Fredags mys!!



Nu är det fredagsmys :) Ska äta sen middag nu tänkte bara säga att jag lever.

Ha en bra fredagskväll det ska jag ha med massa mys! XoXo

Lördag !!

Sorry för dålig uppdatering men har varit full rulle :)

Var hos syrran i onsdags och var barnvakt för dom skulle på bio, i torsdags var jag på Skansen med syrran och hennes familj. Vi hade toppen väder, varmt kan man säga att det var :P Men det är kul att hitta på saker med dom!
Och igår blev det stranden sen tjejkväll på kvällen. Vi lagade mat, bakade paj, spelade wii och snackade massa skit :D Tack tjejer för en trevligt kväll!! Och idag har jag varit på stranden, var premiär för lilla Mindy och valpen Hugo men dom var så duktiga så :D

Orkar inte skriva mer nu, skriver imorgon istället!!

Hörs då, XoXo

Älskar dig gumman <3

Tisdag !!!

God kväll!

Idag var jag uppe med tuppen, hehe. Fast skulle upp tidigare men försov mig lite :P men kom i tid ändå! Följde med Bella till frisören vid nio för att ta hand om Mindy så Bella kunde sitta i lugn och ro. Mindy var snäll helatiden, låg och skrattade åt mina ljud och när jag pratade i telefonen :P Så gullig tjej! Sen tog vi en lunch med Linda och sen gick jag till phonehouse och förnyade mitt abonemang och ändrade det till ett bättre och så fick jag en ny mobil så nu ska jag sälja min andra :) Så jag har lekt med min mobil ett par timmar nu, haha! Efter stan blev det tvättstugan som blev klar för ett tag sen så nu tänkte jag städa lite här hemma så det är fint när jag åker till min syster imorgon för att sova där. Alltid skönt att lämna ett städat hem, sen får jag besök på torsdag så då kan det inte ligga saker överallt :P

Nu ska jag kolla lite internet en stund innan jag sätter igång!


MUMS säger jag bara, hihi!! Om cirka 2,5 vecka ser jag honom live :)

Hörs senare, XoXo

Fixa och trixat..

... det har jag gjort med min blogg, vad tycker ni? Jag är iaf nöjd :)

Nu har jag ätit mat, och tänkte dra på mig mjukiskläder för nu drar jag ut på promenad!
Vad ska ni göra? Ikväll blir det Beck, fast man sätt dom hundra gånger, haha!

XoXo

Detta har jag roat mig med :)



Blev ett par timmars ritande och bra musik! Så nu blir det att laga middag, klockan flög iväg :)

Måndag!!

God dagens!

Igår kväll så kom Anders över och vi kollade på baksmällan, så jävla rolig film :) Har ju sätt den sen innan men den filmen kan man se många många gånger, hehe!
Idag har jag kollat på harry potter sen suttit vid datorn, tänkte gå och kolla om det finns tvättstuge tid sen ska jag röja lite här hemma tror jag. Blir nog en promenad sen, så härligt väder ute!

Hörs senare, XoXo


Gossip - Heavy cross

As grym låt, går varmt i mina högtalare nu!!



Sångaren är inte allt för snygg, haha!



Beth Ditto, bild lånat från google.se


Sköna grabbarna är från Dead by April :)


Mums säger jag bara :P













HiHi , bilderna talar för sig själv ;)

Typist oss, haha!!

Linda hur fan kunde vi glömma bort Lady Gaga idag? Vi som pratade om det flera gånger, haha!
Jaja inte så mycket att göra åt, förutom att förbättra vårat minne :P


Natt inlägg!!

Sitter här och kollar lite peircingar innan jag ska kolla film. Men ville bara visa vad jag ska köpa sen vill ha alla i samma tema :)

[img]              Wildlife Titanium Barbell        [img]

Första är till naveln, andra är till tungan och den tredje är till töjningen i örat. Vad tycker ni? Fint va?

Lördag!!

God dagens!

Glömde blogga igår, men kan berätta kort vad jag gjorde. Först åkte jag till mormor och morfar på landet med mamma och Ubbe, vi var där i ett par timmar. Följde med mormor och morfar till nyköping och handla medans mamma läste bok och Ubbe tvättade bilen. När jag kom hem blev det att fixa sig sen träffa Josefine och hyra film sen ta tåget till Älvsjö och möte upp Nicke och Micke så handlade vi mat och åkte hem till dom och lagade Fajitas (stavas det så?) sen kollade på film och spelade kort. Sen tog vi en promenad från hagsätra till älvsjö men fick springa sista biten för Nicke är sämst på veta hur långt tid det tar att gå dit, haha! Och vi ville inte missa sista tåget hem. Sen möte vi upp Philip och följde Josefine hem och sen gick vi hem till mig och la oss.

Idag vet jag inte vad som händer. Vill upp på pride festivalen men det spö regnar inte så kul att stå ute när det regnar och se paraden men vore fan skoj. Men ikväll blir det iaf att bara vara hemma och ta det lungt!

Vad är era planer?

XoXo