2011-02-17

God morgon! Här har vi varit vakna sen sju men har legat och dragit oss i sängen och myst framför vakna med the voice :) Nu är vi redo för dagen, ska strax bege oss ner till stan för att möta upp bästa Linda för lunch och pressent letande :) Blir även att se om jag hittar fina kläder till Noel! Vi fick en glad överaskning igår när vi kollade Mickes konto då det hade ramlat in några tusenlappar, ÄNTLIGEN kom pappa pengarna från dom första 12 dagarna han var hemma med oss. Dom är så seeega där, och Noel är ju snart 3 månader!

Igår hade vi en trevlig dag med Emelie och Sandra och deras små grabbar förstås :) vi babblade på bra som vanligt och tiden bara rusade förbi! Ska bli ruuuligt nästa helg då vi mammor som sagt ska ut och skaka våra degmagar , haha!! Ska bli kul och umgås på ett annat sätt än när vi umgås med våra barn.

Nästa helg är det barnbasar också, hoppas på att få fynda lite smått där. Hoppas bara jag inte är allt för bakis :P Mamma är snäll och tar Noel under tiden jag är där så slipper man trängas med honom och vagnen där!

Ne nu ska vi på med ytterkläder och bege oss, ha en bra dag!



» Vilma

Hej!

I slutat av dina inlägg så står det Frida med hjärtan på sidan, hur gör man så??



//GbgVilmas

2011-02-17 // 12:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback