Dagen

Idag har vi bara varit hemma och fixat. Har hunnit med nästan allt idag men resten tar jag imorgon. Det jag har gjort är att ta upp kläder till Vilde från förådet samt hoppgungan. Sen rensat både Noel och Vildes kläder, leksaker och gått ner med allt i källaren. Blev en hel del som vi rensade bort. Sen har jag städat, satt upp nya tavlorna, bytt ut andra tavlor lite här och där, satt upp krokodil gosedjuren på väggen i barnrummet, slängt blommor som var så fula m.m.
 
Båda grabbarna sover nu för natten så jag har tänt ljus och äter glass framör tv:n och datorn, Micke sitter bredvid och kollar tv! Blir en riktigt slö kväll med film och skapligt i säng. Försöker ställa tillbaka våra sovtider här hemma så vi inte får en chock på måndag när det är dags för dagis och jobb för Micke.
 
Foto: Det är inte alla som har krokodiler på väggen i sitt rum ;)Foto: Tavlorna blev en härlig färgklick i vardagsrummet, love it! http://instagr.am/p/OD8l3FJXnG/Foto: Nybadad kille http://instagr.am/p/OE0xuxJXhw/Foto: Redo för sängen http://instagr.am/p/OE084rJXh7/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback