Måndag !

God kväll, dagen på jobbet har varit bra. Dagen gled på bra fast det var massa strul!

Var inne på möte med chefen idag och nu har jag bytt skift, känns helt okej! Är skönare att jobba på det stora skiftet specielt när jag har ont i armen för då slipper man köra flera stationer samtidigt och sen vara två på den värsta stationen så man får hjälp med det tunga. Det ända tråkiga är att dom jag står närmast är på mitt gamla skift men det finns andra bra människor på detta skift jag är på nu det är inte så att jag har det tråkigt med dom.

Efter jobbet så åkte jag hem och tog det lungt, somnade en stund på soffan. Åt mat och nu sitter jag här i soffan igen, haha! Bara skit på tv, håkans bar går ju inte idag :(

Imorgon står dejt med Emma på schemat, ska bli trevligt!
Nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen och zappa på tv:n, god natt!

Snyggingar från GinaTricot !!

Klara top Black 199 SEK  Peyton top black/raw white 199 SEK   Julia tunic Canteloupe 149 SEK  
Daniella knitted cardigan Feather gr/offw 199 SEK Malin tunic Soft army 149 SEK   Lindsay tunic Very grape 199 SEK  


Claudia tunic Formula one 149 SEK  Ester tunic Teaberry 149 SEKMegan baseball jacket Pink flambe 249 SEK 

Ilona bag Bronz 149 SEK  Diamond bag Black 129 SEK 

Maria sunglasses Ultra violet 59 SEK Vera sequin scarf Very grape 149 SEK 


Veckans planer:

Måndag: Inget planerat, ta en promenad om vädret är fint!

Tisdag: Förmodligen träffa Emma på stan, och då förhoppningsvis få byta min plupp i läppen till en ring annars tar jag ut den är trött på den för den är bara ivägen när jag äter.

Onsdag: Träffa Linda och Tindra, mysigt!

Torsdag: Inget planerat blir att ta en promenad om vädret är fint!

Fredag: Ha fredagsmyys :)

Lördag: In till stan på förmiddagen och sen på eftermiddag/kvällen vara barnvakt åt Max som ska sova här!

Söndag: Ska på konfirmation då Mickes systers tvillings tjejer konfirmerar sig.

Söndag !!

Sista dagen på veckan, blää vill ha längre helg! Denna helg har varit underbar och den har spenerats med familjen :) Igår hade vi som sagt familjen på middag och det var hur trevligt som helst. En kväll med familjen kan aldrig bli fel. Nu hoppas jag att någon annan bjuder igen, haha!! Jag kan säga att det blir inte sista gången som jag bjuder dom på mat och plats fick vi ju oxå :)

Idag har vi inte gjort så mycket, slöat mest. Nu sitter jag med hårfärg i håret och hoppas på att få en fin jämn färg och att det svarta försvinner så jag kan sätta i slingor sen så det blir den färgen jag vill ha. Alltså brunt med slingor i så det blir lite fart i håret :) Klippte Micke nyss oxå blev inge bra för att sa fel mm som jag slippte sist så det blev för kort för att få till en snygg frisyr så det fick bli 6mm på hela håret tur att hans hår växer fort och att han trivs i kort, haha bara jag som gillar när han har mer hår :P

Ne nu ska jag tvätta ur färgen sen smörja in med dove och sen krypa ner i soffan framför Wipeout och ballar av stål, sen blir det sova jobbar förmiddag imorgon igen har bytt med en kollega som helst vill jobba kväll och det gör inte mig något som mår bättre av att jobba dag.

Ha en mysig kväll! XoXo


Fredag !!

Vad härligt med fredag, tycker ni inte?
Ikväll blir det fredagsmys som innebär tv-tittande, god mat samt mys med Älsklingen :) Det ser jag fram emot!
Synd att inte Solsidan går hoppas det börjar snart igen. Men det är iaf Talang och det gillar vi :) Men tycker Idol är bättre, ska bli kul när det börjar sen igen. Dom har ju uttagningarna nu, någon som ni vet ska söka?

Imorgon är det middagsbjudning på schemat, och det ser jag fram emot :) Blir fullt hus men det gillar vi!
Innan dom kommer på kvällen är det en del som måste fixas som städa, förbereda köttet, gå på systemet hehe. Man kan ju inte bjuda på middag utan alkohol.

Ha en toppen fredag, XoXo

Hurra hurra hurra ..

.. Idag fyller min bästis Linda år så GRATTIS till dig gumman!!



Jag ÄLSKAR dig, Puss puss darliing


Helt slut!!

God kväll, jag är helt slut! Kom hem vid tre somnade direkt och vaknade vid halv sex, behövdes nog men gud så trist när vädret är så härligt ute. Jag skrev ju imorse att vi hade tvättstuga idag men det var tydligen imorgon tur att Älskling har koll, haha! Om en halvtimme kommer Älsklingen hem och då ska vi äta sen får vi se vad jag som händer. Jag ska nog ta ett bad och bara ta det lugnt titta på tv. Hoppas veckan går fort vill ha helg :)

Hörs kanske senare, XoXo

Tisdag!!

God morgon, fy fan vad jag är trött blä!
Hoppas dagen går fort idag på jobbet så man kan få komma hem igen men inte för att jag får en lugn stund då för då har jag tvättstuga och det är ett måste.
Ne nu ska jag fixa klart mig innan jag ska dra men ha en toppen dag, hörs sen.


 


Måndag!!

Jag är helt slut, haha! På jobbet så har tiden gått fort vilket är skönt.
Efter jobbet åkte jag, Mamma och Ubbe och handlade. Jag handlade till middagen på lördag så det är skönt att ha det gjort och sen få hjälp med hur mycket som man behöver ha till maten annars kommer jag göra tok för mycket eller tok för lite hehe.
Efter handladet så plockade jag här hemma och dammsög, nu håller jag på med maten som ska bli kyckling wok :) Hoppas det blir gott, men ser ut som det nu iaf :) Efter maten så tänkte vi ta en promenad och sen slappa i soffan och titta på Håkans bar, tittar ni på det?


Bild lånad från google.se

God morgon!!

Då var det en ny vecka och det innebär jobb. Jag är inte alls sugen på att gå till jobbet idag, vill bara krypa ner i sängen igen. Inatt har jag inte sovit så bra eller jo men inte fram till fyra då Eco har gått över mig flera gånger och inte kunnat lägga sig till rätta utan bökar runt och kurrar HÖGT samtidigt, blev så trött på honom så jag sov inte många minuter efter fyra så kommer nog somna tidigt ikväll men det hör ju inte till ovanligheten, haha!

Ne nu måste jag fixa det sista innan jag ska åka, ha en toppen dag!!


(jag och min lillebror Philip)

Härliga väder !

Det gör en verkligen glad, men inte pigg iaf. Jag har sovit bort halva dagen, har varit helt slut. Har som sagt inte gjort ett piss idag och nu börjar ångesten komma. Hoppas att vädret håller i sig läääänge läänge, i veckan blir det jobb och fix här hemma. Tänkte vara duktig och fixa med mina kläder som jag inte gjorde idag, sen måste vi tvätta och städa så det är tipp topp här på lördag då vi ska ha middagsgäster :) Mamma, Ubbe, Moster och syster med familj ska komma så det blir fullt hus, skoj ska det bli :)

Ne nu ska jag titta på Grey´s som jag missade i veckan..

Blogg torka!!

Ursh jag har inte haft något lust att blogga och inte vetat vad jag ska skriva om. Man jobbar ju bara och sen hem och äta och sen sova, för jag är inne i en period då jag är jämt trött. Sen har jag börjar med två skift så det känns som att man inte hinner göra något varannan vecka.

Helgen som varit har varit riktigt trevlig. I fredags efter jobbar så träffade jag Emma för en lunch sen blev det en lugn kväll hemma. Igår åkte jag Bella och Mindy ner på stan för att äta frukost innan vi hämtade Micke för att sedan åka till Tindras dop. Hon var så duktig i kyrkan :) Mindy var också duktig som hoppa från mitt och Mickes knä där i kyrkan, sen på fikat hemma hos Linda så blev det god plock mat och muffins :) Efter dopet så åkte vi hem och byte om för att gå över till mamma för att fira Ubbe som fyller år i veckan. Blev god plock mat där med, hehe! Sen blev det dans på kvällen, "tanterna" körde line dans och morfar var så rolig och skulle oxå lära sig :) Vi kom hem vid ett och då somnade jag bums.

Idag blir en lugn dag här hemma tänkte plocka undan lite och fixa bland mina kläder som ligger huller om buller så typist mig :P