En lördag i lekparken

 

Våra badkillar


Rensat och sorterat!!

 
Här har jag rensat och sorterat bland alla barnkläder och det har ska säljas iväg. 
Är kläder som nu Vilde vuxit ur och ytterkläder, intresserad? ;)

Dessa får gärna pryda våra fötter i höst/vinter!


Sjukstuga!!

Här hemma händer det inte mycket, grabbarna är snoriga och hostiga. 
Nätterna blir det knappt någon sömn så jag är trött och har huvudvärk så vi har bara varit hemma 
och slöat hela dagen och helgen kommer se likadan ut för vi ska bli friska!!
 

Vero moda

Idag var jag en sväng på stan med Heidi och då blev det en sväng in på vero moda och shit vilka snygga kläder dom hade fått in, precis i min smak. Tyvärr är inte min kropp gjord för sånna kläder än, men målet är att jag ska bli ;)
 
Vero Moda - Penny Print Top Vero Moda - Rider Clean Canvas Pants Vero Moda - Alice Top
Vero Moda - Alice Top Vero Moda - Marocco T-Shirt Vero Moda - Wonder Coated Jeans
Vero Moda - Lisanna Ancle Dress Vero Moda - Veronica 3/4 Mini Dress Vero Moda - Tomboy Denim Shorts

Något för oss?

Idag är det första dagen för oss med LCHF. Har hört både bra och dåligt och den dietern men det är värt att testa tycker jag! Jag kan inte utala mig om jag inte testat, så nu hoppas vi på att det ska ge något resultat och att vi ska må bra av den här maten. Har ni någon erfarenhet av lchf?
 
 
  Frukost! Hade på majonäs på äggen men kom på det efter jag fotade :)
 
Dagens frukost, lunch och middag :)

Dagarna som passerat i bilder!

Foto: Farmor och Noel åker buss :) http://instagr.am/p/Oe0HPPJXkn/
Foto: Film och mys med Eco :) http://instagr.am/p/OhR8BzpXjt/Foto: Casper håller koll :) http://instagr.am/p/OhSLw1JXj8/Foto: Gott med kalops till middag tycker Vilde :) http://instagr.am/p/Ojgn4-pXgH/Foto: Matglad kille :) http://instagr.am/p/Ojg6aRJXgV/Foto: Badet nästa :) http://instagr.am/p/OjhDCAJXgb/
Foto: Jag igår redo för möhippa :) http://instagr.am/p/Oe0TGxJXkw/

Möhippa!!

I fredags var det dags för oss tjejer att kidnappa Sandra som hade ingen aning att vi skulle komma :) 
Vi började med att kidnappa henne hemma hos henne där vi drack champange och åt lite snittar. 
Sen fick Sandra packa en väska med badkläder och fint ombyte. 
Sen gick vi iväg och mot skogshöjd för bubbelbad och Sandra hade ingen aning om vad våra planer för kvällen var ;) 
Blev bubbel, bada isvak för en del (inklusive mig) och lite cider drickande. 
Efter det åkte vi hem till Linn där det blev tre rätters med lite lekar och 
roliga frågor till Sandra :) Senare på kvällen blev det ner till byn för lite utgång. 
Blev en riktigt trevlig kväll och Sandra verkade nöjd, vilket var det viktigaste ;)
 
Foto: Såhär fin blev Sandra igår ;) http://instagr.am/p/Oe0aaDpXk2/

V I L D E


Pyssel

Nu på morgonen har vi pysslat lite, både Noel och Vilde var med :) 
Det fick bli lite fot och hand avtryck och Noel ritade lite också.
 
 
Dagens pyssel ;)

Gina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snyggt

 
 
 

Färdig slöat!

Jag och Vilde har slöat hela förmiddagen, blev en vila på soffan på 1,5 timme vilket vi både behövde efter en jobbig natt. Men nu är vi pigga och ska ta till i alla måsten, Vilde röjer i gåstolen och jag ska ta tag i städandet! Förut stor städade jag varje torsdag så det var fint till helgen men på senaste tiden har jag varit så trött och haft noll ork till vad som heter städa men nu ska jag ta tag i det igen så slipper ta det på helgen. Så nu blir det musik på hög volym men starta med städningen, tar ju längre tid när man har en liten att roa samtidigt ;)
 
 

Skor till vintern?

Det går fortare än vad man tror till vintern och jag börjar fundera på vad man ska ha på Noels fötter, vad ska ni ha på era barn?
 
 
   
 
 
Vill ha ett par "lekskor" till dagis och ett par finare kängor till vardags.

Firat tvilling tjejerna!

I lördags åkte vi till vallentuna för 18års fest då grabbarnas tvilling kusiner fyllde 18. Så det blev smörgåstårta, bubbel, rose, go fika och trevligt sällskap! Vi stannade över natten så Noel fick gå med faster och hundarna på morgon promenad vilket hade varit spännande, han skulle flytta på alla pinnar i skogen han såg :)
 

Besök på bvc

I måndag var vi på bvc för att väga och möta Vilde och sen få spruta, vi fick även med mamma som sällskap mycket trevligt. Lilleman var så duktig, nu är han inte så liten längre, 8,7 kilo och 67 cm lång. Efteråt blev det en sväng på stan då jag visade mamma vad jag ville ha till Noel i vinter och ville ha hennes smakråd och hon tyckte som mig, vilket är bra ;) Mamma följde även med till dagis och hämtade Noel som blev en riktigt teater apa som han alltid blir när han träffar någon han tycker om. Noel började på dagis igen i måndags efter 5 veckors sommarlov och han var så glad på morgonen då han hade saknat sina kompisar och leksakerna, att säga hej då till mig hade han inte tid med.
 
 
 
Dessa två delat är tanken att Noel ska ha i vinter :)
 
I tisdags träffade jag två super trevliga mammor och deras små. Var första gången vi träffats och absolut inte sista, vi klickade direkt och snacka på som bara den och tiden sprang iväg. Blir en dejt igen nästa vecka :)
 
Igår blev det en lång promenad med Sandra vilket behövdes efter semestern då jag har gått upp två kilo, inte OK! Idag är jag och Vilde hemma och städat inför helgen men vid dagis hämtningen är det vi som är ute och leker innan det är dags för att gå in för att laga mat. Ikväll börjar helgen för mig och grabbarna :)
 
Juste imorgon kväll kommer katterna hit och ska bo hos oss, ska bli huuur mysigt som helst ♥

Vad Noel har blivit stor

Under den här semestern har Noel både slutat med välling och morgon gröt då han själv vägrade äta det så då passade vi på att sluta att ge. Så nu äter han allt som vi gör och det ända som handlas till honom från barnavdelningen är blöjor. Stora killen! Passar ju perfekt nu när Vilde börjar äta gröt och smakportioner så då blir det inga extra kostnader ;) Noel har även börjat sova hela nätter i sitt rum och kommer inte in längre på natten, så nu får vi plats i sängen igen, hoppas bara det håller i sig. Vilde har också blivit duktig som sover bra i sin säng men runt tre brukar jag lyfta över honom för jag orkar inte springa upp, haha! Men det är mysig att gosa bebis några timmar per natt ;)
 

Vad Noel behöver?

Idag efter att ha rensat Noels kläder så fanns det inte så jätte mycket kvar som passade i storlek så det börjar bli dags att fylla på inför hösten. När jag hade rensat klart damp H&M barn katalog ner i brevlådan och där fann jag massa fint :)
 
 
Det som behövs fyllas på är t-shirt, långarmad t-shirt, munktröjor, mjukisbyxor, pyjamas och strumpor med halkskydd under. Storleken han ligger på nu är 92-98, så är det dubbel storlek 86-92 blir det förlitet konstigt nog så då är det bättre med lite större annars växer han ut det så fort. Tycker att Noel får stanna upp lite så man hinner använda kläder och inte bara köpa nytt!

Dagen

Idag har vi bara varit hemma och fixat. Har hunnit med nästan allt idag men resten tar jag imorgon. Det jag har gjort är att ta upp kläder till Vilde från förådet samt hoppgungan. Sen rensat både Noel och Vildes kläder, leksaker och gått ner med allt i källaren. Blev en hel del som vi rensade bort. Sen har jag städat, satt upp nya tavlorna, bytt ut andra tavlor lite här och där, satt upp krokodil gosedjuren på väggen i barnrummet, slängt blommor som var så fula m.m.
 
Båda grabbarna sover nu för natten så jag har tänt ljus och äter glass framör tv:n och datorn, Micke sitter bredvid och kollar tv! Blir en riktigt slö kväll med film och skapligt i säng. Försöker ställa tillbaka våra sovtider här hemma så vi inte får en chock på måndag när det är dags för dagis och jobb för Micke.
 
Foto: Det är inte alla som har krokodiler på väggen i sitt rum ;)Foto: Tavlorna blev en härlig färgklick i vardagsrummet, love it! http://instagr.am/p/OD8l3FJXnG/Foto: Nybadad kille http://instagr.am/p/OE0xuxJXhw/Foto: Redo för sängen http://instagr.am/p/OE084rJXh7/

En sväng till farfar och farmor!

Igår tog vi oss en dags utflykt för att träffa barnens farmor och farfar och se hur farfars nya lägenhet såg ut. Han kommer få det riktigt fint när allt är på plats och läget var kanon med en lekpark precis på baksidan så man kan hålla koll på barnen från balkongen sen när dom är stora nog att leka själva ute, vilket är många år till ;)
 
Vi mötte upp farfar på centrum där han och Noel klippte sig (Noel klippte sig för första gången hos frisören, det gick efter många om och men) och glad blev han efter han var klar när han fick klubba och färg i håret :) Efter det gick vi hem till farfar åt lunch, ut och lekte och då kom farmor så jag och svärmor åkte till barkaby outlet och kikade lite. Vi fick jätte fina tavlor från ikea, pall till badrummet så Noel når upp, mjukt verktygs bälte till Noel och en skallra till Vilde. Sen åt vi Max innan vi åkte hem, onyttigt men så gott!
 
Foto: Nyklippt :) http://instagr.am/p/OBiuqGpXoi/Foto: Från sidan :) http://instagr.am/p/OBjCYXJXol/Foto: Röjer i lekpark :) http://instagr.am/p/OB181jpXvd/

Bröllopsfirande!

I lördags så firade vi min kusin som gifte sig med sin Marina. Det var ett litet bröllop för oss här i Sverige som inte kan komma på det stora riktiga bröllop där dom bor. Var riktigt trevligt att träffa kusinerna igen då det blir väldigt sällan då dom inte bor hemma i sverige. Det bjöds på tre rätters och när festen började åkte vi hem då klockan var mycket och vi hade barnen med oss. Så vi var hemma vid halv ett och stöp i säng :)
 
Foto: Bröllops tårta :) http://instagr.am/p/N6wZRPpXhA/
Foto: Noel bara växer :)
 
Bjuder på fler bilder senare då dom ligger i kameran och på mobilen!
Nu ska vi äta sen lunch, flygande jacob mums!

Äntligen ny vagn!

Som rubriken lyder så har jag sålt våran gamla enkelvagn och köpt mig en ny :) Var på tiden att prova något nytt och jag är redan super nöjd efter en dag så jag hoppas vi fortsätter och är nöjda. Vilde trivs hur bra som helst, var ute nyligen på en eftermiddagspromenad och han var vaken och glad helatiden annars skriker han bara i vagnen så nu kan jag gå på promenader utan att ha ångest över att behöva bära Vilde :)
 
 Foto: Mitt fina promenad sällskap :) http://instagr.am/p/N1KDoepXiv/
 
Både igår och idag har jag hängt med Bella och barnen, alltid lika kul att träffas. Igår hängde vi på stan och sen här en sväng och idag har vi varit iväg och köpt vagnen sen hängt på stan och ätit glass :)
 
Foto: Noel och Colin leker med bilar :) http://instagr.am/p/NydSuxpXvs/
 
Nehe en dusch och sen slöa i soffan resten av kvällen! Imorgon blir det tvätta och plocka fram kläder inför bröllopet för min kusin som är på lördag, kul att träffa stor kusinerna igen!