GOTT NYTT ÅR!









Nu har vi fått i oss förrätt och varmrätt och väntar på att maten ska smälta så vi orkar få i oss efterrätten :) Senare ikväll om grabbarna orkar så går vi över till mamma för att fira in det nya året. Gott nytt år på er!

Söndag!

Idag startade vi dagen strax efter sju med tvättstuga. Medans Vilde lekte bra själv och Noel såg film på datorn passade vi på och slöa och se sista två avsnitten av serien. Efter det vilade vi och plockade undan lite. Åkte även och handlade inför imorgon blir 3-rätters och ost och kex. Svärföräldrarna skulle komma men är sjuka så vi blir själva men kanske går förbi mamma en sväng om dom blir hemma eller går över till grannarna.

Nu på kvällen har vi badat och Vilde blev så trött så han har precis deckat i min famn. Noel sitter fast klistrad framför shrek :)



När Noel har lagt sig blir det filmmys med älskling!

Jax Teller - Charlie Hunnam



Efter att ha streck kollat på Sons of Anarchy så är jag som så många andra tjejer sugen på denna snygging ;) Man vill bara se mer av honom och mer av serien dock får vi vänta tills nya avsnitt kommit ut, trist jag vill se mer nu nu nu!

3-rätters



Idag har vi lyxat till det med 3-rätters. Vitlöksbröd, saffransgryta med räckor och glass med varma hallon så gott blev allt :)

Nu sover Vilde för natten och Noel ligger i vår säng och tittar på shrek 2 och vi ser på SoA. Vi får aldrig nog av den serien :)

Efter frukost idag åkte Micke och Noel till badhuset för egentid och dom hade haft det så kul. Undertiden sov jag och Vilde vilket var hur skönt som helst. Var uppe en stund inatt då Noel ramlade ur sängen och slog i läppen så det blödde sp idag har han fläskläpp stackarn :( Tur att inget annat hände man blev orolig för hjärnskakning så höll koll på honom en stund innan han fick somna om.

Ne nu se serien blir bara mer och mer spännande :)

Solstrålen



Hur söt får man va? Vi älskar dig lilla skrot ungen <3

Grabbarna sover och vi tittar på SoA nu är vi på sista avsnittet på säsong 4 sen har vi en säsong till. Har hört att sista säsongen är grymt spännande lar vara uppe sent inatt, haha!



Imorgon ska vi städa och försöka tvätta sen komma ut i friska luften så jag hoppas på sol imorgon.

Ge mig våren!


2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Nix inget nytt.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag har inga sånna.

3. Blev någon av dina vänner/bekanta föräldrar i år?
Ja Sandra fick en son och Madde fick en dotter.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja tråkig nog :(


5. Vilka länder besökte du?
Turkiet


6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Snyggare kropp och mer pengar ;) 

7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
Den 19 februari då Vilde kom till världen <3

 

8. De bästa nya människorna?

Vilde <3


9. Största misstaget?
Att jag inte tog tag i vissa saker tidigare.


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har klarat mig bra förutom förkylning, magsjuka. 

11. Bästa köpet?
Inget speciellt.


12. Vad spenderade du mest pengar på?

Det måste vara mat och blöjor för det går en del varje månad :P

 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få upp Vilde på bröstet första gången den känslan är oslagbar!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Gangnam style (Noel gillar att lyssna och dansa till den)


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

På grund av vissa tråkigheter så har detta år varit ledsnare.


16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts mer med vännerna och tränat. 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Legat lite på latsidan angående vissa saker.

18. Hur tillbringade du julen?

Hos Mickes familj.
19. Blev du kär i år?
Var redan kär!


20. Hur många one night stands/ligg?

Inga.

 

21. Favoritprogram på TV?
Greys, Revenge, Hart of Dixie (walking dead, SoA, revolution på nätet).


22. Bästa boken du läste i år?

Ingen läser sällan.
23. Största musikaliska upptäckten?
Ingen.


24. Något du önskade dig och fick?
En till frisk son.


25. Något du önskade dig men inte fick?
Perfekta kroppen ;)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Jag hade familjen över på fika.


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja det finns en del men inget som jag kunde gjort.


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Alldaglig. Tights och tunnikor mest svart! 


29. Vad fick dig att må bra?
Min familj och vänner 

30. Vilken kändis var du mest sugen på?

Joel Kinnaman


31. Vem saknade du?
Sara såklart <3 :,(


Nu så måste jag

Jag är så trött på att vara förkyld och ha ont i halsen och det verkar inte ge med sig helt vilket stör mig då jag inte vågar träna. Och jag vill verkligen komma ut på min löprunda hur jobbigt det än är så är det så skönt efteråt och sen är jag så less på mina extra kilon som vägrar försvinna. Till sommarn vill jag känna mig fin och bekväm i min kropp vilket jag inte gör nu! Satt nyss och kollade igenom nya hm katalogen som kom i brevlådan och hittade så mycket fin men mer än hälften passar inte min kropp som den ser ut idag och det gör mig ledsen och förbannad. Dags att bli helt frisk och sen ta tag i träningen och kosten på allvar!



Behövde skriva av mig lite.

Då var julen slut!

Nu är julen över för i år och den har varit hur mysig som helst. Igår kom vi hem nöjda och glada efter att ha flängt på julfiranden hos familjen. Blev även en sväng i stinsen för att byta lite kläder och kika in rean. Var inte så mycket att hänga i granen men en ny jacka, underkläder och en tröja fick följa med hem.



Idag fick vi sovmorgon till strax inan åtta man tackar :) Vi åt frukost och fixade iordning oss och drog ner på stan. Grabbarna sov middag i vagnen så vi kunde kika i lugn och ro. Jag hittade inte ett skit men Micke hittade ett par nya jeans. Sen åkte vi hem åt lunch och sen har vi bara slöat resten av dagen/kvällen. Blev en mys middag med jack danielsmarinerad fläskfile, potatisgratäng och sallad mums.

Noel var helt slut och somnade i våran säng vid sju framför barnprogram och Vilde somnade strax efter. Tar på krafterna att fira jul ;) Själv har jag precis lagt mig i sängen och ska sova snart blir nog ingen sovmorgon imorgon skulle jag tro så får passa på att sova nu, hehe!






Sen grabbarna somna så har vi sett några avsnitt av sons of anarchy jag säger bara grym serie. Blir att se ett gäng till imorgon när tillfälle ges :) Har ni inte sett så se den serien ni blir inte besvikna!







God natt!

Uppesittarkväll

Nu sitter vi bänkade i soffan och är redo för bingolotto och jag hoppas på vinst!

Imorse startade vi dagen med att sega i soffan. Noel tittade på film på datorn, Vilde sov och vi tittade på SoA. Efter lunch åkte vi till barnens faster där vi nu är för middag och uppesittarkväll :)

Imorgon är det julafton och det firas här med lunch och därefter åker vi till barnens farmor dit även deras farfar kommer. Så full rulle imorgon :)

Vill önska er en god jul då det inte blir något bloggande imorgon! Så GOD JUL på er!

Lilla julafton

Igår var vi på stan och fixade det sista inför julen så nu ska jag bara slå in det sista och fixa till den sista julklappen. Efter stan åkte vi hem och bakade lussebullar som blev riktigt goda.

Idag ska vi baka lite pepparkakor och förhoppningsvis tvätta. Senare idag ska vi hem till min mamma på middag och fira lite jul :)




Just nu:



SoA på tv och lite Rocky roads i magen :)

Torsdag!

I tisdags var jag och mamma ner på stan en sväng för att fixa julklappar och köpa Mickes födelsedagspressent. Efter det var vi och storhandlade och då menar jag STOR handlade ;)

Igår åkte jag med Ann-Sofie till ikea blev köttbulle lunch och jag handlade massa ljus, haklappar och glasburkar. Sen blev det en sväng förbi andra affärer innan vi åkte hem. Hittade dom sista julklapparna igår så nu är vi fördiga :) Eller nästan ska fixa två små saker till men det gör vi imorgon.

Idag har vi myst hemma. Jag och Vilde sov lunch medans Noel och Micke gick ut och åkte pulka innan Noel skulle sova lunch. Nu på eftermiddagen har vi gjort köttbullar till vårat lilla julbord vi åt idag sen har vi gjort julskinka och plockat undan. Nu sover grabbarna för en liten stund tillbaka och jag väntar på Micke som badar sen blir det julgodis jag bakade igår till några avsnitt av SoA :)



Dagen idag har varit bra med Noels trots han har bara fått ett fåtal utbrott idag. Tror våran nya taktik funkar bättre. Hur handskas ni med 2 års trotsen?

Måste även berätta att Vilde stod själv idag i säkert tio sekunder, stolt mamma :)

Trött

Har varit och flängt två dagar i rad, förkyld, trotsig unge och för lite sömn. Det är vad som hänt sen sist så nu ska jag sova och förhoppningsvis få göra det ett tag ;) Bloggar bättre imorgon om dagarna för nu säger jag god natt!




Kväll!

Nu ligger barnen och sover när som helst och vi har intagit soffan. Tänker ligga här tills jag ska sova. Vi har haft en trevlig kväll hos mamma med massa fika, Noel åkte pulka vilket var poppis :)





Snart börjar morden i midsommar sen blir det sängen eller ett avsnitt av SOA. Har blivit förkyld under natten inte bra, bara jag mår bra under jul :)

Effektiv morgon!

Denna dag startade Vilde morgonen vid sex och strax efter Noel så det var bara upp och hoppa. Sen dess har jag slängt
massa sopor, tvättat sex maskiner tvätt och en till ska jag strax sätta igång. Ska även storstäda idag då det behövs damm
överallt och skitiga golv.
 
 
Vilde är mycket bättre inge feber sen i förr går och alla blåsor är torkade och han äter bättre men fortfarande inte okej men det
kommer nog snart det med! Idag ska vi hem till mamma på fika för idag är det hennes födelsedag, grattis mamma :)
 
Ne ner till tvättstugan, ha en bra dag!

Just nu



Sover Vilde i min famn, hoppas han blir sig själv snart!

Sjukstugan

Tänkte bara säga hej och att sjukstugan fortsätter och just nu är Vilde dåligt. I tre dagar har han gråtit dag som natt pga blåsorna i munnen :( Han dregglar som en tok för när han sväljer gör det ont då gomen också är fylld med blåsor någon mat får vi knappt i honom. Så därför det knappt blivit någon uppdatering och kommer säkert i bli splönge Vilde mår dåligt!



Idag var jag och Noel ner på stan en snabbis för att utnyttja pressentkortet Noel fick då dom har ta 3 betala för 2 nu i helgen så vi fick med oss två tröjor och ett par byxor :)

Ska snart röja här hemma och ta fram lite tomtar och ikväll blir det helstekt fläskfile, ungsrostade morötter med rödvinsås sen massa tända ljus hoppas även på en skrickfri kväll men hoppas kan man ju alltid!

Dagens insta bilder!




Inga vattkoppor!

Imorse tog jag en titt på Noel och han hade inte fått mer prickor bara npgra få under foten och ännu mera blåsor i munnen så jag blev osäker på vad det kunde vara så ringde våran mysiga bvc skötare Christina och hon sa direkt höstblåsor vilket dom sa på dagis när jag ringde att många barn har nu. Tydligen enligt bvc smittar det innan och inte nu när det brytit ut så imorgon går vi till dagis under luciafirandet men annars är hemma. Man kan även få feber men det verkar Noel slippa än iaf. Det ända vi märker är att han har ont i munnen speciellt när han äter så vi varvar med kalla nappar sen dricka kallt vatten. Till frukost åt han massor av yoghurt utan gnäll så det är bra :)

Får se om Vilde blivit smittad men än ser vi inget tecken på det. Tyckte mig se att Noel fick första blåsan på läppen och på tungan i fredags men tänkte inte så mycket på de.

Så idag är vi hemma och slöar. Blir att se film, rita och bara vara. Blir nog tidig vila idag flr Noel då han redan gäspar och Vilde med. Ha en bra dag!

Sovrummet!

Vårat sovrum är så omysigt och inte alls så jag vill ha det! Jag vill kunna vara i sovrummet och trivas vilket jag inte gör nu. Först vill jag tapetsera en ny fondvägg och få in en ljusare istället för våran mörkgrå/svarta tapet sen byta ut sänggaveln mot en vit, få in två sängbord, mysiga mattor, nya gardiner och kanske någon fotovägg eller nåt.





När Vilde sover hela nätter och är mogen för att flytta in till storebror så ska det göras en liten arbetshörna där spjällsängen står nu.

Har massa ideer men just nu får dom ligga på is så kan vi förhoppningsvis fixa lite till sommarn.

Jag har så mycket ideer när det kommer till inredning så igentligen behöver jag ett hus och fler rum om jag ska kunna få göra mina ideer ;) haha!

Troligtvis vattkoppor!

Idag efter dagis när jag bytte blöja så såg jag massa prickar på Noel's pung och även en på läppen samt blåsor på tungan. Han började gnälla att det gjorde ont i munnen när han drack och även när han åt. Nu på kvällen såg jag yttligare prickar på vaderna och knät. Han har även gått och kliat dragit i blöjan vid rumpan så antar att det kommer prickar även där. Som vi tror nu är det vattkoppor men vi får se hur prickarna utvecklas hur som helst blir det såklart ingen dagis vilket är trist då vi missar vårat första lucia firande, men vi får ha ett eget hemma ist!



Vilde har en prick på kinden men det kan vara hormonsprick vilket han kan få ibland men jag hoppas även han får så vi slipper det sen och kan fira jul i år som tänkt! Jag hoppas också att dom får en mild variation av det och inte har för jobbigt för att se dom må dåligt vill ingen förälder göra.



Grabbarna sover sen ett bra tag tillbaka. Var nyss inne hos Noel och försökte se om det kommit mer men lite svårt när han har pyjamas och snutten i ansiktet hehe. Vilde ligger bredvid mig i sängen och snarkar som en karl :) Ska strax sova och hoppas på en natt med sömn.

Sant








Måndag!

 
Idag startade vi dagen vid sju då vi gick upp och tittade på tv och slöade. Sen åt vi frukost, klädde på oss och gick till dagis.
När vi kom hem igen somnade Vilde som vanligt och jag la mig bredvid och somnade jag med så skönt ibland speciellt efter
en bökig natt! Två och en halv timme senare vaknade vi åt då åt vi lunch sen plockade jag undan och duschade och fixade
mig innan mamma kom över och följde med till dagis för att hämta Noel. Sen följde mamma med in en stund.
 
 
Nu har vi ätit middag, grabbarna har fått på sig pyjamas och om en stund är det nattning sen ska jag inte göra ett skit ;)

Helgen som gick

Den här helgen som varit har det varit kalas för Noel. I lördags var Noel´s morfar, bonus mormor, bonus morbror Alex, bonus morbror Philip,
Moster och kusinerna. Vi bjöd på tacos och fika och Noel fick många fina paket. Moster och kusinerna stannade enda in på 
små timmarna :)
 
Igår söndags kom förs Noel´s farmor, farfar, faster och kusinerna på fika och även då blev han bortskämd. När dom gick åt
vi middag sen somnade båda grabbarna men fick bara vila en kortis då sista kalaset skulle börja och då kom Noel´s mormor
och bonus morfar och mina mormor och morfar och det bjöds på fika igen ;) Noel blev bortskämd även då! Vi behöver snart ett
till rum om vi ska få plats med allt och snart är det även jul vilket betyder ännu mera pressenter! Båda grabbarna somnade
tidigt igår och det gjorde även jag, helt slut var jag!
 
Noel och morfar har precis blåst ut ljuset :)
 
Noel öppnar sitt stora paket som var innebandy mål och klubbor :)

Kick start på dagen!



Jag startade dagen med en löprunda efter lite sovmorgon! Nu frukost sen städa, baka tårta, förbereda maten, fixa oss m.m. I eftermiddag blir det kalas :)

Dagen i bilder




Idag är det ingen vanlig dag

För det är Noels födelsedag hurra hurra hurra! Grattis Noel på din 2 års dag vi älskar dig <3




Pulka åkning

Efter dagis tog vi ut pulkan och åkte lite här utanför oss och det är inte sista gången vi åker pulka för det var super kul om ni frågar barnen :)



Grabbarna kollar på toy story 2 så jag ska passa på att börja med maten och plocka undan lite. Ikväll blir det film mys med älskling!

Bvc

Idag har vi varit på bvc och allt gick super så nu har han fått en OK stämpel i rumpan ;) Nästa gång vi ska dit är han ett år! Jag fattar inte vart tiden tar vägen nyss var han alldeles nyfödd.



Våran lilla kille är nu 74cm lång och väger 10760gram :)

Trött

Ullared igår var roligt hittade många bra fynd. Är klar med julklappar till Micke och Noel ska bara hitta något mer till Vilde men vet nog redan vad :) Hade hoppats på att hitta till systers barn men dom hade inte det jag sökte så måste fundera ut något annat eller leta efter det jag tänkt innan. Jag fick mig ett helt sett träningskläder, vindjacka, reflex väst, pannlampa och halkskydd till skor så nu har jag inga ursäkter till att inte komma ut och springa. Hittade även två fina sjalar, skinnvantar, tunika, armband och trosor. Micke fick ett gäng kallingar och strumpr. Grabbarna fick också ett gäng strumpor, långkalsonger och pyjamaser. Hade hoppats på mer kläder till barnen men utbutet var inte så bra för killar och sen var det kaos så det var svårt att komma fram och titta på saker. Blir nog inte Ullared igen en helg i december :P Men en trevlig tripp med vännerna var kul och det behövdes då man inte ses allt för ofta!



Idag har vi varit en sväng på stan, fixat här hemma, slagit in julklappar och bara slöat. Barnen somnade redan vid halv sju det tar på krafterna att umgås med farmor en hel helg ;)

Jag ligger nu och ska sova helt slut efter helgen men knappt någon sömn. Imorgon har jag inga planer så det blir slöa och vila med Vilde vilket kan behövas då jag har blivit jätte förkyld!










Inredning!



Vad lite kan göra så mycket, älskar mina nya inredningsgrejer! Ska bli mys ikväll och få tända ljus och slå in julklappar :)

Lek i snön och Ullared!

Nu sitter jag i bilen påväg till Ullared med Bella och Linda. Vi åkte strax efter två och är framme till sju, perfekt planerad ;)

Igår efter vilan gick vi ut i snön och möte upp Sara med familj så barnen kunde leka. Efter ett tag gick vi hem då vi alla frös. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Jag åkte till Bella vid åtta och svärmor kom till oss och skulle hjälpa till med barnen då Micke ska iväg en stund idag.











Nä nu ska jag äta lite frukost i bilen så man laddar med energi så man orkar shoppa bland allt folk ;)