GOTT NYTT ÅR!

Igår åkte vi som sagt till nyköping och hem till pappa där vi ska vara över helgen för att fira in det nya året!
Vi tog det mest lugnt igår. Åt god mat och tittade på film, apornas planet helt okej rulle! Idag har vi inte gjort så mycket än. Micke och Noel har varit på promenad och jag passade på att slöa på soffan. Pappa har varit och tränat och Ann-Sofie jobbar. När hon jobbat klart så blir det att handla det sista tills ikväll sen hem hit och förbereda maten och fixa iordning oss inför ikväll :)



Ha en trevlig kväll och GOTT NYTT ÅR på er!


Fått en del gjort idag!



Såhär blev det i vardagsrummet igår när jag flyttade in bokhyllan, blev nöjd :) Idag har jag rensat i klädkammaren, garderoberna, skåpen i köket, kylskåpet och skafferiet. Har även fixat plats för lilla V:s kläder! Sen har Micke varit och kastat skräp (tidningar och kartonger). Fixade även om lite i Noels rum så vi får plats med en större säng där inne nästa vecka då den ska inhandlas ;) Sen blev det den vanliga städningen så nu är det fint här hemma!

Noel röjer runt här hemma då han inte alls är trött men tänkte försöka få honom att sova snart så jag och Micke kan titta på film och få njuta av kvällen! Blev sugen på pop corn också, haha!


Vecka 30

Idag går vi in i en ny vecka, vecka 30! Nu är det inte så värst långt tid kvar, vi längtar.
Nu börjar det bli tugnt speciellt när man har Noel att ta hand om. Man kan ju inte direkt ligga på soffan hela dagarna, men jag brukar passa på att vila när Noel gör det. Sen har jag börjat få halsbränna, ursh!



Tog en snabb bild med mobilen förut så ni kunde få se magen, den är stor nu :)


Idag kom H&M katalogen :)

Idag kom hm katalogen ner i brevlådan och jag blev som ett litet barn och bläddrade igenom och hittade mycket fint :) Men det var ett linne jag blev kär i och ni som känner mig kan ju nästan veta vilket det var :P

 


Vissa dagar ..


Vissa dagar känner man sig finare än andra! Den här dagen då denna bild togs så kände jag mig fin specielt med magen. Kan säga att sånna dagar är inte ofta då jag vill bli av med magen och få träna bort allt fett! Vill bli smal och brun ;)


Får duga för ett tag!


Har fixat lite men det tar sån tid så nu får det se ut såhär ett tag. Snart ska vi äta middag, fiskbullar MUMS!!

Fick för mig att möblera om lite. Så bokhyllan i sovrummet åkte in i vardagsrummet och spjälsängen fick en bättre plats i sovrummet. Två tavlor åkte upp på vägen ovanför sängen. Blev mycket bättre då spjälsängen kommer behöva stå där inne ett bra tag då Noel ska få en ny större säng i sitt rum och lillebror ska sova i vårat rum.

Under tiden jag bloggat har vi hunnit ätit mat, haha! Så nu är vi mätta och belåtna. Tänkte ta tag i klädkammaren då det åkt i massa skit och blivit rörigt efter att vi plockat ner julsaker och tagit upp annat skit. Men nu ska det fixas där inne sen tar jag kväll! Då blir det tända ljus, äta upp resten av chokladen och titta på en film :) Imorgon är Micke ledig så då ska vi nog passa på att städa och tvätta som jag skulle gjort idag men jag sket i det och gjorde massa annat som riva fram och möblera om, haha!


Går åt skogen ...

.. jag ville fixa min blogg idag trodde det skulle gå snabbt men tydligen INTE! Nej för allt går bara åt skogen så nu får det se ut såhär sålänge så tar jag tag i det senare. Har inte fått ett skit gjort här hemma idag, så måste ta tag i hemmet innan jag kan sätta mig här vid datorn. Så det blir nog ikväll när lilleman sover för natten!


2011-12-28



Här har vi varit vakna en liten stund, Noel leker för fullt och jag passar på att sitta här. Snart ska vi få i oss frukost! Idag blir vi bara hemma och tar det lugnt. Tänkte slänga in en tvätt, börja rensa lite och sen vila när Noel vilar då natten har varit bökig! Känns som om jag rensar och fixar här hemma helatiden men ändå är det saker överallt i alla skåp och garderober! Ska försöka få ner så mycket som möjligt i källaren så vi får plats med våra saker. Måste få in lilla V:s kläder någonstans också, tur att jag har ett litet tag kvar att hinna fixa det på :)

Nä frukost var det! Ha en fin dag ...


Skönt att vara hemma ♥



Idag har vi varit iväg hela dagen! Vi stack ner till stan med Sara och Edvin vid halv elva, strosade runt bland allt annat folk. Sen möte jag upp Bella för att åka till bb för att få se Lindas super söta son, efter det möta upp Micke på stan för att strosa lite till och nu är vi hemma och har varit det en stund!

Har tänt en massa ljus och njuter av att vara hemma med min familj. Jag och katterna sitter i köket vid datorn, Noel leker i sitt rum och Micke slöar på soffan! Idag när vi var och hälsade på Linda och Tobbe började man längta ännu mera efter vår bebis om man nu kan längta mer ;) Så när vi kom hem började jag kika på våra bebiskläder, vad smått det är man glömmer fort! Så nu har jag lagt undan kläder som ska med till bb som jag ska tvätta och packa ner. Måste även köpa en mysig filt och en snuttis som ska med annars har vi allt, känns skönt!

Måste bara säga att Linda och Tobbe eran son är så söt, helt underbar! Det har ni gjort bra ♥ Tindra kommer vara så stolt och hon kommer bli världens bästa storasyster :)


STORT GRATTIS ..

.. till min fina vän Linda som inatt fick sitt andra barn, en liten kille :) Grattis även till pappa Tobbe och storesyster Tindra! Längtar tills jag får träffa er och lillkillen :) Stort stort grattis ♥ ♥ ♥


Såhär ser min kväll ut ..



Choklad, cola och soffhäng med datorn i famnen :) Grabbarna gick och la sig vid åtta, Noel var trött efter helgen och Micke ska upp tidigt till jobbet imorgon. Så jag har fått lite ensamtid såhär på kvällen!

Skålen som chokladen ligger i fick vi av mamma och Ubbe tycker den är så fin!


Annandag jul!

Idag är det annandag jul och vi har städat bort julen! Båda vi var trötta på alla julsaker och sen har julkänslan försvunnet efter att ha firat jul och vi inte ens har någon snö och det är en massa plus grader. Idag på dagen har vi varit i täby centrum då Micke skulle köpa lite nya kläder och pengarna han fick i julklapp, det var vi och en massa folk :) Haha! Men Micke fick med sig det han var ute efter och jag fick ett fint linne/klänning av svärmor.


Noel och Harry leker!

Igår åkte vi till vallentuna för att träffa Noels faster och kusiner. Svärföräldrarna och M:s moster och man var även där! Vi åt lunch, spelade ett roligt spel och hade det allmänt trevligt :) Efteråt följde vi med svärföräldrarna hem där vi stannade över natten.


Julaftons firande!


Julafton firades hos min mamma!

Det har varit mycket jul firande senaste dagarna! Vi har firat 2 stycken mini jul, självaste julafton, uppesittar kväll m.m. Kan säga att Noel har blivit så bortskämd! Han har nu en helt ny garderob vilket behövdes, massa nya fina leksaker, skor, pengar m.m. Och jag och Micke har också fått paket :) Jag/vi har fått pressentkort på bio, pressentkort på in&finn, ljuslykta, skål, premumeration på Hänt Extra, Rock by Sweden döskallering, ramar m.m.


Mini jul med min pappa och syster!


Mini jul och uppesittarkväll med svärföräldrarna!


Idag är det ingen vanlig dag ..

.. för det är min mammas 50års dag! Grattis världens bästa mamma på din dag!



Och grattis världens bästa mormor på din dag, pussar från Noel ;) Vi ses ikväll då det ska firas :) Vi älskar dig!


Kolakakor!


Bild lånad från google.se

Har precis bakat kolakakor, sista plåten står inne nu! Kan säga er att det luktar så gott här hemma. Dessa kakor ska jag avnjuta till Twilight :) Grabbarna somnade precis (Micke med som var så trött efter bökiga natten) så jag passar på att titta på första Twilight filmen, den gick ju igår på tv men missade i början för jag nattade Noel så ska se den idag istället!

Receptet fick jag av Annette som bjöd på dessa kakor i måndag på mammaträffen! Här syster kommer receptet:


KOLAKAKOR:
200g margarin (rumsvarmt)
1 3/4 dl socker
6 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 1/2 msk ljus sirap
2 msk vaniljsocker

Rör ihop degen. Forma degen till stänger (typ fingertjocka) och lägg på plåt med bakpapper. Ta en gaffel och tryck till dom.
Grädda 10-15 min 175 gr
Skär till kakorna när de är varma

Lycka till!


Onsdagen den 14 december!

Idag har vi haft en riktigt slödag här hemma, hur skönt som helst! Vi vaknade strax innan åtta och låg kvar i sängen en stund och busade, myste och tittade på vakna med the vocie. Sen gick vi upp käkade frukost och lekte i rummet! Vid elva somnade vi och sov lunch i TRE timmar, hur skönt som helst efter en bökig natt. Efter det åt vi mellis, tände ljus i lägenheten (jag frös), plockade undan, tittade på tv och lagade mat. Efter maten har vi lekt lite till, ja så har våran dag sett ut inte så spännande direkt :)

Imorgon ska vi träffa bästa vänner, det ser jag fram emot! Sen ska jag och Noel baka kakor som Annette hade med sig i måndag och dom var grymt goda, jag kunde inte sluta äta :) Så nu har jag fått receptet! Mums!


Dragon Tattoo by HM



Detta hade jag totalt missat, kom ut idag online och i utvalda butiker. Kan säga er att allt är slut på HM, finns något enstaka kvar men inte det snyggaste! Fanns mycket jag hade velat haft, riktigt snygga kläder! Hon i mitten på bilden var snyggast klädd, kolla in byxorna och västen LOVE IT!


I framtiden ..



Satt och tittade igen gamla bilder från sommaren 2007! Detta ska jag tillbaka till, det är mitt mål när ungen ploppat ut haha :) Jag är så sjukt taggat att börja träna/röra på mig då jag känner mig hur trött och slut i kroppen som helst, konstant trött och ont i rygg/svank. Ska bli skönt när det är över så man kan ta tag i sin kropp och få den att må bra igen för det tar verkligen på kroppen och bära ett barn speciellt två graviditeter tätt in på varandra!


Pistol och Kors


GinaTriot



Just nu finns det så sjukt snygga kläder i precis min stil! Åh jag vill ha allt, allt, allt men det finns ett problem jag har ju en kanonkula och är inte i alls den storleken jag kommer vara sen så det känns så meninglöst att köpa nya kläder när jag inte kommer ha den här kroppen sålänge till! Men sen blir det hårdträning för att få tillbaka den kroppen jag hade när jag och Micke träffades innan det blev myskvällar och graviditet :P


Städat och servat vagnen :)

Efter lunch så satte jag igång att städa vagnen och serva den. Så jag plockade bort varukorgen och däcken, torkade rent ramen, diskade däcken, dammsug ur sittdelen och åkpåsen, torkade rent klädsen och varukorgen, smörde däcken så nu är den som ny igen :) Nästan så att man inte vill gå ut med den, haha! Passade även på att rensa i skötväskan och torka rent den och packa om den. Ska bara ta en promenad någondag bort till macken och pumpa däcken!

Nu ligger Noel och vilar efter att ha ätit mellis. Fick bli en till vila idag då hans somnade i vagnen i förmiddags när vi var iväg en sväng och träffade Bella. Så jag har plockat undan och sitter nu här en sväng innan det är dags att väcka lill fisen och börja med middagen!


Söndag och tredje advent!



Idag är det söndag och tredje advent, och snart är det jul :) Idag vaknade vi vid åtta och gick upp och la oss på soffan. Sen blev det brakfrukost med gröt :) Nu leker Noel, jag sitter här och Micke duschar. Vi tänkte gå ut och se vad vi hittar på, hade hoppats på snö så Noel fick åka pulka men jag hoppas att det kommer innan jul!

Ne nu ska jag klä på Noel kläder och fixa iordning mig. Sen blir det äta tidigt lunch så vi kan vara ute ett tag, jag kan slå vad om att Noel kommer somna i vagnen :P

Ha en härlig söndag!


Då var det över !!



Igår hade vi sista kalaset för Noel, det var full rulle och Noel hade hur kul som helst! Han blev bortskämd med massa fina pressenter :) Det var full fart på honom hela dagen så ni kan ju tänka er hur trött han var när det var dags att sova, somnade på två röda och sovit som en stock hela natten :) Tusen tack till alla som kom och Noel tackar så jätte mycket för alla fina pressenter!


Detta var vad Noel fick i pressent :)

Eget kök, Jacka, bok med ljudeffekter, Mumin service, kläder, pussel, badleksaker, pengar till en säng och pressentkort! Han är mycket nöjd med sina nya saker för oss har han inte tid med, haha ;)


1 års kalas!



Vi har en väldigt nöjd kille här hemma, vem skulle inte vara det om man blir bortskämd med fina saker. Sen tårta är inte varje dag man får :) Av oss har han fått kläder (det han har på sig på korten, plus ett par till byxor), sen pressentkort och ett kök! På lördag blir det kalas nummer 2 :) Nu ska jag lägga Noel som är tröt efter all stå hej idag!


Noels första år!



Det här året har varit det bästa året i vårat liv! Vi ÄLSKAR dig Noel så mycket att det inte ens går att beskriva med ord ♥


Hipp Hipp HURRA HURRA !!



Idag är det ingen vanlig dag för det är Noels 1års dag :)

Vi startade dagen
med att sjunga och öppna paket innan Micke skulle till jobbet, så klockan fem startade vi dagen idag! Noel blev förvånad när vi skulle upp med pappa och att vi sjöng :) Att öppna paket var inte så jätte intressant, han ville mest äta på pappret haha!

Efter det så gick vi upp och lekte en stund innan vi kröp ner i sängen igen och sov två timmar! Noel sitter i sitt rum och leker och har på sig sina nya fina kläder :) Och jag sitter här efter att ha tagit mig en dusch! Snart får vi Noels morbror Philip på besök som jobbar här i närheten så han ska käka lunch här sen ska jag och Noel gå ut och få frisk luft och köpa tårta till kvällens kalas!


Tisdagen den 6 december!

God morgon!

Här har vi hunnit slöat i sängen framför vakna med the voice, ätit frukost och klätt på Noel. Jag ska också ta och fixa mig snart! Idag ska vi träffa mammorna för att gå till barnens hus :) Roligt! Annars idag blir det relativt lugnt, ska gå ner med lite saker i källaren ikväll samt skura badrummet resten av städningen tar jag imorgon.

Imorgon är det en stor dag då våran prins blir 1år, helt sjukt! Att det redan har gått ett år :) Så imorgon blir det full rulle. Upp och sjunga och ge paket till lilleman, städa, fixa tårta, baka pepparkakor och sen busa såklart :)

Ha en härlig dag för det ska vi ha :)


Sy egen sittdyna till barnvang!

Jag har blivit en riktigt nörd när det gäller barnvagnar, inte så att jag ska sälja våran och köpa ny. Fick ett tips från en mamma om en sida på facebook där man disskuterar barnvagnar och kan få mycket tips och råd. Så efter att ha suttit på den sidan i några dagar så vet jag nu vilket syskonvagn vi ska ha plus att jag har blivit så sugen på att fixa sittdyna till kommande syskonvagn bara för att piffa upp den och få den mer personlig! Så jag kikade runt igår kväll på sidor där folk säljer sittdyna och blev för snål då dom var rätt dyra och inte så som jag ville ha dom. Så efter att ha frågat om tips på hur man kan sy en själv och då hittade jag en bra sida hur man får ut ett bra mönster :) Ni som är intresserade av att också sy själv in och kika här!

 

Jag gillade den svarta med vita stjärnor men funderar på att ta kanten i en annan färg typ turkos eller limegrön, eller en av varje så brorsorna inte har samma färg :) Sen om mitt resultat blir bra är en annan fråga då jag inte är direkt någon sy människa men vore kul att prova! Har ju fram tills vintern är över och det är dags att plocka bort åkpåsen från vagnen, hehe!

Någon annan mamma som är intresserad av att sy egen för då kan vi ju hjälpas åt? ;)


Lite egentid bara sådär!


Pappa och son bara några timmar efter förlossningen!

Då var det 2:a advent och självklart tände vi ljus nummer två till frukosten imorse.
Efter att vi hade käkat frukost och grabbarna gjort sig iordning så åkte bara dom två in till stan för att strosa runt. Dom skulle se ifall M:s kompis var hemma annars skulle dom bara gå runt och kanske gå på någon julmarknad! Så jag passade på att stanna hemma och fixa och dona i lugn och ro. Så jag har sorterat i graderoben bland våra sängkläder och handdukar, bakat lussebullar till kalaset, dom jag och mamma bakade har vi (läs jag) redan ätit upp :P Har även plockat undan här hemma och ska ta en sväng med dammsugaren. Sen ska jag duscha och fixa mig för att dra på innebandy! Sen när jag kommer hem hoppas jag att mina grabbar har kommit hem så vi kan äta god mat och ha söndagsmys!


2012-12-03

Då var det lördag igen, hur fort ska veckorna gå?

Idag vaknade vi alla utvilade, så skönt! Efter att ha ätit frukost, fixat oss, busat och Noel ätit lunch så gick vi ut på promenad för att Noel skulle få sova lunch och vi alla skulle få frisk luft. Vi gick ner till stan och strosade runt till svärfar kom och gjorde oss sällskap. Blev en lunch på mongolien och sen åkte vi hem och fikade lussebullar och pepparkakor, och Noel passade på att busa med farfar innan han åkte hem igen. Alltid lika trevligt när man får sällskap :)

Här hemma så gör vi inget speciellt. Jag har sorterat bland Noels kläder så nu har han bara 86 i sin byrå så man slipper leta vad som passar och inte passar. Så nu står en kasse med försmå kläder och väntar på att lilla V kan använda det istället :) Noel är så rolig han vill så gärna hjälpa till, jag viker ner fint i kassen och Noel river ut haha! Inte så mycket till hjälp kanske ;) Så skönt nu när man har ordning bland kläderna. Fixade även bland Mickes kläder så det är någon ordning så nu har han fått i uppgift att vika in kläderna och inte bara lägga allt på en hög, se hur länge han håller det :P Jag ger det en vecka, haha!

Ikväll blir det bara att mysa i soffan. Käka choklad och dricka alkoholfri cider, mums :) Blir även att titta på så mycket bättre! Ska även ta mig ett varmt bad snart för idag har magen jävlats med mig, vi fick gå snigelfart i mellan åt när vi promenerade för jag fick sånna sammandragningar och tryck neråt.

Ha en mysig lördagkväll!


Gnällspik!

Igår var vi på bvc för att ta 1års sprutan. Han var så duktigt och fick beröm av Christina :) Han låg bra i sin kurva och det är en stor kille vi har. Nu är han 81cm lång och väger 12kilo!
 
Inatt vaknade Noel och var gnällig och var alldelles varm. Så febern slapp vi inte! Så vi gav honom alvedon och febern gick ner men han kom aldrig till ro, när han väl somnade till vaknade han lika fort och bökade runt. Så denna natt har vi inte alls sovit mycket. Micke gick och la sig på soffan efter ett tag så han fick iaf sova!

Idag är Noel gnällig, såfort det inte går som han vill eller får göra det han vill så blir han arg! Men feberm verkar borta, han kändes varm efter lunchen så då fick han vila men det var inte länge han vilade, inte ens en timme! Så idag är man en zombie och inte på sitt bästa humör. Kommer nog somna tidigt ikväll! Nu ska vi poppa musik och få lite gjort här hemma sen blir det mellis och Noel SKA sova en stund så han kan bli på bättre humör!

Ha en underbar fredag det ska vi ha trott en gnällig son och mamma ;)


Rut m.fl.



Var inne och kikade på nelly nyss och hittade dessa snygga plagg från Rut m.fl. Märket Rut m.fl gör mycket snygga kläder och det bästa är att priset är inte alls farligt och det gillas :)