Rullar förbi.

Dagarna rullar på här hemma. Noel går på dagis och jag och Vilde är hemma och försöker få bort hans förkylning som har kommit tillbaka, blir så less på denna förkylning! Nu ska vi bli friska för snart åker vi och då vill vi inte ha med oss förkylningen. Så jag har passat på att bara slöa på dagarna och se filmer och ta igen sömn jag förlorar på natten.
Har sett två tjejfilmer som man bölar igenom, får passa på att se dom när jag kollar själv ;)


Idag är det vårfest på dagis (som jag fick veta imorse av Kalle), den började vid tre när jag hämtade så stannade en stund men Noel var mer sugen på att gå hem då han tog snuttis och satte sig i vagnen och Vilde ville inte ligga i vagnen och bli buren så vi gick hem istället. Så nu leker Noel, Vilde sover i vagnen och jag lagar mat. Idag blir det poatis, lätt stekt falukorv och pepparrotsås. As gott om ni frågar mig och Noel ;)


Lite bilder från senaste dagarna:















Dagen i bilder














Dejt

Idag ska jag iväg en sväng på stan för en dejt med Annette, barnfria :) Ska bli trevligt att umgås utan barn för en gång skull, hehe! Efter det blir det lekparkshäng med familjen och grilla till middag. Perfekt fredag!


Mina grabbarn imorse när vi hade soffmys efter frukst.






Våra bad pojkar





Förskolansdag!

Igår var det förskolansdag och hela lilla familjen följde med Noel dit :) Det var sångstund, ansiktsmålning, olika stationlekar och korvgrillning. Noel var ÖVERALLT och tyckte det var så kul att vi var med :) Jag säger som Micke sa när man går på något sånt här då känner man sig gammal/vuxen ;)


Efter dagis så tog vi en promenad till maxi sen hem och sätte oss ute och åt mellis. Efter middagen fick jag för mig att fixa lite här hemma så jag har gjort om i Noels rum och ändrat lite i vardagsrummet. Är ovant med fint :)


 



Fast dagen var hel mysig och rolig så var mina tankar hos dig Sara och din familj då det var din begravning.
Tack för den tiden vi fick tillsammans. Vi kommer alltid att sakna dig ♥


Coolingen ♥


22 Maj

Idag på dagen har jag och Vilde umgåtts med Linda, Hugo, Kalle och Edvin. Super mysigt ♥ Så himla härligt att träffa dom igen! Var duktigt och gick och skippade bussen vilket jag har gjort dom senaste veckorna, duktiga mig :)


Sandra du får bli frisk nu saknar min promenadskompis :) Dom senaste veckorna har jag börjar gått promenader direkt efter dagislämning på 5km-1mil och det har redan blivit resultat och då har jag bara promenerat och ändå ätit skräp. På en vecka hade jag minskat nästan 2cm i midjan och ändå ätit pizza, choklad i mängder och svullen eftersom jag fick lingon veckan. Riktigt nöjd så nu fram tills Turkiet ska jag försöka inte äta skräp så kanske jag går ner mera i midjan :) Vikten är jag nöjd med då jag väger mindre än invägningen med Vilde. Bara tajta till kroppen och något kilo mindre är bara ett plus men nöjd är jag och det är det viktigaste :)


Nu promenad med familjen ♥


Stolt mamma ♥




Idag har jag varit på utvecklingssamtal på förskolan och jag kan säga att jag gick därifrån stolt :)
Han var en glad kille och dom har inte haft några problem med honom och han leker bra och är väldigt nyfiken hur andra barn leker och tar efter. Hon sa att han älskade att leka med lera och lego så det blir att köpa hem lite playdo och duplo :)


Mina finisar





Underbar


Gillar!


Snyggt!

T-shirt - 100% BomullKeps - 100% Bomull T-shirt - 95% Bomull,5% Elastan 


Gulligt!

Set - 100% Bomull Set - 100% BomullSet - 100% Bomull


Måndag!

Här hemma startades morgonen alldelles för tidigt! När Vilde vaknade för sin första nattmål vid 02:30 så var han orolig och somnade inte djupt så efter det har jag inte sovit, har fått suttit i sängen och vaggat Vilde. När han väl somnade in djupt vid sex så vaknade Noel så det var bara att stiga upp för han hade inga planer på att somna om då det är så ljust. Dags att fixa rullgardin kanske :)


Dagens planer blir promenad och bvc för 3 månaders spruta sen hämta trollet på dagis. Blir nog lite lekparkshäng efter dagis :)


Ha en bra måndag!


Solig söndag!




Denna söndag har vi varit på landet jag och Noel med mormor, Ubbe och kusin Max. Vi grillade korv, sparkade boll och tittade på traktorn. Påväg hem blev det en sulkyvagn till Noel som han ska ha när vi åker till Turkiet!


 


Nu ska jag och Noel provköra vagnen bort till affären och köpa blöjor, hoppas den håller och inte pajjar så våran förra vagn vi köpte i vintras haha!


Sjukt snygg



Detta linne köpte vi till Micke i förgår och den är sjukt snygg i verkligheten så jag ska också köpa en sån ;) För jag fick inte låna Mickes för då vet han att han knappt kommer få använda den, haha!

Finns på hm herr för 49kr


Fredag morgon

God morgon!


Här startade våran dag vid halv åtta och sen dess har vi myst i sängen, badat Vilde, ätit frukost, plattat håret. Ska strax sätta på en maskin tvätt, vika tvätt och klä på oss. Dagens planer är promenad med Sandra, och en sväng till hm sen kanske det blir en dejt med Linda och barnen. Micke jobbar så honom ser vi inte förens i eftermiddag! Vad ska ni göra idag?



Fram tills nu




Idag tog vi som sagt en promenad ner till stan fram och tillbaka, skönt var det att komma ut och gå. Den senaste tiden har jag varit ute och gått långa promenader och jag känner redan att det tagit lite :) Låren har blivit mer fasta vilket behövs efter två täta graviditeter, haha! Nästa vecka ska det bli fint väder vad jag har hört så då blir det promenader VARJE dag och ska satsa på att ta dom på milen, eller hur Sandra?

Med oss hem fick vi iaf shorts till Noel, linne till Vilde och två linnen till Micke. Jag fick vara utan då jag fått så mycket nytt nu efter jag fyllt åt och "jobbat" lite hemma hos pappa ;) Snart kommer svärföräldrarna och då blir det käka middag, har redan förberett lite för jag är galet hungrig!


Snart Turkiet



Det börjar närma sig semester och Turkiet, och vi alla längtar! Medans vi väntar har vi handlat till grabbarna inför resan :) Detta är en del av det vi köpt/fått:




Ännu en gång!




Jajamän då har jag hållt på att fixa om min blogg. Den är långt ifrån klar så ni vet men det får duga för ett tag för nu tjatar min familj på mig att vi ska gå ut och man får ju passa på när solen är framme :) Det blir en sväng in på hm för att kika efter shorts till Noel, linne till Vilde och linne till Micke. Fick hem rabatt check och bonus check från hm så då passar vi på att gå när Micke är hemma också. Sen kommer svärföräldrarna över på middag och idag blir det fläskfile med salami och mozarella, mums! Ha en fin ledig dag allesammans.


Följ mig på instagram :) Mammas2pojkar het...

screenshot_2012- (MMS)

Följ mig på instagram :) Mammas2pojkar heter jag och ni får gärna säga vad ni heter så jag kan följa er ;)


Ta tag i ...

bloggen hade jag tänkt göra snart! Vill blogga men ändå inte. Har inte kvar den där lusten för bloggen som jag hade förut därav dålig uppdatering! Men jag ska ge det ett försök till då många vill läsa om våran vardag och denna gång ska jag inte känna press att blogga varje dag då blir det inge kul. På återseende :)

Jag kan inte förstå att du är borta, jag v...

screenshot_2012- (MMS)

Jag kan inte förstå att du är borta, jag vill inte förstå! Du var en sån fantastisk person som spred så mycket glädje <3 Jag vill ha dig tillbaka, vi alla vill ha dig tillbaka! Vi älskar dig Sara och saknar dig så det gör så fruktansvärt ont <3 <3 Livet är så jävla orättvist!!!


Noel i sin nya moikan frilla! Syns mer när...

photo_effects-13 (MMS)

Noel i sin nya moikan frilla! Syns mer när man fixar frillan :) Han blev skit cool i frisyren!


Torsdag!

Idag har jag tagit en lång promenad med Sandra efter det blev det en lunch på stan och in en vända på hm. Vilde fick badbyxor och jag fick shorts och en kofta. Efter dagis sov Vilde så bra så jag passade på att raka moikan frilla på Noel, duscha honom och mig. Noel blev så söööt :) Idag jobbar Micke över så jag ska fixa mat snart och plocka undan så vi kan ta kväll sen lagom tills Micke är hemma. Igår var det min födelsedag vilket bjöd på lång promenad med Sandra, förbi maxi för att handla fika, hem lagade gi lasange (blev skit god), hämtade Noel och städade, åt middag sen kom gästerna. Fick fina blommor, smått och gott och pengar! Var roligt att min syster överaskade mig och kom hit :) Imorgon blir det promenad igen om det är bra väder och lekparkshäng.

Svårt!

Vill bara vakna upp från denna mardröm! Kan inte sluta tänka på dig Sara. Du var en sån underbar människa, alltid så glad! Vi har många fina minnen ihop och jag är glad över att fått ha dig i mitt liv. När vi fick barn kom vi varandra närmare och umgicks flera dagar i veckan! Jag kommer sakna våra stunder ihop och sakna ditt fina leende <3 Du kommer alltid finnas i mitt hjärta Sara och du ska veta att vi är många som kommer göra allt för ta hand om Kalle och Edvin. Vila i frid <3

Noel igår i lekparken. Det var så varmt oc...

photo_effects-13 (MMS)

Noel igår i lekparken. Det var så varmt och skönt! Lekparken ligger omringande av hus så det var vindstilla så solen gassade på bra. Låg ett par i badkläder och solade :)