Låååång helg!!

Så nice med lååång helg.. idag är det fredag och då ska jag hem till Linda ikväll vi ska festa lite blir nog utgång till TK !! Ska bli trevligt, undra bara vad man ska ha på sig alltid ett problem haha..

Imorn ska jag upp rätt skaplig ska till Syster och fira henne och Sagis men Nicke sen på kvällen ska jag hem till Nickes kompis Peter sen blir det utgång i sthlm.. Bella ska med oxå så man har en som man känner! Har ingen aning om vilka som kommer på festen känner bara Nicke och sen har jag träffat Peter två ggr.. Men kul blir det nog :D Kommer vara lite sliten på söndag kan jag tänka mig efter två dagars festande.. tur att man är ledig på måndag oxå! Har iaf valt vilka kläder jag ska ha imorn så slipper man yra runt här imorn bitti och bestämma kläderna..

Köpte Buzz igår ska bli kul att spela det sen.. ne nu måste jag sätta på ett kål om jag ska hinna allt innan det är dags att åka till Linda!!

Glad påsk på er.. Puss åh kram

              image33
              Gulligaste påskkärringen..  Så söt Liam :D

Lööön...

Yes nu har lönen kommit in.. :D Ska till skärris med Linda innan jobbet imorn se vad man hittar för fint på Gina och Topshop imorn, kan inte komma hem tomhänt iaf, haha!!

Ne nu ska jag sova så man får sin skönhetssömn :D Natti natti..

Puss åh Kram

Haha min IDOL..

            image32
                Han e så sjukt rolig.. ska se honom live han ska ha turne nu i år :D


Nya jobbet..

Fick veta igår att i början av Maj eller mitten av Maj så ska jag få flytta till nya stället det är ju en evighet :(
Varför ska dom dra ut på det hela så lääänge, hörde igår av en annan att man har en månad sen får man dra ska kolla avtalet och se om man kan skynda på allt!!! Hoppas det går fort så man får börja på det nya, lääääängtar..

Bara det jag ville säga :D

Ha en bra dag, Puss o Kram

God morgon!!

Shit va seg man är på mårnarna efter kvällsskiften man somnar ju inte förens två och sen vill man upp skapligt för att hinna göra saker innan jobbet.. Idag ska jag förbi mamma och slänga in lite tvätt så man har rena kläder till helgen, hemma hos mig var det fullbokat hela veckan och helgen så man fick lite panik som tur är så har man en snäll mamma :D

Nu är den bara 1,5 dag kvar att jobba sen är vi lååång lediga ska bli så skönt... På fredag ska jag hem till Linda på lite party party men blir rätt lungt från min sida! Sen på lördag blir det till syster och Per på dagen med Nicke vi ska fira Saga och Syster som fyller år sen efter det så tänkte jag och Nicke åka in till stan och äta god mat tror det blir mongolisk, MUMS!! Sen vet jag inte vad vi hittar på kommer nog vara så mätta att vi åker hem och ser film, haha!!
Och söndag blir en dag till Syster igen med min Mamma och fira dom igen.. mycket firande och mycket fka :D
Sen tänkte jag ta måndagen till lite städning och så tror jag!!

Ne nu ska jag gå över till mamma så jag hinner tvätta innan det är dags att gå och jobba igen..

Juste igår på jobbet så spelade omr 7 massa gamla klassiker så hela 7:an plus 6:an och superandon hade körsång Haha!! Rösten var rätt slut där vid tio tiden av allt sjungande :D Se om det blir körsång idag igen, hehe!!

Dags att kila nu, Puss o Kram

                           image31

Varför kommer snön tillbaka?!

Ja du mitt humör gick ner till noll när jag vaknade imorse och såg all snö, varför varför?! Vill inte ha snö vill ha Vår..
Blev ingen promenad imorse men ska gå nu vid tolv istället sen ska vi gå till stan och äta lunch :D

Går dagen gick ganska fort ändå men gud så trist det var stod på Omr 4 mesta dels av dagen as trist för jag kan bara en station på det området.. fan man fick ont i ryggen tillslut :( men sen fick jag gå till Omr 3 och göra deras dagliga EPR, mycket skönare! Och roligare, hehe..

Ska börja med en Hemlis idag se om det stämmer, :P nyfikna?! då kan ni vara det, tihih

Ne dags att börja göra sig i ordning om man ska hinna med allt idag!

Puss kram...


Kort vecka..

as nice! Ska blir skönt med lååång ledig och så har jag inget planerat utan att det blir fest hos Linda på låångfredag som det låter som och sen till Sis på söndag och fira henne och Sagis.. Annars har jag inget bokat! Ska nog ta en stor städning här på onsdag så det är fint tills ledigheten, inte så kul men ett måste!!

Jag undrar när får beskedet om vilket datum jag får sluta på jobbet och börja på det nya! Vill veta, så man har något att se fram emot tar ju sådan tid hela tiden när något ska hända på jobbet... dom har ju inte direkt bråttom att fixa saker!!

Shit har letat hela dagen efter en sån där grå Ramones T-shirt som Elin Kling på bilden från förra inlägget har, gillar T-shirten den är ju as snygg... hittade bara i svart med vit text! Vart kan man få tag på en grå?!

Helgen som var så gjorde jag inte så specielt mycket i fredags var jag hos Nicke och kollade på Let´s Dance och film sen i lördags hade han innabandy match så jag tittade på den sen åkte vi till Ikea köpte hem lite grejs till klädkammaren så nu får jag plats med ännu mer kläder :P Sen på kvällen var jag på middag hos pappas tjejs föräldrar så det blev en lung lördag kväll sköönt! God mat fick vi oxå, sen så sov Philip (bonus lille bror typ) hos mig för vi skulle upp skapligt dagen efter för att åka till Carro (stor Sis) och äta mat för Pappa och dom skulle fira henne så jag följde med så vi åt god mat och gick på promenad, shit har fått träningsvärk i ryggen efter att ha dragit barnvagnen hela vägen! Vi gick kanske en timme tror jag de va.. As bra ju ;)

Och imorn ska jag och Linda gå våran Power walk klockan nio imorn bitti, duktiga vi ska bli :D kanske tar och solar efteråt så man får lite färg oxå, hehe!! Börjar bli stressad till sommaren vill ju ha sin dröm kropp tills dess och vara brun oxå , haha!!

Hoppas dom har fyra arbetsdagarna jag har framför mig går fort, hoppas det!! är ju kort dag på torsdag oxå skööönt!!

Ne dags att fixa frippan och dra på sig arbetskläderna och börja bege sig till arbetet!!

Skriver mer imorn förhoppningsvis , haha!!

Pusss åh Kram


                               image30


Vad jag längtar...

Nu är det bokat dags för hårförlängning igen, ska bli så skönt att få tillbaka det långa fina håret :D
Blir i mitten av April då sätter jag in håret och dagen innan blir det att klippa luggen som jag nu ÄNTLIGEN ska våga göra, hehe!!

Sen vill jag ha SOMMAR SOMMAR SOMMAR... fan va skönt det ska bli och få sola och bada och bara vara!
Har lite planer för semestern, vi tjejer har pratat om Halmstad, Gotland och utomlands se hur det blir!! Men halmstad blir det nog vecka 30 och sen Gotland och utomlands kanske det inte blir båda men nåt av det ska vi iaf åkte till :D Jag och mina Girls kan det bli bättre, love you all!!!

       image29

Snart ser jag oxå ut så där i håret, mmm love it :D
Är det någon som vet vart man får tag i en sån där T-shirt? Vill ha..

Dags att åka och sola nu.. Puss o Kram

En evighet.... eller nåt

Va det sen jag var besökte den här sidan, fy skäms på mig!

Ja du vad har hänt sen sist har fått nytt jobb om jag har glömt att nämnt det är inom Scania försej men helt ny byggnad och nya arbetsuppgifter och mer mcyket mer ansvar.. ska bli spännande att byta men lite skrämmande på samma gång! Men det klarar jag :D

Ska göra hårförlängning i april oxå, ska bli kul att få mitt långa hår tillbaka som jag längtar :D

Sen så har det varit lite party men det är inget ovanligt i mitt liv, haha!
Kan berätta lite om i lördags när vi partajade kan börja med att berätta att det blev tok för mycket alkohol som en orutinerad 14 åring som aldrig supit förr.. fy skäms på oss, haha!! Vi var först hos mig och grundade sen drog vi vidare ut till Nykvarn till Richard som har köpt hus där mitt ute i skogen. Va väldigt trevligt där och shit vilken grym hund han har, as stor fan lika stor som en häst, haha!! Men det roligaste är att hon hette Bella, haha som min Bella :D Sen efter många många glas där begav vi oss till stan där vi gick till Hamnmagasinet och dansade för fulla muggar!! Va riktigt kul ute.. bra folk, bra musik och gratis sprit för min del, haha :D Kom hem runt halv fyra tiden tror jag och somnade direkt, hann knappt ta av mig kläderna, haha! Sen vaknade jag vid sju och mådde som en gris och va fortfranande full höll på att ramla ner från min säng men tog tag i stegen i sista sekund! Sen drack jag vatten och somnade sittandes i sängen för jag mådde så dåligt.. sen efter det har jag varit illamående och inte fått i mig någon mat! Har åkt på värsta baksmällan och magsjukan på samma gång typ inge vidare skoj..
Men nu mår jag bättre och ska till jobbet imorn! Få tillbaka sitt liv, haha :D


         image28
Från i lördags, thihi! Utblåst var det den här gången :D




Imorn så ska Johanna tatuera sig, roligt!! Vill oxå (igen) haha.. Ska följa med som stöd och sen snacka lite skit med dom där!! Köpa ny kula till örat, vem vet!! ;)

Ja juste i Fredags var jag och Linda på bio på Heron såg Iskariot, vi bestämde oss på tio min att vi skulle åka och då var det bara att åka om vi skulle hinna dit, snabba puckar kan man säga :D Filmen var bra men lite seg i början bara men sen blev den bra..

Ne nu ska jag hoppa in i duschen så man blir en människa igen!!

Sköt om er.. 
Puss o Kram