En sväng till farfar och farmor!

Igår tog vi oss en dags utflykt för att träffa barnens farmor och farfar och se hur farfars nya lägenhet såg ut. Han kommer få det riktigt fint när allt är på plats och läget var kanon med en lekpark precis på baksidan så man kan hålla koll på barnen från balkongen sen när dom är stora nog att leka själva ute, vilket är många år till ;)
 
Vi mötte upp farfar på centrum där han och Noel klippte sig (Noel klippte sig för första gången hos frisören, det gick efter många om och men) och glad blev han efter han var klar när han fick klubba och färg i håret :) Efter det gick vi hem till farfar åt lunch, ut och lekte och då kom farmor så jag och svärmor åkte till barkaby outlet och kikade lite. Vi fick jätte fina tavlor från ikea, pall till badrummet så Noel når upp, mjukt verktygs bälte till Noel och en skallra till Vilde. Sen åt vi Max innan vi åkte hem, onyttigt men så gott!
 
Foto: Nyklippt :) http://instagr.am/p/OBiuqGpXoi/Foto: Från sidan :) http://instagr.am/p/OBjCYXJXol/Foto: Röjer i lekpark :) http://instagr.am/p/OB181jpXvd/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback