Idag har Noel invigt nya vagnen..



Dock har det blivit inomhus! Han har klättrat upp i vagnen och satt sig där, klättrat över och satt sig i liggdelen och sen har han även bäddad ner sin nalle i liggdelen ;)


GAMLA SÖDER



Detta är en favorit hos mig just nu! Kan dricka flera koppar per dag :) Har ni inte smakat, gör det!


2012-01-31

God morgon!

Här hemma är det morgon då Noel tyckte vi skulle ta sovmorgon och vakna halv tio, verkligen inte mig emot :)
Natten har varit så bra den kan vara med en sjuk liten kille så idag känner jag mig någorlunda utvilad. Noel är piggare och leker för fullt här hemma, dock har ögonen blivit värre och nu är det klet i båda ögonen. Imorse fick jag tvätta och hjälpa skrutt att öppna ögonen då dom var helt igen klistrade. Snoret rinner för fullt och hostar gör han massor! Men det känns som att det går åt rätt håll förutom ögonen men dom sa att det kunde vara förkylningen som går ut från ögonen och då förstår man att det är mycket klet. Men imorgon ska vi på återbesök på vårdcentralen se vad dom säger då om hans ögonen.

Man märket att skrutt är piggare och har ingen feber för han har haft massa bus för sig här hemma. Hittade honom i hans rum och då hade han flyttat sitt bord fram till byrån och klättrat upp för att hämta hans kontroll till tv:n, den lilla rackar ungen :P

Idag tänkte jag plocka lite här hemma. Om man låtar sakerna vara en dag så verkar pappan i huset tro att det är okej att stöka ner lite till. Imorse när jag gick upp så låg det massa smuttstvätt i hallen, gamla matlådor slängda i köket, mjukiskläder överallt i vardagsrummet. Sen alla Noels leksaker överallt på det! Som ni hör har jag två att städa efter snart tre så mitt liv innebär att plocka efter dom om man ens ska kunna leva i det här hemmet, haha! Blir även att slänga in en maskin tvätt och försöka minska tvätthögen. Och sen försöka komma på vart vi kan ha våran fina vagn ståendes någonstans i vardasrummet så det inte tar allt för mycket plats. Vill inte ha den ute i trappen och sen har vi inget barnvagnsförråd. Så det får bli att ha två vagnar här uppe :P Enkelvagnen går iaf igenom våra dörrar så den står inte i vardagsrummet med syskonvagnen går bara in i vardagsrummet och är det ända stället vi kan ha den på.


Inte lätt att vara liten och sjuk. Dagen h...

photo_effects-13 (MMS)

Inte lätt att vara liten och sjuk. Dagen har spenderat på vårdcentralen och Noel har en kraftig infektion så nu är det hostmedicin, alvedon och rengöring av ögon som gäller och massa vila. Ska på återbesök på onsdag och se om det blivit bättre eller om vi behöver någon starkare medicin. När vi kom hem har Noel legat i soffan i princip hela dagen i min famn och sovit till och från. Nu sover skrutt bredvid mig i soffan efter att ha fått badat och fått i sig välling. Aptiten är inte den bästa men lite middag fick han i sig iaf. Hoppas Noel blir frisk snart inge kul att se sitt barn sjuk och slö :(


Inspiration barn inredning!



Det ska bli så kul att göra iordning barnrummet i nya lägenheten sen. Fast vi kommer ha samma möbler och inredning så kommer det bli som ett helt nytt rum med nya tapeter och ändra om lite. Men temat kommer gå i stjärnor :)


Årets sol semester är nu BOKAD :)

Foto av Grand Yazici Marmaris Palace, Marmaris Foto av Grand Yazici Marmaris Palace, Marmaris
Foto av Grand Yazici Marmaris Palace, Marmaris Foto av Grand Yazici Marmaris Palace, Marmaris

Då var våran sol semester bokad och vi blir ett helt gäng som åker! Blir Turkiet Marmaris med all inclusiv :) Vi åker dit för att fira min pappa som fyller hela 50år där nere, kommer bli grymt nice!

Dom har massa aktiviteter för barn vilket är hur bra som helst då det är 4 barn som det inte kommer gå någon nöd på ;) Mitt mål till resan är att ha gått ner mina gravidkilon och få en någorlunda platt mage så man kan gå i bikini utan att skämmas ;)

Jag kan bara säga att jag längtar redan dit!


Sjukstuga!

Här hemma har vi sjukstuga. Noel har fått ögoninflammation och är dunder förkyld. Igår hade han feber men idag har han fått slippa den, skönt! Natten var kass då Noel har haft svårt att andas och kommit till ro. Trotts förkylning och ögoninflammationen så röjer han på i vanlig ordning så det är skönt. Äter och dricker bra gör han också så det behöver vi inte oroa oss för ;)

Imorgon är det vi som besöker vårdcentralen blir även att kika i hans öron då jag tycker han pillat lite väl mycket i dom dom senaste dagarna. Så det blir inge dagis för Noel imorgon men jag hoppas han blir frisk snart så han kan få gå dit igen nu när det går så bra och han tycker det är kul att leka med dom andra barnen och fröknarna.

Snart ska Noel hoppa i säng och då ska jag ta fram chokladbollarna jag bakad och göra mig varm oboy med grädde i, gäller att passa på för om några veckor då är det slut svullat :)


Idag är det ingen vanlig dag ..



.. för det är Edvins födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Idag blir den här sötnosen hela 1 år, vad tiden går fort. Hoppas du har blivit bortskämd och haft en toppen dag!
Kramar från Noel med familj ♥


Nya vrålåket vi köpte idag :)

photo_effects-13 (MMS)

Nya vrålåket vi köpte idag :)


Lilleman är inte helt hundra idag. Känns v...

photo_effects-13 (MMS)

Lilleman är inte helt hundra idag. Känns varm, gnällig, snoret rinner och dreglar massor. Jag tror det är en tand på g och sen förkylningen som blivit värre från dagis. Vi som hade tänkt gå ut och leka men vi skjuter upp det och hoppas på att vi kan gå ut imorgon istället! Så idag är vi inne och myser, blir att lyxa till det med våfflor sen :) Jag ska smita iväg på innebandy senare med Sandra också :) Ne nu ska jag måla naglarna som förövrigt ser förjävliga ut! Ha en härlig lördag :)


Fredag!

Har nyligen hämtat hem lillskrutt från dagis så nu börjar helgen :) Idag hade det gått kanon för Noel så på måndag kör vi 9-15 som han ska gå! Sen ledig på fredagar.

När jag kom och hämtade honom blev han glad men ville inte gå hem, han vinkade hej då till mig haha så det har verkligen vänt :P Men jag förstår att han trivdes extra idag då dom bara hade varit sex stycken barn och bara grabbar :)

Nu varvar han ner i sin fotölj och tittar på barnprogram. Vi ska snart äta lite mellis sen vänta tills Micke är hemma så vi kan börja helgen på riktigt!

Vad är era planer för idag? Här blir det en lugn kväll med pizza bak och lek i badet. Sen när skrutt sover blir det att se någon film eller om det går något bra på tv!


God morgon fredag! Jag och Noel börjar mor...

photo_effects-13 (MMS)

God morgon fredag! Jag och Noel börjar morgonen med att mysa i sängen till the voice. Noel är redan påklädd och jag ska också hoppa ur pyjamasen. Snart blir det frukost och fixa lite innan det är dags för dagis! Ha en härlig fredag :)


Idag fick vi nycklarna till lägenheten :) ...

photo_effects-13 (MMS)

Idag fick vi nycklarna till lägenheten :) Blir att beställa material början på nästa vecka, sen är det bara att börja köra. Blir nog att börja riva lite tapeter i helgen. Skrutt sover och jag tänkte försöka göra detsamma. God natt!


Ta 3 betala för 2



Bodysar med stjärnor från Lindex, så snygga :)


Ny design



Här suttit och pysslat med en ny design. Jag tröttnar fort som ni ser :) Se hur länge den här får stanna!


Vecka 34


bild lånad från google.se

Idag går vi som sagt in i ny vecka. Sakta men säkert närmar sig dagen D :)

Igår var jag på besök hos bm. Allt såg bra ut, magen hade växt på hur bra som helst, bebis är nu fixerad och jag hade inte gått upp något bara något gram. Hjärtljuden låg på 134 och han var hur livlig som helst :)

Fick order om att tagga ner då jag hade en massa sammandragningar bara undertiden hon kände på magen. Sen har mina sammandragningar/förvärkar börja göra ont men går över vid varmt bad men hon sa att jag kan inte köra samma tempo jag kört innan för då kan jag föda snart. Så hon sa ta det lugnt så gott det går med en 1åring hemma :)

Så idag har jag passat på att ligga på soffan undertiden Noel varit på dagis. Nästa vecka blir det ett besök till sjukgymnast och läkare för att se om det blir sjukskrivning vilket bm trodde och isf måste Micke vara pappaledig fredagar fram till bebis är ute då jag inte får vara hemma själv med Noel då han inte går på dagis för då kan försäkringskassan neka min sjukskrivning.


Idag släppte det!



Idag har det gått kalas bra för Noel på dagis!
Jag lämnade honom vid nio och då var han helt hysterisk och ville inte ALLS att jag skulle gå så då skulle han vara där till efter lunch. Men efter ett tag ringde dom och sa att han var så glad och allt går verkligen kanon bra och dom skulle testa att vara med på vilan idag då dom märkte att han började bli trött. Så efter lunch ringde dom och sa att han hade somnat och att jag skulle hämta honom vid halv två. Fick även med mig mamma till dagis och Noel blev glad som vanligt när mormor kommer :) Fröken berättade att dom hade varit på sångstund med hela dagiset, varit ute och lekt, ätit mycket lunch och sen somnade han i hennes famn på vilan och sov sen länge. Skönt att höra att det har gått bra!

Efteråt gick vi hem hit och mamma följde med så Noel åt mellis och vi drack kaffe/te. Nu röjer Noel och jag andas ut framför datorn en stund!


Idag går vi in i ny vecka :)

photo_effects-13 (MMS)

Idag går vi in i ny vecka :)


Tur att man inte har gått upp något sen si...

photo_effects-13 (MMS)

Tur att man inte har gått upp något sen sist jag var hos bm får då kan jag mumsa i mig dom här till en film nu utan att få dåligt samvete ;)


Så sjukt slut!

Just nu sitter jag vid våran nya datahörna, skönt att sitta ordentligt :) Idag har det varit full rulle sen klockan sju imorse och nu har vi nyligen ätit middag, sjukt sent! Efter denna dag så har min kropp strejkat. Kan knappt röra mig eller resa mig upp. Ilar i hela ryggen, strålar ner mot ljumskarna och massa sammandragningar. Blir att värma vetekudden och lägga sig snart när Noel ska sova. Hoppas jag också somnar då, igår somnade jag vid två och vaknade till och från men klev upp 6.30. Kan inte sova längre! Låt dessa sista veckor gå fort.

Idag pratade jag med hyresvärden och det blir flytt. Snabba puckar! Ska skriva kontrakt imorgon och få nyklarna på torsdag och då har vi till 1a mars och fixa och flytta. Blir att åka och kolla tapeter nästa vecka och beställa hem :) Vi får i princip välja vad vi vill men inte dom dyraste vi hittar kanske. Blir iaf stjärntapeten in till Noels rum!

Ne nu ta bajsblöja, sätta på pyjamas och borsta tänderna och lägga Noel och mig själv.


Detta har jag pysslat med nu när skrutt är...

photo_effects-13 (MMS)

Detta har jag pysslat med nu när skrutt är på dagis. Är så trött på att ha datorn på köksbordet så tog upp ett gammalt skrivbord från källaren och gjorde en datahörna :) När vi flyttar blir det att fixa en finare datahörna med ekbord som är lite mindre och en annan stol och sittpuffarna kommer stå någon annanstans. Juste lägenheten blir våran får nog nycklarna redan på torsdag :) Nu hämta skrutt sen träffa morsorna, äntligen :)


Dag FEM på dagis gick sådär! Man märker at...

photo_effects-13 (MMS)

Dag FEM på dagis gick sådär! Man märker att det varit helg sen var det lite nya ansikten på dagis då det hade varit många sjuka. Två nya fröknar och några barn så Noel var blyg och ville sitta i mitt knä. Efter en stund gick han iväg och lekte med favo fröken och en liten kille. När jag gick var han jätte ledsen, så idag var det jobbigt att lämna honom fick hålla tillbaka mina tårar. När jag kom och hämtade honom efter lunch var han så glad! Allt hade gått bra fast han hade varit lite ledsen. Men dom hade varit ute och lekt och han hade ätit bra. Imorgon går han också till efter lunch så testa vilan blir det nog på onsdag. Efter dagis ska vi troligtvis träffa mammorna om nu alla barnen håller sig borta från febern ;)


Vecka 33


Shit vad det snöar! Är påväg till mamma fö...

photo_effects-13 (MMS)

Shit vad det snöar! Är påväg till mamma för att åka på innebandy :)


Dagens middag!


Grabbarna sover lunch och jag har gjort mi...

photo_effects-13 (MMS)

Grabbarna sover lunch och jag har gjort mig iordning och sitter nu och tittar på unga mödrar! Gud så det snöar ute. Noel har blivit jätte snorig så vi skippar ute lek och myser inne istället!


STÖRSTASTE kärleken ♥


God morgon Söndag!



Här hemma har vi startat dagen med att mysa framför barnprogram medans det har snöar ute. Vi har precis fått i oss frukost och jag tänkte hoppa in i duschen och sen fixa mig för att se vad vi ska hitta på idag! Blir troligtvis ut och leka uppe på dagis men det beror på hur Noel mår. Han har sovit dåligt och verkar redan vara trött och risken är STOR att om vi sätter honom i vagnen och traskar bort så kommer han somna. Så det kanske blir att gå ut efter vilan beroende på vad klockan är!

I eftermiddag tänkte jag gå på innebandy, Noel får stanna hemma med pappa då han är snorig och den började vid sex känns lite sent en söndag när det är dagis imorgon! Men nästa gång det är tidigare får han följa med så han kan leka med sin kompis Edvin :)

Ne duschen var det!


Ligger i soffan och kikar på elsas värld p...

photo_effects-13 (MMS)

Ligger i soffan och kikar på elsas värld på tv3 play. Snart blir det sova! God natt!!


Mössor!



När jag kikade på Lindex såg jag dessa snygga mössor :) Noel vill ha alla när det börjar bli varmare ute ;)


Sött och smått!


2012-01-21



Idag har vi bara tagit det lungt! Micke och Noel tog en promenad i förmiddags sen har vi ritat, lagt pussel, busat och badat. Nu sover liten, ljusen är tända och jag njuter av lugnet! Tittar lite på gladiatorerna i bakgrunden men sätter nog på en film om en liten stund innan det blir sova. Börjar känna mig slö i kroppen, kommer säkert bli sjuk nu när dagisbacilerna är i farten. Noel har blivit förkyld under natten så näsan rinner konstant men inge feber så han är på sitt glada humör och busar som om inget! Vill inte att han ska bli sjuk nu när det är inskolning.

I fredags så vinkade vi redan vid strax efter nio och då blev han lite ledsen men såfort han fick napp och kramas med fröken gick det bra. Så vid kvart över elva hämtade jag honom och då hade dom precis ätit klart lunchen, han hade ätit två stora tallrikar med soppa och en smörgås. Vårat matvrak :) Så på måndag ska han nog vara med på vilan om förmiddagen går bra. Så jag hoppas förkylningen inte blir värre känns trist att behöva avbryta som sagt i inskolningen. Under tiden Noel var på dagis passade jag på att ta en lång dusch och fixa mig i lugn och ro.

Imorgon om vädret tillåter och om Noel orkar så tänkte vi gå upp och leka på dagis. Sen ska jag nog på innebandy som det ser ut nu! Annars blir det en lugn söndag.


Tidigare idag satt vi vid matbordet och ri...

photo_effects-13 (MMS)

Tidigare idag satt vi vid matbordet och ritade hela familjen! Noel tyckte det var så roligt :) Vi la även pussel. Sen har vi badat vilket är det bästa Noel vet :) Lillskrutt har blivit förkyld men inte så konstigt när dom flesta på dagis är snoriga. Blir nog lite bloggande senare ikväll om jag orkar ;)


Idag går vi in i vecka 33! Snart lille skr...

photo_effects-13 (MMS)

Idag går vi in i vecka 33! Snart lille skrutt finns du hos oss, gud så vi längtar <3


Nelly


Dag TRE!

Idag på dagis har det också gått bra. Vi kom dit vid nio och Noel snabbt in och skulle leka och charma fröknarna! Han satt och byggde med klossar med fröken och munnen gick i ett på honom :) Efter en tre kvart var det dags att vinka av så jag tog på mig ytterkläderna och Noel stod hos fröken så vinkade vi hej då, han såg lite fundersam ut men vinkade glatt iaf. Så jag gick ut hörde inge gråt och påvägen ut så går man förbi fönstret där dom är och då såg jag honom springa direkt in och skulle åka kana. Var en lättnad att se att han inte blev ledsen.

Så jag gick över till mamma under tiden och fikade semla, mums! Vid kvart över elva så skulle jag hämta Noel och då följde mamma med. Noel blev så glad när han såg mormor och sprang förbi mig för att krama om henne :) Fröken berättade att det hade gått bra men han hade varit lite ledsen några gånger när han hade gått förbi grinden för då kom han på att jag hade gått men det hade gått över snabbt. Han åt även lunch med dom andra barnen och även det hade gått bra, han hade inte ätit så jätte mycket då han hade mest suttit och tittat och undrade nog varför han skulle äta där med alla dom andra barnen.

När vi kom hem var han så trött. När jag skulle ta av honom ytterkläderna orkade han knappt hålla huvudet uppe och var så gosig så vi hämtade snuttis och napp och la oss i sängen och det tog nog inte ens 2 sekunder så hade jag somnat. Dock sov han lite oroligt och vaknade till för att titta om jag var kvar. Så jag låg bredvid och höll om honom och då sov han som en prins, även jag somnade haha!

Imorgon ska vi vinka av lite tidigare och sen ska han få vara kvar och äta lunch som idag och så hämtar jag honom innan dom andra ska vila. Se om det går lika bra imorgon när jag ska gå eller om han kommer komma ihäg att jag var ju borta en stund idag!


Här hemma så myser vi i soffan framför bar...

photo_effects-13 (MMS)

Här hemma så myser vi i soffan framför barnprogram! Noel är så mysig och ska komma och pussa oss <3 Våran älskade unge!


Det är tufft att gå på dagis ;)

photo_effects-13 (MMS)

Det är tufft att gå på dagis ;)


Troligtvis flytt!

Imorse när jag och Noel var påväg till dagis så möte vi våran hyresvärd här utanför och han undrade om vi var sugna på att byta lägenhet till en exakt likadan fast på bv för han tycker det ser så jobbigt och läskigt ut när jag konkar barn, vagn och magen för alla trappor. Han är rädd att jag ska ramla och slå mig och Noel! Snällt tänkt :)

Men iaf om vi tar den (som vi nog redan har bestämt oss för att göra) så får vi tillgång till den redan 1feb och har då en månad på oss att fixa den som vi vill ha det. Och badrummet kommer vara ny kaklat vilket görs i veckan. Det bästa är att han står för all material och vi får göra jobbet! Vi får ha lägenheten där ner i en månad utan att betala för den då den ändå står tom så vi hinner fixa den, flytta, städa ur våran gamla i lugn och ro. Jag som skulle passa på att vila när Noel går på dagis kommer ha fullt upp med att fixa allt inför flytten. Men skönt att slippa trapporna med två barn och vagnar. Så om det blir som det är tänkt har vi flyttat och fått iordning allt den 1a mars. Sen är det små fix och komma iordning i hemmet men det är ingen direkt bråttska. Vi vet ju hur möblerna ska stå då det är exakt likadan lägenhet ;)

Så det blir att titta på tapeter och se hur vi ska ha det! Tittade lite på internet och shit vad svårt det är att veta hur man vill ha det. Vill ha stilrent gärna i svart och vitt som här uppe så man kan ändra färger i inredningen då jag tröttnar fort. Men när jag kikade på boråstapeter så vet jag direkt vilken som ska vara i Noels rum :) Så jag hoppas bara hyresvärden godkänner :)




Denna skulle jag vilja ha. Finns även i svarta eller rosa stjärnor! Vet inte om det blir blåa eller svarta stjärnor. Gillar nog svarta stjärnor bättre, vad hade ni valt?


Dag TVÅ!

Idag gick det galant! När vi öppnade dörren till förskolan så hann jag knappt ta av Noel ytterkläderna för han ville in och leka så fort som möjligt :) Han lekte på som vanligt men efter kanske 45min kom han gåendes med en darrande underläpp och undrade nog vart jag var, då kom han nog på att mamma kanske är borta. Så jag ropade på honom och han kom och kramade om mig och fick en puss sen så var det leka igen :)

Imorgon så ska vi testa och vinka hejdå och sen ska han få äta lunch där! Jag tror det kommer gå bra att vinka då han inte brukar bli ledsen om vi lämnat honom hos någon annan. Men man vet aldrig!


Känner mig peppad!



Jag känner mig riktigt peppad för att börja träna, dock kan jag inte börja än men sen så :) Kikade runt på rusta och såg dessa träningsredskap för billig peng och det skulle vara perfekt att ha hemma så man kan köra när bebis sover på dagarna och Noel är på dagis för att få ihop att gå till gymmet kommer nog bli ganska svårt specielt när Micke också tränar!

Min tanke är att när jag är återställd från förlossningen och får börja träna så blir det 1,5timmes promenad efter dagislämning, hem köra lite styrka hemma sen vissa kvällar i veckan ut och springa. Dock blir att börja lätt och sen öka! Ska sätta små mål som är lätta att nå och inte ta allt för långt tid för då kommer jag tröttna.

Ska även ta bilder på mig i underkläder och mäta och sen göra så var 14 dag för att se resultatet. Kommer dock inte visa det i bloggen då det känns lite privat :P Önska mig lycka till sen när jag väl får börja men kan säga nu att jag känner mig så peppad :) Sen såklart blir det att äta bättre mat och unna sig godsaker en dag i veckan! men någon strickt diet blir det inte då vi alla i familjen ska äta samma mat och jag vill att Noel ska få i sig allt som man ska ha i sig.


Dag ETT !!



Idag var det första dagen på inskolningen för Noel och det gick galant! Kan inte vara mer stolt över honom.
När vi kom dit så var det två barn inne resten ute och sen en till mamma och barn som började inskolningen idag, så Noel hälsade på fröken men var lite blyg. Vi gick in och satte oss inne i lekrummet bland dom andra och Noel satt i mitt knä i kanske tio min sen visade jag en bil och han började leka med den sen släppte det, sen röjde han på som vanligt! Åka rutschkana var en favorit :) Sen ploppade det in fler och fler barn och Noel var nyfikna vilka det var så han stod och tittade när dom klädde av sig ytterkläderna och började leka med dom. Han brydde sig inte om att titta om jag var kvar så jag och en fröken gick runt och kikade hur hela dagiset såg ut. När vi kom tillbaka så satt Noel och lekte med ett annat barn och hade inte alls märkt att jag var borta!

Så imorgon ska vi dit vid nio och stanna till halv elva och då ska vi vara med alla barnen på deras utomhuslek :)

Noel var helt slut när vi kom hem så han tok deckade i sängen efter att ha fått i sig lunch och sov i 2,5 timme. Inte så konstigt att han sov länge och var trött med tanke hur natten har varit och sen mycket nya intryck på dagis!

Nu sitter Noel och äter mellis och jag dricker te och skriver här :) Snart ska vi börja fixa oss för att äta på restaurang med familjen och fira Noels morbror som blir hela 20år! GRATTIS Philip!!


Här hemma har vi precis haft lite kvällsfi...

photo_effects-13 (MMS)

Här hemma har vi precis haft lite kvällsfika som jag och Noel bakade tidigare idag :) Han tyckte det var så kul att få stå på stolen bredvid och hjälpa till och vispa smeten och diska, blev skit arg när vi var klara och skulle ner från stolen! Snart ska Noel hoppa i säng för imorgon är en stor dag för lilleman det är dags för inskolning på dagis. Så imorgon kommer det en uppdatering på hur det gick för oss :)


Nu är vi hemma igen. Vi har hunnit med att...

photo_effects-13 (MMS)

Nu är vi hemma igen. Vi har hunnit med att äta middag och bada :) Måste bara visa på bilden hur trött Noel blev av att fira pappa, bli klippt och se resten av familjen klippa sig så han somnade på sin farfar kind ;) Vi har iaf haft det toppen i vallentuna som alltid och Noel har fått så mycket kärlek och uppmärksamhet. Snart ska lilleman sova och jag ska ta mig en kopp te och måla mina naglar i soffan framför någon film, blir även att lägga sig skapligt för mig med. Ha en härlig söndags kväll!


För ett tag sen så provkörde vi våran vagn...

img_20120114_175 (MMS)

För ett tag sen så provkörde vi våran vagn vi köpte tidigare i veckan. Efter tio minuter slutade det med att vi var ståendes då vahnrn gick av. Som tur var så hände inget med Noel och säljaren skulle ge tillbaka pengarna utan något snack .. Så någon extra vagn har vi inte längre! Men tur att vi har våran vanliga vagn kvar :)


God natt!! Nu ligger jag bredvid denna fin...

photo_effects-13 (MMS)

God natt!! Nu ligger jag bredvid denna fina kille som sover så djupt! Har haft en kanon kväll med min underbara lilla familj. Hör ni hur det blåser ute låter som att fönstrerna ska gå sönder! God natt gott folk..


Kvällens middag!



Då har vi precis fått i oss middag och gott var det! Att dricka svartvinbärs saft i vin glas gör att det kändes mer lyxigt precis som det ska vara på en fredag ;) Micke står och diskar och Noel står och bajsar, haha! Snart ska vi klä på oss och gå en kort promenad bort till affären så vi får frisk luft och fylla på kylskåpet lite med frukostgrejer. Sen är det fredagsmys i soffans om gäller!


Fredagen den 13:e !!



Idag är det som sagt fredagen den 13:e och än har det inte hänt något dåligt!
Men inte för att jag tror på sånt där, kan ju hända vilken annan dag som helst.

Idag och igår har vi bara varit hemma och slöat. Jag har passat på att vila när Noel har gjort det. För när han är vaken är det inte det lättaste att bara slappa för då gör han en massa bus för att få min uppmärksamhet. Förutom att bara slöa så har vi fått lite gjort här hemma och sen busat en massa. Sparkat boll, jagat varandra vilken är en hitt här hemma han tjuter av glädje och nästan springer ;), lagt pussel och lekt i hans rum med köket och garaget!

Snart är Micke hemma och då kan helgen börja. Blir att äta god mat (helstekt fläskfile och rotgrönsaker med grönpepparsås), busa med Noel, titta på the vocie sverige. Imorgon åker vi till Vallentuna och svärföräldrarna för att sova kvar. Då får vi även hem våran vagn vi köpte i veckan :)


Lunch i våra magar :) För mig blev det fis...

img_20120113_114 (MMS)

Lunch i våra magar :) För mig blev det fisksoppa och till Noel blev det köttbullar och pasta :) Verkar som om mina bilder kommer på sidan fast jag roterar om dom, skumt!


Testar att blogga från mobilen :) Har haft...

img_20120112_075 (MMS)

Testar att blogga från mobilen :) Har haft problem med att skicka mms men har nu tagit mig i kragen och fixat det så nu blir det mer bloggande ;) Nehe nu frukost!


Kycklinggryta thai curry



Det blev det till middag idag! Gott var det och gick även hem hos Noel :)


Resultatet av köket



Jag är jätte nöjd över resultatet, se vad Älskling säger när han kommer hem :) Hade vet inte ens hur tapet såg ut, haha! Tusen tack Philip för hjälpen :)


Till lilla V :)



Det vi har kvar till lilla V är en mysig filt och en snuttis och detta är jag sugen på att köpa!


10 Januari 2012

Idag har vi som sagt umgåtts med Linda och lille Hugo :) Och det var lika trevligt som vanligt! Jag fick med mig födelsedagspressent till Micke och Noel hittade också en pressent ;) Sen blev det en lunch också! Kan säga att efter att ha umgåtts med en nyfödd så blir längtan av att snart ha en egen nyfödd större, hehe! Nu får det vara mars så vi har dig här skrutt :)

Idag har jag även ringt runt till kommunen för att få tag och höra om tider och så med inskolningen för Noel på dagis då dom "glömt" och skicka ut papper om information. Så nu har vi iaf fått en tid för inskolningen så nu är det bara att vänta tills dagen D kommer! Jag tror Noel kommer trivas super bra där :)

Nu kom precis Philip hit och ska slänga upp en fondtapet i köket så ska se om han behöver hjälp :)
Noel sitter redo i sin stol och ska kika på vad Philip gör!


Ansiktsrengöring



Det här är vad jag använder och rengör mitt ansikte med och tycker den är toppen.
Vad använder ni som rengöringsmedel?

Nu ligger grabbarna och sover. Micke var trött och ska upp tidigt för att träna innan jobbet så jag har precis plockat undan tusen leksaker, duschat och sitter nu i soffan och slappar. Tänkte se någon film då jag inte är trött på långa vägar! På dagarna är jag trött och skulle kunna sova men på kvällarna och nätterna har jag så sjukt svårt att sova nu den senaste veckan. Men det är ju vanligt i slutet av graviditeten så det är bara att härda ut :P

Imorgon blir det en dejt med Linda och lilla Hugo, jag längtar :)


Titta vad som följde med mig hem idag!



Köpte med mig fina koppar från In & Finn kostade endast 15kr :)
Vilken tur att jag hade kvar pengar på mitt pressentkort vi fick i julklapp


Hjärtljud ♥

Idag har vi varit och lyssnat på bebis i magen ♥ Alltid lika mysigt och man längtar bara mer och mer efter varje besök! Allt såg bra ut. Mina värden var bättre men ska fortfarande äta järntabletterna graviditeten ut! Sen blir det att boka en tid till sjukgymnast och läkare då min rygg inte kommer klara att gå och arbeta sista månaden då Noel går på dagis. Vikten går sakta med säkert upp denna graviditet, har du gått upp totalt 6kilo på 31 veckor. Och magen hade vuxit ikapp den här gången förra gången hade den planat ut men är nu tillbaka på min kruva så det var inget att oroa sig över, skönt!

Efter varje besök så gör min barnmorska att jag mer och mer börjar tvivla på att det kanske inte är en liten pojke i min mage. Hon skojar och säger att hon tror att det är en liten tjej. Och när vi gjorde UL så var inte hon helt helt hundra att det var en kille men hon trodde det men vem vet det kan ha varit navelsträngen/skugga för det var inte lätt för henne att se, tog sin tid! Denna graviditet känns så olik den förra men ändå lika på något vis. Svårt att förklara! Sen har jag gjort ringtesten flera gånger och varje gång visar det tjej. Förra gången stämde det! Ska bli spännande och se om det verkligen är en liten Vilde eller om det kanske är en liten Nova :) Vad det än blir så blir vi ju som sagt glada! Åh kan det inte vara dags snart ♥ :)


Perfekt söndagsmiddag!



Här hemma har vi precis ätit hemmagjord pizza och sallad, så gott! På våran pizza blev det bara skinka, lök och pepparsalami och tomatsås och ost såklart! Vad har ni ätit för gott?

Nu ska jag leka med Noel i hans rum innan det är dags för kvällsbad och resten av vad kvällsrutinerna för lill herrn innebär. Sen blir det slöa i soffan när han somnat!


Svar på kommentarer:

Annette: Jag har varit på min "brors" innebandy :)

Ann-Sofie: Det är riktigt smarrigt, vi får bjuda er på det nästa gång vi ses :)


8 Januari 2012

God morgon!

Gårdagen var riktigt lyckad,
kul att lära känna nytt folk! Dom var trevliga och lätta att ha och göra med så inga pinsamma tystnader blev det, hehe. Noel han var på riktigt bra humör och spelade allan :) Vi fick en jätte fin blomma av paret igår en blå orkide och hembakat :) Vid ett så gick dom hem så jag kröp ner i sängen brevid Noel och somnade strax efteråt.


Bild lånad från google.se

Idag blev det sovmorgon till strax efter nio sen har vi busat och myst i sängen till elva. Skönt! Sen har vi käkat frukost, plockat efter igår, slängt in tvätt och nu ska grabbarna gå på promenad och jag ska fortsätta plocka lite, fixa mig och sen åka och titta på innebandy. Vi får även besök av svärfar idag så Noel är hemma med pappa så han inte missar sin farfar! För innebandyn är han ändå inte intresserad av, haha :)

Ha en härlig söndag! Imorgon är det vardag igen och då ska vi umgås med mamma och ett besök till barnmorskan väntar :)


Gårdagens middag!


7 Januari 2012

God morgon!

Här har vi precis ätit god frukost, blir sen frukost nu när det är helg.
Här vaknade vi vid halv nio i vanlig ordning och har bara myst på morgonen! Natten har varit kass, Noel har vaknat med jämna mellanrum och vaknar inte han vaknar jag och ligger som en kråka och har ont i kroppen.

Idag så blir det att ta det lugnt. Jag tänkte iaf sova lunch med Noel idag så jag orkar vara uppe ikväll när vi får middagsgäster. Det är ett par från Mickes jobb som ska komma hit, jag har aldrig träffat dom så det ska bli kul att lära känna nytt folk. Jag funderar på att ta ett bad (får passa på när Micke är hemma) så kroppen kanske blir mer rörlig, haha!

Tänkte slänga in ett inlägg sen på vad vi ska bjuda på till middag, ni har sett det förut i bloggen men nu kommer det även recept på det :) Så håll koll!


Fredag kväll!

Här hemma sover lillkorven, ljusen är tända och vi har intagit soffan. Tittar på the voice sverige varvat med datorn. En härlig fredags kväll med andra ord! Nehepp vet inte vad jag ska skriva lite onödigt inlägg men ähh :P

Ha en fortsatt trevlig fredag!


Skönhets tips



Jag använder mig utan make up stores ansiktsmask och tycker den är kanon. När man har den på ser man ut som en smurf då den är blå :) Så har ni inte prövat denna gör det!

Har ni något skönhetstips ni vill dela med er? Alltid kul att få tips från andra så kom igen nu och ge tips!


Det satt fin fint!

Åh gud så mätta vi är här hemma, nästan så man rullar fram. Fast det känns som jag gör det helatiden nu, haha! Maten gick hem även hos lilleman vilket är roligt. Dock så äter han i princip allt man ger honom så jag trodde inget annat heller ;)

När vi har smällt maten liten så tänkte jag ta mig ett bad och jag får säkert sällskap av Noel i badet. Blir att peela kroppen, köra ansiktsmask och smörja in mig och hoppa i mjukisdressen och sen blir det myskväll i soffan med mina två hjärtan.

Vad livet kan ändra sig, om jag tänker tillbaka hur mina helger såg ut för några år sen så var det inte att bada och umgås med familjen utan då var det dricka alkohol och ränna på krogen. Kan säga att det livet jag lever nu är så mycket bättre, dock så kan man sakna dom där kvällarna ibland men nu uppskattar man dom på ett annat sätt. Efter jag fick Noel så har jag varit ute två gånger och så kul var det inte. Det roligaste var förfesten och umgås med vännerna, krogen kunde jag ha sluppit. Men att dansa loss var skoj :) Men i vår/sommar så blir det en helkväll med mina tjejer då det blir drinkar och dans och det ser jag fram emot, men då blir det in till storstan för här vill jag inte ut :P Sen kommer jag vara nöjd i nåt år, haha!


Dagens middag!


6 Januari 2012

God morgon! Har ni sovit gott? Det har inte jag, har vaknat till och från och haft svårt att somna om. Haft domningar i benen och sendrag titt som tätt. Får sova en stund men Noel sen om jag är allt för trött!

Här har vi precis ätit frukost och ska snart starta dagen. Får se vad denna dag har att erbjuda!
Jag vill få ordning här hemma, tycker jag plockar helatiden men blir inte som jag vill. Vi har allt för mycket saker och förlite garderober och förvaring, jag blir TOKIG :P Så jag ska sortera lite mera tror jag så det blir bra till slut! Hatar när man inte hittar direkt det man söker utan måste rota bland tusen grejer i en låda, skåp eller garderob. Sen ska vi även handla lite inför imorgon då vi får middagsgäster, trevligt!


Såhär vill jag att det ska vara, ordning och reda och lagom med saker :)

Ne en dusch och fixa sig så man ser ut som en människa, haha!


Flickan och kråkan



En av favoriterna just nu! Visst är den bra sis? :)


♥ Noel ♥



Tänkte skriva lite om vad Noel kan och vad han har för sig nu för tiden. Vid den här åldern händer det mycket och han har mycket roligheter för sig :)

- Han kan hela imse vimse spindel låten (alltså rörelserna), och han försöker även sjunga med vilket är svårt ;)

- Frågar man honom vart hans mage är drar han upp tröjan och klappar på magen.

- Efter vi ha bytt till pyjamas, borstat tänder så går han och tittar så att micron är på för att sen lägga sig i sängen och vänta på att någon av oss ska komma in och natta honom.

- Han kan öppna dörrar så ibland får man oväntat besök på toa :)

- Att riva ut alla leksaker från en leklåda för att sen sätta sig i den är tydligen roligt ;)

- Allt som går ska sättas på huvudet, som ikväll har tex en plastbunke suttit på Noels huvud en lång tid.

- Klättra är roligt så snart kommer man upp på kökstolarna också.

- Såfort vi sätter på musik börjar Noel dansa :)

Det var lite av vad jag kom på nu. Det är så roligt när man tittar på Noel för han har så roliga saker för sig, man slutar aldrig förvånas ;)


" Fredagsmys "


Bild lånad från google.se

Här hemma har vi "fredagsmys" trotts att det bara är torsdag men Micke har varit ledig och är ledig imorgon då det är röd dag. Vi har precis avnjutit Tacos vilket satt fin fint i magen. Noel fick pasta carbonara istället! Har även tänt en massa ljus här hemma och myskläder är på :)

Idag har Micke och Noel varit iväg en sväng så jag stannade hemma och njöt av ensamtid. Så jag städade det sista, tog en lång dusch och kröp ner i nybäddad säng och tittade på film men somnade haha! Vaknade efter ett tag och såg iaf klart filmen :)

Att lämna katterna igår var riktigt jobbigt. Påväg dit så grät jag och när jag kom hem grät jag, ursh saknar dom massor! Men fick ett lugnande mess igår att dom hade det bra och var så gosiga :) Blir att hälsa på dom snart! Helst vill jag bara ha hem dom igen men det här är för deras bästa, vilket är det viktigaste.

Till något roligare, idag går vi in i vecka 31 :) Snart är du här och vi längtar såååå mycket efter dig!


5 januari 2012


Bild lånad från google.se

God morgon! Här ska vi snart avnjuta en god frukost med nybakta scones, mums. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, blir att fortsätta fixa här hemma iaf men idag är det inte så mycket att fixa då vi fick klart det mesta igår. Ne nu frukost, hörs senare!


3 Januari 2012


Dessa bilder som Älskling tog i helgen är så fina! Ser ut som vykort :)

Idag har vi haft mammor och barn på besök, hur trevligt som helst! Jag bjöd som sagt på nybakat vilket gick hem :) Barnen busade för fullt och man såg att dom hade saknat varandra nu när det har varit jul och allt ;) Efteråt som somnade Noel som en stock och jag med, haha! På eftermiddagen har vi inte gjort mycket. Ätit, badat, busat och slappat.

Imorgon blir det att åka till returen, ikea och sen tråkigt nog lämna katterna till deras nya hem. Så imorgon kommer det vara en dag med mycket blandade känslor! Det är för deras eget bästa och jag kan garantera att jag kommer gråta som ett litet barn när jag kommer hem och det är tomt här hemma. Inga som springer och jamar vid mina ben, ingen som håller mig sällskap när grabbarna sover. Mina bebisar, kommer sakna er så mycket men ni kommer ha det bättre i erat nya hem. Det bästa är att min kompis Johanna ska ha dom istället så jag får träffa dom när jag vill, vilket gör det hela mycket lättare! Nog pratat om det, sitter ju redan och gråter.

Nu ska jag lägga mig på soffan och krama om katterna innan det blir sängen. Imorgon och resten av veckan är Micke hemma, se vad vi hittar på! God natt!


Nyårs bilder!


Dags igen ..

När jag väntade Noel så hade jag en lista där folk fick gissa när bebis skulle komma så nu kör vi igen :)
Vi är beräknade den 14 mars och efter UL sa dom att vi väntar en pojke!

När tror du bebis tittar ut? Tror ni könet stämmer? Vad blir vikten och längden?

- Jag: 8 mars, 3885g, 51cm och könet stämmer!

- Micke: 12 mars, 3850g, 50cm och könet stämmer!

- Sandra: 12 mars, 3600g, 51cm och könet stämmer!

- Caroline: 15 mars, 3980g, 53cm och könet stämmer!

- Linda: 7 mars, 3995g, 51cm och könet stämmer!

- Mamma: 10 mars, 3450g, 51cm och könet stämmer!

- Annette: 10 mars 3650g, 51cm och könet stämmer!

- Ann-Sofie: 17 mars, 3710g.

- Svärmor: 12 mars, 3642g, 52cm och en tjej!

- Bella: 5 mars, 3956g, 51cm och könet stämmer!

Gissa på nu :)


Born 2012



Såg på HM:s hemsida att dom fått in nya bebis kläder, vilket var på tiden! Jag gillar bodyn och mössan där det står Born 2012 på. Ville ha sån till Noel när han föddes med fanns inte då det var så sent på året, men denna gång så blir det till att köpa :) Sen gillade jag "one piecen" perfekt att ha på våren när dom ligger i vagnen eller sommarkvällar!


Proppmätt!



Nu är vi proppmätta här hemma, idag gjorde vi egen kebabtallrik och gott blev det! Blir ju inte samma som om man köper färdig från typ kebab house men gott vart det ändå :)

Idag har jag och Noel bara varit hemma. Tvättat och plockat lite i vanlig ordning! Vi fick även mamma på besök som hade saknat Noel nu när vi inte träffats på några dagar. Igår när vi kom hem var vi alla trötta så vi åt en lätt middag, mackor och varm oboy. Sen blev det tidigt i säng för oss alla. Noel måste ha varit helt slut då han t.o.m gav oss sovmorgon ;)

Imorgon får vi mammor och barn på besök vilket ska bli trevligt. Så jag tänkte baka scones och något fikabröd att bjuda på! Sen blir det som vanligt en massa prat :)


Året som gått!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Fått uppleva min sons första år! 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inget. 

3. Blev någon av dina vänner/bekanta föräldrar i år?
Ja flera stycken! 

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej och det är jag väldigt glad över.

5. Vilka länder besökte du?

I år stannade vi i sverige hela året.

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Nej.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Den 7 december då Noel fyllde 1 år! 

8. De bästa nya människorna?
Alla fina mammor och barn jag lärt känna!

9. Största misstaget?
Inget.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej inte mer än vanlig förkylning.

11. Bästa köpet?
Inget direkt som jag kan komma på.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Blöjor, haha! Och kläder till liten :) 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Kärleken från min familj och se min son utvecklas.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Inga direkta om just detta år förutom dom två sångerna som Marlene sjöng för Noel på hans dop!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare garanterat! Ett barn gör livet gladare ;)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Inget.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit illamående, haha! Tur att man glömmer fort :) 

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma hos min mamma. Men sen resten av familjen/släkten runt om julen! 

19. Blev du kär i år?
Var redan kär!

20. Hur många one night stands/ligg?
Inga!

21. Favoritprogram på TV?
Ensam mamma söker, Desperate Housewives, Grey´s, En unge i minut.

23. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst någon.

24. Största musikaliska upptäckten?
Ingen!

25. Något du önskade dig och fick?
Ett fantastiskt år.

26. Något du önskade dig men inte fick?
En miljon :P 

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Firade den med min familj.

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej!

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Rockigt, vardagligt. Ingen direkt stil så då jag inte var bekväm i min kropp och blev sen gravid snabbt efter Noel.

30. Vad fick dig att må bra?
Kärlek, familj och vänner.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, ingen!

32. Vem saknade du?
Dom som inte finns längre bland oss.


1 Januari 2012

Idag är det första dagen på det nya året! Jag känner på mig att detta år kommer bli ett bra år. Mycket att se fram emot. Noel börjar dagis (dock blandade känslor), Noel får en lillebror, vi ska utomlands, ska börja mitt nya liv och bli mer hälsosam och försöka bli av med all gravidkilon (känner mig hur pepp inför det nu, hoppas det håller i sig när jag väl får börja). Ja det var lite av det som ska ske 2012 och mer kommer det bli :)

Gårdagen var jätte trevlig. Vi åt god mat, tre rätters och vi alla kom i matkoma efteråt haha! Sen spelade vi spel, med andra ord och vi tjejer vann :) Sen var det redan dags att börja klä på sig och gå ut för att kika på fyverkerier men jag och Noel var bara ute en snabbis då det blev lite läskigt när det small så mycket. Men nyfiken var han så vi tittade ut genom fönstret och väntade på dom andra så vi kunde skåla in det nya året! Noel fick smaka pommac vilket inte var gott men snittarna gillade han ;) Noel var på sitt bästa humör hela kvällen fast han var trött. Men vid ett då gick vi och la oss och han somnade på två röda :) Och sovmorgon fick vi idag, tror vi vaknade halv elva vilket var uppskattat ;)

 
Mina fina! Noel gillar att leka med skor, fråga mig inte varför ;)

Snart ska vi käka lunch sen blir det att röra oss hemmåt till katterna och alla måsten innan det blir skapligt i säng för Noel. Imorgon börjar vardagen igen!

Hoppas ni hade ett bra nyår för det hade vi :)