Torsdag!!

Igår var jag som sagt på stranden.. trodde inte det skulle ta så mycket för det var rätt mycket moln men shit vad det tog! Har bränt hela min baksida, kan inte ens ha på mig bh. Så igår kväll låg jag med feber och frossa, inte så roligt!

Idag har jag varit på stan med Linda, vi lunchade sen tittade vi lite affärer och sen avslutade vi med en glass.
När jag kom hem började jag töja mitt öra, kom upp till en fyra med en gång :) Så just nu gör örat ont!
Tänkte börja med maten snart sen se en film, men nu promenad!

XoXo

Onsdag!!

God morgon!

Idag så skiner solen och det gör en glad :) Tänkte få i mig lite frukost sen dra på sig bikinin och en strandklänning och åka till stranden för första gången på denna semester haha illa alltså men så är det om man inte har haft tid och när man har tid så är det varit kasst väder. Hoppas det vänder nu dom sista veckorna på semestern!



Hörs senare, XoXo

Då fick man denna dag att gå oxå!!

Har haft fullt upp hela dagen.

Började med att vi åkte och hämtade Josefines tatuerings prylar, sen hem och åt lunch och sen städade jag för fullt i typ tre timmar höll jag på. Så nu är det hur fint som helst här hemma :) Sen lagade jag middag och då ringde bella och frågade om jag ville med till skhlm och visst ville jag det så jag tog en promenad bort till henne så åkte vi dit. Bella köpte kläder till Mindy, mycket fint dom har till dom små. Vi hittade ingenting men det var lika bra iaf för mig för jag ska inte köpa något ändå! Sen åkte vi hem till henne för Mindy skulle sova så vi satt vid datorn en stund sen framför tv:n. Sen åkte vi och köpte pizza sen åkte jag hem!

Så nu tänkte jag lägga mig i sängen och sova för imorgon blir det nog stranden om vädret är fint, men det verkar bli skapligt imorgon! God natt på er, XoXo

Tänk om man fick se ut såhär idag!!


Tisdag!!

God morgon!

Tänk er jag är redan vaken, haha svin bra gjort av mig. Men jag skulle allt vilja gå tillbaka till sängen, men nej nej!
Nu tänkte jag äta lite frukost och få liv i Anders och höra när vi ska åka. Dags att fixa mig, hörs senare!

XoXo

Dregen har gift sig!!

Backyard Babies-gitarristen Dregen och hans flickvän, sångerskan Pernilla Andersson, har gift sig.
Paret, som har varit tillsammans i fem år, knöt de äktenskapliga banden i ett kapell på Runmarö i Stockholms skärgård förra veckan. Bland gästerna fanns musikerkollegan Lars Winnerbäck. Typist att ena av ens "dröm" man har gift sig :P


Måndag!!

Kom hem för en liten stund sen har varit i Rågsved med Josefine och kollat på film med Nicke och Micke.
Blev två skräckisar den ena kan man källa skräckis den andra garvade man bara åt. Den första vi såg hette the stranger och den andra var någon haj film minns ej vad den hette. Annars idag har jag inte gjort så mycket! För lite för att vara semester iaf.

Juste jag var ju i nyköping i fredags - lördag och grillade, festade det var as kul! Det måste vi göra om vid något tillfälle. Man var lagom sliten när man kom hem på lördagen. Blev film på kvällen och i söndags degade jag i princip hela dagen för jag var fortfarande seg haha! Man är inte lika ung och pallar fest längre, mohhaha..

Imorgon ska jag, Josefine och Anders åka till sthlm för att hämta Josefines tatuerings saker som har kommit :) Sen måste jag verkligen städa här hemma och tvätta om det finns någon tid.

Och på onsdag blir det nog stranden om vädret tilllåter det och sen gå ut och ta en öl som avslut på lill lördagen, bara hoppas på fint väder!

Ne nu ska jag gosa med katterna och bädda ner mig i sängen. Natti, natti XoXo

Sliten idag!

Hade grymt skoj igår, och idag är man trött och sliten!!

Orkar inte skriva något tänkte lägga mig på soffan och bara vara resten av kvällen. Hörs imorgon!

XoXo

Ed Hardy

Dom gör verkligen snygga kläder. Har hotpants och linne jag köpte från turkiet av det märker, inte äkta men dom gillar jag as mycket! Och dessa skor är ju as coola :) Vill ha dom nu nu nuuu , haha..


Gossip Girl..

Dom i princip hatar varandra i serien men inte i verkligheten, se själva :)

Shoppingterapi!

Och Chuck han är lika snygg som vanligt, hehe!

Dagen..

Idag så var jag på stan och åt lunch med Bella, Anders och Mindy. Vi snackade lite skit sen orkade inte Anders med oss så han drog hem :P Så då kollade vi tjejer i affärerna istället! Bella köpte en jätte söt tröja till Mindy, det finns så fina grejer till dom små liven. Jag gick runt och bar på Mindy ett bra tag för hon ville inte ligga i sin vagn, sötisen :) Fick lite träning i armarna, hehe! De var inte så farligt hon väger inte så mycket än, är skillnad när jag bär på Liam han väger lite mer :) Sen är han ju så stark så han kan köra sin mormor, se själva:



Efter jag varit på stan så åkte jag hem och sen åkte jag igen och handlade mat med mamma och Ubbe så nu har man iaf fyllt på lite här hemma. Fan nu har dom höjt kattmaten med 30kr inte en liten prishöjning, katterna får njuta extra mycket nu av maten, haha!

Imorgon åker jag till nyköping för party :) Ska bli skoj!!

XoXo


22.07.09

Go kväll!

Vad har ni haft för er? Jag har inte gjort så speciellt mycket, fixat lite saker bara.
Nu sitter jag och lyssnar på lite tiesto och det var länge sen man lyssnade på honom, minnerna från hans spelning som jag var på för 1,5år sen eller var det längre sen? Tiden går ju så fort..

Ikväll händer inte så mycket blir att glo tv och någon film. Kanske en skräckis får besök av en kompis så då kanske man ska passa på och se för jag vågar inte se sånt när jag är själv. Juste igår var jag hos Linda och Tobbe vi åt mat och såg film. Blev en film som hette BUG den var väldigt väldigt skum, det skulle vara en skräckis men man garvade åt den för den var bara så skum. Sen blev det en annan skräckis som vi hade sätt förut som heter when a stranger call, fast man har sätt den blir man lika skraj varje gång haha! Sen efter den såg vi lite av RENO 911 Miami tror jag den hette sjuk film haha ska ladda ner den och kolla på någon kväll :) Föresten så var deras hus hur fint som helst, kommer bli jätte mysigt där när det är klart för utanför huset ser det fortfarande ut som en byggnadsplats men sånt får man ta om man vill ha ett helt nytt hus :) Jag är iaf avis :P

Ne vi hörs imorgon och då ska jag träffa Bella och lilla Mindy :)

XoXo

Glassigt..

Fan vad jag är duktig, haha måste ju berömma mig själv :P

Nu har man tvättat, vikt alla kläder i mina garderober, städat, duschat och fixat mig.
Så nu sitter jag här och väntar på att jag ska hämta tvätten från torktummlaren och att Linda ska ringa så ska vi åka och handla mat tills ikväll och godis :)
Vi tänkte grilla ute hos dom, mysigt åh grilla!
Jag är sugen på att grilla korv och sen ha potatissallad till se vad Linda och Tobbe hade tänkt..

Lyssnar på Absolute Holiday genom spotify och nu kom låten Mange Schmit - Glassigt sjuk länge sen man hörde den, hehe!

Hörs kanske senare annars imorgon!

XoXo

Bilder från i torsdags!!






Det tog emot att lägga upp den här, jag ser konstig ut haha!





Bilder från stanleys.se

21.07.09

God dagens!

Idag är det tisdag och det innebär tvättstugan och städdag. Inte så kul men ett måste, vill ha rena kläder till utgången på fredag i nyköping :) Igår var jag ju som sagt i sthlm med Josefine vi strosade runt i sthlm var skönt väder ute så vi fikade på bellmans direkt när vi kom för vi var sugna på en cola :) sen när vi hade kollat klart gick vi till mandaring city och åt mogolisk, suchi buffe as gott var det. Deras jordnötssås är svingod, åt hur mkt som helst kändes de som haha!
När jag kom hem var jag rätt så seg var fortfarande proppmätt, hehe! Men jag drog iaf och solade en stund och det var skönt att få lite färg på sig känns dock att det försvunnit under natten. Men är det sol ute imorgon blir det stranden som gäller :)

Idag efter min städ och tvättdag så ska jag träffa Linda för en mysskväll med film och godis och då får jag äntligen se deras hus :) Ska bli skönt att få träffa henne igen, saknat henne som fan. Båda har haft sitt hon med flytten och jag har varit i Tallinn och så då det blivit att vi inte haft tid att träffas tråkigt nog men nu har vi det, wiie :)

Ne nu ska jag börja här hemma med städningen sen blir det pizza till middag blev sjuk sugen på det, mums! Orkar inte laga mat när man städat och gjort fint i köket, hehe!

Hörs senare, XoXo


20.07.09

God morgon!

Vaknade för en liten stund sen. Så nu måste jag äta frukost, duscha och fixa mig för att sedan möta upp Josefine på stationen för att ta tåget in till stan där vi ska strosa runt och sen äta middag på monogilsk buffe, mums!!

Måste hoppa in i dushcen nu så jag blir klar någon gång. Hörs när jag kommer hem ikväll!

XoXo

Hiss eller Diss?

Klicka för en större bild

Vad tycker ni om detta? Funtar oxå på att klippa av ett par tights och ha till min jeans skjorta :)

XoXo

19.07.09

Jag har verkligen inget att berätta förutom att jag är otroligt seg och ut tråkad. FInns inget att göra!
Men imorgon blir det sthlm för lite middag och stora runt i affärer. Så kan blogga mera imorgon då jag är på humör och har något att blogga om. Nu blir det film walk the line tror jag den heter går iaf på trean nu!

Har iaf bestämt mig att prova på cambridge kuren efter semestern då jag har mer pengar. Pallar inte gå runt och må dålig över sin vikt, skulle vara najs att gå ner några kilo. Min duktiga mamma har gått ner 9kilo och det syns oxå :) och då tränar hon inte som jag tänkte göra när jag kör det.

Ne nu måste jag kolla på filmen så jag inte missar början måste ju hänga med!

XoXo

18.07.09

Då var det lördag, vilket det inte känns som!
Idag har jag sovit bort typ hela dagen, är helt slut. Tänkte städa lite snabbt här hemma, sen göra det lite mysigt för att sedan ligga i soffan och slöa framför tv:n. Orkar verkligen inte göra något annat!

Igår var en mysig dag på landet där det blev god mat. Vi firade som sagt mormor som blev 70år :) Tog ett familjefoto, kan se om mamma kan maila det till mig vill se det , hehe! Hoppas det inte ska regna imorgon som dom sagt för jag och Josefine vill till stranden och få lite färg på oss. Ska börja med en timmes power walk nu kanske man blir piggare av, ska börja med det imorgon! Då MÅSTE jag gör det oxå.

Ne nu ska jag börja här hemma så man hinner bli klar tills Sommarkrysset börjar.

XoXo

17.07.09

God Morgon!

Fan va skoj jag hade igår, bra drag! Började med grillning här ute, sen upp till Anders där vi poppade musik och sen kom Madde och Janne dit. Sen drog vi till Stanleys där jag träffade söta Emma :D Vi stod och dansade till Dregen som spelade skivor. Haha han tog mig på armen när han gick förbi sen drev jag med Emma och Janne och stod och hoppade som en fjortis, HAHA! Nu kommer jag nog ALDRIG tvätta den armen :P



Sen vid halv ett började bandet Silly Season spela, dom var as grymma. Deras musik påminnde om Millencolin och green day. Dom spelade en av green days låtar då kom publiken igång. Men vi var igång helatiden hoppade, dansade och sjöng, skrek haha! Så idag har jag svin ont i mitt vänstra knä kan knappt böja det sen gör det ont när jag går, men det var det värt!



Sen blev det efterfest hos Anders men det slutade men att jag, Anders och Madde låg i soffan och pratade sex haha! Kom hem vid halv fem imorse så idag är man lite trött!!

Ska snart åka till Landet där Mormor blir 70år så idag är det kalas :)
Så GRATTIS MORMOR på 70ÅRS-DAGEN !!!

Dregen ikväll :)



Dregen från detta band ska jag se idag :) Han ska spela skivor på ett uteställe här i "byn" ikväll, hehe!

16.07.09

God morgon!

Eller god morgon är det ju inte har varit vaken ett tag men ja det är ju nästan som morgon för jag har nyligen ätit frukost och ska snart fixa mig. Har ännu inte lagt in bilderna orkade aldrig igår! För igår var jag iväg med morfar en stund och åt lunch, jätte god lunch blev köttfärslimpa, potatis, gräddsås och lingonsylt. Sen åkte vi till coop forum och ica maxi där jag köpte frukost och sen hämtade ut mina töjsmycken som jag hade köpt. Fan va ont jag har i ena örat nu kom i en bit iaf på storlek 3.

Idag blir det grilling och utgång :) Vi ska till Stanleys där dregen från backgard babies kommer och silly season.
Bilder från Tallinn kommer antingen senare idag eller imorgon.

Xoxo

Hemma igen ..

.. då var man hemma igen, kom nyss hem! Nu ska jag packa upp och kolla om det finns tvätt tid sen till affären och köpa lite mat. Berättar senare hur jag haft det. XoXo

Nu drar jag alldeles strax!!

Tänkte säga bye bye på er!
Vi hörs på onsdag om jag inte lyckas få iväg något mms inlägg ska försöka.
Annars hörs vi som sagt på onsdag!



Ha det toppen, det ska jag ha iaf :)
XoXo

Mycket att se fram emot nu :)

Först ut blir tallinn resan jag åker på idag.
Sen blir det stanleys och dregen.



Nästa helg troligtvis till nyköping.
Kanske en tripp till göteborg.
Om vädret tillåter en pub runda med båt sista veckan på semestern.
Sen 22 augusti se Dead by April på stagedive day out 09



Sen i november troligtvis en resa till Tallinn igen och fira Emma som blir 20. Jag och Josefine untar på att åka då med dom andra.

Ja det var några av mina planer som jag ser fram emot =)

Har ni några planer?

Laddar!!

Sitter framför datorn och laddar med Dead by april, ligger före planerna vilket känns skönt! Ska vara klar vid tre och sen åker vi nog närmare halv fyra men man vet aldrig när dom är redo, hehe! Så nu har jag städat undan här hemma ska bara duscha och fixa mig sen gå ut med soporna sen är jag fit for fight, haha!

Hur laddar ni upp inför en resa? Jag laddar oftast upp med bra musik :)

12.07.09

God morgon!

Då var det söndag vilket innebär att jag drar till Tallinn med hela tjocka familjen.
Dom som åker är jag, Mamma, Ubbe (mammas kille), Ubbes son med tjej, Moster, Syster med kille och deras underbara son och en bebis i magen. :) Så vi blir ju en del iaf, kul! Vi kommer typ åka vid tre tiden så nu tänkte jag slöa på soffan och mysa det sista med katterna sen blir det duscha och fixa mig och packa det sista. Sen fixa för katterna och gå ut med soporna.

Så jag hör av mig lite senare, XoXo

Imorgon får jag träffa min favorit..



.. Moster har ju saknat dig! Ska leka i bollhavet och i poolen med dig :)
Pussar från moster..

Det gick undan till slut..

Då har jag packat klart eller nästan allt men badrumsgrejerna får jag ta imorgon efter jag fixat mig.
Nu har jag plockat undan här hemma oxå och lämnat nyckeln. Bara att fixa för katterna imorgon och dammsuga innan jag drar. Tömmer kylen imorgon när jag ändå ska gå ut med skräp!
Tänkte fixa naglarna ikväll och måla om dom blir svart. Har fastnat för det känner mig ovant med något annat som nu har jag rött. Börja fixa naglarna nu innan Sommarkrysset börjar kankse slipper man göra det samtidigt.

Hörs om ett tag igen, XoXo

Opps vad hände?

Efter jag hade käkat frukost satte jag mig i soffan och kollade på so you think you kan dance men efter typ en timme måste jag ha somnat, hur kom det sig? Kände mig inte ens trött. Aja jag lär väl behövt den sömnen! Nu ska jag slänga mig i duschen sen fixa mig för att gå över till mamma på middag och hämta nyckel som jag skulle ha gjort för några dagar sen. Sen hem och börja packa och sen tömma kylen och slänga allt som kommer bli dåligt!

Hörs när jag är tillbaka hem igen. XoXo

Dagens artister på Sommarkrysset.

Över från vänster: Johan Palm, Tobbe Blom (programledare), EMD. Nere från vänster: Konditorns, Velvet och Moneybrother. Foto: TV4/SCANPIX
Över från vänster: Johan Palm, Tobbe Blom (programledare), EMD.
Nere från vänster: Konditorns, Velvet och Moneybrother.

Tyvärr kommer inte Dead by april denna vecka igen men man får nöja sig med detta.
Saga jag hoppas du inte missar EMD ikväll ;) Jag ska se sommarkrysset ikväll finns nog inget annat att se men Velvet och Moneybrother är ju bra. Men Johan Palm kunde dom ha skippar, haha!

Ica Age 3



Se filmen :D


11.07.09

God Morgon!

Då var det lördag och innebär att imorgon drar jag till Tallin i några dagar.

Igår blev en hemmakväll, kollade på film hela eftermiddagen.
Blev Age Ige 3, Striptease, Collage och en drama/thriller som jag inte minns namnet på men alla filmer var mycket bra.
Men Striptease har jag sätt för har den filmen hon är snygg i den filmen hennes kropp skulle man gärna vilja ha.
Ingen annan som tycker hon är snygg i filmen?



Idag ska jag fixa lite här hemma, packa och sen tänkte jag laga en god middag till mig med fläskfile.
Sen blir det väl att kolla på sommarkrysset måste hålla mig hemma som sagt för katternas skull, gillar inte att lämna dom själva men som tur är så ställer snälla Madde upp och kommer och ser till dom att dom har det bra och massa mat och vatten.
Nu tänkte jag ta en dusch och äta frukost!

XoXo

Hemma igen..

.. Då var jag hemma igen!
Blev lunch med Linda, möte pappa för att få deras nyckel sen kollade en snabbis på stan blev till veromoda och hm.
Sen tog jag bussen mot saltskog och gick en promenad därifrån till jätten och handlade lite sen gick jag hem.
Skönt med en liten promenad!
Tog lite bilder när jag gick min promenad inte så roliga bilder men iaf bättre än inget, haha!
Nu ska jag kolla på en film, sånt man får göra när det är taskigt väder ute och man har semester :D









Hörs senare, XoXo

Dagens outfit..



Så här ser jag ut idag.. nu skinnjackan på och conversen!
Hörs när jag kommer hem sen.

XoXo

10.07.09

God morgon!

Fan va skönt det var att inte klockan ringde 05.00 imorse och jag kunde få sova ut, riktigt skönt!
Dagens planer är att träffa Linda runt tolv, sen får vi se hur kvällen slutar. Skulle ha tagit en öl med några jobbar kompisar men det visade sig att ingen kunde till slut ändå. Måste hålla mig hemma rätt mycket nu för katternas skull för sen ska dom få vara själva när jag åker till Tallin på söndag. Och snälla Madde ska komma och ge dom mat och vatten och se till att dom har det bra. Blir bara borta i nästan fyra dagar!

Ne nu ska jag få i mig lite frukost sen fixa mig så det bara är att gå sen när Linda ringer.

XoXo

Home sweet Home

Nu har man fått mat i magen och plockat undan lite och diskat! Så skönt när man håller efter så kan man ha det fint helatiden :) Jag är så nöjd med min lägenhet så ibland vill jag inte ens gå ut för jag trivs så bra hemma, hehe!
Tänkte tända lite ljus och bosätta mig i soffan och se unga mödrar och sen oskyldigt dömd (heter den så? det som går på fyran?) !

Juste mina fejk töj örhängen kom igår och dom är jätte fina. Och jag trivs i dom, så funderar på att gå till carola imorgon och se om hon har några töj smycken :) Ska enbart bara töja till storlek 8 så dom växer tillbaka igen när man inte vill ha så längre! Hoppas dom kostar 40kr där som det gör på barbarella annars beställer jag därifrån. Man betalar direkt och får hem det efter typ 2-3 dagar :)



XoXo

S E M E S T E R !!!

Jaa nu har semestern börjat, och det firas med regn och tv tittande haha!
Ska laga mat nu sen blir det tv:n så bloggar mer senare.



XoXo

God Natt!!

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och försöka sova. Är inte så jätte trött men skulle behöva sova har inte sovit mycket denna vecka har blivit typ 4 timmar per natt och jag skulle behöva sova 7 timmar per natt så tänkte försöka sova nu så man får sina 7 timmar!! Vi hörs imorgon, sov gott ..



XoXo


Scorett!!

   

  

Visst är dom fina? Alla kommer ifrån scorett.

Någon som ska på detta?

Stockholm Inkbash 2009, 28-30 Augusti, München bryggeriet

Det ska iaf jag :)

Nedräkning

Nu är man trött, har haft svårt att komma upp hela veckan. Men nu är det bara EN dag kvar, sen har man semester! Fan va skönt. Nu står jag och leker kock, blir blodpudding och bacon :) Inte ofta man äter det men man får ta det man har, hehe! Efter maten blir det en lååång dusch innan jag slår mig ner i soffan och ser på vad kanalerna har att erbjuda. Ne dags att dra till spisen igen så det inte bräns.

XoXo

Jag skulle också ..

.. vara så här glad om jag hade gjort en half sleeve :)
Tyvärr så vågar jag inte ta det stora klivet att göra en sådan stor fast jag vill ha!
Så familjen ni kan vara lugna, hehe!


Bild lånad från google.se

Någon som ska gå på det här?


Det ska jag :D För mina favoriter spelar då!! Dead by April kommer få gåshud så det bara sjunger om det, haha!
Josefine vi kommer få as skoj, det kommer vara din bästa födelsedagsfirande hehe!

Levande Alvedon!!

Det är så skönt när man har det städat hemma. Jag storstäda förra veckan sen så har jag hållt efter det sen dess! Så skönt att ta lite varje dag istället för att ta det när det är grejer överallt och berg av disk och ja ni vet, ursh! Tänkte fixa bland mina kläder i helgen för nu är det ingen ordning alls. Ska ändå packa det som ska med till Tallin så tänkte ta det samtidigt!

Bara två arbetsdagar kvar sen semester, fan va skönt! Jag hoppas bara att solen är med mig helatiden så jag får någon färg nu är jag så blek, en på jobbet kallade mig för en levande alvedon haha! Men han e svinbrun så då blir man ju ännu blekare brevid honom. Så efter semestern ska jag vara lika brun om inte mer, hehe.

Ne nu ska jag smörja in kroppen så den är mjuk och fin sen blir det nog krypa ner i min nybäddade säng. Ska bli så mysigt! Tänkte kolla runt lite internet innan jag kryper i sängs, kanske kommer ett till inlägg annars sov så gott!

XoXo

Att man aldrig kommer ifrån vardagssyslorna !!

Dagen har bestått av jobb, jobb och jobb! Och när man kommer hem så väntar en alla dessa tråkiga vardagssyslor som jag ska ta tag i nu. Ska laga mat (sen middag jag vet), diska, bädda rent och dammsuga för nu hårar katterna något otroligt fast dom knappt ska göra det. Men som tur är blir det inte direkt andra katter utan deras blir som ullbollar som ligger. Ne nu ska jag börja här hemma!

Juste satt och kollade gammla bilder för någon dag sen och shit vad jag saknar dessa tider.
Saknar våra "galna" kvällar brudar.











Love my Girls!! <3 Puss på er..


Trött i kroppen!!

Jag är helt slut. Har knappt suttit sen sju imorse! Efter jobbet har jag hållt på att tvätta, gick en promenad oxå mellan maskinerna. Sen har jag fixat här hemma, bytt gardiner och lagat mat. Så nu är jag proppmätt, blev spagetti och kryddjärpar. Nu blir det ett långt varmt bad sen tidigt i säng! Lutar åt att det blir övertid på onsag, puh tur att det är S e m e s t e r  efter halv fyra på torsdag :D

Hörs innan jag ska sova, XoXo


Inredning!!

Jag gillar verkligen inredning! Har redan kommit på hur jag ska ha i badrummet efter sommaren när man går mot mörkare tider. Nu har jag ju ljusrosa och det ska jag ha nu i sommar och nästa sommar. Så när det är mörkare tider så ska jag köra på detta :)

    Zooma   
   

Alltså temat ska vara döskallar och det ska gå i svart och vitt :) Kommer bli grymt snyggt, hehe!
Kommer passa min tvättväska jag har och mitt golvmopps sätt :D

Ett tips ...

.. För dig som har funderar på att töja öronen. Jag funderade på det förut och är fortfarande sugen, men sen såg jag att det finns fake pluggar så det ser ut att man töjt öronen, och dom sätter man in i vanliga "hål" smart va?

[img]   [img]    [img]   [img]

Så ser dom jag hittade ut, visst är dom fina? Så jag ska införskaffa mig ett par och testa och se om man trivs i det så kan man ju fundera på att töja sen. Men en bra början iaf! Dessa går på 75kr på barbarella.se

Ne nu ska jag äta mat, har hållt på att tvätta sen jag slutade jobbet.
XoXo

Little Girl Lost: The Delimar


Baserad på en verklig händelse.
En kvinna trodde att hennes lilla dotter hade omkommit i en brand,
men sex år senare hittar hon dottern som då lever med en annan familj.


Såg precis denna film som gick på femman ikväll. Den var riktigt bra, fick tårar som rann ner för kinderna lite då och då. Lip sill som jag är, hehe! Alltså det är helt sjukt att man kan ta ett barn från en annan. Ursh blir arg bara att tänka på att detta förekommer.

Ne nu ska jag krypa i säng ska ju upp och jobba imorgon, bara 4 arbetsdagar kvar sen SEMESTER!!

XoXo

Man får aldrig nog..

.. av denna låt! Alltså shit vad den är bra. Dom har gjort många bra men denna slår allt! Och sen att sångaren är dö läcker gör ju inte saken sämre ;P



NJUT!!

Ed Hardy





Coola och snygga saker från Ed hardy! Synd bara att det är så dyrt, annars hade jag lugnt införskaffat mig detta :)
Får nöjja mig med mina hotpants och linnet samt keps som är köpt utomlands, haha!

En titt i min lya ..

.. Vi börjar med hallen


(casper kom med i farten, haha)



Och nu till vardagsrummet:






(där kom Eco med oxå som undrar vad jag pysslar med, hehe)



Och nu till badrummet:



Sen till näst sista rummet köket:



Och sist med inte minst sovrummet:


(ska fixa sladdarna och sen så ska jag lämna tillbaka frysboxen till farmor så den ska inte vara där, haha)




Väggen i sovrummet är inte blå som den ser ut att vara här den är mörk lila!
Detta var mitt hem. Finns fortfarande lite småpill att fixa men nu är jag iaf nöjd! Och efter sommaren ska jag fixa barbord i vardagsrummet så det kommer bli nice! :D


XoXo


Lite om veckan..

Veckan har bestått av jobb. Blev övertid i tisdag och i onsdags så var pappa här och gjorde klart sängen sen städade jag hela kvällen. I torsdags sov jag i princip hela eftermiddagen, var helt slut! Och i fredags var jag och fikade på stan med brudarna sen efter det så drog jag, Bella och Mindy till ikea där bella handlade en massa saker. Lär ju sätt roligt ut när vi går med två vagnar fulla med kartonger sen bilbarnstolen med Mindy i :D Tur att jag följde med för annars hade Bella fått det knepigt, haha! Från ikea fick jag med mig tre ramar, doftljus och en lampskärm. Och från stan framkallade jag kort och köpte en ljuslykta från indiska. Kan visa om en stund! Sen på kvällen åkte jag till Matte (bonus bror) som fyllde år. Och igår var jag i princip bara hemma och slöade!

Tänkte ta lite bilder här hemma och visa er lite hur det har blivit när jag gjort klart i princip det mesta här hemma :)

På återseende, haha!


Rubriklös

Fy skäms på mig igen, har inte bloggat på några dagar! Men det har varit mycket på jobbet sen har jag fixat här hemma och ja sen har ju vädret varit underbart. Tänkte platta håret nu sen diska och bädda sängen sen så ska jag blogga lite! Så vi hörs snart igen :)