Idag smäller det!!

Idag är det fest för hela slanten.. tyvärr är man inte helt frisk! Har ont i visdomstanden och är förkyld men hoppas att det inte ska störa våran kväll :P Nu har jag precis städat klart, tänkte ta mig en dusch sen fixa håret och sminka grunden så man är rätt så redo när dom kommer sen :)

Några av kvällens party låtar är dessa:






Tror jag gjort denna förut..

Men kör den igen pga tråkhet unde reklamen av idol :P

Regler:
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Frida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Fusk
3. Flicknamn: Filippa
4. Pojknamn: Fredrik
5. Yrke: Frisör
6. Färg: Fuchsia
7. Klädesplagg: Fluga
8. Mat: Fyra små rätter
9. Sak i badrummet: Froté handduk
10. Plats/stad: Filipinerna
11. En orsak att vara sen: Fastnade i hissen
12. Något man skriker: F**ta
13. Film: Flickan som lekte med elden
14. Något man dricker: Fanta
15. Band: Fat boy slim
16. Djur: Fisk
17. Gatunamn: Fredsgatan
18. Bil: Fiat
19. Sång: Forever young

Fan de va ju svårt ju :P


Gillade bara denna ...


En vecka senare!

Jag har varit kass på att blogga på en vecka, men nu är jag här igen :P
Förra helgen var jag i nyköping med syster och hennes söner. Vi hälsade på Ann-sofie, philip och Alex det var trevligt lite synd att pappa var iväg och fiskade för man träffas ju inte allt för ofta.
I veckan har jag inte gjort mycket, var hos min syster i tisdag med Mamma och mormor. Sen i onsdags träffade jag Richard det var trevligt att snacka en massa skit och igår hade jag dejt med Linda och Tindra :)
Ikväll blir det att njuta av ensamheten här hemma. Jag och mina små hjärtan (läs katterna) titta på Idol och bara mysa och ladda inför imorgon då jag och brudarna ska festa :D Som jag längtat!! Ser verkligen fram emot det. Vi för några år sen:



Vill tacka min underbara mormor och morfar för förlovningspressenten.
Vasen var jätte fin, har velat haft en sån länge :) Tack igen!! Så gulligt av er.

Bilder från helgen i nyköping:


Liam busar i badet



Liam kör bil ;P


Max gosar i mosters knä :)


Fredag

Idag är det fredag vilket innebär fredagsmys i den här familjen :P Hehe!!
Snart kommer Linda och Tindra och hämtar mig för en tripp till Skhlm och Ikea. Ska bli kul att se dom igen, se hur lillstor Tindra är nu :) När jag kommer hem blir det att fixa maten, det blir korvstroganoff med ris, gott gott! Sen blir det IDOL för hela slanten , haha!! Och imorgon får jag träffa mina favorit killar igen nämligen min syrras söner :) Då ska kameran med så jag får fina bilder på dom två!!

Ne nu ska jag fixa det sista så inte Linda behöver vänta på mig.
Hörs senare, XoXo


Ica reklamerna!

Hur reagerar du av dom här?






Besluts ångest :P

  

 

Blir antingen någon av dessa tunikor att ha över legginsen till nästa helg! Vilken tycker ni?
Är nog mest inne på den mörk lila passar nog bra till mig :)


21:00



Då börjar en av mina favorit serier som går på tv just nu Grey´s Anatomy. Så då sitter jag fast klistrad och det går inte att prata med mig :P Så nu svarar jag inte i telefon eller när Älskling tilltalar mig, haha!! Ne inte så illa men nästan ;)


BIO Tips !!

Igår var jag och Älsklingen på bio.
Vi såg Bröllopsfotografen, den var faktist riktigt rolig :) Så gå och se den me er, hehe!!

 

Men jag rekomendrerar den så ni vet :)


Parfym kan få en att få upp gamla minnen :)



Denna perfym har jag börjat använda igen, den luktar så gott!
Och jag blir även glad över att känna den lukten, den får mig att minnas min och Bellas galna sommar :P Vi festade hela tiden och hade allmänt skoj. Bella minns du?


Rubrik lös

Sorry för att jag inte bloggat på över en vecka, men har inte haft lust eller vetat vad jag ska skriva om.
Se om jag kan bli bättre nu! Sitter nu och lyssnar på lite party musik, taggar inför nästa helgs party med mina tvä bästa vänner. Hoppas bara att alla kan men som det verkar nu så blir det iaf av :)
Lite roligt tyckte jag när jag gick in på Lindas blogg idag så hade jag skrivit om vad hon skulle ha på sig och var det inte dom nya legginsen som jag har köpt så vi kommer se lika ut som vanligt när vi ska ut, haha :) Man märker verkligen att vi har samma smak och kanske därför vi kommer så bra överens :P Men på fredag när vi ska skhlm så ska vi iaf köpa olika färger på överdelen så vi inte är på pricken lika.

Här är en försmak på hur vi kommer se ut:




Ska kika runt lite på internet nu. Kommer nog ett inlägg snart igen!

XoXo


Måndag !!

Idag är det måndag fast dagen är snart slut! Dagen har jag spenderat hemma har så ont i armen fortfarande och kan och får inte jobba då. Finns inga arbetsuppgifter till mig så då ska jag inte vara där enligt chefen/läkarn så jag får vila, vila och vila tills dom hittar felet. Tråkigt, hoppas dom hittar felet då jag ska till läkarn imorgon igen!

Tänkte berätta om helgen.
 
I fredags var min syster med familj här och åt middag. Sen gick vi över till mormor och morfar för att fira morfar, det var trevligt att träffa släkten lite. Blev god fika som alltid och mys med mina syskon barn :)

I lördags
så åkte vi in till stan för att mysa i en solig höstdag. Vi gick runt lite, fikade uppe på Åhlens och åt lunch på donken. Sen tog vi tåget till Vallentuna för att äta middag hos M:s syster med familj och respektive. Hela huset fullt :) Blev jätte god mat och efterrätt! Sen såg vi fotbollen (skit sverige, haha) och avslutade kvällen med singstar och Sex and the city filmen.

I söndags
åkte vi med M:s föräldrar till Ikea där vi köpte ljus, nya kuddar och pläd till sängen. Sen fick vi fina hjärt tvålar och en kattkudde/bädd till katterna från hans föräldrar :) Tack så mycket! Sen åt vi lunch på en kina resturang i jakan. Det var mycket gott!! Sen tåg vi tåget hem, var så skönt att komma hem efter en hel späckad helg. Så vi tände ljus, fixade fruksallad och kollade på Ensam mamma söker och nya Wallander filmen.

Imorgon ska jag åka till Linda och Tindra med Bella och Mindy :) Ser fram emot att se Tindra och Linda oxå var så länge sen!

Nu ska jag se klart roast på berns. XoXo


Lördag !!

Hinner tyvärr inte berätta om gårdagen för göra det imorgon. För nu så ska jag och Älskling åka in till stan för att mysa i fina höst vädret sen åka vidare mot vallentuna där vi ska äta middag, dricka vin och sjunga singstar hos hans syster. Vi blir kvar över natten och imorgon förmiddag blir det nog fika hos hand föräldrar innan vi måste hem till katterna! Så ha en bra lördag allesammans så hörs vi imorgon då jag berättar om helgen händelser :)

Måste bara säga att jag har VÄRLDENS underbaraste och finaste syskon barn!!

XoXo


Outfit´s !!!

1:            2:

Nummer ett var outfiten igår som bestod av:
Leggings från HM
Skor från Converse
Tunnika minns ej
skinnjacka och väska från HM.

Nummer två är dagens outfit som består av:
Leggins från HM
Skjorta från JC
Sen drar jag på mig vita converse plus skinnjackan och svart väskan jag hade igår.

Sorry för dåligt kvalite men så kan det gå ibland, hehe! Bättre än inget :)

Snart så kommer killen som ska köpa mitt Ps2 sen tänkte jag och M gå ner på stan för att njuta av solen och sen köpa med oss en flaska vin hem som vi ska ha till idol :) Men innan vi ska dricka vin så ska vi till min morfar som fyller år och gratta honom. GRATTIS morfar på födelsedagen!!

Ha en bra dag, XoXo

Torsdag !!

Vad dagarna går fort! Det är redan torsdag idag och imorgon är det fredag och helg. Jag är party sugen men får ha det suget ett tag till när man har bättre med pengar. Känner inte för att festa upp dom sista pengarna.
Snart ska jag ta bussen ner till centralen för att möta Emma för att åka till Ica maxi och skicka tillbaka dom förstora ringarna sen hämta ut dom nya som ska passa bättre. Hoppas det blir rätt denna gång för annars ska jag fan ha pengarna tillbaka och så köper jag dom någon annanstans! Men vi håller tummarna!
Sen ska vi till stan igen för att äta lite lunch och kolla lite i affärer. Tänkte leta efter två ramar så vi kan rama in våra tavlor vi har gjort. Eller min är klar men inte Mickes så han får göra klart sin idag om jag hittar ram :)
Ska bli trevligt att träffa Emma igen är inte ofta man ses. Men det kallas väl vuxen livet när man har massa andra saker att göra som jobb, hemma sysslor osv.

Efter stan blir det hem och torsdags städa inför helgen och sen ha tvättstugan! Inte så kul men det är lättare när man är två.

Måste kila nu så jag hinner med bussen, slänger in en dagens sen tog bild förut :)

Ha en bra dag, XoXo


Inspiration från LookBook.nu

Vintage Motley Crue Shirt, Butler&wilson Skull Bracelet, DIY Studded Shorts, Lace Tights

Boots from Sister's, Black Jeans from Micmac, Crocker White Shirt from Sister's, Belt


Skopunkten

                       

Dessa tre är från skopunkten och ligger mellan 399kr och 499kr vilket är ett bra pris för ett par stövlar,
Vilken tycker ni är finast? Skulle vilja ha ett par svart i någon av dom här modellerna.
Har inga svarta stövlar och om jag ska ha en röd eller grön jacka så passar ju svart bäst till.

Idag har jag varit på en promenad med Bella och Mindy vi gick i drygt en timme sen möte vi upp M och gick ner till stan för att äta lunch sen tog vi en promenad hem. Så nu är man lite slut i benen men skönt var det!

Sen när jag kom hem kom Emma hit och provade jackan och tog den så nu blev man lite rikare :P
Fast dom ska jag inte röra för det ska gå till jackan.

Sen har jag lagt upp mitt ps2 plus massa spel så det var en tjej som var intresserad och tänkte komma till helgen. Så hoppas hon gör det för då har jag pengar till jackan :) 
blir det nog att köpa jackan på söndag när man ändå har vägarna förbi sthlm!

Nu har jag ensam tid här hemma så tänkte ta ett bad och köra lite hemma spa! Men först ska jag till affären och köpa något att äta till middag.

Hörs senare, XoXo


Mina livskamrater :)





Det här är mina livskamrater och Bebisar :) Mina sötisar!
Älskar dessa två katter, pussar på Eco och Casper :)


Måndag och ny vecka!!

Idag så jobbade jag halv dag tills jag blev iväg skickad till läkaren pga min arm som jag har problem i så nu blev jag sjukskriven veckan ut. Skit surt känner inte för att vara hemma! Men om både chef och läkare säger att jag ska vara det så är det bara att lyssna på dom för mitt eget bästa, måste bli bra i armen nu.

Så idag blev det ingen träning som jag hade tänkt, dels för att det kan se fel ut fast jag känner själv vad jag pallar göra och inte göra skulle såklart inte träna armen bara resten av kroppen. Men istället för det så gick vi över till min Mamma för min syster och lille Max var där så jag passade på att gosa med honom :)

Undra vad man ska göra i veckan. Imorgon ska vi iaf till gymmet för att skriva in M så han kan börja träna och sen ska jag köra kondition och mage. Sen så ska M till sin kompis så då ska jag passa på att njuta lite av ensam tid tills Emma kommer och ska hälsa på och sen prova min vinterjacka som hon kankse ska köpa om hon kan ha den, hoppas :)

Nu tänkte jag gå och sova, hoppas verkligen att Eco vill somna med mig för just nu är han gosig och det är så mysigt när han ligger vid mitt ansikte och andas tugnt ;) För min Älskling somnar nästan aldrig med mig :( han är en riktigt natt människa och är uppe till minst ett och det pallar inte jag, haha!!

God natt, XoXo


Kolla hit alla ni choklad älskare :)



Nu finns nya "limited edition" Vinter med smak av pepparkaka.
Hoppas den finns på affären då ska jag köpa med mig en hem :)

Har ni smakat den? Isf vad tyckte ni?


Ps. den fanns inte på ica :(


091003

God morgon Lördag!

Undra vad denna dag bjuder på! Jag har inga planer, men något ska jag iaf göra.
Blir väl att plocka undan här hemma iaf! Ikväll börjar körslaget, ska ni se det?

Hela körledargänget Foto: TV4
Dessa låtar sjunger dom ikväll:

1. Andreas Lundstedt med kör
Musik: Disco inferno - The Trammps

2. Amy Diamond med kör
Musik: Baby Goodbye - EMD


3. Stefan Nykvist med kör
Musik: Jag ringer på fredag - Sven Ingvars


4. Caroline af Ugglas med kör
Musik: The ketchup song - Las Ketchup

5. Ola med kör
Musik: Viva la vida - Coldplay

6. Rigo Pencheff med kör
Musik: I know you want me - Pitbull

7. Roger Pontare med kör
Musik: Pride - U2




Nu
tänkte jag börja dagen med lite frukost, hörs senare!

Ha en bra dag, XoXo


Vilken är eran stil ikon?



Min är Jessica Stroup som spelar Erin Silver i tv-serien 90210.


Min socker bagare :)

Idag har vi roat oss med att baka bullar, och vi lyckades :)
Men vad det hemliga redskapet var tänker jag inte säga :P hihi!!


Bild lånad från: google.se

Vi roade oss oxå med att baka chokladmuffins som vi hade chokladglasyr och karamellströsel på. Blev lite för mycket choklad smak för min del så dom får min kära sambo äta upp :P


Bild lånad från: google.se


Just Likea Heaven



Denna film kollar vi på nu och den går på femman nu! Är det någon som har sätt den?

Lite fakta om filmen: När David hyr en ny lägenhet är sällskap det sista han önskar sig. Då dyker Elizabeth upp och hävdar att lägenheten är hennes. Till dess att hon försvinner mitt framför ögonen på honom. Han är övertygad om att hon är ett andeväsen. Hon är övertygad om att hon fortfarande är vid liv. Medan de söker efter sanningen om Elizabeths förflutna utvecklas deras förhållande från irritation till romantik.


Höst eller kanske vinter?

Det är riktigt kyligt ute nu. Det vände fort! Dags att dra fram höstskorna, vantarna, halsdukarn och mössor så man inte behöver frysa. Är lite mysigt när man får dra på sin stövlar, stor mysig halsduk och sen mysiga koftor (som inte sticks, hatar tröjor som sticks hehe).

Juste hörde på radion att det kan komma upp till 10cm snö imorgon eftermiddag i dalarna. Vintern är jag inte redo för än det kan vänta ett tag till!

Ne nu ska jag slänga ögonen på tv för nu är det IDOL :) Haha snacka om muppigt när dom gjorde en så stor grej av att Andreas tog av sig solbrillorna :P

Ha en mysig fredag för det ska jag ha! XoXo


Vi är förlovade !!

Idag kom våra ringar, som vi har längtat :) Det känns så rätt :)

Så här ser våra ringar ut, visst är dom fina?



Jag vet nog vad vissa tänker, varför förlova sig så tidigt! Men det kändes rätt och varför vänta.
Pappa du behöver inte oroa dig barn kommer inte än på ett bra tag :P




Länge sen jag var såhär lycklig! Tack Älskling för att du finns..


Färdig ..

.. bloggat för idag!! Nu ska jag stänga av datorn och krama om min kära pojkvän.
Vi hörs imorgon, sov gott allihopa! XoXo


Funderingar kring vinterjacka..



.. gillar den här rätt mycket! Antingen i den här färgen eller i röd och sen köper man en ny päls som är äkta för det är mycket finare och påminner mer om min förra jacka som jag gillar jätte mycket men som jag tyvärr växt ur :(
Vad tycker ni om den här? Skulle jag passa i den?


Jag är lycklig !!



Jag har så fina människor i mitt liv! Jag älskar er <3
Ni vet vilka ni är.. Puss på er


Nu är det IDOL !!



Tittar ni på Idol? Vem är eran favorit?


Torsdag = Städdag!!

Så ser det ut hemma hos oss. Så nu har vi det fint här hemma :)
Ikväll
tänkte jag snaska på räkor som jag doppar i aioli, as gott! Har ni provat?
Sen blir det väl Idol och någon film skulle jag tro, och mysa med min Älskling!
Vi firar 3 månader idag :)



Har inte så mycket att säga, tråkigt nog! Förutom att jag och Bella bestämde oss för att börja träna igen, skönt så på måndag börjar vi med en timmes Aerobic!

Undra vad man ska laga för middag idag, några förslag?

XoXo