Torsdag !!

God morgon!

Eller fredag enligt mig :) vi som jobbar 4:a dagars veckor är ju torsdagen som fredag för imorgon är vi lediga, skönt!! Förlåt om jag inte skrev igår men hade sån huvudvärk så jag sov en stund när jag kom hem sen så låg jag i soffan och tittade på tv innan jag la mig i sängen igen. Men idag blir det iaf något/några inlägg :)
Nu
ska jag ta ett glas saft innan jag borstar tänderna och går ut i det kalla för att ta mig till jobbet.



Ha en bra dag, XoXo


Tisdag !!

Tjenare!

Allt bra med er? Med mig är det toppen. Helt slut bara, har haft en bra dag på jobbet idag tiden har sprungit iväg som igår :) Kom hem för kanske en halvtimme sen, har precis ätit spagetti och köttfärsås a la Micke :) Haha!
Det är skönt när han är hemma före mig för då står maten på bordet när jag kommer hem :)
Funderar på om man ska ta sig till Ica Maxi ska hämta ut ett paket där våran nya modem har kommit från Telia för att vi hade trådlöst internet först men sen när vi fixade boxer så fick vi ett nytt modem så den funktionen försvann så nu ringde jag igen så då ska vi få yttligare ett nytt för att kunna ha den funktion och samtidigt kunna ha ha boxern i så det vore skönt att ha hämtat ut den. Men det är ju så kallt ute, haha så funderar på att ta ett bad och sen ta det imorgon istället får se hur jag gör. Först ska jag iaf ta en powernap i soffan på tio min :P

Hörs senare, XoXo

Riktigt snyggt till ...

... vår och sommaren! Är nästan ett måste i min sko garderob :)

 

 




Vad tycker ni om dessa skor? Något ni vill införskaffa er? Jag som ÄLSKAR mina converse skulle älska dessa skönheter med, och dom är så sköna att gå i. Dom kommer iaf från DinSko!


Måndag !!

God dagens!

Hur har eran dag varit? Min har varit bra. Tiden gick riktigt fort idag och jag har haft saker att göra hela tiden vilket är skönt. Slipper man titta på klockan varje femte minut och undra om det är rast snart eller att man slutar. Men idag har jag inte tittat på klockan någon gång och undrat om det var rast, eller jo bara i morse fem minuter innan det var frukost för då började jag känna mig så hungrig :)
Har känt mig duktigt idag gick både hem och till jobbet, starkt gjort av mig. Sen har jag hållt igång hela dagen på jobbet så nu känner jag mig helt slut, haha! Mätt är jag också M fixade maten så den var klar när jag kom hem. Så nu vet jag inte vad vi ska göra, kan bli ett bad och lite bra musik. Skönt att slappna av.
Imorgon blir det troligtvis träning annars får det bli en lååång lååång promenad :P

XoXo

Börjar lida mot sitt slut!

Då har jag haft mitt hemma spa. Nu är jag som en ny människa :) Peelade hela kroppen, rakade benen, hade hårimpackning i håret, tvätten med baby olja det sista jag gjorde så nu är jag len som en baby stjärt :) Tror jag duschade i nästan en timme, hehe! Nu ska jag föna och platta håret sen lägga mig i sängen och titta på Johan Falk innan jag somnar, men jag har redan sett dom filmerna dom är riktigt bra!


MUMS !!

Tänkte säga god natt så hörs vi imorgon. XoXo


Choklad

Då sitter jag och sniffar på choklad :) Har nämligen smetat in min ansiktsmask i ansiktet och den luktar choklad, mums! Har även målat mina naglar mörk blåa, as snyggt. Så nu ska jag tvätta av mig masken och ta en lång dusch där jag ska peela hela kroppen och raka benen för det behövs, haha!



Sen blir det En annan del av köping :) Tobbe är hel grym, tittar ni på de?

XoXo


Brooke Knows best ..

Det går på MTV just nu, har gått hela dagen! Jag har kollat på det hela dagen :P Dom första avsnitten hade jag redan sett men inte dom som går nu, jag tycker det programmet är bra. Roligt att titta på, hehe!
Brukar ni se det?



Fin slipat lite ..

.. ja det har jag sysslat med nu ett tag! Jag provat mig fram lite och nu blev jag nöjd :)
Vad tycker ni om resultatet på dom två menyerna här på bloggen? --->

Im in love ..



Vad tycker ni om dessa? Är ni lika kära i dom som jag :)


Söndag !!

God morgon!
Är allt bra med er? Jag har sovit gott och vaknade strax innan tio :)
Igår var en mycket bra dag. Var med Bella och Mindy hela dagen, vi var på stan först och käkade frukost och tittade i affärer (jag lämnade tillbaka kavajen), sen åkte vi till Ikea där jag handlade ramar ni ska få se sen till vad :) Sen åkte vi till kvantum som ligger bredvid Ikea där vi handlade massa godis, hehe! När jag kom hem så stod Älskling vid spisen och lagade god mat, kött och rotgrönsaker mums! Sen satt jag i princip hela kvällen vid datorn och fixade Bellas blogg, såhär blev resultatet:


Gå in och se själva :)

Nu blir det frukost och The City. XoXo

Räddaren ur nöden ..

Tack Bella och Mindy, ni räddade mig från att träna! Haha :) Men nu var inte M så sugen heller, han känner sig halvkrasslig så nu blir det en dejt med mina två bästa tjejer :) Det ser jag fram emot.. Så nu ska jag fixa mig. Tar nog med kameran och ser om man tar någon bild idag för igår blev det inga, haha!

XoXo

Uppe med tuppen !!

God morgon alla solstrålar :)

Är ni vakna? Det är jag, och har varit det ett tag nu. Har hunnit med att klä på mig, plåstrat om Eco (han har ett sår på halsen som han kriar upp så nu har han plåster samt bandage så han inte ska komma åt det), kollat internet. Nu tänkte jag sätta på en film medans Älskling sover. Sen blir det nog träning och sen får jag se vad klockan blir om stan fortfarande har öppet så man kan ta en fika med Emma. Måste verkligen ta tag i min träning igen. Har hänt en del saker som gjort att jag lagt det åt sidan men nu är det dags igen :) Har min kära sambo som tjatar på att han vill att jag ska följa med för han tycker det är roligare när båda vi går. Bra om någon tjatar på en :) hehe! Vad ska ni göra idag?


XoXo


Tack för idag !!!


Fredags mys !!

Hallå.. vad har ni för er? Vi tittar på Let´s Dance och slappar i soffan. Vi åkte ju in till sthlm och tittade lite och jag hittade kavajen :) Men jag vet inte om jag verkligen vill ha den eller om jag ska ta en mindre storlek, får prova hemma och känna efter har en vecka på mig och se hur det ska bli, hehe! Men nu har jag den hemma iaf.

Imorgon vet jag inte än vad jag ska göra. Står mellan att träna och fika med Emma. Skulle verkligen behöva träna, känner mig uppblåst och vill få ur mig all skit. Sen är det alltid trevligt att ses över en fika med en härlig vän. Men det blir rätt tajt att hinna med båda när det är en lördag. Ska försöka komma upp skaplig imorgon så man kanske hinner med båda så man slipper välja :P Hehe!!

tal om annat är jag as sugen på att tatuera min stjärna som jag vill ha på insidan av överarmen. Får spara lite pengar så jag kan göra den :) Så här kommer den se ut på ett ungefär:



Texten ska bort för där ska jag skriva mina barns namn sen och sen så ska jag ha lite lila i stjärnan och texten nedanför stjärnan ska oxå bort såklart :) Vad tycker ni?

XoXo

Ändrade oss igen :P

Nu åker vi in till Sthlm ändå, haha! Fick nämligen ett sms om att det var 10% idag på HM. Så det då passade vi på att åka idag då erbjudandet gäller. Hoppas bara att det finns kvar! Kameran får följa med om vi får för oss att ta kort :) Hörs ikväll. XoXo

Ändrade oss ..

Vi ändrade oss och sket i Sthlm idag, vi blev så sega haha! Så vi tar det imorgon istället.
Nu blir det lunch och se en film istället. Hörs senare, XoXo

Härligt med Fredag !!

God morgon!!
Eller morgon och morgon har varit vaken ett tag. Har tittat på tv i sängen och så fick man frukost på sängen också, inte illa :) Hehe! Nu ska vi duscha och fixa oss för att vi ska åka till Sthlm för att leta efter en svart kavaj som ska finnas på HM, men det tog slut direkt här i södertälje. Ska nämligen ha den på dopet nästa helg så jag hoppas jag hittar den idag, den e skit snygg. Lite längre model så den går över rumpan sen viker man upp ärmarna och sen kostar den bara 199kr, som hittat :) Me like!! Hittar jag inte den så kommer jag få panik för jag vet inte vad jag ska ha på mig. Vill inte köpa allt nytt så 200kr är perfekt plus att då kan man ha det andra under som man redan har hemma :) Ett längre linne och ett par tights och pumps, snyggt!
Ne nu
ska jag få liv i Älsklingen som inte har kommit upp ur sängen än :P Hehe!

Dagens låt: Sick Puppies - You´re going down




Någon mer än jag ..

.. som tycker att Joel Kinnaman är snygg?

Joel Kinnaman

Idag har det varit en mycket bättre dag!!

Idag mår jag bättre än vad jag gjort på hela veckan. Skönt, känns som man har bearbetat den värsta delen nu är det bara att se framåt. Man måste tänka positivt. Idag har vi städat, haft lunch besök av Peter, varit på stan och köpt dop pressent till Max och sen en 2 års pressent till Liam :) Nu behöver man inte tänka mer på det utan att se fram emot tillställningarna. Nu ska vi äta middag och sen titta på det. Halv åtta hos mig och Made in Sweden, sen får vi se om det blir film eller om det går något annat bra på tv.

Vad har ni gjort idag? Ska nog kolla om tjejerna vill ses över en fika imorgon, mys :)

XoXo

Shopping sugen ;P

Kollade in på Hm:s hemsida nyss. Och oj vad mycket fint det fanns, nu blev jag shopping sugen plus att jag vill ha vår och sommar! Detta är några av favoriterna:


Berg och dalbana

God dagens!!
Jag har varit dålig på att blogga och kommer nog vara det ett par dagar till.
Jag mår som en berg och dalbana just nu. Hände en sak i helgen som gör att jag mår som jag mår.
Därför så kommer bloggen vara tyst ett tag tills jag känner att jag har något att skriva om och orkar sitta här.
Så vi hörs när vi hörs rättare sagt.



XoXo

Uppe med tuppen!!

Imorse var jag uppe med tuppen, vaknade halv sju och gick upp då! Är ju ledig idag, vi är ju det varje fredag jätte skönt :) Och betalt får vi oxå att bara gå hemma, så inte ska vi klaga inte :P
Sen jag gick upp har jag bakat bullar (ska bjuda på det på söndag då vi ska fira Micke med hans familj), städat, fixat födelsedagsfrukost till Älskling, duschat och fixat mig. Nu ska vi ner på stan och kolla runt lite.
Ikväll blir det Tacos och mys i soffan.

Imorgon åker vi till Nyköping för att fira min lillebror Philip som fyller 18år på söndag :)

Vi hörs när vi hörs, XoXo


GRATTIS ÄLSKLING ..

.. På födelsedagen!! Hurra hurra hurra :) Idag fyller min Älskling år !!


Lördag !!

God morgon!
Hur mår ni idag? Jag mår bra. Har precis tagit en härlig dusch och ska snart äta frukost. Idag anstränger vi oss vi kokar ägg till frukost :) hehe! Sen ska vi börja fixa oss för att ta tåget till syster för idag ska vi vara barnvakt. Ska bli kul, lär vara helt slut sen när båda barnen sover hehe! Man är van att bara ha tagit en men idag kör vi med båda barnen :)

Mina två underbara syskonbarn:


Lille Max.

Klicka för att stänga bilden
Stor/lilla Liam :)

Bilderna lånade jag från min syster blogg. Nu börjar äggen bli klara så nu ska jag plocka fram allt. Vi hörs kanske ikväll eller imorgon!

XoXo


God kväll!!

Då har vi precis kollat klar på Let´s Dance som hade premiär idag. Tittade ni på det? Vem gillar ni?
Jag har en favorit som är Elin Kling fast hon var ju inte den bästa dansaren men jag gillar henne ändå :P
Men om man ska tänka dansmässigt så har jag ingen favorit än. Men det kommer!



På tal om något annat så har vi städat bort julen idag, skönt! Nu finns det inget spår av julsaker :)
Vi tog bort tomtarna för kanske två veckor sen men nu är även adventsljusstakarna borta samt jul gardinerna.
Nu kan väl värmen och sommaren komma :) Jag har redan fått nog av julen samt vintern. Har fått en skidsemester, haft en vit jul och nyår. Så nu kan det försvinna och sommaren kan komma :)
För det är riktigt kallt ute nu, brr..

Imorgon så ska vi åka till min syster och vara barnvakt åt båda barnen. Ska bli roligt! :)

Vi hörs imorgon. XoXo

Brrr... vad kallt det är ute!!

God kväll!
Det är riktgit kallt ute nu, vi kom nyss hem från affären där vi hyrde film (mitt stora feta grekiska semester) och köpte saft. Går bara skit på tv idag förut vinterkrysset som vi ska se innan filmen. Se om filmen är något att se fanns inga andra filmer, man har ju sätt det mesta. Skulle igentligen ha träffat Linda idag men det är så kallt så vi skippade det för Tindras skull. Men förhoppningsvis ses vi snart :) Man blir verkligen inte så sugen på att gå ut när det är såhär kallt, jag går inte ut i onödan om man säger så :P hehe!!
Ne nu ska jag lägga mig på soffan och zappa mellan kanalerna tills vinterkrysset börjar, se om man vinner något idag hehe! Säkert ingen risk :P

Hörs senare, eller imorgon. XoXo

God morgon!!

Då var det röd dag och det betyder ledig. Skönt härlig start på min första arbetsvecka efter min sjukskrivning. Är ledig resten av veckan med :) Börjar på måndag igen. Nu har vi inget att göra på jobbet vi gjorde några saker men annars satt vi bara av tiden, blev en del partier kort :)

Idag ska jag bara ta det lugnt, känner inte för att gå ut i denna kyla. Blir nog att dammsuga iaf. Kanske tar en bild på vårat nya matbort samt stolar vi köpte i söndags :)

Ne nu ska jag lägga mig på soffan under täcket, fryser ju. Är så kallt hela tiden.

Vi hörs senare, XoXo

Bilder från nyår!!