Tuff stil

194020_dagens
Bild tagen från lookbook

HURTFUL



Erik Hassle - Hurtful

Ändrade planer ..

.. Blir ingen matlagning hemma hos Linda, utan vi åker upp till Tobbes kusin och grillar och sitter där ikväll. Kommer bli mycket trevligt! Och tur i vädret har vi oxå, perfekt för att sitta ute och grilla :)

Undra vad man ska ha på sig ikväll då, hmm svårt. Vilket ilandsproblem höhö!



XoXo

Dagens outfit


Tufft!

Artikelbild

Linnet är ifrån Hm, och är galet tufft!

Skulle vilja ha men har inte kroppen för det, haha!!

XoXo

Valborg

Vad är era planer för idag? Mina är att laga god middag med Linda och Tobbe och sen se vart vi hamnar, vill iaf se en brasa :) Ska bli kul att träffa min bästis ikväll, var ett tag sen!



XoXo

Sitter nu i skrivandes ...

.. stund i mitt sovrum som är klart nu, eller nästan iaf! Det som här hänt här är att det har målats om, byggt "datahörna", säng (som nästan är klar, bara rep och speglar kvar). Sen ska det upp tavlor på ena väggen som ska inhandlas på Ikea nästa tripp dit plus nya lampor. Men det är som gott som klart :) Så nu invigar jag "datahörnan" och lyssnar på Håkan Hellström just nu i mina datahögtalare som jag hittade i förådet när jag var där med gammalt skit, haha! Passar perfa här. Bild kommer när sängen är klar, så ni får hålla ut höhö!



Såhär ska sängen bli fast jag ska inte röda rep utan naturfärgade, fint va?

XoXo

SVIN trött !!

Haha fan va roligt det var igår och vad spontant :) Först hamnade vi på stanley´s och drack öl och tittade på fotbollen sen fick vi för oss att åka vidare in till stan så jocke körde så de var skönt :P Vi hamnade på söder på rocks där det var studentskiva, haha fan va gammal jag kände mig men det var inte så mycket öppet så man fick ta att det var studentskiva, höhö! Var hemma strax efter ett och nu ska jag kila till jobbet, blev inte många timmars sömn men inte så farligt som jag trodde de kunde bli för vi drog ändå rätt tidigt. Kul hade vi iaf, gillar spontan kvällar! Önska mig lycka till på jobbet kommer somna stående idag, haha!

Ha en bra dag, XoXo

Fan va kul !!

Nu drar jag iväg till Olearys och dricker öl och kollar på fotboll med några vänner så vi hörs imorgon!

XoXo

Måndag !!

Orkar inte skriva allt för mycket idag, är inte på något bra humör just nu!
Fick veta att vi kanske ska gå ner i lön, 10% nog med att vi har gått ner till ett skift och förlorar skifttilläget!
Okej det är bra att man har ett jobb kvar men förtidspensionera alla gamlingar som ändå vill gå och sänk lönerna på cheferna för vilka är det som sliter igentligen, jo vi arbetare! Så i sommar kommer vi inte heller få någon semesterersättning så jippi inga pengar i sommar typ. Blir att söka extra jobb om det nu finns! Är så less på denna lågkonjan att jag säger hej då här idag.

Har iaf tränat idag vilket kändes skönt få ur sig lite på gymmet! Nu blir det laga mat och vänta tills Ubbe kommer och börjar fixa med hallen. Hörs imorgon, XoXo

Vanessa Hudgens

Hon har så snygg stil och jag älskar hennes hår, ge mig :)

2. Vanessa Hudgens visar att rutigt är hett och vi älskar skorna och väskan!

Vanessa Anne Hudgens Cosmo Girl 2008

Har haft en av dom bättre helgerna på länge !!

Den här helgen har kännts lång kan bero på att det har hänt mycket. Har hunnit målat klart sovrummet (blev grymt bra), varit på landet och solar (så nu är man lite solbränd), grillat och det har även varit en liten tråkig upplevelse och det var när vi skulle grilla igår så kom securitas med min granne i bilen som var dyng rak. Securitas killen hade plockat upp grannen på vägen från stan då han hade ramlat och kunde inte gå själv. Så vi hjälpte honom från bilen för han kunde i stödja foten så kollade vi vad felet var för det såg verkligen inte bra ut så vi satte honom på träsoffan i trappen och kollade foten bara hängde var benet var av. Det var vid fotknölen så hade benet gått av det stack ut ett ben från knölen som hade skurit upp strumpan så vast var det. Riktigt vidrigt! Men iaf det var ju bara att ringa ambulans som fick plocka upp honom för ingen kunde köra för vi hade druckit öl och securitas skulle på något annat jobb eller va det var. Hoppas iaf att det gick bra för grannen. Tillbaka till det roliga har ju även varit på skansen idag så jag har haft fullt upp hela helgen! Det har varit den roligaste helgen på länge. Jag har bara njutit och umgåts med familjen! Finns det något bättre? tror inte de, haha!

Ne nu ska jag kolla på Söndagsparty med filip och fredrik :)

XoXo

MR & MRS PRATT

Nu är det gjort, nu har Heidi och Spencer gift sig och denna gång lagligt och Heidi fick ett riktigt bröllop som hon drömde om. Men nu undrar man bara kommer det verkligen att hålla?
Han spencer är ingen direkt toppen kille! Men dom verkar hur lyckliga som helst, se själv ;)

Sött!

Heidi Montag och Spencer Pratt gifter sig!

Audrina Patridge, Lauren Bosworth och Frankie Delgado var alla på bröllopet!

Holly Montag och Heidis mamma!





Heide ser sjukt fin ut på sitt bröllop! :)

Dagen på Skansen !!

Var riktigt skoj! Dock var inte alla djur ute, dom hade inte öppnat lilla skansen där dom små kattungarna är.
Men apor hade dom iaf, haha! Sen klappade jag en orm men spindel vågade jag inte klappa, ursh hatar spindlar. Kunde inte direkt skrika när man gick förbi spindeln så det var bara klappa ormen sen bort där ifrån direkt och inte kolla på spindeln. Ursh rös i hela kroppen.

Lite bilder från idag:



Tack för en underbar dag!

XoXo


Söndag och Skansen :)

God morgon allihoppa! Mår ni bra? Jag mår toppen för idag blir det skansen och solen skinner.
Ska bli 20 grader idag undra bara vad man ska ha på sig för man vill inte ha förmycket eller för lite på sig. Får väl bli mina gladiatorskor, tighst, oversize t-shirt det borde ju funka eller? Svårt det där men kläder. Vill ju inte ha på sig shorts och sen är det för kallt, känns än lite för tidigt för det fast det är varmt ute. Men igår klarade jag mig med shorts men nu vet man ju inte hur länge man ska vara ute. Jaja det löser sig, hehe! Vilket är erat ilandsproblem? Höhö!

Ne nu måste jag fixa mig för att hinna, hörs när jag kommer hem då kan lägger upp bilder på fina Liam och alla djuren vi tittat på! Ha en toppen dag, för det ska jag ha.


XoXo

Lördag!

God morgon, idag kommer bli en bra dag! Solen skiner och jag ska snart åka ut till mormor och morfars landställe med mamma, moster oh kusin så då blir det sola sola sola :) Sen vet jag inte vad som händer sen beror lite på när man kommer hem och om sovrummet är klart då ska jag nog städa och dona för nu är det dammigt överallt! Om inte klockan blir allt för mycket så ska jag åka till syster och grilla annars blir det nog grilla här hemma. Får se helt enkelt hur kvällen slutar, ett måste är iaf att se Robinson, haha! Ne nu ska jag kila ut, hörs när jag kommer hem.

XoXo

Nää nu var det dags för sängen!

Sådär nu har jag hjälpt Mia med hennes blogg. Så nu ska jag sova, så god natt på er!



XoXo

IGEN!

Nu har jag gjort om bloggen igen. Att jag aldrig blir nöjd! Men nu känns det mer mig, visst blev det fint?

Underbart väder hela helgen!

Nu är det Talang 2009, är det fler än jag som tittar på det?!
Blir nog att somna rätt skaplig idag, känner mig lite hängig ont i magen och huvudvärk och allmänt seg. Så det blir lugnt idag och imorgon blir det att åka till landet och SOLA som jag har längtat haha! Ska bli så skönt att få ligga i bikini och känna solen steka.

Har precis målat mina naglar blev svart igen, haha! Har verkligen fastnat för den färgen på naglarna så nu ska jag måla tånaglarna med för imorgon lär man ha sina gladiator skor så då måste man ju ha fina naglar på fötterna :)



XoXo

Fredag!

Gud vad skönt med fredag och helg :)
Nu ska jag äta middag sen blir det ett inlägg så håll koll, haha!



XoXo

Nya favoriter!



Laddade ner deras nya skiva för några dagar sen så efter det har den gått om och om igen både i ipoden på jobbet och hemma. Alla låtar är så grymt bra! Plus att det är alltid lika kul att hitta nya favoriter.

Här är den låten jag gillar mest på senaste skivan:



Vilka är era favoriter?

Torsdag!

Denna vecka har jag varit kass på blogga. Men har fixat här hemma, är klar med målning av möbel i badrummet.
Och nu är målningen i sovrummet på gång. Ubbe har varit här idag och slipat väggarna och sen grundmålat :)
Imorgon är det fredag vilket betyder helg efter tolv på dagen, as skönt! Hoppas på att Mamma och dom åker till landet kan jag följa med och sola lite ska ju vara fint väder och jag vill få färg är så blek.

Ne nu ska jag ta en dusch och sen slöa framför tv:n!

XoXo

Kanske blir min nästa :)



Tatuering, vill göra en på insidan av överarmen! Går att dölja om man inte sträcker upp armen, haha.
Vill ha i det här stuket, förr funderade jag på att göra en "tuff" ängel men det här är mer mig. Plus att det passar ihop med mina blommor i svanken. Men denna tatuering får vänta tills efter sommaren så man kan sola och ha mer pengar. Kanske göra det av skatte pengarna :P Blir en funderar på detta men är sjukt sugen iaf!

XoXo

Måndag!

Har inte haft tid att uppdatera idag, full rulle hela dagen!
Så det blir bloggande imorgon istället, god natt.

XoXo

Nu börjar det hända något!

Jag har precis förflyttat i princip mitt sovrum till vardagsrummet. Så jag ska snart ta en dusch innan jag ska krypa ner i sängen för att se Wipeout och Söndagsparty. Känns skönt att kunna ligga i sängen och glo på tv har ju inte kunnat det förut för jag ´har inte kopplat in tv:n än. Men jag kanske ska berätta varför jag har flyttat sovrummet till vardagsrummet , hehe. Det beror iaf på att Pappa ska komma hit och börja spakla och täcka sovrummet så Ubbe kan komma och måla det. Nu händer det grejer, skönt :) Sen är det bara hallen kvar men den borde gå fort. Så imorgon ska Pappa sova här så han slipper åka ända hem när han är klar. Nä nu måste jag hoppa in i duschen så jag inte missar allt för mycket på Wipeout! Blir inge mer bloggande idag, så God Natt.

XoXo

Ny design

Vad tycker ni? Jag ljusade upp den lite :) Vi är ju i ljusare tider så då är det ju dags för ljusare blogg, haha! Gjorde även om min header, är inte så bra på photoshop så detta får duga.

Jag är iaf rätt så nöjd för tillfället, hehe!

XoXo

Vad sugen jag blev..



För ca 6-10 bitar behöver du:

1 paket Philadelphiaost Original, 200 g
3 ägg
2 dl socker
3 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
x antal Digestivekex, det beror på hur tjock botten man vill ha :)

Garnering är valfritt, det är gott med vispad grädde och jordgubbar. Men andra bär är säkert gott det med. Man får testa sig fram!


 Krossa digestivekexen och lägg dem i en smord form, ca 23 cm i diameter.
Låt krosset fastna på kanterna också.
Vispa ihop ägggulor, socker, ost och vaniljsocker.
Vispa sedan vitor och grädde var för sig, till hårt skum.
Rör ner den vispade grädden i smeten och vänd tillsist ner vitorna försiktigt i smeten.
Häll den i formen och ställ i frysen i minst 12 timmar, gärna längre.


Inspiration från LookBook

184003_11111111

184478_look14

182112_d705_048small

181996_p1070728_copie

God morgon!

Då var det söndag och imorgon börjar verkligheten igen. Blä lite lång ledig igen skulle inte sitta fel, haha!
Nu ska jag göra lite nytta. Vill bara visa er sommar kollegonen av Bik Bok, jag vill bara ha sommar och dessa kläder :)




XoXo

Blåsigt..

Nu har man precis varit på promenad och sedan handlat. Skönt att komma ut, men det blåste rätt mycket! Gick utan jacka men det var nästan lite för kallt för det. Handlade iaf godsaker tills ikväll blev glass, godis, choklad och hallonsoda :) Var duktig och pantade mina flaskor och imorgon ska jag släng skräp blir så mkt skit som ligger annars. All reklam tar ju sådan plats för det kastas ju bara om dom inte används till kattlådan :P Men det kastas ju sen ändå men ja ni fattar. Nu ska jag börja med maten men inte mindre än köttbullar och makaroner orkar inte laga något annat plus att det är rätt tomt i frysen. Blir att storhandla på måndag då lönen kommer, hehe!



XoXo

Lördag!

Det är fint väder ute men jag sitter hemma och glor på Innebandy, Balrogs dammer blev precis svenska mästare :) Precis som jag ville. Nu blir det duschen sen se herrarnas final. Vad gör ni denna lördag? Ikväll blir det mys med godis och Robinson. Och imorgon blir det träning och fix i lägenheten. Hörs senare.

XoXo

Mys..

Det är vad det är här hemma. Det är mörkt ute, ljus tända och det är lungt och skönt :P Tittar nu på Carina flyttar in, men funderar på att lägga mig i sängen är as trött. Börjar bli gammal tror jag, haha! Imorgon blir det godis och Robinson på kvällen och på dagen blir det att gå ner med saker i källaren så det är förberett inför målning så slipper jag ha skit som står som ändå inte använts.

Alltså mina katter är så gosiga idag, myspys!




Säger God Natt så jag inte glömmer det sen ;)

XoXo


Kolla vilken fin



Denna skulle passa as fint hemma hos mig, fast i en mörkbrun! Priset för denna är 6 990:- och finns hos Kungsmöbler.
Det börjar bli dags för mig att skaffa ny soffa pga mina katter som har förstört min, men jag får vänta till nästa år när Casper lugnat sig lite han är ju fortfarande liten och väldig lekfull och går ofta på soffan fast man säger till. Men jag tror att tyget på denna soffan är svårare att klösa på. Börja spara kanske :P Eller önska sig vid jul, haha! Vara ute i god tid är bra!!

Tips!



Här är ett tips på hur man kan fixa till ett par jeansshorts. Jag tycker det är riktigt snyggt, jag funderar på att göra så med något par av mina. Hur du gör finns i FREDAGs bilagan av Expressen!

XoXo

FREDAG !!

Gud va skönt men helg nu. Efter jobbet blev det en lunch på stan med Linda, Bella och Mindy sen kollade vi runt på stan sen en glass vid maren när Linda hade jobbat klart sin timma efter lunchen sen tittade vi runt lite till innan vi traskade hemmåt. Det var hur trevligt som helst, måste vi göra om snart! Hittade massa fint på både Hemtex och Indiska som jag vill ha. Hitta nya badrumsmattor, handdukar och duschdraperi som jag vill ha är så trött på det gråa i mitt badrum som jag har nu. Vill ha mer färg funderar på att kankse ha ljusrosa kan vara fint när det är ljusare tider :) Och på indiska såg jag fina kuddar i lila till min säng åh så fina dom var. Mycket man vill ha!

Klicka för att förstora  Klicka för att förstora

Klicka för att förstora
Till badrummet :)

XoXo


Idag har man fått mycket gjort!

Redan torsdag, skönt! idag har man gjort det allt som man skulle ha gjort på utbildning så imorgon är det redovisning skönt att man har det klart så man slipper stressa med det imorgon bitti. Efter jobbet blev det träning, det var sjukt skönt att träna. Blev cykling i 30 min sen körde jag på gymmet blev mycket mage ville nästan spy där ett tag för jag körde så hårt, haha sen avslutade jag med 15 min cykling igen så det blev ett bra pass idag. När jag kom hem har jag städat, som verkligen behövdes kattsand i hela badrummet typ. Och nu håller jag på med mat blir fläskfile och potatis ska bli gott! Oj nu måste jag in till köket så jag inte bränner köttet.

XoXo

Onsdag..

Shit vad veckan går fort, de e snart helg igen! Så skönt.. 
Imorgon blir det jobb sen träning, tror det blir spinning hoppas på att det finns platser kvar annars blir det är köra på gymmet! Skönt att träna.. Vid åtta börjar RoomService :) Vad ska ni titta på?

Hörs senare om annars imorgon, XoXo

Tisdag!!


Orkar inte skriva idag är så trött men bjuder på denna iställer, ni måste bara lyssna på den!
Jag garvar varje gång, vilket geni :)



Kvällen börjar lida mot sitt slut ..

.. och imorgon börjar verkligheten igen. Blir först arbetsdag som innehåller utbildning sen blir det träning ska bli skönt att få komma till gymmet och svättas lite. Ne nu ska jag göra mig i ordning för att krypa ner i sängen tänkte somna skaplig för att man orkar med morgondagen. Men först ska jag smörja in mig med b.u.s för jag är så blek man bara kan bli, hemskt! Får inte sola heller jo ansiktet men inte mina två underarmar för jag har tatuerat mig men det var försej för lite mer än tre veckor sen, vill ni se?

Här är den ena iaf :)



Den andra är en fjärill men den får ni se en annan gång :P

God natt, XoXo

Vem är renast :P

Jag tror det är jag, hehe! Kom precis ut från duschen och sitter här i soffan i min morgonrock och ska snart gå och föna och platta håret för att sedan gå över till mamma och slänga in en tvätt sen gå till affären och köpa cola på burk och nåt gott sen en tråkig måste kattsand för det börjar ta slut. Sen ska jag köpa med mig hamburgare från kiosken på vägen hem för jag blev så sugen på det idag. Är sista dagen på ledigheten så då får man unna sig något gott för imorgon börjar min hälsovecka igen med bra mat och träning.

Är der någon som har sätt filmen Australia? Funderar på att titta på den senare, är den bra?

XoXo

Grattis gumman..

.. på din födelsedag Linda !! Hoppas du får en toppen dag och fina pressenter.



Love you.. Puss puss

Måndag!!

Blev dålig uppdatering igen, sorry! Igår fyllde Ubbe år  (SÅ GRATTIS I EFTERSKOTT) så det blev firande där men innan gästerna kom så var vi ute en sväng så vi tog en promenad till torekällberget som Liam uppskattade mycket. Sen gick vi ner på stan och åt en glass vid maren. Juste jag spelade bingolotto igår kväll också men vann ingenting :(


Lite bilder ifrån torekällberget, visst ser det mysigt ut?

Sista dagen på långhelgen nu så idag ska jag bara njuta och ta det lungt, har varit full rulle hela helgen!

XoXo

STOLT MOSTER !!

Igår tog Liam sina två första steg, gud vad stolt man är! Så idag ska Liam visa mig att han verkligen kan ta steg :)
Snart springer han väl oxå så man kommer få jaga honom, hehe!


Liam somnade i skidbacken på sin Pappas rygg ;)

Lång fredagen!

Ja gårdagen kändes lång men mycket mysig. Blev först stan där jag och Emma käkade Nanýs sen promenerade vi runt maren och åt glass. Sen åkte vi till ica maxi och skopunkten, blev inget shoppande för någon av oss kanske för att man är pank , haha! Sen åkte vi hem då jag byte om och gick över till mamma för vi skulle på middag hos mormor och morfar. Där vi hade mycket trevligt :) God mat, mycke skratt vi var där länge sen tog vi en promenad hem och gick förbi moster som var hos hennes granne så vi var oxå där en stund tills vi blev trötta. Kom väl hem strax innan tolv och då blev det bums i säng :)

Så idag vaknade man rätt tidigt så jag har hunnit städat och ätit frukost så nu ska jag duscha sen fixa mig för att gå med sopor och kolla om dom har något påskris eller nåt på affären har ju ingen påskpynt alls. Hinner jag så ska jag försöka få med en dagens men lovar inget.

Hörs senare, XoXo

God morgon!

Förlåt för dålig uppdatering, men har bara inte haft lust så blev en liten paus. Men nu är jag tillbaka :)
Idag blir det stan om en stund med Emma vi ska äta frukost och mysa i det fina vädret, sen blir det en tripp till ica maxi och skopunkten sen hem igen för att sedan gå på middag hos mormor och morfar. Så kommer bli en mysig dag, vad är era planer? Nu ska jag börja fixa mig och kolla om Emma är vaken. Hörs senare!




XoXo

Nu säger jag..

.. God natt mina fina !! Hörs imorgon.



XoXo

Jag vill oxå ha ..

.. Påsklov! Tänk när man gick i skolan när alla loven var, nu jobbar man ju helatiden.
Men jag får väl mitt lilla påsklov för de e ju lång helg :)

Just nu kollar jag på Hockeyn står 1-0 till SSK, wiie! Dom måste fan vinna..
Kollar ni oxå hockeyn?

XoXo




Update:
Matchen slutade 2-6 till SSK , wiie! Per ni blev utklassade :P

Dagens Önskeoutfit


Måndag!!

Då var det måndag igen, shit vad veckorna går fort! Idag har jag jobbat, vi fikade för att Johnny slutade idag vilket var riktigt tråkigt. Efter jobbet blev det badminton i 1,5 timme vilket var riktigt skoj :) Sen hem och käka sen lunch och sen har jag inte gjort så mycket. Tänkte snart fixa lite här hemma och börja med middagen eller om det bara blir macka och flingor.

Juste tror fan det spökar här hemma för i två dagar i rad så har radion i köket sats på utav sig själv. Riktigt irriterande! Ska prova och dra ut sladden och se ifall om den sätts på ändå för då spökar det annars kan det vara något glapp eller man vet inte. .

Skönt med lång helg i helgen, hoppas att det är lika fint väder då för då ska jag sola :)



Hörs senare, XoXo

Nu säger jag..

.. God Natt !!

Sov så gott allihoppa nu är det dags för sin skönhetssömn :)

XoXo

Snygging..

.. Från Gina Tricot !!


Äntligen :)



Glädjande nyhet för alla oss "Sex and th city" fans! Nu har den kommande andra filmen fått sitt premiärdatum. Den 28 maj nästa år blir det världspremiär för film två om Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. Alla de fyra skådespelarna från serien och den första filmen återkommer i sina roller och filmen regisseras åter av seriens skapare Michael Patrick King. Mycket lite har sipprat ut om handlingen i den nya filmen, men det ryktas från Hollywood om att det är dags för Carrie att skaffa barn. Spännande värre...

Nu får man bara vänta tills ett år har gått, haha!

Hiss eller Diss?



De här kommer från Lindex och kostar 249 kr. 
Är supersnyggt med ett enkelt linne under, tajta stuprör och klackskor :)

Vad tycker ni; Hiss eller Diss?

Härlig bild...


Söndag!

Jag har haft en riktigt mysig lördag hos Siz. Vi var ute och lekte med Liam, vi gungade åkte rutchkana (stavas de så?) sen hämtade vi saga som var på piratkalas. När vi kom hem började vi grilla och det blev hur gott som helst :) Så första grillningen ute blev igår. Sen tittade vi på robinsson! Och idag har ju inte vädret varit lika bra så har inte gjort så mycket. Åkte hem från Siz och då hämtade mamma upp mig för tåget gick inte ända fram så då åkte vi ner på stan och tittade lite fick med mig shampo och balsam från Hm, haha! Sen åkte vi till Willys och handlade så nu har man frukost hemma igen. Så nu har man ätit, målat naglarna och tittat på en film. Ska snart hoppa in i duschen sen packa väskan för träningen imorgon så man har det klart.



Ne hörs senare, XoXo

God Morgon !!

Då var det lördag och vädret är helt underbart. Så idag är man på toppen humör :)
Snart ska jag göra frukost sen duscha och fixa mig för att sedan ta tåget till syster ska bara se så dom är hemma när jag tänkte komma. Vad är era planer för idag?



Ha en bra dag, XoXo

Sommardrinkar !!



Några goda drinkar vi beställde in i Halmstad förra sommarn !!
Längtar till sommar nu, Linda vi får göra goda drinkar i sommar dock får dina vara alkohol fria men det gör inget blir nog godare haha :) Åh nu blev jag sugen på att grilla ska fråga om inte vi kan grilla hos siz imorgon om inte dom har planerat något annat, wiie hoppas!

Klar med dagens sysslor..

.. riktigt skönt att man är klar med städning, tvättstugan och middagen.
Så nu har man ätit och plockat fram godiset :) Så nu kan fredagskvällen börja, hehe!
Vid åtta blir det Talang och efter det blir det nog någon film innan man hoppar i säng.
 Blir nog skapligt i säng för jag funderar på att träna imorgon bitti innan jag åker till Siz men det beror på när jag vaknar. Ne nu ska jag göra med Eco som kom och la sig bredvid mig här i soffan.

XoXo

Fredag !!

På arbetet så sprang tiden iväg vilket var skönt :) Har suttit vid datorn i stort sätt hela dagen och sen tagit massa kort på olika delar och moment, så duktig jag e haha! Sen efter jobbet så tog jag en lite promenad hem och när jag väl kom hem så tyckte jag att det var så skönt att gå så jag byte om och gick en promenad på över en timme och gud så skönt det var. Blev att gå till ica maxi och köpa godis tills ikväll :) Det är jag värd efter en veckas hård träning och sen har jag varit duktig och inte ätit godis eller druckit läsk på hela veckan men det blev en glass för någon dag sen hehe.

Liter bilder från när jag var ute:





Nu måste jag springa ner till tvättstugan har tvättstugan idag..

Hörs senare, XoXo


Nu säger ..

Jag, Eco och Casper god natt för nu ska vi lägga oss i sängen och sova.



Så god natt, XoXo

Några nyheter från Gina Tricot


Lookbook.nu

Mina favisar från lookbook idag:

169425_dsc01046

169416_p1000752

169610_img_0202r

169112_lookbook5

168338_sarouel-zara2

166477__mg_9030

Torsdag!

Idag är det torsdag och imorgon och det FREDAG !! Idag har jag jobbat och sen åkte jag och tränade blev lite armar inne på gymmet sen 1 timme, 1 TIMMEs cykling snacka om mör i benen nu men ack vad skönt :) hehe!
Nu blir det vila från träningen, men är det sånt här härligt väder hela helgen som blir det iaf promenader i helgen.

Åt godast lunchen när jag kom hem idag, stekte på korv potatis och ägg vad gott det var. Så nu är jag hungrig igen men orkar inte laga mat igen så blir någon macka och te snart.

Imorgon ska jag tvätta hela dagen/kvällen visst låter det som en rolig fredag NOT? Men ett måste har ingenting rent.

Hörs senare, XoXo

Mot sängen..

Då var det dags för mig att krypa ner i sängen. Så tänkte bara säga god natt och sov så gott!



XoXo

April April ..

.. din dumma sil jag kan lura dig vart jag vill :)

Haha lurade iaf Emma och Anders på att jag ska få en katt på måndag haha alltid roligt att lura folk!
Har lurat folk hela dagen men bästa var nog när jag lurade chefen på jobbet han gick på det stenhårt :D

Tack Linda för att du höll med mig om skämtet ;)

Juste glömde ju berätta..

.. att jag har pratat med en tjej här ifrån Södertälje som har oxå cornish rex katter och har fårr kattungar men dom är redan 18 veckor så dom är inte så små längre men hon får inte dom sålda så hon undrar om jag vill ha en för hon kan inte ha alla själv. Men hennes krav var att jag måste följa med på utställning med den kattern och givitvis sa jag JA !! Kul va? Så jag ska hämta Chanel som hon heter på måndag, spännande va?

Såhär ser gullungen ut:


Önskeoutfit


Onsdag!

Idag är det onsdag och jag har redan slutat jobbet, as skönt! Men är as trött så kanske ska vila men känns lite surt när vädret är så fint. Men det får bli en powernap sen ska jag städa och vädra och kanske ta en promenad! Är iaf vila från träningen idag känner att min kropp behöver det, men imorgon blir det träning igen :)
Idag ska jag även måla mina naglar i en härlig vårfärg känns att det är dags att få lite vårfärg på naglarna har haft svart så länge nu. Lite förändring skadar ju inte :P

Ne nu en powernap innan jag ska sätta igång igen.
Hörs senare, XoXo