En titt i Noels rum


Lördag och snö?



Idag vaknade jag som sagt UTVILAD klockan nio, tack Noel :) Men vad var det vi såg ute, snö? Vi vill ju att våren ska komma och stanna. Nu sitter vi och väntar på att barnens farmor och farfar ska komma hit och hålla oss sällskap. Nu på förmiddagen har vi redan hunnit städat, fixat oss, busat, slöat i soffan. Får se vad resten av dagen har att erbjuda mer än trevligt sällskap :)


En bra dag!



Igår så spenderade vi våran dag med Linda och barnen. Vi tog bussen bort till maxi där vi kikade i butikerna, handlade godis och lunchade på subway. Noel fick ett par nya coola skor och jag fick fredagsgodis ;) Efter vi varit där så var solen framme så vi tog en promenad hem men solen försvann och istället fick vi regn och hagel, kul! Men efter en stund kom solen igen och det blev riktigt härligt väder så vi tog en längre runda men som avslutades tyvär med regn och storm så vi halvsprang tillbaka hem. Barnen dom hade det bra, dom sov allihoppa nerbäddade i vagnarna! Tack Linda för en toppen dag och det var skönt att få prata av sig med någon som förstår ♥

När vi kom hem messade jag mamma som var påväg hem från stan så hon kom över och höll mig och barnen sällskap en stund. Sen på kvällen blev det tacos igen och mys i soffan och även tidigt i säng, jag var helt slut så jag somnade halv tio och vaknade nio imorse så idag är jag UTVILAD :) Vilde sov med sin pappa, så skönt att veta att en natt i veckan får jag sova ut om inte båda barnen får för sig att inte sova på natten.


Torsdag!

God kväll! Idag vaknade vi sent så det blev en stress morgon för att hinna till dagis :) Kvart sen kom Noel så han missade lite av sång stunden. Efter jag lämnat Noel gick jag hem och byte vagn och gick till scaniarinken för att luncha med pappa, riktigt god mat hade dom där. Så jag hoppas det blir fler luncher där ute med pappa ;) Efter lunchen åkte jag till stan och kikade en snabbis innan jag åkte hem. Hittade en fin tröja på Vero moda som skulle passa perfekt till partyt jag ska på nu i april men självklart fanns den inte i min storlek. Tittade på hm och där hade dom fått in massa fina vår/sommar kläder till ungarna. Blir att handla lite till grabbarna till vi åker utomlands. Noel har vuxit ur sommarkläderna och Vilde är för liten för Noels sommarkläder, typist! När jag hämtade Noel så följde mamma med och Noel blir så glad :) Mamma följde med igår också och hem hit och lekte med Noel. Noel har verkligen världens bästa mormor <3 Efter dagis blev det hem och laga tacos då helgen börjar idag för mig och barnen, dock blev inte middagen sp mysig vi hade hoppats då båda barnen skrek. Noel blev ledsen för att jag sa åt honom att man inte skriker utan man kan pratat normalt och Vilde skrek för han ville inte ligga i vagnen själv. Men efter en stund hade vi två glada barn vid bordet :) Nu sover Noel, Vilde har fått massage för att få ut gaserna så nu ligger han och sover och är nöjd med livet ;) Hörs imorgon med ett roligare inlägg från datorn med bilder också :)

Onsdag!

Tjenixen!

Inatt så har Vilde varit lite bökig så mellan 2-6 hade han svårt att sova då han var så rosslig och ville äta med slemmet var för jobbigt för honom. Han skrek aldrig utan bara allmänt bökade, så jag hade svårt att sova och när Vilde väl somnade ja då bestämde sig Noel att det var morgon bara att gilla läget :P Så halv sju kom Noel upp efter att ha myst lite med Micke som jobbar kväll och börjar inte förens nio så han gav Noel frukost. Så imorse han vi med lite lek innan dagis :)

Efter att ha lämnat Noel så tog jag en promenad blev ingen jätte lång då jag fortfarande inte är helt frisk så vill inte bli sämre. Men skönt var det att röra på sig, funderar på att ta en sväng när jag hämtat Noel och sen stanna vid någon lekpark. När jag kom hem så åt jag frukost sen vilade jag med Vilde en stund och nu har jag ätit lunch, plockat undan och vikt tvätt. Ska strax slänga in en maskin tvätt och sen klä på mig kläder, nu åker mjukisdressen av!


Nya skor!

Noel behöver nya skor till dagis nu när det börjar bli varmare ute. Han har ett par adidas skor men dom är för fina för att förstöra på dagis så på fredag ska jag till skopunkten när Noel är hemma och testa skor. Se vad vi kommer hem med :)

Dom har var fina:


           


Sommar kläder

     

Titta vad gulligt till Vilde att ha i sommar :)



Det här var fint till Noel :)


Jaha då har jag förstört igen!

Att jag ALDRIG kan nöja mig med hur bloggen ser ut. Nu får det se ut såhär tills jag får tid att sitta igen för nu ska jag klä på oss ytterkläder och hämta hem storebror från dagis!


Lika?


Tisdag!

Då var vi tillbaka i vardagen igen efter en härlig helg med min familj. Den här helgen har vi inte gjort så mycket då vi alla är krassliga men nu är vi iallafall pigga bara förkylning och hostan som ska bort. Min halsböld är också påväg att försvinna vilket är hur skönt som helst, nu kan jag iaf äta någorlunda mat och inte bara flytande.

I söndag så var Micke och Noel till kallhäll där Noel blev klippt av finaste Mickis, efter klippningen mötte dom upp en kompis till Micke som dom tog en promenad med och sen hem till dom så barnen fick busa och äta våfflor :) Jag och Vilde var på innebandy med mamma, Ubbe och Matte. Så Vilde fick kvalitets tid med mormor :)

Vi har även hunnit med att vara ute i fina vädret. Har blivit en tripp till Torekällberget, provat tre hjulingen :)


Fredag!

Då var det fredag igen. Här hemma har jag legat sjuk, är inte frisk än men nu är jag iaf piggare och är inte sängliggandes. Har haft feber, hosta och förkylning. Febern är borta med hostan och förkylningen sitter i och på det har jag fått svullet svalj, halsböld och kan inte öppna munnen bara typ 1,5 cm så jag får precis in en sked så jag lever på soppa så ni kan tänka er hur hungrig och sugen jag är på annan mat.Inte nog med att jag är sjuk så är Vilde jätte roslig och får ventolin. Och inte nog med det så är han förkyld också våran älskling! Noel har varit på dagis i veckan och han blev inte ledsen igår när vi lämnade honom, så skönt om det släpper nu. Dom har varit ute nästan hela dagarna och ätit mellis ute också vilket han tyckte var mysigt :) Förutom att ha varit ute har dom haft sångstund med alla avdelningarna och sen målat! Noel trivs så bra på sitt dagis och fröknarna tycker han är en glad och söt kille :)

Välkommen Charlie <3

Igår föddes Vildes kompis Charlie, äntligen ville han ut ;) Grattis Sandra och Crulle till eran fina son, det har ni gjort bra! Längtar tills vi får se lilla underverket :)

Snart påsk!

Snart är det påsk vilken innebär att man får påsk ägg :) Då Noel inte äter godis så vore ju något fint vår plagg i strl 92 mycket mycket bättre :) Sen behöver Noel kläder i 92 då hans kläder börjar bli för små så om påsk harren tänkte komma med påsk ägg till oss så vet ni vad som önskas ;) Men mamman i huset tar gärna lite godis, haha!!!

Lördag!

Här hemma är det sjukstuga. Jag är hängig, sprängande huvudvärk, hostar och snorar. Noel och Vilde hostar också och Noel är även snorig! När ska dessa sjukdommar försvinna? Igår blev det väldigt lugnt här hemma när Noel somnade så tittade jag och Micke på Walking dead och en film. Sen hoppade jag i säng bredvid Noel och fick en natt med mycket sömn, Vilde sov med sin pappa så jag skulle få sova så idag känner jag mig bättre än igår iaf. Micke pratade om att ta med sig grabbarna ut på lång promenad så då ska jag krypa ner i sängen och sova mera för vi har inte tid eller lust med sjukstuga i våran familj!!

Lill Vilde har det lite kämpigt med magen ...

photo_effects-13 (MMS)

Lill Vilde har det lite kämpigt med magen och då kommer denna min fram, stackarn! Men han gallskriker inte som Noel gjorde vilket är skönt. Inge kul när dom har ont i magen såhär i början innan magen kommit igång helt! Nu halv åtta hos mig :)


Det blev den blå röda skaljackan idag:)

img_20120314_172 (MMS)

Det blev den blå röda skaljackan idag:)


Onsdag!

God morgon! Här är vi nyvakna och pappan i huset åkte nyligen till jobbet, idag jobbar han eftermiddag och är inte hemma förens halv sju vilket betyder att jag får göra allt idag :P Snart ska vi äta frukost såfort Noel bajsat klart :) Sen blir det att fixa oss i lugn och ro och vänta på att mamma ska vakna sen blir det att gå ut i det fina vädret, äntligen efter att ha varit inomhus i två dagar. Natten har varit bättre då Noel inte haft feber och inte lika många hostattacker så nu håller vi tummarna på att det går mot rätt håll! Ne byta blöja då Noel redan gått in på toa och väntar :) Ha en härlig dag!

Stor sol!

Kollade precis upp vädret för imorgon och det visade stor sol och plus grader, härligt! Så imorgon går jag och barnen och mamma ner på stan då jag ska köpa skaljacka till Noel. Mamma får vara smakråd :) Tänkte kika på fler alternativ än dom från kappahl så får vi se vad Noel kommer hem med :) Nu kolla på klart på skit programmet big brother (vet inte ens varför jag kollar, detta år spårar det verkligen och alla går runt nakna) sen ska jag sova! God natt!!

Liten växer!

Lilla lilla Vilde växer :) Jag tycker han har blivit rundare om kinderna och sen har jag märkt att vissa 50 kläder vi har sitter nu perfekt vilket dom inte gjorde innan :) Ska bli kul och se vad han väger nästa vecka. Han kanske har kommit upp till Noels födelse vikt, hehe! Och imorgon är det den dagen då Vilde var beräknad, sjukt! Och istället blir han hela 4 veckor på söndag, vart tar tiden vägen?

Testa gränser!

Noel har börjat med att testa våra gränser här hemma. Han gör allt man inte får göra och han står och tittar på oss innan han ska göra ett bus för att verkligen vara säker på att vi ser och såfort vi säger att så får man inte göra då är han snabb och gör så än då och gärna gå tillbaka och göra det flera gånger om. När vi tar bort honom därifrån och säger att så gör man inte då as garvar han! Kan säga att man får bita sig i läppen för att inte börja skratta eller säga något fult ord av irritation. Som tur är så är han inte alltid så utan världens gosigaste kille <3

Vårjacka



Nu börjar det bli dags att köpa vårjacka till Noel och då blir det en skaljacka som kommer passa bäst både till dagis och hemma. Men sen ska man bara veta vilken färg :) Hittade dessa två från Kappahl och jag gillar båda men jag tror det lutar mer åt den röd blåa men jag gillar ju grön, haha! Återstår och se :) Vilken tycker ni?


God morgon tisdag!

Här har vi varit vakna i en timme. Vi har myst i soffan under täcket och tittat på barnprogram. Natten har varit kass då Noel haft svårt att sova pga febern och hostan, stackarn! Pratade precis med dagis och det var många sjuka. Jag förstår inte att Noel kan ha sån energi fast han är sjuk, hade det varit jag hade man ju legat på soffan och sovit och tittat tv. Men Noel varvar lek med att slappa i soffan så man märker att han har inte samma ork som han brukar. Till något annat, mina inlägg är lite tråkiga då jag skriver från mobilen men bättre än inget då jag knappt sitter vid datorn alls och android har inte fixat en blogg app än då dom är lite efter :P Ne mysa med grabbarna nu när Noel kom och satte sig brevid mig :)

Måndag kväll!!

Här hemma är det släckt och tyst. Grabbarna i familjen sover och det är bara jag vaken, ligger i soffan och tittar på familjen annorlunda! Ska nog också sova snart ta igen lite sömn som man missade inatt med två bök killar. Vilde bökade tror det var magen, han gallskrek inte med knorrade och nappen åkte ur stup i kvarten sen hade Noel svårt att komma i ro då han har feber och är sjuk. När han väl kom till ro och somnade så kom hans jobbiga hosta och väckte honom, denna jobbiga sjukdom som aldrig verkar vilja försvinna. Så idag har jag och killarna myst i soffan och lekt inomhus och vi hade så gärna velat varit ute i fina vädret. Hoppas Noel blir feberfri snart så vi kan gå ut i det fina vädret och leka! Ne god natt lika bra att försöka sova efter programmet så jag är pigg och orkar med tempot med två små hemma :)

Ny design

Försöker mig på att uppdatera min design lite, vilket tar tid då man ska underhålla barnen här hemma! Tänkte att om jag gör om min blogg kanske jag för lust att börja blogga igen och ta mig tiden, återstår och se :)


Här hemma rullar dagarna på i full fart! S...

photoshake_13310 (MMS)

Här hemma rullar dagarna på i full fart! Så bloggen får jag ta tag i senare. Nu njuter jag av att vara två barnsmamma och det fina vädret :) Nu är det helg hos oss iaf för mig och barnen! Hörs när mer tid finnes :)


2012-03-03

Här hemma är jag och Vilde själva, vilket vi har varit sen igår då Micke och Noel åkte till Vallentuna på 24års firande av grabbarnas kusin. Jag och Vilde kände att vi ville vara hemma och ta det lugnt och bara mysa. Jag har knappt hunnit vilat och njutit sen förlossningen, allt har gått i ett här hemma då vi var mitt i flytt. Så jag och Vilde låg i soffan hela eftermiddag/kvällen och gosade och kollade på serier vi har missat dom senaste två veckorna.

Veckan som gått har Noel gått på dagis vilket har gått toppen. I torsdags ville han inte ens hem :) Jag och Vilde har även träffat Sara och Edvin för en promenad i det härliga vädret och igår hade vi ett härligt gäng hemma hos oss. Noels kompisar och deras föräldrar :) Dom hade även med sig ett paket till Vilde med massa fina kläder, ska visa sen :) Tusen tack ♥ Annars i veckan har vi städat ur gammla lägenheten och fixat här hemma så nu ser det ut som ett hem här hemma men fortfarande massa saker kvar men det är små fix.

 

Mina underbara fina pojkar