Jag är helt slut så imorgon uppdaterar jag...

img_0415 (MMS)

Jag är helt slut så imorgon uppdaterar jag :) kan iaf säga att det var en lyckas kväll igår, tack tjejer :) god natt !!!


Nu köööör vi :) Woooop Woooop !!!!

img_0416 (MMS)

Nu köööör vi :) Woooop Woooop !!!!


Så typist att mina smycken inte kommit :(

Jag hoppas att dom kommer imorgon, annars hoppas jag att något av det här finns kvar i butik :)


Visst är jag tuff i min pyjamas? :)

img_0409 (MMS)

Visst är jag tuff i min pyjamas? :)


Svin hungrig !!

Var och handlade lite till maten för en stund sen och idag blir det Tacos. Det är ju såå gott och jag är så hungrig men det blir inte man förens sent ikväll då jag fick mess av Micke när jag precis hade handlat att han jobbar över, typist haha!

Idag kom dopkorten och jag blir jätte nöjd så imorgon ska jag köpa en fin penna sen skriva adresser på kyverten och skicka iväg dom! Synd bara att man har så ful handstil, haha :P Så ni som vet att ni är bjuda håll utkik i brevlådan nästa vecka :)


Det var inte länge Noel orkade leka med si...

img_0408 (MMS)

Det var inte länge Noel orkade leka med sin mamma :) hehe!


Torsdag !!

Här går veckorna undan, redan torsdag och det innebär att det snart är Lördag och då vankas det utgång med 14 härliga bruttor :)

Idag har vi inte gjort ett skit än. Noel har fortfarande pyjamasen men den åker av när han vaknar från sin vila! Jag hoppade ur morgonrocken för inte så länge sen och sitter nu i mjukisar, riktig slappar dag idag. Jag hade tänkt städa men har ingen ork/lust med det då jag har sån magvärk (mens värk). Den första på över ett år och jag kan säga det att jag har INTE saknat dig, ursh! Men skönt att veta att man kommit tillbaka till sitt gamla efter graviditionen och amningen så nu kan vi köra en till , haha! Men nej det får vänta, skulle inte orka med en graviditet såhär tätt. Tänk om jag mår lika illa som när jag väntade Noel då skulle jag inte kunna njuta av att vara hemma och ta hand om honom. Men ett syskon till Noel ska vi ha men som sagt in ÄN på ett tag!

Hoppas att vädret är bättre imorgon för då ska vi ut på promenad. Vill bort till Ica Maxi och titta skor till lördag och sen hoppas jag att mina smycken har kommit som jag har beställt! Förhoppningsvis får vi sällskap av Sara och Edvin :) Roligare med sällskap! Sen runt fyra så ska vi ner till stan med Emma där vi ska möta upp Linda och Bella + barn för en fika sen ska vi titta i affärer och köpa drickat till lördag :) Sen ska jag hem och lämna Noel för då är Micke hemma och då ska jag springa iväg och sola så man har liiite färg iaf :P

Ne nu måste jag ta Noel som vaknade och ge honom mat och få på honom kläder sen ska vi leka lite på filten :)


Noel ÄLSKAR att bada !!



Nyss så badade vi Noel och han verkligen njuter och tycker det är hur kul som helst! Han sprattlar så hälften av vattnet kommer på golvet och på mig :) Bad baljan börjar bli för liten så nästa gång ska han få bada med någon utav oss, ska bli spännande och se om han gillar att bada där med eller om det blir läskigt ;) Nu ligger Noel i vagnen och håller på att äta men han är helt slut så han sover men äter typ i sömnen, hehe!


Allt ska i munnen precis allt :)

img_0406 (MMS)

Allt ska i munnen precis allt :)


Titta vad som damp ner i brevlådan precis ...

img_0404 (MMS)

Titta vad som damp ner i brevlådan precis :) Noels nya dregglisar, perfekt att ha som halsduk oxå :) vi vaknade nyss, har legat och sovit i 2,5 timme. Det behövde jag, härligt!


Varför sova på en när man kan sova på båda...

img_0403 (MMS)

Varför sova på en när man kan sova på båda :) Casper ligger med halva kroppen på mitt ben och andra halvan på Micke :) snart hoppar vi i säng ska bli så skönt! God natt !!!


God kväll! Idag har jag och Noel träffat B...

img_0392 (MMS)

God kväll! Idag har jag och Noel träffat Bella, Sandra och Sara + bebisar på stan. Alltid lika trevligt! :) Efter att vi kom hem så begav vi oss ut igen och mötte upp Micke och handlade lite mat. Sen hem och fixa middag, fick bli hamburgare riktigt gott när man gör själv :) Blev så mätt så jag la mig i ett bad , hehe! Och nu sitter jag i soffan med en utslagen son i min famn, jan blev arg om vi la ifrån oss honom så han får sova på mig. Bara mysigt att ha honom i famnen! Bilden tog jag igår fick ingen bra bild på honom idag, dom blev bara suddiga för han skulle inte sitta stil :P


Satte precis upp en kakel dekor :) nu komm...

img_0394 (MMS)

Satte precis upp en kakel dekor :) nu kommer nog ingen glömma att tvätta händerna. Nu ska jag sätta upp texterna i sovrummet, bild kommer senare!


Kan aldrig bestämma mig!

Nu har jag ny design igen :P Kan inte bestämma mig hur jag ska ha den. Men nu är jag nöjdare, vill ha en blå design då jag har en son. Kan ju inte ha en rosa design och rosa är igentligen inte jag! Så nu får jag ha den här ett tag :)

Ne nu ska jag ta tag i städningen här hemma som jag tänkt göra sen tolv :P Hehe! Men jag somnade och sov i 1,5 timme, det behövdes. Hörs senare!


God morgon :) idag kör Noel med massa färg...

img_0386 (MMS)

God morgon :) idag kör Noel med massa färg som om han har något val själv :) hihi! Dags för frukost nu!!


Bilder från i lördags !!


Dessa tre fick följa med mig hem idag :) s...

img_0385 (MMS)

Dessa tre fick följa med mig hem idag :) ska testa den i mitten nu, den heter mambo jambo !!


Helgen !!

I fredags träffade jag mammorna + bebisar samt deras stora barn :) Vi lunchade på Mc Donald´s så dom stora barnen kunde springa runt och leka i lekrummet. Vi tog typ upp halva stället kändes de som :) Sen tittade vi lite i affärerna. På kvällen blev vi bort bjudna på middag hemma hos Sara, Kalle och lilla Edvin. Var riktigt trevligt och mycket god mat :) Åh lilla Edvin var så liten och söööt! Man har glömt bort att dom är sådär små ;)

I lördags tog vi en promenad bort till Ica Maxi och skopunkten sen tog vi bussen ner till stan. När vi kom hem så kom Mickes föräldrar hit så åkte vi till Willys för att handla till maten och fylla på blöj förådet! Sen åkte vi hit och åt god mat, tittade på melodifestivalen sen spelade vi spel (kampen mellan kvinna och man)! En riktigt trevligt kväll.

Idag så åt vi en brak frukost och Noel har fått myst med sin farmor och farfar hela morgonen :) Sen badade vi Noel, fixade iordning oss sen åkte vi på kalas! Mindy blev hela 2 år idag, GRATTIS Mindy!! Nu är vi hemma och ligger och tittar på the walking dead. Blir en riktigt seg söndag som tillbringas i soffan med massa mys och onyttigheter :)

Imorgon ska jag och Noel vara med mamma. Vi ska hämta ut ett paket, två stycken väggtexter som jag vunnit på tradera :)


Noel i lördags, dregglar som vanligt ;)

Ha en mysig söndag, hörs imorgon!


God morgon från oss :) Noel tyckte att vi ...

img_0381 (MMS)

God morgon från oss :) Noel tyckte att vi skulle starta dagen vid sex men inget mig emot då han sover så bra på natten och somnar tidigt. Han låg och snacka och skrattade ett tag och jag halv sov :) sen gick vi upp och nu sitter jag i myskläder framför vakna med the voice och Noel har somnat om i vagnen! Tänkte göra mig en kaffe latte :) På bilden ser ni hur fin Noel är idag i sina nya kläder :)


Så här cool kommer Noel vara i vår :) och ...

img_0376 (MMS)

Så här cool kommer Noel vara i vår :) och det bästa av allt är att det gick på drygt 350kr för ALLT!! Billigt, tänk om det kunde vara så billigt till sig själv ;)


Kom hem från stan nyss och det blev shoppi...

img_0374 (MMS)

Kom hem från stan nyss och det blev shopping till Noel. Bland annat en vår jacka och skor för endast 280:- för båda :) visar sen vad vi fick med oss hem. Nu ska jag ge Noel mat!


2011-02-17

God morgon! Här har vi varit vakna sen sju men har legat och dragit oss i sängen och myst framför vakna med the voice :) Nu är vi redo för dagen, ska strax bege oss ner till stan för att möta upp bästa Linda för lunch och pressent letande :) Blir även att se om jag hittar fina kläder till Noel! Vi fick en glad överaskning igår när vi kollade Mickes konto då det hade ramlat in några tusenlappar, ÄNTLIGEN kom pappa pengarna från dom första 12 dagarna han var hemma med oss. Dom är så seeega där, och Noel är ju snart 3 månader!

Igår hade vi en trevlig dag med Emelie och Sandra och deras små grabbar förstås :) vi babblade på bra som vanligt och tiden bara rusade förbi! Ska bli ruuuligt nästa helg då vi mammor som sagt ska ut och skaka våra degmagar , haha!! Ska bli kul och umgås på ett annat sätt än när vi umgås med våra barn.

Nästa helg är det barnbasar också, hoppas på att få fynda lite smått där. Hoppas bara jag inte är allt för bakis :P Mamma är snäll och tar Noel under tiden jag är där så slipper man trängas med honom och vagnen där!

Ne nu ska vi på med ytterkläder och bege oss, ha en bra dag!


Har precis gått igenom Noels byrå och det ...

img_0373 (MMS)

Har precis gått igenom Noels byrå och det här är för litet. Han har ju knappt några kläder kvar. Nu använder han typ bara 68, stora kilen :) tur att han får sitt barn bidrag på fredag så jag får shoppa :) visade Micke Noels byrå som typ är tom nu och han sa att jag skulle köpa kläder så jag fick ett godkännande :)


Just nu myser vi i soffan :)

img_0365 (MMS)

Just nu myser vi i soffan :)


Bilder från igår !


NESCAFÉ Dolce Gusto

Jag skulle vilja ha en Dolce Gusto! Dom verkar hur smidiga som helst och det finns med olika smaker :) Jag har börjat gilla kaffe mer och mer nu. Brukar ju göra mig en kaffe latte ibland men jag tycker det bara är bökigt med våran perkulator när jag bara ska göra en kopp åt mig. Jag ska ju bli en latte mamma som Micke säger, haha!


Den här står också på min önskelista när jag fyller år :)


Tisdag !!

Idag har vi inga planer alls, blir att vara hemma bara. Men imorgon ska jag träffa Emelie och Vincent :)

Igår kväll så la vi oss tidigt men låg och funderade en stund innan jag somnade, vill göra om lite här hemma :) Så låg och funderade lite hur vi ska ha det. Vi ska sälja vårat köksbord och köpa ett likadant fast ett större och sen köpa 2 stolar till + ihopfällbara stolar så man får plats när man får besök. Sen ska vi även ta bort barbordet för när Noel börjar äta med oss så kommer inte vi kunna sitta där och äta som vi gör nu och det vill vi inte för man äter i köket :P Och vi använder inte det på samma sätt som vi gjorde förut så stolarna ska säljas och bordet kastat för det har blivit förstört. Så iställer för barbordet så funderar vi på att ha någon typ av möbel/förvaring som inte tar så mycket plats för jag vill ha den ytan så Noel kan leka där för han kommer inte direkt sitta i sitt rum själv och leka nu när han är liten.


Funderar på något liknande så man kan ha lite sällskapsspel i, filmer osv.

Så min kära familj/släkt så önskar jag mig pressentkort på IKEA när jag fyller år :) Så nu vet ni det :)

Fick bilder från i fredags när vi var hos Emelie, blev riktigt fina bilder. Emelie har du någon speciell inställning när du tog korten för dom blev nästan lite svart/vita fast ändå färg :)

   


Vårt Alla Hjärtans Dag mull :)

img_0360 (MMS)

Vårt Alla Hjärtans Dag mull :)


Såhär ser Noel ut idag :) Det här inlägget...

img_0359 (MMS)

Såhär ser Noel ut idag :) Det här inlägget är till Noels farmor som gillar att se en dagens :) Som ni ser så spänner Noel nacken han försöker sätta sig upp gillar inte alltid att ligga ner :P


Lååång promenad i det KALLA !!

Mamma och Mormor var här tidigare idag på fika. Tiden gick i rasande fart :) Två timmar kändes som en halvtimme :P Strax efter ett så gick vi ut, Mormor gick hem och jag och Mamma fortsatte och tog oss en promenad bort till Ica Maxi och så tog vi en vända in till skopunkten. Åh vad fina skor dom fått in där! Blir att köpa vår/sommar skor där. Både jag och Micke behöver nya! Jag vill ha "converse" liknande skor som dom hade där i rosa, ljusblått och grått. Sen hittade jag fina skor till Micke ett par "fin" skor som var lite tuffare som jag tänkte att han kunde ha på dopet och även efter då man kan ha dom till vardag :) Vi var borta i typ två timmar, as skönt! Fast det var kallt, tur att jag tog på mig mössa annars hade jag nog klagat när vi bara kommit halvvägs hehe!

Noel ligger och slöar i soffan och sover. Han sov hela tiden vi var ute och när vi kom hem började han gnälla lite i vagnen så jag tog upp honom och bädda ner honom i soffan så fick han mat och han åt upp allt och somnade om. Ska väcka honom runt fem om han tänkte sova så länge för annars kommer han vara vaken så sent ikväll.

Ne nu ska jag läsa klart bloggarna jag följer sen börja med maten om inte Noel avbryter mig ;) Ikväll blir det massa mys i soffan har köpt hem lite gott för idag får man äta onyttigt!


Noel i sin snygga SSK tröja :)


ALLA HJÄRTANS DAG !!

God morgon!
Här har vi varit vakna ett tag. Vi har hunnit fixat oss, ätit och lekt nu sover Noel igen och snart kommer Mamma och Mormor på besök. Trevligt! Tänkte ta en promenad idag med men skippar det är ju svin kallt ute och jag vill INTE bli sjuk. Känner mig lite halv seg och att jag håller på att bli sjuk men det bryter aldrig ut så jag vill inte förvärra det och bli sjuk har INTE tid med det :P Är ju Mindys 2års kalas i helgen och nästa helg UTGÅNG :) Sen massa roligheter under veckorna också.

Idag är det Alla Hjärtans Dag och den ska tillbringas med mina underbara killar! Blir att laga god mat och bara mysa, vi gör inte så stor grej av det. Vi "firade" lite i helgen med Rosé och massa massa mys! Jag kan inte önska mig en bättre familj, jag ÄLSKAR er!


Noel hade det kul på innebandyn hos sin mo...

img_0355 (MMS)

Noel hade det kul på innebandyn hos sin mormor på läktaren :) Nu ska vi börja med maten här hemma, blir pasta gratäng MUMS! Sen ska Noel bada innan det är dags att sova för natten.


God morgon :) Jag har kunnat sovit inatt u...

img_0347 (MMS)

God morgon :) Jag har kunnat sovit inatt utan mardrömmar från filmen, yey :) Noel inviger sin nya snygga ssk tröja han fick av Ubbe igår :) Idag ska vi på innebandy och heja på "morbror" Adde!!! Ha en bra dag.


Kommer jag kunna sova inatt? NEJ !!

För vi ska se Paranomal activity 2 !! Shiiit kommer gömma mig i älslings famn under hela filmen :P



UPDATE: Jag ångrar mig att vi tittade på den här, ursh kommer verkligen inte sova bra inatt :P


SKÅL!! Alltså vilken skit melodifestivalen...

img_0346 (MMS)

SKÅL!! Alltså vilken skit melodifestivalen är idag, var försej ingen höjdare förra gången heller. Babsans låt ikväll fick mig att tänka på en dålig karaoke på en finlandskryssning :P


Dom ska alltid ligga bredvid varandra :) s...

img_0344 (MMS)

Dom ska alltid ligga bredvid varandra :) syskon kärlek, hehe!


Såhär ser en liten del ut ifrån min sida i...

img_0343 (MMS)

Såhär ser en liten del ut ifrån min sida i klädkammaren :) Mickes sida är inte i närheten så fin som min :) hihi!


Visst är dom söta? :) Noel och hans kompis...

img_0336 (MMS)

Visst är dom söta? :) Noel och hans kompis Vincent :)


Hallå mysigt när det är helg när Micke oxå...

img_0338 (MMS)

Hallå mysigt när det är helg när Micke oxå är hemma! Idag har vi rensat i klädkammaren så nu åker massa skit ner i källaren som inte behövs vara här uppe. Möblerade om så nu blev det bättre planerat så man kommer åt grejerna lätt. Mamma har varit här och hälsat på också. Sen har jag, Noel och Micke "lekt" på golvet, blev mycket skratt synd att dom bilderna när Noel skrattade blev suddiga :( Nu har vi tvättstugan och jag tänkte ta en sväng om med dammsugaren och moppen. Ikväll blir det god mat, rose och melodifestivalen och masa mys! :)


Jaaaa .... Freeeedag!!

God kväll!
Idag
åkte jag, Noel, Linda och Tindra hem till Emelie, Max och Vincent där Carro och Oliver var :) Vi åt lunch och snackade en massa skit och barnen lekte. Noel sov för det mesta :P Ska lägga upp bild på när Noel och Vincent låg i babygymmet tillsammans men det blir sen när jag får dom av Emelie :) Alltid lika trevligt att träffa mammorna :) Men tyvärr så kunde inte Sandra och Bella denna gång! Men nästa vecka blir det att umgås igen och jag längtar redan :P hehe! Hade inte dom varit mamma lediga hade jag inte haft så kul som jag har nu. Får panik om jag är hemma två dagar i rad utan att träffa någon eller göra något, jag är så sällskaps sjuk :)

Efter vi hade varit där åkte vi och hämtade upp Lindas syster Sandra som skulle göra några ärenden sen åkte vi till ica maxi där vi köpte gottis till helgen :) När vi kom hem har vi inte gjort så mycket lekt i babygymmet och babysittern och nu ligger Noel utslagen brevid mig i soffan och mätt, ska lägga honom snart och hoppas han somnar för det gör han här snart men risken finns att när jag tar upp honom och lägger honom i vagnen så kommer han piggna till! Den risken får jag ta så jag kan bre ut mig i soffan sen :)

På tal om annat så ska jag gå ut på krogen den 26:e för första gången på över ett år. Vi ska äta middag ihop hemma hos Linda sen ska vi dansa loss på krogen :) Ska bli så roligt och speciellt när vi är så många och nya ansikten. Dom som ska ut är vi mammor och några till :) Är ni taggade tjejer? Kommer bli lite jobbigt att lämna Noel för första gången under en längre tid men han kommer att ha det så bra hos sin pappa. Hade jag inte slutat ammat så hade jag inte gått ut än. Men nu äter han bara ersättning och äter när vem som helst ger :) Kommer sakna honom som en tok men det är bara nyttigt att få sakna honom och ännu mer nyttigt för Noel och Micke att få vara med varandra en hel kväll själva :)


Jag ÄLSKAR dig Noel Buster Mikael Norrman, du är mitt allt !!


Blev att färga håret ytligare idag då färg...

img_0330 (MMS)

Blev att färga håret ytligare idag då färgen blev ojämn och för ljus rött för min del. Men nu blev det bättre :) men jag har ännu inte bestämt hur jag ska göra ifall jag ska ha det såhär eller bli mörkbrun :P får ge det ett par dagar :) Nu ska jag och älskling ha soffmys och titta på svensk maffia. Noel sover för natten och gjort sen sju!


Jag och Noel kom nyligen in efter en prome...

img_0321 (MMS)

Jag och Noel kom nyligen in efter en promenad, shit man såg typ inget då det snöade i ansiktet hela tiden. Noel sover som en stock i vagnen så jag tänkte lägga mig på soffan och vila kroppen har ont i mina ljumskar av allt gående från igår och efter idag. Sen ska vi städa och jag ska färga håret ikväll när M kommer hem. Ska få det lite mörkare rött och få en jämn färg! Hörs senare!


2011-02-09

God kväll!

Den här dagen har bara flygit förbi, har inte hunnit suttit vid datorn då jag knappt varit hemma. Vid halv tio imorse hade vi tid till BVC för vägning och mätning samt 2månaders kontroll. Allt såg fint ut och han har vuxit bra, han vägen nu 6335g och är 60cm lång :) Efter vi varit där så tog jag en promenad i det härliga dock blåsiga vädret till jobbet och hälsade på. Var roligt att träffa arbetskamraterna igen och få lite uppdatering av vad som händer :) Sen tog vi en promenad ner till stan igen där vi möte och Micke och åt lunch sen gick vi hem och slappa en stund innan vi åkte ner igen till stan för Micke tatuerade sig :) Så jag ringde dit Philip så vi gick och käkade middag efteråt och sen köpte jag hårfärg. Så när vi kom hem så började jag färga håret direkt så nu sitter jag här rödhårig :) Blev dock lite ojämt och lite för ljus för min smak så ska få det jämnare och lite mer mörkare röd så kommer jag vara super nöjd :)

Imorgon blir vi bara hemma, ska städa och fixa så då blir det mer uppdatering!

God natt!


Kaffe Latte !!

God kväll!
Idag har jag varit med Bella och barnen på stan. Vi fönster shoppade, haha och sen klippte sig Mindy. Hon var jätte duktig som satt stilla helatiden och fick sen en rosa slinga i sitt hår :) För att hon var så duktig så fick hon en bulle som vi köpte ifall vi var tvungen att muta henne :P Under tiden hon klippte sig så "lekte" jag med Colin :) Han hade ett leende på läpparna helatiden, sötis :) Och Noel sov som en stock som har alltid gör i sin vagn när jag är iväg. När jag kom hem var jag så trött så jag och Noel la oss i sängen där vi mös och snackade för fullt innan vi båda somnade, skönt!

När Micke kom hem så gjorde vi mat och sen har vi haft soffhäng. Jag har börjat göra kaffe latte här hemma nu när jag köpt mig en fin rosa "latte" mugg :) Det är faktist gott, jag gillar inte kaffe så mycket med en latte går ner :) Illa bara att man vill gärna ha något gott till men icke här ska vi vara nyttiga så extra kilorna försvinner. Känns som om jag sväller nu när jag inte ammar, haha! Vill att det ska bli varmare ute så man kan ta långa promenader. Tänkte köpa reebok skorna som gör att man tränar lår och rumpa lite extra sen ska jag köpa tyngder som man kan sätta på fotlederna för här ska kilorna bort :)

Nu ligger mina fina prinsar i sängen och sover så gott. Micke la sig nyss och Noel har sovit sen halv nio så jag la över honom i sängen från sin vagn och han somnade om direkt, skönt! Så nu tänkte jag ha lite ensamtid och titta på ett nytt avsnitt av One tree hill som kom ut idag sen blir det sängen för mig med ska upp tidigt, eller vid åtta för vid halv tio ska vi till bvc och träffa en barnläkare för 2 månaders kontroll.



Hörs imorgon, god natt !!


Dagens Noel :) Nu sitter vi på bussen för ...

img_0311 (MMS)

Dagens Noel :) Nu sitter vi på bussen för att träffa Bella med familj, trevligt :) hörs när vi är hemma sen. Ha en bra dag!


Nyfiken :)

Vilka är ni som läser min blogg? Ni får gärna lämna en kommentar för jag är sååå nyfiken :)


Extra pengar, JA TACK !!

Jag gick in på Jossans blogg där jag läste om plus i kassan och gick med direkt. Där erbjuder dom dig rabatter, att spara pengar & tjäna pengar.

Det är gratis att gå med och när du kommer upp till 200 kr där så sätts de in på ditt konto och sen börjar man om på nytt. Alltid kul med extra pengar så gå med ni med bara att klicka på länken nedan:

plusikassan.se


Dricker kaffe latte och viker tvätt medans...

img_0306 (MMS)

Dricker kaffe latte och viker tvätt medans Noel sitter i soffan och pratar för fullt :)


Noel ligger och myser i soffan och jag läs...

img_0304 (MMS)

Noel ligger och myser i soffan och jag läser Vi Föräldrar :) Jag tror han somnar snart och då ska jag vika tvätt och diska roligt värre.


Idag blir våran PRINS 2 månader =)

Vad tiden går fort, idag blir Noel hela 2 månader. Grattis hjärtat! Dom här 2 månaderna har varit dom bästa i mitt liv och kärleken till dig går inte att beskriva. Jag är så stolt som får vara din mamma!



Bilder från dagen du föddes fram till idag. Du har utvecklas så mycket under den här tiden och det är så kul att få följa din utveckling :) Jag ÄLSKAR dig Noel av hela mitt hjärta ♥


Idag är det ingen vanlig dag ..

.. för idag fyller Liam 3 år :) Grattis på födelsedagen underbara unge ♥


Massa pussar och kramar från Moster Frida, Micke och kusin Noel ♥


Såhär ser Noel ut idag :)

img_0300 (MMS)

Såhär ser Noel ut idag :)


Bilder från helgen !!

Liams 3års kalas:



Hos Noels farmor och farfar:


Noel är SÅ road att vara på Ikea :) lika b...

img_0296 (MMS)

Noel är SÅ road att vara på Ikea :) lika bra att sova sig igenom det :)


Titta vilka tuffa tröjor Noel fick igår av...

img_0295 (MMS)

Titta vilka tuffa tröjor Noel fick igår av sin farmor och farfar :) Han kommer vara stans tuffaste kille :)


Såhär mysigt hade vi det igår kväll :) För...

img_0291 (MMS)

Såhär mysigt hade vi det igår kväll :) Först var vi på Liam's 3års kalas och sen åkte vi till Noel's farmor och farfar där vi har sovit över. Nu ska vi snart äta frukost här sen tar vi en promenad över till Noel's faster med familj innan vi åker till babyproffsen för att serva vagnen och till Ikea :) Ha en bra dag för det ska vi :)


Idag är det ingen vanlig dag ..

.. För det är Bellas 25års dag !! GRATTIS gumman :)


Tuff Polisbil !!

En sån här vill Noel ha ;)



En tuff polisbil till barn i åldern 1-3 år. Perfekt för det lilla barnet som håller på att lära sig gå. Gåbilen är tillverkad i hållbart stål med kromdetaljer. Bilen är enkel att styra och har gummidäck. Finns på rebuzkidz.se och kostar 895kr !!


Behöver Tips och Råd !!

Noel har blivit röd vid ljumskarna där han har veck, finns det någon bra salva för att rådnaden ska försvinna? Än så länge svider det inte eller så men tänkte så det inte blir värre. Tänkte att han ska få lufta mera och se om det hjälper. Sen en annan sak nu när han blivit mer rund så har han dubbelhaka så vid halsen så är han oxå röd och samlas smuts fast man är där och torkar rent hela tiden. Har ni samma problem? Kan man få bort det på något vis? Det kan man ju inte direkt lufta. Kom gärna med tips och råd :)


Såhär har våran dag sett ut !!

Jag har varit duktig och fottat lite vilket inte händer så ofta, dålig som man är! Här är några bilder från idag :)



Tänkte bli bättre på att ta lite kort, är ju roligt att ha den när Noel är större och kunna gå tillbaka och se hur liten han varit ;)


Noel´s RUM :)



Nu är Noel´s rum så gott som klar. Pappa var här och satte upp lampan ovanför byrån och sen gröna hyllan :) Visst är hans rum fint? Nu väntar vi bara på att han ska bli större så han uppskattar sitt rum så vi kan börja leka där inne. Nu används det till att hänga upp tvätt, haha!


Såhär ser Noel ut idag :) Eller det är han...

img_0277 (MMS)

Såhär ser Noel ut idag :) Eller det är hans andra "outfit" då han spydde ner den andra! Vi skulle ha träffat Emma men hon kunde inte så jag funderar på att ta en promenad snart och köpa hem lite fredags gott :)


Så här såg NOEL ut i LT !!!



För någon vecka sen var Noel med i LT och så här såg det ut då :) Och nu är den bilden med på hemsidan :)


God morgon från oss! Vi vaknade vid halv å...

img_0258 (MMS)

God morgon från oss! Vi vaknade vid halv åtta och har legat och myst och Noel har ätit frukost och nu ligger han här bredvid mig i sängen och  har somnat om. Jag tittar på vakna med The Voice  sen blir det upp och fixa mig och käka frulle. Vid ett ska vi träffa Emma en stund :) Ska försöka hinna plocka undan här hemma också så det är fint till helgen :) Härligt med fredag håller ni inte med?


Noel ska ALLTID mysa in ansiktet i sin fil...

img_0260 (MMS)

Noel ska ALLTID mysa in ansiktet i sin filt när han ska sova :) ser så mysigt ut! Men när han har somnat så lyfter vi bort lite nojiga som vi är ;) Nu ligger vi i sängen och ska sova, Micke snarkar redan och Noel gör snart också det sen är det min tur ;) God natt på er


Tuffa JEANS =)



Kolla in vilka tuffa jeans jag såg på Kappahls hemsida :) Dessa ska Noel få när han får sitt barnbidrag, ska köpa dom i en större storlek så han kan ha dom lite längre fram när det är varmare ute när man slipper ha honom nerbäddad i en åkpåse och overall. Jag längtar till våren :)


Noel ligger och läser sin Bamse bok :)

img_0272 (MMS)

Noel ligger och läser sin Bamse bok :)


3 FEBRUARI 2011

God morgon på er! Idag känner jag mig mycket piggare har fått sovit i 5 timmar i sträck sen åt han och somnade om nästan direkt och sov 3 timmar så jag klagar inte. Nu har vi klivit upp ur sängen efter att vi legat där och busat och tittat lite på vakna med the voice. Noel har somnat om i vagnen och jag tänkte äta frukost och fixa mig.

Trist väder det är ute, jag som hade tänkt ta en promenad men nu är det inte lika lockande längre :P Men ska iaf ta en promenad ner till stan lite senare för att träffa Linda. Ska bli väldigt trevligt! Ska planera inför kommande utgång :) Jag är så sjukt taggad ska bli så kul att komma ut och träffa dom bästa tjejerna och dansa loss och få vara den gamla jag men jag kommer att sakna Noel så sjuuuuukt mycket men han kommer ha det så bra med sin pappa :) Jag vet iaf vad jag ska ha på mig nu, hehe! Här är man ute i god tid blir så när man går hemma och inte gjort sig "fin" på länge. Ska inhandla det sista när "lönen" kommer. Blir lite nya smycken och ett par dra in min fläskmage trosor, haha!! Så jag slipper dra in magen :P

Ne dags att fixa mig innan Noel vaknar igen. Ha en bra dag!

Noel har fått badat sen blivit insmord så ...

img_0246 (MMS)

Noel har fått badat sen blivit insmord så nu ligger han i vagnen och håller på att somna. Hoppas han sover ett tag så jag hinner göra något idag! Har världens keligaste katt hos mig för tillfället :) Ska ge Eco lite gos nu. Hörs senare, Ciao


Dagens Noel :) En skön hel mjukisdress, ön...

img_0269 (MMS)

Dagens Noel :) En skön hel mjukisdress, önskar jag hade en likadan :)


2 FEBRUARI 2011

Jag är helt slut! Har sovit dåligt tre nätter i rad nu för Noel har bökat för fullt. Han ligger och gnäller/låter och kan inte ligga stil vevar armar och ben. Och sen spottar han ut nappen men ångrar sig lika fort han spottat ut den. Det är alltid efter natt maten det börjar. Våran skit unge, haha! Men när man väl går upp på morgonen och han ger sitt goaste leende har man glömt bort att natten var jobbig och att man är trött :P

Inatt var Älsling världens gulligaste vid tre fick jag lägga mig i soffan för att iaf få sova djupt i 2 timmar innan han skulle upp till jobbet. För Micke han vaknar inte när Noel bökar så han får ju sova bra, det är bara jag som vaknar så fort han rör sig. Det är iaf skönt att Noel somnar på kvällen utan gnäll i sin vagn och somnar om när jag lägger honom i sängen när vi ska lägga oss. Så man får "egen" tid på kvällen så det klagar vi inte över. Hoppas han bökande på natten inte är något nytt han ska börja med utan är bara något tillfälligt!

Igår var vi på familjerätten på morgonen och skrev på papper att Micke är pappan och att vi ska gemensam vårdnad. Sen åkte jag och Noel hem och Micke till jobbet. Jag slumrade till på soffan i en kvart innan mamma kom förbi och vi tog en promenad ner till stan där vi åt lunch och strosade runt innan vi gick till tandläkaren där mamma skulle på kontroll så jag passade på att ge Noel mat och byte blöja sen tog vi en promenad hem.

Idag blir vi bara hemma. Är ju som sagt svina trött så tänkte försöka vila en stund på soffan sen tänkte jag ta tag i tvätten som ska vikas och lägga in i garderoben sen plocka undan lite. Micke kommer hem sent resten av veckan då han ska jobba över.

Imorgon ska vi träffa Linda, ska bli trevligt som alltid :)

Ne nu ska jag lägga Noel för han är trött så ska jag vika tvätten och fixa här hemma. Hörs kankse senare =)