Våran lilla pajas tidigare idag :) Noel ha...

photo_effects-13 (MMS)

Våran lilla pajas tidigare idag :) Noel har börjat med så roliga saker snurrar runt så han blir yr, fejk ramlar, springer på tå och massa annat :) Idag fick vi igång vårat internet så tänkte fixa till bloggen lite och blogga vanliga inlägg. Så vi hörs senare och våra små troll tillåter :P


Har en utslagen kille bredvid mig i soffan...

photo_effects-13 (MMS)

Har en utslagen kille bredvid mig i soffan och en i sängen! Noel var helt slut efter dagis och massa bus här hemma. Nu börjar vi få lite ordning här hemma, blir att fortsätta fixa imorgon. Imorgon lämnar vi nycklarna till gammla lägenheten, skönt! Ska väcka Micke så måste ha somnat med Noel sen blir det hänga tvätt och ta en dusch innan top model sverige :)


Mina underbara barn <3 <3 Kan inte med ord...

photo_effects-13 (MMS)

Mina underbara barn <3 <3 Kan inte med ord beskriva vad ni betyder för mig och hur mycket jag älskar er! Ni är mitt allt <3


Grabbarna när dom väntade på att pappa sku...

photo_effects-13 (MMS)

Grabbarna när dom väntade på att pappa skulle koppla in tv:n så dom kunde titta på barnprogram :) Nu är allt här nere i lägenheten och vi har fått iordning lite här hemma. Noels leksaker har jag packat upp så han har sitt rum och leka i. Nu sitter jag och Vilde i soffan ich slappar då jag känner mig hängig, nu är det min tur att bli sjuk. Tung i huvudet, snoret rinner och jag är öm, slö i kroppen. Snart ska Noel sova sen blir det plocka fram lite snacks och se mellon :)


Här är en tjuvtitt på barnrummet :)

photo_effects-13 (MMS)

Här är en tjuvtitt på barnrummet :)


Tjuvtitt på hur vårat vardagsrum ser ut ef...

photo_effects-13 (MMS)

Tjuvtitt på hur vårat vardagsrum ser ut efter renoveringen:)


Vilde är nöjd med livet :) Vi är mitt uppe...

photo_effects-13 (MMS)

Vilde är nöjd med livet :) Vi är mitt uppe i flytt och från och med imorgon bor vi i nya lägenheten. Så bloggningen kommer igång igen efter helgen och då ska jag även försöka mig på att hinna skriva om förlossningen :)


I söndags så föddes våran älskade son Vild...

photo_effects-13 (MMS)

I söndags så föddes våran älskade son Vilde i vecka 36+3. Han hade bråttom ut och allt gick bra :) Vår plutt var 2945gram och 48cm lång <3


Eh okej och vart ska jag ligga hade du tän...

photo_effects-13 (MMS)

Eh okej och vart ska jag ligga hade du tänkt dig Noel? ;) Tur att han sover så djupt nu så man kan flytta tillbaka honom till mitten så feta jag kan få plats :P Nu ska jag sova för imorgon ska vi iväg på lite bus :)


Hon och han!





Mums frukt till mellis :)

photo_effects-13 (MMS)

Mums frukt till mellis :)


Spy fest!

Igår kväll vid tio när Micke gick och la sig så började Noel hosta till sen kommer Micke upp i panik och säger att Noel har spytt. Så in lugna Noel, torka spya, bädda rent. Då var det inte så mycket så Noel somnade om men det tar inte så lång tid så hör jag honom hosta och Micke kommer upp och då står han på alla fyra och spyr och då är det hela sängen, hela honom stackarn! Så Micke bäddade rent och jag in med Noel i badrummet och duschade av båda oss sen satte vi oss i soffan en stund för att se om det skulle komma mera. När allt var nybäddad kröp vi alla ner i sängen och tittade på tv ville ha koll om han skulle spy mera men Noel ville bara sova och verkade inte må så illa så vi alla somnade och vaknade sen vid tre av att han hostar och börjar hulka så jag upp med honom i famnen och har spyr slem i min hand och inge mer. Sen somnade han snabbt om och vaknade imorse och ville ha välling. Så i med välling och sen tog vi det lugnt i sängen sen somnade vi alla om efter att ha ringt dagis och sagt att vi inte kommer idag och vaknade vid elva upp och åt frukost/lunch. Noel fick i sig båda gröt och smörgås! Och han har fått behålla allt han ätit och är sig själv :)

Jag tror han spydde för att få upp allt slem som han haft då hostan inte gått bort. Läkarna sa att tillslut spyr dom för att få upp slemmet då dom inte kan spotta och harkla upp det som vi kan! Så vi hoppas på det så det inte är magsjuka han kom hem med.

Det var första gången Noel bjöd på spy fest här hemma. Hoppas det dröjer länge till nästa gång! Hoppas han slipper bli sjuk något mer nu på ett bra tag :)

Så idag tvättar vi och städar sen blir det att ta en bad så vi känner och fräsha :)


Vecka 37

Idag går vi in i ny vecka, vecka 37 :)


Idag har jag packat bb-väskan så mycket som det går och skrivit en lista vad som ska slängas ner i sista sekund så nu är vi lite mer redo! Skönt att ha det gjort. Just nu så har jag ont överallt ryggen värker, magen är öm, känns som om någon sparkat mig nedre delen av magen/blygbenet, mina ben och rumpa har jag stickningar i konstant. Ni förstår väl att jag börjar bli less? Haha!


Nu har jag lagt mig på soffan och tänker l...

photo_effects-13 (MMS)

Nu har jag lagt mig på soffan och tänker ligga här resten av kvällen. Efter dagis har jag och Noel busat, haft besök av mamma, varit i lägenheten och kollat läget, lagat och ätit mat, badat och nu sover prinsen så gott. Micke har nyligen kommit hem och hann i princip bara säga hej innan Noel somna. Tur att det är en bra på tv ikväll :) Först halv åtta hos mig sen efterlyst och efter det extra långt avsnitt av Homeland :)


Göra sig redo för bebis ankomst!

Imorgon går vi in i v.37 vilket betyder 3 veckor kvar om inte mer eller mindre! Jag har inte ens packat bb-väskan än, bråttom. Har iaf tvättat alla första bebiskläderna och vikt in det i byrån och imorgon tänkte jag packa bb-väskan och skriva lista vad som ska packas ner i sista sekund! Så vi är lite mer förberedda än vad vi är nu :)



Jag vill bara att flytten ska bli klar och så jag kan göra iordning och slappna av och koncentrera mig på att få ut bebisen sen :)


2012-02-15

Här hemma är vardagen i full gång igen efter våran sjukstuga! Noel har gått på dagis sen i måndag och det går hur bra som helst :) Ledsen när jag lämnar honom men såfort jag går ut och gå förbi fönstret är han redan i full gång och leker och glömmer att jag precis gick ;)

Igår var det alla hjärtans dag och det firade inte vi speciellt mycket här hemma mer än att mysa lite extra mycket! Vi åt god mat, Noel gav oss gele hjärtan och jag fick massage av min kära sambo :) Noel var även extra kärleksfull igår skulle kramas och pussa mig massor, man blir så rörd när han kommer och gör sånt på egen initiativ och man slipper be om det ;) På dagen träffade jag även Linda och lilla Hugo och möte sen upp mamma för att handla lite mat och sen följde hon med och hämtade Noel vilket han uppskattade :)



Vi har haft det väldigt bökigt med Noel på nätterna sen han var typ 10 månader men sen i lördags så här det bara vänt. När han varit sådär bökig som han varit och vaknat en gång i timmen och bökat runt så har han fått välling bara för att han ska slappna av och somna men när han blev sjuk så har inte han velat haft välling på natten inte ens på dagen så när han blev bättre så tog vi bort vällingen och första natten efter han börjat äta igen så sa han inte ett knyst om välling på natten men det kom sen andra och tredje natten då vaknade han en gång och blev lite ledsen och pekade där vi brukar ha välling att han ville ha men jag sa nej vi ska inte äta välling något mer på natten så han efter lite om och men somnade om och vaknade sen på morgonen. Så nu har han sovit hela nätter hela veckan, håll tummarna att det kan ha vänt nu och vi får en sovandes kille på nätterna igen! Och nattningen har vi inte haft problem med och inte nu heller så det är så skönt. Han får välling somnar på två röda och sover sen till klockan ringer på morgnen, hör ni hur skönt vi har det så nu får det fan i mig hålla i sig haha! När vi flyttar så ska vi ta in hans säng i vårat sovrum och ha ståendes bredvid mig så han kan somna i den och sen när vi fått det att funka så får han hoppa över till sitt egna rum.



Idag har jag inte gjort mycket, efter att ha lämnat Noel vilket var riktigt jobbigt då dom inte hunnit plogat och vagnen åkte bara åt sidorna så när jag var hemma igen var jag helt sluuuut! Ont som bara den så jag bäddade ner mig i sängen och har legat där och halvsovit fram till lunch. Sen har jag ätit gårdagens middag till lunch, målat naglar och fixat mig. Nu sitter jag här och ska strax klä på mig och hämta hem min prins!

Ska försöka blogga mera, har varit dålig med det då jag har tagit alla mina lugna stunder att vila min onda kropp!


Moster stora kille!

I tisdags så fyllde mitt första gudbarn/syskonbarn hela fyra år! GRATTIS igen Liam :) 
Vart tar tiden vägen? Känns som att det var igår som jag fick samtal från min syster att hon låg inne på förlossningen och att det hade satt igång :)



Imorgon åker vi på födelsedagskalas för att fira denna snygging!


Mina grabbar har åkt till kallhäll för att...

photo_effects-13 (MMS)

Mina grabbar har åkt till kallhäll för att umgås med sina kompisar! Så jag passar på att njuta av lugnet, ta en lång dusch, lyssna på min musik och sen i eftermiddag blir det troligtvis innebandy! Ikväll blir det lördagsmys med familjen framför mellon :)


2012-02-09

God kväll!

Här har det tydligen inte blivit något bloggande på några dagar men vi har mest slappat här hemma. Sen sist har jag hunnit med en dejt med Sarorna och deras små och varit hos barnmorskan. Sjukstugan fortsätter här hemma. Vi alla går och snorar och hostar! Micke har legat hemma med feber två dagar. Noel har blivit mycket piggare och äter nu också så energin är tillbaka :) Dock är hostan jobbig för honom speciellt på nätterna då den stör hans sömn. Men på måndag då går vi tillbaka till dags rutinerna igen då det blir dagis för honom och jag ska då passa på att fixa här hemma och se vad jag kan göra nere i lägenheten.

Hos barnmorskan gick allt bra. Bebis var det full rulle på och vågen visade +2 vilket vi båda var chockade över haha! Järnvärdet var kass så blir att knappra järntabletter och nu får jag INTE glömma sa bm, lättare sagt än gjort har redan glömt idag men ska ta nu efter inlägget :) Bm Lena sa att nu är bebis redo att komma ut om den vill och att om mina förvärkar jag haft en tag nu blir värre så gör det inget utan det är bara låta bebis komma. Men vi ser gärna att bebis stannar tills minst första 1 mars så vi hunnit flyttat och städat klart gamla lägenheten :P

Ne nu måste jag tvätta ur färgen jag har i mitt hår, gjorde en tabbe igår och färgade en ljus färg jag hade hemma vilket resulterade i orange, rött, rosa och sen la jag i ett slingpaket vilket bara blev värre. Idag köpte jag en brun hårfärg men inget hände så nu fick Micke springa bort och köpa en mörkbrun så nu hoppas jag att det har blivit en jämn fin färg så jag kan iaf visa mig ute, haha! Jag som ville blir ljusare får nog vänta med det ett tag och försöka vid ett annat tillfälle. Men nu kanske den röda färgen försvunnit ur håret och då kommer det bli lättare!

Ha en mysig kväll för det ska jag ha med mina grabbar efter jag tvättar ur färgen.


Mot ljusare tider!

Efter att ha kikat på lite bilder så har jag nu bestämt mig för att gå mot ljusare tider, alltså bli ljusare i håret ;)



Såhär vill jag ha det igen, dels för att slippa färga det så ofta pga utväxt och sen så blir det finare under sommaren när det blir lite solblekt! Vad tycker ni?


Grattis min vän ...

.. på din födelsedag :)



Hoppas du har haft en kanon dag och blivit bortskämd för det är du värd! Älskar dig, Puss


2012-02-05

Den här dagen har det inte hänt något alls. Jag och Noel har suttit i soffan i princip heladgen, kul söndag! Micke däremot han har jobbat i lägenheten hela dagen med Philip. Idag har/är så sjukt rastlös vill bara göra något men är det sjukstuga så är det bara att hålla sig inne. Och städa behövdes inte och sen har Noel velat suttit på mig hela dagen så man har inte kunnat göra så mycket annat än suttit i soffan.

Noel är på bättringsväg då han sluppit febern idag (hittills) men hostan och förkylningen har det inte hänt något med. Fast febern har varit borta så har Noel sovit till och från hela dagen men när han väl är vaken då är det lek och bus. Idag har han ätit lite mer en flaska välling imorse sen 1 1/5 yoghurt. Han fick även smaka lite coca cola av mig får då spottade han ut nappen och ville glatt ha och nu när han är sjuk så vill man ge honom allt han gapar efter. Men han ska inte tro att han ska få smaka jämt ;)

Imorgon blir det ingen dagis och vi håller oss hemma men om Noel är feberfri imorgon så tar jag och Noel en promenad på tisdag för att få frisk luft och kanske tar en sväng på stan för att handla pressent till Liam som fyller 4år i veckan :) Sen får vi se när han går tillbaka till dagis, vore bra om han kunde gå någon dag den här veckan men det är om han såklart är frisk och orkar med tempot på dagis, vi har inte bråttom tillbaka!

Nu har Noel somnat på Micke i soffan och jag har precis målat naglarna kan säga att jag var helt färdig efter att ha målat tå naglarna, puh! Nu ska jag tvätta ansiktet och smörja in mig och sätta mig i soffan, började någon ny serie klockan nio som Micke ville att vi skulle se. Ha en fortsatt trevlig söndag!


hmm vilken färg ska man ta?


Loreen - Euphoria


2012-02-04

Idag började vi dagen med att ha Noels morfar här som kom inatt då han varit iväg på galej så Noel var glad :) Noel fick i sig frukost och lekte i badkaret och somnade sen i soffan då han var trött efter den sena kvällen/natten på sjukan. Efter pappa hade åkt så kom svärföräldrarna och hälsade på och ingen vart gladare än Noel :) Svärfar kollade på elen i nya lägenheten och jag och svärmor åkte och tittade på tapeter och sen handlade lite. Så nu vet vi vad vi ska ha för tapeter :) Noel blev som vanligt bortskämd och idag fick han bil pussel och en vinteroverall som han ska ha på dagis och sen blev han bortskämd med massa kärlek såklart!


Tapeterna kommer bli en fondvägg i vardera rum och den randiga ska vi ha åt andra hållet!

Idag har Noel varit piggare men ändå sovit mycket. Nu på kvällen har han ätit yoghurt vilket är positivt, busat, byggt pussel och klappat händer och kört vågen till mellon :) Han har inte varit lika varm idag som resten av veckan så vi kan hoppas att det går åt rätt håll. Men den där dumma hostan den blir inge bättre men den kan hålla i sig i ett par veckor till. Man vill bara hjälpa Noel att spota ut allt slem han hostar upp istället för att svälja det. Nu ligger skrutt och sover oroligt i soffan då han drömmer massa, se hur natten blir känns som att den kommer bli kass så Noel sover oroligt nu och sovit massor idag på dagen. Men nätterna har isf inte varit bra senaste veckan då han vaknar och hostar stup i kvarten!


Spenderade våran fredagkväll på Huddinge sjukhus

Våran fredagsmys igår blev inte som vi tänkt då Noel som ni vet är sjuk. Och igår kväll blev Noel lite ledsen så jag tog upp honom och då kastade han sig bakom och blev tyst så jag kollade vad han gjorde och såg då att han blundade och var helt livlös, ropade på honom och försöka få kontakt men efter några väldig låånga sekunder så vaknade han till och skrek. Man såg hur rädd han blev, stackarn! Riktigt obehagligt var det men som tur var så var jag rätt lugn. Fick honom lugn och bra kontakt med honom men blev orolig vad som hade hänt så jag ringde till vårdguiden och dom tyckte vi skulle åka in för att ta det osäkra före det säkra så sagt och gjort packade vi iordning och åkte iväg.

När vi kom dit fick vi vänta, vänta och vänta. Men efter sisådär 3 timmar får vi komma in till ett rum för att vänta yttligare 45 minuter på läkaren som gör en massa koller på Noel. Noel har virus i kroppen som försvinner av sig själv och varför han tuppade av vet dom inte men händer det igen så ska vi åka in för att göra en utredning och vi ska även åka till sjukan om inte febern försvinner om några dagar. Stackarn har haft feber i en vecka och äter jätte dåligt ingen mat vill han ha och kanske 2 flaskor välling per dag men han är duktigt på att dricka vatten. Vid ett var vi hemma och skrutt somnade vid halv två och sov som en stock till tio imorse.



Nu vill vi att det ska vända och att Noel får bli frisk inge kul alls att se sitt barn så sjuka!


Vecka 35


DAVID BECKHAM bodywear



Nu gör David Beckham underkläder till HM! Enkla, neutrala underkläder.


Mum ♥ Me


Morgonstund i min ensamhet


God morgon! Här sitter jag själv uppe och dricker te.

Har sovit dåligt inatt, värkt i ben och rygg så jag gav upp vid sju när Noel vaknade och gav honom välling så han har somnat om med Micke. Idag är pappa Micke hemme med oss då han är pappaledig varje fredag fram tills lillebror är hos oss då jag har blivit sjukskriven sista tiden ut. Skönt att få lite egentid såhär på morgonen :) Har tvn på så jag kikar på vakna med the voice samtidigt som jag kollar datorn.

Noel börjar bli bättre, igår åt han iaf gröt, lite köttfärssås och välling. Inge feber på dagen men kom på eftermiddagen/kvällen. Ögonen har blivit bättre men hostan är det samma och snuvan med men det kan ju sitta i länge.

Idag kommer även Noels farfar på besök, ska bli trevligt! Blir nog även att jag smiter iväg själv en stund och umgås med Sara och Edvin :) Ikväll blir det fredagsmys med god mat, choklad och coca cola :)


Såhär kan man också ligga när man tittar p...

photo_effects-13 (MMS)

Såhär kan man också ligga när man tittar på tv :) Noel är så gosig nu när han är sjuk. Ligger gärna och gosar framför tv:n så vi passar på att njuta men vi saknar våran spralliga, busiga och pigga kille.