Troligtvis flytt!

Imorse när jag och Noel var påväg till dagis så möte vi våran hyresvärd här utanför och han undrade om vi var sugna på att byta lägenhet till en exakt likadan fast på bv för han tycker det ser så jobbigt och läskigt ut när jag konkar barn, vagn och magen för alla trappor. Han är rädd att jag ska ramla och slå mig och Noel! Snällt tänkt :)

Men iaf om vi tar den (som vi nog redan har bestämt oss för att göra) så får vi tillgång till den redan 1feb och har då en månad på oss att fixa den som vi vill ha det. Och badrummet kommer vara ny kaklat vilket görs i veckan. Det bästa är att han står för all material och vi får göra jobbet! Vi får ha lägenheten där ner i en månad utan att betala för den då den ändå står tom så vi hinner fixa den, flytta, städa ur våran gamla i lugn och ro. Jag som skulle passa på att vila när Noel går på dagis kommer ha fullt upp med att fixa allt inför flytten. Men skönt att slippa trapporna med två barn och vagnar. Så om det blir som det är tänkt har vi flyttat och fått iordning allt den 1a mars. Sen är det små fix och komma iordning i hemmet men det är ingen direkt bråttska. Vi vet ju hur möblerna ska stå då det är exakt likadan lägenhet ;)

Så det blir att titta på tapeter och se hur vi ska ha det! Tittade lite på internet och shit vad svårt det är att veta hur man vill ha det. Vill ha stilrent gärna i svart och vitt som här uppe så man kan ändra färger i inredningen då jag tröttnar fort. Men när jag kikade på boråstapeter så vet jag direkt vilken som ska vara i Noels rum :) Så jag hoppas bara hyresvärden godkänner :)




Denna skulle jag vilja ha. Finns även i svarta eller rosa stjärnor! Vet inte om det blir blåa eller svarta stjärnor. Gillar nog svarta stjärnor bättre, vad hade ni valt?



Ah dom där tapeterna är asasnygga! Höll dom ett bra tag i handen när vi skulle göra iordning huset. :)

2012-01-19 // 15:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback