23.17 god natt

Nu tror jag sängen kallar, är inte så specielt trött men behöver sova så jag orkar med hela dagen imorn. Blir en hektist dag, först på stan med Linda vid tio rycket för att ha frukost dejt sen köpa det sista till nyår alltså lösögonfransar (ska ha om jag får dit dom, haha), nya örhängen om jag hittar sen cider från systemet. Annars har jag allt!

Nu ska jag göra mig klar för läggdags och smörja in med bus sen krypa ner i nybäddade sängen och slumra in ;)

Hörs imorn, xoxo

30.12.08

Nu mår man iaf bättre men inte helt hundra men står på bena iaf :P
Imorn är det nyårsafton då jag ska hem på middag/fest hos Kalle och Sara, ska blir trevligt fast jag inte är på party humör än. Hoppas på att jag mår ännu bättre imorn så man orkar med ändå tills tolvslagen men det borde man palla, haha!
Har inte så mycket att skriva för jag har ju bara varit sängliggande sen i fredags kväll. Har en sak att berätta pappa var här idag och satte ihop sängen som jag fick i julklapp det är en hemma byggd som pappa har gjort. Just nu är det halv klar men står iaf i sovrummet. Fick pengar av mamma i julklapp som jag funderar på att köpa den där nya mjukisdressen från hm som har kommit i deras nya vår kollektion. As söt! Är Betty boop eller vad hon heter ;)

Ne nu ska jag äta en macka och lite yoggie för att se på lite tv innan jag lägger mig i badet.

XoXo

Home sweet home!

Nu ligger jag i sängen och är sjuk så tänkte stänga av datorn och blogga mer imorgon har ingen ork att göra något.
God natt så hörs vi imorn. XoXo

Mot landet...

Pappa kommer om dryga halvtimmen för att hämta upp mig så snart är jag på väg till landet. Allt är nerpacka och katterna har sina saker med sig, måste väcka dom snart för att kolla om dom ska på toa innan jag tömmer den och sen lägger dom i buren så dom kan fortsätta sova :P Innan jag gör det så ska jag platta mitt hår som precis torkat. Jag hoppas verkligen att jag kommer åt något internet och att pappa har med sig deras mobila bredband så man kan uppdatera någon dag i veckan. Funkar inte det så får ni ha det så bra och God Jul på er alla!



Hörs igen den 26:e om inte innan. XoXo


Bortskämd, jag?!

Hur bortskämd är du?
[x] mamma
[x] pappa
[x] styvmamma
[x] styvpappa
[x] styvsyskon
[ ] bror
[x] syster
[ ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobil
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] mer än en cykel
[ ] gästrum
[x] dator
[x] tv

TOTALT: 11

[x] säng större än normalt (över 100 cm)
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3 eller ipod
[x] ett fungerande PS2
[ ] nintendo wii
[ ] xbox som funkar
[ ] nintendo 64 som funkar
[ ] gameboy/advance
[ ] gamecube
[ ] super nintendo
[ ] nintendo ds

TOTALT: 6

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] heckeyspel
[ ] biljardbord
[ ] fotbollsbord

TOTALT: 0

[ ] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] har något klädesplagg från abercrombie och fitch eller hollister/AE
[ ] dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort

TOTALT: 2

[x] jobb/sommarjobb
[ ] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] MSN
[x] kamera/videokamera
[x] egen telefon (hem)

 TOTALT: 5

[ ] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] gitarr/trummor/elgitarr
[ ] piano/keyboard
[ ] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTALT: 5

[x] platt och locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kredit/bank kort
[x] rest i europa
[ ] varit på hawaii
[ ] varit i USA
[ ] varit i asien
[ ] varit i australien
[ ] varit i afrika
[ ] varit i sydamerika

TOTALT: 3

[x] föräldrarna har bil
[x] jet ski/båt
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har en bil

TOTALT: 2

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[x] egen laptop
[ ] egen dator

TOTALT: 2

SAMMANLAGT: 36
0-5 verkligen inte bortskämd
6-19 normal
20-31 ganska bortskämd
32+ väldigt bortskämd

21.12.08

Sorry för dålig uppdatering har inte haft tid eller jo men jag har inte orkat :P
Fredag var mycket trevlig, sjöng massa sing star och ja jag vann nästan varje gång haha!
Mina två kusiner kom hit var kul att träffa den ena Ceasar för det händer inte allt för ofta men det var oxå kul att träffa Gabbe oxå men det gör jag ju ibland oxå :) Får ju inte glömma Jocke oxå hehe kul att träffa honom med, men dom dissade oss för en fest i sthlm taskiga haha!

Efter krogen drog jag och Emma och käkade sen tog vi taxi hem och låg och pratade och skrattade till sex på morgonen sen somnade vi direkt. Så igår var man seg Emma drog vid ett tiden och jag satte på en film då och sen somnade jag efter filmen och sov till sex på kvällen, illa. Så när jag vaknade blev det att få i sig något i magen sen över till mamma för att slå in mina julklappar och fastnade där. Dom hade främmande så vi spelade kort som inte gick så bra för min del haha! Sen drog jag hem och kunde inte sova så låg och tittade på tv men somnade tillslut typ vid tre tiden. Sen är man uppe nu det är bra ska ju åka till landet vid två tiden så har lite att göra nu städa, packa, duscha och fixa sig.

Hörs kanske sen innan jag åker annars om jag kommer åt något internet på landet annars får vi höras när jag kommer hem den 26:e december!

XoXo

13:45 Städat, skönt

Sådär nu har man städat klart, skönt! Blir väl att ta en lååångt dusch och sen börja fixa sig lite smått.
Wiie är på party humör :) Har till och med fått i mig frukost inte illa, haha!

Ne mot duschen blir en bild på färdig make up och kläder om jag hinner försej ;P

Hörs sen... XoXo

19.12.08

Gårdagen var bra, blev shopping i sthlm men hittade inte så mycket. Blev nyårs klänning (den från vila) sen en ögonskygga, puder och julklappar så nu är jag klar. Skönt!
Idag blir det party, fan va skoj det ska bli. Måste städa nu annars kommer mina vänner bli förskräckta hur stökigt jag har det, haha. Idag känns ryggen bättre, det gör ont men inte samma smärta nu som förut. Har haft ryggskyddet på i två hela dagar och det har hjälpt. Blir att ha idag med fram tills det blir dags att fixa sig för ikväll.



Måste börja fixa här så jag hinner, börjar känna stressen :)
Hörs senare, XoXo


11:36 Mot STHLM

Så där nu har katterna fått mat och jag har fått i mig en macka och ett glas juice, nu e jag redo för STHLM :)
Dagens outfit blir samma som igår orkar inte bry mig för det funkar att ha plus att då syns inte rygg skyddet.
Juste Emma ska ha med sig kameran så ber henne maila bilderna sen så jag oxå har något att visa, haha!

Hörs när jag är hemma igen. XoXo

Spökar det?!

Shit va läskigt, har ljusslingor som hänger på ena gardinen med stjärnor på men iaf så hörde man hur dom rastlade till och att dom gungade som om någon hade rört på dom trodde det var katterna med dom satt på golvet typ 2 meter bort och stirrade och följde något med blicken, var det ett spöke?! Dom säger att djur kan se sånt, läskigt! Eco har följt med blicken förut som om det går någon längre bort. Skärry! Haha.. tur att det är dag och man lyssnar på glad musik så man inte blir skita rädd.. Ne dasgs att kila ville bara berätta.

tjo hej!

18.12.08

God morgon gott folk nu har man varit vaken en stund tänkte fixa mig nu för att sen gå till affären behöver handla kattmat det sista gick åt igår kväll så nu har jag två hungriga katter här! Men dom fick lite ost och skinka förut så lite har dom fått i magen. Vid tolv åker jag till sthlm för att inhandla julklappar har försej bara två att handla :) Skönt! Sen ska jag köpa en billig nyårs kläning till mig tror det blir den från vila, minns ni den?



Den är så fin plus att den här kan man ha till någon utgång och till sommarn sen så det är bra.
Blir att prova den idag :)

Ne nu ska jag fixa mig om jag ska hinna såg att klockan redan var tio över tio.
Alltid i sista sekund haha!

XoXo

90210

Nu
har jag fastnat för ännu en bra serie, har kollat på några nya avsnitt av 90210 (alltså den nya 90210), den är ju as bra! Måste fixa fler nya avsnitt så man kan titta på. Sen ska jag fixa lite bra filmer så jag kan titta på när det blir tråkigt på landet :P Lite svårt tt se vad jag skriver när jag har två katter som sitter framför teven och försöker fånga pilen (har kopplat in datorn till teven) men det är bra att dom roar sig nu så jag får sova ostört sen. Hehe!

Ne dags att krypa till sängs kankse, ska upp relativt tidigt imorn. Ska till sthlm med Emma och titta efter julklappar. Skönt nu har man semester tills den 15 januari :) Wiie!!



Ne god natt på er alla söta läsare, XoXo

16:46

Så nu har man gjort sig iordning. Blev soft kläder som tights, linne och en stor t-shirt som jag knöt en knut på ena sidan för att göra tröjan lite roligare. Ville ha någon "over size" tröja för att dölja rygg skyddet som jag måste ha.
Ne om jag kanske ska ta en macka har inte ätit något idag sen gå över till mamma. Har med min lite kläder som min kusin ska få och sen lite till min syster också. Hoppas dom blir glada, jag blir iaf glad över att få undan kläder jag inte använder. Ne dags att stilla hungern nu hörs sen.

XoXo

17.12.08

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra,
Grattis Mamma på födelsedagen!!!


Och grattis moster på födelsedagen :)

Idag har jag varit hos läkaren och jag har fått en överansträgning i ryggen så nu gäller det att vila, vila ,vila tur att man har en den här dagen kvar sen semester i en månad så jag inte förlorar så mycket pengar.
Så nu går jag runt med ryggskydd och voltarengele på ryggen. Hoppas det blir bättre snart vill ju kunna leka med Liam på julen utan att ha ont. Idag ska jag gå till mamma för att fira henne :)

Ne nu ska jag få i mig lite lunch.
XoXo

23.54 Titanic

Oj va trött jag börjar bli. Men är så inne i Titanic så kan jag inte gå och lägga mig än! Man gråter ju lika mycket varje gång, så hemsk film men ändå så bra. Och Leonardo Di Caprio är ju alltid lika snygg ;)
När filmen är slut så blir det bums i säng ska upp innan åtta imorgon för jag ska till läkaren med min rygg så måste hinna äta frukost och ta mig till sjukhuset har tid vid tio. Se vad dom säger. Tur att man har en dag kvar sen låång ledig så man har tid att vila upp ryggen! Det tar ju as lång tid för mig att skriva detta inlägg för jag fastnar vid teven hela tiden, tur att man kan skriva utan att titta så slipper jag släppa blicken från teven, hehe!
Imorgon fyller min kära mor år och min moster :) Så grattis till dom!!

Ne dags att fästa blicken på teven igen. God natt!
XoXo

20.24 röj röj röj men inte än.

Suck och stön vad det gör ont. Undra vad läkarna säger att det är, säkert överansträngt som dom andra gångerna jag har haft ont i ryggen. Efter nyår blir det till att börja träna inte bara för att komma i topp form utan att bygga upp stackars klena rygg och axlar. Va duktig där ett tag förut men nu har jag varit så slö på den fronten sen i somras. Fy skäms på mig! haha! Nu kollar jag på S.O.S Familj inte lätt att ha tonårsbarn. tur att man har många är kvar tills dess :P

Hoppas dom roliga människorna följer med och festar på fredag, har ju iaf mina favisar med mig :) Plus att min bästis Linda ska ut med sitt jobb så ses vi inte innan krogen så syns vi där. Wiie! Juste Linda glömde säga förut att från och med första februari kommer jag jobba dag under en begränsad tid så nu kommer vi kunna ses varannan vecka kul va?!
Kan det inte bli helg nu, hehe! Undra vad man ska ha på sig haha tur att man har några dagar kvar att bestämma sig. Ska gå igenom min garderob och fortera nu ligger bara mina kläder huller om buller och man hittar ingenting bara det man brukar använda. Men det får bli när ryggen är bättre.

Ne åter till programmet, XoXo

13.04 ...

Från och med så tänker inte jag lägga ner energi på vissa människor som inte lägger ner någon energi på mig. Så förvänta er inte att jag ska höra av mig! Vill ni mig något så får ni höra av er. Lägger all min energi på min riktiga vänner som alltid finns för mig och läger ner tid på mig med! Jag tänker inte finnas för er när bara ni vill/orkar.

Man märker vilka som är ens riktiga vänner och jag älskar er, ni vet vilka ni er!
Ni andra kan dra åt helvete..

Så fick jag det sagt, haha!!

16.12.08

Hej gott folk, sovit gott? Det har jag gjort, känner mig utvilad. Skönt!
Ska gå över till mamma strax och slänga in en maskin har inget rent.
Min rygg värker som fan och jag vet inte vad jag ska göra, ska nog ringa läkarn efter jag varit hos mamma och se vad dom säger. Har tagit alvedon hela dagen igår men hjälpte inte ett piss.
På tal om annat vi åt julbord igår på jobbet, va gott det var! Längtar tills julafton då jag får äta det igen :)
Ne om man kanske ska röra på påkarna och gå till mamma, blev så seg nu haha! Har tagit typ tjugo minuter att skriva detta tittar på toppmodel samtidigt.

Hörs senare, XoXo


Jobbet kallar.

Helvete hade precis skrivit ett inlägg och sen försvann det, aja bara att skriva om. FAN!
Ska iaf kila till jobbet nu strax och än har jag inte kommit på läxan. Får fråga ¨någon på jobbet, haha!
Fan har så ont i ryggen fortfarande har tagit värk tablett men har inte hjälpt än. Snart får jag vila ut!
Får undvika tunga lyft idag och stå ut. Är as hungrig har ju bara ätit frukost får bli att köpa något att stoppa i magen blir ju inte middag förens tjugo i sju ikväll. Långt tills dess ju.

Måste kila. XoXo

Dagens låt: Markus Fagervall - If You Don´t Mean It

Etta på min önskelista.

Är en system kamera.
Har velat haft en sån länge men sen pratade jag och Linda om det och nu blev jag mer sugen än innan :P
Så snälla Tomten jag vill ha en system kamera.




Snälla, snälla Tomten jag har ju varit snäll i år ;)

XoXo


12:33 Färdig badat

Nu har man precis kommit upp från badet, gud så skönt det är att bada. Åh ja Linda jag badar ofta :P haha!
Min helg har varit hur bra som helst. Har varit lugn oxh skönt men ändå hittat på saker. Fredags käkade mat hos Linda och tittade på Idol, lördag hockey och lagade god mat och slappade framför tv:n sen igår hos A-S föräldrar, på stan och sen hos farmor och farfar för mini jul sen har jag ju haft min kära bror på besök hela helgen, kul med sällskap!

Nu har jag tre arbetsdagar framför mig sen sthlm på torsdag sen utgång på fredag (som det ser ut nu) sen söndag åka till landet för att vara där tills fredag 26 december. Lite länge men behöver nog komma bort lite och få umgås med familjen. Åker ju förstmed Pappa och bror för att pyssla lite där innan resten av familjen kommer dagen innan jul och på jul. Sen efter jul på fredagen blir det hem till mamma :) Måste ringa mamma ikväll och fråga hur dom hade det i Tallin dom har varit där i helgen. Ne dags att klä på sig och föna håret tiden springer iväg.
Glömde bara säga att shit mina katter måste vara på bushumör båda springer runt och busar och är allmänt glada och gosiga, annars brukar som sova föpr det meste haha!

Ne nu ska jag pussa katterna på väg till garderoben :)

XoXo

15.12.08

Då var det måndag morgon och jag är helt slut. Har sovit dåligt och ryggen värker, inge kul!!
Har varit vaken sen tio men har bara suttit framför datorn så nu tänkte jag göra lite frukost sen lägga mig i badet och fundera på läxan till dagens möte. Vi ska svara på vilken som är våran bästa ledar egenskap, hmm svårt ju!
Ska lyssna på Markus Fagervalls nya skiva nu, as bra :)


Så fin är han också :P

Ne magen kurrar dags för frukosten.
XoXo

22.56 Sängen kallar.

Hatar att ha ont min mage gör skit ont och ryggen värker som satan, vet inte vart jag ska ta vägen.
Ska känna hur ryggen känns imorn om det gör lika ont så måste jag ringa läkaren.
Tänkte gå och lägga mig så ville bara säga god natt!



XoXo


14.12.08

Idag har det varit en heldag på små äventyr, haha! Åkte hem till Kjell och Marie-louise imorse för att pappa och A-s var där sen åkte vi ner på stan och kollade lite, fikade och tittade på när Markus Fagervall åkte skridskor på torget. Åh gud så snygg han är!! Stod skit nära honom så fick en bild på honom :P Sen efter stan gick vi hem till farmor och farfar där vi åt middag blev vilt som vanligt, hehe! Sen hade vi lite julklappsutdelningar, jag fick massa fina ljus som ska dekorera med här hemma. Och nu ligger man hemma i soffan så skönt!

Bjuder på lite bilder från idag:


Så snygg, tycker ni inte?


Siri är galen i paket :P


Sjunger till Kevins låt på väg ner till stan :P

Ne nu ska jag lägga bort datorn och kolla lite tv.
XoXo

20.28 Propp mätt!

Nu har vi fått i oss mat blev potatisgratäng grillad fläskfille och broocoli, super gott!
Hockey gick inte så bra förlorade med 2-1, spelade dåligt i första och andra perioden men spelade bra i sista.
Nu är det faddergalan på tv så blir att titta på det nu och sen får vi se vad vi gör.
Lär nog inte orka så mycket efter all mat och chips :) Tagit några glas vin också riktigt gott!




Hoppas ni har en bra kväll.. XoXo


15:20 Inga komentarer



12:43 Vakna nu Philip

Nu har man kollat på ett nytt avsnitt av Gossip girls, hur spännande som helst!
Sen har jag duschat och så nu väntar jag på att Philip ska vakna så jag får nån frukost, hehe.
Sitter och lyssnar på Kevins vinnarlåt, älskar den!

Snart blir det att fixa sig för sen blir det hockey vid fyra, SSK - LULEÅ idag.
Heja heja Ssk!

Hörs mer sen, XoXo

13.12.08 Grattis Kevin du är grym

Då var det lördag och med det innebär det hockey :) Igår var jag och Philip hemma hos Tobbe och Linda och kollade på idol finalen, det var hur bra som helst. Och rätt vinnare vann! Han e ju så grym.. Orkar inte skriva så mycket mer!

Här är vinnaren med vinnaren låten, åh vad den är bra.


Dags att ta en dusch sen fixa frukost för snart får philip vakna, haha!

XoXo

23.04 Ny duschad

Vilken härlig kväll jag haft. Har ätit god mat, kollat på sunes jul och haft mysigt med tända ljus oxå :)
Nu har jag precis duschat och smörjt in mig med dove hudlotion som har en lätt brun utan sol i sig, svin bra!!
Börjar känna mig lite trött nu så ska nog krypa ner i sängen och läsa några kapitel av min bok sen hoppas på att somna direkt. Har ju lucia tåg att se fram emot imorn, hehe!

God natt på er, hörs imorn.
XoXo

Vem är du mest lik i gossip girl?

Gör testen här.

Jag gjorde det och så här blev det:

Du är mest lik Serena!

Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor. Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil, men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig. Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat. Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!



Stämmer det?!

11.12.08

Då var det torsdag som jag trodde de var helatiden igår. Imorn är det fredag, fy vad skönt!!
Idag ville jag bara ligga kvar i sängen gud så skönt det hade varit verkligen as skönt. Börjar få ont i min rygg igen att det aldrig ska gå över blir så less, får stå ur dom här sista dagarna. Jobbar ju bara 5 dagar till sen ledighet i en månad, wiiie!! Ne nu ska jag jag borsta tänderna sen börja åka till jobbet.

Hörs efter jobbet, XoXo

22.55 Läggdags

Ne om man ska krypa ner till säng, kommer bli mysigt! Funtar på att läsa några sidor i boken den är ju bara för bra har läst halva nu. Får inte läsa för mkt för sen har jag ingen bok att läsa, haha!!


Säga snygg ;) Tänk om han kunde ligga i sängen och vänta, haha!

Tänkte säga god natt och sov så gott!
Hörs mer imorn, Natti.

XoXo


20.05 Grym grym skorna


Asså har ni sätt så snygga, såg dom i en blogg!
Fan vad jag vill ha, är det någon som vet vart dom finns och vad dom kostar?
En julklapp till mig kanske :P

XoXo

10.12.08

Jag har fått för mig att det är torsdag flera gånger idag men nää de e ju bara onsdag, blä!
Snacka om trist, känner för att ha helg för efter helgen jobbar jag bara tre dagar sen ledig i en MÅNAD snacka om sköönt!! Så ni vet älskar jag min pälsmössa, har tyvärr inte hunnit tagit kort på den än men det kommer :)
Såg i tidningen idag på reklambladet för Gina Tricot en jätte fin kläning till julafton kolla visst är den fin kostar bara 149kr billigt billigt !!


Är skit snyggt med svarta stumpbyxor till och är hur skön som helst så det blir ju perfa när man ska äta massa julmat :)
Vet ni jag skulle behöva klippa mig mina toppar börjar bli slitna men de e så tråkigt att klippa sig för man blir sällan nöjd :(

Ne nu ska jag kolla lite tv ska blanda lite saft blev så törstig, haha!!

XoXo

19.48 Leopard



Så fin den är, kostar bara 199 tror jag de var :) Billigt!
Är helt slut idag, skönt att vi börjar en timme senare imorn.
Juste idag har min päls mössa från Hm för 100 kronor kommit, skönt att den redan är betalt och klart bara att hämta ut. Så nu behöver jag inte frysa längre när jag går ut, ägde ingen mössa så 100kr var ett kap :P
Ne nu ska jag springa iväg och hämta paketet för jag tänkte gå till jobbet imorn så jag vill ha min varma mössa då.

Hörs kanske sen.. XoXo

23.44 Gav upp!

Kan inte sova, har inte sovit något bra på två veckor! Sover oroligt och vaknar titt som tätt. Nu har jag legat i sängen sen nio och läst bok till tio sen försökt sova men gav upp nu så nu sitter jag i soffan och ska dricka varma koppen för jag är jätte hungrig sen så har jag bäddat med täcke och kudde i soffan så tänkte kolla på tv och se om man slumrar till på soffan får väl sova här inatt. Hatar att inte kunna sova när man verkligen behöver det för klockan ringer ju fem imorn bitti och man vill ju få lite sömn. Casper mår bättre nu, skönt! Han är lugn men har blivit sig själv igen :)
Börjar få huvudvärk oxå, fan varför kan man inte bara somna är ju trött men går inte blää!!

Ne nu ska jag kolla lite internet och dricka upp soppan sen bädda ner mig och kolla tv ..

XoXo

19.11 min lille plutt

Nu har man fått lite mat i magen plus lite glass till efterrätt, finns det något godare än ben and jerry glassen tror inte de!
Casper har vaknat till och äter just nu men han är så trött och "mammig" så han ska sova hos mig helatiden sen han vaknade till första gången. Så jag får gå runt med honom som en liten bebis och han sover för fullt i min famn. När jag lägger ner honom ligger han och pipper, stackarn! Hoppas han mår bättre tills jag ska sova annars vet jag inte om jag vågar lämna honom imorn då får jag komma senare till jobbet men tror inte de ska behövas. Han äter ju nu och ska se till att han får i sig vatten och sover så får jag se hur han mår imorn. Just nu ramlar han titt som tätt när han går balansen är inge vidare, min lille plutt! Ska se äntligen hemma vid åtta se om dom har lite tips för jul pyssel :) Åker nog till landet tidigare med pappa och mina "bröder" för dom ska fixa lite tänkte jag då man jag julpyssla där och sen baka lussebullar och knäck, så vi får julkänsla. Mysigt tycker jag!

Såg ett nytt avsnitt av Desperate Housewives nyss fan va bra de e :)

Ne nu ska jag nog läsa boken tills klockan blir åtta, asså fan va bra bok jag brukar inte läsa men den boken går knappt att sluta läsa. Hörs innan jag ska sova, ha en fortsatt trevlig kväll.

XoXo

13.08 veterinären

Sådär nu har jag lämnat lill plutten till veterinären, stackarn han var så rädd när vi vägde och gav honom en spruta. Han vägde 3 kilo en liten kille är vad han är. Så vid två ska jag hämta honom och pyssla om honom när han kommer hem. Se hur Eco reagerar när hans "brorsa" ligger och sover för fulla muggar. Han går runt här hemma nu och letar efter Casper.

Ne nu ska jag se våra bästa år och äta lunch har ju sallad med lax som räcker till både lunch och middag om inte till kvällsmat oxå :P Skriver mer när jag har varit och hämtat Casper.

08.12.08 God morgon

Då var det måndag igen och jag är sjukt trött kunde inte somna igår somnade kanske efter ett. Så fyra timmar sömn jippi, NOT! Läste boken igår i två timmar gick inte att sluta så ska jag lägga mig typ sju ikväll och läsa till nio och hoppas på att somna efter det skulle vara skönt så man är lite utvilad imorn. Ne nu ska jag borsta tänderna sen är de dags att åka till jobbet. Är hemma vid lunch tid igen för att jag ska ju till vetrinären så önska Casper lycka till nu :)

Hörs senare.. XoXo


God natt!!

Tänkte krypa ner i sängen nu och börja läsa min bok och hoppas på att man kan somna relativt skapligt.
Juste maten smakade as gott och håret blev bra behöver göra mer slingor så man ser mer men en bra början iaf på min ljushet :P Bjuder på en härlig bild så här innan läggdags.


Så fin så fin..

God natt, XoXo


En till sak till på önskelistan

Jag önskar mig gå stavar, en tråkigt utgift att köpa själv men skulle passa bra till mitt nya hälsosamma liv jag ska börja med efter all julmat och sånt :P
Känner att jag behöver vara lite mer aktiv efter jobbar annars somnar man ju på soffan så ett par gåstavar så man får lite motion skulle passa mig fint!

Föresten så sitter jag nu och väntar på att laxen ska svalna och att slingorna i håret ska bli klara så man kan duscha och sen äta middag blir sallad med laxbitar i :) skippar pastan den här gången, hehe!

Hörs senare, XoXo

Snacka om coolt.


Riktigt snyggt med tre stjärnor på foten, tycker ni inte? I like ;)
Kanske en till, höhö!!

Nu ligger jag i soffan eller det har jag gjort ett bra tag är hur seg som helst och det är det inte bara jag som är Casper ligger utslagen över min mage här och Eco i sin bädd och små snarkar, haha!
Ska snart gå upp och börja slingra håret och göra lite pasta sallad tror jag är hungrig plus att det kan jag äta imorn som lunch och middag :P Men undra om jag ska ha lax i eller kyckling, hmm svårt!

Fick mina saker jag beställde från jultidningarna (av min "lille bror"), blev en pysselbok, nya boken EMMA Mias dotter och nya dassboken :)

Ne dags att göra lite nytta måste väcka Casper, det är kul att väcka honom för han små låter då och rullar runt och försöker låta så kinkig :P Min lille putt som ska kastreras imorn, stackarn.

Hör sen, XoXo

07.12.08

Då var de söndag och vet ni jag trodde de var måndag när jag vaknde imorse, fick panik men sen kom jag på att det var söndag så då kunde jag sova en liten stund till. Nu ska jag fixa mig för att sen gå till affären och till mamma vi ska åka och lämna Liam vid lunch tid så vill hinna leka lite med honom :D

Ne nu ska jag kila.. hörs senare! XoXo

Jävla töntar.

Va några som ringde på och bankade på min dörr och sen sprang därifrån, asså hur gammla är ni ?!
Riktiga töntar jag tror jag vet vilka ni är, haha är ni fortfarande sju år eller.. Man börjar ju undra!

VÄX UPP!

23.47 Home

Nu har man kommit hem eller har varit hemma en liten stund, blev att tvätta av sminket direkt sen på med myströjan och la mig i soffan. Funderar på att kolla på en film eller om man ska försöka sova vet inte än, hehe!
Kollar iaf på Britney Spears dokumentär på fyran, kollar ni på de?

Söt bild på Liam och hans mormor (alltså min mamma):


Mina kelgrisar hade saknat mig , kolla här:


Fokucerad på bloggen :P


Ne nu ska jag se om det blir film eller sova.
Juste Marcus vann stjärnor på is, jippi! Grattis grattis.

God natt, XoXo

Slut, attans oxå!

Klänningen som jag ville ha på nyår är tydligen slut för den fanns inte kvar på stylebystars hemsida och vad ska jag nu ha, funderar på den här kanske var billig oxå. Vad tycker ni?



Jag tycker den är fin :)

Önskelista från mig till mamma:

 

Båda är ifrån Lindex, ska vara lite oversize så en storlek större skulle vara bra !!

21.26 updatering

Nu sitter jag i soffan hemma hos mamma och kollar på stjärnor på is, dags för utröstingen innan isduellen är. Undra vem som vinner hela skiten.

Oj nu får man veta, vänta .... Det blev Lars som åkte ut!
Rätt att det blev så men han var grymt duktig men det är dom alla.

Nu hoppas jag på att Marcus vinner, heja heja!

XoXo

15.21 En dagens

Dagens första, Jeans skjorta från Jc med brunt skärp från vila

 

Dagens andra, tee från Hm Herr skärp från Åhlens och jeans tights från gina plus ett bas linne från gina oxå i lila.


XoXo

Ännu mera godbitar från Friis & Co







Hur fina skor som helst från Friis & Company.. Om jag hade vunnit på lotto hade jag köpt allihoppa :P
Dags att göra mig i ordning nu tror jag har inte gjort något än bara legat i soffan och kollat på tv.
Blir duscha äta nån lunch sen över till mamma för Liam kommer dit och vi ska vara barnvakt, mysigt!!

Poppa lite musik samtidigt som jag fixar mig kanske får man att få lite energi :D
Ska få med en dagens sen oxå.. C ya

XoXo

06.12.08

Lördag idag och jag har precis vaknat halva dagen är ju typ borta, och jag som skulle upp vid nio och fixa lite och träffa Linda på stan men båda hade sovit länge så det sket sig! Hon håller ju på att flytta den här helgen så hon var tvungen att fixa lite. Men nu kanske det blir frukost/lunch på stan med Emma istället för vi har ju skutit upp det två gånger nu så det kanske är på tiden beror på om vi hinner och orkar hon jobbar idag och jag ska ha Liam sen :D

Juste grannarna hade fest igår vilket liv det var somnade kanske två halv tre pga att det var så livat hoppas det är tyst ikväll så man kan somna skaplig tid idag för imorn blir det upp tidigt så man kan somna på söndag för jag jobbar ju förmiddag på måndag!!

Ne om man kanske ska ta en dusch och fixa sig och sen fixa nån frukost eller lunch börjar bli hungrig.
Hörs mer sen, XoXo

Friis & Company

Dom gör så fina saker, har min favoväska i det märket men den har gått sönder :(
Här är några favoriter som jag önskar mig i julklappar i just Friis & Co




Armband i guld, jätte fin.



Ring i guld och svart sten, as grym!


Svart nessesär med "guld" pärlor på.


Svart plånbok, hur fin som helst.


Svart brett bälte, cool !!

Visst har dom fina saker, se om tomten kommer med detta i julklapp eller får man köpa det till sig själv i julkapp :P haha!! Dags att krypa ner i säng om man kan somna hör grannen som har partaj, hoppas dom e tysta snart!

God natt, XoXo

22:38 Rösningen avklarad

Nu var röstningen avklarad och Robin fick åka hem.
Han har utvecklas grymt mycket den senaste tiden i dol!
Men mina favisar i idol :D Jag e nöjd !!


Robin Begntsson - När vindarna viskar mitt namn

Tävling

jag var precis inne på Febbs blogg och såg att hon hade en tävling om en väska och självklart är jag med och tävlar. Hoppas jag vinner den var ju bara för snygg. Länken till hennes sida är www.febb.blogg.se 

Här är väskan jag är med och tävlar om:


20.43 fredag kväll

Nu är man hemma och ligger i soffan med datorn i knät och tittar på Idol, vad har ni gör er?
Undra vem som får åka hem idag, Robin b?! kan blir.. Känner mig helt färdig, skönt med helg iaf!!
Imorn blir det fika på stan med Linda sen hem för Liam kommer ska vara barnvakt, mysigt.

Va inne på Elin Kling sida och hon hade lagt upp bilder som hon tog för tidningen Cafe, snacka om underbara bilder:









 
Visst är hon underbar? Och så fint hår hon har, avis :P

Ne åter till tv tittandet, hörs senare om ni har tur hehe!

XoXo

05.12.08

Oj gud så trött jag var idag, försov mig vaknade inte förens tjugo över nio och skulle möta Emma på stan vid tio men som tur var så hade hon skickat medelande och sagt att hon inte skulle hinna heller så vi får ta det nästa vecka istället.
Så jag sov vidare och gick upp vid elva så nu är det lite stressigt måste fixa frillan sen klä på mig och ska typ gå om 5-10 min lite stress här haha!! Måste in på ica och köpa frulle och matlåda så man har till jobbet.
Sitter och lyssnar på min favo låt Beyonce - if i were a boy så grymt bra!!
Ne nu väntar spegeln dags att fixa frillan sen dra på sig jobb kläderna och pysa.
Ikväll är det ju idol, jippi vem tror ni åker ut idag ?! Står iaf mellan Alice och Robin B men hoppas nog på Robin B fast han har blivit bättre och bättre för varje gång men Alice är min favorit på nåt sätt ändå :P Hur som så är Kevin grym, haha!!

Kanske blir en uppdatering från jobbet om jag kommer åt en dator med internet annars hörs vi sen.

XoXo

Uppdatering från jobbet

Nu sitter man har och har precis ätit klart, blev makaroner och köttbullar orkade ju inte laga något anvanserat förut :P
Är helt slut, känns som att jag skulle kunna somna direkt om jag bara slöt ihop ögonen men hur skulle de se ut om jag satt och sov på jobbet haha illa illa !! Känner mig duktig idag har inte druckig än ända Coca cola burk idag, hur nöjd som helst och så ska jag göra resten av livet med haha! Nån Cola ibland med inte flera om dagen fast det är ju såå gooott !

Ne nu ska jag kolla lite internet innan det är dags att köra några ryck till innan hemgång.
Hörs kankse sen om jag inte somnar det första jag gör när jag är hemma, haha!


Underbara Liam, på lördag ses vi då jag och mamma ska vara barnvakt :D

XoXo

Glömde säga

att nu har jag bestämt mig har velat flera gånger och nu vill jag bli julhårig igen.. inte blond men ljusbrunt typ med blonda slingor! Så dags att börja slingra min mörka färg så den blir ljus för att sen lägga in en ljus färg, så önska mig lycka till :D
Eller bidra mig med pengar så jag kan gå till frisören :P

Oj nu måste jag gå, vi hörs mer ikväll !
XoXo

En sån i julklapp tack :P

Ja jag önskar mig en rutig skjorta i julklapp gärna en lite större så man kan ha det till strumpbyxor så fint ..

 
bild lånad från google.se

Så mamma det ska finnas på DaNaTo i kill butiken gärna en i medium ska vara lite stor..

XoXo

Nyår klänning

Jag har funderat över vad det blir att ha på sig på nyår och de står mellan dom här:

  

Vilken tycker ni, alla är ju så fina. Men dom kommer iaf från stylebystars!

XoXo

04.12.08

Vaknade för ett tag sedan av ett samtal från jobbet, var tydligen kaos där och dom var tvugen att fråga lite saker men kunde tyvärr inte hjälpa dom över telefonen så jag hoppas dom löst det innan jag börjar sen för annars har jag massa jobb att fixa sen :P

När jag kollade ut nyss så såg jag att det hade börjat snöa, wiie men det snöade bara i kanske tjugo min nu har de slutat :( Jag som blev glad för en stund, haha!! Nu är det ju vinter och då ska de fan vara SnÖ.

Idag innan jobbet blir det städa, har försej gjort den mesta bara att damma lite lätt sen dammsuga såvdet går fort. Måste fixa käk oxå vet inte vad jag ska laga har ingen lust med matlagning idag men blir väl nåt lätt typ makaroner och köttbullar. Nä åter till städandet så jag hinner innan jag ska dra till jobbet !!

XoXo

God natt

Nu är det dags att hoppa i säng, börjar bli riktigt trött!! Imorn ska jag upp rätt skapligt för att hinna städa, laga matlåda och fixa lite innan man ska börja jobba. Så tänkte bara säga god natt och att vi hörs imorgon!


Mysig bild!

XoXo

LISTA

1. När gick du upp idag? 11.30 cirka
2. Diamanter eller pärlor? Pärlor
3. Senaste filmen du såg på bio? Rally brudarna
4. Favorit-TV- program? Oj har många Desperate Housewives, Oth, Gossip girls, Greys m.m.
5. Vad åt du till frukost? Två piroger (blev mer lunch)
6. Vad är ditt andranamn? Lena
7. Din favoritmat? Har en ny kyckling i jordnöttssås med ris
8. Vilken mat gillar du inte? Spenat, skinka på burk
9. Favoritchips? Extrellas sourcream and onion
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Oj, har ingen kör min blandin från olika skivor
11. Vilken bil kör du? Ingen
12. Favoritmacka? ziabatta med delikatess skinka och smältost
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med? hmm.. måste tänka..
14. Vilka är dina favoritkläder? Tights och nån skön tröja till, mysigt med fint!
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Las Vegas, New York och Thailand :P
16. Favoritklädmärke? Hmm typ de från GinaTricot :P
17. Var vill du dra dig tillbaka? que?
18. Favorittid på dagen? Eftermiddagen framåt kvällen
19. Var är du född? Södertälje
20. Vilken är din favoritsport att se på? Innebandy, basket och hockey :D
21. Coca Cola eller Pepsi? Coca Cola
22. Fotboll eller ishockey? Ishockey
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? Nattuggla
24. Pedikyr eller manikyr? Manikyr
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? Nix inget jag vill dela med mig :P
26. Vad ville du bli när du var liten? Delfinskötare :P
27. Bästa barndomsminnet? Måste varit många kommer inte på nåt speciellt
28. Varit i Afrika? Nix men vore spännande
29. Nånsin rullat in någon i toapapper? Haha aa
30. Varit med om en bilolycka? Nepp inget allvarligt bara med om typ tre småkrockar.
31. Favoritdag i veckan? Lördag, tänk om de kunde vara lördag alla dagar :P
32. Favoritrestaurant? Ingen speciell
33. Favoritblommor? Rosor eller orkidé
34. Favorit-snabbmatsrestaurant? Mc Donalds helt klart
35. Äger du en cykel? Nix kastade min för att några hade tagit sönder den.
36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Ingen, kreditkort är inge bra !!
37. Läggdags? När jag är trött :D
38. Vad lyssnar du på just nu? Tv:n som går i bakgrunden
39. Favorit färg? Lila, svart, blå, vitt brunt gillar de mesta
40. Hur många tatueringar har du? 6 stycken..

03.12.08

Nu har man nyligen klivit upp är helt sänkt, är jag inte ens på bättringsvägen?!
Skulle ner på stan med Emma idag men pallade inte så sov 1,5 timme till tror det behövdes för är lite lite lite piggare nu iaf. Men trist att man sover så länge för nu hinner man knappt göra något innan jobbet!
Nä nu ska jag fixa frulle sen se de nya avsnittet av Gossip Girl och sen fixa mig och kila till jobbet!


En snygging från Gossip Girl

Ne dags att börja kolla på programmet och få i mig frulle så jag hinner.
Hörs senare, XoXo

@ WORK

Nu sitter jag på jobbet och har lite rast. Inte långt kvar nu, slutar 23.12 prick :P
Det går ju inte så bra för Scania just nu så vi har förkortade arbetsdagar från och med nästa vecka plus att vi är nog lediga 1 månad vid jul och hur skönt är inte de ?!
Längtar iaf tills dess, haha! Vi får betalt fast vi är lediga med vi kan vara tvugna att jobba ikapp det sen utan betalt, alltså övertid med inge pröjs inte lika kul då men ledighet är alltid skönt :D

Sitter såklart med min berömda coca cola burk och njuter haha!!
Ne dags att jobba hörs mer sen.



XoXo

TISDAG

Har blivit sämre fortfarande feber, förkyld och halsont sen ret hosta kan det bli bättre? Nää tror fan inte de, hehe!
Mycke gnäll.. Men ska jobba ändå har inte råd att vara sjuk så får stå ut den här veckan!
Laddade upp lite bilder från mobil till datorn och tänkte dela med mig lite av dom så här kommer lite bilder:

Så här såg jag ut idag:




- "skin" tights från DaNaTo (vila)
- Tee
från Hm Herr
- Lila linne
från Gina Tricot
- Nitskärp
från Åhlens

En bild på mig från förra helgen, bjuder på den haha!!


 
Min lyx frulle idag och i söndags :P



Dags att röra om i maten sen börja vandra mot jobbet!

XoXo


Måndag

Då var det måndag idag, en ny vecka framför sig! Idag har jag varit på stan med Emma och ätit frukost sen strosar runt lite. Och nu är de dags att kila till jobbet. Men har ingen ork är sjuk, har fått feber och sån huvudvärk och halsont plus att min tand värker oxå. Visdomstanden som börjar komma upp! Så igentligen vill jag bara ligga hemma och sova och ta alvedon men måste jobba har inte råd att förlora massa pengar så bara bita ihop.. Ne dags att pysa iväg!!

Imorn ska jag slänga upp lite bilder på köket plus några nya bilder som jag tagit !!



XoXo