2010-07-31

God morgon !!

Har ni sovit gott? Det har inte jag, vaknat helatiden och har legat konstigt så nu har jag svin ont i svanken/bäckenet. Snart ska vi äta frukost här hemma blir ägg, nygräddade mini baguetter med massa goda pålägg till och Oboy :) Den här dagen ska spenderas hemma som det ser ut nu. Blir att äta gott vi ska jag köttgryta ikväll och sen äta massa gott framför tv:n ikväll och bara ägna oss åt varandra. Men först innan man kan slappa i soffan så måste lite nytta göras som vika tvätt, dammsuga och damma. Sen ska jag måla dvd-ställen också. Ha en bra dag!!


En gammal bild på mig :)


Bröderna Karlsson

God kväll !!

Idag har jag dejtat med Bella, Mindy och Linda på stan :) Efter det blev det att storhandla vilket var dags för det var tomt i alla skåp, vi har inte storhandlat på kanske 1,5 månad med tanke på att det är semester och man har farit runt och inte ätit hemma. Sen blev det spontan bio på heron där vi såg bröderna Karlsson, det var faktist rolig :) Så nu är vi hemma men har varit det ett tag, fick ett ryck och började plocka undan lite här hemma sen ringde mamma och Ubbe som hade varit hos grannen så dom kom på spontan besök en snabbis dom gick för bara några minuter sen så nu ska jag fixa mig för att gå och sova är en dag imorgon oxå. Imorgon blir det bara att vara hemma, känns som man farit och flängt varje dag. Vi firar ett år på söndag så vi tänkte ha myskväll imorgon med god mat, sen massa gott till någon bra film. Köpte kräftor och räckor som jag ska äta imorgon och doppa i aioli :) Mums! Tänkte äta det idag men det blev bio istället. Nu ska jag sova, natti natti!!


Bild lånad från google.se


Husmor

Önska mig lycka till. Nu ska det lekas husmor här hemma, först blir att laga middag som består av köttfärslimpa, potatis, gräddsås och kokta grönsaker :) Sen ska det bakas bullar! Lika bra att passa på när det ändå bara öser ner en massa regn. Uppdaterar med resultat senare, hehe!

  

Bild: lånad från google.se

______________________________________________________________________________________________

Update: Maten blev shit god, båda jag och Micke tittade på varandra och sa det här får vi göra ofta :) Hoppas bullarna blir lika goda men det ser lovande ut. Just nu ligger degen och jäser ska snart börja fixa bullarna men först diska och plocka undan maten. Nu är bullarna klara och dom blev riktigt goda dom med :) Så nu äter vi ny gräddade bullar och dricker mjölk!


Våran Son !!



Så här ser våran son ut från när vi var på rutin ultraljudet i tisdags :) Man ser inte så jätte bra för han ville inte ligga still, hehe! Efter ultraljudet så gick vi och köpte jätte tuffa kill kläder, våran son kommer bli as tuff :)
Detta blev det, allt från Lindex.


Vecka 21 "Magbild"


Beställt vagn :)

Igår var jag, Bella, Mindy och Linda på en lååång tripp :) Först åkte vi till Eskilstuna och kollade på babyproffsen för Bella skulle köpa klädsel men ångrade sig och ville köpa en ny vagn istället för hon var inte nöjd med den hon har så vi åkte vidare mot västerås där vi mellan landade för att äta på Max :) Efter vi ätit så åkte vi vidare mot Barkaby där vi kollade på både Babyproffsen och Babyland för Bella skulle bestämma sig för vilken vagn hon skulle ha, efter mycket velande hittade hon till slut en vagn som var den bästa av alla hon tittat på plus att dom hade ett kanon pris just då. Men iaf så passade jag på att beställa den vagn vi ska ha från Babyproffsen det blev en marinblå Babytravel Amsterdam :) Ända sen vi fick veta att vi skulle ha barn så har jag sagt att jag velat ha en sån men inte vetat färg, stod mellan brun och blå men när jag fick se den blåa i affären så bestämde jag mig direkt den vill jag ha :) Så här ser vagnen ut:
 
Köpte även med regskydd, insektsskydd, mugghållare och åkpåse så allt gick på 3500kr. Riktigt bra pris för en ny vagn. Sen ska vi köpa liggdelen till vagnen som min syster har haft, den är i svart så första tiden kommer vagnen vara svart sen lagom till sommaren sätter man på den blåa fina sittdelen så då kommer det bli som en helt ny vagn :) Vi är riktigt nöjda! Och nu känns allt så verkligt :) På köpet när vi hade beställt och köpt vagnarna fick vi en varsin Blöjhink från Angelcare och massa annat smått och gott som blöjor, amningsinlägg, tidning, tvättmedel m.m.


       


Nyköping !!

Idag efter RUL så träffade jag Bella, Mindy och Linda och så åkte vi till Nyköping där vi åt lunch på Ann-Sofies fik sen gick vi runt där på stan och shoppade lite sen åkte vi till hamnen där vi tog oss en glass och satt vid kanalen och vilade våra stackars fötter :) Nu är jag helt slut, ligger i soffan och mina fötter värker och känner hur killen i magen rör sig för fulla muggar, mysigt! Ska snart värma på rester från igår (Tacos) för att jag är själv hemma ikväll för Micke är hos sin kompis och tar någon öl. Borde passa på att se någon tjej film kanske, hehe!

Vecka 21

Bebis:

Din bebis blodcirkulation är nu komplett och helt fungerande. Navelsträngen fortsätter att växa och bli tjockare alltmedan blodet strömmar med avsevärd kraft igenom för att förse bebisen med syre och näring. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Storleken kommer att fördubblas under andra halvan av graviditeten. Bebisen är nu c:a 18 cm lång från huvud till stjärt och väger ungefär 300 gram.

Nu mognar de olika organen. Matsmältningssystemet fungerar redan på ett grundläggande sätt och bebisen kan svälja fostervatten och ta upp vatten och socker och sedan göra sig av med restprodukterna. Denna mekanism är en förberedelse på livet utanför livmodern.

I blodet finns det redan ett stort antal röda blodkroppar, och vita blodkropparna börjar att bildas. I munnen börjar små smaklökar att bildas på tungan.


Mamman:

I princip alla kan nu se att du är gravid! Din livmoder borde nu kännas ungefär 2 cm ovanför din navel. Du har antagligen ökat 4-7 kg i vikt och allteftersom bebisen börjar bilda sina fettreserver kommer också din vikt att öka. Under de kommande 10 veckorna kommer du att gå upp ungefär hälften av den totala viktökningen under hela graviditeten.

Du kanske också märker av en ökad aptit eftersom du behöver 500 kcal mer per dag för att försörja din ökade ämnesomsättning. Det är bra att undvika mat som innehåller mycket fett, socker och kalorier, och istället äta frukt, grönsaker, spannmål och anndra naturliga baslivsmedel.

En del upplever ovanliga starka begär efter mat, och även efter sådant som inte är mat; såsom cigarettaska, kol och öl. Bli inte förvånad om dina ben svullnar upp under dagen. Detta kan avhjälpas genom att sätta fötterna i högläge någon eller några gånger under dagen. Blir svullnaden kraftig så bör du genast kontakta barnmorskan eller läkare för kontroll; särskilt om du har andra symptom så som huvudvärk och flimmer för ögonen.

Fakta: blimamma.se


Rutin UltraLjud

Idag var vi på våran RUL och det var en häftig känsla. Det är då man verkligen inser att man har en bebis i magen och att man ska bli Mamma. Allt såg bra ut och det var en livlig liten bebis som låg där inne :) Vi kollade även könet och det är en POJKE, vi är dom lyckligaste :) Vi var typ 99% säkra på att det var en tjej men ack så fel man kan ha, haha! Blev även framflyttade från den 20:e till den 12:e December så jag har gått längre än vi trott vilken är bara skönt :) Kanske man kan få fira jul men lill killen itanför magen. Åh vad jag längtar efter dig!!


Ultraljud ...

Imorgon bitti så ska vi iväg på rutin ultraljud och det ska bli så spännande. Se om man kommer kunna sova inatt :P Är nästan som om det är julafton imorgon, haha! Det är extra spännande med tanke på att vi ska titta efter vilket kön bebisen har. Se om det är en pojke eller en flicka vi har i magen.
Vi tror det är en liten flicka, vad tror ni? Efter ultraljudet ska jag ta lite prover som barnmorskan ska ha har glömt att göra dom så tänkte passa på att göra dom imorgon när man ändå är på sjukan.

Efter det så åkte jag, Bella, Mindy och Linda till Nyköping där jag ska visa dom runt, haha! Blir lunch och shopping så vi hoppas på fint väder så man kan gå i hamnen och äta glass.

Ne nu ska jag sova så det blir morgon så vi får se lille bebisen i magen :) God natt!!

Vecka 20

Bebis:

Grattis! Du är nu halvvägs genom graviditeten. Det har gått 18 veckor sedan befruktningen och din bebis är nu 14-16 cm från huvud till stjärt och väger c:a 250 gram, ungefär som en stor chokladkaka.

Bebisens hud börjar nu bli tjockare och körtlar under huden börjar utsöndra ett vaxliknande ämne som kallas vernix. Detta ämne kommer att täcka din bebis hud och skydda den mot fostervattnet under resten av graviditeten. Lanugohåret på bebisens kropp hjälper till att fixera den skyddande vernixen.

Huvudhår och tånaglar börjar växa på det här stadiet, liksom hår på överläppen och i ögonbryn.



Mamman:

Din midja har sannolikt vuxit och är inte lägre synlig. Livmodern har fortsatt växa upp i magen och kan nu kännas i höjd med navlen. Den växande bebisen och livmodern trycker din buk utåt och genom återstoden av graviditeten kommer den att fortsätta trycka på dina lungor, mage och njurar. Detta kan göra att du lättare blir andfådd, behöver kissa oftare och inte kan äta lika mycket, samt orsaka förstoppning.

Det ökade trycket kan också göra att din navel tryck ut och blir som en liten kula iställer för ett hål. Många får också bristningar i huden på magen då den töjs ut i snabb takt. Detta gäller också bukmuskularturen som dras isär och stäcks ut, och blir därmed något försvagad. Man brukar därför rekommendera gravida kvinnor att inte belasta bukmusklerna i onödan.

Magbild:


Fakta: Blimamma.se


Tallinn och landet !!

God kväll!

Igår kom vi hem från landet där vi har varit över helgen och innan det så har vi varit i Tallinn.
I måndags åkte jag, Micke, Mamma, Ubbe, Moster och Annete (stavas?) till Tallinn. Blev båten dit så vi åt god middagbuffé, kollade på showen, lyssnade på kareoken och sen somnade jag medans dom andra dansade vidare upp på discot. På morgonen efter var vi framme i Tallinn där vi lämnade väskorna på hotellet för vi fick inte checka in direkt så då passade vi på att gå i stan där. Vi tog en kall (jag en Cola) i gamla stan sen gick vi vidare till ett köpcentrum, hittade tyvärr ingenting utom en t-shirt till Micke. Sen gick vi tillbaka till hotellet och checkade in och satte på oss badkläderna för att gå ner till poolerna där vi låg i bubbelpoolen med en drink i handen och njöt. Där låg vi ett bra tag sen gick vi upp på våra rum och fixade oss för att gå in mot stan för att äta mat. Det var ingen höjdar mat så vi gick till donken efter så Micke åt hamburgare och vi andra tog en glass, haha! Sen gick vi tillbaka till hotellet där vi satt i lobbyn en stund innan det blev sängen. Dagen efter så tog dom andra ett bad medans jag sov, haha orkade verkligen inte bada var helt slut. Sen fixade vi oss checkade ut och gick och köpte massa sprit och åt lunch innan vi gick på båten. Där åt vi god mat och satt och snackade skit och lyssnade på kareoken blev en tidig kväll för alla och dagen efter var vi i stockholm redan vid tio på morgonen.

                            

Då blev det hem pussa på katterna iväg på middag hos Ann-Sofies föräldrar där Marlene från göteborg var och hälsade på så vi passade på att träffa henne och gratta henne som fyllde år nu i helgen. Sen kom Philip och sov hos oss.
Morgonen efter (alltså fredag) så tog vi tåget till Kristinehamn där Ann-Sofie hämtade upp oss tre och katterna för att åka till landet (som ligger där i närheten) där Pappa och Alex oxå var. Så där spenderade vi hela helgen, var mycket trevligt men tråkigt att vädret inte var det bästa. På fredag kvällen blev det fotboll och grillning med folken där i "byn" sen lördag blev det grillkväll hos grannarn Leif och Pyret där vi även spelade kubb. Var även inne i Kristinehamn och shoppade lite på dagen. På söndagen kom Niklas (Ann-Sofies bror) och barnen så vi hann träffa dom innan vi tog tåget tillbaka hem. Jag säger bara borta bra men HEMMA BÄST :)


                    

Idag har jag träffat min fina vän Bella och hennes söta Mindy. Blev först en frukost/lunch på stan så tittade vi runt lite sen hade vi så tråkigt så vi åkte till Skärholmen och Ikea :)

Så har våran vecka sätt ut , skönt att man har två veckor kvar på semestern!

Vecka 19

 

Bebis:

Din bebis är denna veckan 13-15 cm och väger ungefär 200 gram. Vid förlossningen väger den vanligtvis 15 gånger mer, så den kommer lägga en hel del på hullet framöver.

En av de mest fascinerande sakerna med fostrets utveckling är hjärnan. Hjärnan är ett av de första organen som bildas de första veckorna och dess abnorma storlek i förhållade till resten av kroppen under den första delen av utvecklingen visar dess stora betydelse. I vecka 19 har muskler i hela kroppen kopplats ihop med hjärnan via nervtrådar och kan därmed kontrolleras medvetet av bebisen!

Öronen står ut från huvudet, och i munnen börjar de första groddarna till barnets permanenta tänder dyka upp. Armar och ben har nu korrekt relativ storlek i förhållande till kroppen och fötterna är hela 2,5 cm långa!



Du:

Många kvinnor kan känna livmodern 2-3 cm under navlen och om du ser din profil i speglen kan du verkligen se hur din kropp har förändrats. Det är inte ovanligt att vid det här laget ha gått upp 5-6 kg. Av detta svarar bebisen för c:a 200 gram, moderkakan 170 gram och fostervattnet ungefär 310 gram.

Vidare har dina bröst ökat i vikt med 170 gram vardera och livmodern med ytterligare 300 gram!

Det är viktigt att komma ihåg att viktökningen skiljer sig mellan olika kvinnor och det finns ingen anledning till panik om du gått upp lite mer eller mindre än genomsnittet.

Viktökningen kommer förmodligen att påverka din hållning och din sömn.

Fakta: blimamma.se


Någon som är snäll :P

Såg att en vän hade fått en smart skål av sin kille och nu blev jag avis, jag vill oxå ha en sån :P Skit smidig! Är en chips och dip skål, finns på Cervera för halva priset nu. Så är det någon snäll som tycker att jag ska ha en sån får gärna köpa en sån till mig innan dom tar slut ;) Vi är nämligen borta en vecka åker imorgon så det kanske inte finns kvar när vi kommer hem. Det är iaf en sån här skål:


Bild lånad från sara :)


Söndag !!

Igår var vi på kräftskiva ute hos Linda och Tobbe, det var trevligt :) Hade nog varit roligare om man kunde dricka men det får vi nästa år :P Men trevligt var det hur som helst. Vi var hemma vid halv ett så det vart inte så sent!


Dock inte min dricka, haha!!

Idag så har jag mest slöat på soffan till Bella skickade mess och ville äta lunch på stan så vid ett hämtade hon och Mindy upp mig så åkte vi ner på stan och lunchade på Nancy´s. Eller jag tog en bulle, hehe! Så nu är jag hemma igen, eller har varit det en stund. Om en timme så ska vi gå till Mamma och Ubbe för att grilla :) Mums. Adde och Emelie kommer oxå dit och äter så det blir trevligt! Vi har tvättstugan ikväll mindre kul men tur att dom bor nära så vi kan springa i mellan.

Just nu har jag tre utslagna killar i soffan. Eco ligger längst bort och sover sen ligger Micke och mellan oss ligger våran lille bebis Casper, hehe! Casper har verkligen blivit vår lilla bebis den här veckan, han är så mammig får aldrig vara ifred men det är bara mysigt :)

Tufft till Bebis :)

Six Bunnies - Old School [Färg: gråmelerat]   Six Bunnies - Old School [Färg: gråmelerat]

Old school huvtröja, 299kr





Ed Hardy - Tiger [ Nappflaska]      Ed Hardy - Napp med clip [ Napp med clip]          Ed Hardy - Tiger [ Napp]

Ed Hardy, Nappflaska 99kr, Napphållare 89kr, Napp 99kr


Detta finns på Sweden Rock Shop


Kräftan !!

Har legat på stranden hela dagen. Shit vad skönt det var! Smörjde in magen i 30 och har tänkt den lite då och då men resten av kroppen på framsidan är jag en kräfta. Haha och typ vit på baksidan av benen, är så svårt att sola baksidan. Ryggen har man fått lite färg för då kan man sitta med ryggen emot solen men man kan inte direkt ligga på mage och sola. Känns som om man klämmer bebis plus att det känns att man ska kissa på sig när som helst, haha! Vilka problem man har va? haha! Blir snart att ta en dusch och sen smörja in kroppen med after sun.

Imorgon kanske det blir stranden igen, får se hur vädret är oxå. Sen på eftermiddagen/kvällen ska vi till Linda och Tobbe för kräftskiva. Mums vad gott det ska bli. Köpte hem räkor och aioli som jag ska äta imorgon oxå :) Mums!!


Till barnrum !!

giraffose2giraffose12

Hittade fina lektält som skulle vara fint att ha i barn rummet sen. Har sett dom tidigare på inspiration för 299kr :) Blir att införskaffa mig en sån sen när man flyttat och ska börja inreda barnrummet :) Jag längtar !!


Skönt med semester!!

Nu är jag inne på min första semester vecka, under dom dagarna har jag gjort en massa.
I fredags så var jag ute med några från jobbet, först blev de förfest hos Jimmy sen drog vi till Crazy Town och åt mat. Sen drog vi vidare till Ceasar´s men där blev inte jag långvarig, var inte så kul när alla var svin fulla och rökte som bara den så Micke möte upp mig så gick vi vidare där Mamma och Ubbe satt med gamla bekanta till dom som dom umgicks med när vi var små.


Jag och Pontus när vi firade att semestern började med jobbet !!


I lördags så åkte vi till stranden med Bella och Mindy sen åkte vi med dom hem där vi åt mat och snacka massa skit. Min lillebror och Linda J kom även förbi, var en trevlig kväll.
I söndags så åkte jag till stranden med Bella, Mindy, Linda J och hunden Hugo.
I måndags så var jag först hos barnmorskan där jag vägde mig, hade inte gått upp ett skit :) Kan vara för att jag spytt så mycket. Sen lyssnade vi på bebis hjärtat, det var underbart att få höra bebis i magen. Den ville inte ligga still när vi lyssnade på hjärtat. Efter besöket så åkte jag hem och packade och vilade sen tog jag tåget till Syster med familj. Vi åt god mat och tog ett kvällsdop. Jag sov kvar där för i tisdag morse åkte jag, Syster och barnen till Marholmen där Mamma och Ubbe hyr en stuga. Så när vi kom dit blev det att gå och bada, sen åt vi lunch sen badade vi igen var så varmt. På kvällen grillade vi och tittade på Allsång på skansen :) och igår så badade vi sen åkte vi hem vi lunch och då tog jag tåget hem.


Liam och Max äter bågar bågar (ostbågar) i tisdag kväll efter vi grillat :)


Idag har jag varit på stan med Linda och Tindra. Vi har ätit lunch, kollat i affärer och ätit glass på Mc Donald. Nu ligger jag i soffan och svettas blir en svalkande dusch snart. Synd bara att det hjälper för stunden.
Imorgon blir det kanske stranden med Bella och Mindy :)


Vecka 18

Bebisen:

I vecka 18 är din bebis 13 till 14 cm lång från huvud till stjärt och tack vare de nu ökande fettdepåerna väger den omkring 230 gram. Den hitintills snabba tillväxten kommer nu att sakta ned något till ett något lugnare tempo.

Det finns fortfarande plats i livmodern och din bebis kommer att vara aktiv under perioder då den kan sparka eller till och med göra kullerbyttor! Runt den här tiden kan bebisen också börja känna av alltmer intryck från världen utanför magen och gör sin närvaro känd genom sparkar och slag. Benen genom vilka ljuden passerar till innerörat har förkalkats och hårdnat, och de nervbanor som tar emot och processar signaler från hörselcellerna utvecklas, vilket innebär att bebisen nu kan höra.

Allteftersom graviditeten fortlöper kommer bebisen att vänja sig vid återkommande ljud, så som dina hjärtslag, röster, blodet som strömmar genom navelsträngen och andra vardagliga ljud. Den kan också bli skrämd av höga, plötsliga ljud.


Du:

Livmodern har fortsatt att växa upp i din mage. Om du mäter så kan du känna den ungefär på två fingrars bredd under naveln. Din livmoder är vid det här laget ungefär lika stor som en Nätmelon.

Även om viktuppgången varierar från kvinna till kvinna så ligger den genomsnittliga viktökningen i vecka 18 på mellan 4,5 och 6 kilo.

Vid det här stadiet i utvecklingen kan också eventuella defekter och missbildningar i hjärtat upptäckas vid en ultraljudsundersökning.

Fakta: blimamma.se


Snart SEMESTER !!!

Snacka om skönt. Jobbar idag och imorgon sen är det SEMESTER och det firar vi med att gå ut och käka nästan hela jobbet, ska bli trevligt! Blir iaf ingen utgång för mig, inge kul att gå ut nykter när dom andra är fulla och jävliga :P hehe! På lördag ska vi hem till Bella och Anders för lite grillning :) Och då får vi se hur dom bor dom flyttade förra helgen. Denna helg kommer bli en mycket trevlig helg och bra start på semester :)

Nu ska jag ta en dusch sen fixa mig sen dra till jobbet, är redan trött kan bero på att jag har tvättat sen åtta imorse. Behövdes verkligen vi var inne på dom sista underkläderna, haha!!


Helgen som var så ..

.. var vi hos min Syster med familj och åt mat och satt och babblade på altanen ända fram tills det började ljusna igen :) Kom i säng vid halv tre. Dagen efter var vi i barkaby och mötte upp Mickes mamma efter vi hade kikat där så åkte vi hem till dom för att gå igenom Mickes kartonger och sen för att käka middag. Jag fick ett jätte fint gravid smycke, dom känner mig väl vet vad jag gillar :) Vi tog massa bilder i helgen men här är några iaf.

        



Fick flest bilder på Max för han var någorlunda stilla men Liam var svårare att fånga :P


Vecka 17

 

Bebis:

Vikten har fördubblats på bara två veckor och nu väger ditt barn c:a 100 gram. Längden från topp till tå är mellan 14-16 cm vilket motsvarar din hand om du spretar med fingarana.

Stora förändringar är på gång! Fostret börjar nu bilda livsviktigt underhudsfett, något som fortgår fram till förlossningen. Underhudsfett är viktigt för att kunna reglera kroppstemperaturen och för ämnesomsättningen. Vid den här tiden består din bebis vikt av ungefär 85 gram vatten och ett halvt gram fett. Efter 40 veckor är motsvarande siffra c:a 2.4 kg fett av den totala födslovikten på 3.7 kg.

Armar och ben är nu nästan fullt rörliga. Ögon och öron har nära nog fått rätt placering och bebisen liknar alltmer en människa.

Du:

Moderkakan växer med en otrolig hastiget tillsammans med bebisen, och vid förlossningen kommer den att väga nästan ett halvkilo. Såhär dags är moderkaken väl utvecklad och förser fostret med allt det behöver, och  för bort avfall som det inte längre behöver. Samtidigt flyttas livmodern uppåt i din mage och kan nu kännas 3-5 cm nedanför din navel. Den syns förmodligen tydligt att du är gravid vid det här laget och en viktökning på 2,5 till 4 kg är normal.

Kanske har du redan känt bebisen röra på sig i magen, men det är inte ovanligt att det dröjer ytterligare några veckor. Det kan vara mycket lugnande att känna bebisens rörelser därinne, även om det inte är varje dag, och veta att allt är väl.

Du kanske märker att tandkött och näsa böder lättare, vilket beror på ditt ökade blodtryck och ökade blodvolym. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.
Fakta: blimamma.se

Magbild:


Eclipse !

Igår var jag som sagt på bio och såg Eclipse, den var GRYM! Ska lugnt köpa filmen sen och gå en gång till på bio eller hur Linda? Haha! Innan bion åkte vi till Skärholmen och sen åt mat, har alltid lika roligt med dig Linda ♥ och dig med Sandra :)



Juste var och tittade på lägenheten igår och vi TAR den :) Den kändes så stor och sen ha balkong kändes lyxigt, haha! Men det blir ju iaf att måla om det ända rummet som såg okej ut var vardagsrummet så där gör vi inte om i första taget iaf. Men vill iaf ha allt färdigmålat innan bebis hade tänkt titta ut. Blir flytt i slutet av september så då hinner vi få iordning har 2,5 månad på oss det borde vi hinna :)

Ne nu måste jag fixa mig och packa ner det jag ska ha på mig sen ska jobba sen blir det dejt med Linda och Tindra på stan :)