SNÄLLA TOMTEN

 
 
Båda jag och Vilde önskar oss denna fina vagn :) Den vi har nu har gjort sitt i våran familj och den går inge vidare i snön!
Så snälla snälla Tomten ;)

Nybakat bröd och mys middag!

Här hemma har vi ätit mys middag med tända ljus och ett glas vin till. Efter middagen slängde jag ihop en deg till ett bröd, så nu har vi färskt bröd här hemma. Blev ett mörkt filmjölksbröd med linnfrön och solrosfrön i :)





Ska bli gott att provsmaka brödet sen :)

När Noel får bestämma :)

Idag tog jag fram några varmare mössor och då visade jag Noel hans smurf mössa som han fått av morfar och Ann-Sofie och den skulle han ha på sig och jag fick INTE ta av honom den ;) Han stod länge och tittade sig i spegeln när han hade mössan på sig, gulle!




En dag i lugnets tecken!

Idag har jag inte gjort många knop vilket är skönt då jag inte känner mig helt hundra. Har ont i kroppen, ont i halsen, huvudvärk och rinn snuva. Har känns mig hängig sen i tisdags och har lagt mig vid halv nio igår och lika tidigt kvällen innan men är ändå lika trött/slö. Så jag har legat i soffan och kollat film medans Vilde sov sen legat på golvet när Vilde lekt ingen rolig mamma idag inte. Hade ingen ork till middag heller så Noel fick färdig köpta plättar och jag åt fralla med oboy. Sen frös jag så jag och barnen hoppade ner i ett varmt bad och badade i en timme så dom blev av med massa energi :)



Nu har Vilde precis somnat pp mig han var helt slut stackarn har bökat massor i några nätter pga nästäppa och ny tant på g. Sen lär han sig massa nytt just nu. Noel är också slö och ligger i stora sängen och tittar tv. Snart kommer pappan hem i huset så lite avlastning får man. Blir nog tidigt i säng idag med tråkigt bara då jag och Micke knappt hunnit umgås!

Ullared

På fredag kväll åker jag ut till Bella för att se X factor och "sova" för sen på natten åker vi till Ullared för att shoppa :)
Jag hoppas jag kommer hem med alla julklappar plus lite nytt till min garderob och hemmet, så nu vet ni vart jag är och
trängs på lördag haha!
 
 
 

Loppis fynd!

I söndags fyndade jag lite till barnen på loppis och här är två av sakerna :)



Förvaring är alltid bra så den var perfekt och med hjul så Noel kan köra runt på den i sitt rum. Dock hamnar den lätt ute i vardagsrummet ;)

The buppa brand

Idag fick jag den nya åkpåsen vi köpt av Linda och jag är grymt nöjd och den satt fint i båda vagnarna :)



Visst är den fin, love it!

Önskelista

 

Bara bätte och bättre!

Efter ett tufft år på så många olika sätt så har det nu börjat vända rejält! Jag känner att jag börjar må så mycket bättre och känner mig mycket gladare och ser en ljus framtid för mig och min familj.

Nu är det bara fortsätta att kämpa så vi lyckas med allt vi vill för att må bäst! Den kommande år ska bli vårat år :) Jag gör allt för mina barn och vill ge dom allt jag vill vilket inte är så lätt alltid speciellt inte om man inte mår bra själv. En glad mamma blir glada barn och sambo/pappa :)



Jag älskar er <3

Resten!

Det förra skulle inte publiceras då jag inte var klar så här kommer fortsättningen ;)







Nu sover fortfarande Noel och jag och Vilde tittar på Vakna med the voice. När Noel vaknat ska vi klä på oss och fixa oss sen väcka Alex för frukost sen när han åker till skolan tar jag och grabbarna en prommis till stan och säger hej till Ann-Sofie och fördriver tiden lite. I eftermiddag åker vi hem, tråkigt vi trivs så bra här!

Ikväll eller imorgon ska jag visa mina loppisfynd :) Dock var allt till barnen som det oftast brukar bli.

Nu ser jag fram emot nästa helg då det blir Ullared och julklapps shopping :)

Nyköping!

Helgen i nyköping har varit kanon dock har det gått alldeles för fort. I fredags blev det god mat och x factor. I lördags blev det en sväng på stan, laga god mat och så mycket bättre och igår sålde jag och Ann-Sofie på loppis sen blev det slöa resten av eftermiddagen/kvällen.


Kväller

Då var det kväll och jag är helt slut som vanligt när lugnet kommer på kvällen.

Idag har jag som sagt tvättat, rensat bland mina väskor, vilat på soffan med Vilde, stekt hälsopannkakor med hjälp av Noel, löptränat som jag avslutade med magövningar och plankan, dusch med Vilde sen badat Noel.

Nu tittar jag på aldrig mera fet sen avslutar jag kvällen men revenge!

Bilder från idag :)










God morgon!

Denna dag startade strax innan sju av att Noel kom in så då satte vi på tv:n och mös en stund tills det blev
för mycket spring i benen på båda grabbarna. Noel har ätit frukost, vi är påklädda och varit nere i tvättstugan och
satt på två maskiner. Ska ner igenom om en stund och slänga in yttligare en till. Skönt att ha det gjort och att det
är färdigt lagom efter vi lämnat på dagis så man kan slöa en stund tills det är dags att hämta, laga mat m.m.
 
 
Nu tittar vi på bambi och jag ska koka ägg till min frukost och plocka fram det som ska med till dagis.
Ha en bra dag :)

Dagarna som gått!

Både igår och idag har det varit full rulle så jag är helt slut!

I måndag var jag och mamma förbi mormor och morfar på fika. Vilde mös med gammelmormor medans jag intog go fika, haha! Morfar hjälpte mig att fixa vår dator som började bli så seg så han tömde den på massa skit så nu går den fin fint :) Efter det så följde mamma med och hämta Noel sen gick vi hem och fikade bullar.

Igår umgick jag också med mamma blev lunch och storhandling innan vi hämtade hem Noel.

Idag blev det en lugn förmiddag sen blev det städning, tvätt av vagnar, rensning i skåp, matlagning, slängt skräp m.m.







Gårdagen och dagens frukost och middag! Igår åt vi cevapcici och idag taquito, mums.

Imorgon ska jag mysa med Vilde och passa på att vila med honom, ner på stan och hämta ut en kavaj från kemtvätten, försöka tvätta om det är ledigt sen när Micke kommer hem ska jag ut och springa innan middagen :)

Nu ska jag lägga en sovandes Vilde, på med myskläder, tända ljus och krypa ner under filten och bläddra i tidning och se tv.

9 månader



Idag blir denna prins 9 månader <3 Tack för att du finns och förgyller vårat liv, vi älskar!

God natt!



Nu tackar jag för mig, god natt!

Söndag!

Idag fick jag lite sovmorgon, tack älskling :) Efter frukost så tog vi en promenad ner till stan för att leta pyjamas till Noel för pengar han fått av farfar men vi hittade inte den vi sökte istället fick tråkiga måsten som tvål och sånt följa med från in och finn! När vi kom hem så gick vi ner i källaren och gick igenom alla kartonger för att se vad som ska me till loppisen nästa helg så nu ska jag bara märka grejerna men det gör jag ikväll eller imorgon. Noel blev glad som hittade massa gubbar och bilar som pappa hade när han var liten så dom fick följa med upp och det har han lekt med hela eftermiddagen och gör fottfarande ;) Även lillebror ville vara med :)



Innan middagen så tog jag mig ut på en löprunda vilket var tugnt men kul och skönt efteråt :) Hittade en bra runda som jag ska springa nu och öka vart eftersom för att se hur jag utvecklas. Ska även sätta upp lite delmål så man har något att sikta mot istället för kilorna på vågen. Just nu är min kondition under all kritik men bättre ska den ju bli så nu kör jag lugnt och ökar vart eftersom :) Efter löprundan tog jag en härlig lång dusch, körde ansiktsmask, hårinpackning och smörjde in hela kroppen.







Ikväll somnar nog grabbarna tidigt då Noel inte vilat och Vilde har bara vilat 1,5 timme idag.

Bio och middag!

Igår drog jag och tjejerna till heron city där vi åt på Olearys och vi alla var lite besviken över maten. Hamburgaren var torr och det var även Bellas mat också, trist! Efter maten kikade vi i butikerna som finns där för att fördriva lite tid innan vi köpte oss lite snacks och gick på bya Twilight. Den var sååå bra och det är synd att det var den sista filmen!





Tack för en trevlig kväll tjejer <3 Nu är det snart Ullared för oss :)

Ja tack!


Fredags gott

Nu sitter vi i soffan framför X Factor och gottar oss lite. Grabbarna sover och det gör jag nog också snart, haha är helt slut och min rygg ska vi inte snacka om!





Imorgon blir det playdejt med Annette och Oliwer på förmiddagen vilket vi ser fram emot. Och på eftermiddagen har jag kvalitetstid med bästa vänner, blir middag på Olearys och nya Twilight :)

Sina första

Tidigare ikväll så tog Vilde sina första kryp steg innan har han bara förflyttat armarna med nu kom även benen med :) Det gick inte fort så då ålade han sin mask teknik istället men snart får han nog in tekniken även på krypandet ;)





Mammas fis så stolt jag är över dig <3

Tråkiga måsten!

Nu har vi varit nere i tvättstugan och slängt i tvätt. Noel tycker det är så spännande där nere och Vilde satt snällt på golvet och lekte med tvättpåsen. Nu har Vilde somnat på mig så jag ska lägga ifrån mig honom och börja plocka iordning här hemma och springa ner i tvättstugan så jag hoppas han vill sova en stund så går det lite snabbare :) Noel tittar barnprogram och bygger med duplo. Han är så rolig jag sa att vi ska vara lite tysta nu och inte väsnas så mycket och då börjar han viska :) Haha ordning på honom men bara ibland ;)











Ikväll blir det fredagsmys med gottis och tända ljus, mys! Jag älskar att bara vara hemma och mysa.

Härliga fredag!

 
Fredag idag och jag har båda grabbarna hemma idag som varje fredag, lycka! Hittils har vi varit ute på promenad
och handlat men måste tillbaka sen för jag glömde det viktigaste blöjor, klantskalle.
 
Nu myser vi i soffan och jag ska lägga en trött Vilde. Idag ska vi göra lite måsten mellan lek och mys, ha en bra dag!

God natt!

Jaha och då var den här dagen också slut och jag ligger nu i sängen och ska strax sova.

Idag har vi inte gjort något specielt mest slöat jag och Vilde. När Noel kom var det allt annat än lugnt ;) Han har varit på bra humör och busat, spelat allan och skrattat, våran skrutt unge <3

Nu på kvällen har jag suttit och planerat matschema för kommande månad och ja på ett par timmar fick jag ihop åtta nya maträtter som ska provas :) Blir mer letande i helgen när tillfälle ges. Är så less på vår mat så nu ska vi äta ny spännande mat och jag försöker även hitta nyttiga recept med låga kolhydrater. Ska även leta efter recept på bröd då jag är sugen på att baka eget frukost bröd. Så har ni goda recept på bra mat eller bröd så ge mig :)



Ikväll tittade vi på aldrig mera fet och killen som var med gick ner över 100kg på ett år, jag är imponerad grymt bra jobbat! Ingenting är omöjligt. Blev även revenge efter och den serien är alltid lika spännande.

Imorgon har vi inga tider att passa så jag hoppas på sovmorgon ;) Det ända vi måste göra är att handla. Sen ska jag klämma in städning och förhoppningsvis få en lucka i tvättstugan så jag kan tvätta nån maskin. Micke jobbar sent så honom ser vi inte förens på kvällen lagom till fredagsmyset och nattning av barn.

Nu sova, god natt!

Ikväll är det greys

God kväll på er. Nu är pappan i huset hemma och leker med bilar med grabbarna på golvet, det värmer i hjärtat och se dom tre ihop <3

Idag blev det pw på 50min innan dagis kändes så skönt att jag kom ut. Pumpade bra musik i öronen och Vilde somnade så gott! Blev skit svettig då den var motvind och uppförsbacke ;)

Idag hämtade jag hem en glad kille som inte ville hem då han var inne på stora avdelningen och lekte. Det var så spännande där så han skulle visa mig vad som fanns så vi stannade en stund så jag fick prata lite med fröken. Roligt att höra hur Noel är på dagis :)

Efter dagis har vi badat, lekt med bilar, lagat mat, tittat på film. Nu ska killarna nattas sen ska jag pusta ut i soffan med ett stort glas saft ;)




Nelly.com


ONSDAG

Då är lill lördag och mitt i veckan här och jag vaknade inte direkt pigg. Blir galen på Vildes bökande på nätterna vet inte hur många gånger jag har stoppat in nappen och buffat under rumpan så han ska komma till ro och somna om.

Startade morgonen med en dusch för att piggna till sen tittade vi på röda traktorn innan det var dags att klä på oss och gå till dagis. När vi kom till dagis så såg jag att vi glömt snuttis så det var bara att gå hem och hämta den och smyga in på dagis och lämna den så inte Noel skulle se mig.

Nu har jag ätit frukost och tänkte vila med Vilde sen ska vi ut på promenad innan dagis.








Dåligt

Jag är så jäkla dålig, jag har blivit en lat soffpotatis. Jag var så duktig och tränade och inte åt godis på vardagar men sen hände något och jag har inte kommit iväg inte för att jag inte kunnat utan för att jag varit lat sen har jag försej tagit hand om mina sjuka grabbar men har ju kunnat träna hemna, promenera och inte ätit skräp. Just nu känner jag mig kass och trivs inte alls i min kropp och så ska det inte vara. Jag hoppas min träningskompis blir fri från sin inflamation i ryggen för jag behöver bli peppad och få en spark i röven! Önskar jag bodde närmare min pappa så han kunde släpa med mig till gymmet och köra skiten ur mig ;)

Vill ha tillbaka min kropp jag hade för några år sen om inte ännu fastare men då gäller det att kämpa. Ska börja med att göra upp en plan och sätta upp delmål och när jag klarat ett delmål så ska jag få en belöningen :) Imorgon blir det promenad och övningar hemma då jag inte har möjlighet att komma till gymmet men promenad är bra träning om man håller en rask takt och ut kommer man alltid och perfekt att ta med barnen i vagnen så ingen ursäkt finns det där. Nu sova så jag är pigg och har massor av energi :)

Eftermiddag bus i sängen


Vinterskor

Jag skulle behöva ett par fina vinterskor som är lätta att sätta på då mina nu tar typ en kvart och knyta, haha!
Har suktat efter ett par sånna här :)
 

God morgon tisdag

Snart ska vi på med ytterkläder och bege oss mot dagis. Hoppas det inte är en ledsen Noel jag får lämna idag igen :(



Jag och Vilde blir nog bara hemma ska iaf vila med honom då det varit mycket uppvaknande och istoppning napp m.m. känner redan nu hur ögonen vill gå ihop. Blir även en promenad så jag hoppas solen värmer upp lite för nu ser det kallt ut, burr. Ska även gå igenom skåpen och se om jag hittar saker som ska med när jag ska sälja på loppis. Förrådet får jag ta upp en kartong åt gången eller ta det i helgen.

Ne byta blöja och klä på oss så vi inte blir sena!

Måndag

Ny vecka och det startades med jobb för mannen i huset och dagis för den stora sonen. Jag och Vilde myste och njöt av lugnet och ensamheten en stund men efter ett tag saknade vi resten av familjen, såklart :)

Till middag så tände vi ljus och myste. Sen blev det dusch och lek innan båda slocknade gott strax efter sju. Nu på kvällen har jag satt över alla bilder på våran hårddisk och rensat datorn och även mobilen. Vad mycket bilder man tar och dom vill man helst inte förlora då man vill ha kvar som minnen.





Nu blir det sova så får vi se vad vi hittar på imorgon, god natt!

Solsidan

Efter vi kom hem från min mormor och morfar så sov Vilde så vi gjorde iordning Noel och nattade honom, tände ljus och såg på Solsidan. Sjukt roligt avsnitt :) Nu tittar vi på Johan falk - Kodnamn Lisa jag ser den för andra gången då jag inte kunde hålla mig och vänta på Micke. Grym film så mig gör det inget att se den igen ;) Bästa är ju att Joel Kinnaman är med i hela filmen så det gäller att ha dreggel trasa haha! Funderar på att gå och sova istället då jag börjar bli skit trött.


Vilde



Vilde växer så det knakar och utvecklas för fullt. Nu är det full rulle på den killen :) Jag har typ aldrig skrivit vad han kan och tänkte nu göra det så man själv kan gå tillbaka och se.

Vilde kan:
- Sitta
- Ålar som en mask fram och fort går det ;)
- Springer för fullt i gåstolen
- Lyssnar till sitt namn
- Försöker dra sig upp mot möbler till stående position
- Säger dää dää
- Vinkar men inte när man ber om det ;)
- Står i krypställning och gungar

Det var det jag kom på nu :)

Jag undrar vad ger ni era 8-9 månaders för mat? Vad får dom till frukost?

Med Noel var allt lättare när det gäller mat men nu är det som man "glömt" vad dom får och inte får äta. Känns som man ger samma mat helatiden lite tråkigt. Ska höra med bvc nästa gång för lite ny mat/frukost man kan ge.

På lördag smäller det :)




Dagarna som gått

Den eviga sjukstugan har fortsatt sen igår. Efter Noels tur var det både Vilde och Micke som låg dåliga men nu har vi alla mått bra sen igår förmiddags. Jag har som tur var sluppit spy och det är jag glad för men jag hade hellre legat än mina små, såklart!

Igår åkte jag iväg på sexparty hos min syster med Johanna och Sofia. Blev mycket god mat och mycket skratt när sexleksakerna åkte fram ;)



Största snoppen jag sett den vill man INTE träffa på, haha!

Idag är det som sagt fars dag och det har vi firat med go frukost och paket till pappan i huset. Sen har vi ring våra egna pappor och grattat också! Om en stund kommer mamma/mormor förbi så följer jag och Noel med henne till min mormor och morfar på fika. Var så länge sen vi träffa dom då både vi och dom varit dåliga.

Imorgon är vi tillbaka till vardagen igen och förhoppningsvis slipper mer sjukdomar nu på lääänge.

Lite bilder från dagarna som gått:










Hoppas på en lugnt natt!

Här hemma har vi sjukstuga. Natten som var så vaknade vi vid ett av en ledsen Noel som hade spytt ner hela sig och golvet. Tvätta av honom, bädda rent och blåste upp extra sängen så la jag mig där med honom i vardagsrummet så han inte väcker lillebror. Noel spydde till och från fram till fyra då fanns det inget kvar och han var så trött så jag fick hålla i hans ansikte så han inte la sig i spyan. Han var så trött att han skakade och frös men ingen feber vad jag kunde känna. Stackarn, aldrig kul att se sina barn må så dåligt. Imorse när han vaknade var han som vanligt igen åt som en häst men han är jätte dålig i magen. Även Micke är risig i kistan och jag med till och från. Vilde är bättre idag så för honom går det åt rätt håll.

Dagen idag har jag tvättat massa sängkläder och handdukar (gick åt en del inatt) samt ner bajsade kläder. Fy fan för magsjuka, blää! Städade även rent badrummet och övriga lägenheten, kokat nappar m.m. Var även hos frisören och fixade till risbusken ;)

Inatt hoppas vi på en lugn natt utan några spyor eller nerbajsat unge. Livet som mamma är inte alltid så roligt ;)



Hela familjen sover utom jag men det dröjer inte länge till, god natt!

Helgen som gått

Helgen gick i rasande fart som alltid. I lördags åkte grabbarna till farmor, Micke till en kompis på halloween fest och jag hade mina tjejer här. Var riktigt trevligt man ses ju allt för sällan. Efter att ha ätit, drukigt och snackat skit så tog vi en taxi till berget där vi dansade typ hela kvällen. Blev dock besviken då dom hade ett band som spelade kizz låtar så det stora dansgolvet var det inte så kul att dansa på. Vid halv två gav jag och Johanna upp och gick ner på stan och åt kebab sen taxi hem hit. Efter ett tag kom Bella och Linda som skulle sova här och Johanna tog taxi hem. Vi kom i säng halv fem så hela söndagen sov jag till och från hela dagen fram tills grabbarna kom hem. Barnen sov redan vid sju och jag somnade redan efter solsidan ;)




Igår var Noel på dagis och jag och Vilde slöade hela dagen, så skönt då jag var fortfarande trött ;)

Idag efter dagis har jag och Noel varit hos mamma/mormor och ätit lussebullar och tittat på deras nya bil. Efter middagen har vi ritat och Noel och Micke badade. Nu sover Noel och snart Vilde med, blir nog att jag också somnar snart. Bara skit på tv ändå!






Imorgon blir det ett besök hos frisören sen försöka få en tid i tvättstugan då Vilde bajsat igenom flera ombyten per dag :/ Börjar bli bättre men är han inte helt återställd i slutet på veckan ringer jag tillbaka till bvc för att väga honom och se vad vi ska göra.

Noel har kommit in i en jobbig period där han ska göra precis tvärtom och bara jävlas med oss. Hej 2 års trotts! Det gäller att hålla humöret uppe och visa att det är fel. Vissa gånger märker man att han tycker att han själv är så jobbig att han inte vet vad han ska ta sig till vilket leder till ett utbrott och mycket tårar och det ända som funkar är att trösta honom. Tror även han kommit in i en period då det är jobbigt att något lämnar honom och säger hej då. Igår var han helt förstörd när jag lämnade honom på dagis och idag ville han inte riktigt att jag skulle gå. Och nu vid nattningen började han gråta utan anledning så efter några kramar och jag satt där en stund gick det över. Hoppas denna period inte är här för att stanna länge :P

Lyx middag!

 
Ikväll åt vi lyx middag och det var sjuuukt gott! En unge sover bara en kvar sen blir det film och alkoholfri cider :)

Börjar ordna upp sig!

Dagen startade med att vi vaknade av en pigg Noel som kom in innan fem. Han låg och myste i stora sängen en stund tills Vilde vaknade sen ville dom båda upp. Själv mådde jag inte alls bra hade sån magvärk/magknip att jag låg i foster ställning. Nu börjar det sakta men säkert ordna upp sig, skönt! Trotts min magont har jag tvättat och skurat badrummet, städat i Noels rum och klädkammaren. Grabbarna sover lunch så man får passa på.

Ikväll blir det fredagsmys med god mat (hel stekt fläskfile i ugn, klyftpotatis och min goda kantarellsås a la Ann-Sofie) och nya Johan Falk när barnen somnat :)





Imorgon kväll ska jag umgås med dessa pinglor plus några till, kommer bli grymt <3

Vilde <3






Kvällsmys



Nu sover killarna så nu har vi vuxen mys. Jag har precis tagit mig en lång dusch och krypit ner under filten med tända ljus blir nog att göra mig en kopp te :)

Idag har Noel varit på dagis och dom hade varit i akogen och letat efter ekorrar och andra spännande djur. Inne hade Noel lekt med bilar, läst bok m.m. Jag har inte gjort ett skit då det var fullbokat i tvättstugan idag sen har Vilde velat myst och sovit på mig idag. Han blir ledsen såfort man går ur ur rummet spelar ingen roll om det är jag, micke eller Noel det är okej om han är uppe i famnen men är han på golvet eller i gåstolen så blir han arg. Men vi plockade undan när Micke kom hem så stor städar jag på lördag förmiddag istället när man ändå är själv går så mycket lättare och snabbare då ;)

Nu göra mig lite te!

Torsdag!

God morgon! Om ett tag ska Noel till dagis efter det blir det hem och städa sen se om det är ledigt i tvättstugan. Hade helst bara dragit täcket över huvudet och sova ostört ett par timmar då jag har mensvärk from hell och huvudvärk.



Såhär ser Vilde ut idag :)