Söndag!

Sorry för dålig uppdatering igen. Har inte tid att skriva för jag ska åka till mormor och morfars landställe och jag ska sola hela dagen lång så hörs senare i eftermiddag! Ha en trevligt söndag.

XoXo

Torsdag!

Idag har jag fått bilderna ifrån partypartypartyt vi hade förra helgen, sjukt roliga bilder :) Vill inte lägga upp dom för jag vet inte om dom som är med på bilderna godkänner att jag slänger upp bilder. Så jag får njuta själv av dom, haha!
Eller jag bjuder på denna, klippte bort dom andra haha!



Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt. Ska bara vara hemma och ta det lungt, måste stor städa här hemma. Sen blir det att laga någon god mat sen göra en god fruksallad som jag ska njuta i soffan framför tvn. Sen lördag ska Josefine tatuera mig blir någon litet litet bara för att hon ska få prova lite :) När hon blir grym sen så ska jag be henne lära mig så kan vi tjäna FETA pengar på att tatuera, haha! Men känner jag att jag är dålig på det så får jag lära mig att pierca istället kan nog tjäna bra på det med :) Och på kvällen blir det dejt med Linda, vi ska se Robinson finalen!!

Ne nu tänkte jag ta en dusch sen slänga mig i sängen mår inge bra så tänkte sova och hoppas på att det går över tills imorgon. Har haft ont i magen och illamående i en vecka om inte mer, började i slutet av förra veckan! Och NEJ jag är inte Gravid som alla påstår, haha!

Hörs imorgon, XoXo


Onsdag !!

Tiden bara springer iväg iaf när man har kommit hem från jobbet, men på jobbet så går tiden så sakta!
Det är redan onsdag och snart är helgen här, ska bli så skönt med helg tror det blir en lugn helg skulle behöva det så kan man festa nästa helg då man är ledig på fredag sen är jag ledig nu på måndag oxå snacka om skönt :D

Ska iväg och handla mat med mamma och Ubbe snart har verkligen ingenting här hemma. Sen blir det hem och titta på Grey´s Anathomy och ta en lång dusch! Ska nog köpa hårfärg nu tror det blir att göra några slingor eller lägga i en brun färg har inte bestämt mig än. Nu har jag världes utväxt som inte ser så snyggt ut kan jag tala om, haha!



Ne nu ska jag börja klä på mig sen gå ut och slänga sopor och boka tvättstugan innan jag ska åka.

Hörs senare, XoXo

God morgon!

Fy fan vad jag är trött, men jag är uppe iaf haha! Idag blir det jobb, fika med linda sen hem till mamma för min syster och favorit kille kommer (systers son) sen somna skapligt. Vad är era planer?



Ne nu måste jag sminka mig så man ser ut som en människa, XoXo

Rubriklös

börjar söndagen gå mot sitt slut och ångesten börjar är här, höhö!
Idag har jag varit på bio blev 17 again den var rolig :) sen blev det hem och se söndagsparty som oxå var bra. Och nu blir det att krypa ner i sängen, saknar dock att ha någon bredvid mig. Närhet vill väl alla ha eller har jag fel? Kan försej bara säga vad jag vill. Hade iaf mysigt i fredags ;) din famn är så mysig, hehe!



Ne nog om det, ska sova nu! God natt, XoXo

Så himla fin..



Så fin, tänk er till svarta jeans och höga klackar! vill ha nu, hehe..

Cykla med stil ..


En snygg outfit :)


Redan Söndag!

Shit var helgen försvann fort. I fredags blev det party, vi var först på förfest i Älvsjö (han vi var hos hade snyggaste badrummet jag sätt, j*vligt avis, var lika stort som mitt v-rum haha) sedan bar det in till stan för att gå ut på Cafét. Blev en rätt tidigt hemgång fast kom inte i säng förens sex på morgonen ändå, haha! Igår bestod dagen av att vara bakis, klev inte upp förens fyra på dagen då det blev att köpa mat och godis :) Sen la jag mig på soffan igen och rörde mig inte ur fläcken haha! Var så seg hela dagen igår. Och idag är det söndag och har inga planer, håller på att tvätta nu sen ska jag duscha och fixa mig för att se vad dagen har att erbjuda.

Hörs senare, XoXo

Torsdag och Ledig!

Igår blev det inge färgning för om jag ska få den färgen måste jag först avfärga håret som kommer slita hur mycket som helst, sen tona håret i den färgen. Så jag kände att jag inte tänker lägga tiden, pengar eller förstöra håret pga det. Så blir nog att lägga i lite slingor nu och sen låta det vila i sommar för solen kommer ljusa till det för att sen bli röd efter sommaren. Så kan det gå!

Idag ska jag till Sthlm med Josefine jag ska byta min klänning jag köpte på HM förra helgen för den var så tight över brösten så ska ta en större storlek sen lämna tillbaka den andra linne/klänningen för den är jag osäker på så då kan jag lika gärna köpa nya smycken som jag behöver göra :)

Ne nu ska jag duscha så jag hinner med elva tåget. Hörs senare sötisar!



XoXo

Nervös..

För imorgon ska jag köpa hårfärg och färga håret :) Men det har ni nog redan hört i en vecka nu, haha!

Ska försöka uppnå detta resultat:


Veckans planer:




Ondag - Jobba, på stan och byta klänning och köpa hårfärg sen färga håret.

Torsdag - Åka till Sthlm med Josefine.

Fredag
- Ledig så utgång i Sthlm

Lördag
- Vara bakis, haha

Söndag
- Inga planer



Inspiration LookBook.nu

210081_acidwash2

210183_dsc_6990

209936_dscn4632

209488_cimg1838_-_kopi

Färgglatt från JC!

Artikelbild


Plagg: Klänning från JC


Pris: 199 kronor


Så matchar du: Med ett par boots och jeansjacka!



Källa: minoutfit.se


Black is the shit



Nu ska jag bege mig ut i köket och laga mat sen lägga mig i soffan och se Färjan 2 sen senare är det Ballar av stål!

Hörs senare, XoXo

Efterlyser!

Barstolar i ek och skinnklädsel till bra pris, någon som vet vart man hittar sånna eller kanske har sånna till salu?


Är så sugen på



TACOS! Ska laga det i veckan eller på fredag. Var as länge sen jag åt det! Sen är jag sugen på en kebabtallrik oxå, haha!

Ge mig MAT, MAT, MAT !!!


Hm höst, ta en titt!

Artikelbild

H&M:s välskräddade höstmode.


Sommaren har inte ens börjat men om bara ett par månader börjar höstplaggen att komma i butik.
Till hösten har H&M:s designteam lagt fokus på skräddat. Tillbakablickar på traditionellt hantverk med utsökta skärningar, detaljer och finish. Det finns också plats för en del framtidstänkande med nyskapande former och proportioner. Nya materialblandningar och ytor och den milda färgskalan är inspirationskällor.


Källa: minoutfit.se


Gårdagens köp från HM






Att jag aldrig blir nöjd!

Nu har jag gjort om bloggen igen, blir inte riktigt nöjd! Eller jo jag blir nöjd men får nya ideér hela tiden, haha!
Nu får det vara såhär ett tag nu. Ne in i duschen nu så jag inte missar Söndagsparty man fastnar ju så lätt framför datorn ibland.

Hörs senare, XoXo

List of Today





Humör
: Bara bra.
Utseende: Sliten :P
Skönhetsprodukt: Smink från Make up store.
Plagg: Marinblå oversize t-shirt med svarta leggings till.
Accessoar: Nit armand.
Musik: Slipknot - Snuff
Fundering: Kommer man passa i rött hår?
Händelser: Varit hos syster och nu är jag hemma och ska snart duscha och busa innan söndags party.
Inspiration: Ingen idag!

Home Sweet Home

Då var man hemma igen från syster men har varit hemma sen fyra. Igår grillade vi, tittade på Robinson och Euroviosion. Och idag har vi varit ute och lekt! Det var mycket trevligt som vanligt där! Hann med lite shopping igår på Hm för mina bonus pengar, ska ta kort och lägga upp
sen. Vet inte vad jag ska skriva mer så slänger in Norges låt som vann igår.




Hörs senare, XoXo

Äntligen klar!

Nu är jag färdig för att kila iväg. Måste kolla när bussen går men den borde gå snart!
Ni får ha en härlig lördag för det ska jag ha. Hörs kankse senare annars hörs vi imorgon!

XoXo

Markus Fagervall

Jag säger bara smaskens :P

   


Vill ha onsdag nu :)

Så man kan få bli såhär fin i håret, hoppas bara jag lyckas!



Ni får hålla tummarna så jag får det så här fint och inte någon annan färg!

God Morgon!

Då var det lördag och jag är utvilad så lördagen kommer bli toppen känner jag :)
Nu ska jag kolla på tv en liten stund och äta frukost sen blir det duscha och fixa mig för att gå ner på stan innan jag tar tåget till syster yster.



Hörs innan jag åker, XoXo

Så ska det låta!

Nu sitter jag hemma hos mamma och har ätit från kolgrillen och det var as gott! Moster och min kusin kom hit så vi ska se på så ska det låta nu haha inte favoriter programmet men men man får offra sig :)

Hörs senare, XoXo

Palleter


Fredag!

Fan va skönt med helg, är svin trött men piggnar nog till snart hoppas jag. Kvällen blir lugn ska hem till mamma på middag om cirka en timme, se vad dom bjuder på är skit hungrig nu!

Juste fick hem bonus från HM på 1000kr så imorgon ska jag ner på stan och handla upp dom, haha! Hoppas dom har något fint annars får jag spara dom, kanske blir något fint till Liam :D Vem vet vad jag hittar där. Jag hoppas att dom har kvar Skinnjackan där för jag är så trött på min modell så det skulle vara as nice men tror att den är slut så jag ska inte tro för mycket!

Imorgon ska jag hem till min syster och äta mat och umgås med hennes familj. Saga är hos dom den här veckan så blir väl att busa med henne oxå sen ska jag även busa med min favvo kille Liam så klart! Hoppas att det är fint väder så man kan vara ute och få lite färg. Kommer stanna kvar till söndag för jag orkar inte sitta på ett tåget sent på kvällen sen så då kan jag lika gärna sova där.

Ne dags att fixa sig lite innan jag drar till mamma.

Hörs senare, XoXo

Sista för idag!

Nu tänkte jag stänga ner datorn för att lägga mig i sängen, känner att jag behöver sova är helt slut!
Shit vad jag har planer nu, wiie det ända som behövs är pengar som vanligt men vi får se hur det går med allt jag vill göra. En av saker är att åka till Oslo och festa med Josefine och hälsa på hennes brorsa som bor där :) Sen massa andra saker men de orkar jag inte ta upp nu, haha! Ne god natt på er så hörs vi imorgon efter jobbet.



XoXo

Tatuerade ben..



Gillar man tatueringar men vill inte tatuera sig på benen så kan man alltid ha sånna här tatuerings strumpbyxor :)

XoXo


PhotoFunia








Vill ha onsdag nu!

För då kommer lönen och då ska jag köpa hårfärg för då ska jag bli rödhårig :)
Wiie, längtar! Hoppas jag passar, ni kommer ju självklart få se så ni behöver inte oroa er :P

Jag och min musik smak jag har verkligen salig blandning på tal om annat alltså, höhö!
Några av låtarna som spelar mycket hemma hos mig:

Erik Hassle - Hurtful
Slipknot - Psychosocial
Slipknot - Snuff
Melissa Horn - Långa nätter
Promoe - Svennebanan
Milow - Ayo Technology
Quintino - Parapapa

Vilken blandning va? Haha!

XoXo


Torsdag!

Nu har man kommit hem från jobbet, shit va skönt att vara hemma! Dagen har varit rätt lång och jag har längtat hem hela dagen, haha! Idag blir det ta hand om mig dag blir att köra impackning i håret, ansiktsmask, smörja in med b.u.s och sen gosa ner mig i soffan. Vad ska ni göra idag?

Imorgon är det fredag och sen helg snacka om skönt :) Ska vila en stund nu är svin trött, men vi hörs senare!


Bjuder på en gammal bild när jag har ljust hår och lugg ;)

XoXo

Kanske vid löning? ;)

Får jag bra lön, eller relativt bra så blir det nog dessa tre linnen. Dom kostar 129kr och 149kr så dessa tre blir runt 400kr och det är billigt, Älskar Gina Tricot!


Fin fint!



Visst är det fint? Så ska jag ha nästa helg då jag ska gå ut med en klänning till, kommer bli nice :)

Ang rött hår, vilken är finast av dom har tre?

 

Onsdag!

Alltså nu får jag ju ta och skärpa mig eller vad säger ni? :P

Vet ni nu är min lägenhet snart klar eller ja det kommer dröja för jag har nya projekt hela tiden haha! Men nu är all målning klar sen var pappa här igår och borrade upp mina saker i hallen så nu är hallen klar. Och imorgon kommer nog speglarna till sängen och isåfall kommer pappa imorgon och sätter dit dom plus att vi ska leta rep till sängen sen e de klart oxå :) Mina andra projekt är först fixa barbord som jag fick av Pappa med familj sen vill jag bygga en egen tv bänk men det blir efter sommarn för det vill jag inte lägga pengar på nu. Nog pratat om min lägenhet ;)

I helgen blir det lungt, ska till min syster på lördag så det ska bli mysigt! Och på fredag får jag hålla mig hemma och hålla katterna sällskap med tanke på att jag är borta hela lördagen fram till söndag så jag kommer att vara låst till min hem på fredag, så vill ni ses får ni komma hit haha!

Ne nu ska jag ta en dusch, hörs senare!

XoXo

Jag vill ha sommar!

Härliga bilder som gör att man får ännu mer längtan till sommaren.


Söndag!

Idag är det en riktigt slappar dag :) skönt ibland! Gårdagen var trevlig, god mat och sen blev der robinson och bröllopsduellen. Bra film faktist!

Idag som sagt har jag bara slöat. Satt och pratade med Josefine förut och vi har bestämt oss för att göra lite förändringar i håret. Jag vill ha röd/orange och hon vill oxå ha det eller ljusbrunt. Hoppas vi lyckas att få de så vi vill ha det :)

Så här vill jag ha:



Någon som vet hur man får det så från att vara mörk hårig? Kom gärna med tips, snälla!
Hoppas jag passar i det oxå men det återstår att se. Roligt med förändringar!

Juste R ser du det här så får du boka in dig på utgång med Mig och Josefine löningshelgen i sthlm, OK?! Wiie!

Gossip Girls Taylor Momsen blir rockstjärna!


Gossip Girls Taylor Momsen blir rockstjärna!


Wow! Nu släpper Taylor Momsens band "The Pretty Reckless" ett helt album! De verkar alltså satsa hårt nu och kommer även åka på en sommarturné så vi får se hur det går med skådespelandet framöver!
Kul för Taylor i alla fall, hon börjar faktiskt redan se ut som en mini-Courtney Love!

En av deras låtar:


Vad tycker du om att hon blir Rockstjärna?

God Morgon Lördag !!

Jag vet jag har varit sämst på att blogga i veckan, sorry! Men har inte haft tid eller lust.
Veckan som varit har varit bra, har haft utbildning på jobbet! Sen har jag bowlat, varit på bio, fått hallen färdig målat och så har jag tvättat och städat haha! Det är riktigt skönt med helg nu, gårdagen bestod av tvättstugan och tv tittande. Somnade rätt tidigt oxå så nu är man utvilad, skönt!

Idag blir det grillning bara om vädret kan bli bättre, annars får vi grilla inne i min elgrill. Sen blir det nog se film, har den nya skräckfilmen som ska komma på bio snart som är 3D men jag har inte 3D hemma men jag tror den kommer vara ruskigt bra. Men sen är det ju Robinson som jag inte får MISSSA, haha!

Nu ska jag ta en dusch och käka frukost. Hörs senare!

XoXo

En skön låt


God Morgon !!

Fan va trött jag var när klockan ringde vid fem, man är ju inte van att vara uppe så tidigt när man varit ledig i 5 heeela dagar :) Är iaf uppe och är redan klar, skönt! Ska gå och skala lite morötter som jag ska ha med mig, får ju inte äta godis så jag och Josefine ska ta med oss morotstavar varje dag nu istället, haha vi kommer sitta som små kaniner :P

Idag är det utbildning på schemat på jobbet, sen blir det hem och duscha och byta om för att sedan åka på "dubbeldejt" till heron, haha! Skojade men man kan tro det för vi är två tjejer och två killar som ska dra dit men ingen dubbeldejt bara vänner allihoppa :) Höhö!

Ne nu ska jag fixa det sista innan jobbet kallar. Hörs efter jobbet!

XoXo

Måndagen går mot sitt slut!

Då har gästerna gått. Så nu är det slut på all firande och jag tackar så mycket för alla fina pressenter :)
Orkar faktist inte skriva så mycket för jag tänkte diska nu sen titta på Färjan 2. Men jag slänger in en dagens iaf!



Jeans med skinn detalj på sidan från VILA
Linne från HM
Tröja som inte syns för jackan är iaf från VILA
Jackan kommer från VeroModa

Sorry för att jag ser ut som helt uppblåst ut i ansiktet haha men var trött :P

Hörs imorgon XoXo

God morgon!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp, har knappt använt datorn sen sist!
Jag har haft det hur bra som helst, fina pressenter och trevligt sällskap.
Hinner inte skriva så mycket nu heller ska duscha sen blir det nog luncha med Linda och träffa min mamma tror jag!
Juste jag är ledig idag om ni undrar, haha!

XoXo

Grattis ..

.. Till mig själv som blir hela 23 år!
 Nu är man med i kärringklubben, haha!




Nya sommarplågan



Vad tycker ni?

Vädret går inte att klaga på

Vad har ni för er idag? En annan har suttit ute och solar, hur skönt som helst :) Snart ska jag hämta tvätt och sätta in en ny sen börja städa så man kan börja baka bullar som jag ska ha imorgon då jag fyller hela 23 år, blir ju tant haha!

Hörs senare, XoXo

Valborgens outfit

Blev en enkel men fin, enligt mig haha!


God morgon!

Hade ni en bra valborg? Det hade jag. Var nykter vilket var väldigt skönt! Vi grillade god mat, snackade skit och sen hade vi disco hehe! Något jag måste införskaffa mig sen, se själv snacka om grymt ;)



Visst ser det ut som att man är på ett uteställe, vi fick den känslan iaf! Med grym tiesto musik :)
Allt man behöver för att få disco är :

 

Disco startpaket finns på teknikmagasinet och kostar 499kr, ligger högst upp på min önskelista nu :P

XoXo