Skansen, Mamma grupp, utgång m.m

Orkade inte blogga igår när vi kom hem. Vi var hemma sent och helt slut i båda kroppen och knoppen ;)

Tänkte berätta lite om våran helg som har varit full rulle! I fredags så hängde jag med Sara till Ikea och skärholmen, fick med mig massa bra ha saker så som kudde till vagnen, bäddsett, matta till Noels rum, picknick tallrik + glas, haklappar, skedar m.m. I skärholmen shoppade jag loss på HM men hittade inget till mig, buhu men Noel och Micke blev glada och nöjda :) Kom hem vid fem lagom till Micke kom hem så han hjälpte mig att bära upp allt från bilen sen grillade vi till middag och efter middagen så gick jag över till Sara som hade lite fest så det blev en spontan utgång :) Fick med mig lillebror ut så det var kul!

I lördag var jag inte alls bakis, frukosten gick lite segt men sen blev det bra efter en dusch ;) Vi gick på stan Micke skulle byta storlek på sina short jag köpte sen gick vi runt och kikade lite och åt en lunch. Sen åkte vi till ica maxi där vi handlade mat till Noel och middag till oss blev Tacos, det var så gott. Sen slappade vi i soffan resten av kvällen.

I söndag så var vi som sagt på Skansen. Vi åkte så vi var där vid elva och mötte upp syster med familj och en till familj som känner min syster. Vi hade kanon väder hela dagen, vi åt picknick på gräset i solen, tittade på en massa djur, Liam och Max passade på att lämna sina nappar till aporna sen åt vi även glass i solen som avslutning på dagen. Är riktigt mysigt att gå runt på skansen och Noel gillade det :) Han var vaken i princip hela dag tog någon power nap bara. Han blev lite rädd för vattenfallet bland aporna där man få gå in men annars tyckte han allt var spännande. Han vann även en bil och en älg på lotteri :) hehe! Och jag vann en choklad kaka :)



Idag måndag så tog jag och Noel en lång sovmorgon vi sov till halv elva, as skönt! Men Noel vaknade vid fem och låg och snackade med sig själv och måste ha somnat om sen lyfte jag över honom vid åtta när han vaknade och då tittade vi på the voice och sen somnade vi om efter det och sov till halva elva, det behövdes efter den här helgen ;) Jag gjorde iordning oss och så fick vi snabb besök av mamma innan jag skulle möta upp Sara vid ett. Jag och Sara gick ner till stan där vi käkade en snabb lunch innan vi gick bort till Bvc där vi hade mammagrupp för att prata mat och sömn. Så nu ska vi börja med att träna bort måltiderna på natten. Och sen börja lite lätt med att äta mer mat. Nu äter han smakportioner men dom är inte en måldig då det inte innehåller allt dom behöver på en måltid så idag köpte jag hem lasange, spagetti och köttfärssås så får vi se om det går hem för då kan vi byta ut lunchen så han äter mat istället för ersättning. Han blir ju snart 6 månader så det finns lite mer mat att välja på än vid 4 månaders när det bara är potatis, morotspuré osv. Så önska oss lycka till ;)

Inatt ska jag ge nappen först och se om han somnar om men funkar inte det får han mat för idag har han inte ätit så bra så han kommer inte klara sig en hel natt utan mat. Så imorgon ska jag ge mer mat så han kan stå sig en natt på det! För äter dom mindre på dagen behöver dom mera på natten osv. Vi ska testa lite här hemma och se vad som passar oss och Noel bäst! Noel sover bra om nätterna så det är inget jag störs av att han vaknar 1-2 ggr för mat men vi ska som sagt försöka få bort måltiden på natten men det får ta sin tid här har vi ingen bråtska. Hade han varit så bökig som han var förut när han var inne i sin period när han vaknade i princip varje timme och ville ha mat, napp, närhet osv så hade jag varit sten hård med att ta bort måltid.

Oj det här blev ett långt inlägg! Nu ska jag se klart Big Brother och sen lägga mig i sängen. Imorgon blir det Torekällberget med Sara, Sara och Annette och deras små godingar :) Så nu hoppas jag på en massa sol så man kan få lite mer färg, hehe!



Noel myste i sin vagn och tittade på lampan ovanför bordet på Mc Donalds när vi åt middag där efte skansen igår, sötnos :)



» Sara

Taack :) Jag har skickat efter massa kort nu! Ska använda några av dom till en tavla men ska även skicka efter några sedan till srötte tavla :)

2011-05-24 // 20:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback