Hälsat på finaste Sara idag ♥

Foto: Den här fina stenen fick Sara av mig <3 http://instagr.am/p/Nve8eupXu7/Foto: Hälsat på finaste Sara idag <3 http://instagr.am/p/NvewBPJXu0/
 
Idag besökte jag och Annette våran fina vän Sara för att lämna blommor och en fin sten som det står älskade vän på ♥ Fan vad vi saknar dig vännen!
 
Efter besöket där promenerade vi ner till byn för att storsa runt bland butikerna, blev en sväng in på barnvagns butik där jag klämde på vagnen vi ska köpa såfort våran andra blir såld. Jag kan säga att jag blev ännu mer kär efter att ha klämt och känt på den! Tror även grabbarna kommer trivas bra i den :) När vi kom hem har regnet öst ner så då passade jag på att tvätta vagnen och alla tillbehören och fotat allt och lagt ut den på blocket, så kom och köp våran vagn!
 
Igår kom vi som sagt hem och då blev det storhandla, packa upp och fixa middag sen slöade vi på soffan medans Noel röjde bland alla sina leksaker han hade saknat :)
 
Ikväll blir det tidigt i säng för grabbarna sen blir det film med älskling. Dags att få tillbaka lite rutiner på iaf Noel som har lagt sig tidigast tio dom senaste 3 veckorna men nu är vi hemma igen och då är det dom gamla rutinerna som gäller igen!

Bilder från helgen

 
Helgen med besök av min syster med familj var super trevlig! Tack för att ni kom :)

Lindex


2012-07-27

Tjenixen!
 
Här har vi lunch paus inne i svalkan. Nu på förmiddagen har grabbarna sovit tidig lunch då dom vaknade tidigt klockan åtta ;) Så medans grabbarna sov så stekte vi i solen med olja, måste ju bättra på brännan som typ är borta!
Så fort segisen Noel ätit klart sin lunch drar vi till lekparken på andra sidan häcken :)
 
I eftermiddag får vi besök av syster med familj som stannar till söndag, ska bli riktigt trevligt! Bra avslutning på semestern i nyköping för på måndag flyttar vi hem igen och har två till veckor semester innan vardagen börjar igen.
 
Foto: Morgon gröt :) http://instagr.am/p/Nk0dFNJXts/
Foto: Roligt med riktigt frukost :) http://instagr.am/p/Nk0iMvpXtu/
Foto: Killen kan själv! http://instagr.am/p/Nk0sJKJXt2/
Vilde äter frukost som blev gröt :) Liten börjar bli stor han med!

Paus från solen

Efter att ha tillbringat förmiddagen ute i solen så tar vi en paus en stund. Noel sitter och tittar på mamma mu och jag sitter här och Micke är ute med Vilde i området och går så han somnar. Snart blir det lunch och sen drar vi ut i solen igen. Det är så varmt så jag badar till och från i Noels pool, haha!
 

Sovandes barn

Det blev inte hamnen ikväll då vi alla var trötta så en lugn hemma kväll och tidig i säng för barnen var det som behövdes. Grabbarna sover så gott så nu blir det slappa i soffan framför film med älskling!
 
Vilde med finaste morfar i Turkiet, älskar denna bilden!
 

Vildes önskelista till dopet :)

Fjällräven mini kånken i någon kill färg men inte ljusblå då Noel har den ;)
 
Personlig namn tavla finns att beställa på nätet.
 
 
 
Mysig filt, denna fina är ifrån hemtex.
 
Denna fina snyttis från Teddykompaniet.
 
 
 
Haklappar i tuffa/fina motiv.
 
 
Anatomisk esska namn napp i silikon finns på namnnappen.se
 
 
Det var lite vad jag kom på nu. Känns som att vi har det mesta från Noel i lekväg så om man ska tänka framåt så är allt duplo lego bra. Något fint silver smycke och en slant till Vildes sparkonto är alltid välkommet :)

Badat

Nu är vi hemma igen efter att ha varit och badat och ätit glass här borta vid ängstugan. 20 grader i vattnet men kändes som mycket mindre, men skönt var det. Blev första doppet för mig och Noel i år i sverige, Micke den badkrukan nöjde sig med att doppa benen :) Vilde sov som en stock i vagnen så han märkte nog inte ens att vi var iväg. Nu ligger Vilde i babygymmet framför tv:n och Noel springer runt och röjer och Micke fixar käk. Blir grillat, mums!
 

Sommar värmen!

Värmen och solen r här idag ingen, grymt härligt! Hoppas den är här för att stanna. Nu har vi ätit och grabbarna har fixat iordning sig och gick ut till lekparken så nu ska jag fixa mig och plocka undan disken sen ska jag också gå ut. Blir att leka i lekparken och hänga på tomten ett tag sen drar vi ner till badet här i närheten och badar och tar oss en glass.
 
 
Ikväll blir det grillat och troligtvis ner till hamnen och kolla in alla raggar bilar som är här varje onsdag.
Ha en härlig dag för det ska vi ha!

Gangster ligan

 
Noel och hans kompisar Edvin och Oliwer som vi hade besök av förra veckan. Dom har hängt ihop sen dom var nyfödda och jag hoppas dom hänger ihop många många år, våra fina killar!
 

Sommar värme!

Idag vaknade vi upp efter att ha fått sovmorgon och det var soligt och man blev genast på sitt bästa humör. Så vi klädde på oss och gick ut å en promenad och det blev en rejäl promenad vi var borta över två timmar. Vi gick förbi ica maxi och fyllde på lite mat och när vi kom hem var vi rejält svettiga då det är riktigt sommar värme ute. Noel plaskade i poolen och Vilde låg i skuggan och tränade nacken för inte ville Vilde bada i den kalla poolen inte, då vart han inte glad.
 
Snart är det dags att börja förbereda maten som blir grillat med goda tillbehör. Efter maten tar vi en promenad til en kvälls loppis och kvällsbad om vädret inte blir sämre, ser ut att komma ett regn moln men förhoppningsvis är det en snabb skur bara.
 
Igår bokade jag ÄNTLIGEN dopet som blir i september. Så nu ska det hittas två fina låtar som ska sjungas, inbjudningskort, skicka iväg inbjudningarna och se vad vi ska bjuda på för god fika. Tänkte skriva ett inlägg av vad Vilde önskar sig, känns som vi har det mesta!
 
Har även skickat iväg ett intresse anmälan till att sälja på barnbasaren i september så jag hoppas vi får ett bord för vi har en hel del som ska säljas. Vore perfekt och få en bra slant som vi kan lägga på höst och vinterkläder till grabbarna.
 
Ne förbereda maten och hänga tvätt, vi hörs!

H&M Home Baby/barn rum

Såg när jag var inne på en blogg att dom har börjat med barn och baby saker på hm, alltså allt från gosedjur, förvaring till sängkläder. Gå in och kika själva finns MASSA fint :)
 
 
 
 
 
 
 
Åh jag vill ha ALLT, haha!

Nyköping

Hallå från oss här i Nyköping!
 
Vi har det kanon här, det ända som hade kunnat varit bättre är vädret. Vart fan är sommarn? Noel njuter för fullt att bara kunna springa ut barfota i gräset eller till lekparken bakom häcken, hehe! Sen vi har kommit hit har vi typ grillat varje dag, lekt i lekparken flera ggr om dagen, varit på stan och myst, varit nere vid hamnen, lekt på buzis, gått promenader, haft besök av goda vännner, svärföräldrarna och mamma o Ubbe.
 
Just nu har lilleman blivit sjuk men är på bättringsväg. Han har feber som pendlar och när den är som högst ligger den uppe på 39,7 sen har han en jobbig hosta. Än har Noel klarat sig men han var hängig en kväll men efter alvedon och sova mycket blev han genast mycket piggare och inte alls febrig.
 
Vi (läs Micke) har glömt sladden till kameran hemma så än får ni nöja er med facebookbilder och instagrambilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart SEMESTER!

Jag har ju då semester hela året men Micke jobbar sin sista vecka nu innan han har sina 5 veckor, ska bli så mysigt med semester på riktigt! Vi kommer redan åka till nyköping i helgen där vi ska spendera våra tre första veckor. Vi ska nämligen vara husvakt till pappas hus och det tackar man inte nej till :) Nyköping är en mysig sommar stad ovh en tomt att bara kunna gå ut på är perfekt för Noel. Så Jag tänkte ta en bloggpause under semester eller kanske kommer in något inlägg då och då men vi ska njuta av tiden vi får tillsammans som familj!
 
 
Ha en härlig sommar och semester det ska vi ha :) På återseende!

MARMARIS

Under tiden jag inte bloggat har vi hunnit med en utlandsresa till Marmaris och det var helt UNDERBART! Hotellet var perfekt, maten var god, shoppingen var okej, miljön var underbart, vädret kan man inte klaga på och sällskapet var det bästa!
 
 
Mer bilder kommer vid senare tillfälle!