Sommar värme!

Idag vaknade vi upp efter att ha fått sovmorgon och det var soligt och man blev genast på sitt bästa humör. Så vi klädde på oss och gick ut å en promenad och det blev en rejäl promenad vi var borta över två timmar. Vi gick förbi ica maxi och fyllde på lite mat och när vi kom hem var vi rejält svettiga då det är riktigt sommar värme ute. Noel plaskade i poolen och Vilde låg i skuggan och tränade nacken för inte ville Vilde bada i den kalla poolen inte, då vart han inte glad.
 
Snart är det dags att börja förbereda maten som blir grillat med goda tillbehör. Efter maten tar vi en promenad til en kvälls loppis och kvällsbad om vädret inte blir sämre, ser ut att komma ett regn moln men förhoppningsvis är det en snabb skur bara.
 
Igår bokade jag ÄNTLIGEN dopet som blir i september. Så nu ska det hittas två fina låtar som ska sjungas, inbjudningskort, skicka iväg inbjudningarna och se vad vi ska bjuda på för god fika. Tänkte skriva ett inlägg av vad Vilde önskar sig, känns som vi har det mesta!
 
Har även skickat iväg ett intresse anmälan till att sälja på barnbasaren i september så jag hoppas vi får ett bord för vi har en hel del som ska säljas. Vore perfekt och få en bra slant som vi kan lägga på höst och vinterkläder till grabbarna.
 
Ne förbereda maten och hänga tvätt, vi hörs!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback