Ingen internet..

TAck alla för igår med flytten, åh tack alla ni som gjorde min kväll till en kväll jag kommer minnas!
VEm ägde på SING STAR eh joo jaaag :P Haha!!
Nu sitter jag hos mamma har precis varit på affären sen tagit ut pengar för mamma ska åka och köpa min sängstomme idag för vi kan inte åka tre i bilen så jag stannar hemma och kollar film istället :) Så jag passar på att låna deras internet för mitt hemma fungerar inte än.. ska börja gälla imorn tror jag! Men har inte ens kopplat in det får göra det nån snar.
Ne nu ska jag hem och äta baguett med skagenröra i, mums!

Hörs imorn :)

Puss åh Kram


Hallu!!

Idag smäller det :) snart så ska jag börja bära över mina pallar och katterna sen blir det frukost! Efter det kommer min bärhjälp så då bär det av att bära över alla möbler så idag FLYTTAR jag :) Ska bli kul med en ny lägenheten och den e stööööre, så skönt! Ska ta lite bilder på lägenheten sen fast nu är den inte så fint för jag gillar inte tapeterna men ska måla om i alla rum fast det blir inte förens om en, två månader! Men slut resultatet kommer bli toppen :)

Ikväll så kommer ett par kompisar över så vi ska dricka lite och fixa här hemma, sen blir det att dra ut till Olearys som har dansgolvet öppet idag. Kommer bli as kul :) Jag är så laddad!!

Dags att fixa sig sen blir det att börja bära.. hörs kanske sen om jag får ordning på internet!

Puss o Kram


Dålig uppdatering..

Jag vet att jag har varit halv dålig nu med uppdateringen men har haft mycket att göra. Flyttar ju nu :)
Idag tog jag ledig för att hinna flytta och packa lite och imorn ska vi bära över alla tunga möbler sen söndag blir det städa gammla lägenheten och på måndag med, det är nog det tråkigaste med att flytta att städa ur. Men men sånt måstes ju göras! Igår var jag på stan med Emma vi var på systemet sen passade jag på att å in på hemtex och handla lite till badrummet, blir grått så fiiint!

Ne nu kan jag inte sitta här måste börja här hemma, uppdaterar kanske senare. Lovar inget :P

Puss å Kram

godemorgon!

Nu sitter man på jobbet och väntar på att vi ska börja, är så trött idag! Och inte blev jag piggare av att jag hörde att det spöregnade ute, låg kvar i sängen allt för länge sen blev det stressa som en galning.

Igår var jag i skärholmen och Ikea med Linda, blev lite smått och gott från Ikea. Måste upp till Ikea igen nästa vecka och köpa säng och lite sånt :) Sen efter det var jag och Anders och hämtade mina nycklar till lägenheten så nu kan man börja bära över lite ikväll, wiiie! Skoj..

Dags att jobba nu hörs sen. Puss å kram

Vad bjuder denna dag på då!

Ja du det återstår och se, ska iaf snart börja vandra till arbetet. Är hur trött som helst, vill bara tillbaka till sängen och soooova! Men det får man göra ikväll igen. Juste idag på jobbet så ska jag ha PoU- samtal med chefen (planerings och utvecklingsamtal) ska bli kul att få veta vad ens planer är och hur chefen tycker att man jobbar. Jag trivs iaf hur bra som helst på jobbet och tycker jag gör ett bra jobb så det borde gå bra. Fick en mall över hur samtalet går så jag ska gå igenom det så man vet vad man vill ta upp. Men jag har haft sånna samtal förr men inte med min nya chef på mitt nya ställe. Men det ska nog bra ska jag se :P

Efter jobbet blir det raka vägen hem och fortsätta packa, sen ska en tjej kolla på lägenheten fast det är en sån röra. Men det har jag sagt att det är, då får hon skylla sig själv :P Ska packa alla kartongerna idag och sen börja packa ner kläder i svarta sopsäckar som man inte använder så man kan ha något kvar typ som mina mjukisar som jag har när jag fixar här hemma.



Oj såg klockan dags att börja klä på sig så man kommer i tid till arbetet. Hörs ikväll!

Puss åh Kram

En dag närmare helgen!

Idag så gick jobb dagen skit fort så det känns skönt! Efter jobbet möte jag upp Emma för att kolla tatuering till henne men hon ska fundera lite mer på vad hon vill göra. Efter det gick jag upp till mammas jobb för att åka med henne hem, lat för att gå :P När jag kom hem så tog jag de lugnt sen gick jag över till mamma för att titta på en brun färg som dom hade hemma som jag ska ta och måla i köket och vardagsrummet kommer bli skit nice :) Sen drog jag hem och började packa, har fått ihop lite iaf! Imorn blir det att försöka få ner det sista som jag inte använder. Sen torsdag blir det packa alla kläder och gå över med det till lägenheten har nyckeln då, hämtar ju den på onsdag kväll :)
Sen har jag fixat med Emmas blogg, är inte klar än gör det sista imorn kväll! Så än är det inte klar, ni får se slutresultatet imorn :P

Ne nu ska jag sova är ski trött och visst är det typist att katterna börjar busa just nu när jag tänkte sova, jaja så är det när man har katter.. God natt på er!

Puss åh Kram

Nyheter i garderoben!


Kläning från Vero Moda, den är lite ljusare i verkligenheten.
Vet inte om jag ska behålla den, vad tycker ni?


Kofta från Vero Moda, hur mysig som helst! Har haft på mig den hela eftermiddagen :P

Det var det som följde med mig hem idag, och ett nagellack oxå ett lila från Make up store.
Dags att sova nu ska ju upp strax efter fem imorn, natti natti..

Puss o Kram


Min söndag!

Har varit väldigt mysig må jag säga :) Båda mina lillebröder har sovit hos mig inatt, alla vi sov som stockar.. När vi vaknade gjorde vi iordning oss för att dra ner till stan för att äta frukost, blev nancys inte så ovanligt kankse, haha men gott :) Efter vi ätit drog Philip till en kompis så jag och Alex gick runt och gluttade lite i affärer fick med mig hem lite smått och gott. En kläning som jag ska ha på pers 30års fest och sen en kofta och nagellack .. Ska lägga in bilderna på datorn så ni får se bilder på kläderna!
Och nu på kvällen har jag ätit ost och kex och tittat film, min kompis Anders kommer över och tittade med mig. Alltid trevligt med ditt sällskap! Ne nu ska jag tvätta av mig sminket och sen lägga in bilderna på kläderna.. Hörs snart igen!

Puss åh Kram

God morgon allisammans =)

Idag är det lördag, sköönt med helg! Igår var jag på kräftskiva det var mycket trevligt men blev tyvär dålig av kräftorna :(
var illamående hela kvällen men mådde bättre efter ett tag så gick ut ändå och det var tur det att jag gick ut för där dansade jag och Linda en massa och drack en amatör drink, haha! Vi beställde sex on the beach och det tog hur långt tid tills vi fick den för bartendern stod och funderade as länge på vad som ska vara i den, haha!
Ja och idag ska jag på 70-års fest, farfar fyller år. Grattis farfar på 70-års dagen!!
Nu ska jag äta frukost sen ska jag börja städa lite nu är det en enda röra här hemma. Måste få ordning lite för både Philip och Alex ska sova hos mig idag (mina två brorsor) . . . Ska dra till affären sen och köpa lite ost och kex eller nåt sånt gott hit hem så man kan svulla lite ikväll efter festen :) Nä dags att börja fixa här hemma ska ner på stan med Linda sen oxå om hon får hem sin bil på nåt vis så vi hinner..

Puss åh Kram

Veckorna går så fort...

Men vad gör de, haha! Jag klagar inte för fem öre. Va de någon som såg fotbollen igår? Visst var den hands för frankrike? Asså om dom hade dömt för hands som det faktist var så blev det 2-2 men domaren höll väl på frankrike därför blev det 2-3. Så typist, men vi blev ju inte "våldtagna" så de va ju lugnt :P
Juste var och handlade mat till Casper igår jag kör ju på royal canin nu ska dom höja priserna igen dom maten dom gjorde ju det nyss kändes de som. Dom är ju redan dyra, fan oxå!

Vet ni igår färgade jag håret så nu är jag brun hårig igen :) så idag blir det nog lite slingor i för, tycker det är fint med slingor ser lite roligare ut då! Men iaf hårfärgen jag köpte så fick man inte med några plasthanskar så jag fick köra utan så nu är mina händer brun fläkiga ser inte så fint ut :/ Men fick bort det mesta ska kolla om vi har något bra på jobbet att tvätta med.

Den här dagen kommer nog gå fort, slutar vid ett och då ska jag till dietisten sen blir det nog att stanna kvar på stan och kika lite. Behöver köpa ett nytt puder, inge rolig utgift men bra att ha mitt börjar ta slut. Intresse klubben antecknar, haha!

Ne dags att klä på mig sen får man väl börja kila. Ha en toppen dag så hörs vi sen!!

Puss åh Kram

Löööön :)

Japp idag fick man lön, hehe! Passar ju perfekt :P

hmm, vad ska man ta upp idag då. Dagen har gått fort kom nyligen hem är sjukt trött i kroppen! Ska färga håret idag så blir det bra kommer det upp en bild :P Nehe nu ska jag nog laga lite käk blir pasta med bacon och chilicreamfresch sen lite paprika lök as lätt och as gott men stark, haha!

Vi hörs nog ikväll, puss å kram

Nu sker det :)

Exakt nu så sitter jag på golvet i vardagsrummet hos mamma och tar ur löshåret.. Känns redan skönare fast vi bara gjort en rad :P Idag på jobbet så gick tiden skit fort fattar inte varför , men inte klagar jag haha! Ikväll händer det inte så mycket mer än att ta ur håret, blir väl hem och se klart satc filmen den e ju grymt bra :D
Åh vet ni imorn är det lööööön den kommer inte lägligare, hehe!

Hörs senare när jag kommer hem.. puss åh kram

Puh vill tillbaka..

.. till min säng och sova :P Är så sjukt trött, eller jag är trött jämt nu för tiden men det här tar fan droppen. Haha!!
Varför kan man inte bara få sova, sova i flera dygn skulle vara helt underbart om man fick det. Ska somna tidigt idag och sen åker skiten ut oxå ska bli grymt skönt att slippa tänka på att fixa det där jävla håret hela tiden. Det går ann när man är ledig då är det bara kul men inte när man ska jobba och ha det uppsatt då känns det bara jobbigt att gå upp tidigare än vanligt bara för att hinna få ordning på håret. Hoppas den här dagen går fort så man kommer hem snart igen ;)

Juste igår åkta min "lillebror" (philip min bonus bror) in till sjukan igen, han får inte i sig någon mat och inte kan göra sina behov heller. Han har bara så ont i magen och rasar i vikt! Han var ju redan så smal innan nu kommer det inte finnas något kvar av honom. Hoppas han blir bra snart, man blir ju orolig här hemma! Tänker på dig <3

Ne dags att kila till jobbet börjar så man kommer i tid! Hörs sen..

Puss åh Kram

SATC

Yes nu är det dags för att se SATC filmen igen den e så grymt bra. Bästa filmen det här året :P
Blev precis klar med städningen eller plockade mest, diskade lite sen vikte ihop kläderna som av nån konstig anledning alltid ligger överallt! Ne nu blir det bädda ner sig framför filmen och hoppas på att man somnar nån gång ikväll och inte så sent som igår. Lär nog inte se hela filmen den är ju så lång över 2 timmar så ska börja se den och se om man somnar efter en timme eller nåt det skulle vara perfa, hehe!



Ne natti på er.. vi höres imorn!

Puss åh Kram

Tusen bitar

Den här låten är så fin tycker jag:



Såg precis filmen eva och adam som jag såg jämt när jag var liten och serien med :P Men när dom sjunger den här låten i filmen så blir jag alltid tårögd så fin.

Puss å Kram

Imorn smället det!

Ja exakt imorn så åker skiten ut, haha! Blir korthårig igen eller det är inte så värst kort längre, ska bli skönt att slippa det nu när man jobbar. Men på onsdag ska jag färga håret oxå, kommer bli mörkare med lite slingor så det blir lite roligt och inte bara enfärgat! Hoppas bara man inte ångrar sig men då får jag väl sätta in löshår igen, haha!!

Nu vill jag bara flytta så man får mer utrymme och få iordning där så man kan börja om på nåt vis känner att jag behöver förändring. Just nu känns det som om jag kvävs, svårt att förklara! Man kanske ska ut och springa sen om inte klockan blir allt för mycket och rensa huvudet. Men måste som sagt plocka här innan och vika det sista av tvätten som har torkat nu. Juste när jag pratade med mamma nyss så skulle dom till ikea dit ska jag nästa vecka med Linda och köpa en massa hem :) läängtar!



Jag vill ha min styrka och glädje tillbaka!

Puss o Kram

Så j*vla trött!!

Inatt blev det inte många timmars sömn inte kommer sova gott inatt lär väl slockna vid sju tiden, haha!!
Måndagar är alltid sega men tisdagar brukar vara värre och hur ska man palla morgon dagen?! Nämen det ska nog gå. Den här veckan händer det inte så mycket ska flytta över saker till mitt nya förård så man har det gjort sen så ska jag till min läkare på torsdag oxå och gå igenom vad jag får äta och inte äta med tanke på min magkattar och sen min mjölk allergi och vad jag måste äta istället för att få i mig rätt vitaminer och mineraler och sånt shit.. Ska nog gå fint kommer få börja ett helt nytt liv men det hade jag tänkt ändå, haha! Idag måste jag plocka undan lite här hemma dammsuga och så för det ska komma en och titta på min lägenhet imorn direkt efter jobbet så då ska det se fint ut.. som tur är så städa jag häromdagen så det är bara plocka undan lite kläder och sen plocka in disken i skåpen sen en runda med dammsugaren med tanke på att katterna drar med sig sand ut från lådan och sen dammet som ligger under soffan, haha så är det med katter. Ska igentligen ut och gå idag men har ingen ork till det kankse beror det på att jag inte ätit sen typ lördags natt. Eller jo jag drack två varma koppen igår har inte fått i mig mat har inte haft matlust, as skumt! Hoppas det blir bättre snart. Kan ju inte gå och vara seg hela tiden, har inte ork till något! Sen är jag på nåt konstigt humör känner mig båda glad och ledsen på samma gång. Ena sekunden känns allt världelöst och andra inte! Riktig berg och dalbana här hemma tur att man bor själv då så ingen annan blir drabbad av mitt skumma humör.
Ne se till att få något i magen kanske.. hörs senare!



Puss o Kram


Läggdags!

yes snart är det läggdags ska ju upp tidigt imorn är ju måndag, puh vill inte!
Jag och ms X har en lite hemlis på gång eller vi har lite ideér som vi ska utforska, kanske kommer den fram vem vet ;) hehe! Fundera ut det ni :P


Dags att börja stänga ner datorn och så och göra sig redo för att få sin skönhetssömn, hehe!

Puss o Kram

<3



Vart är mannen i mitt liv?!

Åh så gulligt!

Fick precis ett medelande från mr X som jag kallar honom nu här ;) fick ett bildmedelande som såg ut så här:


Visst var det gulligt?! Jag blev iaf rörd ;) Så puss på dig med :P

Och sen tänkte jag visa lite bilder jag fick på min Älskling, han e nog den goaste som finns <3






Visst är mosters kille fin? lilla charmtrollet!!

Nu ska jag vika tvätt nu lovar jag att jag ska göra de :P

Puss o Kram

Bestämt mig!

Yes nu har jag bestämt mig, när jag väl tar ur löshåret så blir det att färga håret mörkt men lite slingor i så det blir lite liv i håret. Gillar att vara mörk, nu när vi går mot mörkare tiden passar det perfekt! På sommarn ska man vara ljus och vintern mörk .. jepp så blir det nu :) Men jag vet inte än när jag ska ta ur löshåret iaf man orkar ha det en månad till så man kan ha det på pers 30 års fest eller om man ska ta ur det innan och hinna bli mörk.. det märker vi hur länge håret ser bra ut med löshåret, haha! Fästerna börjar redan släppa lite så typist . . Men mitt egna hår har blivit rätt långt så de e skönt!


(jag för tre år sen älskar mitt hår som jag hade då, vill ha tillbaka)

Jaha vad har jag gjort hittils av dagen jo INGENTING är så trött och seg och såg på klockan nu att den redan är halv sex man kanske ska ta och göra sig lite mat har inte äit än :( inte bra inte.. ne nu ska jag se vad som finns här hemma nog inte mycket sen MÅSTE jag fixa tvätten tar upp i stort sätt hela vardagrummet när det hänger här.. vika in kläderna sen ringa pappa min och se om han har lite kartonger till mig så jag kan börja packa och sen se om han kan ta lite skit och slänga på tippen åt mig, haha :P

Ne dags att göra något vettigt..

puss o kram så länge

Ge mig

KRÄFTOR, är sjukt sugen på kräftor.. Hoppas det blir kräftskivan på fredag kommer bli så gott och trevligt! Men jag kan nog inte hålla mig ända tills dess så får köpa kräftor på onsdag när det är löning ska unna mig det då, haha!
Om ingen snäll människa ringer och bjuder mig på det redan idag :P någon? Mamma? Anders? Linda? Mormor o Morfar? Moster? Syster? haha..



puss o kram


Gårdagens kväll..

Till slut så hittade vi på något igår, haha! Vi började med att köpa lite mull, mums. Blev chocklad och chips ;) Sen åkte vi till mig och tittade på What happens in vegas sjukt roligt film. Har redan sätt den men kan se den om och om igen :) Efter filmen fick vi för oss att åka till en förfest där våra vänner var så vi fick panik och började fixa oss. När jag var klar här hemma så fick vi åka till Linda så hon fick byta om sen efter det åkte vi och hämtade hundarna hos Lindas mamma men när vi kom till förfesten fick vi veta att det fanns djur löss där så vi fick vända och åka och lämna hundarna hemma hos Linda igen och Linda bor en bit bort från stan så det blev mkt åka denna kväll. När vi väl kom tillbaka till förfesten så var klockan närmare halv elva men de var bara skönt så vi slapp dom fulla människorna för länge, haha! Men dom e så roliga sjunger och har sig :P Sen drog vi ut på Olearys och där var det knök mycket med folk böev inge kul då kunde knappt gå. Så vi var där typ lite mer än en timme sen drog vi till donken och åt mat, as gott var de! Sitter alltid fint på natten, haha.. Sen blev det hemmåt, kom väl i säng vid fyra tiden och somnade direkt som en stock. haha så skönt var det att sova! Får ju inte glömma att berätta att Linda blev båda Moster och Faster igår, GRATTIS!! Och lilla Engla (hennes systerdotter) var så söööt vi fick se bild ;) Hon kommer kunna få vilken kille hon vill sen, hihi!! :P

Nu blir det nog att se film tänkte ha en slappar dag i soffan sen plocka lite här hemma och vika tvätt som jag sagt nu i två dagar så idag måste jag göra det punkt slut. :P

Hörs nog senare, puss o kram

Seg, seg, seg

De rätta ordet för hur jag är idag, orkar inte göra mycket! Har inte vikit tvätten än, fy skäms på mig :P
Måste hoppa in i duschen snart så man kommer igång idag och se vad resten av dagen har att erbjuda.
Någon som har förslag?


(sov på golvet efter en galen kväll i nyköping)

Juste jag klippte min lugg häromdagen om jag missat säga de, hehe! Mamma klippte den hade ju lugg förut så nu klippte mamma till den så nu har man lugg igen, haha! Funderar på att bli mörkhårig igen har inte besämt mig, men det får bli när jag tar ur löshåret. Att man aldrig vet hur man ska ha håret :( alltid ett problem. Vet inte om jag ska ha kvar löshåret tills per 30års fest är eller om man tar ur det innan och blir mörk. Svårt det där. Måste iaf åka in till stan och se om dom fått in nåt fint på gt, zara eller monki vill ju ha något fint när 30års festen är. Måste sola oxå kan inte vara blek med tanke på att dom kommer vara as bruna efter två vecor i thailand. Och vet ni jag ska supa min syster kadäng :P Va ju länge sen hon festa med tanke på att hon fick Liam i början av året. Ska bli kul att festa med henne :D och alla andra som kommer dit, min underbara vän Linda ska med vi kommer äga på sing star :D haha!

Ne nu måste jag verkligen duscha så man blir klar idag och kan hitta på något, kanske ta sig några glas vin? mums, haha!

Puss o Kram


Eh shiiit!

Såg precis att det är 15 dagar kvar tills jag flyttar och jag har inte ens börjar packa, paniken är här paniken är här!
Hjälp mig :D Ne nästa vecka blir det att börja packa och slänga lite skit på tippen och sen lägga upp lite möbler på blocket som jag inte ska ha kvar. Någon som vill ha ett vardagsrumsbord, barstolar, tv-bänk, säng? Säg bara till, hehe!

Puss o Kram

Lunch time..

Idag skulle jag ha åkt till Landet men när jag vaknade var jag så trött och dåligt väder så jag gick och la mig igen, så skönt! :) Så nu är man utvilad man vill passa på att sova ut lite för det får man inte göra annars när man jobbar.
Juste filmen igår var skit roligt man satt med ett leende hela filmen :D så se den ni som inte sätt den.

Idag så vet jag inte vad som händer, jag och Linda ska hitta på något med vi kommer inte på vad. Återstår och se vad vi kommer på :P Asså vet ni jag e SJUKT sugen på kräftor, mums. Vill ha det idag, någon som bjuder mig på det?
Ne dags för lunch sen vika tvätten, hörs senare!

Puss och Kram


Äntligen klar!

Nu har jag gjort allt jag skulle idag, har försej lakan och handdukar kvar i torktummlaren som inte är klart än men annars är jag klar. Så skönt! Nu är det städat och fint här och allt rent igen. Så nu kan jag koppla av i soffan till filmen, har hällt upp chips så nu har man gootti till filmen oxå :D

Trailern till filmen


Haha filmen kommer vara sjukt bra :P Säger sen efter filmen vad jag tyckte..

Puss o Kram


Woho heeelg!

Nu är helgen ÄNTLIGEN här, som jag längtat! Idag känner man sig väldigt trött och seg. Blir en lugn kväll, skönt!
Nu håller jag på att tvätta, hade as mycket att tvätta idag. Tre fulla maskiner blir det, mycket att vika ihop sen. haha!
Ska orka städa oxå hade jag tänkt, men fasnar vid datorn hela tiden. Men jag får väl börja diska sen är man väl inne i städrutinerna :P

Juuste fick låna en film av Rikard på jobbet idag (you don´t mess with Zohan) ska vara skit bra. Så blir att slappa i soffan med lite chips och cola och se den ikväll när det är nytvättat och städat här. Ska bli mysigt!
Den här helgen har jag ingenting planerat, väldigt skönt! Ingen party iaf, det är jag inte sugen på. Var det i början av veckan men inte nu, men ett glas vin till filmen sen kanske eller till maten imorn :D Vem vet! Haha..

Får inte glömma att ta upp om igår, glömde blogga då här hemma. Men var ju på middag hos mamma, syster och Liam var där och åt middag också och jag får ju inte glömma Per han var med ett tag sen åkte han till en kompis här. Men Liam han är så gullig, vi satt och snacka en hel del igår :P Jag ska sno honom en kväll sen när jag flyttat, så kan sis och Per göra något annat. :) Maten igår var supergod, synd att man inte tog matlåda haha hade varit godare än min lunch idag. Kastade allt, blää! Ne nu ska jag köra några ryck här så man blir klar idag så man kan se filmen någon gång :D




Puss och Kram


Tjoho!!

Nu sitter man på jobbet och väntar på att klockan ska bli fyra så man får gå hem. Tiden går så sakta när man inte har något att göra. När jag kommer hem blir det fort i duschen sen kommer sis med Liam vi ska på middag hos mamma, vi ska äta flygande jakob as gott! Mums. .

Fick för mig nyss att jag ska fixa en liten sy-hörna i mitt sovrum sen så jag kan sitta och pyssla där. Då behöver jag en sy maskin, någon som vet en bra billig en? Och sen vill jag ha en provdocka som jag kan prova kläderna på, som är mjuk så man kan sätta nålar i. Vart får man tag på en sån?

Nä nu är det bara tjugo minuter kvar, wiiie!

Här har ni en bra låt :D



Puss åh Kram

Vill ha!

Föresten innan jag går :P Har hittat en sjukt snygg väska, min har pajat och behöver en ny och hittade en häromdagen. Visst är den snygg?!



Vill verkligen ha och behöver en väska oxå så man kankse ska passa på vid löning om det tillåter försej, hehe!

Puss o Kram

God morgon!

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår men orkade verkligen inte. Jag var hemma typ halv fem från jobbet, så då började jag fixa lite här hemma sen gick jag iväg för att hämta upp Caspers transportbur så nu har dom en varsin fina stora transportburar :) Så nu har båda sovit i sin egen transportbur inatt dom är så söta, ska ta bild sen på dom i transportburarna så ni får se  :P Efter jag hade kommit hem från posten så ringde mamma så då var det dags för promenad, den lååååånga rundan blev det! Kändes som om vi aldrig kom hem. haha! Men skönt var det efteråt, är rätt mör i benen idag. När jag kom hem så lagade jag spagetti och köttfärssås, mums så gott :D Sen duschade jag och somnade vid nio hur skönt som helst. Haha men inte är jag utvilad idag, grymt trött! Har legat och snoozat hur läänge sen helst och orkar inte fixa mig. Drar på mig en keps och mascara, klart :P Nu sitter jag med arbetskläderna på och väntar på att klockan ska bli halv för då tänkte jag börja GÅ till jobbet =)

Idag kommer syster hit ska bli kul att träffa henne och min favvo kille :) Han har en pressent här hemma hos mig som väntar :P


(Liam i nyköping i början av sommarn)

Ne nu ska jag borsta tänderna och stänga ner här dags att göra någon nytta idag, tjäna pengar :P

Puss och Kram

Man ska ha husvagn!



Jag har prövat nästan allt som finns att välja på:
campa, hyra båtar, paddla, cykla eller gå.
Jag har semestrat på dom allra konstigaste sätt
och äntligen jag funnit hur man ska semestra rätt.
 

Man ska ha husvagn - så är semestern redan klar!
Man ska ha husvagn - det har jag sett att alla har!
Man ska ha husvagn - och stuva in familjen i.
Man ska ha husvagn - för då blir man fri.


I många år så var vi inte särdeles beresta.
Vi hade vart i Askersund och pressbyrån i Gnesta.
Men så en dag sa jag till frugan, vänligt men bestämt:
Vi skaffar oss ett hus som går på hjul och därmed jämt!


Man ska ha husvagn - med kylskåp, TV, dusch och spis!
Man ska ha husvagn - det blir som hemma på nåt vis!
Man ska ha husvagn - och den ska vara stor och bred.
Man ska ha husvagn - tänk vad man får se:

5 minuter Falsterbo och 5 minuter Koster!
5 minuter Flen och Hjo och 5 minuter Kloster.
5 minuter Örebro och 5 minuter fjäll.
5 minuters rast på ett europavägsmotell...
 

Man ska ha husvagn - så blir semestern ingen flopp!
Man ska ha husvagn - och göra lagom många stopp!
Man ska ha husvagn - och köra runt och stanna té.
Man ska ha husvagn - tänk vad man får se:

5 minuter Stockholm stad och 5 minuter skärgård.
5 minuter sol och bad och 5 minuter herrgård.
5 minuter Grums och Trosa, Tjörn och Härnösand.
5 minuter till så kan man hela Sveriges land...

Man ska ha husvagn - då har man med sig rubbet jämt!
Man ska ha husvagn - då händer inget obestämt!
Man ska ha husvagn - så att man vet hur allt ska bli!
Man ska ha husvagn - för då blir man fri!

Man ska ha husvagn - varthän man än sin resa ställt!
Man ska ha husvagn - så slipper man att resa tält!
Man ska ha husvagn - så att man vet hur allt ska bli!
Man ska ha husvagn - för då är man trygg och låst och fri!


Mööör i kroppen!

Idag har det gått bra på jobbet, eller lite halv segt. Dock vad jag så himla trött, har nog skrattat åt allt idag känns det som.
Sen har jag sjungit du är min man halva dagen fick den på hjärnan efter frukost :P Så nu har jag den på mobilen så ska jag spela den för dom imorn och sjunga med :D



När jag kom hem från jobbet började jag städa lite diskade, dammsög, rensa smink väskan samt tvättade borstarna och lagade mat! Sen var det dags att gå ut och gå, vi gick en timme. As hurtiga :P Så nu är man mör i kroppen! Ska köra mina magövningar sen blir det duscha och sen hoppas på att somna skapligt!

Shit va ont i ryggen jag har fått, skulle behöva gå på massage eller nåt! Någon villig att ge mig de? :P haha
Ne köra sista rycket här sen lägga mig på soffan och slappa, ska bli as skönt! Hoppas det är något sevärt på tv bara.

Puss åh Kram


Jag erkänner jag är SJUKT avis!

På min syster som ringde precis, dom åker till THAILAND nästa söndag. Asså jag vill oxå!
Jag är så sjukt avis, jag vill vill vill oxå dit! Någon gång ska jag oxå dit, dags att börja spara så man kan göra sånna saker. Lyckos dom säger jag bara :P


Fler som blir avis?

Puss o Kram

Slut på det roliga!

Idag började allvaret igen, första jobbar dagen gick bra. Vi började lite halv segt sen så blev de värsta rushen :P
Sen slutade vi vid lunch as nice. Va hemma vid strax innan ett och sen somnade jag på soffan va helt slut, haha!
Sen när jag vaknade så åt jag lite middag och sen så var jag ute och gick med mamma, moster och kusin vi var ute över en timme as härligt.. Så vi ska köra samma runda imorn med, skönt att komma igång nu igen! Nu ska jag ut varje dag förutom på helgen då får jag vila om jag inte vill ut försej, haha!!

Jahapp, vad händer mer idag? Blir nog inte så mycket mer duscha och sätta sig framför tv och softa och hoppas på att man får sova bättre idag. Får busa med katterna nu så dom sover inatt!

Puss och Kram

Mitt livs kärlek, vart är du?

Hur kommer det sig att man alltid eller nästan alltid träffat killar som är idioter? Det gör alltid jag känns det som! Eller dom som skulle vara perfekt faller man inte för. Det ända jag vill är att träffa mitt livs kärlek, jag vet att han finns där ute någon stans men när ska jag träffa honom?! Den frågan ställer jag mig ofta. Jag vill inte leva singel hela livet! Jag trivs som singel, har inget med det att göra. Men det bästa jag vet är att ligga och mysa i soffan framför en film med den jag är kär i. Men när ska man träffa honom?! Eller har man redan träffat honom? Nu kommer hösten och vad finns inget mysigare med det än att ligga inne mörka höst kvällar och bara mysa. Jag saknar någon att hålla om, sova med att leva mitt liv med. Just nu känner jag mig ensam!



Puss och Kram


Vilken passar bäst?

 

Långt, halv ljust eller kort och mörkt? Svårt val asså, haha!!
Gillar båda men jadu det är svårt alltså, man vill ha både och!

Puss åh Kram

Bilder från i fredags :P

Ursäkta tyvärr är det bara flumbilder men det är en standard på våra fester :P











Haha man kan ju inget än annat att skratta, visar iaf hur kul vi hade det :)

Kanske laga lite käk börjar bli hungrig lite tidigt men får väl ta nån kvällsmat sen om jag blir hungrig.. Efter jag ätit sen så ska jag bada, måla naglarna, ansiktsmask ja man kan nog säga att jag ska en liten spa kväll här hemma. Bara frukterna som saknar men får bli saft istället, haha!!

Puss o Kram på er

Min Favorit kille!





Där har ni honom. Min syrras son Liam, så himla söööt och goo!

Puss o Kram

No Air..

Asså kolla in detta par från so you think you can dance! Dom är riktigt grymma, tänk om man själv kunde dansa så. Får nog drömma vidare på det :P



Visst var det grymt? Åh vilket samspel dom har. Hoppas dom går långt!

Puss åh Kram

Filmkväll..

Japp det är det jag har haft ikväll som jag nämnde förut! Vi såg hancock, väldigt bra film! Rolig oxå, men blev besviken när jag trodde dom dog. Då hade inte filmen varit lika bra! Sen efter den så såg vi den nakna pistolen på tv4 plus, jag kan säga att jag skrattade iaf inte lika mycket som Anders. Haha!!

Nu sitter jag här i mitt nya nattlinne och tofflor och lyssnar på min nya favo låt :P

 - Keri Hilson - Energy -


Ska jag berätta en hemlis? När jag var hos pappa spelade jag ett sjukt bra tv-spel som heter GTA 4, det visste ni inte om mig att jag gillade sånt :P Nu vet ni iag det, haha!!

Puss och Kram 

Det kan man kalla upplevelse!

Det var när jag var på Dj Tiesto i november förra året när han var här i sthlm! Kollar på olika klipp därifrån på youtube och hittar en film när han spelar och man hör mig och mina kompisar skrika Tiesto och får med oss andra :P

Njut med mig nu, haha!!


Puss och Kram

Bakis dag!

Är precis vad den här dagen är. Vaknade först vid tolv och mådde inge vidare så somnade om och vaknade vid två typ av att Linda ringde! Så denna dag har jag inte gjort så mycket bara slöat. Ikväll eller ja de e ju kväll men iaf :P ska jag se på film med Anders blir filmen Hancock. Hoppas den är bra ska tydligen vara det!



Om igår då. Vi hade skit kul var här hos mig och förfestade, blev lite sing star och en hel del groggar :P Sen efter det drog vid ut till Oleary´s där det blev fler groggar. Va bra folk ute igår och lagom! Juste igår så blev det bestämt oxå att vi ska ha kräftparty nästa helg, kommer bli as skoj :D Kvällen blev väldigt lyckad, men tyvärr tog vi inga bilder. Eller jossan tog ett par bilder får sno dom av henne sen så ni får se ;)

Ne nu ska jag äta lite chips i soffan, mums!

Puss o Kram


Pappa Sandell..

Ja men precis Sandell har blivit pappa nu, GRATTIS ännu en gång! Gud va kul för er. Allt hade gått bra! Och han är så söt, det gjorde ni bra :P Tror han sa att den var 48cm och vägde 3300g om jag inte minns helt fel ;) Sen skulle den heta Maximillan och kallas Max, om jag har rätt?! hehe..

Ne dags att börja städa skiten nu, haha! Kommer folk hit idag.

Puss och Kram


Attans!

Nu har jag suttit med det här i flera timmar och nu ser jag att klockan redan är 03.19 dags att sova.. Men min meny rad ligger längst ner på sidan, varför blev det så helt plötsligt? Någon som vet? Snälla hjälp mig! Är fett arg nu :P

Puss och Kram

ETT KILO MJÖL!!

Haha sjukt rolig :P


Så..

Blev väl inte riktigt som jag tänkt mig men får duga för ikväll!! Vad tycker ni?!
Jag vill ha bilder större och över hela fältet upp till men får det inte att funka så ska prova imorn igen!


Denna såg jag vid busshållsplatsen va tvugen att fota står ju ECO :P

Ne dags att glutta tv och sen sova. Puss och Kram

Home again!

Idag kom jag hem från pappa. Va mysigt att vara där! Katterna trivdes hur bra som helst i nya radhuset, så skönt att det gick så bra så man vet att man kan åka dit med dom utan problem. Kunde inte blogga från pappa för deras internet hade inte kommit igång än och jag orkade inte sitta vid deras mobila bredband tar längre tid sen så ville jag inte vara osocial! :P

Ja så vad gjorde vi då, igår så var jag och Alex (lillebror) inne i stan och så åt vi lunch på pappas tjejs café. Sen hjälpte vi till att städa där och stänga för att sen åka till hamnen och äta glass, gud så gott det var :) mums!


(Alex när vi väntade på bussen, dock blundar han men lika söt ändå :P )

Annars har vi inte gjort så mycket, bara umgåts!
Imorn blir det party med utgång på kvällen men på dagen blir det städa och dona här hemma! Blev inte klar med allt idag. Juste håller på med ny design till bloggen, går lite sådär nu :p men hoppas på att få klart allt ikväll, vill inte ha en halv dan blogg! Ska trixa vidare nu..

Hörs senare kanske, puss puss

Tjoohoo!!

Allt bra med er? Här är det bara bra förutom att det är trist med vädret, vill ha sol och varmt nu den här sista veckan på semestern. Men man ska väl inte klaga har ju fått haft det fina vädret och då klagade man på att det var så varmt , haha!
Men sol kunde dom iaf bjudit på idag.
Idag har jag varit på Ikea med Linda, dom har så mycket fint! Vet redan vad jag vill ha till nya lyan, så blir en runda dit igen om en månad och köpa säng osv. Såg många fina tavlor jag vill ha, svart vita! Skita snyggt..
Vet ni vad det mysigaste med hösten/vintern är? Det är när man ligger inne och har tända ljus och slappar till en film får sånt kan man göra utan dåligt samvete när det är mörkt och ruggigt ute!

Idag åker jag till Pappa i nyköping, blir hämtat om cirka 2 timmar. Så tänkte plocka undan lite har precis diskat, man vill komma hem till ett fräsht hem sen. Måste packa lite oxå och sen packa ner katternas saker, dom ska ju oxå med! Båda mina pruttar :P




Vill ni veta en sak, jag flagnar fortfarande :( Jag bara smörjer och smörjer men det slutar aldrig! Typist.. känns som all färg försvunnit!

Ne nu ska jag plocka det som ska med så det är klart. Så kanske vi hörs igen ikväll! Annars imorn när man får låna en dator där :P

Puss åh Kram

God kväll!

hej igen.. sedan sist så har jag väl inte gjort allt för mycket, var ute på en promenad och sen till affären men shit va blöt jag var när jag kom hem igen. Duggade lite lätt när jag började gå men efter jag varit på affären och på väg hem så spöregnade det! Skönt att det var svalt ute men väldigt blött, haha!! Kände mig som en katt när dom duschat eller så såg man ut i håret :D


haha... likt mig?!

Kollar på lyxfällan, jag fattar inte hur människor kan sätta sig i den situationen! Kanske är lätt att hamna där vem vet. Tur att man inte har sånna problem iaf!

Ne fortsätta att titta tv sen ska jag nog passa på att smörja kroppen med bus i pausen!

Puss åh Kram


Dagen som gått!

Idag så tänkte jag vara duktig att gå upp vid åtta, ställde klockan och allt men fattar inte vaknade vid elva och fattade ingenting. haha! Jag som hade stält klockan, får ställa flera imorn.
Men iaf när jag vaknade så bestämde jag och linda att vi skulle ses och gå på stan, så vi åkte ner dit och för ovanlighetens skull så åt vi lunch på Nancys :) haha okej, vi är där ofta!
Sen tittade vi lite i affärer, men vi köpte inget. Kors i taket, men lika bra är det för vi måste spara pengar nu!
När vi hade tittat lite så åkte vi och hämtade Lindas hundar och så åkte vi till ett ställe som jag inte vet vad det heter men skit samma :P så vi gick en promenad där med vovarna, skönt att få frisk luft och röra på sig! Kan man behöva nu efter all sprit denna semester :D


Ville och Love njuter av naturen ;)


Har ni sätt vi har oxå globen i södertälje :P

(om ni inte ser så är det en vit boll mellan husen :P )

Så nu har jag kommit hem och tänkte väl bara slöa i soffan, plocka undan lite sortera tvätten. Har nämligen tvättstugan imorn, har passet mitt på dagen men tänkte kolla om första passet fortfarande är ledigt skönare att ha det gjort direkt på morgonen så man kan göra något innan jag tänkte åka till pappa. Ska sova där tills torsdag tror jag det blir! Så katterna ska ut på en utflykt :P

Ha det så bra, puss åh kram

Mina små pojkar :)

Som jag sa innan så fick jag hem min andra katt i fredag, en liten chokladbrun med vita tassar på 12 veckor. Det är också en Cornish Rex! Har gått väldigt bra med honom och min andra katt Eco, jag trodde det skulle vara kaos mellan dom. Men det har gåt väldigt bra, nu leker dom för fullt. Ja just jag måste bara berätta imorse när jag vaknade så låg Casper hos mig så han vaknade till då när jag rörde på mig så han gick ner till Eco som sov i sin bur så han kröp in där och la sig bredvid Eco och då började Eco tvätta Casper, dom var sååå söta ihop! Riktig syskon kärlek :)

Casper busar med mitt snöre ;)


Följa john?! haha.


Nyfiken!


Missade tyvärr ta när dom låg och tvättade varandra men det kommer nog fler tillfällen får jag hoppas :)

Dags att gå till tvättstugan och boka tid sen posta ett brev som jag har glömt nu i flera dagar!

Hörs senare, puss och kram


Dålig uppdatering!

Jo jag vet nu har jag varit kass IGEN! Sorry.. ska försöka bättra mig!

Igår kväll kom min andra lille prutt hem, han är så liten! Och får spö av sin store bror hela tiden, han vill väl visa vem som bestämmer! hehe.. Men man får säga till ibland för han kan vara lite för hårdhänt mot lille Capser! Man är rädd att dom ska göra illa varandra.

Juste Halmstad oxå, det var hur bra som helst! Vi hade kanon väder, valde helt rätt vecka! :)
Ni ska få se lite bilder därifrån, och våra snygga Halmstad tröjor som vi gjorde :P


Läppglans på :P


Halmstad baby, halmstad :P


Gärda :P så sööööt!


After beach, yeee :P


Kom igen nu ett leende :P


Haha fulla, eeh nee?! Gärda och 7rida, vänner för livet ;)


Peter Sipen, så jävla grym. Haha!! Åh snygga badbrallor du hade på stranden :P

Så nu blir det inget mer för idag, men lägger nog in fler imorn :D
Dags att bege sig mot sängen tror jag, börjar bli trött!!
Fick dock inte sova så mycket inatt och hoppas att man får sova denna natt, nu har dom ju busat av sig för fullt!
Ska lägga in bilderna som jag tagit på dom idag så ni får se mina små prinsar :P

Natti natti på er.. Puss åh Kram

Tidsfördriv ;)

1. När gick du upp idag?
Var runt halv tolv, somnade väldigt sent inatt pga nya katten som kom hem igår ;)

2. Diamanter eller pärlor?
Får man välja båda ;)

3. Senaste filmen du såg på bio?
SATC filmen, bästa filmen ever :)

4. Favorit-TV- program?
SATC, Desperate Housewive, Greys ja du dom flesta serierna :)

5. Vad åt du till frukost?
Blev linjongruva med kaviar på..

6. Vad är ditt andranamn?
Lena, efter min älskade mamma.

7. Din favoritmat?
Tacos, grillat!

8. Vilken mat gillar du inte?
Ärtsoppa.

9. Favoritchips?
Sourcream, mums!

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Lyssnar aldrig på skivor i så fall mina egna brända!

11. Vilken bil kör du?
ingen :)

12. Favoritmacka?
Bagett med tonfiskröra från nancy´s :)

13. Har du några djur?
Två katter ena på 12 veckor och den andra på ett år.

14. Vilka är dina favoritkläder?
Mjukisdressen ;)

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
USA lätt!

16. Favoritklädmärke?
Ingen speciell, men på jeans gillar jag fornarina sitter bra på mig ;P

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Hemma.

18. Favorittid på dagen?
Ja du, beror på vad man gör helt enkelt :P

19. Var är du född?
Södertälje

20. Vilken är din favoritsport att se på?
 Oj gillar att titta på sport, kan se om sverige spelar i typ fotboll eller hockey.
Kan vara kul att se hockey när ssk spelar här hemma!

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca cola helt klart!

22. Fotboll eller ishockey?
Ishockey

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
nattuggla helt klart

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Inga jag kan ta här :P

26. Vad ville du bli när du var liten?
Delfinskötare, hehe!

27. Bästa barndomsminnet?
Oj finns så många!

28. Varit i Afrika ?
Nix

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Haha nää!

30. Varit med om en bilolycka?
nepp, bara rullat runt med bilen men inget hände!

31. Favoritdag i veckan?
Lördagar då är man ledig från arbetet :P

32. Favoritrestaurant?
Har ingen favvo direkt!

33. Favoritblommor?
Finns många fina men om jag måste välja får det bli rosor :P

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Mc donalds haha..

35. Äger du en cykel?
Nää någon sparkade sönder den!

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
hm vet inte?

37. Läggdags?
snart! :D

38. Vad lyssnar du till just nu?
Ingen musik just nu bara tv:n

39.. Favorit färg
Rosa :P

40. Hur många tatueringar har du?
5 stycken!!