Bra start

Vi börjar inte februari på ett bra sätt. Noel dras med förkylning och hosta som nu ikväll gjorde att han fick upp middagen rakt på Micke, haha! Noel sa inte ett ljud, stackarn. Nu ligger han nerbäddad i soffan med Micke så vi hoppas han får sova lugnt inatt. Har klätt in soffan och satt fram hink ifall det kommer mer.Jag och Vilde är nerbäddade i sängen så långt bort från bacillerna ;) Vi vill inte bli sjuka vi har ju planer för imorgon som tyvärr Noel missar :( men han får hemma kväll med pappa sin.

Idag har vi som sagt slöat. Grabbarna har försej röjt på som vanligt och vilat bra. Noel ville inte ha någon lunch. På eftermiddagen tog jag ett bad med grabbarna och dom är som små vilda baddjur. Dom ska dyka och Vilde tror han kan stå själv och har inge respekt för vattnet. Noel har mer koll och ska gärna dyka under vattnet. Man får ha sten koll på dessa grabbar :)

När barnen somnade så fastnade vi framför ett spel på våea mobiler innan vi satte på filmen flight dock såg vi kanske bara halva då Noel vaknade men den verkar bra så vi får se resten på söndag.Nu ska jag passa på att sova, god natt!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback