Trist att sådan ska hända

Nu har man städat och fixat klart här. Har lagt fram packningen så det är smidigt imorgon efter jobbet :) Har duschat också så nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova! Om jag inte hinner skriva imorgon så får ni ha en toppen helg.

Innan jag går och lägger mig vill jag bara säga att jag ägnar mina tankar åt Anders Holmbergs nära och kära för idag gick han bort :( Dog i cancer, Anders var våran verkstads chef. Riktigt tråkigt när sånt händer, han var en fin person alltid glad och kom fram och snackade med oss. R.I.P Anders Holmberg R.I.P

God natt, XoXo

rubrik lös

Nu var det några dagar sen jag bloggade, har kommit in i en dåligt blogg period hehe! Ska bli bättre, lovar.
Vad har hänt sen sist, hmm inte mycket tror jag. Var iaf hemma hos Bella med Linda, vi fikade och snacka massa skit. Mindy sov nästan hela tiden, hon är så söt :) Ska bli kul när dom flyttar in till stan så jag lättare jag åka till Bella så vi kan börja umgås med. Saknar ju min vän! I helgen ska jag åka till Marholmen så kommer tyvärr inte bli någon bloggande på hela helgen för vi kommer inte ha något internet så ni får klara er utan mig :P Hörs mer senare..

XoXo

Klantskalle är vad jag är! haha

Snacka om otur jag har haft idag. Jag skulle köra två växlar på sidan av våran lina där bitarna körs igentligen. Men iaf hade två växlar på en vagn och sen skulle jag köra upp dom färdig byggda växlarna upp för en liten ramp så vart det för tungt så vagnen gick sönder och växlarna ramlade ner på golvet förutom den ena som ramlade på min arm för jag skulle ta emot den av reflex (och dom väger satan, om ni vet hur mkt det är, haha). Så nu värker min arm och det känns som typ "träningsvärk" i armen och har knappt någon kraft att lyfta armen plus att det sticks i fringrarna. Blir det inte bättre förens imorgon så måste jag kolla upp det, snacka om otur. Så det blev ingen träning idag jag som verkligen ville träna, men får träna torsdag om jag får med mig någon. För på onsdag kankse jag och Linda ska hem till Bella och fika och titta på Mindy igen :) Man får aldrig nog av bebisar och inte av mina favorit tjejers sällskap heller.

Ne nu ska jag göra smoothi och vänta på att familjen annorlunda ska börja sen ta alvedon för armen, trodde inte det skulle kännas så här mycket blir bara värre och värre. När det precis hände gjorde det knappt ont.

XoXo

Hjärngympa

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

1. Vad heter du? Frida
2. Ett ord på 4 bokstäver? Flyg
3. Flicknamn? Filippa
4. Pojknamn? Fredrik

5. Yrke? Fiskare
6. Färg? Fuchsia

7. Klädesplagg? Fluga

8. Mat? Fisk

9. Sak i badrummet? Fukt

10. Plats/stad? Falun

11. Orsak att vara sen? Fille ringde..

12. Något man skriker? Fuck you!

13. Film? Farlig identitet

14. Något man dricker? Frukt juice

15. Band? Fame Factory bandet

16. Djur? Fågel

17. Gatunamn? Fotbollsvägen

18. Bil? Ford

19. Sång? Fångad av en stormvind

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Friskis och svettis  (borde funka :P )


Faktiskt ganska svårt! Prova!


Måndags morgon

God morgon! Hoppas ni mår bra såhär på måndags morgonen, jag mår sådär. Ont i magen men det släpper nog under dagen, hoppas jag. Efter jobbet blir det hem och få något i magen, sen träning vid sex. Ska köra kondition nästan hela passet, sen köra lite på bollen :) Hoppas bara magvärken släpper men annars tränar jag ändå måste verkligen komma igång nu, känner mig som en uppblåst flodhäst hehe! Ne nu får min skjuss komma är sugen på teet på jobbet.

Hörs senare, XoXo

tacos och sytt kjol

Sen sist så har jag varit hos Mamma och sytt en kjol, som blev sådär kan visa imorgon hur det blev. Sen åt vi tacos och jag tvättade så man har lite kläder. Ska ner och boka tid för tvättstugan imorgon, hoppas det finns innan helgen så man har kläder rena till nästa helg och veckan därefter då jag har utbildning och har privata kläder. Sen nästa helg blir det att åka till Marholmen men Mamma, Ubbe och moster. Och på lördag ska vi åka båt till åland :) Så mormor och morfar ska vara kattvakt åt mina små, så dom kommer ha det bra. Ne nu blir det duschen sen sova, god natt!

XoXo

movie time

Nu har jag precis tittar klart på bedtimes story och seven pound, as bra filmer. Seven pound blev man rörd av, kom ett par tårar om jag ska vara ärlig ;) Nu tänkte jag fixa lite käka , blir rester från igår för det blev sjukt mycket mat. Sen ska jag duscha och lägga ansiktsmask och smörja in mig, har nyligen målat mina naglar så idag blir som en liten mini spa :)

XoXo

lookbook

140563_hannas_bilder_148hej

140573_numberoneu

140529_outfit_2_final_copy

140415_fathers

140349_lalala

SÖndag

God morgon! Hur mår ni idag, jag mår bara bra. Utvilad idag med, har hunnit städat lite idag igen haha sen ätit frukost. Var uppe med tuppen idag med. Nu ska jag diska upp efter frukosten sen städa kattlådan och ta en sväng med dammsugaren som jag inte gjorde igår. Sen fixa mig för att gå ner på stan, hoppas det inte är kallt ute för det är hur mycket snö som helst ute. Är så trött på vintern nu, blä!

XoXo

Lördag

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft orken att blogga. Sen sist så har det inte hänt så mycket förutom en stor sak att Bellas underbara dotter kom till världen. Hon kom ut kvart över ett natten till fredag, så vi (jag och linda) var och hälsade på henne på bb igår och såg lillskruttan hon var så söt och liten. Längtar tills jag har en egen men det får vänta :) Sen efter det åkta jag och Linda och handlade lite på ica sen lämnade hon mig hemma och jag somnade nästan direkt på soffan så min fredag kväll bestod mest av att sova, skönt. Så imorse var jag utvilad, vaknade vid åtta och började städa och fixa mig sen ringde mamma så åkte vi och handla mat och till ikea och lite runt omkring. Så nu har jag massa mat hemma :) Och nu ikväll blir det lugnt, kollar på melodifestivalen nu och börjar bli trött så ska slänga på en film efter programmet men känner på mig att jag kommer somna på soffan ikväll igen men det gör inget. Imorgon blir det stan, ska lämna tillbaka en tröja jag köpte i fredags är trevksam över den så då lämnar jag tillbaka den. Men köpte ett par "jeans" leggings från vila och mascara kan lägga upp bilder på det imorgon så ni får se :)



XoXo

Namnsdag idag, wiie

Vet ni vad det är nu på tv? Jo premiär av Greys Anathomy och jag är överlycklig :) Fast just nu är det paus. Har inte haft lust att blogga förens nu, har haft häcken full hela dagen på jobbet idag men tiden gick väldigt fort. Sen efter jobbet var jag helt slut och hungrig så det blev laga mat och sen lägga sig i badet. Sen har jag bara slappar framför tv:n så skönt. Fan va skönt med lön på fredag, det sitter inte helt fel ska ni veta hehe! Juste sen har jag namnsdag idag också så Grattis till mig :) Ne nu ska jag återgå till tv:n sen ska jag sova så god natt på er alla fina!


haha hade lite roligt förut :) Gillar hårfärgen och frisyren, vill ha!

XoXo

Tisdag

Skönt att vara hemma. Har jobbat hela dagen sen ner på stan för att möta Emma. Vi käkade och titta lite i affärer, sen blev det att åka hem och då började jag direkt att städa. Katterna hade röjt som fan idag, var toa papper överallt. Så nu ligger jag i soffan ner bäddad med filtar och har det nystädat med tända ljus. Så mysigt, men gud så trött jag blev! Blir väl att titta på tv sen krypa ner i sängen och sova. Vill ha helg, då får man lön wiie behövligt haha!

Ska slöa nu, XoXo


Måndag

Hej, jag är helt slut man känner verkligen av att det är måndag och första dagen på veckan. Fick middag hos mamma idag, hon skulle prova något nytt blev inte riktigt som vi tänkt oss men det gick ner ändå :) kasslern och pressade potatisen var god men såsen till blev sådär lite konstig smak fast vi gjorde efter recept jaja något nytt är alltid kul att göra. Nu har jag kommit hem igen, tänkte ta en lååång dusch eller kanske ett bad innan Familjen annorlunda börjar sen är det två och en halv men på sexan som jag ska se om jag orkar hålla mig vaken :)



Snyggt hår hon har på bilden, så vill jag ha det. Eller kanske inte riktigt så ljust men nästan, ser så somrigt och fräsht ut. Sen flätan gör det extra fint !!

Duschen nu, XoXo

Depp

Dagen började bra, men sen har jag fått en jobbig känsla. Inget känns kul och sen känner jag mig ensammen! Alla har sina egna liv, jag behöver en pojkvän som man kan dela sina tråkiga söndagar med. Bara att få krypa ner hos någon som betyder mycket för en, få kramar, pussar. Ja det är något jag behöver nu! Skönt att det är jobb imorgon så man har annat att göra än att vara hemma och känna hur deppen kommer smygande.

Åter till Beck tittandet, XoXo


Dagens





Dagens outift består av:

Klänning från Gina Tricot (gammal)
Läcktights från Vero moda
Jacka från Gina Tricot

typist!

Nu när jag väl ska slänga in en dagens så är det strul att ladda upp bilder så jag gör ett nytt försök senare!

XoXo

Lookbook

134751_portrait_of_a_lady_by_twiggmorris

135359_p1060558_copie

134115_ok

135171_p2147017

135086_dscn8652

Blandade stilar här, men jag gillar alla på nåt vis. Ne nu ska jag göra mig iordning kankse slänger in en dagens som jag skulle göra i veckan men glömde totalt bort det :( sorry !!

XoXo

Söndag 15 Februari



God morgon!
Här är man uppe med tuppen, har varit vaken en stund. Det sämsta med att vakna så här tidigt är att det bara är skit på tv, så funderar på att titta på mina nya avsnitt av Desperate houswives och 90210 (nya) och sen fixa mig för dagen. Har inget planert idag heller, förutom kanske bio ikväll! Ne nu till mina serier, hörs lite senare.

XoXo

Alla hjärtans dag



Ha en mysig alla hjärtans dag, det ska jag ha fast jag inte ska fira med någon speciell. Bara mina två katter som ska få lite extra godisar idag ;)

XoXo

God Morgon

Somnade på soffan igår, inte ovanligt hehe! Vaknade på soffan vid fyra tiden och la mig i sängen direkt så skönt att veta att man får sova längre. Så jag vaknade för en liten stund sen, så nu sitter jag här och lyssnar på lite ny musik som jag fixade igår. Idag är det riktigt vår väder, mysigt! Man kankse ska passa på att vara ute idag, se om jag får med mig någon.
Ne nu ska jag iaf titta lite tv och sen dammsuga som jag inte hann med sist jag städade.

XoXo

Hello you



Sorry
för dålig uppdatering men har kännt att jag behövde en liten paus. Men nu är jag i farten igen :) Resten av utbildningsveckan har varit väldigt bra och intressant. Ska läsa igenom mina anteckningar imorgon så man inte glömmer allt :P Ikväll har jag varit med Linda och Tobbe. Vi har käkat Mc Donald´s, choklad pudding och godis sen tittat på Let´s Dance. Så nu är jag hemma och har bäddad ner mig i soffan under täcket, tänkte kolla lite tv innan jag ska krypa ner till sängs. Imorgon ska jag sova ut ska bli skönt, har inget planerat imorgon så ska bara ta dagen som det kommer skönt !!  Ne nu ska jag stänga av datorn och titta på tv, vi hörs imorgon.

God natt, XoXo

korvstroganoff med ris

Nämen då har man fått mat i magen idag med, vilket lyx haha! Blev hur gott som helst, är nog en mäster kock. :)
Blev dock seg nu efter maten men det kanske inte är så konstigt när man smällt i sig en hel tallrik med korvstroganoff åh ris. Nu blir det duschen sen springa över till mamma och hämta tvätten antingen innan Top model om jag hinner annars i pausen!

Hörs senare, XoXo

Jag är super glad....

.... för jag har världens bästa vän!



Älskar dig vännen!!


Nyheter

        

Klänningar från ginatricot, snyggt till svarta strumpbyxor eller varför inte bar bent i sommar :)

Tisdag

God dagen!



Äntligen hemma efter en heldag med utbildning. Det var mycket intressant idag, har lärt mig en hel del. Var mycket diskutioner och det är alltid kul! Sen avslutade vi dagen med en tipspromenad runt Scania sjöng, var skönt att få sluta med lite motion efter att suttit på en stol i princip hela dagen. Men har haft lite konstig huvudvärk hela dagen, den kommer och går jobbigt. Kanske kan bero på att jag smällde i mig tre Power King, och nu har jag ont i magen smällde i mig även en påse bilar och en påse Tutti Frutti :) Allt för att hålla energin uppe och det funkade.

Nu lyssnar jag på musik och tänkte städa och duscha innan jag ska till Mamma och slänga in en tvätt. Måste till affären och handla kattmat tog det sista imorse. Sen blir det laga mat korvstroganoff med ris! Mums..

Hörs om ett tag, XoXo

Snälla,snälla

Ne nu tänkte jag lägga fram mina kläder inför imorgon och sen fixa mig för läggdags. Har huvudvärk och allmänt seg,
lika bra att sova då! Imorgon är planera utbildning hela dagen, hem och i princip vända och mot träning (step up) sen hem käka och burra ner sig i soffan till Top Model :)

Bjuder på en bra låt innan jag ska sova.
Tyckte om låten men har svårt för henne dock men ni som inte gillar henne prova att blunda det hjälper :P


God natt, XoXo

Dagens vill ha

  

Båda kommer från Gina Tricot, vill bara ha ha ha.
Vad tycker ni? Fint eller fult?

XoXo

After dinner

Nu har man fått i sig lite mat i magen, det behövdes. Ursh har haft huvudvärk till och från i flera dagar nu, undra vad det beror på? Snart är det familjen annorlunda, sen ska jag nog lägga mig i sängen och sova om jag fortfarande är lika trött som nu. Ska iaf ta fram kläderna som jag ska ha imorgon, så man slipper stressa på morgonen. Ne nu ska jag diska och göra matlåda sen burra ner mig i soffan.



XoXo

lookbook

Dagens fina:

132074_p1010958b

131635_lookbook

131619_brocade

131588_0lthdefault



Första utbildningsdagen avklarad.



Äntligen hemma
. Började morgon med en halv dag där vi fick lära oss om ledare och prata om olika ledar stilar. Sen resten av dagen körde vi ett pass på gröndal (scanias träningslokal) så jag körde i gymmet sen efter det var det gemensam övning. Och till sist pratade vi om alkohol och droger vad som händer om man blir beroende eller kommer full på jobbet. Och nu är jag hemma, så såg min dag ut! Man blir seg av att bara sitta och lyssna och prata, undra vad morgondagen bjuder på. Nu blir det att slöa lite i soffan innan det blir matlagning, funderar på att laga lite chili corn carne as länge sen mums.

XoXo


Är vi inte söta?



Fick denna bild från min Mamma som hade mailat den, visst är vi fina! Jag älskar denna bild. Ni kan ju undra vad jag har som bakgrundsbild :) Moster fina charmtroll, och visst ser jag stolt ut. Bilder är tagen i lördags på han 1års kalas. Tröjan han har på sig är en del av min pressent :)

God natt. XoXo

changeling

Poster 

Har precis tittat på denna film och den var hur bra som helst, lite lång men gjorde inget!
Det är en sann historia också så det gör att den blir bättre, mer gripande. Jag höll på att gråta flera gånger, känsliga lilla jag. Men ni borde verkligen se den! Och Mamma den här måste du se.

Nu ska jag krypa ner till sängs, börjar ju jobbet halv sju så måste vara utvilad har ju utbildning hela veckan så vill inte somna :P God natt!

XoXo

Mys pys i hemmet


Mitt kök


Mitt sovrum


Mitt vardagsrum

Vad tända ljus kan göra det extra mysigt. Bara en pojkvän som saknar nu ;P
Snart börjar The Hills, sen blir det söndagsfilmen på trean eller beck inte bestämt mig än har redan sätt båda.
Nu blir det fixa saft och värma bullar :)

XoXo

black



Snygg svart kjol från Gina tricot

Proppmätt!

Har precis smällt i mig en hel portion fiskpinnar, potatismos och remoladsås så nu kan jag rulla här hemma så proppmätt är jag haha! Ligger nu i soffan och tittar på Top model kanada, repris men går att titta på ändå. Tänkte hoppa ner i badet en stund sen lägga mig på soffan igen, verkar inte hända allt för mycket idag. Rätt skönt med en lugn dag! Ska prova kläder sen som jag ska ha på mig imorgon, lika bra att komma på nu vad man ska ha på sig slipper jag böka med det imorgon bitti. Kör utbildning denna vecka så det blir kul med något annat! Så kan köra en dagens hela veckan då jag inte har arbetskläder typ jämt. Hörs senare, nu badet!

XoXo

Asos



Jätte söt klänning från asos, skulle vara fint till sommarn när man är brun :)

Lookbook

Dagens fina

129857_d335378_x2

129400_lookbookpurpledressphotoshoped

129948_p2065156

130036_picture+3_1

Söndag!



God dagens!
Har varit vaken sen tio så jag har precis kollat på en film, skönt att börja söndagen nerbäddad i sängen till en komedi :)
Dagens planer, hmm har inga än får se vad dagen bjuder på. Ska nog duscha och fixa mig lite och sen gå över till mamma för dom har tapitserat om i köket så tänkte se hur de blev. Sen fråga Adde (bonus bror) om jag får låna wii så kan jag spela lite :P Spelade det hemma hos Mammas kompisar igår, var roligt!

Helgens händelser:
Fredags åkte jag till syster efter jobbet så vi åt mat, bakade och tittade på Let´s Dance.
Lördag så firade vi Liam som fyllde 1år. Stora killen! Sen på vägen hem åkte vi till Ikea sen hem och fixa med lamporna som jag köpte från ikea sen slöade jag i soffan med pizza. Sen gick jag över till Mammas och Ubbes kompisar (mina grannar) för dom var där så vi tittade på melodifestivalen, spelade wii och vem vill bli miljonär.

Hörs senare, XoXo

Söt kofta..

Dagens vill ha:



Kofta från Gina Tricot 349:-

Denna kofta skulle vara söt till ett par chinos, vill ha!

Liam 1 år idag!

Vad är det för en dag,är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Liams födelsedag, hurra hurra hurra!!

Grattis stora killen på din 1 års dag :)


Tagen igår när vi bakade ;)


Fredag!

Nu är arbetsveckan slut, skönt! Sitter här ombytt ska bara sminka mig och fixa håret lite snabbt sen ta bussen ner till stan och köpa sista pressenten sen sätta mig på tåget till syster. Tar dock en tag att åka tåg så bra musik blir det så Ipoden följer givetvis med, alltid :P Hinner inte skriva så mycket känner mig smått stressad så man inte kommer allt för sent till syster. Kanske uppdaterar senare om jag orkar sno datorn där :P Annars hörs vi imorgon kväll när jag kommit hem.



XoXo

lookbook.nu

123843_3226898839_3b540677a5



129021_img_0974123


128041_lookbookvsj


127210_02023

Tidigt i säng.. nice

Jag är helt slut och tänkte bara säga god natt och vi hörs imorgon.

XoXo

Nya skönheter från Gina Tricot

             

Oboy o mackor

Gud så seg jag blev. Skulle kunna soman men de går ju inte då kommer jag inte kunna sova inatt och det är inge bra. Har iaf fixat mina naglar så det känns skönt så nu tänkte jag fixa mackor och Oboy orkar inte laga mat. Sen ska jag läsa Chis som ligger och väntar på mig :) kanske får lite inspiration på någon fint , lovar att visa er då! Nä nu kurrar magen see you later..

XoXo

Hey you

Fan va skönt det är att vara frisk och att man har jobbat, har varit eller är på toppen humör idag.
Allt har flytiit på för mig nice nice, tänkte lägga mig på soffan nu en stund och bara ta det lungt. Läsa nya Chic som jag fick i brevlådan idag, vilken suprice :) Sen blir det fixa naglarna som måste piffas till lite. Så vi hörs om ett tag igen.



XoXo

Dags att sova

Börjar bli trött så nu ska jag gå och göra mig iordning för läggdags, ska ju upp fem imorgon bitti så sin skönhets sömn vill man gärna ha :) Så God natt hörs imorgon.



XoXo


Nu .. ..

Top Model och ansiktsmask :)



Man ska ta hand om sitt yttre så nu har jag varit smink fri i mer än två dagar och nu sitter jag med ansiktsmask för att köra djuprengöring och mjukgörande. Hade nog varit bättre om jag gjorde det i söndags men bättre sent än aldrig.
I nästa paus blir det att tvätta bort ansiktsmasken och ta fram saft och två bullar. Är så sugen på det och jag mår så mycket bättre så kan äta dom två med gott samvete för jag har knappt ätit på två dagar.

XoXo

Blus

Jag tycker det är så fint att ha en vit blus som denna, och det är både snyggt till ett par svarta jeans eller ej kjol men högmidja. Med svarta naglar och coola armband så gör man stilen mer tuffare för det får inte bli för gulligt. I love it!


Bild tagen från Linn

Är dom inte för roliga?



Tyckte synd om vissa katter, men mestadels av filmen var väldigt rolig :)

Jag just nu


( osminkad, hjälp haha )

Ny duschat och fräsh. Sitter här i soffan och lyssnar på musik och ska snart föna håret och platta det och klä på mig så man har gjort något idag, hehe! Sen blir det laga lite middag funderar på makaroner och falukorv, lätt och gott.

- Låten som spelar just nu Kanye West - Love Lockdown -

en sån där lista nu igen

NATURLIG HÅRFÄRG?

[ ] Rödhårig - 200 kr
[x] Brunhårig - 700 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG?

[ ] Blå - 300 kr
[x] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 1000 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?

[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[  ] 140-120 cm - 700 kr
[  ] 120-100 cm - 400 kr
[  ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?

[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[x] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?

[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 5000 kr

HUR BRA SYN HAR DU?

[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 25,000 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?

[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[ ] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[x] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?

[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr
[ ] Penna och papper - 10.000 kr

JAG ÄR VÄRD: 47600 KR

Haha
vad lite pengar man är värd :) Men det går inte att köpa mig, fast du skulle vilja.

Inspiration

Jag personligen tycker verkligen att den här typen av jacka e as snygg.

127832_soldier


Snygga Elin Kling bär oxå en liknande hacka och den är så snygg.

Style By Kling


Vill bara ha vår och sommar nu. Någon som vet vart man hittat liknande jacka?

Lite musik så här på dan


Tisdag..

Fan va skönt jag har inte spytt inatt, så imorgon blir det jobba. Jag längtar faktist tills imorgon är så trött på att bara vara hemma! Man kankse ska ta sig ner till stan imorgon efter jobbet och köpa pressent till Liam, gjorde aldrig det när jag var i sthlm. Vet nog redan vad jag vill ha så det kommer gå fort :) Nu ska jag äta lite yoggi och en macka vågar inte äta någon direkt mat än.

XoXo

Nästa ....... sova



Nu är klockan allt för mycket och jag ska krypa ner i säng. Blir inge jobb för mig imorgon heller, fick inte behålla maten förut så har gjort ett nytt försök med lite yoggi nyss. Än så länge känns det bra, hoppas jag får behålla det lilla jag åt.
Håller tummarna att jag får behålla maten över natten och maten imorgon för sen pallar jag inte vara hemma längre.

God natt på er, XoXo

Grattis Elin Kling

Som vann priset som bästa modebloggare.
Hon är helt klart en värdig vinnare!



Läste i hennes blogg, att hon är hemma och firar med Cola och pizza :)
Hon måste vara pigg för imorgon 07.30 är det Vakna med The Voice på kanal5.

...

Du lever, för att du ska lära dig älska.
Du älskar, för att du ska lära dig leva.


Vill ha pengar..

Åh vad jag vill ha pengar, vill spara till resa och handla kläder.
Håller tummarna nu på att Pappa kunde fixa extra jobbet till mig! Håll tummarna ni med :)

XoXo

Familjen annorlunda

Familjen Cotino-Karlsson i Södertälje. Foto: TV4

Sitter och tittar på familjen annorlunda och när dom visade om familjen härifrån Södertälje så såg jag att den nya familje medlemmen är en gammal jobbarkompis från motor. Han som man aldrig trodde skulle få en familj, men gud så fel man kan ha. Nu har han radhus, en sambo och åtta barn på köpet. Inte illa pinkat haha! Fick en chock när dom filmade honom hade ingen aning om det, men kul var det att se att han lyckas. Grattis Marko! :)

Fin fina kjolen.




Kjol från C H I C Y shop

Minns ni att jag berätta att jag ville sy egna kjolar, ska nog ge mig på det snart.
Ska bara hitta det rätta tyget. :)

Dagens favoriter från LOOKBook.nu

125952_dscf6342


126034_image_2

Fin, fint!!


Är det magsjuka ?!

Sen uppdatering idag, men jag har princip sovit hela tiden tills nu. Vaknade upp inatt av att jag mådde as illa och han inte mer än vända mig om och fick springa till toaletten och allt kom upp. Blä, jag hatar att spy. Efter att ha fått upp det mesta tvättade jag av ansiktet borstade tänderna och la mig igen och hoppades på att det var allt. Somnade till och vaknade en timme senare och samma visa igen, ursh vad har jag åkt på nu?! Gick och la mig igen och vaknade sen av att jag behövde ett nytt besök på toa, hur mycket kan man spy igentligen?! Gick iaf och la mig igen och vaknade av klockan ringde och var helt färdig. Gick upp gick på toaletten och ja magen är inte i det bästa skicket, ursh. Gick och drack vatten och fick upp vatttnet direkt. Så det vara bara att ringa jobbet och gå och lägga sig igen. Antingen har jag ätit något olämpligt eller magsjukan, åh jag vill inte vara dålig. Har iaf inte spytt något mer sen dess kan försej vara för att jag inte ätit något men ska försöka få i mig lite yoggi och macka här snart och se om man får behålla det.
Måste bli frisk för, ser ju fram emot att jobba händer spännande saker där nu. Sen blir ju moster favo kille hela 1år på lördag och det får jag inte missa.

XoXo


Sleeping time

Åhhå, om man kanske ska duscha och sen hoppa i säng. Börjar ju halv tju, börjar med nya schemat imorgon så nu blir det 6.30-15.30 på obestämt tid. Alltså dagtid, skönt att slippa eftermiddagsveckorna. Men man kommer vara trött på mornarna nu men smällar man får ta. Så borde inte sitta här längre. Så duscha nu, luktar ju bränt hud efter solningen sen krypa ner i en mysig säng.

God natt alla fina,
XoXo

Gå med du oxå.

Har registerat mig på en sida där man samlar ihop poäng som kan sedan kan lösa ut i pressentkort. Hur fiffigt som helst. Då undrar ni säkert var det är för sida, jo Gratismode.se

Presentkortet kan du välja att lösa in på en mängd olika butiker. Du kan själv välja var du vill handla saker. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.. massor av olika butiker. Bra va?

Dessutom så har de just nu en tävling, där de fem första som värvar 100 aktiva medlemmar får ett presentkort värt 1000:-.

Om du blir medlem via mig, så får du 50 poäng direkt. Klicka här för att bli medlem: [Registrera dig]

BLir man förvånad?




Asså hur ska det sluta? Det är det ena efter de andra här i Södertälje, man kan aldrig gå säker här.
Undra vad som hade orkat detta den här gången. Lite läskigt att jag träffa en kille i den här trappen förut, var mycket skumt som hände där! Läskigt. Man får sig en tankeställare, ska man behöva flytta?

Dagens:

Humör: Bara bra.
Gjort: Lagat as god mat, pysslat här hemma, pillat med bloggen och tittat på tv.
Planer: Ska snart iväg och sola så fort Top model är slut, sen hem titta på Beck och äta glass.
Ser på: Reklam på tv :P
Lyssnar på: Tv:n
Läser: Texten på tv:n.
Dricker: Gissa tre gånger . . . . Coca Cola!!
Äter: Lite plock godis från igår.
Kläder: Haft lackleggings med lila tee, nu mjukisdress.
Bästa: Mina gosiga katter
Sämsta: Äger för lite pengar för det är så mycket jag vill ha haha!
Önskar mig: En resa till NEW YORK och handla hur mycket jag vill.



Dagens önske outfit


          


Tee - Gina Tricot
Väst - Only
Leggings - Only



Detta är min öskeoutfit idag. Efter Top model blir det sola sen hem och duscha krypa ner i soffan framför Beck med en skål glass, har ju inte svullat i mig efterrätten än :P

Hmm.. besluts ångest

Idag har jag gjort två olika header men är osäker på om jag gillar dom. Har ingen fantasi!
Vilken tycker ni var snyggast?




--------------------------------------------------------------------






Eller om det är någon som är villig att göra en åt mig så tackar jag inte nej :)

XoXo

Fan va jag är bäst.

Nu har man ätit en supergod middag, är nog mästerkock haha!
Ser det inte gott ut?



Det smakade as gott. Köttet grillade jag i min elgrill blir as gott!
Snart ska jag på min etterrätt, jordgubbsglass mums..

XoXo


tra la la la laaa



Nu har jag fixat en ny header men är inte riktigt nöjd.
Vad tycker ni?

Nu tittar på jag bonde söker fru - bröllopet. Så fint med bröllop, längtar till jag får ha mitt egna sagolika bröllop.
Men det kommer dröja några år tills dess, så pappa du kan ta det lungt haha skoja!
Efter programmet så blir det att laga mat, idag blir det fläskfile, klyftpotatis med brocoli, morötter o palsernacka i ugn och grönpeppar sås till det. Mums! Och till efterrätt jordgubbsglass så klart. Och ikväll blir det beck med godis, svulla idag!

Hur ser eran söndag ut?

XoXo

Dagens önskan


Att någon ska komma och överraska mig med dessa as fina skor från Bianco.
FAN vad snygga skor det finns nu, jag vill bara ha dessa. Åh så fina!
Men jag får drömma ett tag till, haha...

Sminkning nästa på schemat sen byta om. Kanske en dagens som kommer in snart om jag får till en bra bild som jag aldrig får :P XoXo

Igår kväll när jag badade..



Haha katterna gillar när jag ska bada då kommer dom och tittar och dricker vattnet, dom ska alltid dricka badvattnet fast dom precis har druckit ur sin vattenskål. Knäppisar!


Söndag.

Då var det söndag och sista dagen på helgen. Min helg har varit lugn och skön! Dagens planer är att kanske gå på innebandy vid tre om jag får plats i bilen, annars vet jag inte vad jag ska göra. Tänkte iaf få i mig frukost nu för magen skriker efter mat, sen ska jag fixa mig ifall att det blir innabandy. Juste nyss så flög det in en fågel i fönstret sen flög den iväg lite lätt groggy men det klarade sig. Såg att den satte sig på en gren och flög iväg sen. Vilken klant! Så ni kan tänka er nu vilka två som sitter i fönstret och tittar om det kommer fler fåglar, haha!

Hörs mer sen.
XoXo


Slå klackarna i taket



HM har fått in massa snygga skor, åh jag vill så klart ha alla.
Så mycket jag vill ha men vi får drömma. Men ett par kankse kan bli mina till sommarn ;)
Hehe, juste fick mitt pressentkort på Ikea nu så ska kolla med mamma om hon vill åka med mig måste köpa en bordslampa och fönsterlampa till sovrummet och sen lampskärmar till kök och byrån i v-rummet.

Nu blir det att busa av katterna sen krypa ner i säng. Imorgon blir det lunch på stan sen hem och ta en promenad eller springa känner att jag måste ut och röra mig imorgon har ju haft en heldag i hemmet idag. Men det är mys :)

Natti, XoXo

Ge mig hennes hår och ögonbryn