Någon gång i framtiden ..


.. Då ska vi ha vårat drömhus! Jag skulle vilja bygga ett helt nytt hus och få allt precis så som man vill ha det. Hur det ska se ut har jag ingen aning om men några funderaringar har man ju :) En sak är iaf säkert att det huset ska inte ligga i Södertälje. När Noel ska börja skolan sen så vill vi flytta där vi känner att man kan sätta sitt barn i skolan. Vart vi hamnar vet jag inte men någonstans där vi har familjen relativt nära. Framtiden får visa :)

Gulf Coast villa


Hasseluddens Yasuragi




Kan verkligen rekomendre att åka till Hasseluddens Yasuragi! Vi hade det super mysigt och trevligt. Små killarna skötte sig super bra och var ingen gnäll och dom gillade att bada :) Först tyckte Noel det var lite läskigt men efter en stund så tyckte även han att det var super kul :) Maten var super god och frukosten :) Nästa gång vi ska dit så blir det utan barn så man verkligen kan utnyttja relaxen och göra olika behandlingar. Nu badade vi bara och stora grabbarna basta. Men det var så skönt för dom har varma pooler utomhus så där satt vi mest :) Dit ska vi flera gånger, hehe!


Kolmården i bilder..




Våran dag på Kolmården var kanon. Noel njöt av farmor och farfar som sällskap och var snäll och glad hela dagen! Han tyckte det var så intressant så han var vaken hela dagen förutom sin powernap på en halvtimme, man kan ju inte missa något ;) Delfinshowen tyckte jag var det bästa :)


Tjejkväll !!


Blir tyvärr dålig uppdatering när vi har pappa Micke hemma med oss. Men ska försöka att bli bättre! Kanske inte flera inlägg per dag men några i veckan iaf ;)

Igår åkte Micke till Örebro för att gå på grillpary med sina kusiner som bor där. Så jag och Noel passade på att åka till Linda och Tindra där vi hade tjejkväll. Bella, Mindy och Johanna kom oxå dit! Var riktigt skoj. Älskar mina bästa vänner ett liv utan dom skulle jag inte vilja leva! Vi gjorde hemmagjord pizza som blev super good, åt massa godis och babblade på som bara vi kan :) Tindra och Mindy lekte med bra med varandra och man såg att dom hade roligt! Satt och skrattade i lekrummet och dansade massa så man kunde tro att vi hade fest där hemma :) Noel var snäll hela kvällen. Satt och tittade på Tindra och Mindy och undrade vad det var för söta tjejer som dansar framför honom ;) hehe! Tack tjejer för en kanon kväll igår.


Våran "lilla" godis skål, bara 2,5kilo ;)

Idag har jag och Noel haft besök av hans farfar som var snäll och fixade belysning i badrummet. Våran hade gått sönder så nu fick vi en rejäl lampa i taket så man ser när man gör något där inne ;) Innan hade vi en liten lampa vid badrumspegeln. Tusen tack svärfar :)

Nu sitter Noel och tittar på tv och jag passar då på att uppdatera lite. Nu för tiden måste man ha koll på Noel helatiden för han är ÖVERALLT! Han har tagit några krypsteg några gånger men han tar sig fram som en "larv" istället och FORT går det :) Ser så roligt ut! Ska bli kul och se om han tänker krypa eller om han kör på sin "larv" teknik istället för han verkar dissa krypanden för han kan ju ett annat sätt som går fortare att ta sig fram på!

Oj nu blev det ett långt inlägg :) Ska visa er lite bilder från Kolmården samt när vi var med Sara, Kalle och Edvin på spa i hasseludden :)


Kolmården!!


Nu ska vi fixa oss här hemma för idag ska vi tillbringa dagen på Kolmården :)

Hörs sen om hur våran dag varit och dom senaste dagarna!


Höst nyheter från HM!!

  
 
  

Den sista har vi fast den finns i grå det är den jag skrev om tidigare idag :)



Kappahl och Lindex !!

      , 156265      , 118018      

         , 169367       Joggingbyxa - 100% Ekologisk bomull    

Noel behöver lite nya kläder i större storlek, här var lite fint jag hittade! Köpte en fin dress från HM och ska köpa den i den andra färgen, tyvärr finns inte den på hemsidan så ni får se den en annan dag :)


Dåligt bloggande!!


Det har blivit lite dålig uppdatering senaste tiden men det blir lätt så när Micke har semester. Ska försöka att bli bättre!

Idag är det tråkväder ute så idag lir vi bara hemma och slappar, fixar lite små grejjer här hemma! Dom senaste dagarna har vi bland annat:

- Varit på Ikea och shoppat lite.
- Varit ute i Trosa och tittat på veteranbilar.
- Varit på stan och strosat runt.
- Varit ute på landet hos mormor och morfar.

Imorse när Micke skulle sätta på Noel sina skor så var dom båda paren för små så nu blir det att köpa nya i veckan. Noel växer så det knackar och utvecklas med för den delen. Igår tog Noel sina första krypsteg :) Men när jag sa att han skulle göra det igen så jag fick det på film vägrar han men det dröjer nog inte länge tills han kryper för fullt här hemma och då kommer det bli ännu mer full rulle :)

  

Ne nu ska jag ge Noel lite lunch!


Seg dag !!


Idag har varit en riktigt seg dag. Iaf för mig! Micke fick ett ryck och städade här hemma och jag har slöat på soffan. Tittat på 90210 (nya) säsong ett :) Sen har Micke och Noel varit ute på promenad! Har varit as trött och seg hela dagen så en seg dag har varit perfekt för min del!

Nu står Micke i köket och Noel ligger på lekmattan och pussar sig själv i spegeln :)

Måste bara visa den goda maten vi lagade igår, kantarellsåsen blev riktigt god skulle kunna äta den i flera dagar i rad haha! Idag blir det pasta, bacon och chilicream fresch!



Sen måste jag visa våran sötnos, på detta kort skulle man kunna tro att vi har en liten dotter här hemma :) Gud vad vi skrattade! Visst är han söt?


Du är det finaste som finns!

Snart ska vi käka sen blir det att fortsätta slöa. Vi ska se på någon film sen när Noel somnat! Imorgon har vi tvättstugan vi har världens tvättberg ..


2011-07-09


Tjenare!

Dom senaste dagarna har vi varit i Vallentuna och umgåtts med M:s familj. Vi har haft det kanon :) Bra väder, trevligt sällskap, god mat! Noel har tyckt det varit så kul så han har knappt velat vilat fast han varit så trött. Men så länge man inte gnäller får man vara vaken och med :) Igår när vi kom hem var han så trött så han fick somna i min famn i soffan sen la jag över honom i sängen efter ett tag sen sov han till halv tio imorse, då är man trött :) När vi vaknade fick vi en chock och utvilade var vi! Vi längtar redan till nästa gång vi ska dit!

 
Noel ääääälskar att bada, här i sin pool på farmor och farfar tomt!

Igår innan vi åkte hem så var vi förbi Ikea och Babyproffsen. Fick med oss ett spällsängsskydd då det vi har från Ikea var kasst så nu fick han ett Pingu och det var riktigt bra :) Nu kan han röja hur mycket han vill utan att han sliter ner det och får ben och armar imellan. Jag blir så nervös och tror att han ska fastna, så nu kan jag vara lugn och inte behöver gå och titta till honom helatiden när han ska sova :P

På kvällen så kikade vi på två filmer och bara degade i soffan. Idag har vi varit i Moraberg och kikat sen handlade vi mat på Willys, då det började bli ganska tomt i både frys och kyl. Nu står maten på spisen och våra magar kurrar. Det blir helstek fläskfile i ugn, färskpotatis, kantarellsås och sallad :) Mums!

 

Det är så härligt att se Noel med sin pappa. Kikade nyss in i sovrummet där Noel ligger i sin säng och dricker välling och Micke läser en saga för honom. Noel låg där med stora ögon och lyssnade på vad pappa läste fast han inte fattade något :) Älskar mina grabbar!


Bortskämd, IGEN :)


Nu har Noel blivit bortskämd igen av sin faster, denna gång med kläder från London :)



Jeans, T-shirt och Skjorta :) Tusen tusen tack faster Elisabeth för dom fina kläderna ♥


2011-07-03


Hello, här har det varit lite tyst i några dagar! Dom senaste dagarna har varit toppen.

Lite kort om dom senaste dagarna:

- Onsdags så var jag ju på Barolo och åt med brudarna, grymt skoj var det!
- Torsdag så var jag och Sara en sväng på stan.
- Fredag så var jag med Linda hela dagen och på kvällen var jag barnfri så var hemma hos Linda och åt middag och kikade på film. Vi fick även Bella som sällskap också :)
- Lördags så åkte Micke till Göteborg och jag åkte till mormor och morfar på landet där mamma, Ubbe och moster var.
- Idag har vi slöat hemma, städat och saknat Micke.

  



Noel dom senaste dagarna. Han ska vara överallt och röra precis allt ;) Noel badade i balja på landet typ hela dagen för det var så varmt, han gillar verkligen att bada :)

Nu tittar vi på sunes sommar som går på sf kanalen, blir nog tidigt i säng för jag är trött och huvudvärk! Imorgon kommer Micke hem känns skönt då vi saknar honom här hemma.