Twilight-huset till salu för 23 miljoner

Twilight-huset till salu för 23 miljoner!

              Vilken utsikt!

Nu är nämligen familjens Cullen hus till salu... för ynka 23 miljoner kronor! Ok, det är mycket pengar men på köpet så får du sova i samma säng som Robert Pattinson och Kristen Stewart kysstes och känna mystiken av där allt drama utspelade sig. Detta är alltså ett unikt tillfälle och vi har hört att Robert och Kristen själva är intresserade av huset.

Källa: Posh24.se

Inspiration lookbook

Stoner Hat, Thrift Store High Waisted Skirt, Lepord Print Tube Top

Pink Manila Military Jacket with Cute Shoulders, People Are People High-waisted Ruffle Skirt, Aldo Platform Pumps, Camera Necklace from Yuletide Souk Bazaar

Jeffrey Campbell Cutout Booties, Peaches Tee, H&M Mens Scarf


Ullared

God kväll!!
Min dag började inte bra, skulle ha åkt in till stan för att möta upp Sis och lille Max men var tvungen att bosätta mig i badrummet halva natten och morgonen mådde inge bra. Men efter lunchtid mådde jag bättre och gick till jobbet för att fixa lite papper så nu har man det fixat , skönt! Sen när jag kom hem kom Älsklingen hem så då gick vi och handlade lite nödvändigheter och sen hem för att börja med maten vi gjorde hemmagjorda pannbiffar, potatis och gräddsås åh gud så gott det var :) Så nu har vi tänt lite ljus och slöar i soffan och inväntar Ullared som börjar om 40 min.. Tittar ni oxå på det? Jag blir bara så sugen på att shoppa loss där, får bli en åktur dit efter nyår och M:s födelsedag.

Ne nu ska jag busa lite med Casper som vaknade och verkar på bus humör. Imorgon väntas en dag hos Sis med familj :) Ska åka dit med Mamma och Mormor, myspys!!

XoXo

Nu sitter...

0-1b46dbe0482097f6f7b46c3fe4ae901f.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi på tåget påväg upp till gamla stan för julmarknad :) inte det bästa vädret men äh vi orkade inte sitta hemma och uggla :P XoXo


Rubriklös

God morgon!
Då har man nyligen klivit upp ur sängen, tänkte äta lite frukost och ta en dusch.
Undra vad man ska hitta på idag! Vad ska ni göra?

XoXo

God natt...

0-6c71ef5bf6b18c7dc5efddd7084f06ca.png

Kolla varifrån!

God natt !! Sov så gott det ska jag ligger redan nerbäddad i sängen :) XoXo


länge sen...

5a718f4f78113c836a166c470dc02312.png

Kolla varifrån!

länge sen jag mobil bloggade var tvungen att testa igen :) tänkte tända lite ljus nu och börja mitt fredagsmyys som består av att ligga i soffan. XoXo


Skönt med frisk luft ...

Ja då har vi varit hemma en stund. Älskling fixar med lunchen ute i köket, lite sen lunch men vi var hungriga!
Vi var ute i en timme och det behövdes var riktigt skönt med frisk luft :) Men nu är man slut, känner att man inte har så mycket ork när man är halv krasslig. Så resten av kvällen blir att ligga nerbäddad i soffan.

Vi tog lite roliga bilder när vi var ute:



XoXo


tjo hoo

God morgon!
Eller morgon är det väl inte men jaja, har iaf varit vaken ett tag. Har precis gjort mig iordning för att gå ut på en promenad känner att jag måste komma ut och få frisk luft. Känner mig krasslig men tänkte ändå gå ut på min promenad. Se hur jag känner efter mår jag bättre så ska jag på Emmas 20års fest men mår jag inge bättre får jag stanna hemma. Orkar inte sitta där sjuk plus att då smittar jag väl ner alla andra. Verkar vara många som är sjuka idag hoppas bara att Emma får en bra födelsedagsfest ändå för det är hon värd <3
Ne nu börjar Älskling blir klar oxå, ska borsta tänderna nu hör av mig när vi är tillbaka.

På återseende, XoXo

Vem bär den bäst?


Anne Hathaway i svart strumpbyxor eller Chanel Iman i bara ben?

Jag tycket att Chanel Iman bär den bäst! 

Detta får det bli ..

.. Jag är expert på att ändra hårfärg, ja ni som känner mig ni vet :) haha! Nu måste jag låta håret vila för just nu är det typ svart för jag försökte bli röd hårig och det blev skit så då provade jag brun färg men det hände inget så då fick det bli mörkbrunt som blev svart, haha! Blev helt okej ändå, är nöjd.
Men nu ska håret få vila för till våren och sommar vill jag se ut såhär:



Snyggt va? Och jag älskar hela frisyren, dags att spara ut men mitt hår växer ju fan inget :(

Jul jul här i vårt hus

God kväll!!
Hur har eran dag varit? Min har varit bra :)
Började med att slöa i soffan kände mig så seg och halv hängig. Sen piggnade jag till då började vi fixa bland M:s saker så nu har han nästan allt här. Sen fixade jag käk som bestod av kött och rotgrönsaker, här ska vi börja bli nyttiga hehe! Sen tog vi upp adventljusstakarna och julgardiner så nu har vi lite jul stämning här hemma, jätte mysigt. Medans vi fixade med det och strök gardiner så lyssnade vi på julmusik för skoj skull och vi gick runt och sjöng hehe. Efter allt fixande så tog jag en lång dusch och då menar jag låååång, haha! Va nog inne en timme :) Rakade benen och allt annat, haha. Skrubbade hela kroppen, tvättade håret med schampoo, balsam och hårimpakning så nu är det mjukt och fint sen filade jag fötterna oxå :) Så nu är jag som ny.. Sen smorde jag in hela kroppen och målade mina naglar så det blev en liten hemma spa såhär på kvällskvisten :)

Det var om min dag, tråkigt inlägg kanske men det var iaf ett hehe!
XoXo

Halloj

God dagens!
Nu är det skinande rent här hemma, skönt för det var inte så rent och fint innan jag började städa.
Snart kommer Älsklingen hem då blir det tvättstugan. Tur att jag har en så snäll pojkvän som kan hjälpa mig med tvätten nu när man går med gips och ond arm. Tror nästan att han får ta tvätten och jag ta matlagningen för jag har ju städat hela lägenheten idag :) Idag blir det iaf julmat, var så sugen på det. Blir potatis, sill, gravad lax, prinskorv, hemmagjorda köttbullar och ägg halvor ja det var nog allt hehe! Mums va?

Juste ska berätta om helgen som jag skulle ha gjort igår men då han jag inte sen var vi iväg hem till Nicke.
I fredags var vi hos min syster med familj med pappa. Vi åt jätte god mat, tittade på Idol, busade med barnen och spelade spel :)
I lördags så var vi en sväng förbi kista innan vi åkte hem. När vi kom hem så hann vi inte så mycket förens M:s kompis från Umeå kom hit då vi åt god mat på kolgrillen, tittade på Robinson och sen film.
I söndags åkte vi till sollentuna centrum där vi åt lunch/middag med M:s föräldrar sen åkte vi in till stan där vi tänkte gå på bio och se new moon eller 2012 men allt var typ slutsålt eller längst fram så då åkte vi in till kista istället där vi fick bra platser till 2012 men vi fick vänta i tre timmar, haha! Så vi tittade lite i affärer och fikade sen tillslut var klockan kvart i nio och bion började, filmen var grymt bra :) Vi kom hem strax efter ett och åkte runt tolv tiden på dagen, snacka om lång dag haha!
Det var det om helgen, hur var eran helg?

XoXo

Snart snart ...

.. så ska jag blogga om min helg, men först blir det frukost och en dusch :)

XoXo

Grattis

födelsedagen Emma :) Idag blir Emma hela 20 år, så GRATTIS igen!!


Jag och Emma :)


Fredags myys ...

God morgon!
Igår med tjejerna hade vi det jätte trevligt :) Var kul och ses igen, och små tjejerna hade blivit stora! Dom växer så det knakar, hehe! Dagens planer idag är att gå ner på stan och kolla på skidkläder sen ska vi åka med pappa till min syster där vi ska äta god mat, umgås, busa med barnen och titta på idol. Vi blir kvar där över natten så vi hörs imorgon.

XoXo

Dejt med tjejerna

God morgon!
Då är jag klar och väntar på att bussen ska komma, ska ner på stan för en dejt med mina favorit tjejer :)
Ska möta Bella och lilla Mindy först sen kommer Linda med lilla Tindra ner när Tindra ätit lunch sen ska vi äta lunch på Nancy´s och snacka en massa skit :) Ska bli skoj, har inte sätt dom på ett tag nu.
Sen efter det måste jag hem och se hur min sambo mår, han är nämligen på sjukan nu och ska operera bort en glasbit som sitter i handen som läkarna missade att ta bort när dom sydde hans hand förut när han var klantig och gjorde illa sig på ett glas bord :P

Ne nu ska jag fixa det sista sen gå, vi hörs senare! XoXo

Black

God kväll!
Nu är man mätt och belåten :) Har ätit kolgrillen, mums!
Sen sist har vi varit på stan sen varit vid Ica maxi och handlat lite nödvändigheter, och när vi skulle åka hem funkade inte min mobil och skicka sms så vi var tvugna att gå i spöregnet och det tar typ 25min att gå sen med kassar i händerna men som tur var så var Ubbe där så vi fick skjuss hem, vilken tur vi hade :)
Sen har jag städat här hemma så nu är det rent och fint.
Juste såg ett par snygga skor från dinsko, kolla in dessa:


Concrete Society

God morgon!!
Har varit vaken ett tag ska snart fixa klart mig för att gå på stan och göra lite ärenden.
Igår hade jag en mycket trevlig kväll på debaser där Concrete Society hade sin release fest! Jag gillade musik helt klart :) Tog lite bilder, här ska ni få se:


Haha man måste ju ladda för Rock :)


Vi utanför och väntar på resten av sällskapet.


Concrete Society :)

KENT

Jag är inte direkt något fan av dom men dessa två låtar är riktigt grymma !!
Spelar flitigt i mina högtalare här hemma. Nu drar vi till Debaser, ha en bra kväll!




Grått och trist ..

God eftermiddag!
Idag har jag inte gjort mycket, man blir så seg nu när vädret är så grått och trist.
Ska snart fixa mig och äta middag för vid åtta ska vi in till slussen för att lyssna på ett ROCK band, ska bli skoj!
Blir nog några bilder som jag kan dela med mig av :) Vi ska dit med M:s föräldrar för det är en bekants son till dom som spelar i bandet. Ne nu ska jag göra lite ryck så man slipper stressa sen för det skulle vara så typist mig :P

XoXo

Om jag vågade ...

.. hade jag lugnt sätt ut såhär, me like väldigt mycket :)



Jag älskar hennes stil. Cool frisyr och mycket snygga tatueringar! Jag ska nog ge mig på någon liknande frisyr sen och hårfärg :) Men tatueringarna vågar jag mig inte riktigt på, blir iaf någon mer. Har några ideér! Är as sugen på att tatuera mig nu, hehe..

Måndag

God morgon!
Eller morgon och morgon kanske det inte är, hehe! Har varit vaken en stund, ätit lite frukost och kollat på våra bästa år. Nu lyssnar jag på lite musik tänkte fixa mig och sedan diska lite sen kommer mamma över och hälsar på. Kanske ska ta mig en promenad idag, vore skönt!

Hörs lite senare, XoXo

skräckis ...

.. Shit kommer bli livrädd, haha! För nu blir det skräckis här hemma. Denna film ska vi se:



Filmen handlar om Bobby (Jesse Bradford), en ung man som kommit ut från fängelset. Han flyttar in i en gammal lägenhet i ett hyreshus, där blir han varse om att hans granne är en grov polisman som spöar sin fru och dotter. När han försöker ingripa, blir han fångad av en förbannelse.


Hemmagjorda köttbullar, mums ..

Tänkte visa i bilder hur våran mat blev :) Njut! Haha..




Gamla tider ..

God kväll!
Då har vi haft M:s föräldrar på fika och dom lämnade Mickes kartonger med massa saker i. Det var inte mycket han fick behålla här uppe i lägenheten men lite blev det iaf :) Men vi sparade mycket som vi la ner i källaren för vi har inte så stort så när vi bor större kan vi ta upp dom sakerna.


Mickes skor från när han var bebis fick vara uppe, så gulliga!
Ska fråga mamma vart mina är om hon sparat dom.


Dålig bild men är iaf två ljuslyktor som jag satte upp på väggen, blev väldigt fint tyckte jag :)

Tänkte göra ett inlägg om hur våran middag blev, kommer strax!

XoXo

Me like ...




Tråk väder !!

God dagens!!
Då har man fått lite gjort idag då. Har städat lite, fixat mig och ätit sen frukost och nu väntar vi på att M:s päron ska komma hit och fika och lämna lite saker. Sen kanske det blir hem till Nicke beroende på om han kan eller ej. Vad ska ni göra idag? Det är ju iaf ett riktigt tråkväder denna söndag.

Hörs senare, XoXo

Jimmy Choo för H&M



Allt som jag tyckte var snyggt var ju som sagt redan slutsålt! Hade inte trott något annat när man hört och läst att flera köade i flera timmar för att få dessa kläder. Sjukt !!

Team ola vann !!


Vinnaren av årets körslag blev TEAM OLA !!! Vann rätt kör?
De tyckte jag :)


Tjohoo ... Någon som vill

Hjälpa mig med lite koder till bloggen? Skulle vilja veta hur jag får min visningsbild mer till vänster så det ligger i samma linge som resten i menyn ... ni skulle vara bäst om ni kunde det och vill dela med er av det :)
Ni får en länk i min blogg som tack för hjälpen, snäll som jag är!

Vill ha :)








Riktigt heta ..

P1030392

Dessa skulle jag lugnt vilja äga. Riktigt snyggt till vardag samt fest! Dessa kommer ifrån scorett.

Snyggingar


Lördag

God dagens!
Idag har vi bara slöat hittils, svärföräldrarna skulle ha kommit med svärmor var dålig.
Så vi har kollat på tv typ bara! Men nu blir det snart duschen sen fixa lite lördagsmat blir nog kött och klyftpotatis, mums.. Ikväll är det finalen av körslaget, jag hoppas på team Ola. Vem tycker ni ska vinna?

Hörs senare, XoXo

Åkte rätt ut?

Hur har eran fredag varit? Min har varit bra! Vi kom hem runt fem då blev det matlagning och sen vilade jag en stund. Sen blev det Idol såklart :) Tittade ni på det? Tyckte ni att rätt åkte ut? Det tyckte jag..
Nu ska jag sova är helt slut, men vi hörs imorgon. God natt!

Tove
Bästa och coolaste idag! Eller varje vecka enligt mig, lugnt min favorit.

XoXo


Lite mer om mig

Exakt ålder? 23år 
Var bor du? Södertälje
Bor tillsammans med? Min pojkvän och mina två katter :)
När tog du studenten? 2005
Något jobb? Japp, tro det eller ej jag jobbar på Scania och monterar centralväxlar.
Pussat någon idag? Min pojkvän
Vad har du ätit idag? Mackor, korvstroganoff och lite godis.
Dagens smink? Det vanliga. Puder, rouge, kajal och maskara.
Dagens roligaste? Hmm.. svårt!
Har du många vänner? Har så jag klarar mig bra och dom är underbara!
Hur många har du kysst? Har inte räknat.
Har du pojk-/flickvän? Japp!
Vem pratade du med i telefon senast? Min Mamma :)

SENASTE..
..personen du kysste? Min pojkvän.
..gången du spydde? Oj minns ej ...
..gången du grät? För någon vecka sen.
..pizzan du åt? Hmm.. minns inte men säkert calzone :P
..gången du var i Göteborg? Hm, det var ett tag sen nu!
..gången du var i Stockholm? Idag :)
..gången du var full? Tror det är två helger sen nu.
..personen som såg dig gråta? Katterna :P

VEM..
..vill du kyssa nu? Min söta pojkvän i soffan.
..vill du sova bredvid inatt? Pojkvännen och katterna såklart
..ska du träffa imorgon? Min lilla familj som bor här sen kommer nog svärföräldrarna på fika :)
..sjöng du senast för? Pojkvännen idag under idol :)
..vill du ta med på en romantisk resa nu? hmm, svårt... ! Ne skojja min pojkvän såklart :)
..förtjänar att dö? Dom som har gjort något riktigt riktigt dumt!

VAD..
..vill du helst göra nu? Sova!
..vill du ha nu? Min säng!
..längtar du till? Fjällen/julen sen sommaren...
..är det bästa som hänt dig? Mikael Johansson :)

Vallentuna och svärföräldrar

God Morgon !!
Eller morgon är det väl inte de e lunch tid. Men jag har varit vaken sen halv elva iaf!
Idag ska vi åka till Vallentuna för en bit mat och gott sällskap hos M:s föräldrar. Vi blir kvar över natten för imorgon ska vi ta en sväng förbi hans syster med familj innan vi åker hem. Så nu måste jag duscha och packa för sen ska vi åka. Så blir ingen mer uppdatering förens imorgon eftermiddag! Vi hörs då.


Bilden är ifrån senaste utgången!

XoXo

Grattis

Ann-Sofie på födelsedagen! Ha en fortsatt trevlig dag och att pappas mat smakar gott :)



Puss o Kram


Inställt

Jahapp då blev det inge Nicke idag, lite skönt tycker jag nu för jag blev så seg hehe!!
Tänkte lägga mig på sängen och slå på tv:n och vila en stund. Har lite huvudvärk oxå.

Så vi hörs lite senare, XoXo


Dagens fråga?

Vad har ni för bakgrundsbild på eran dator?
Jag har denna för tillfället, här byter vi nästan en gång i veckan haha!!


Seg jag blev..

God dagens!

Idag har jag varit iväg med en annan sjukskriven jobbar kompis. Vi var och hälsade på en gammal jobbar kompis till oss som jobbar på jula. Sen åkta vi runt och kolla lite i affärer! Så nu har jag varit hemma en stund. 
Ska snart ner till stan för att möta upp Micke för att vi ska ta tåget hem till Nicke och hälsa på och hämta det näst sista av Mickes saker. Sen blir det hem till nio för då ska jag se Grey´s, haha!

XoXo


Vill ha :)


Härlig bild


6 december

God eftermiddag!

Då är man mätt och belåten, blev lax med rotgrönsaker mums. Förut idag var jag hos läkaren och är sjukskriven till den 6 december, långt ju! Vad ska jag göra här hemma ända tills dess? Hoppas jag kan börja jobba sen. Det håller vi tummarna för :) Nu väntar jag på att Linda ska logga in på msn och skicka över hennes bilder från våran förfest samt utgång vi hade sist. Alltid kul att kolla på bilder :)


Från våran senaste utgång.. tror jag precis hade stoppat ett tuggummi i munnen ser så ut iaf :P

XoXo

minst tre veckor ..

God morgon!

Skulle ha tvättat imorse men som tur var så har jag världen bästa sambo som tog det, han väkte mig inte ens han tyckte jag sov så gott :) Så jag vaknade vid halv elva istället för sju, hihi! Nu väntar jag på att mina ägg ska bli klara sen ska jag äta frukost. Sorry för att jag inte uppdaterade igår. Jag gjorde inte så mycket var och handlade lite mat sen var jag hos läkaren och gipsade min arm, så vi får hoppas att det hjälper nu! Så i minst tre veckor ska jag ha gipset, suck säger jag bara. Kommer bli en rolig process att duscha efter frukosten, haha!
Idag händer det heller inte mycket, ska förbi min läkare och få intyg att jag är sjukskriven sen skicka in dom till försäkringskassan och sen blir det väl slöa här hemma. Vad har ni för planer?

Nu börjat äggen bli klara, hörs i eftermiddag! XoXo

Söndag mys

Innebandy matchen gick bra dom vann med 8-2, var lite synd att inte Alex stod men vi får kolla på en annan match då han får stå. När vi kom hem efter matchen åt vi lite lunch sen somnade vi, haha! Sov kanske 1,5 timme det var riktigt skönt att få vila lite sådär mitt på dagen. Snart ska jag fixa lite mat som blir pasta a la frida :P Haha!! Sen är det ju Ensam Mamma Söker, tittar ni på det?



XoXo


Uppe tidigt

God morgon!
Idag är vi uppe tidigt, har precis duschat och klätt på mig nu ska jag bara fixa håret och sminka mig och sen äta lite frukost sen ska vi ta oss en promenad till Vasahallen för att titta på innebandy :) Heja Onyx!!
Jag håller tummarna på att min lillebror får stå denna match vore skoj och se honom spela.

Ne nu måste vi bli klara här! Hörs senare, XoXo

Trevlig kväll

Med min släkt, inte hela med en liten del av den iaf! Var mycket trevligt.
Nu är vi hemma och tänkte krypa ner i säng för imorgon ska vi se lillebror spela innebandy match.
Så upp med tuppen imorgon. God natt, XoXo

Hemma igen

Yes, nu kom vi nästan precis innan för dörren. Blev en matta till så nu ser det fint ut i hallen :)
Tre svarta runda mattor blev det nu istället för två benvita runda mattor som allt smuts syns på direkt.
Nu väntar vi på matleverans från Café Pause, hehe! Undra vad Ann-Sofie kommer med idag :) Det är himla bra att ha ett fik inom familjen då får man matleveranser av det som blir över, smart va? Hehe!!


Bild från fiket. Källa: cafepaus


Så här kommer jag se ut idag




Vad tycker ni? Precis i min smak :) Så nu ska jag gå och fixa mig så vi kommer iväg.
Ha en bra dag så hörs vi när vi är tillbaka. XoXo


Fina outfits till Party


Vad händer det för skit idag råå?

God Morgon!

Vi sov ganska länge idag, fy på oss hehe. Men det behövde vi nog för jag känner mig riktigt utvilad.
Vad som händer idag vet jag inte, blir iaf att åka till Rusta idag igen för att köpa en till matta så det passar.
Sen blir det väl bara att vara hemma. Kanske åker en sväng förbi Ann-Sofies föräldrar för där kommer farmor och farfar oxå dom ska äta middag tillsammans alltså Pappa, Ann-Sofie hennes föräldrar och pappas föräldrar så då ska jag nog dit en sväng för att säga hej, inte ofta man träffar dom.
Så en lugn lördag har jag framför mig iaf! Vad ska ni göra?

XoXo

Flaskforward och sovdags



Nu ska jag se klart denna serie i sängen sen sova. Vad tycker ni om den här serien?
God natt hoppas ni har haft en bra fredag, det har jag!

XoXo


Smycken




Shit vilka snyggingar!
Dessa vill jag ha, allt är ifrån cocoo.se förutom namnringen som kommer ifrån belliesgalleria.com.


Shit va duktig

Såg ni Erik nyss? Shit jag fick gåshud, han är hur grym som helst! Han lär ju vinna, tror ni inte?

Var Erik snyggast i kväll? Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Sen gillar jag även Toves låt såklart, hehe! Tyvärr tycker jag inte att Eddie och Rabhis röster håller, dom är alldeles för klena. Så någon av dom två åker nog ut idag, eller vad tror ni?


idol

20.10
Nu har idol redan börjat och ikväll ska deltagarna sjunga dessa låtar:



  Rabih Jaber sjunger All my life med K Ci and Jojo
För att rösta ring 09941401 eller smsa Rabih till 72400



   Mariette Hansson sjunger Because the night med Bruce Springsteen
För att rösta ring 09941402 eller smsa Mariette till 72400 



  Reza Ningtyas Lindh sjunger Summertime med Fantasia Barrino
För att rösta ring 099941403 eller smsa Reza till 72400

 
  Calle Kristiansson sjunger With a little help from my friends med Joe Cocker
För att rösta ring 09941404 eller smsa Calle till 72400

 
 Tove Östman Styrke sjunger In the ghetto med Elvis Presley
För att rösta ring 09941405 eller smsa 72400

 
  Eddie Razaz sjunger If you're not the one med Daniel Bedingfield
För att rösta ring 09941406 eller smsa Eddie till 72400

 
  Erik Grönwall sjunger The show must go on med Queen
För att rösta ring 09941407 eller smsa Erik till 72400


Vem är eran favorit? Min är Tove eller Erik

äntligen hemma

Skönt!!
Nu är vi äntligen hemma efter en runda bort till moraberg där vi åt på McDonald´s handlade på ÖB och Rusta. Vi fick med oss hem mattor till hallen. Två svarta runda för 29kr men vi upptäckte att när vi kom hem så såg dom lite så ut så imorgon ska vi dit igen och köpa en till så blir det tre runda i vår hall. Det kommer bli snyggt! Sen fick vi med oss block ljus till vårat ljusfat, tre bruna och tre röda till julen och öven 100st värmeljus :P Sen lite schampo, tvål, rengöringsmedel, kortlek och yatzy :)



Så nu har vi tänkt ljus och tänkte spela lite yatzy innan Idol börjar! Nu börjar fredags myyyset..

Ha en trevlig fredag, XoXo

 





Kod hjälp

Är det någon som vet hur man får profilbilden mera till vänster så det ligger i jämn kant med resten av sakerna i menyn?! Har letat runt men inte hittat eller fått det att funka. Så snälla hjälp mig!


Kattbädd

 

Som är som pall, mycket fiffigt tycker jag :) Jag skulle vilja ha den här, den kommer från Rusta och kostar 599kr. Lite dyrt kanske men den är mycket finare än mina två vita pallar jag har ny plus att katterna får ett varsit hus. Detta önskas i juklapp :) hihi!! Blir både en julklapp för mig och för katterna :P


Storstädningen klar

Skönt!
Nu har vi städat klart. Vi har rensar garderoberna och vikt in fint, städat kylen, dammat, skurat badrum och kök sen dammsugit och skurat så nu har vi det Rent och Fint här hemma!

Nu hade vi tänkt att ta en efterlängtad dusch och sen fixa oss för att sen åka till Öb och Rusta fram och tillbaka för att köpa lite nödvändigheter.

Hörs senare, XoXo

God Morgon

Idag är det fredag, vilket innebär IDOL :) Ska ni se det?
Men innan idol börjar så ska det storstädas, rensa och städa i garderoberna, åka och handla lite och laga mat.
Detta kan ta ett par timmar men kommer vara skönt när det är klart. Nu blir det frukost.


Bild lånad från google.se

Hörs om ett tag, XoXo


Dags för sängen ..

Nu blir det att hoppa i säng !! God natt på er alla .. Hörs imorgon, XoXo


Tatueringar

Vad tycker ni om tatueringar? Jag älskar tatueringar och tycker det är sjukt snyggt och sexigt!



Har du några tatueringar?


Audrina

 



Älskar hennes hår. Längtar tills mitt hår växer och blir långt! Nu är det i en tråkig längd!
Sen färgen på håret är ju as snyggt, nästan som jag har nu fast hon har lite mörkare.

Hur skulle ni vilja ha erat hår?


Blogg design

Nu har jag gjort om min blogg, igen! HAHA..

Men det kanske får mig att börja blogga mera igen, vem vet värt att prova iaf :)


I´m Alive

Förra helgen var sjukt rolig! Mina tjejer ni är bäst :) I söndags blev det fotboll hos Mamma. Syster med barn var där och vi hejjade fram AIK till guldet! Wiie!! Liam var så gullig när vi skrek nej eller ja så skrek han samma sak :) Sen åt vi även middag där sen gick vi hem och jag somnade tidigt den kvällen. Kände mig trött och hängig när jag kom hem. Och har känt mig det hela veckan! Så den här veckan har jag inte gjort mycket vilat, kollat tv och film typ. Förutom igår fick vi natt besök av min lillebror som hade varit och sätt Assyriska - Djurgården. Vi åt varma mackor och såg nyaste johan falk filmen innan vi hoppade i säng.
Sen var jag uppe halv sju imorse för att se till så han vaknade! Nu ska jag ta mig ett bad.



XoXo