Tisdag!

God eftermiddag!

Idag har vi bara varit hemma och myst. Lika bra när det har regnat hela dagen, fy man blir så seg av gråa vädret! Men det är tur att man har en sån go son som lyser upp :) Just nu håller Noel på och röjer i sitt rum, låter som att han river ut alla sina leklådor där inne och jag som precis hade sorterat. Den i vardagsrummet är dom han leker mest med. Sen har han 3 st i sitt rum den ena är bebis leksaker som väntar på lilla V, den andra är det utomhusleksaker som än inte har blivit så använda ute och den tredje med resten av det han leker mycket med!

I söndags när jag rensade byrån i hallen som var full med skit så nu har vi en varsin låda med våra yttekläder så som mössor, väntar, halsdukar. Nu har lådorna blivit mycket mycket lättare så nu kan Noel öppna dom och det tycker han är väldigt skoj för då kan man riva ut allt som finns i lådorna, haha! Så Noel tömmer lådorna och jag går och lägger tillbaka så ser våra dagar ut, haha!

Snart är stora Älsklingen hemma och då ska vi käka. Har förberett maten så den ska bara in i ugnen när den har blivit varm, är skit hungrig så hoppas klockan går fort! Dagens middag blir lax, klyftpotatis och rotgrönsaker och till det blir det hollandesås. Noel ska så klart oxå få det till middag! Under den senaste tiden har Noel fått våran mat i den mån det går och han gillar det skarpt :) Idag till lunch åt vi hans favorit fiskbullar, hehe!

Ska titta till skrutten och se om ugnen är klar, ha en mysig kväll för det ska vi ha!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback