju tvätta täcken och sängkläderna helatiden. Blä. Fy på honom!

Idag känner jag mig bra faktist. Hostar ju fortfarande och är snuvig men känner mig inte hängig längre och är pigg idag känns skönt. Men blir att vara hemma idag med sista dagen på veckan och kort dag så då känner jag att jag kan vila idag med så man inte åker på skiten igen. För på måndag då kommer jag vara fullt frisk för blir den väldigt lugn helg!

Ne nu ska jag fixa frillan kan ju inte gå med morgon rufset, haha!

Låten som spelas i mina högtalare nu:

Miss li - Oh Boy!



Hörs sen..

puss å kram

Sova?!

Va tiden går fort. Sen sist har jag badat och tittat på tv har sätt Vem kan slå Filip och Fredrik och tyvärr kunde inte Håkan slå dom. Se om nästa tävlande kan slå dom, väldigt roligt program! Jag kommer var bänkad till nästa avsnitt.
Och nu är det bara piss på tv så jag får väl sova, är trött försej. Hehe! Kan man gå upp rätt skapligt imorn och titta film :) och kurera mig är inte frisk än :( så blir att vara hemma imorn med. Man börjar klättra på väggarna här hemma! Men på måndag då är jag fit for fight (hur det nu stavas :P ) igen..

Ne nu säger jag god natt på er alla vi hörs imorn!

Puss å Kram


Så där ja!

Nu är det städat och fint här. Tar sin lilla tid och specielt när man inte är helt frisk då blir man slut för minsta lilla så det har blivit många pauser i städandet här, men bättre det än att jag inte fick nåt gjort. Så nu slipper man städa hela dagen imorn eller på lördag det har jag ingen lust med. Imorn blir det vila hela dagen så man blir frisk något gång, kommer inte jobba imorn heller känner att jag inte har någon ork till det. Sen måste min jädrans förkylning och hosta försvinna, ska nog dricka te till badet så kanske halsonten försvinner och hostan med för den delen. På kvällen ska jag träffa sis och hennes familj och lill killen, kommer bli väldigt trevligt! Ska sova kvar där så man hinner träffa dom en stund. Sen lördag på dan tänkte jag och syster + Liam åka till Kista och titta på kläder :) Sen på eftermiddagen måste jag hem till mina gullungar (katterna) och sen så kommer Linda och Bella hit för mat och film som jag typ sagt ett antal ggr nu :P
Sen söndag tvättstuga, ja så är mina planer för helgen.. Vad är era?

Dags att tappa upp ett bad och fixa te sen njuta av badet innan Vem kan slå Filip och Fredrik börjar!


Hörs sen, puss å kram


God dagens..

Hur mår ni idag? Jag är fortfarande sjuk men känner att det är på bättringsväg.
Pratade precis med syster och Liam har lärt sig säga mamma :)
Gud så kul jag ska dit och lära honom säga moster :D Se hur det går, hehe!
Ska träffa dom i helgen ska bli kul dom kom ju hem från Thailand i början av veckan så vill ju höra deras resa och se massa bilder. Sett iaf några på facebook här är en som jag gillade på Liam.


Lille gullunge längtar tills man får krama om dig :)

Nu ska jag läga lite lunch blir sen lunch med tanke på att man sover länge då blir ju frukosten när lunchen ska ätas, hehe! Ska plocka undan här idag måste städa till lördag då tjejerna kommer hit för god mat och en bra film.

Hörs om ett tag igen.. dags att poppa lite 90 tals musik kanske :P

Puss o Kram

Minns ni?!

Seal - Crazy


Vanilla Ice !!! Ice Ice Baby !!!


Eiffel 65 - I'm Blue


Lou Bega - Mambo No 5


Aqua - Barbie Girl


Många gammla låtar som går i mina högtalare nu :D
Man längtar tillbaka till då man var i tonåren :P

Dags att krypa till sängs kanske eller lägga sig i soffan och se dubbelavsnitt av SATC, får se vad det blir! Men bloggar nog inte något mer idag så vi hörs imorn..

God natt på er, puss o kram

Haha..

Den här låten är till dig Anders Palm :D

DiscoCrew & Brandman - Jag är din brandman



Njut, hehe! :D Och tänk dig jag har skrivit ett helt inlägg bara till dig, vilken vän jag e :P

Helt slut!

Fattar inte jag som trodde jag höll på att bli frisk, men jag vette fan! Är tung i huvudet och hostan har inte blivit någe bättre. Tänkte vara duktig att packa upp alla mina papper och la i dom i en låda sen packa upp alla mina väskor och fixade en plats åt dom i min garderob och efter det var jag helt slut. Kallsvettades och snorade som fan, så frisk är jag inte :(
Efter det har jag bara legat i soffa och slöat till bra program. Först blev det Top model 10, sjukt bra som vanligt! Sen blev det vem kan slå Filip och Fredrik och hur bra som helst :) Dom är så roliga. Och nu sitter jag vid datorn och kollar lite sajter och tittar även på so you think you can dance och fy fan va bra dom dansar. Önskar att man själv kunde dansa så, jag kan ju bara dansa på fyllan eller iaf vad jag tror :P



Vill bara bli frisk för då ska jag börja träna, längtar tills jag får ta ut mig som faen på gymmet. Och gå mina promenader med bra musik i örorna! Men först ska jag bli helt frisk så man blir av med skiten så det inte kommer tillbaka lika lätt.
Juste idag bestämde vi att på lördag blir det girls night, längtar! Och den kvällen kommer erbjuda god mat och en bra film. Ni vet vi har ju en gravid tjej i gänget nu så då får det bli lunga kvällar plus att jag och Linda vill spara vårat party sug till nästa helg då när ÅRETS FEST är. Ja juste då är det Pers 30-års fest, ska bli så kul och jag har en sån fin klänning som jag bara längtar för att få ha på mig :)

Puss åh Kram

Lätt road :D

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag fick min tatuering gjord.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade med Linda i telefonen.
Det sista du sa högt: Kom Casper (lilla katten) vi sitter vid datorn istället :P
Det senaste någon sa till dig: Vi hörs senare.
Vad har du druckit idag: Vatten.
Vad var det senaste du åt: Laxpasta, as gott!
Vad var det senaste du köpte: T-shirt från hm.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Molningt och små duggar.
Godaste glassmaken: Choklad!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Sover du tungt: Ja jag tror det!
Drömmer du mardrömmar: Det händer ibland.
Trivs du med ditt jobb:'Absolut.
Favoritklädsel: Mjukisar.
Favoritlåt just nu: Guru Josh Project - Infinity 2008
Vad ser du om du tittar till höger: Mitt fönster.
Vad gör dig glad just nu: Att jag pratar med Linda.
Vad ska du göra härnäst: Plocka undan här hemma.
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Seg för jag e sjuk.
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: T-shirt och trosor :P
Sommarplaner: Sommaren är slut!
Hur många kuddar sover du med: har sex stycken :P
Spelar du något instrument: Nej,haha
Morgon eller nattmänniska: Kvällsmänniska.
Vad är viktigast för dig: Mina nära och kära!
Är du kittlig: Yes på vissa områden
Snarkar du: Nej eller när jag är förkyld då snarkar jag.
Stjärntecken: Oxe!
Äckligaste insekten: spindlar och ormar.
Stökigt eller välstädat: Välstädat, men är lite stökigt ibland!
Längtar du mest efter just nu: Min livs kärlek :P

Fixa hemma!!!

Jag skulle behöva fixa hemma men har ingen ork till det just nu.. behöver bara ligga och vila! Och det är de jag ska göra idag oxå :P Men jag måste iaf gå ner till förådet med min madrass som jag tog upp till Tobbe och Linda i lördags natt, hehe! Sen min säck med skor som jag inte får rum med här uppe för jag rensade så jag har en låda över så jag kan ha alla mina papper i för det är viktigt. Ordning och reda bland räkningar är ett måste!
Funderar på vad jag ska laga för mat idag. Har lax hemma som jag är jätte sugen på, så kanske blir laxpasta?!
Ska se efter vad det blir eller hemma gjorda hammburgare :P Återstår att se, ska iaf ut i köket nu och göra lite mat som jag kan äta nu och sen ikväll igen.

Vi hörs om ett tag igen!

Puss å Kram

Vet ni vad jag har gjort?

Jag har tatuerat mig, och jag är så sjukt nöjd! Många tycker att det räcker med dom jag har, men jag skiter i vad folk tycker. Jag har velat göra denna länge och så nu har jag gjort den! Fick med mig Emma när jag gjorde min och hon tatuerade sig oxå. Så mamma, pappa, ubbe och syster och alla ni andra ni kan klaga hur mycket ni vill men det är min kropp och mina val så jag bryr mig inte om era åsikter :P Nu är den där och jag är så jävla nöjd :D



Visst är den snygg, det tycker iaf jag :D

Puss åh Kram

Ingen feber!

Igår så såg jag ju på Vem kan slå Filip och Fredrik, jag tyckde det var ett roligt program för jag gillar dom två grabbarna så det blir det att se idag igen :) Och sen somnade jag på soffan efter det, gud så skönt det var att slumra till på soffan det var länge sen, hehe!



Idag mår jag bättre iaf har febern försvunnit men näsan rinner konstant och hostan har inte blivit bättre. Sen blir man tung i huvudet av denna förkylning men hoppas på att man mår bättre imorn så man kan gå till jobbet, saknar faktist jobbet det gjorde man ju inte direkt på motor, Men jag trivs så himla bra på nya jobbet är så nöjd att jag bytte dit! Och den här veckan började vi med skift och det menas att man har delat allt folk och självklart kom dom bästa i min grupp :D Så jag är hur nöjd som helst :P

Idag så blir det ligga i soffan heeela dagen och kvällen och hoppas på att man mår bra imorn. För imorn måste jag städa för Syster och Liam kommer nog på fredag hit så då ska de vara fint ;)

Ne nu ska jag lägga mig och titta film, hörs senare!

Puss åh Kram

Lite bilder =)


Bild på mitt hår, inte den finaste bilden på mig men skit samma :P (ser skraj ut, haha)


Rensade bland mina skor igår och hittade detta söta par, så nu har jag ställt fram dom igen. Så söta :)


Sen har jag äntligen hittat min adidas tröja jag letat i över ett år efter :D

Hittade en sak som jag ska visa er. Det är vad alla bokstäver betyder så man kollar upp det och sen tar man första bokstaven i sitt namn, alltså såhär:

F. bra personligen och utseende
R.helt GALEN
I. helt underbar i sängen
D. gillar att dansa loss
A. gillar att dricka/festa

L. alla älskar dig
E. oh, jättebra kyssare
N. du kan behålla hemligheter
A. gillar att dricka/festa

N. du kan behålla hemligheter
O. as sexiig grr
R.helt GALEN
R.helt GALEN
M. kanske inte så jättesmart
A. gillar att dricka/festa
N. du kan behålla hemligheter


Så där nu Emma är mitt hår uppe :D Så ska jag fortsätta att se på tv..

Puss åh Kram

De va på tiden!

Förlåt nu har jag varit kass på att blogga igen. måste bättra mig denna gång!
Kanske ska börja berätta hur min helg har varit i fredags så satte jag in löshår blev nöjd men ska nog klippa till det lite blev lite för långt. Men nu är det i och jag är hur nöjd som helst :) trivs verkligen i långt hår. Och i lördags var det hockey Sverige-Finland tyvärr så förlorade Sverige med 4-1 men det var kul att se Sverige spela. Men det värsta var att jag hade en störd finne bakom mig som skrek mig i örat och hällde öl på min jacka, blev skit arg! Sen efter matchen så drog jag, Linda, Tobbe och Danne (vi som var på matchen) och köpte mat kolgrillen som vi tog med till mig sen blev det lite cider och några groggar sen drog vi ut på Olearys där vi hade skit kul, iaf jag :D
I söndags så var jag inge bakis men väldigt seg och kände mig hängig som om jag var sjuk och det var jag ju hela natten till måndag låg jag och hostade och hade feber så drog till läkaren på dagen där så nu ska jag äta pencillin i tio dagar så nu ligger man hemma i soffan och snorar och hostar inge kul. Febern kom tillbaka nu på kvällen, hoppas jag blir frisk snart!
Har tagit lite bilder som jag tänkte lägga upp senare för nu tittar jag på Top model och efter det blir det vem kan slå filip och fredrik :D Så efter det så lägger jag in bilder på lite nytt jag har fått hem och på mitt hår ;)

Hörs om ett tag! Puss åh Kram

På jobbet..

sitter här på jobbet och har tråkigt :( Men vet ni idag blir det hårförlängning :D Thihi..
hörs sen dags att jobba igen.. puss åh kram

Vagel som blev inflamation ..

Torsdag idag så imorn är det alltså FREDAG :D wiie!! Idag var vi ute med jobbet och åt lunch på en kinaretaurang här i stan, de va mkt trevligt och gott. Vet ni igår hade jag en liten vagel i ögat så jag hade en salva i ögat inatt som skulle hjälpa men när jag vaknade så hade ögat svullnat upp och var alldelles rött och jag såg typ inget, skit skumt! Så när jag kom till jobbet så ringde jag läkaren direkt och fick tid rätt snabbt så det var bara åka dit så nu har jag fått inflamation och vagel i ögat, inte så fräsht!! Så nu ska jag droppa i antibiotika i ögat 5 ggr per dag och sen antibiotika salva i ögat under natten i tio dagar, ursch varför skulle det hända just mig? :( Vill få bort det ser ut som stryck nu, haha!!

Imorn är det fredag och då blir det hårförläggning och sen hem och fixa och dona. Och på lördag blir det förhoppningsvis hockey tre kronor mot finland :D Måste bara se!

Ne nu ska jag springa över till mamma som hade förläggning till gardinstång så jag får upp gardiner i sovrummet sen blir det laga käk :D Eller nu kommer mamma istället, hon ville de så då klagar man inte :P

Hörs senare kanske..  Puss på er

Tråkigt!!

Börjar få ordning här hemma, har fnulat lite här fast nu blev jag så seg. haha! Och börjar få tråkigt, märks att det är fler än jag som har det :P Haha åh ja jag syftar på dig palmen :D Ne om man kanske ska bada lite sen lägga sig i sängen och sova eller äta lite glass framför tv:n :P

Har inte så mkt mer att säga förutom att jag är på flumhumör! haha.. Nä nu ska ni få se lite bilder från i lördags ;)






(ursäkta killen i bakgrunden :P )


(klart att drinken ska vara med :P)

Detta måste vi göra om, eller hur?!

DAgs att bada lite nu, hihi! Puss och snusk :P