Femman: Makes you smile



Noel och hans tokigheter :)

Barnbasar och egentid!

Idag kom mamma över och tog grabbarna så jag och Micke fick lite egentid så vi åkte bort till Axa för att gå på barnbasar där vi fyndade massor för mycket billig peng. Båda grabbarna fick två klädhögar, dvd filmer, pippi puzzel och bil. Så vi kom med fyra fulla påsar för 400:-. Efteråt tog vi en korv på maxi och in på kappahl och handlade lite till Vilde då dom har bättre utbud och storlekar där. Allt hade gått bra här hemma Vilde hade sovit typ helatiden :)

Nu har vi ätit middag och vilat då vi var trötta efter helgen ;) Blir slöa resten av kvällen, ska nog ta ett bad med grabbarna så dom blir trötta och somnar skapligt för imorgon är det måndag och dagis.




Vildes dop!

Har varit lite tyst då vi haft fullt upp. Fredagen gick åt att förbereda inför dopet och baka det som skulle bakas, tur att svärmor kom och hjälpte annars hade jag fått bakat halva natten ;)

Lördagen var det upp skapligt då jag skulle färga håret och fixa mig och barnen, duka iordning i lokalen och sen träffa prästen och stå redo att klockan skulle slå tolv och det börja. Vilde var glad och lugn helatiden, Noel satt fint med mormor och farmor men mot slutet fick han lite spring i benen och kom upp och bort till lekhörnan där han kom släpandes med den största nallen han hittade och satte sig på golvet framför mig. Vi alla fick oss ett gott skratt :) Gudmor/faster höll ett känslosam dikt och Marlene sjöng två vackra låtar som gick rakt in i hjörtat. Tack fina ni <3 Fick hålla emot tårarna bra många gånger ;) Efteråt blev det dopfika, pressent öppning och barnen lekte och vi vuxna snakade skit. Tack alla som kom och gjorde denna dag till något speciellt! Och tack mamma och svärmor för all hjälp <3



Efter vi städat lokalen och landat en stund hemma gick vi till mamma där vi åt middag där även syster och kusinerna var. Hem till nio då vi plockade undan lite och stupade i säng hela familjen vid tio :)

Trean: Something you adore



Mina söner såklart!

Öppna förskolan

Idag direkt efter dagislämning så gick jag och Sara ner till stan och till öppna förskolan. Väl där träffade man på några bekanta och det var lika mycket folk denna vecka. Efteråt blev det lunch med Sara och hennes kompis Pauline, trevliga tjejor :) Efteråt blev det en snabb sväng i affärerna innan det var dags att hämta Noel igen. Sen hem och leka, laga mat och dammsuga.

Nu tittar jag och Noel på bolibo pa och Vilde tok decka i sängen nyss. Jobbigt att träffa andra barn och sen knappt vilat på det.

Juste idag på öppna förskolan så kom Vilde på att han kunde dra sig framåt och inte bara bakåt så nu har han dragit sig frammåt i snigelfart hela eftermiddagen :)












Tvåan: Breakfast






Saknar



Jag kan inte låta bli att sakna gravid magen ibland. Att känna sitt barn sparka och leva rövare i magen är en sån otrolig känsla.

Nu njuter jag för fullt att ha mina söner utanför magen :)

Nu sova imorgon är det full rulle från morgon till kväll! God natt.

Barnen ska sova

Vilken eftermiddag jag haft det, puh! Middagen bestod av skrik och gnäll. Efter att vi (jag) fått i mig mat så hoppade vi i ett bad och vi badade i säkert en timme. Så vi var tre russin som klev upp :) När vi skulle klippa naglar, smörja in och sätta på pyjamas så strejkade båda och det blev skrik fest. Men jag vann och det slutade med att Vilde somna och Noel tittade på film. Nu är Micke hemma så vi nattar grabbarna. Jag tar Noel och det är mycker spring, upp och ner. Se hur lång tid detta tar.

Medans Noel väl ligger i sängen så bloggar jag och tänder ljus allt för att liva upp denna gråa regniga dag.

På tal om annat så fick jag ett sånt härligt besked och jag ser ljuset i tunneln :)




Ettan: YOU


Bilder

Hitta denna hos Mia så tänkte även jag köra den :)




Regn

Vad är det för väder vi vaknade till idag, blä! Men sovmorgon till 07:20 fick vi iaf och god frukost som bestod av yoghurt, äggknäckemacka och oboy :) Sen klä på oss och iväg till dagis. Nu har jag en sovandes Vilde på mig och jag glor på room service men mina ögon börjar också bli trötta så ska nog vila en stund jag med :)



Varför gör dom lysgula luvor på regnjackor, sjukt fult!

Prästen, Tacos och handla

Då sitter man i soffan och pustar ut. Båda killarna sover och Noel somnade själv idag igen, duktiga killen!

Besöket med prästen gick bra och han var trevlig men bestämd! Han tvingade oss (Micke) att läsa en bön och ena faddern att läsa en psalm. Carro du kan vara lugn jag fixade så du slipper ;) Efteråt mötte vi upp Ann-sofie och Phillip för att gå och käka på taco bar, svin gott var det. Sen in på bokhanden och köpte gästbok till Vildes dop. Sen vidare till maxi för att stora handla och kundvagnen var överfull och jag menar verkligen överfull. Handla hem massa dekorationer till det jag ska baka och till dukningen.



Titta klart på hollywoodfruar sen sova. Imorgon vet jag inte vad vi gör kändes som att det var något men minns ej vad. Jag skyller på mammahjärna :P

Snart hämta busfröt

Jag och Vilde sitter redan redo i soffan och väntar på att tiden ska gå. Hoppas det går fort att träffa prästen för jag är redan hungrig :)

Efter dagis blev det en promenad på en halvtimme själv och jag kallsvettades när jag kom hem då jag är så förkyld. Men skönt att röra lite på sig och få frisk luft. När vi kom hem så somnade vi goty i soffan och sov två timmar :)


Mys morgon!

Här är vi redan vakna. 05:20 tyckte Vilde vi hade sovit klart! Nu ligger vi nerbäddade i soffan framför barnprogram men ska alldeles strax plocka fram frukost då Noel tjatar om smörgås :)




Sov gott!

Då ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova. Ska bli så skönt att få sova sin skönhetssömn ;)

Ikväll när jag nattade Noel så gick jag ut ur rummet och stod precis vid dörren för att se om han kunde somna själv utan någon av oss sittandes bredvid sängen. Blev några spring men tillslut somnade han, tog ungefar 30min och jag som hade räknat med minst en timme. Imorgon kör vi igen :)



Natyi natti, sov så gott fina ni :)

Städat och mätta!

Nu är lägenheten städat och fin. Ska bara gå ner med en kartong till källaren med saker jag rensat bort i klädkammaren men den tar jag imorgon!

Vilde ligger i sin säng och äter då han var så trött och inget dög. Noel röjer i soffan och jag sitter och gnäller att han ska sitta still och ska han springa får han göra det på golvet. Killen lyssnar inte för fem öre! Busfröt :)

Såfort Vilde somnat och Micke diskat klart så ska jag ta mig en lååång varm dusch. Blir att peela kroppen, raka benen, sätta på ansiktsmask, måla naglar, smörja in mig. Sen skulle jag få massage av älskling, bra avslut på en städdag :)

Imorgon blir det prommis med Madde och Milo, hem och slöa en stund innan jag ska hämta Noel tidigare för att möta upp Micke på stan för att gå till kyrkan och träffa prästen och gå igenom dopet. Efteråt möter vi upp Ann-Sofie och Phille för taco middag på stan sen storhandla och fika hos farmor.








Kaoset

Då var det måndag igen, shit vad helgen går fort! Men snart helg igen och då blir det dop och barnbasar :)

Här hemma är det kaos, saker ÖVERALLT och tvätt överallt så idag blir det fix och städdag. Jag håller på att göra om i klädkammaren och rensar bort massa skit som ska ner i källarn! Snart tar vi lunch rast ;) Vilde ska äta lunch sen vila.

Vilde tränar på att sitta medans jag fixar och så har vi disco till bra party musik :)






Lite bilder
























Vinterjackan


Stadium levererar ;)


Storlek 80

Vilde har börjat växa ur en massa 74 kläder, eller han kan ha dom men börjar sitta skapligt tight eller bli precis på längden. Jag gillar när dom är lite större så dom inte sitter åt eller att byxbenet åker upp så man måste dra ner helatiden. Så nu är det dags att börja fylla byrån med 80 kläder. Dock har vi inget hemma efter Noel bara sommarkläder då han typ hoppade över den storleken så nu måste vi handla nytt till Vilde för det är lite väl kallt att ha short och t-shirt ;)

Hittade en massa fint på Lindex, även kappahl hade en del fint. Så ett tips till er som inte hittat dop pressent så önskar han sig pressentkort så jag kan handla det jag vill ha ;) Helst på Lindex men andra butiker funkar med också.

Fina saker från Lindex. Dom har fått in fina randiga ta 3 betala för 2, vilket jag gillar :)


Söndag!

Skrev ett inlägg som försvann då min mobil börjar strejka :(

Dagen har vi segat, ätit sen frukost, vilat lunch hela familjen, badat, ätit hämtmat, tvättat. Nu sover Vilde och Noel ska nattas om en stund.

När barnen sover blir det soffhäng och chips och dip, mums!








Hemma igen!

Då var vi hemma igen och alla sover utom jag men ska sjölv sova snart. Ligger iaf nerbäddad men surfar lite på mobilen då jag knappt använt mobilen sen igår.

Igår åkte vi som sagt till min syster med familj. Jag och grabbarna åkte upp redan vid lunch så dom passade på att sova lunch i vagnen. När vi kom fram så lekte grabbarna, vi åt tacos, tittade på film och bara slappa.

Idag har vi klasat för Max och Per som fyllt år. Så idag har vi handlat det sista, gjort mat, tårta, dukat och sen kom gästerna och kalas startade. Max var hut nöjd som helst eller jag menar spiderman ;)

Bloggar mer imorgon men har är lite bilder:












Torsdag!

Idag har det varit full fart och är fortfarande ;) Imorse vaknade Noel på fel sida och var allmänt grinig. Ingenting var bra och bröt ihop för minsta lilla som att få ett litet hårstrå på handen. Så ni kan ju tänka er hur rolig han var. Vilde började ledsna och bli trött lagom tills jag skulle packa och klä på grabbarna. Så det var bara klä på Vilde och sätta honom i vagnen med snuttis och napp så somnade efter lite bök. Sen lämnade vi Noel och promenerade ner till stan och öppna förskolan där vi mötte upp andra mammor och bebisar. Det var proppat med folk där idag! Vilde var helt inne i att titta på vad alla barnen pysslade med :) Efteråt lunchade vi med två mammor, mycket trevligt! Sen hem och byta vagn, gå och handla sen hämta på dagis. Nu pustar vi ut efter att ha plockat undan och dammsugit. Snart ska vi nog klä på oss för att ta en promenad för att möta pappa/micke på stan och sen hem och äta middag.

Jag hoppas att båda barnen somnar tidigt för båda är helt slut och det är även deras mamma som vill sova tidigt så man är pigg för imorgon är det fredag och då åker vi till syster/moster och myser :)




Torsdag!

Idag har det varit full vart och är fortfarande ;) Imorse vaknade

Sova

Nu ligger jag i sängen med en sovandes bebis bredvid mig, mys. Vilde vaknade till förut och var helt nerkissad, skit libro! Så det var bara byta om och söva om så nu får han sova i stora sängen.

Imorgon väntas dejt med mammor på öppna förskolan, hur mys är inte det! Ska ner direkt efter jag lämnar Noel. Efteråt blir det en sväng på stan sen hemmåt och handla nödvändigheter och hämta Noel. Sen hem och mysa, blir även en eftermiddahspromenad ner mot stan för att möta upp Micke som kommer från jobbet!



Min myskillen som är inne i en mamma period <3

Snyggt!


Höst nytt

Sitter och kikar på Nelly efter snygga höstkläder. Hittade lite fint, vad tycker ni?
 
Rut m.fl. - Darlene Contrast CardiganOnly - New Elise Long BoatneckJeane Blush - Stars In My Heart Sweater
Rut m.fl. - Jam Pocket BlouseVila - Ellen Knit TopZoe Karssen - Dead Romance

PW och dagis

Strax innan nio var vi redo att gå till dagis och då sov redan Vilde i vagnen. Noel tycker det är så roligt att få gå själv till dagis medans jag tycker det är ett träningspass då vi inte riktigt går åt samma håll sen har vi en bilväg vid dagiset som jag tycker är läskigt för Noel att gå själv men idag gick det bra och han höll i vagnen eller handen längst hela bilvägen.

Efter vi lämnat Noel så gick jag och Vilde på powerwalk. När vi kom hem sov Vilde fortfarande så jag passade på att ta en dusch och lagom när jag var klar vaknade Vilde. Nu gymmar Vilde och jag har fått i mig frukost. Ska strax ge Vilde lunch sen myser vi i soffan en stund innan det är dags för Vilde att vila.







En av två

Nu sitter vi mätta och belåtna i soffan och Vilde somnade precis i min famn. Ska strax lägga över honom i sin säng. Efter maten fikade vi bulle till Noel stora förtjusning :)

När Noel har somnat blir det något avsnitt the killing sen i säng tidigt för idag är jag trött!










Tisdag

Då var det ännu en ny dag och storebror är lämnad på dagis och jag har en ätandes bebis i famnen. Eller bebis och bebis vet jag inte ;)

Imorse startade vi morgon strax efter sex och då gick vi upp och tittade på toy story tre som Noel bestämde. Sen åt vi frukost, fixade oss och lekte med bilar.

Nu tittar jag på the killing för ovanlighetens skull och njuter av en gosig Vilde som snart kommer somna. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på blir nog bara hemma som det ser ut nu.












Med detta säger jag god natt!










Kväll

Nu sitter jag i soffan och slöar. Var precis in och nattade om Vilde som vaknade till men nu verkar han sova. Micke nattar Noel just nu som jag hoppas somnar snart. Ikväll är det ensam mamma söker sen hoppar jag nog i säng. Imorgon vet jag inte vad vi hittar på återstår och se ;)








Man och fru


Har suttit och tittat igenom bilder från det stora bröllopet som vi inte kunde gå på då det inte var i sverige. Vad jag
har hört så var det en upplevelse då hon inte är svensk och det var många traditioner man gör som vi inte har på
ett svenskt bröllop, Hade varit kul att gå! Här är en bild av typ 3000, hehe! Dom är så fina min kusin och han fru <3

Hemma igen!

Då var vi hemma igen efter att ha varit ute och flängt med mamma/mormor. Blev ett stopp borta vid maxi och skopunkten sen bort till rusta, jysk och stadium. Hittade en skit snygg vinterjacka som jag blev föräldskad i <3 sen en pressent till Max, tror han kommer gilla den massor :)




Nu lunch i form av en bulle och kaka sen förberedda middag som blir gi lasange och sallad. Mums! Vid tre går vi och hämtar hem stor skrutt <3



Måndag!

Då var vi inne på en ny vecka och denna dag startade vi med sovmorgon, tack barn :) Natten har inte varit lugn då Noel har hostat och hostat och haft svårt att komma till ro. Medans Noel har bökat så har Vilde passat på att sova som en prins.

Blev lite små stressigt imorse så det var bara ge grabbarna frukost och klä på oss och gå till dagis. Självklart började det regna när vi gick ut. När vi kom hem låg Vilde och myste i soffan och jag åt frukost. Nu sover Vilde och jag tittar på the killing :)

Senare idag ska vi umgås med mamma/mormor. Vad ska ni göra idag?








Hipp hipp hurra

Idag fyller min fina systerson/gudson 3år :) Grattis Max på din födelsedag! Moster älskar dig <3




Kommentera mera

Det är inte lika kul att blogga om man inte får respons så kommentera mera ;) Jag har ju blivit flitig med bloggandet nu så då kan ni bli flitiga med att kommentera :)





Nu lägger jag över Noel i stora sängen och hoppas på att han somnar om där för nu börjar jag bli trött. God natt!

Sitta själv

Vilde blir bara allt mer stadigare med att sitta själv och nu kan han sitta i längre stunder men självklart måste man vara med för ibland tippar man åt sidan eller bakåt.

Han börjar även försöka lyfta rumpan när han ligger på mage men att ligga på mage och träna händer inte ofta för det gillar inte Vilde man ska antingen sitta eller stå!



Jag säger som så många andra föräldrar, stoppa tiden!

Lite av varje

Blev att jag sov lunch med Noel, så skönt! När vi vaknade var Micke och Vilde hemma så då myste vi en stund innan jag ställde mig i köket och drog igång maten. Det blev kalops vilket inte händer ofta, så medans det stod och kokade så tog jag och Noel en promenad till affären sen hem och bakade american cookie som blev sjuk goda och väldigt stora ;) Det var hur enkelt som helst så det ska jag baka till Vildes dop dock inte så stora.

Efter vi ätit så kom mamma på spontan besök så hon fick med sig mig och Noel som sällskap till min moster. Nu är vi hemma igen och ska snart fixa grabbarna för natten och sätta oss i soffan och mysa innan läggdags. Jag hoppas att båda vill somna runt åtta så vi kan ta kväll med gofika, godis och tv. Tror nog att det blir the killing :)

På tal om annat så har Vilde kommit på att man kan komna åt saker med gåstolen vilket är superkul tycker Vilde men det håller inte jag med om ;) Noel står bredvik och säger aj aj, haha!

Bilder från idag:









God morgon söndag!

Här har vi varit vakna ett bra tag då Noel inte ville ta sovmorgon. Klockan sju tyckte satte vi oss i soffan och tittade på barnprogram. Vi lyxade till det med frukost i soffan framför tvn :)

Nu tittar Noel på aladin och leker med bilar och jag tittar på the killing på datorn. Ska strax hoppa in i duschen och klä på oss. Sen äta lunch och lägga Noel för vila, efter vilan blir det nog lekparken.

Noels näsa rinner för fullt och hostan har kommit tillbaka så vi hoppas att det inte blir värre. Ska ge hostmedecinen idag för den hjälper och oftast försvinner hostan på två dagar!



Jag fattar inte varför bilderna blir på sidan. Jaja, ser ni Noels fina morgon frisyr :)

Läggdags

Nu ska jag snart sova. Tittar på the killing som snart är slut och då ska jag krypa ner i sängen bredvid min lilla älskling <3

Sen sist har jag målat naglar, smörjt in mig, poppat popcorn och tittat på the killing. Dagen borde ha fler timmar, är skönt att bara vara för sig själv men klockan börjar bli alldeles försent och inte lär det bli någon sovmorgon så det är lika bra att gå och sova.






Egentid

Nu sover barnet och det är egentid för mamma. Tänkte sätta på en tjejfilm och måla naglar och smörja in med dove med b.u.s :) Sen hoppar jag nog i säng, lika bra att ladda sömn kontot för imorgon är Vilde hemma igen och bök nätterna. Jag hoppas verkligen att Vilde kan sluta böka och sova bra som han gjorde som nyfödd, men det händer så mycket i den lilla kroppen.



Såhär gött har Noel det i stora sängen. Noel har börjat med att göra allt för att inte somna, han pratar för fullt och vrider och vänder sig. Ikväll tjatade han om mormor, pippi, pappa och bulle :) Mamma Noel saknar dig, vid nattningen sa han mormor ligga här och vid middagen sa han mormor sitta här. Blir nog att gå hem till mamma/mormor någon dag :)

Förnya sig lite :)

Jag tyckte att min blogg hade för lite färg och sen ville jag ha lite nyare bilder så då har jag passat på att
förnya bloggen lite medans Noel suttit fast klistrad framför bolibompa :)
 
Ser du inte så tryck F5
 
Nu ska jag poppa popcorn och tända ljus och mysa ner oss under filten i soffan framför körslaget ♥

Toy story

Nu har vi lekt i rummet, lagat och ätit mat, badat, pratat med pappa i telefonen. Nu myser vi framför toy story 2 och äter bulle :)

Vilde och Micke verkar ha det super mysigt hos svärmor och jag såg på instagram att dom ska svulla, haha! Jag är grymt sugen på godis men håller mig till poppisar ikväll istället och någon chokladboll ;)

Fick mms av Micke med bilder på Vilde som har det hur bra som helst. Saknar honom som en tok <3 Men det är nyttigt att barnen får ensamtid med en av föräldrarna och få all uppmärksamhet. Märker att Noel njuter för fullt att bara få ha mamma för sig själv.












Ändrade planer!

Jag och Noel ligger och myser i stora sängen efter att ha sovit lunch, lite väl lång lunch ;)

Innan lunch så åkte Micke och Vilde till svärmor men jag och Noel stannade hemma. Känner mig inte helt hundra och kände för att ha egentid med stor korven. Så nu ska vi gå upp och leka i rummet sen fixa middag. Vi passar på att äta korv i ugn som inte Micke är sådär jätte förtjust i :) Sen efter maten ska vi bada och ikväll blir det poppisar till körslaget :)




God natt

Nu har jag gett upp för idag och lagt mig i sängen. Blev ingen film då Noel gjorde allt för att somna så sent som möjligt och Vilde vaknade till och ville ha närhet så vi la oss i stora sängen då somnade han om fort och jag slumrade till ;) Micke valde film som verkade as rutten så då passar jag på att sova istället, hehe!



Handling och bakning!

Då var klockan redan sex och dagen har gått i rasande fart. Började morgonen med att fixa oss och vika tvätt sen iväg och veckohandla.

När vi kom hem satte vi igång och baka. Medans degen var på jäsning så passade vi på att baka chokladbollar, Noel åt mest av degen istället för att rulla bollar :) Bullarna fick jag fixa själv för då hade Noel tröttna. Men när han såg var det var jag gjorde så blev det spännande igen och ville äta upp dom innan dom skulle in i ugnen. Men det fick han såklart inte så det blev ledsna miner men dom försvann såfort första plåten blev klar och han fick provsmaka :)

Ikväll blir det te, bullar och chokladbollar MUMS :)Blir nog någon film till och massa tända ljus såklart ;)

Imorgon åker vi till barnens farmor och myser och tittar in hennes nya lya . Självklart åker en påse bullar med ;)
















Nu sitter vi i soffan och tittar barnprogram då vi alla är i matkoma. Tacosen satt fin fint i magen :)

Fredag och regn!

God morgon alla fina!
Idag mår jag bättre, men magen är fortfarande inte helt hundra. Idag vaknade jag till regn verkligen höst väder ute. Lite mysigt iaf när man är inomhus ;)

Nu har jag duschat och klätt på mig kläder. Noel äter lunch och Vilde sover. Efter det blir det handla mat och sen direkt hem. Måste verkligen handla så det kan vi inte skjuta upp. Väl hemma blir det mysdag resten av dagen. Planerna är att baka bullar med Noel och sen äta Tacos som resten av svensson familjerna ;)



Såhär ser jag ut idag, dock åker nog håret upp i en toffs som den i princip alltid gör :P

Ha en härlig fredag!

Bästa sov sällskapet!

Eftersom att jag inte är helt hundra så tar Micke natten med Vilde igen så jag får sova ruset av mig så magknipen kan försvinna och man bli människa igen.

För att inte sova helt själv inatt och jag varit spyfri idag så bar jag nyss över skrutten till mig i stora sängen. Det finns inget mysigare än att sova med sitt barn om ni frågar mig, iaf nu när dom är så små ;) Om jag fick bestämma så skulle vi ha två dubbelsängar så hela familjen får plats utan att man ska få ligga på kanten och vingla men det funkar inte utan vi alla sover bäst i våra egna sängar men att lyxa till det ibland gör vi :) Oftast slutar det med att grabbarna kommer över till våran säng på natten, iaf Vilde. Noel hade en period förut han kom in varje natt runt samma tid men senaste tiden har han sovit hela natten i sin säng.

Blev visst långt inlägg, jag som bara tänkte visa er mitt goa sov sällskap :)




Matlista!

Nu sover båda grabbarna och vi ligger i soffan och slöar. Jag mår bättre men har en sån magknip som kommer då och då, speciellt efter jag ätit men illamåendet är iaf borta.

Medan Micke nattade Noel så passade jag på att skriva matlista för det ekar tomt i våra skåp. Vi lägger lchf på hyllan ett tag då jag känner att det blir för mycket fett och jag mår illa efter princip varje måltid men att skippa kolhydraterna har gjort min svullna mage mindre. Så istället tänker vi minska på kolhydraterna och inte gånoch små äta samt äta onyttiga saker varje dag som tidigare. Får görsöka hålla oss till en dag i veckan typ lördagar.




Så imorgon blir det en sväng förbi maxi och handla till maträtterna så jag håller tummarna att vi slipper skit vädret som ska komma imorgon. Tänkte handla hem så jag och Noel kan baka bullar, måste ju roa oss med något när det ska regna.

Nu film med älskling :)

Dom små saker

Att små detaljer i hemmet kan göra så mycket. Dessa saker och mycket fler gör att vi trivs så bra i vårat hem. Och att kunna tända ljus på kvällen för den där extra känslan är bara för mysig nu när det börjar blir mörkare ute på kvällarna. Ni ska bara veta hur mycket värmeljus det går åt hemma hos oss ;)









Värma fötterna!

Nu när hösten typ är här så måste man hålla värmen om fötterna på dom små. Speciellt Vilde som sitter still i vagnen, så i söndags så inhandlades det ett par Uggs och ett par tossor till Vilde. Tossorna är även perfekt att ha på sig inne, Vilde har dom när han går i gå stolen då vi har kallt på golvet sen är det halkskydd under så han inte glider :)




Fixa badrummet

Vårat badrum är så omysigt det kan bli och badrums mattorna har blivit blekta från när vi hade översvämning pga stoppet i stammen. Och våra handukar har gjort sitt! Badrummet behöver verkligen ett lyft så det blir ett projekt som jag ska ta tag i :)













Nya textiler, dit med ett skåp och spegel sen upp med en hylla och bort med våran möbel vid toan så kommer det bli perfekt. Nya krokar och väggtext för extra piffning skulle också bli fint :)




Just nu!



Soffhäng och serie!

Magsjuk!

Ja då var det min tur att vara sjuk. Igår vid lunch kom allt upp och jag mådde skit. Fick feberfrossa och var helt skakig så Micke åkte hem och tog Vilde och hämtade Noel på dagis. Fick i mig lite yoghurt igår kväll och kände mig lite bättre, nu efter att ha ätit lite frukost så har jag fått magknip hoppas det går över och att jag får behålla frukosten. Micke är hemma och tar Vilde och så passar han på att tvätta, lyx så slapp jag göra det :)

Vildes feber verkar vara borta så det känns skönt, nu går han i gå stolen och babblar för fullt :)

Noel såg så stor ut imorse när han gick till dagis med ryggsäcken på ryggen :)





Fick dessa två bilder messade till mig imorse :) Nu blir det film. Hittade en app till mobilen så jag kan blogga, hoppas bara det funkar. Har inte hittat tidigare till android men nu så :)

Bråttom till dagis!


God morgon!

Natten har varit allt annat än lugn, Vilde har bökat och haft svårt att komma till ro. Vid halv fem tog Micke Vilde så jag fick sova någon timme iaf så han skippade träningen innan jobbet för min skull, tack älskling. När jag vaknade tog jag tempen på Vilde då han var varm och febern hade kommit tillbaka, stackarn! Så idag är inget bra för lill plutten det är sova och mammas famn som gäller.

Nu ska jag klä på Noel kläder sen bege oss till dagis, Vilde la jag precis ner i vagnen som somnade så sött. Dagens planer blir att bara vara hemma och mysa med Vilde i soffan <3

Nya ord och meningar!

Den senaste tiden har Noel sagt fler ord och vissa meningar. Så roligt, har längtat tills det skulle komma och 
nu går det i bara farten. Det som sägs nu som jag kommer på är:
 
Mamma, pappa, titta, där, aj aj, katterna, pippi, anka, gå hem, mamma snart (mamma kommer snart), 
aj aj hoppa ramla, hoppa, bää, här, smörgås, macka, mormor, farmor, farfar, napp, kukiliku, muu, bajsa, kiss.
 
Sen säger han massor som vi inte förstår vad det är ;) Han ska härma allt man gör och vill gärna hjälpa till. 
Som om vi handlat mat så ska han hjälpa och ställa in varorna, sen går han och hämtar det man ber om typ blöja, 
napp snuttis. Han ska kasta skräp, lägga påsar där dom ska vara, hjälpa till och diska, hämtar skorna och 
inte bara sina utan våra, packar upp från vagnen typ sin dagis väska och lägger den där den ska vara :)
 
Noel är även jätte duktig på att lägga pussel och vet exakt vart bitarna ska ligga. Han gillar att bygga med duplo
och läsa bok och vi ska inte prata om att titta på film. Gärna pippi, det är det ända han tjatar om ;)
 
 
Tänk att du varit såhär liten, tiden går så fort!
 
 

2012-09-11

Igår och idag så har vi bara varit hemma. Noel har gått på dagis som vanligt och jag och Vilde har slöat hemma. 
Vilde har sovit mycket dock bara i min famn så jag har inte fått något gjort utan mest glott på serier. 
Rätt skönt det med ;) Imorgon blir vi också hemma känns bäst med tanke på Vilde men på torsdag är det
vi som har dejt med mammor och barn :) Och på fredag åker vi troligtvis till barnens farmor som har semester och
tittar in hennes nya lägenhet. 
 
Juste idag när jag kom hem såg jag att Noel hade blivit biten på dagis, stackarn! Konstigt att jag inte hade blivit
informerad om det, ska fråga imorgon vad som hände för dom måste ha sett det.
 
Nu på kvällen har jag och Micke kollat på falling skies och jag har fått massage, hur skönt som helst. 
Nu ska jag sova, bjuder på instagram bilder från idag. God natt!!
 
 
 

Vilde tand nr 2

Liten här hemma har haft feber i några dagar och sovit dåligt. Och på dagarna har han varit jätte gnällig, 
det är jobbigt att få tänder. Ikväll har han sovit bra så jag hoppas natten fortsätter så för jag behöver sömn
och det behöver Vilde också! Nu hoppas vi att han får tredje tanden om ett tag så han får slippa det jobbiga.
 
 
 
Jobbigt att ha feber, tur att man sover gott i mammas famn <3

Bröllopet

I lördags var det dags för bröllop för Sandra och Crulle. Det började med vigsel nere vid vattnet, 
Sandras pappa följde Sandra fram till Crulle och hon var så fin när hon kom gåendes i sin fina klänning och
att låten det vackraste spelades gjorde inte det sämre. Själva vigseln gick fort och efter det hade dom namngivelse
för Charlie och sen släppte gudföräldrarna ballonger för Charlie. Efter det blev det kram kalas och vi 
skålade i champange. Sen blev det tips promenad med frågor om Charlie som avslutades i festlokalen 
där det blev mingel. När vi satte oss till bord blev det massa gott och vin. Några tal hölls också!
Efter det drog festen igång :) Vi fick skjus hem och jag vaknade utvilad vid åtta :)
 
  

Fredag!

Grabbarna sover lunch och jag slappar i soffan och njuter av lugnet ;) 
Ska strax klä på mig lite kläder så jag är redo att åka och träffa svärmor när grabbarna vaknat! Höll själv på
att somna när grabbarna somnade men passade på att äta lunch i lugn och ro och duscha.
 Ikväll blir det att baka en lchf kladdkaka och det ska bli så gott :) Se hur länge man orkar hålla sig vaken då natten
har blivit allt annat än lugn. Vilde har bökat, Noel drömt mardrömmar så vi alla har sov i stora sängen så 
trångt var bara förnamnet. Ne klä på sig och packa skötväskan, grabbarna borde vakna om nån halvtimme.

Torsdag!

Då var det helg igen (för vissa av oss i familjen) och den har startade vi med god mat, tänt massa ljus och soffmys med Noel då Vilde somnade nyss. 
Älskling varvar torsdags myset med tvättstugan. När Noel somnat så blir det advokade med skagenröra, mums :)
 
 Imorgon kommer svärmor hit så det blir en runda på stan och sen lugnt resten av dagen. 
Måste hitta något att ha på mig över klänningen som jag ska ha på bröllopet på lördag, vi ska vara ute under cermonin
och det blir lite väl kallt att bara klänningen. På lördag är det som sagt bröllop och det ska bli skit kul!
 Noel ska hem till mormor och sova över och Vilde stannar hemma med farmor så båda grabbarna får egentid och vi
får också egentid tillsammans som vi inte haft sen Vilde kom.
 
Lite bilder från dagarna som gått: