Vallentuna!!


Snart drar vi mot Vallentuna för att spendera några dagar där. Noel ska få busa/mysa med sin famor, farfar och faster med familj. På fredag kväll ska jag och Micke på bio med Noels kusiner och på lördag blir det kräftskiva. Så Noel ska få vara själv min sin farmor och farfar under tiden vi är iväg!

Vet inte om det blir något bloggande när vi är iväg men annars hörs vi på söndag :)



Haha, när Noel testar något nytt ser det ut såhär! Han lyckas alltid få den minen fast han tycker det är super gott och vill ha mer :)


Piffat mina naglar!


Idag fick jag för mig att fixa mina naglar och såhär blev resultatet :)



Roligt att pigga upp sig lite när man känner sig fet och ful nu när man är gravid ;P


Säng


Sitter och tittar lite på ikeas hemsida efter en säng till Noel som han ska ha när han blir lite större, över året! Det känns helt onödigt att köpa en till spjällsäng till nästa så då får Noel en större säng. Så Noel kanske är 1,5år då är det väl inte för tidigt att sluta med spjällsäng?

KRITTER Sängstomme med ribbotten, vit Längd: 165 cm Bredd: 75 cm Höjd fotgavel: 47 cm Höjd huvudgavel: 67 cm Frihöjd under möbel: 22 cm Madrasslängd: 160 cm Madrassbredd: 70 cm   BARNSLIG ULVEN Påslakan 1 örngott, grön/vit Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm


♥ Min mamma är den bästa ♥


Min mamma är så otroligt stark! Jag önskar att jag var lika stark som mamma. Sen vi fick reda på att mamma har bröst cancer så har hon varit så otrolig stark. Hon kämpar på som bara hon kan, och att se henne så stark gör att vi runt omkring henne också blir starka. Jag vill bara att detta ska ta ett slut och alla behandlingar är över, och nu börjar man se slutet. Jag säger som min syster, mamma är min idol och jag hoppas att jag blir lika stark som dig!

Jag älskar dig min älskade mamma


Magbild Vecka 12





Inte den bästa bilden men det får duga :) Man märker att det går fortare med andra barnen, sen var det ju inte så värst länge sen jag bar Noel i magen så man var ju inte helt tillbaka efter den graviditet. Sen är magen lite svullen försökte dra in men gick inte, haha! Men jag kommer nog bli stor den här gången med. Blev det med Noel och rätt fort. Spännande och se :) Har känt bebis några gånger, så mysigt! Men längtar tills dom riktiga sparkarna kommer!

Vad tror ni det kommer bli den här gången? Pojke eller flicka?


Saknar dessa ..


 .. underbara grabbar! Mina fina gudbarn/syskonbarn.
Moster måste komma och busa med er, och Noel saknar att leka med sina kusiner :)

 
Bild lånad från syster


2011-08-23


Idag har vi inte gjort allt för mycket. Vi slöade fram till lunch sen fixade jag mig och åkte iväg med mamma för att handla lite nödvändigheter på Jula och Rusta. När jag kom hem så var Noel trött så hela familjen gick och sov i 1,5 timme, Skönt! Efter det har vi ätit mat, städat och precis lagt Noel.

Ikväll börjar det nya true talent, ska ni se de?

True talent

Vi har eller jag har laddat upp med choklad och flädersaft :) Måste ju ha något gott när det är säsongstart ;)


Jag vill ha ;)


 

Från H&M för 399:-


Noel nya overall :)


Idag slog jag till på Noels overall då jag var orolig att den skulle ta slut då hon sa att dom bara tar i 2 i varje storlek då butiken är liten. Så nu är Noel redo för vintern också, bara mössan kvar men den får dom in lite senare :)

 

 

Jag tycker den är skit snygg och ser fram emot vinter då Noel kan ha den, men först kan det bli höst så han kan ha sin fina höstoverall ;)


Söndag kväll och bloggning från mobilen!

Då var denna helg avklarad och jag har inte gjort något. Natten till lördag blev Noel snorig och hade svårt att sova så fick avboka våra planer och håkka oss inne. Men Micke drog iväg på pil tävling hos en barndomskompis så jag och Noel hade en mys dag/kväll. Vi vilade, badade, myste i soffan och tittade på film. Noel är fortfarande snorig. Näsan rinner och han har fått lite hosta. På nätterna blir han täppt och har svårt att komma till ro så vi får ge koksaltlösning eller näsdroppar sen suga ut snoret så han kan sova bra ett tag. Ursh gillar inte att se sitt barn vara sjuk. Men som tur är så är han glad och busar på som vanligt men han orkar inte lika länge så det blir mycket vila. Just nu ligger jag i våran nybäddade säng och bloggar från mobilen :) Så härligt att lägga sig i en ren säng och självklart är jag ny duschad och tokren ;) Imorgon blir det lunch med tjejerna, ska bli riktigt trevligt speciellt när alla kan :) Sjuklingen Noel är hemma med sin pappa under tiden. Imorgon går vi in på Mickes sista semester vecka sen börjar vardagen. Både jag och Noel har blivit bortskämda dom här 8 veckorna så vi kommer vara trötta dom första dagarna ;P När vardagen börjar så börjar vi med några nya rutiner. Vi ska köra varannan kväll nattning. Och innan nattning ska vi läsa bok. Och på helgerna kör vi varannan natt oxå. Nu har det blivit att jag tagit nätterna och Micke morgonen och nattningen har vi hjälpst åt med. Ska även få tillbaka sovtiderna och mat tiderna. Blor ju oftast senare kvällar under semestern och då vaknar han senare och mat tiderna förändras. Men vi har hållt dom någorlunda! Ne nu ska jag sova, god natt!!

En fråga till er med erfarenhet av ...


.. syskonvagnar! Jag är tveksam över vad för vagn vi ska ha. Det jag vet är att det blir någon utav dom här två. Men det jag undrar är. är det någon utav er som har/haft eller vet något om vagnen Basson duo? Jag skulle vilja ha en vagn där man kan ha sittandes barnen framåt vänd eller bakåt vänd och det kan man med Basson duo. Men den kommer ifrån Danmark så den finns inte i vanliga barnvagnsbutik. Har hittat ett ställe där dom säljer dessa vagnar i huddinge så ska åka dit och kika men vill höra era åsikter. Den andra vagnen som det står mellan är Babytravel dublin. Är den vagnen vi har nu fast syskonvagn och jag är nöjd med den vi har nu plus att min syster har syskonvagnen och jag vet att den är bra, lättkörd och barnen sitter bra.

Så behöver eran hjälp nu, vilken skulle ni välja? Om ni har erfarenhet kom med för och nackdelar :)


 babytravel_dublin_liggdel_2011-985.jpg

Basson Duo ELLER Babytravel dublin?


Dagens shopping!!



Idag har jag varit i skärholmen med Linda, Sandra, Sara och lilla Edvin. Noel stannade hemma med pappa så jag kunde titta i lugn och ro! Kom hem med höst kläder till Noel, pressent till Max och lite baskläder till mig vilket BEHÖVES :) Vissa av sakerna som vi skulle ha fanns inte i skärholmen så när jag kom hem och jag och min lilla familj ner till stan och handlade det som inte fanns.

Detta blev det till Noel:

 


Nu är vi redo och hösten kan komma ;) Längtar lite, känner mig färdig med sommarn!



Noel är glad och nöjd :)


Didriksson


Den vinter overallen jag bloggade om här om dagen kommer dom inte beställa in då det var förra årets modell men årets var också jätte fin så det blir den istället :)

Tucky Coverall

Här är årets, är inte sådär ljusblå i verkligheten. Är mycket finare i verkligheten!


Fin overall




Denna är så sjukt söt som overall till dom små bebisarna. Är från Kappahl och Newbie serien!

Linda det var denna jag pratade om idag, visst är den snygg??


2011-08-17


Idag har jag umgåtts med min bästa vän utan barn. Lugnt och skönt ;) Vi kunde gå runt och kika på kläder i lugn och ro men vi tittade bara, kikade efter overall men dom hade inte fått in den didriksson än. Man vill ju känna och klämma innan :)

I eftermiddag får vi besök av bror Alex och hans tjej Martina så vi ska äta Tacos och sen ska dom sova över, trevligt :)



Ne nu ska vi gå och handla till middagen! Ha en trevlig kväll!


Rock by sweden


Ni som känner mig vet att jag gillar döskallar :) Har dessa och det är mina favoriter:
R1001

Är från rock by sweden, finns hur många fina som helst dessa står högst upp på min lista:

R1014 R1113 R1139
R1215 R1201 R1302

Älskling om du läser detta så vet du vad jag vill ha i julklapp eller bara en kärleksgåva ;)


Varför blir det att ...


.. man bara handlar kläder till Noel och sällan sig själv??

Jag skulle behöva nya baskläder, höstkläder och vinter kläder. Men nu har man inte så stor lust att köpa nytt när man vet att magen ska växa. Men efter nästa då ska jag bli smal igen och köpa en ny garderob, det är man ju värd efter att ha varit gravid och fött två barn, eller hur?? ;)

Detta var fint :)


Pieces - Funky Worn Leggings  Saint Tropez - Lace Tunic  Kaffe - Henna Tunic W Emb

Du & Jag - Tanger Top  Diesel - Trov Singlet  Replay - Ramesh Pants

Lilly of Sweden - Stephany Bag  Nelly Accessories - Scully Bling Bling


Moon Boot




Hur söta var inte dessa?? Dock alldelles för dyra for min smak. 699:-hos babyshop!!


Bebisen i magen




I fredags gick vi in i v.11. Vad tiden går fort :) Det får gärna fortsätta i den här farten.

Jag mår fortfarande illa på morgonen och spyr. Kan även spy ibland på kvällarna men det har hänt fåtal ggr. Kan säga att denna graviditet känns inte som den förra (vad jag minns). Jag mår inte lika illa som förra, har mer finnar och känner mig så fet, håret går knappt och fixa, huvudvärk konstant nästan. Minns inte att jag mådde så med Noel då spydde jag bara helatiden. Så jag går runt och hoppas att det är en tjej denna gång, roligt med en av varje :) Men det blir säkert en kille men det gör inget vi blir såklart överlyckliga vad det än är! Åh jag längtar :)


Ytterkläder !!!


Idag har vi träffat mammorna och det är alltid lika trevligt :) Det vi mest pratade om är dessa jäkla ytterkläder, vad ska man klä på dom! Men nu har jag bestämmt mig för vad det blir :)

Tucky Vinteroverall Baby

Vinteroverall från Didriksson. Stod mellan den och Kappahl vinteroverall men dom kostar lika så då köper jag hellre den här då den är finare, märke och pälsen ;)

Ska även köpa skaloverall från Kappahl, underställ, mössa, vantar, halsduk och ett bar varma täta skor. Det borde väl räcka? Vill köpa rejäla grejer då tankenär att Noel ska börja dagis i januari/februari.



Dessa söta kängor har jag beställt till Noel så söta. Från hm 149:-


2011-08-11


Som jag sa så blir det dålig uppdatering när Micke har semester!!!

Dagarna som har gått har vi varit i nyköping i några dagar hemma hos pappa. Där var det lika trevligt som vanligt och god mat :) Noel var på bra humör förutom när vi var på lekland och han fick åka rutschkana med Ann-Sofie, haha! Men den var stor och gick fort, när han är lite större kommer han nog älska att åka den :)



Nu har Noel börjat krypa helt och ålar nästan aldrig kan vara om han ska en halvmeter fram till en leksak. Sen ställer han sig upp ÖVERALLT. Jag kan säga er att han är överallt. Kryper till sitt rum, sovrummet, köket och han ska dit vi inte är bara för att vi ska behöva gå efter honom ;) Och katterna ha börjat bli toliga och följa efter och se vad dom gör! 

Måste bara berätta om en sak som Noel gjorde idag. Böl morsa som man är satt man tårögd. Hur som Noel satt på golvet och lekte helt plötsligt blev han edsen så Micke tog upp honom och satte sig i soffan och då fårNoel syn på mig och kryper över och lägger sig i min famn och myser in huvudet i min hals och bara gosar sen tittar han upp och trycker sitt ansikte mot mitt so0m om han vill ha en puss så jag pussar honom och han ler med ett stort leende. Det var så mysigt och det värmde i mammahjärtat!

Nu varma koppen :)


Scones!!


Då var det söndag igen och dagarna/veckorna rusar förbi. Är båda bra och nackdelar med det ;)

Den här helgen har varit mysig. I fredags så var jag nere på stan på dagen för en lunch med Linda och sen köpa pressent. På kvällen tog vi det bara lugnt!

Igår lördag så åkte vi till min syster för att vara barnvakt åt mina söta gudbarn :) Dom var så snälla och mysiga hela kvällen. Dom ville kramas och sitta i knä så vi åt pop corn och tittade på film :) Noel satt och lekte så söt med Max. Så härligt att se Noel med sina kusiner och när Noel blir lite större och leker mer så kommer dom tre grabbarna ha as kul och hitta på en massa bus ;)


Söta kusinerna, visst syns det att dom är syskon ;)

Idag åkte vi hem tidigt för att hinna hem och lämna av grejer och Micke sen åkte jag och Noel på kalas. Sötaste Maximilian blev 3 år idag och det ska självklart firas. Han fick en massa fina pressenter :) Efter kalas åkte vi hem och jag och Noel somnade och sov i två timmar, skönt!

Nu har vi precis ätit Scones och kikar på en film. Jag mest slö tittar på filmen då den var sådär :P

Tusen tack för alla gratulationer till graviditeten båda här, fb och sms ni är så gulliga :)


Noel vill stolt visa er något ;)



Vi längtar så mycket efter dig alla 3 :) Och Noel kommer bli den bästa storebrorn du kan tänka dig!